logo

911 Cibulový šampon 911 - Recenze

Cibulový šampon 911

911 Cibulový šampon 911 30. ledna, 10:19

Cibulový šampon, koupil jsem na radu přítele. Stěžovala jsem si, že její vlasy těžce šplhaly a doporučila používat šampon cibule 911. Chtěl bych si všimnout, že existuje jen málo odrůd tohoto šamponu, ale rozhodl jsem se pro šampon cibule s lopuchovým olejem. Pravděpodobně od dětství znám, že lopuchový olej pomáhá posilovat vlasy, a tak jsem se rozhodl, že tento šampon bude účinný. Cenu, kterou mě potěšila, byla docela demokratická. Šampon na vlasy se dobře vyplachuje, aby se kousl. Po silikonových šamponech je samozřejmě neobvyklé a zdá se, že vlasy budou těžké. Ale po vyschnutí jsou vlasy měkké, lesklé a mají dobře upravený vzhled. Použil jsem šamponové kurzy. Používám měsíc, pak půl roku přestávku. Nyní nejsou žádné problémy se ztrátou vlasů vůbec. Dobrý šampon. To opravdu pomáhá posílit vlasy a zlepšit jejich vzhled.

Recenze jsou užitečné? Ano 0 · Ne 0

911 Cibulový šampon 911 1. listopadu 2017

Z celé řady šamponů 911 se líbal Lukov s kopřivou. Její vlasy rychle rostly mastné a nemrznoucí vzhled, její přítel doporučoval cibulový šampon s Nettle. Po začátku používání tohoto šamponu vypadají vlasy zcela odlišně. Kdybych si dříve musel každý den umýt vlasy, teď ji budu vypláchnu dvakrát týdně a vlasy vypadají slušně a dobře upravené.

911 Cibulový šampon 911 18. června 2017

911 cibulový šampon je skvělá věc. Používal jsem téměř všechny druhy balzámů. Od dětství jsem chtěla růst mé dlouhé vlasy, ale to nefungovalo, protože jsem neustále musel stříhat své tipy. To je v pořádku. Vlasy vypadají prostě nádherně: objevil se zdravý lesk a hustota, rostla rychleji než dříve.

911 Cibulový šampon 911 9. března 2017

Cibulový šampon 911 dvojčat mi připíná vlasy, a to nejen při zahájení ztráty, ale také při prevenci. Šampon je velmi podobný, pokud ztráta je opravdu rychlá, pak s pravidelným používáním měsíce pro 2 vlasy jsou plně obnoveny. A tak s profylaktickým užíváním po dlouhou dobu vlasy příliš nevypadaly. Nyní s vlasy plné pořádku, dobře upravené, ne křehké a vždy vypadat dobře.

Recenze jsou užitečné? Ano 1 · Ne 0

911 Cibulový šampon 911 19. listopadu 2016

Abych obnovil vlasy a zabránil ztrátě vlasů, jsem měl 1,5 měsíce cibulího cibulí 911 cibulího šampónu od společnosti Tins, naneste ho na vlasy malým množstvím a celou délku ho protáhl, pravidelně si umyjte vlasy, po šampone vypadají dobře, ale ten účinek určitě není od prvních aplikací, ale takový zázrak se nestane, protože se později úplně zbavil všech problémů, které byly. Cena šamponu jsem byla velmi potěšena.

Recenze jsou užitečné? Ano 5 · Ne 0

911 Cibulový šampon 911 6. října 2016

Všechny dívky mi poradily o tomto cibulovém šampónu 911, když se moje vlasy začaly rozpadat, určitě jsem se o to pokusil, ale na něho jsem moc nevěřil, takže když jsem doslova během jednoho měsíce vrátil vlasy do normálu, byl jsem překvapen. Šampon ve všech mých parametrech a preferencích přišel ke mně, je dobře aplikovatelný, pěny, vypláchne, obvyklé vůně, vlasy jsou normálně česané, ale to není tak důležité, protože hlavním faktem je, že skutečně léčí vlasy. Proto doporučuji každému, kdo má problémy s vlasy.

911 Cibulový šampon 911 5. června 2016

Díky cibulovému šampónu 911 jsem zachránil vlasy před strašlivou ztrátou, dokonce jsem se strašil, vlasy mi z hlavy zmizela v doslovném slova smyslu, je dobré, že jsem koupil tento šampon, začal mi praní vlasů 1 za 2 dny a v druhém týdnu si všiml, že pomalu začíná odrazovat zpět. Omyly je téměř 2 měsíce, vlasy se vrátily do normálu, stáda se zastavila, teď je podporuji stejným šamponem, koupil jsem také Lukovy s lopuchovým olejem 911, moc se mi to líbilo.

Recenze jsou užitečné? Ano 2 · Ne 0

911 Cibulový šampon 911 13. března 2016

Pravděpodobně ne dívka, která by se nestala tváří v tvář problému vypadávání vlasů. Během mé mládí vypadli nějak sezónně. Obvykle to bylo na podzim a trvalo několik týdnů. Vysvětlena růstovými cykly vlasů. Ale po těhotenství a kojení začaly vypadávat a proces se nezastavil. Začal jsem paniku, myslím z důvodů, které jsou pochopitelné pro všechny mladé dámy. Pro Cibule 911 nalezené na internetu, mnoho oceněných. Rozhodl jsem se koupit a nelitoval. Celkově asi měsíc mi pravděpodobně zachránil vlasy. I nadále to používám, kromě posilování vlasů, ale také se o ně pečlivě stará - je snadné hřebenit, ne elektrifikovat, jen se hodí. Dobrý šampon, jsem velmi potěšen.

Recenze jsou užitečné? Ano 5 · Ne 0

911 Cibulový šampon 911 1. března 2016

Používám cibulový šampon 911 na cibulky po dobu tří týdnů, jsem velmi spokojen s výsledkem, moje vlasy se výrazně zlepšily, nějak vypadají rovně jiným způsobem, nyní chci přejít na jinou ze svých sérií, přínos je velmi velký, všechny šampony mají rozumné ceny. Také při koupi šamponu jsem také vzal cibulový balzám 911, prostě nemám hlavu bez balzámů. Nyní se snadněji hřebou a délka vlasů není malá. Radím všem, aby vyráběli kvalitní výrobce za výhodné ceny.

Recenze jsou užitečné? Ano 3 · Ne 0

911 Cibulový šampon 911 4. října 2015

Neumím si představit, co by se stalo s mými vlasy, kdybych je neumyla šamponem s cibulí 911 s extraktem z červeného pepře. Po výletu do moře, ze slané vody byly moje vlasy rozmazané v koši. Vypadli a rozbíjeli se s každým česáním, nebo spíše mi vlasy z hlavy vypadly, obával jsem se, že s takovým tempem by všichni vypadli. Měl jsem dost měsík na to, abych si umyla vlasy šamponem, jsou znatelně silnější než ocel. Nyní mu doporučuji každému, kdo má podobný problém.

Recenze jsou užitečné? Ano 13 · Ne. 0

911 Cibulový šampon 911 4. října 2015

Neuvídám tradiční způsoby ošetření vlasů, ale nějak se na mém šálku v koupelně objevila Cibulka 911 a rozhodla jsem se umyt vlasy, ukázalo se mi, že to voní velmi chutně, i když jsem si myslel, že to bude strašně smradlavé. Líbilo se mi, že vlasy po mytí ani s balzám by neměly být opláchnuty, zůstávají hladké a po sušení zůstávají poslušné.

Recenze jsou užitečné? Ano 1 · Ne 0

911 Cibulový šampon 911 15. dubna 2015

Po hodně stresu kvůli zkouškám mi vlasy spadly hodně. Lékárna viděla šampon a balsam 911 cibule. Vlasy byly mnohem silnější, lesk a hustota se objevily, rostly mnohem rychleji než dříve. Jsem potěšen.

911 Cibulový šampon 911 23. února 2015

S cibulovým šamponem 911 jsem se dlouhou dobu poznal, moje vlasy vypadaly špatně a kamarád mě radil koupit. Brzy přestaly vypadat vlasy a objevil se zdravý lesk. A vůně je velmi příjemné, i když jsem zpočátku myslel, že to bude cítit jako cibule.

911 Cibulový šampon 911 23. února 2015

Ztráta vlasů pravděpodobně není neobvyklá. Pro mě jsem našel nástroj, který mi pomohl zastavit. A teď v pořádku. Moje vlasy se začaly po narození vyšplhat. Oni obvykle říkají, že oni stoupají jen během těhotenství. Ale můj, zdá se, nebyl aktuální. Zde je třeba poznamenat, že jsem alergická dáma, to znamená, že se mi nebude hodit každý lék a nezpůsobí hysterický záchvat kýchání, svědění nebo zarudnutí kůže. Tak jsem zkusil tento šampon s jistou opatrností. Marně se obával. Tak jsem začal používat šampony. Asi o týden později viděla, že její vlasy klesají. A tak bylo dál, s každým dnem stále méně a méně vlasů na hřebenu, čím dál víc se mi radovala. Při pádu jsem se rozloučil bez lítosti a nebudou se nudit.) Takže doporučuji, nebudete litovat.)

911 Cibulový šampon 911 10. prosince 2014

Koupil jsem svou matku šampon. Stěžovala jsem si, že její vlasy nemilosrdně lezou. Po narození uplynulo skoro rok, ale pokračujeme v kojení. Tělo je přirozeně vyčerpáno. Před těhotenstvím nikdy nebyl problém s vlasy, vždy byla tlustá a svěží hromada. Proto mě šokovaly důsledky mateřství. Cibulí šampon matky poradil lékárnu, jako jeden z nejlevnějších, ale i přes to, účinné prostředky. Pro mě to nebylo otázka ceny, byla jsem připravena zaplatit nějakou částku za své efektivní vlasy. Nechtěla jsem urazit matku, rozhodla jsem se zkusit. První aplikace mi nezapůsobila: šampon jako šampon, poměrně obyčejný. Dokonce jsem si myslel, že už je nebudu umyt. Koupím si něco profesionálního. Jako obvykle jsem se otočil s dítětem a šel nakupovat. Musel jsem si umyt vlasy stejným Lukovem, dokonce až třikrát! K mému velkému překvapení se vlasy začaly měnit před našimi očima. S každou novou aplikací mě efekt více a více potěšil. Nebyly učiněny žádné další pokusy najít něco nového. Vlasy prakticky přestaly vypadávat a nové drobné velmi malé chlupy se vydaly po vlasové čáře. Děkuji vám za mámu a zodpovědného a upřímného lékárníka!

911 Cibulový šampon 911 11. listopadu 2014

Všechny naše nervy se brzy nebo později Takže na mě byla další stresující situace v práci odrazem tohoto pádu vlasů. Zpočátku jsem čekal, až se projdu, pak jsem začal dělat všechny druhy masky, které jsem opravdu nemohla stát, fíky normálně umyjí vlasy a vůně není led. Čas uplynul a hlava se nadále rychle zbavovala vlasů. Nyní je pro mne zábavné, ale když jsem vstoupil do lázně, už jsem byl uvězněný hrůzou: další část vlasů se dostala do odtoku navždy.

Cibulový šampon 911 se stal téměř 10 000. Nástroj, který jsem se snažil v boji o obnovu vlasů. "Tak dobře, zkusím tohle i já..." - s takovými myšlenkami jsem se dostal za lahvičku. Bez velké naděje a již neočekává zázrak (díky Bohu, vyrostl z tohoto věku), začala ji používat. Příručka byla napsána: použijte kurz. Dobře Kde bych měl spěchat? Horší to ještě nebude.

V prvních dnech používání, upřímně, jsem chtěl přestat. Jeho vlasy byly trochu lepivé, špatně umyté. Děkuji vám za to, že neplýtváte lukem, i přes nadějný titul.) Mám chuť po sedmém použití. Její vlasy najednou přestaly být zmatené (teprve tehdy pochopila - zvykli si na to) a ještě méně se vytratila na hřeben. Další. Po skončení léčby jsem se znovu pokusil přestat s ní používat, protože moje vlasy přestaly lezet. Nakonec Nezahrnuje 10-15 na hřeben, ale to není patologická ztráta. Obecně lze říci: lék je dobrý, opravdu pomáhá. Doufám, že moje recenze budou pro někoho užitečné v boji proti vypadávání vlasů.

Gerava
Spojené státy Host

911 Cibulový šampon 911 23. června 2014

Používám cibulový šampon s extrakt z kopřivy. Na radu kamaráda koupil, rozhodl se zkusit. Šampon pěny dobře, velmi konzistentní. Výsledek byl také potěšen, protože jsem ji využíval, vlasy mi vypadaly mnohem zdravěji a lepší. A co je nejdůležitější, celková ztráta se zastavila. Super!

911 Cibulový šampon 911 10. června 2014

911 cibulový šampon je skvělá věc. Používám ho s lopatkovým olejem. Dlouho jsem chtěl po krátkém účesu růst vlasy, ale to nefungovalo, protože jsem neustále musel řezat své tipy - oddělili se. To je v pořádku. Vlasy vypadají prostě nádherně: vypadá zdravý lesk a hustota, roste rychleji než předtím - rostlo téměř na ramena :).

911 Cibulový šampon 911 7. června 2014

Koupil jsem tento šampon před dvěma měsíci. Velmi spokojen s výsledkem. Vlasy už spadly dolů, celý byt byl v nich. Musel jsem vyzkoušet spoustu finančních prostředků a drahé a neochvejné. Cibule 911 se ukázala být nejúčinnější ze všech. Také používám tuto sérii pro balzám. Nyní vlasy nespadají, jsou poslušné a silné.

911 Cibulový šampon 911 17. dubna 2014

Velmi opatrní na nové šampony. Co by nepsalo a neřeklo dobré, a musíte se zažít. Cibule 911 s výtažkem z kopřivy bylo rozhodnuto na přání přítele. Použila ji jen dlouho. Je to hezký šampon a vlasy mi přišly. Je pravda, že výsledek nebyl zaznamenán okamžitě, teprve po několika měsících používání: lupy zmizela, vlasy se zesílily, staly se poslušnějšími, méně salifikovány.

911 Cibulový šampon 911 26. února 2014

Cibulový šampon jsem koupil svou matku, přinesl ji a můžete říct, že jsem ji uvedl do mé hygieny. Takže cibule nakonec jsem umyla vlasy za pár měsíců, šla jsem do druhého džbánu. Velmi se mi to líbilo, vlasy mi byly znatelně silnější a zdravější. A vlasy na podlaze nyní ležely méně. Jsem s ním potěšen

Recenze jsou užitečné? Ano 10 · Ne. 0

911 Cibulový šampon 911 29. ledna 2014

Cibulový šampon série 911 mi poradil se sestrou. Nemohl jsem věřit ve svůj výsledek po dlouhou dobu, dokud jsem to sám nevyzkoušel. Omyla si vlasy po dobu několika měsíců, až do úplného uzdravení a nakonec získala velký účinek. Vlasy se staly silnými a zdravými, a co je nejdůležitější, přestaly vypadávat!

Recenze jsou užitečné? Ano 13 · Ne. 0

Julie
Spojené státy Host

911 Cibulový šampon 911 27. ledna 2014

Měl jsem šampon rád hned. Jakmile jsem ho koupil, rozhodl jsem se, že to zkusím a stále doufám v výsledek. Vlasy se stále staly silnějšími a zdravějšími. Cibule vykázala výsledek o měsíc později, pak ji nadále využívala, ale už více na prevenci. A vůně děsivého každého není. Po ní je příjemná vůně vlasů.

Recenze jsou užitečné? Ano 10 · Ne 2

911 Cibulový šampon 911 25. prosince 2013

Nejčastější problém této doby pro dívky s vlasy vypadá. Pak jsem do ní vstoupil. A rozhodnutí nepřicházelo okamžitě. Dala spoustu peněz na některé "chladné" šampony a masky, vyrobené z domácí masky. Účinek byl, ale ne tak. Vlasy vypadly a pokračovaly tak. Pak mi bylo doporučeno jednoduše změnit šampon a koupil jsem léčivou cibuli 911 a později jsem také balzám. Postupně, ale určitě jsem se přesunul k cíli. Vlasy se každým praním zpevnily a ztráta se zastavila. Jsem spokojen s mým výběrem!

Recenze jsou užitečné? Ano 26 · Ne 3

911 Cibulový šampon 911 26. listopadu 2013

Z pádu, znám pouze jeden opravdu účinný šampon, který je Cibule 911. Vůně je příjemná, neměli byste se bát. A vlasy šetří z pádu a okamžitě je posiluje. A můžete ji použít po dlouhou dobu, my jsem jim dva měsíce omývaly vlasy spolu s balzámem stejné série. Velice potěšení a radí všem)

911 Cibulový šampon 911 1. listopadu 2013

V naší rodině, já, moje sestra a matka používá cibulový šampon 911. Když se vlasy začaly zhoršovat, nevěděla, co má dělat. Zkoušel jsem spoustu metod a nástrojů. Peníze, samozřejmě, šly velké, ale nulové smysl. Výsledkem byl šampon z cibule, vlasy získaly zdravý a přirozeně živý vzhled. Nejdůležitější je, že přestali vypadávat!

Recenze jsou užitečné? Ano 21 · Ne 8

911 Cibulový šampon 911 29. října 2013

S touto sérií jsem se seznámil ne tak dávno. Šampon Cibule 911 koupil v lékárně. Používá se asi šest měsíců, s malou přestávkou. V druhém měsíci umytí vlasy přestaly vypadávat. Viditelně posílena. Pak začala vypít kalcium. Efekt se zvětšil. Nyní se sovy vlasy neučí, zdravé a silné!

Recenze jsou užitečné? Ano 17 · Ne

911 Cibulový šampon 911 10. 10. 2013

Okamžitě jsem si nevšiml, že vlasy začaly silně vypadávat. Panic zvedla maminku, říkají, že stoupající mlha. Okamžitě jsem šla do lékárny, myslela jsem si, že bych měla vypít vitamíny, ale oni řekli, říkají, zatímco nemáte otrávit žaludek, zkuste změnit šampon. A doporučil Lukovy 911 jako volbu. Okamžitě jsem si ji užíval s balzámem, a tak jsem přišel složitým problémem. Šampon začal jednat po měsíci a vlasy se stávaly velmi silnými, zářily velmi živě. A vůně, kterou jsem se bála, nezanechává žádné vlastnosti. Velmi spokojeni!

Recenze jsou užitečné? Ano 15 · Ne 3

911 Cibulový šampon 911 30. září 2013

Osobně se mi líbila šampon Onion 911. Protože výsledek je pro mě zřejmý, používám ji dva měsíce. Vlasy teď nevypadají tolik a nezanechávají vůni. Velmi potěšeno.)

911 cibulový šampon (pro vypadávání vlasů, s červeným pepřem a lopuchovým olejem)

Existuje jeden skvělý prostředek pro vypadávání vlasů - cibule. Použití je však velmi nepříjemné kvůli žíravé vůni. Ale nedávno se na trhu objevila alternativa - cibulový šampon 911. V tomto článku o něm budeme hovořit podrobně.

Kdy se doporučuje použít cibulový šampon 911

Pravděpodobně nebyl muž, který by nikdy neměl problém s vypadáváním vlasů. Bez ohledu na to, muž nebo žena. K vyřešení tohoto problému vyvinula TVINS Tech cibulový šampon 911, jehož recenze jsou většinou pozitivní. To opravdu brání plešatosti a má mnoho příjemných vedlejších účinků.

Pokud se doporučuje produkt používat:

  • Se sezónní ztrátou vlasů.
  • Obnovit hustotu vlasů během těhotenství a kojení.
  • Pro prevenci vypadávání vlasů.
  • Pokud je pomalý nebo nepřítomný růst.
  • Když vlas ztrácí výživu.

Cibulový šampon může být také použit v komplexní terapii při léčbě alopecie různých druhů.

Tento šampon je ztělesněním známého masku cibule, ale má pouze příjemnou, nenápadnou vůni. Je také mnohem pohodlnější jej používat, protože není nutná žádná další příprava. Existuje několik druhů tohoto léku.

Cibulový šampon 911 pro vypadávání vlasů

Cibulový šampon 911 pro vypadávání vlasů je umístěn jako jednoduchý, efektivní a cenově dostupný nástroj. Jeho účinnost je dána zejména kompozicí. Kromě laurylsulfátu sodného obsahuje mnoho užitečných složek.

Složení cibulového šamponu 911:

  • Cibulový extrakt
  • Birch list
  • Chmel
  • Heřmánek
  • Nettle
  • Zlaté proso
  • Arnika
  • Zelený čaj
  • Sage

Produkt také obsahuje komplex vitamínů, mezi něž patří biotin (B7). Bez tohoto prvku není růst a posilování vlasů možné.

Akce znamená:

  • Zabraňuje spadnutí.
  • Zrychluje růst.
  • Hydratuje pokožku hlavy.
  • Čistí dobře vlasy.
  • Přidává do vlasů lesk, pružnost.
  • Řeší problém suchých špiček.

Transparentní šampon se světle žlutým odstínem. Konzistence je průměrná. Spánek dobře, úsporná spotřeba. Dobře umývá vlasy, snadno se vyrovnávají i s olejovými maskami. Vhodné pro citlivou pokožku hlavy, která je náchylná k podráždění a suchu.

911 Cibulový šampon s červeným pepřem

Cibulový šampon 911 s červeným pepřem kombinuje dvě nejoblíbenější ingredience v boji proti vypadávání vlasů. Extrakt z pepřů přispívá k probuzení spících vlasových folikulů, dělá vlasy tlustší a velkolepější.

Složení nástroje:

  • Cibulový extrakt
  • Extrakt z pepře
  • Komplex vitamínů
  • Heřmánek
  • Aloe vera
  • Zelený čaj
  • Henna
  • Arnika

Pepřový šampon by neměl být používán, pokud na hlavě působí podráždění, škrábance a další kožní léze.

Akce znamená:

  • Bojuje plešatost.
  • Stimuluje krevní oběh.
  • Zrychluje růst vlasů.
  • Probudí spící žárovky.
  • Bojuje s lupinami.

Navzdory skutečnosti, že ve složení je pepř, skalp nevyhoří. Konzistence média je transparentní. Zvláštností produktů s červeným pepřem je, že mohou vlasy vyschnout. Pokud je takový problém, můžete použít šampon pouze na bazální část a zakrýt špičky olejem nebo vlasovým balzám. Nebo upřednostněte prostředky s lopatkovým olejem.

Cibulový šampon 911 s lopuchovým olejem

Cibulový šampon 911 s lopatkovým olejem řeší nejen problém vypadávání vlasů. Účinně je opravuje, eliminuje poškození a vrací elasticitu. To je nejlepší nástroj, který lze doporučit pro ošetření suchých, poškozených, barvených vlasů.

Složení švestek z cibule a lopuchu:

  • Ropový olej
  • Cibulový extrakt
  • Komplex vitamínů
  • Výtažky léčivých rostlin

Výrobek s lopuchovým olejem jemně a jemně čistí pokožku a vlasy, aniž by narušil přirozenou ochrannou vrstvu. Může být použita na citlivé pokožce hlavy.

Akce znamená:

  • Zabraňuje vypadávání vlasů.
  • Normalizuje metabolické procesy na pokožce hlavy.
  • Odstraňuje suchost.
  • Pomáhá vyrovnávat se s křehkostí a průřezem.
  • Dává zdravý vzhled a lesk.
  • Stimuluje růst vlasů.

Ropa šampon je skutečná spása, když jsou vlasy poškozené a vypadnou. Jeden nástroj vyřeší dva problémy najednou.

Cibulový šampon 911: návod k použití

Způsob použití nemá žádné zvláštní vlastnosti. Nástroj se používá stejným způsobem jako jiné medikované šampony.

Jak používat cibulový šampon:

  1. Vlasy by měly být navlhčeny vodou.
  2. Vytlačte malé množství šamponu a pěna do dlaní.
  3. Aplikujte na pokožku hlavy, masírujte a opláchněte.
  4. Znovu naneste šampon do dlaní, rozetřete do pokožky hlavy, zbytky jsou rozloženy po celé délce vlasů.
  5. Podržte po dobu 5 minut.
  6. Umyjte teplou vodou.

V případě potřeby aplikujte cibulový balzám, který je k dispozici také v řadě produktů. Zvyšuje účinek šamponu a usnadňuje česání vlasů.

Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte velkým množstvím vody. Jak často chcete použít nápravu? Pokaždé, když si umyjete vlasy, bez ohledu na to, zda se provádí jednou týdně nebo denně. Ale s problémem vypadávání vlasů, doporučujeme si vlasy umyt ne více než 1 krát za 3 dny.

Cena cibulového šamponu 911

Cibulový šampon je považován za rozpočtový nástroj a je mnohem levnější než mnoho analogů v akci. Náklady se pohybují od 120 do 200 rublů. V Moskvě je cena cibulového šamponu 911 nejvyšší a v některých lékárnách dokonce přesahuje 200 rublů.

Nejlevnější prostředky v Petrohradě, kde si můžete koupit cibulový šampon 911 až 140 rublů na láhev 150 ml.

Šampon cibule 911: recenze

Moje vlasy vypadají každý podzim a jsou velmi silné. Maminka mi dlouze řekla o cibulovém šampónu, ale nechodila jsem do toho. Pak jsem viděl v lékárně a okamžitě jsem si vzpomněl. Po týdnu používání vlasů na hřebenu se znatelně snížil, nyní se úplně přestaly rozpadat.

Vlasy vypadaly velmi. Po dobu 3 měsíců jsem použil různé prostředky. Pomohl jsem cibulkovým šamponům, aby se s tímto problémem vyrovnali a velmi rychle. A udělal vlasy lesklé. A to všechno za tak směšnou cenu.

Když jsem v mládí vypadl vlasy, udělal jsem masky z luku. Vůně po nich se po dlouhou dobu držela a objevovala se pokaždé, když jste si namočili hlavu. Když jsem viděl cibulový šampon, okamžitě jsem ji vzal. Funguje to stejně, možná ještě lépe. Jak se mi zdálo, po prvním mytí bylo na hřeben méně vlasů než obvykle.

Navíc k průběhu léčby androgenní alopecie byl použit cibulový šampon. I tricholologist dal seznam s prostředky, které se doporučuje mytí vlasy. Cibulový šampon byl nejlevnější a protože jsem strávil tak dobře, vybral jsem si to. Co přesně pomohlo - nevím, léčba byla dlouhá a bylo použito mnoha léků. Ale já jsem si zvykl na šampon a stále ji používám čas od času, aby se alopécia nevrátila.

Měl jsem naději na tento nástroj, ale bohužel, nezapadalo. Začala hrozná alergie, vyrážka na pokožce hlavy. Ale to je můj omyl, bylo nutné předem otestovat, takže to není poprvé a jsem velmi alergický. A protože se zdá, že nástroj je docela dobrý, pěna dobře, zápach je lehký.

Používal jsem cibulový šampon s červeným pepřem, který urychlil růst vlasů, protože prakticky nezrůstá. Umyla vlasy po dobu tří měsíců, staly se mnohem hustší, brilantnější a celkový stav se zlepšil, ale neviděl jsem velmi rychlý růst, byť jen mírně.

Historie vlasů je velmi dlouhá. Za prvé, neúspěšná perm, pak dlouhá léčba poškozených vlasů a vypadávání vlasů. Dělala vlasovou mezoterapii, lékařské masky, vypila různé vitamíny. Mýdlo s cibulovým šamponem s lopuchovým olejem. O šest měsíců později jsem se vrátila, ale teď jsou pro mě mnohem kratší, musel jsem hodně ořezat. Ale na druhou stranu, myslím, že kvůli šampónu s cibulovým pepřem rostou velmi rychle.

Cibulový šampon je účinný lék proti vypadávání vlasů, který je snadno a pohodlně použitelný. Prodává se v mnoha lékárnách, nevyžaduje předpis a má nízké náklady. Odrůdy šamponů umožňují vybrat nejvhodnější variantu založenou na vlastnostech a stavu vlasů.

Ambulance 911 pro vlasy - anti-plešatý cibulový šampon

Naše vlasy trpí stresem a stykem se škodlivými látkami v životním prostředí. Jak jim pomoci? Pokud jste nikdy neslyšeli o takovém nástroji, jako je cibulový šampon 911, pak přišel čas na jeho poznání. Tento produkt má spoustu výhod, o kterých budeme hovořit. V případě, že trpíte ztrátou vlasů a dalšími zdravotními problémy s kudrlinky, stačí je dostat co nejdříve.

Příčiny plešatosti hlavy

Zatímco ostatní stojí před zrcadlem a kritizují jejich vlasy, měli byste začít jednat a přeměňovat bezvládné prameny na silné, zdravé, lesklé kudrlinky, aby všichni obklopovali. Ale než se začnete zlepšovat, musíte pochopit, proč jsou vaše vlasy v takovém stavu. Existuje mnoho důvodů, a pokud je alespoň jeden z vás vlastní, pak se při řešení problémů v těle zvýší šance na spásu.

  • Zdraví vlasů přímo závisí na stavu celého organismu. Pokud jedno tělo nevyužívá žádné nemoci, pak kudrlinky budou vypadat špatně, dokud začnou věnovat pozornost. Pokud se tedy obáváte problémů s gastrointestinálním traktem, kardiovaskulárním systémem, možná trpíte diabetes atd., Pak v tomto případě není nutné překvapit, že trpíte ztrátou vlasů.
  • Během chemoterapie člověk ztrácí velké procento vlasů. Není divu, že někteří dokonce dávají přednost tomu, aby se ohýbali všechny kudrlinky, protože jinak budou muset všude pozorovat vlasy, a to je nejen nepříjemné, ale také velmi nehygienické.
  • S nedostatkem vitaminů v těle, jiným způsobem nazývaným nedostatek vitamínu, se člověk také potýká s obrovským množstvím problémů. Počínaje vypadáním vlasů a končícími problémy s kůží, to vše můžete očekávat v období nedostatku užitečných látek, připravte se.
  • Nezdravý životní styl: nezdravá strava, používání škodlivých látek tělem, narušená každodenní rutina, ospalý spánek, stejně jako stálý stres nebo nutkání přizpůsobit se novému klimatu - to vše s sebou přináší důsledky především jako problémy s vlasy.
  • Dívky na pevné diety se také stěžují, že začaly trpět ztrátou vlasů. Problémy těch, kteří chtějí zhubnout, zde nekončí, ale zbytek se netýká našeho tématu.

Stejný proces ztráty je spojen se změnami naprogramovanými přírodou v našem těle. Faktem je, že růst kadeří má tři fáze. První trvá tři roky a je to, že všechny vlasy plynou po celou dobu. Druhá fáze - růst se zastaví asi jeden měsíc. Během tohoto období se kudrlinky nepřestávají, nespadají. Dále přichází třetí období, trvá 90 dní a v této fázi vlasy neustále klesají. Charakteristickým znakem je, že během takové alopecie vlasy nespadají do svazků, jak se to stane během stresové ztráty.

Co je součástí cibulového šamponu?

Cibulový šampon 911, jak slíbil výrobci, je povinen vám pomoct zapomenout na plešatost. Někteří se bojí použít na sebe, protože podle jejich názoru budou mít vlasy nepříjemný zápach. Jejich chyba je pochopitelná, protože všechny známé výrobky, které obsahují slovo s kořenovou "cibulí", mají charakteristické aroma. Ale díky neškodným příchutem v tomto nástroji má příjemnou vůni. Kromě toho jsou další užitečné součásti součástí, například:

  • Výtažky z různých přírodních produktů, včetně cibule, červené papriky, listy heřmánek z listu, březové listy a kopřivy. Také zahrnuje listy henny, lopucha, chmel, arnika, zelený čaj, zlaté proso, šalvěj.
  • Navíc cibulový šampon 911 se může pochlubit obrovským množstvím vitamínů, které stimulují rychlý růst kudrlin, bohatou barvu, jasný lesk a obnovu suchých dělených konců.

Zejména složení tohoto nástroje zahrnuje další složky, které obsahují jiné šampony. Nicméně předtím, než budete šťastně chodit do lékárny a koupit tento výrobek, ujistěte se, že neobsahuje látky, které mohou způsobit, že jste alergičtí. Nepoužívejte cibulový šampon pro šampony pro děti do dvou let věku.

Výhody a nevýhody cibulového šamponu

Na internetu, recenze takového léku na pádu, jako je cibulový šampon 911, se šíří obrovskou rychlostí. V současné době jsou mnohem pozitivnější, ale dochází k negativním hodnocením. Na základě těchto údajů jsme sestavili seznam kladných a nevýhodných účtů, které naleznete níže.

Pros

  • Jak již bylo zmíněno, cibulový šampon 911 je vytvořen, aby vás ochránil před ztrátou vlasů. Jedná se o obrovský problém, když se kadeře prolézou na kousky, což je obtížné zvládnout. Ale již se nám to líbí, znamená to, že se s tímto problémem dokonale vyrovnává a ušetří vás z plešatosti během pouhého měsíčního použití.
  • Lesklé vlasy - hlavní sny všech krás, obavy z jejich vzhledu. Hrdina tohoto článku vám pomůže provést sen a poskytnout kudrlinky příjemný lesk.
  • Silné prameny jsou také zárukou jejich hlavní krásy. 911 Cibulový šampon vám pomůže zapomenout na problém, jako jsou křehké bezvládné prameny. Na oplátku jim dá sílu a objem, posiluje kořenovou cibuli a vyrovnává se s rozdělenými konci.
  • Vlasy se stanou měkkými a poslušnými, ale nebudou se nalít, což je obvykle při použití jiných výrobků pro tenké kadeře. Mimochodem, kudrlinky se stanou hustšími, silnějšími, takže můžete dlouho zapomenout na to, co jsou tenké vlasy.
  • Droga je velmi snadno pěna, a proto se spotřebovává pomalu. Pouze polovina dlaně stačí na rozstřikování celé hlavy. Navíc jeho priority spočívají také v tom, že nepotřebuje věnovat zvláštní úsilí tomu, aby si z hlavy vypral pěnu. To se děje velmi jednoduše a rychle.
  • Vůně cibulového šamponu je velmi příjemná, odlišná od ostatních léčivých šamponů k lepšímu. Nebojte se slova "luk" v názvu. Složení různých příchutí splnilo svoji práci: vůně cibule, jejíž extrakt je součástí kompozice, zcela chybí.
  • Cena je pravděpodobně nejdůležitější věc, kterou věnujeme při nákupu cokoli. Takže cibulový šampon 911 se může pochlubit nízkou cenou za předpokladu, že jeho užitečné vlastnosti se neliší od nabízených výrobců léků dražší.
  • Potřeba pravidelného používání šamponu také zmizí, neboť se potýká s problémem silné sekrece mazových žláz a tím se hlava znečišťuje několikrát pomaleji. To znamená, že nástroj provádí hluboké čistící kadeře.

Nevýhody

  • Naštěstí má cibulový šampon 911 jen jednu významnou nevýhodu, ale bohužel je to velmi významné. Nemluvě o skutečnosti, že takový přípravek je kontraindikován u alergiky, může způsobit suchou pokožku hlavy u lidí se silnou imunitou v tomto smyslu. Suchá kůže může způsobit lupy a jiné problémy, ale pokud používáte masky spolu s šamponováním, můžete zapomenout na suchost hlavy.
  • Některé dívky si stěžovaly, že léčebné vlastnosti jim slíbily, že nefungují, jejich vlasy zůstaly i po měsíci v nezdravém stavu.

Recenze nám vedla k pochopení, že tento produkt není kouzelnou kulkou, která dokáže vyléčit jakékoli onemocnění bezpochyby všem. Jeho působení, stejně jako působení jiných prostředků proti vypadávání vlasů, závisí na osobních vlastnostech a vlastnostech pokožky hlavy zákazníka.

Co si myslí zákazníci o cibulovém šamponu?

Samozřejmě, když mluvíme o vlastnostech terapeutického agenta, nelze věnovat pozornost recenziám, které uživatelé internetu odjíždějí na různých fórech. Jak jste si možná všimli výše, názory se liší, ale jsou mnohem spokojenější zákazníci. Tak či onak, neměli byste se bát koupit produkt, pokud existuje touha, vždy stojí za to vyzkoušet - co když se ukáže, že je pro vás užitečné?

Anna, 38 let

Anna píše: "Možná je to můj věk, přestože ještě nejsem příliš starý, ale moje vlasy se začaly špatně rozpadat. Nic mi pomohlo: Měl jsem tlustou, šikovnou hlavu vlasů a jakmile jsem udělal krátký účes, všechny mé vlasy se okamžitě staly patrnými. Je jasné, že stará krása nebude vrácena, ale stále jsem se všemi síly bojovala, takže tyto oblasti byly trochu zarostlé. Zkoušel jsem mnoho různých způsobů: masky, balzámy, šampony - nic nepomohlo. Jeden a půl roku mého boje jsem utrpěl jenom ztráty.

A tak mi přítel poradil nějakou zázračnou léčbu, jak říkala. Poté, co jsem mu dal všechny naděje, stala jsem se jednou z těch beznadějně podvedených dívek, jejichž recenze jsem četl na fórech. Neřekl bych, že jsem odtamtud nezískal žádnou výhodu, ale moje naděje nejsou oprávněné. Možná jsem chtěl příliš mnoho.

A tak podle výrobců jsem musel počkat na okamžitý růst a posílení kořenů. Stejně jako bonus, musel jsem dostat lesk a poslušnost na kadeře. Obecně jsem z toho všeho obdržel jen poslední: vlasy mi skutečně svítily, byly měkké a poslušné, ale plešaté oblasti zůstaly, i když byly ještě trochu zarostlé.

Cibulový šampon 911 Použil jsem 2 měsíce, ale můj spasení neudělal. Na rozdíl od přítele, který byl potěšen a doporučil tento nástroj komukoli, kdo si stěžoval na nějaké problémy.

Jak se ukázalo, moje plešatost byla spojena se zdravotními problémy. Takže, holky, tady je moje rada: než se pokusíte vypořádat se s vaším vnějším stavem, dostat se do svého vnitřního stavu. Možná, pokud trpíte nezdravou pokožkou, vlasy atd., Kořen problému je někde uvnitř, nikoli venku. Zkontrolovat lékaře předtím, než zničí, a tak zničené nešťastné kadeře. "

Elena, 42 let

Elena píše: "Už dávno jsem se obrátil ke své dceři o pomoc, takže ona na internetu mi našla nástroj, který by mi pomohl při vypadávání vlasů. Trval jsem na tomto problému už dlouho, nepamatuji se, kdy to všechno začalo, ale před šesti měsíci jsem se rozhodl, že se s ním bude zabývat. Takže, dcera rychle našla nějaký druh cibulového šamponu 911. Říká, říkají, že žaluje o recenze, je třeba očekávat nádherný efekt a během jednoho měsíce.

No, rozhodla jsem se zkusit - není ztratit nic. Tento příběh začínal tím, že jsem přišel do lékárny a požádal o vlasový produkt, který jsem potřeboval. Když jsem mluvil s lékárníkem, dozvěděl jsem se, že v poslední době se k nim dostává hodně lidí na cibulový šampon a pak se vrátí za druhou část. Mimochodem musím říci, že za cenu jsem zůstala hezká. Žiji v Rusku, naposledy jsem si vzal tento výrobek, jeho cena byla něco v rozmezí 100-150 rublů.

A teď jsem doma, studoval složení šamponu a připravil se na to, abych si umyla hlavu. Moje dcera varovala, že mezi těmi součástmi se mohou ztratit ti, kteří jsou ke mně alergičtí, ale nezdálo se, že jsou tam, takže jsem šla do koupelny bez jakýchkoliv problémů a pochybností, abych se pokoušela umyt hlavu.

První věc, kterou se mi líbila, byla vůně. Toto nečekaně příjemné, protože jsem okamžitě naladil na specifickou vůni z láhve (slovo "cibule" bylo poněkud matoucí). Vylila jsem do dlaně trochu peněz a pak ji přenesla do vlasů. Upřímně řečeno, je prostě příliš jemné na pěnu. Udělal jsem několik kruhů s prsty po hlavě a teď už je tolik peněz, které si prostě nedokážete představit. Zkušenější, příště jsem na můj ruce vylila trochu méně šamponu a teď byla pěna správná.

A teď pro výsledek. Za jeden měsíc, jak slíbili výrobci, jsem nedokázal dosáhnout požadovaného účinku. Vlasy stále vypadly, ale v mnohem menším množství. Rozhodla jsem se, že tam nezastavím a pokračovat v léčbě. Takže po šesti měsících jsem se dokázal úplně zbavit plešatosti.

Jediné negativní, které jsem narazil, bylo to, že vlasy byly velmi suché. Ne kůže, protože jsem byl na fórech varován, ale sám se krouží. Je jistě dobré, že se nyní stále více znečišťují pomaleji, ale přesto chci vrátit bývalý lesk zpět. No, znamená to, že budete muset znovu požádat o pomoc vaši dceru při hledání užitečných masek! "

Victoria 28

Victoria píše: "Jsem jen 28 let a už trpím těžkou plešatostí. Je to škoda, ale co dělat. Ale udělat to je bojovat. Tak jsem vylezl spoustu lékáren hledáním správného produktu a dospěl jsem k závěru: s šamponem nemůžete dělat nic, musíte použít další banda masky a balzámy, aby stav kadeřnic byl normální. Obecně platí, že tráví spoustu času. Ale stojí za to, opravdu. Teď pochopíte proč.

Kontaktoval jsem cibulový šampon neúmyslně. Přišla do lékárny a požádala o radu farmaceuta. Nabídl několik možností a podle vůle osudu jsem zvolil ten správný nástroj. Bylo to levné, a obal, bez ohledu na to, jak to byl vtipný, vypadal upokojující. Když jsem se vrátil domů, poprvé jsem se vyškolil na internu a hledal recenze o tomto produktu. Četl jsem spoustu různých věcí - budu to vidět přesně tak, jak jsem s komentáři spokojen, ale ne tolik.

Po měsíci nedošlo téměř k žádným změnám. Zpočátku jsem byl rozrušený a dokonce chtěl hodit všechno, ale pak jsem si vzpomněl na špičku jedné dívky, která říkala, že používá masku jednou týdně se šamponem. Snažil jsem se. Líbilo se to. Začal pokračovat.

A teď uplynulo skoro rok a stále používám cibulový šampon. Vlasy byly mnohem silnější, přestaly vypadávat, svítily a začaly růst mnohem rychleji. Obecně se mi všechno líbilo, nechci se s tímto nástrojem rozloučit! "

"Cibulový šampon 911": recenze, složení, instrukce

"Cibulový šampon 911"

Ztráta vlasů je docela závažná věc, takže v této situaci by správné rozhodnutí bylo jít do lékárny, aby si koupil lék, jako šampon. Samozřejmě se můžete vypořádat s odstraněním problému vypadávání vlasů různými lidovými léky, ale vše je spíše namáhavé a v dnešní době je stále nedostatek času, je lepší věřit konečnému produktu.

Dnes je obrovský výběr všeho, aby se tento problém zbavil. Který z nich si však zvolí, aby získal efektivní výsledek? Kromě toho obvykle chcete mít maximální účinek s minimálním časem a penězi. V tomto případě vám doporučujeme věnovat pozornost "cibulovému šampónu 911". Tradiční medicína již dlouhou dobu doporučuje cibuli jako vynikající prostředek pro obnovu vlasů - cibule by měla být rozemletá a nanesena na vlasy po dobu 30 minut. Ale ne každý se odváží dělat cibulové masky. Proto byl vyvinut cibulový šampon 911, který pomocí moderní technologie absorboval všechny příznivé vlastnosti cibule. Pokyny v balení.

Samozřejmě, že před použitím nového nástroje na sebe, chci znát recenze. A když začneme studovat recenze "Cibule 911", pak si všimneme, že mezi nimi existuje široká rozmanitost. To říká, že šampon, i když není univerzální, ale ve většině případů jsou lidé spokojeni s výsledkem. Proto byste měli zkusit "cibulový šampon 911", protože jeho cena je asi 5 dolarů za sto padesát mililitrů a účinek zdravých vlasů z něj překročí náklady mnohokrát. Každý ho může koupit.

Vlastnosti a způsob aplikace

"Cibulový šampon 911" absorboval všechny příznivé vlastnosti cibule a zároveň zůstal nezávislý na specifickém zápachu této rostliny. Díky použití metabolických procesů na pokožce hlavy se krevní oběh urychluje, vlasové folikuly dostávají mnoho živin a posilují a obnoví strukturu vlasů, čímž eliminuje zvýšené sucho a křehkost. "Cibulový šampon 911" má příjemnou, nenápadnou vůni, průhlednou barvu a jemnou strukturu.

Dávkování a kontraindikace

Při aplikaci musíte dodržovat následující pravidlo - nanášení šamponu, stejně jako jiné, na vlhké vlasy, rozšiřování masážními pohyby po celé pokožce hlavy a pěnění, ponechání po dobu tří až pěti minut na maximální náraz. Poté se musí šampon vypláchnout velkým množstvím vody. Při zasažení očí je třeba se vyvarovat, ale pokud se tak stane, dobře omyjte oči vodou.

Složení

Složení "Cibule 911" obsahuje, stejně jako běžné složení detergentu pro každého, jedinečný, určený speciálně pro něj. Přísady doplňují extrakt cibule. Díky chemickému ošetření byly všechny užitečné látky extrahovány z cibule a odděleny od štiplavého zápachu. Složení cibule zlepšuje krevní oběh na pokožce hlavy, vyživuje pokožku vitamíny a mikroelementy, hydratuje vlasy samotné. Obsahují také výtažky z březových listů, chmele, heřmánku, hennu, šalvěj, lopuchu, arniky, zeleného čaje a zlatého prosa.

Složení šamponu 911 cibule pro ztrátu vlasů

Všechny tyto rostliny se již dlouho osvědčily jako vynikající asistenti v boji za kvalitu a množství vlasů, a nemá smysl znovu opakovat, jaké výhody mají každý z nich na vlasy a pokožku hlavy. Také "cibulový šampon 911" je obohacen komplexem vitamínů, který obsahuje kyselinu nikotinovou, biotin, pantotenát vápníku, což je skutečně výživný koktejl pro vlasové folikuly. Šampon nemá téměř žádné kontraindikace, s výjimkou použití pro děti do dvou let, stejně jako individuální nesnášenlivost. Proto předtím, než začnete používat, musíte otestovat individuální citlivost na jeho součásti.

Recenze

Při studiích recenzí "Cibule 911" můžeme poznamenat, že nejprve většina těch, kteří zkoušeli šampon, byla spokojena s čistící funkcí a příjemnou vůní. Za druhé, po několika použitích mnoho z nich poznamenalo pozitivní výsledek výrazného snížení množství vypadlých vlasů. Za třetí, byl zaznamenán pozitivní vliv na kvalitu vlasů - vlasy se stávaly měkčí, silnější a lesklé. Měli byste však poznamenat, že existují také negativní recenze - někteří poznamenali, že po aplikaci byla pozorována nadměrná suchost pokožky hlavy a slabý účinek při zastavení vypadávání vlasů. Jedním slovem, "Cibulový šampon 911" není produkt reklamy, který zaručuje povinný a 100% okamžitý úspěch, ale skutečný nástroj, který může pomoci při řešení problémů s vlasy.

Recenze z "AnyuTka0502"

Irina, Vologda, 27 let

Po těhotenství začaly vlasy vypadat velmi silně. V lékárně jsem viděla "Cibulový šampon 911", pokoušený svým jménem a cenou. Nyní používám cibuli téměř měsíc. Po prvním použití vlasy vypadaly stejně silně, ale asi týden poté, co jsem začal umyt vlasy s nimi, jsem si všiml, že vlasy vypadnou mnohem méně. Doporučuji všem. Recenze jsou pouze pozitivní, každý může koupit, cena je výborná, pokyny v balíčku!

Před a po použití šamponu

Alina, Kemerovo, 34 let

Vždycky jsem chtěl mít dlouhé vlasy, ale nevyšly, neustále se rozbíjely. Jako dítě jsem matka dokonce udělala masku vlasových luků. Pořád si vzpomínám, jak to spálilo, a také tento zápach! Když jsem uviděl cibuli "Lukovy 911", vzpomněla si na mé dětství. Prodávající ujistil, že šampon necítí jako cibule. Tak jsem se rozhodl zkusit. A tady jsou zázraky - vůbec se nepopsají a mají příjemnou vůni! A po několika týdnech jsem si všiml, že vlasy jsou hedvábné, hladké, jako... krmené nebo něco takového. Problém křehkých vlasů zmizel. Použil jsem ji už dva měsíce, během které mé vlasy rostly dobře, takže doporučuji "cibuli 911" každému, kdo chce růst dlouhé vlasy.

Výsledkem použití šamponu: uživatelská fotka "Osoba"

Margarita, Rostov-on-Don, 30 let

Sedí na stravě, půl roku se silně omezuje ve stravě, nakonec mínus deset kilogramů! A minus polovinu vlasů. Bylo to velmi líto. A berte vitamíny, ale vlasy stále klesaly. A tak, když navštívil lékárnu pro vlasy, lékárník doporučil zkusit "Cibuli 911" na vypadávání vlasů. Byl jsem skeptický, protože jeho cena není příliš vysoká. Ale rozhodla jsem se, že se mi to podaří. A nevěříte tomu, že po dvou týdnech každodenního užívání jsem si všiml, že mé vlasy skoro nevypadnou a po dalších pár týdnech jsem viděl mladou "chmýří"! Doporučuji každému, kdo má dietu, udržovat a chránit krásu "cibulového šamponu 911" před ztrátou vlasů.

Alena, Samara, 26 let

"Cibule 911" je můj oblíbený! Na podzim a na jaře neustále trpím zvýšenou ztrátou vlasů. Zkoušel jsem spoustu léků na ztrátu vlasů, ale neviděl jsem žádné zvláštní výsledky. Ale "Cibulka 911" byla příjemně překvapená - týden poté, co jsem si umyla hlavu, nenašel jsem v koupelně velkou "bradavku" vlasů, která se již stala obvyklým. O dva týdny později se spad zastavil. Takže doporučuji Luku 911 na podzim - na jaře všech!

Zpětná vazba videa od uživatele:

Cibulový šampon 911 - My Cibule Rescue

Problém vypadávání vlasů byl vždy pro mne aktuální a po porodu se to dvakrát zhoršilo. Vlasy se rozpadaly jen na kusy. Již neexistovala žádná síla, která by hledala vhodný prostředek - většina vyzkoušených značek vůbec nepomohla. Některé z nich dokonce přinesly zvláštní efekt - vlasy po umývání se staly lepkavými, jako by byly lepené. Říká se tomu, řešíme to radikálně - vypadni? Lepidlo! Tato možnost mi připadala nepříjemná najednou - když mi někdo náhodně prochází vlasy a cítí tuto lepivost. Myslím, že o tom ten muž bude o mně později myslet. Celkově to bylo stále tam a já pokračovala ve sbírání zbytků vlasů z podlahy po škrábání každé ráno.

A když jsem šel do lékárny, nevzpomínám si, proč a mé oči upadly na polici se šampony. Cibulový šampon 911 je zajímavým jménem, ​​zdá se, že 911 je záchranná služba? A tady šampon? Po přečtení obalu jsem pochopil. Výrobce ujistil, že šampon pomůže zabránit vypadávání vlasů, zlepší jejich růst, stav jako celek, obnoví celou délku a zmírní lupy. Dobrá série slibů, jsme už vědci, takže jsem je nejprve vrátil na police. A pak jsem si myslel... no, co ztratím, kdybych to zkusil v akci? Horší je nepravděpodobné, že se stane. Jinak bych byl jako vtip o Babě Jágovi, která měla tři vlasy a myslela si, jaký účes by měl udělat. Cena cibulového šamponu 911 byla jen 100 rublů, takže jsem si bez jakéhokoli výčitku svědomí koupil jednoho kopíra a tiše odešel domů.

Doma jsem se rozhodla přečíst recenze o cibulovém šampónu 911. Všechny byly pozitivní a já jsem dokonce proklouzl v lítu naděje... Ale rychle jsem to zhasl, protože pro mě je objektivní názor nad subjektivním - budu rád, až to uvidím. Pak na mě zazářila - cibule! Cibule bude cítit takhle! S opatrností otevřel láhev... Vůně není cibule, ani příjemná, jemná. Dobře. Rozhodl jsem se, že to tu noc.

A tak, okamžik testování cibulového šamponu 911. Vůně, jak jsem řekla, byla docela příjemná, nenápadná. Aplikováno a pěna skvěle! Ale já stále mýdlo ovládání, podruhé - zvyk. Je vypláchnut bez problémů. Hooray a žádná lepkavost! Zatím jsem šťastná.

Po vysušení vlasů jsem se rozhodl, že si budu chrlit vlasy. Zdálo se mi, že vlasy na hřebenu zůstaly opravdu méně. Ale vím, že poprvé neexistují takové zázraky. I když... Není náhoda, že jsem v ten den chodil do lékárny. Používal jsem cibulový šampon 911 po dobu jednoho měsíce. Našel jsem jen jedno mínus - po měsíc jsem neměl dostatek šamponu. Vzhledem k nízkým nákladům a vyřešenému problému si myslím, že to není tak velká vina.

Šampon 911 "Cibule" - recenze

Negativní recenze

Nevýhody: způsobují lupy, kapaliny a nehospodárné

Na pozadí jarní avitaminózy bylo rozhodnuto koupit cibulový šampon z roku 911. Nákup v lékárně stálo 120 rublů na 150 ml. Testovaný týden. Vůně - ne cibule, normální, příjemná, jako běžný šampon. Konzistence je tekutá. Neeconomický. Pěna se dobře omyla. Po použití nejsou vlasy objemné, mírně suché. Přestal jsem ho používat. po tom, co se objevila jemná lupa. Pár měsíců prošla a rozhodla se znovu použít, ale po opláchnutí se objevily lupínky. Výsledkem je, zda tento šampon nevypadl a neuznal, ale lupy je určitě.

kožní svědění, nezhoršuje ztrátu vlasů, vysychá vlasy, vypadá lupy, vlasy se zamotávají

Dobrý den)

Po přečtení recenzí se rozhodlo koupit v lékárně tento cibulový šampon pro vypadávání vlasů a plešatost. Bylo to levné 115 rublů.

Mám takové problémy s vlasy: nadměrná ztráta a okamžitý výskyt lupů (ať se okamžitě objeví, nebo do konce týdne), pokud šampon nesedí.

Moje vlasy jsou jednou týdně. Čistota se udržuje po dlouhou dobu, 5-6 dní (opět za předpokladu, že šampon je vhodný).

Teď řeknu o šampónu.

Šampon má vodnatý průsvitný konzistence, a to i při malém množství, který dobře pěsti, je docela ekonomický. Vůně je příjemná, voní z nějaké léčivé tinktury, vůně cibule se vůbec necítí. Na tomto konci skončili.

Během mytí jsem dostal spoustu vlasů z tvaru, toto množství nebylo předtím, i když jsem je umyl běžnými šampony bez funkce "od pádu ven".

Po vysušení vlasy začaly vypadat jako slaměk, nějaký suchý a bez života. Ačkoli to může být také zásluha balzámové masky z "čisté linie".

A během prvních dvou dnů, při česání, začalo spadat větší množství vlasů než dříve, než byl šampon aplikován.

Otázkou je, odkud je to místo od pádu? V mém případě pouze situaci zhoršil.

Dokonce i poté, co se vlasy šamponů rychle zneutralizují. Vlasy vypadaly asi dva dny čisté, pak vybledly, vyhořely a vypadaly, že jsem je nezmyla víc než týden.

Také na 4. den po aplikaci se začalo svědění, které se vyvinulo na lupy. Myslel jsem, že možná tento efekt je nezvyklý? Nový šampon a to vše.

Ne, rozhodl jsem se opakovat.

Výsledkem bylo ještě horší. Absolutně stejný obraz s vypadáním vlasů, suchostí, znečištěním vlasů, ale se svěděním a lupinami byla horor rovná. Na třetí den se objevila silná svědění po celé hlavě, objevila se lupy, mnohem víc. Podél linie vlasů se na několika místech objevilo zarudnutí a svědění. Bylo to jako alergie.

Zde je takový žalostný výsledek (

Pro mne se tento šampon skládá ze břehů, a tak jsem doufal, že to pomůže vyřešit můj problém.

Nechápu, jestli jsem alergický na nějakou složku farmaceutických šamponů, nebo tento šampon obecně nepřichází ke mně. Předchozí neúspěšný lékárnický šampon byl toto: "Floresanova kopřiva a chmel" Účinky jsou velmi podobné. Po těchto šamponech nechcete více nakupovat šampony v lékárně.

téměř žádný zápach

vysoká konzumace, zmatené vlasy, drahé pro takový objem, malá láhev, mohou se objevit lupy, nezhoršují ztrátu vlasů, neumývají dobře

V práci jsem byl velmi chválen a balzám a šampon. Rozhodla jsem se zkusit. Na první pohled cena nezaujíma - u šamponu 110p v nejbližší lékárně. Ale! pouze 150 ml, což znamená, že trubice je velmi, velmi skromná.

Vůně cibule obecně, ne. Nějaká vůně je neutrální, ale ne tak příjemná. Ale recenze a výrobci slibují silnou hlavu vlasů, což znamená, že je možné trpět zápachem. První věc, kterou jsem si všiml, je to, že od té doby, co se vlasy neumývají, je nutné 2 krát umýt +, aby nasákly vlasy středně dlouhé, to zabere značné množství, protože Nemá moc mýdla.

Okamžitě začala používat balzám "Cibule 911" a vlasy se jí normálně česaly. Ale pak byl balzám u konce a my jsem si umyla hlavu pouze šamponem. Co mohu říct, nic zvláštního. Vlasy průměrného česání, super-lesk a měkkost se také necítili.

po 2-3 promývání mého manžela a já jsem měl lupy. OK, rozhodli jsme se ji použít ještě několikrát, najednou byla kůže zvyklá na to nebo tak něco. Lupiny se však zintenzivnily, ale také k tomu přidaly skutečnost, že se vlasy začaly velmi špinavě znečišťovat, velmi rychle a začaly být mastné, tj. Kdybych si každou další den umyla vlasy, pak po použití šamponu se mi vlasy, které byly promyty ráno, stávají večerní.

Nejvíce se jednalo o to, že když jsem je odstranil, musel jsem umyt další 3 týdny téměř každý den, pak se postupně projevoval. Všichni si všimli i celou rodinu.

Zatímco sama o sobě používala, ne moc, asi měsíc, ale nevšimla si, že její vlasy se začaly plazit alespoň o málo méně, nebo některé nové rostly.

Obecně platí, že může být vhodné pro někoho, ale moje rodina se nehodí a vzhledem k její ceně je to dvojnásobně urážlivé. Vrátil se k dobrému starému Agafiyovi za 85 let na 350 ml.

Pravděpodobně vzít v úvahu mnoho dobrých recenzí, šampon jako loterie - který je dokonalý a kdo by ublížil

špinavé vlasy na druhý den, svědění, malé obaly, vlasy začaly vypadávat, nepříjemný zápach

Stejně jako všechny dívky, samozřejmě, sní o krásných vlasech. Otázky týkající se výrobků pro péči považuji vážně.

Viděl jsem tento šampon v lékárně. No, myslím, že jakmile lékárna a dokonce i vitamin, musíme vzít!

Cena za balíček je relativně malá: 123r. Obal je však méně v porovnání s šampony na skladování. Kromě toho se šampon i balzám konzumují dobře, ne velmi ekonomicky. No, tyhle věci, pokud byl jen dobrý nástroj. A podle hodnocení je prostě plný vitamínů

Použijte Šampon transparentní barvy. Vůně opouští mnoho. Konzistence je tekutá.

2krát si omyji hlavu šamponem: špína, mastnota, stylingové výrobky jsou poprvé omyty a šampon vykazuje své příznivé vlastnosti již podruhé. To se týká všech šamponů, nejen to. Tak dobře si umyjte vlasy. Při prvním mýdlení se náš vitamínový šampon nejedná velmi dobře: nevyperuje vlasy dostatečně, nepenuje dobře, takže je musíte vyčerpat. Podruhé vypláchne zbytky znečištění a pěny, z nějakého důvodu mnohem lépe. Po umytí jsou vlasy těsné, velmi zamotané.

Efekt. Nikdy jsem si nevšiml žádného super-lesku, zvlhčující, změkčující, a jen některé změny směrem ke zlepšení, po použití těchto šamponů a balzámů. Ale po první aplikaci jsem si všiml, že moje hlava začala svědit. Rozhodl jsem se přestat používat, náhle zázračné vlastnosti se nezobrazí okamžitě. Ale s každým používám tvrdší hlavu, moje vlasy začaly rychle narůstat a zanechávají světlou hlavu. Jo, to není to, co jsem očekával od šamponu lékárny, ne, to ne.

Není zde nic víc než jedna hvězdička: to voní špatně, špiní se špatně, zpěší se špatně a dokonce i po nanesení balzámu z téže série jsou vlasy tvrdé a dobře se nekombinují. Také způsobuje svědění a vypadávání vlasů. Zde je takový lékárnický šampon.

cenově dostupné

neviditelná účinnost, špatná pěna, zvláštní vůně

Co se týče problematiky vypadávání vlasů a obnovy stávajících, rozhodla jsem se jednat komplexně. Byla otázka výběru šamponů. V lékárně jsem viděl vitamín,

jehož účinnost potvrzuje Ústřední klinická nemocnice Ruské akademie věd. A cena je hezká. Jako součást - vitamíny B3, B5, B6, E a C. Zdraví, a dokonce i vrací lesk a zdravý vzhled. Zároveň získává a balzám. Zklamání však čekalo. Chcete-li umýt vlasy vyžaduje spoustu šamponu. Ale to není tak špatné. Již v procesu praní není přidána ani lehkost ani hedvábnost. Pocit, že vlasy jsou jemně ošetřeny brusným papírem. Nepomáhal a klimatizace.

Nakonec - šampon jako šampon. Něco se snižuje, ale rozhodně nic nepřidá. Nebyl přidán slibný lesk ani zdravý vzhled. Po umytí byl česání (až po lopatky) poměrně obtížné. Obecně doporučuji, abyste vyzkoušeli něco jiného. A pokud potřebujete nástroj s vitamíny, je lepší přidat k masce a / nebo oleji. Navíc doba expozice je delší a samotná "užitečnost" proniká do vlasů bez syntetických přísad.

Nevyřešil jsem můj hlavní úkol při posilování vlasů - účinek byl nulový;

Jednou jsem četl recenze o cibulovém šampónu z řady 911+ od ruského výrobce Tvins Tek. Dokonce i nějaký dojem na některé recenze. A ona si koupila totéž - v našich lékárnách je dostatek odrůd produktů této řady.

Šampon se nazývá "cibule". Od vypadávání vlasů a plešatosti. 911+

Zní to velmi slibně. Ačkoli nejsem plešatý, problém ztráty vlasů pro mě byl vždy relevantní v menší či větší míře. Neříkat, že oni sypyatsya každý den, ale zejména po umývání.

Nejdřív jsem si koupil jednu lahev. Dávkování malé - 150 ml, balený šampon v krabici.

V procesu používání jsem se rozhodl koupit další láhev, abyste viděli výsledek, ale stále ještě nestačí 150 ml.

To bylo téměř před dvěma lety. Pak jsem strávil obě láhve šamponu.

A jaký je výsledek? A to vše bez změn.

Použijte šampon na vlasy podle návodu k použití, držte jej na hlavě asi 5 minut.

Ale posilování vlasů nemá žádný vliv.

Šampon je téměř bezbarvý, průhledný, gelová konzistence. Stlačila poslední kapky z láhve, která zůstala na dně.

Vůně je jemná, lehká, mírně příjemná - nebudete slyšet žádné odstíny cibule, pokud najednou někdo myslí, že by měl cítit cibulí, ale ne.

Kompozice obsahuje extrakt z cibule, stejně jako celý komplex dalších rostlinných extraktů.

Šampon zpěňuje normálně, hlavu vyplachuje, ale musíte ho nalít více v ruce, tok není příliš malý.

Na základě mé osobní zkušenosti nevidím žádný důvod k tomu, abych to doporučil, protože můj účinek byl nulový - vypral jsem špinavou hlavu a my jsem ji umyla. Žádné další.

Vzhledem k jeho náklady na takový objem (před 2 lety na 150 ml cena byla 150 rublů), a jeho sliby - konec konců, on se specializuje na vážný problém, nebudu poradit. Vzhledem k tomu, že obvyklý šampon lze nalézt hodně za příjemnější cenu.

Dobře propláchnou olejové masky

Vyschne, vyplachuje, nedokáže vyrovnat se ztrátou vlasů

Domácí cibulové masky jsou velmi cenné v péči o vlasy, ale ne každý dokáže vydržet tento zápach, který vás jen pronásleduje. Proto jsem chtěl najít něco podobného mezi lékárnami pro vlasy s jemnější vůní. Poté, co jsem četl tónu věcí o 911 cibulovém šampónu proti vypadávání vlasů, šel jsem do lékárny.

Na zadní straně lahve obsahuje obecné informace o šampónu, jeho působení, způsobu použití a kontraindikaci:

První věc, kterou si všimnete, je čerstvý pach šamponu, bez jakéhokoli náznaku cibule. Látka je transparentní barva, střední hustota. Dobře umýt, tvoří hustou pěnu.

Umyjte si vlasy, dokud nevytrhnou, nemám rád podobný účinek a pokud nepoužíváte balzám / masku na délku vlasů, pak šampon bezohledně vysuší. Ačkoli výrobce slibuje, že "přírodní výtažky, které jsou jeho součástí, poskytují další výživu, ulehčují sucho, zabraňují rozbití vlasů. Šampon poskytuje jemné čištění bez narušení přírodní rovnováhy a zdravý lesk vlasů." Ale tady je velmi dobré umýt olejové masky tímto šamponem! Nezaznamenala jsem žádné zpevnění vlasů, vypadají ve stejném objemu jako předtím, než používají cibulový šampon! Zázrak se nestalo. Šampon proti lupům nezpůsobil a díky za to)

Spolu s tímto šamponem jsem použil Bielitu Dr.Hair péči o Anti-Hair Loss Serum, aby dosáhl maximálních výsledků, což se ukázalo být bohužel také jako dudlík.

Ale nezapomeňte, že to všechno je individuální a skutečnost, že člověk nesedí, druhý dá dobrý výsledek! Děkuji vám za pozornost)

levnější, vlasy jsou hladké, poslušné, lesklé

všechny barvené chemikou

Teď jsem začal lépe sledovat a starat se o vlasy, pokožku, snažím se zlepšit stav vlasů, zacházet s nimi a očistit kůži. Jsem nakloněn k přírodním produktům s přirozenými kompozicemi, které nejen neškodí, ale také prospívají vlasům.

Tento šampon je proto, že je považován za léčivý (alespoň to je považováno za a bylo ho chváleno. Koupil jsem ho, byl jsem rád, že jsem našel něco přírodního, ale bohužel, ukázalo se to být špatné.

Samotný šampon je v plastové lahvičce, k němu je připojen abstrakt a láhev říká aplikace, složení. Objem 150ml.

Transparentní barva, tekutá konzistence.

Na první pohled je všechno v pořádku: po umytí tímto šamponem se vlasy stávají velmi uklidňujícími (navzdory skutečnosti, že moje kudrlinky jsou velmi silné a je obtížné je dokonce i hřebenit!) drsný jako kdyby ne, vlekl!

Všechno je v pořádku, ale je tu jedno! Velmi důležité! Konkrétně složení šamponu! Má laurylsulfát! A to je taková škodlivá složka pro šampon! A hodně jiné chemie (nyní bohužel nemohu seznam všech součástí).

A tento šampon se nazývá léčivý! Ale co je to léčivo, jestli je v tom tolik chemie? On poškozuje víc než dobré! Nechci to už brát a tento šampon nedoporučuji nikomu!

Chovám tyto 2%, nenašel jsem pro pozitivní vlasy nic zvláštního. Měla jsem kopřivu.

Neutrální recenze

Výhody: k dispozici, posiluje kořeny s lehkou ztrátou, cena je úsporná a snadno ovladatelná, efektivní

Nevýhody: zvyšuje lupy

Dobrý den!

Chci vám říci o šampónu z vypadávání vlasů a alopecii 911. Koupil jsem ji v lékárně za více než 100 rublů. Dokončila jsem poloviční láhev a odmítla používat tento výrobek. A tady je důvod, proč: pokud máte lupiny, je lepší nechat vůbec tento šampon koupit. Protože z ní se lupy stane třikrát víc a pokožka hlavy se hodně spouští, dokonce se to stalo, že jsem se chrlí k krvi. Poprvé jsem koupil tento šampon proti lupům, zatímco všechno se mi líbí.

Pokud jde o výsledek slibovaný tímto způsobem, je to. Vlasy opravdu klesají méně.

Z výhod můžu rozlišit nízké náklady, efektivitu, dostupnost (k dispozici v každé lékárně), pohodlnou láhev, příjemnou vůni bylin (a nikoli cibule!).

Pouze jedno mínus, ale byl to on, kdo mi přiměl přestat používat šampon 911. To je obrovský nárůst lupů.

Doporučuji Vám tento nápravný prostředek? Pokud nemáte lupy, pak ano! Doporučuji bez zbytečného odkladu. Ale pokud máte lupy, pak ne. Nepoužívejte vůbec!

Zamyslete se sami, rozhodněte se sami.

přírodních rostlinných extraktů v kompozici

vysoká spotřeba, špatně umýt

Koupil jsem ji, protože je to "cibule". Jen si nezkráchejte ironie - vím, že cibulová šťáva je v ní méně než kočka volala, ale.. co když. alespoň výňatek, může jíst?. protože cibule jsou nejúčinnějším prostředkem pro plešatost a růst vlasů. A protože čerstvá cibulová šťáva není vždy vhodná pro použití kvůli korozivnímu zápachu, šampon s názvem "Cibule" by měl být velmi užitečný. No, alespoň pro sebe-návrh. Umyjte si hlavu a představte si, že cibulovou šťávu třít.)))

Takže se setkat s mým "fu", protože ani šampon, ani jeho jméno, ani sebepoznání mi nepomohlo (zřejmě nejsem psychický)

  • Šampon způsobuje, že vlasy jsou velmi tenké a pokud není také tlusté, což je logické (lidé většinou se vzácným vlasem používají šampony proti vypadávání vlasů a plešatosti), pak po umytí je obecně katastrofa. Sladká hlava a tenké rampouchy namísto vlasů! Podíváte se do zrcadla a téměř plakat. Co jste udělal, Chipollino? Možná je to kvůli lopatkovému oleji v kompozici.
  • Zvyšuje mastné vlasy. Znovu, pravděpodobně kvůli olejům v kompozici. Do konce následujícího dne jsou vlasy upřímně mastné. Pravděpodobně budete muset každý den umýt vlasy s tímto šamponem. Kromě toho je láhev malá - 150 ml a tato cibule stojí 200 rublů.
  • Špatná pěna, takže se rychle spotřebovává (což je pro mě spíše plus, opravdu jsem chtěl, aby to skončilo rychle))
  • Aroma není nikdy cibule, průměrná vybavenost.
  • Barva je průhledná, může se objevit mírně nažloutlý odstín, pokud se podíváte pozorně.

Moje vlasy s tímto Chipollinem se nepřálo. Pravděpodobně proto, že on, tak obohacený o oleje, je vhodnější pro lidi se suchými vlasy.

Vůně, lopuchový olej.

Ne úplně eliminuje vypadávání vlasů, vlasy se těžko hřebčí.

Dozvěděl jsem se o šampónu 911+ "Cibule" z pozitivních recenzí mých přátel, protože se už dlouho nemůžu zbavit vypadávání vlasů, rozhodla jsem se to zkusit. Koupil jsem ho v lékárně, stálo to asi 120 rublů. Do láhve o objemu 150 ml. Cítila, že její vlasy budou cítit jako cibule, ale jak se ukázalo, tam vůbec necítila cibule, vůně je docela příjemná, vylučuje některé bylinky, myslím, že to je kvůli lopuchovému oleji, který je přítomen v tomto šampónu.

Barva šamponu je téměř transparentní, s lehce nažloutlým nádechem. Zprostředkuje pěnu mediky, je dobře vymyt, vlasy po vůni dobře, ale je velmi obtížné hřebenit, pocit slámy na hlavě, proto spolu s ním je lepší použít cibulový balzám od tohoto výrobce, existuje.

No, o hlavní věc, po použití po dobu 2 měsíců se ztráta vlasů postupně snížila asi o 50% a ne více, ale chtěla bych najít lék, který by mě úplně zbavil tohoto problému, proto bych tento šampon nedoporučoval, protože se mu podařilo pouze polovinu svého hlavního úkolu.

Měkké vlasy, výrazný lesk.

Dobrý den.

Vzpomínám si, jak strašně vypadaly vlasy, když jsem si přečetl recenze o všech těchto cibulových šamponech, rozhodl jsem se zkusit, o které jsem se jen pokusil. Tak jsem koupil pro 120 rublů tento šampon v lékárně. Rozhodla jsem se, že si mám vlasy umyt, šampon nezmrzne a vlasy po něm také zesládají a udržují se v čistotě déle. Pěna dobře a snadno umýt pryč. Ale víte, ze vypadávání vlasů, bohužel tento šampon nepomohl, a dokonce jsem ho umyla úplně a ještě žádný výsledek. Ale viditelně jsou vlasy po hedvábí a lesk se trochu objevují.

Obecně se k němu přiblížil na jiné úrovni, ale nepomáhal se ztrátou vlasů.

Pozitivní recenze

A já jsem velmi spokojen s šamponem Onion 911 s červeným pepřem, pomohlo to velmi dobře, když se vlasy začaly vypadávat. Ze série šamponů ho vybralo 911, protože vím, že cibule a papriky byly vždy používány proti vypadávání vlasů. Šampon jsem použil dva měsíce, ale mám rád výsledek. Hlavní věc pro tuto dobu je to, že vlasy se zpevnily a přestaly vypadávat, a zdá se mi, že se staly ještě trochu silnějšími.

Ano, šampaňská cibule 911 pěna špatně, ale také obsahuje více přírodních složek, ale pro mě to záleží na tom, že můj měsíc vlasů, vlasy spadlé do svazků se zastavily, ne okamžitě, ale za měsíc ano, opravdu

Já jsem cibule 911 a tato série nemám ošetřovat poprvé vlasy, zvláště v zimním období, oni se zlomí, suchý, nemají dostatek vitamínu a moje vlasová ztráta začíná. Začnu kurz za měsíc. Během této doby vlasy získávají sílu, křehkost a ztráta ztrácí, vlasy se mi zdá, naopak, aby se začaly zlepšovat.

Na radu kamaráda koupil cibulový šampon a cibulový balzám. O měsíc později se jejich použití vlasů zastavilo natolik, že vypadlo. Navíc jsou mnohem silnější a zdravější. Pokud se někdo obává o vůni, nebojte se)) Neexistuje cibulový pach, šampon je vhodný k pěnění a snadno se vypláchne.

Právě skončilo pomocí šampónu Onion911. Měsíc pro ztrátu vlasů. Výsledek není okamžitý, ale velmi dobrý. Na konci použití jsou vlasy dokonale zesíleny. Hřeben je téměř čistý, nemusíte si denně vybírat vlasy. A obecně se mi líbí stav vlasů. Šampon rád. Dobrý výsledek.

Používám cibuli na ztrátu vlasů 911, používám každý rok jaro na několik let, to je období, kdy vlasy oslabují a potřebují péči. Cibule v mé oblasti měsíce a vlasy výrazně méně vypadnou vypadají lesk a hedvábné vlasy. Jsem potěšen výsledkem.

Mohu jen říci dobré věci o cibulovém šampónu 911, obnovuje vlasy dobře, ztrátu vlasů je snížena, jeho malá nevýhoda spí špatně, ale je to proto, že je přirozený a neobsahuje chemikálie.

Používám tento šampon asi rok, mohu říci, že jsem spokojen se svým účinkem na vlasy. Žádné nepříjemné chvíle, po umývání hlavy nedojde, vlasy jsou zdravé a lesklé. Velmi dobrá pěna, spotřebovává ne moc, příjemný zápach. V tuto chvíli ji nezměním.

Často používám cibulový balzám 911, koupím je pro stejný cibulový šampon. Kvalita nástrojů je vynikající, vzájemně se doplňují. Šampon je skvělý na umývání vlasů a balzám hydratuje, vyživuje a vyživuje je. Výsledkem je, že po umytí vlasů je světlá, vzdušná, hedvábná, není suchost a křehkost. Ale když ji používám pravidelně déle než měsíc, všechny problémy s vlasy zmizí.

Vlasy jsou velmi nezávidné s nedostatkem vitaminů, cítím to na jaře, vlasy začínají vypadávat silně, suché a křehké, pak jsem zachráněn lopuchovým olejem a cibulovým šamponem 911 na kapuci cibule. Vyživuje a obnovuje poškozené a spící žárovky, vlasy září, odtrhávají a vlasy začínají spadnout méně za měsíc.

Cibulový šampon je jen záchrana mých suchých a křehkých vlasů. Po zimě byly vlasy naprosto potíže, a proto jsem se rozhodla, že na radu kamaráda koupím Cibulový šampon 911. Za měsíc užívání se mi podařilo zcela obnovit vlasy a přivést je do dobrého stavu. Levný šampon a chlad.

Koupil jsem šampon na cibuli pro mámu a pak jsem se rozhodl vyzkoušet to sám a výsledek se mi líbil. Zejména protože tato série 911 má mnoho dalších šamponů a balzámů. Jsem zcela spokojen s kvalitou produktů Twins Tac a cena je dobrá, je škoda, že tak malý objem může být proveden a bylo provedeno více.

Používám cibulový šampon 911 ze ztráty vlasů téměř měsíc. Z nenákladných šamponů je to docela efektivní, obnovuje poškozené žárovky, vyživuje vlasy, dodává jim lesk a pružnost. Trochu se pěnou, ale není to problém, necítí. pro mě hlavní věc je, že vypadávání vlasů se snížilo

Používám šampon pravidelně. A výsledek byl velmi spokojen. Manžel dokonce začal umývat. Vlasy vypadají víc než obvykle. Řeknu, že až po měsíci použití je výsledek znatelný. Vlasy méně vypadnou. Objeví se lesk a pružnost.

Použitý šampon byl potěšen. Po narození vypadly vlasy silně. Samozřejmě, přidal jsem do mycího roztoku vitaminy, v komplexu se mi to líbilo. Moji přátelé a my jsme se umyl, neslyšeli žádné stížnosti. Je dobře omyta, trochu pěny a vůbec necítí jako cibule, jak se mnoho bojí.

Líbí se mi cibulový šampon 911 pro plešatění. Vlasový lesk, stali se velkolepějšími. Je dobře umyt, nemá vůni cibule. Používám téměř měsíc

přírodní rostlinné výtažky v kompozici, normální cena, nezasychá moc, snižuje ztrátu vlasů, čistí dobře

malá láhev není velká

Dobrý den, drahí čtenáři! Dnes se chci s vámi podělit o přezkoumání nákupu a využití osobních zkušeností s šamponem "911 Cibule" proti vypadávání vlasů a plešatosti. Nedávno, jak jsem předepsal ošetřující lékař, jsem musel vypít hormonální léky a mnozí lidé vědí, že po takovém ošetření vlasy začínají vypadávat. Když jsem se trochu rozesmál na internetu, narazil jsem na tento šampon. Dívky psaly, že je dokonce používají po porodu a spad je zastaven. Stalo se mi to velmi zajímavé a po práci jsem šel do lékárny a koupil tento výrobek. Není to tak drahé, 156 rublů za malou lahvičku.

Výrobek se prodává v krabici, ale její manžel okamžitě vyhodil, a proto nemohl pořídit snímek. Před použitím si pečlivě přečtěte pokyny, které vypadají velmi slibně.

Šampon má příjemnou vůni, spíše rostlinného původu (bylinné) než chemické. Šampon je průhledný s lehce nažloutlým nádechem. Není to zvláště dobré při praní a poprvé jsem vůbec nerozuměl, zda jsem si vlasy aplikoval vlasy nebo ne. Abyste dosáhli dobrého výsledku, doporučuje se ponechat produkt na vlasu po dobu 3 minut. Co jsem udělal. Je perfektně propláchnutá z vlasů a bez zbytků vůbec.

Nevýhody lze připsat pouze tomu, že se vlasy musí každý den umýt. Hlava se stává příliš mastnou.

Závěr: po použití tohoto šamponu mé vlasy přestaly tekoucí, získaly přirozený lesk.

Poradil bych tento šampon.

přírodní rostlinné výtažky v kompozici, levné, snižují ztrátu vlasů

Dobrý den Za prvé, jsem chlap a mé vlasy vypadaly. Jsem jen 22 let a stejně jako mnozí z kluků bych nechtěl v budoucnosti ztratit vlasy na hlavě. Když jsem rozhodla, že se akce nezdržuje, šel jsem do lékárny, abych získal nějaké prostředky, a narazil jsem na přehlídku s šampony o objemu 911. Okamžitě mě přitahovala jejich vysoká cena a velký výběr.

První šampon této značky, který jsem koupil, byl jen cibule. Šampon byl velmi snadno aplikovatelný, namočený, čekal tři minuty a umyl pryč. Pokud je to potřeba, můžete postup opakovat. Měl také spíše příjemnou vůni, kterou jsem nečekal na základě svého jména.

No, pokud jde o výsledek přímo. Moje vlasy se nestaly velkolepějšími, ale ztráta začala klesat a asi za měsíc se téměř úplně zastavila. Závěr je velmi jednoduchý, pokud chcete koupit levný a účinný prostředek proti vypadávání vlasů, pak neváhejte vzít cibulový šampon 911.

vitaminizes vlasy, cenově dostupné, dobře myje

Zkušenosti s použitím:

Cena:

Při hledání dokonalosti jsem koupil tento vitaminový šampon, protože cena je rozumná (asi 120 rublů). Koupil jsem ho v lékárně, naláhnul nápisy o přítomnosti vitpminů (B3, B6, B5, E, C).

Obal je malý, lehký, vhodný na cestu nebo ve sprše posilovny.

Otevíráte víko a cítíte vůni vitamínu C, lehké nenápadné vůně dětství! Šampon je průhledný, není příliš hustý, měkký pěn, ale vlas dobře promyje.

Nenašel jsem žádný zvláštní efekt, ale nebylo tam žádné silné nepohodlí, měl bych pěnu silnější a bylo by to skvělé. Myslím, že budu koupit něco jiného.

Výborný výsledek s pravidelným používáním

Neinvestujte v televizi

Po těhotenství začaly vypadat vlasy. Při mytí a opláchnutí leželo přímé vazby. Bála jsem se pít vitamíny, když jsem kojila.

Pivovarské plevele a umytí jim hlavu, prostě neměli čas udělat masky. A pak jsem nějak šel do lékárny a řekl lékárníkovi o svém problému. A poradila s tímto šamponem. Upřímně řečeno, nevěřil jsem tomu, ale rozhodl se to zkusit.

Navíc je kompozice velmi dobrá: cibulový extrakt, lopuchový olej atd. A cena je jen 125 rublů. pro 250 ml. Obecně vzala to a nebyla mylná. Po použití prvního měsíce začaly vlasy klesat mnohem méně. A po třech měsících se úplně zastavili. Balzám není potřeba, protože šampon je velmi měkký. Poté, co mu vlasy dobře česaly a mnohem méně zmatené. Vůně je velmi příjemná. Je škoda, že není inzerována v televizi, mnozí prostě o tom neví.

Vůně dobře, snadno se vypláchne, vlasy se dlouhou dobu nečistí

Dobrý večer! Cibulový šampon 911 mi doporučil můj přítel, když po porodu začala vypadávat vlasy, využila to a výsledek na obličeji, po měsíčním kurzu se objevila nová kadeřnice a začaly padat mnohem méně. Na podzim jsem se potýkal s problémem vypadávání vlasů, rozhodl jsem se to vyzkoušet a cena se mi také hodila na 150 rublů. Obvykle jsou superfoodové šampony velmi drahé a jejich účinky jsou nulové.

Výsledkem bylo, že skutečně vypadaly vlasy méně. Pro mě je důležité, aby po vymytí vlasů vykřikla, takže ne všechny šampony jsou pro mě vhodné, ale po 911 šamponu se třpytily, objevil se hlas. Šampon velmi pěkně voní. Vlasy se dlouhou dobu nečistí. Pokud se podíváte na kompozici, pak existují přirozené komponenty, samozřejmě nemůžete bez chemie, ale kompozice je stále dobrá. Stále používám tento šampon už rok, velmi šťastný! Drahé dívky, velmi vám to doporučuji, nebudete litovat! Ale pokud se někdo nezapadá, nezoufejte, nezapomeňte, že jsme všichni jiní a také struktura vlasů! Dobrou noc!

Vlasy nevypadají, nízká cena

Používám přístroj 911+ mnoho let. Opravdu se mi ukázalo jako záchranná služba pro tenké vlasy, které také začaly vypadávat. Je také radost, že tyto šampony jsou nejen účinné, ale také levné.

Zkoušel jsem různé způsoby a metody vypadávání vlasů, včetně lopuchového oleje a všech druhů masky, ale viděl jsem skutečnou pomoc až po zakoupení tohoto šamponu.

Mám rád efekt, který se děje s vlasy: stává se načechraný a dobře umytý. Je skvělé, že nákup tohoto šamponu nevyžaduje žádné zvláštní investice.

Vlasy opravdu přestaly vypadat, ne tak jako předtím. Cibulové šampony, a to jak jen cibule a cibule s výtažkem z kopřivy, se ukázaly být zvláště dobré.

Tento konopný šampon posiluje vlasové folikuly tak dobře, že vlasy jsou nyní velmi silné a úplně přestaly vypadávat.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Používám tento šampon a balzám asi měsíc. Předtím vypadaly vlasy čtvrtého měsíce strašně. Někde po 4-5. Aplikaci vlasů začalo vypadat během mytí 3krát méně (po prvním - spadl hodně). Nyní je vše v normálním rozmezí)) Takže jsem rád, že ji používám dále a radím vám, abyste to vyzkoušeli)) A mimochodem, to voní hezky.

Snažil jsem se a cibuli jsem opravdu ráda 911. Je pravda, že jsem koupil extrakt z kopřivy a mohu říct, že mé vlasy jsou mnohem zdravější a silnější. Méně vypadněte, ačkoli navíc nic neuděláte, s výjimkou praní s cibulovým šamponem!)

Šampon Neutral 911 dokonale sladil vlasy. Jsou kombinovány, mastné v kořenech, suché na špičkách, takže po tomto šamponu se tento okamžik změnil, nebylo tak výrazné, že tuhost byla příliš suchá. Například rozštěpené konce zmizely a kořeny zůstávají v normálním tvaru mnohem déle. Šampon je také z levné firmy Twins Tak, takže se ukázalo být potěšením použít.

Cibulový šampon způsobený při prvním rozhořčení, nerozuměl jsem, jak si můžete vlasy umyt cibulí. A pak, když přítel vysvětlil, že je prostě s cibulovým výtažkem, ale vůbec vůbec necítil, rozhodl jsem se to vyzkoušet, protože vlasy potřebovaly péči a léčbu. Takže po měsíci a půl jsem si uvědomil, že jsem jim neudělal vlasy, přestali padají, zesílňovali, stali se hustými a živými. A skutečně šampon páchne dobré a velmi účinné. Proto doporučuji všem cibulovým šamponům 911.

Ne prvním měsícem, kdy používám šampony této firmy Twins Tak, teď jsem si právě koupil šampon Vitamin 911, líbí se mi jejich kvalita, zejména s ohledem na nerealizované náklady. Koupím šampon společně s balzám, abych to zlepšil

hřebí si vlasy, protože mám to dlouho Vitamínový šampon dává vlasům sílu, lesk, výživu, příjemnou vůni po umytí, vlasy po dlouhou dobu bez problémů, ztráty a rozštěpení. Moje nejvyšší skóre pro tuto společnost a její produkty.

Pro Více Informací O Suché Vlasy