logo

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • Pro tisk
  • FAQ
  • Galerie
  • Registrace
  • Přihlásit se

Generolon!

Generolon!

Lillianna 08 ún 2013, 16:43

Re: Generolon!

Pilot 31.3 2013, 22:45

Re: GENEROLON!

Felix 23. duben 2013 16:31

Re: Generolon!

Felix 23. dubna 2013 16:34

Re: Generolon!

Erick 30. listopadu 2013 14:49

Re: Generolon!

atyshenko 02 prosinec 2013 06:59

Re: Generolon!

Tsarkov_Evgeny 02 prosinec 2013, 13:04

Re: Generolon!

atyshenko 04 prosinec 2013, 15:08

Re: Generolon!

Leonard 07 prosinec 2013, 00:56

Re: Generolon!

yuliya_P 6. února 2014, 19:28

Re: Generolon!

Boroda4 10. února 2014, 08:00

Re: Generolon!

Felix 13. února 2014, 22:55

Re: Generolon!

Podkidish 22. února 2014 19:54

Re: Generolon!

Dr.Ann 14. června 2014, 19:25

Re: Generolon!

irusha8206 01 Srp 2014, 16:42

Přehled drog Generolon

Postřik pro vnější použití, Industrial Farmaceutica Cantabria S.A.

Indikace pro použití

Léčba alopecie u mužů a žen.

Diskuse o drogě Generola v matkách

. jsem se vážně bál. Zakryla si plešaté pruhy co nejlépe mohla. Aleranova série mě zachránila. Šampony, masky. Šel jsem se podívat na dermatologa a ona doporučila sprej s Generolonem na vypadávání vlasů, přesně 5%. Neustále stříkalo. Efekt je přesně tam

. tok se objeví z meso jak na obličeji, tak na krku a na těle se stává výraznější. A po několika měsících zmizí. Mám také Minoxidil 5%, ale další společnost (Aleran). Možná je silnější než Generolon? Nebo existuje nejen minoxidil. Nevím.

Zlata a meksidil pak mohou být zrušeny nebo by měly být použity po zbytek svého života? Také jsem byl dnes propuštěn s generolonem a tento strach vzal

. Osfera Moskva je automaticky překročena, a pokud se mi zhorší, zakaňte, za studenou, okamžitě vyléčte kašel a alergii s otokem nosohltanu a hrtanu. inhalátor (berodual, generolon a adrenalin v případě nouze) je vždy v ledničce (((((dobře, v květnu, nebo dokonce ještě dřív, musíte házet.) Pokud se od února nezaregistrujete u lékaře (s alergikem) připravte program na nejhorší před kvetoucím programem. Stručně řečeno, pokud to všechno provedete a budete dodržovat dietu (mimochodem jste nepsali, abyste vám poskytli tabulku produktů, pokud jde o reakci na byliny nebo ne), pak ve věku 14 let se můžete vyhnout astmatické reakci. neunikl

dobrý večer! Rozhodl jsem se takto: a) používám generolon. stáda se zastavila b) v poslední době meyani měli velké zpoždění (ne těhotenství) - prošla hormony, TSH se výrazně zvýšila, teď zjistím, co je pro ženy a pro endokrinologa. Vlasy často klesají kvůli TSH. (častěji je to štítná žláza, méně často nadledviny). Pokud vidíte, že se vlasy ztenčily oddělením - s největší pravděpodobností není alopécia difuzní. V každém případě musíte kontaktovat endokrinologa a tricholologe. Po porodu jsou vlasy opravdu sypyatsya, ale někde se vrátí k normálu.

Recenze Generolonu

Forma uvolnění: sprej, roztok

Analogy generolu

Shoduje se podle indikace

Cena od 431 rublů. Analogově levnější 44 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 602 rublů. Analogově dražší na 127 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 630 rublů. Analogově dražší o 155 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 676 rublů. Analog je dražší na 201 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 969 rublů. Analogově dražší o 494 rublů

Pokyny pro použití přípravku Generolon

Registrační číslo:

LP 001609 - 230312

Obchodní název: Generolon®

Mezinárodní nechráněný název:

Forma dávkování:

sprej pro vnější použití

Složení

1 ml roztoku obsahuje:
účinná látka: Minoxidil - 20,00 mg nebo 50,00 mg;
pomocné látky: ethanol (96%) - 571,00 / 243,00 mg, propylenglykol - 104,00 / 520,00 mg, voda - do 1 ml.

Popis

Bezbarvá nebo slabě zbarvená s nažloutlým nádechem, transparentním vodněalkoholickým roztokem s vůní alkoholu.

Farmakoterapeutická skupina: Léčba alopecí.
KODATH ID11AX01]

Farmakologické vlastnosti

Farmakodynamika

Při místním podání stimuluje Minoxidil růst vlasů u jedinců s androgenní alopecie (řídnutí vlasů, plešatost). Zlepšuje mikrocirkulaci, stimuluje přechod vlasových buněk do aktivní fáze růstu, mění účinek androgenů na vlasové folikuly. Snižuje tvorbu 5-alfa dehydrosteronu (možná nepřímo), který hraje významnou roli při tvorbě plešatosti. Nejlepším účinkem je malý věk onemocnění (ne více než 10 let), mladí pacienti, plešatý bod v oblasti koruny nejvýše 10 cm, přítomnost v centru plešatosti více než 100 vellusů a terminálních vlasů. Výskyt příznaků růstu vlasů je zaznamenán po 4 měsících nebo více léku. Nástup a závažnost tohoto účinku se mohou u různých pacientů lišit. 5% roztok drogy stimuluje růst vlasů více než 2% roztok, který byl zaznamenán pro zvýšení růstu vlasů vellus. Po zastavení užívání léku Generolop na růst nových vlasů je pozastaven a během 3-4 měsíců je možné obnovit původní vzhled. Přesný mechanismus účinku léku Generalov® při léčbě androgenní alopecie není znám. Minoxidil je neúčinný v případě plešatosti způsobené užíváním drogy, podvýživou (nedostatek železa (Fe), vitamínem A), což je důsledkem stylování vlasů v "úzkých" účesech.

Farmakokinetika

Při aplikaci zvenčí je Minoxidil špatně vstřebáván normální, intaktní kůží: průměrné 1,5% (0,3 - 4,5%) celkové aplikované dávky vstupuje do systémové cirkulace. Účinek souvisejících kožních onemocnění na absorpci přípravku Minoxidil není znám. Po přerušení léčby je přibližně 95% minoxidilu, který vstoupil do systémového oběhu, eliminován do 4 dnů. Profil metabolické biotransformace minoxidilu po externím použití přípravku Generolon® nebyl dosud plně studován.

Minoxidil se neváže na plazmatické proteiny a je vylučován ledvinami glomerulární filtrací. Minoxidil neprochází hematoencefalickou bariérou. Vylučuje se hlavně močí. Minoxidil a jeho metabolity se vylučují hemodialýzou.

Indikace pro použití

Léčba androgenní alopécie (obnovení vlasů) a stabilizace procesu vypadávání vlasů u mužů a žen.

Kontraindikace

Přecitlivělost na minoxidil nebo jiné složky léčiva; věk do 18 let; porušení integrity kůže, dermatóza pokožky hlavy.

S opatrností

Starší věk - starší 65 let.

Používejte během těhotenství a během kojení

Nepoužívejte lék během těhotenství a kojení.

Dávkování a podání

Bez ohledu na velikost ošetřeného místa je nutné aplikovat 1 ml roztoku dávkovačem (7 kohoutků) 2krát denně na postižené oblasti pokožky hlavy, počínaje středem problémové oblasti. Po použití umyjte ruce. Celková denní dávka by neměla překročit 2 mg (dávka nezávisí na velikosti postižené oblasti). Pacienti, u kterých není při použití 2% roztoku pozorován uspokojivý růst vlasů, a pacienti, u nichž je požadován rychlejší růst vlasů, mohou užívat 5% roztok.

Pro muže je lék Generolon® nejúčinnější pro vypadávání vlasů na horní části hlavy, u žen se ztrátou vlasů ve střední části oddělení.

Přípravek Generolon® se aplikuje pouze na suchou pokožku pokožky hlavy. Řešení nevyžaduje oplachování.

Vzhled prvních příznaků stimulace růstu vlasů je možný po použití léku 2krát denně po dobu 4 měsíců nebo déle. Začátek a závažnost růstu vlasů, stejně jako kvalita vlasů se může u různých pacientů lišit.

Podle jednotlivých hlášení může do 3 až 4 měsíců po ukončení léčby obnovit počáteční vzhled. Průměrná doba trvání léčby je přibližně 1 rok.

Příprava na použití: Odšroubujte uzávěr šroubu a upevněte měřící čerpadlo. Připojte rozšířenou rozprašovací trysku k trubici na horní straně čerpadla. Stlačte rozprašovací trysku 3-4 krát, abyste naplnili čerpadlo roztokem, a poté je možné aplikovat přípravek.

Nežádoucí účinky

Lokální nežádoucí účinky:

Nejčastějším nežádoucím účinkem je dermatitida na pokožce hlavy. Málokdy existují výraznější případy dermatitidy, které se projevují ve formě zčervenání, peelingu a zánětu. Ve vzácných případech se objevují svědění, alergická kontaktní dermatitida, folikulitida, hypertrichóza (nežádoucí růst vlasů na těle, včetně růstu obličeje u žen), seborrhea.

Používání minoxidilu může vést ke ztrátě vlasů během přechodu z klidové fáze do fáze růstu vlasů se starými vlasy, které vypadají a nové rostou na svém místě. Tento dočasný jev se obvykle objevuje po 2-6 týdnech od zahájení léčby a postupně se během dalších dvou týdnů zastaví (výskyt prvních příznaků působení minoxidilu).

Systémové vedlejší účinky (v případě náhodného požití léku):
Dermatologické onemocnění: nespecifické alergické reakce (kožní vyrážka, kopřivka), otok obličeje.

Respirační systém: dušnost, alergická rýma.

Nervový systém: bolesti hlavy, závratě, vertigo, neuritis.

Kardiovaskulární systém: bolest na hrudi, kolísání krevního tlaku, rychlý srdeční rytmus, změny v rytmu srdečních kontrakcí, edém.

Předávkování

Náhodný příjem léku Generolon (5 ml 2% roztoku obsahuje 100 mg minoxidilu - maximální doporučenou dávku pro dospělé při perorálním podání při léčbě hypertenze, 5 ml 5% roztoku obsahuje 250 mg minoxidilu, tj. dávka 2,5krát vyšší než je maximální doporučená denní dávka pro dospělé při perorálním podání při léčbě arteriální hypertenze). 11 příznaků předávkování: retence tekutin, snížení krevního tlaku, tachykardie. Léčba: k odstranění retence tekutin mohou být v případě potřeby předepsány diuretika; pro léčbu tachykardie - beta-adrenál na lokátory. Pro léčbu gynosensie by měl být intravenózně podán 0,9% roztok chloridu sodného. Není nutné například jmenovat simiatomimetichesky. norepinsfrin a epinfrin, s nadměrnou srdeční stimulační aktivitou.

Interakce s jinými léky

Existuje teoretická možnost (není k dispozici žádné klinické potvrzení) pro zvýšení ortostatické hypotenze u pacientů. současně léčených periferními vazodilatačními látkami. Není možné vyloučit velmi mírné zvýšení obsahu minoxidilu v krvi u pacientů trpících arteriální hypertenzí a perorálním podáním minoxidilu v případě současného užívání přípravku Generolon®, i když nebyly provedeny odpovídající klinické studie. Bylo zjištěno, že minoxidil pro vnější použití může interagovat s určitými léky pro vnější použití. Současné užívání roztoku minoxidilu pro vnější použití a krému obsahujícího betametazon (0,05%) vede ke snížení systémové absorpce minoxidilu. Současné použití krému obsahujícího tretinoin (0,05%). vede ke zvýšené absorpci minoxidilu. Současná aplikace minoxidilu na pokožku a topické přípravky, jako je tretinoin a dithranol, které způsobují změnu ochranných funkcí pokožky, mohou vést ke zvýšení absorpce minoxidilu.

Zvláštní instrukce

Lék nepoužívejte do jiných oblastí těla.

Léčivo Generolon® se aplikuje pouze na suchou pokožku pokožky hlavy po koupání nebo byste měli počkat asi 4 hodiny po aplikaci drogy před koupáním. Nenechte svou hlavu namočit dříve než 4 hodiny po aplikaci drogy.

Při používání přípravku Generolon® se doporučuje umyt vlasy obvyklým způsobem. Během používání drogy Generolon® můžete používat laky na vlasy a jiné přípravky pro péči o vlasy. Před aplikací přípravků na péči o vlasy musíte nejprve aplikovat přípravek Generolon® a počkat, až bude ošetřená oblast pokožky zcela suchá. Neexistuje žádný důkaz, že barvení vlasů, provádění permu nebo používání změkčovačů vlasů může snížit účinnost léku. Aby se však zabránilo možnému podráždění pokožky hlavy, je nutné před použitím těchto chemikálií zajistit úplné odmytí vlasů a pokožky hlavy.

Před zahájením léčby přípravkem Generolon® by měli pacienti podstoupit všeobecné vyšetření včetně shromáždění a vyšetření anamnézy. Lékař musí zajistit, aby pokožka hlavy byla zdravá.

Pokud se objeví systémové nežádoucí účinky nebo závažné kožní reakce, pacienti by měli léčbu přerušit a poradit se s lékařem.

Ethanol je součástí přípravku Generolon®, který může způsobit zánět a podráždění očí. V případě kontaktu s lékem na citlivých površích (oči, podrážděná kůže, sliznice) vypláchněte oblast velkým množstvím studené vody.

Při postřiku je třeba zabránit vdechnutí léku.

Po použití důkladně umyjte ruce.

Formulář uvolnění

Sprej pro externí použití 2% a 5%.

60 ml roztoku v bílé plastové lahvičce. Láhev je uzavřena bílým plastovým šroubovým uzávěrem; kompletní s plastovým měřicím čerpadlem a tryskou pro stříkání v ochranném sáčku. 1 lahvička spolu s aplikační instrukcí, plastové měřené čerpadlo a tryska pro rozptyl v ochranném sáčku jsou umístěny v kartonovém obalu.

Podmínky skladování

Při teplotě nejvýše 25 ° C. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Doba použitelnosti

3 roky. Nepoužívejte po uplynutí doby platnosti.

Dovolená podmínky

Držitel registračního certifikátu

BELUPO, drogy a kosmetika dd, Chorvatská republika. 48000, Koyrivnitsa, st. Danina, 5.

Výrobce

Hotová dávková forma / primární balení: Industrial Pharmaceutical Cantabria SL, Španělsko; sekundární balení a kontrola kvality: BELUPO, drogy a kosmetika dd, Chorvatská republika. 48000, Koprivnitsa, ul. Danica, 5.

Reprezentativní kancelář společnosti BELUPO, léčiva a kosmetika dd, Chorvatská republika v Rusku
Moskva, 119330, Lomonosovský Prospect. 38, apt. 71-72.

Generolon 5 recenze muži vousy

Úplné informace o "generolon 5 recenzích mužů vousů" - všechny nejdůležitější a užitečné v této záležitosti.

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

Generolon!

Lillianna 08 ún 2013, 16:43

Příspěvky: 12 Registrován: Aug 01 2012, 11:56

Re: Generolon!

Pilot 31.3 2013, 22:45

Re: GENEROLON!

Felix 23. duben 2013 16:31

Příspěvky: 14 Registrován: Apr 19 2013, 08:52

Re: Generolon!

Felix 23. dubna 2013 16:34

Příspěvky: 14 Registrován: Apr 19 2013, 08:52

Re: Generolon!

Erick 30. listopadu 2013 14:49

Re: Generolon!

atyshenko 02 prosinec 2013 06:59

Příspěvky: 24 Registrován: Nov 27 2013, 11:47

Re: Generolon!

Tsarkov_Evgeny 02 prosinec 2013, 13:04

Stříkání je nejúčinnější metoda. Minox je hodně strávil, efektivita zpracování zóny je malá, s výjimkou absolutně holých oblastí. To je důvod, proč přední výrobci značek, jako je např. Rogain, používají pipetu pro použití.

Co jsi chtěl? Na začátku si přečtěte o biologii růstu vlasů, růstové fázi atd. Kolik stojí 60 ml tohoto genolonu? A složení je mírně odmítnuto od schváleného FDA:

5% Minox, 52% PPG, 24,3% Ethanol, 18,7% Čištěná voda. Na etanol zachránil a trochu vody dolili.

Zprávy: 1401 Registrován: Jun 28 2010, 06:39 Bydliště: Třetí míč od slunce.

Re: Generolon!

atyshenko 04 prosinec 2013, 15:08

Příspěvky: 24 Registrován: Nov 27 2013, 11:47

Re: Generolon!

Leonard 07 prosinec 2013, 00:56

Zprávy: 77 Registrován: Jul 03 2012, 02:29 Místo: Moskva

Re: Generolon!

yuliya_P 6. února 2014, 19:28

Zprávy: 18 Registrován: 11 Zář 2012, 18:25

Re: Generolon!

Boroda4 10. února 2014, 08:00

Zprávy: 13 Registrován: 21 prosinec 2013, 16:31

Re: Generolon!

Felix 13. února 2014, 22:55

Příspěvky: 14 Registrován: Apr 19 2013, 08:52

Re: Generolon!

Podkidish 22. února 2014 19:54

Příspěvky: 475 Registrován: 21.2.2008, 10:44

Re: Generolon!

Dr.Ann 14. června 2014, 19:25

Re: Generolon!

irusha8206 01 Srp 2014, 16:42

Kdo je na konferenci

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků

Beard Spray Generolon: účinnost, výhody a nevýhody, kontraindikace

Ve světě mužů je zvykem ukázat na jejich vzhled neopatrný postoj.

Zdá se, že pokud je člověk stylově oblečený a česaný - to není zásluha jeho úsilí, ale obyčejná nehoda.

Chápeme však, že všechno není tak jednoduché.

Aby vypadali čerstvě a úhledně, muži vynaložili nějaké úsilí, a proto, aby rostly tlusté vousy, které se staly hlavním proudem, musí používat vůbec kosmetiku pro muže, navštěvovat pravidelně holičku nebo se o vlasy starat samy.

Vypořádání se s již rozrostlými vousy je samostatný příběh, ale co dělat, když se vlasy nechtějí proměnit v objemné vousy a driblovat knírek?

Rostou pomalu a náhodně, neohrabaně v různých směrech a zbavují veškeré naděje na velmi neuvěřitelně oblíbený trend v oblasti pánské módy.

Složení a formulář pro uvolnění

Generolon je klinicky testovaný nástroj pro vousaté muže, účinný asistent pro každého, kdo rodí vousy a chce tento proces urychlit. Vyrobené v Chorvatsku nevyžadují zvláštní skladovací podmínky. Droga je volně prodávána v lékárnách bez lékařského předpisu, je k dispozici ve sprejovém formátu pro pohodlnější použití.

K dispozici ve dvou verzích: 2% sprej a 5% postřik. To se liší v množství účinné látky minoxidil.

2% léčiva obsahuje 20 mg účinné složky, 5 až 50 mg. Vedle minoxidilu jsou v přípravku Generolon přítomny i připravené vody, propylenglykol a ethylalkohol. Komponenty jsou umístěny v plastové nádobě s dávkovačem a připevňují se pokyny k použití.

Prodává se v lahvích o objemu 60 ml. I přes malé množství léku je velmi ekonomické a jedna láhev může stačit na měsíc každodenního užívání.

Zpočátku je lepší vyzkoušet 2% přípravu, ale pokud jsou vlasy příliš tenké nebo jsou viditelné plešové oblasti v oblasti vousů a sprej s nižším obsahem přípravku Minoxidil nepomůže, měli byste začít používat více nasycených 5%. V této záležitosti vám doporučujeme konzultovat s odborníkem s poznatky z farmakologie.

Lék je naprosto bezpečný, protože není absorbován do krve a je hypoalergenní. Minoxidil, hlavní účinná látka, se v kožních buňkách nehromadí a úspěšně se vylučuje z těla.

Také chrání vlasové folikuly od všech druhů androgenů a vyrovnává jejich negativní účinky. V moderním světě, kde jsme každodenně postiženi nějakými chemikáliemi, je to velmi důležitá vlastnost.

Navíc má generolonový sprej hormonální účinek, který ho podporuje, snižuje citlivost vlasových folikulů na určité enzymy produkované v těle a zpomaluje růst vlasů.

Účinnost léku Generolon

Generolon je vysoce účinná droga, která se stala pomůckou pro růst mnoha vousů mnoha vousatými muži. Minoxidil je poměrně silný prostředek, který podporuje tvorbu nových vlasů. Od prvního vystoupení na trhu prodeje se tento nástroj ukázal jako jednoduché a efektivní řešení problémů s růstem vlasů.

Stimulovat vlasové folikuly, zlepšovat krevní oběh, vytvářet hormony, chránit žárovky před negativními účinky - hlavními cíli léčiva, s nimiž se úspěšně vyrovnává.

Výsledek se ovšem nevyskytuje z prvních pokusů, ale po 5/6 týdnech se objeví znatelné změny. Vousy začínají růst i v těch oblastech, kde byly původně plešaté oblasti.

Tajemství úspěchu generolony v pravidelnosti jejího použití. Dejte přednost na významné místo nebo si v telefonu připomínejte, abyste nezapomněli jej používat denně. Odborníci také doporučují použít Generolon v tandemu se speciálními oleji a balzámy pro růst vlasů.

Směsi obsahující ricinový olej, lopuchový olej, jojobový olej a různé farmaceutické byliny. Při tomto složitém použití bude účinek ještě výraznější.

Jak rychle bude výsledek v konkrétním případě záviset na charakteristikách konkrétního organismu, ale skutečnost, že se situace zlepší, nepochybuje.

Návod k použití

Jednorázová část generolonu pro jedno použití - 6/7 lisů dávkovače (1 ml). Nepoužívejte více než 2krát denně. Ujistěte se, že roztok nevstoupí do očí ani na sliznice, nic se nestane traumatizujícím, ale může to být nepohodlí.

  1. Před použitím je třeba připravit dávkovač, vyjmout uzávěr a nainstalovat trysku dávkovače, která je součástí balení. Pak proveďte několik testovacích kohoutků pro napájení čerpadla. Po této přípravě je léčivo připraveno k použití.
  2. Umyjte mýdlem a důkladně otřete suchou pokožku.
  3. Rozprašujte generolon rovnoměrně a jemně na spodní část obličeje, a to ne více než 7 kohoutků. Větší pozornost by měla být věnována těm oblastem, kde vousy vůbec nevyrůstají, třebaže by to mělo být.
  4. Třecí sprej není nutné, velmi rychle se vstřebává do pokožky a nezanechává žádné zbytky.
  5. Generolon nevyžaduje oplach, je možné ošetřit tvář a vousy vodou 4 hodiny po aplikaci, je-li to nutné.

Malá rada: při postřiku sprej nezapomeňte položit trochu na krk, vousatí muži říkají pozitivní efekt.

Výhody a nevýhody

Stejně jako všechny jiné léky má Generolon řadu výhod a řadu nevýhod.

  • Hlavní pozitivní aspekty jsou jeho skutečná účinnost, potvrzená mnoha muži, kteří s pomocí pomohli vyřešit problém pomalého růstu vlasů. Studie ukázaly, že 80% účastníků zvyšuje hustotu vlasů a jejich hustotu.
  • Druhou důležitou výhodou je dostupnost. Generolon lze nalézt v mnoha lékárnách ve městě a je zdarma k nákupu bez předpisu.
  • Je velmi výhodné používat roztok, dávkovač dobře spreje, výrobek nezanechává stopy na pokožce. Je to docela úsporné, dost dlouho na to.

Nevýhody:

  1. Mezi nedostatky lze zaznamenat specifický zápach, který se muži nelíbí, ale je to individuální.
  2. Skutečnost, že Generolone patří do průměrné lékové linie, nespokojuje některé spotřebitele. Vždy je dobré, když má efektivní nástroj nízkou cenu. Bohužel je to vzácná náhoda.
  3. Tam jsou recenze, že po zastavení používání vlasů, vlasy jsou ztenčení, lámání nebo vypadávání znovu. Zrušení léku může zvrátit postup růstu vousů. Případy jsou vzácné, ale existují.

3 nejlepší způsoby, jak zvýšit penis!

  1. Nejefektivnější a nejdůležitější - krémový gel Titanu. Blogři píší o něm hodně, naše recenze je zde k dispozici.
  2. Můžete použít různé cviky ke zvýšení penisu.
  3. Chirurgická cesta je samozřejmě nejnebezpečnější.

Velké velikosti k vám přátelům!

Kontraindikace a vedlejší účinky

Bylo by vhodné zmínit možné vedlejší účinky. Ve většině případů je roztok dobře snášen a nevyvolává žádné negativní reakce. Příležitostně však příznaky, jako je olupování a pálení, někdy suchá kůže spodní části obličeje nebo zarudnutí.

Abyste se vyhnuli těmto nežádoucím účinkům, doporučujeme vám věnovat pozornost kontraindikaci užívání.

  • Řešení by nemělo být užíváno, pokud jste alergičtí na některou z komponent. Abyste to udělali, doporučujeme vám seznámit se s kompozicí spreje a otestovat reakci pokožky malým množstvím.
  • Poškození kůže nebo různé nemoci epidermis jsou také kontraindikací. V takových případech by léčivo mělo začít používat po úplném zotavení pokožky.
  • Je lepší, aby se muži určitého věku zdrželi užívání generononu: starší po 60 letech a velmi mladé do 16 let.

Cena foukání vousů

Cena léku Generolon se velmi liší v závislosti na místě, kde ho koupíte.

V populárním a osvědčené on-line prodejně s každým procentním podílem obsahu účinné látky lze zakoupit za cenu asi 400 rublů. Pokud spolupracujete s ostatními, kteří chtějí tento nástroj koupit, bude to ještě levnější.

V Rusku, pokud dáváte přednost nakupování v lékárnách ve vašem městě, pak 2% řešení vás bude stát 600 600 rublů a více nasycených 5% bude stát kolem 800 rublů, což je také cenově dostupné a dosažitelné pro průměrného občana Ruské federace.

Jak můžete vidět, cenový rozdíl je docela působivý, věnujte pozornost tomu.

Při použití přípravku Generolon v kombinaci s balzámem na růst vlasů (složený z kolečkových a lopuchových olejů) po několika měsících můžete výrazně změnit svůj vzhled a získat tak stylové a oblíbené přírodní příslušenství jako vous.

Vidíte nepřesnosti, neúplné nebo nesprávné informace? Víte, jak udělat článek lépe?

Chcete navrhnout publikování fotografií na toto téma?

Prosím, pomozte nám udělat stránky lépe! Zanechat vzkaz a vaše kontakty v komentářích - budeme vás kontaktovat a spolu uděláme publikaci lépe!

  • Max - podrobné pokyny pro použití racku olej pro růst vousů, stejně jako fotky před a po postupu 1
  • Jevgeny - "Ano" nebo "Ne": děvčata jako vousy chlapců? 2
  • Bablofil - Trimmer pro vous a knír - jak si vybrat? 1

Online časopis od mužů pro muže.

Diskutujeme o všech důležitých otázkách: ženy a jejich svádění, sport, životní styl, zdraví mužů a mnoho dalšího.

Beard a fórum Minoxidil

Fórum se zabývá problémy růstu vousů a knírek.

Třetí lahvička skončila [start 01/17/16 / Generolon]

Třetí lahvička skončila [start 01/17/16 / Generolon]

SOUSAD »11. února 2016, 02:35

Start byl dán 17. ledna. V prvních dnech jsem v dlani vyrazil sedm pšikovů a celá věc byla rozmazána. O týden později jsem si uvědomil, že je to jen odpad Minox, protože téměř polovina zůstala na dlaních. Teď jsem sundal kryt, zavřel díru prstem, obrátil ji a použil to, co jsem zanechal na obličeji. A tak, dokud se neukáže brilantnost. Kromě toho používám pepřový olej dvakrát týdně a pít čtyři tablety přípravku Complivit. Nyní také začal pít zincteral, jednu tabletu ráno.

No, myslím, že to stačí na začátek :) Zítra přiložím fotku před tím, než začnu používat generolon, a o výsledcích budu psát za 5 dní

To je místo, kde jsem začal. Neoholený týden.

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: Varangian blog

TONEY »11. února 2016, 03:41

Příspěvky: 118 Registrován: Feb 02, 2016, 13:11 Poděkování: 0 krát. Poděkoval: 2 krát.

Re: Varangian blog

salam »11. února 2016, 05:08

Příspěvky: 19 Registrován: Dec 05, 2015, 15:50 Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát.

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

Gregory "11. února 2016, 15:11

Zde náš chemik řekl, že je lepší po 17:00 zinkovat

Zprávy: 882 Registrován: Nov 12, 2015, 21:14 Umístění: Tyumen Díky za: 23 krát. Díky: 21 krát. Sedím na minoxidil: Od 11/14/2015

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

dagestan »11. února 2016, 19:53

Zde náš chemik řekl, že je lepší po 17:00 zinkovat

Zprávy: 111 Registrován: 30. prosince 2015, 12:39 Místo: Moskva Díky za: 5 krát. Poděkování: 3 krát. Sedím na minoxidilu: c 12/29/2015

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

Gregory "11. února 2016, 10:03

Zde náš chemik řekl, že je lepší po 17:00 zinkovat

Zprávy: 882 Registrován: Nov 12, 2015, 21:14 Umístění: Tyumen Díky za: 23 krát. Díky: 21 krát. Sedím na minoxidil: Od 11/14/2015

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

SOOSAD »12. února 2016, 00:20

Zde náš chemik řekl, že je lepší po 17:00 zinkovat

A kde jste se dostal, že potřebujete zinku pít večer? Na internetu se bohužel nenachází odpověď na tuto otázku.

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

SOOSAD »12. února 2016, 00:22

Zde náš chemik řekl, že je lepší po 17:00 zinkovat

A to je pravda, ale pro mě je to totéž počátek nuly, protože po dva roky žádný pokrok

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

SOOSAD »13. února 2016, 13:39

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

Gregory "13. února 2016, 14:00

Zajímalo by mě, co se stane s touto metodou kreslení) Budeme následovat

Zprávy: 882 Registrován: Nov 12, 2015, 21:14 Umístění: Tyumen Díky za: 23 krát. Díky: 21 krát. Sedím na minoxidil: Od 11/14/2015

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

SOOSAD »24. února 2016, 1:43 hod

Za měsíc jsem se dvakrát oholel holicí strojkou, pak skóroval a jen jej ořezal s trimerem.

Vylila spoustu tenkých tmavých vlasů, pomalu zarostlou bradu.

Zde je malá fotografická zpráva:

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: Varangian Blog [start 01/17/16 / Generolon]

Humanbrain »24. února 2016, 13:49

Příspěvky: 1163 Registrován: říjen 11, 2015, 21:00 Poděkování: 3 krát. Díky: 21 krát.

Re: 1 měsíc a týden [start 01/17/16 / Generolon]

SOOSAD »31. března 2016, 14:54

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: Druhá láhev [start 01/17/16 / Generolon]

Itan Coul »31. března 2016, 16:59

Příspěvky: 695 Registrován: Aug 28, 2015, 17:19 Díky: 1 krát. Poděkoval: 16 krát. Sedím na minoxidilu: od 06.23.2015

Re: Druhá láhev [start 01/17/16 / Generolon]

TONEY »01 dubna 2016, 00:45

Příspěvky: 118 Registrován: Feb 02, 2016, 13:11 Poděkování: 0 krát. Poděkoval: 2 krát.

Re: Druhá láhev [start 01/17/16 / Generolon]

SOOSAD »01 dubna 2016, 06:26

Pod očima trochu, ale nejsou nápadné, ruce a hrudník lehce zčervenání

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: ukončení třetí láhve [start 01/17/16 / Generolon]

SOOSAD »13. května 2016, 15:10

Příspěvky: 13 Registrován: 11.02.2016, 01:20 AM Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát. Sedím na minoxidilu: 01/17/2016

Re: ukončení třetí láhve [start 01/17/16 / Generolon]

sniper »14. května 2016, 16:56

Pokrok je zřejmý, blahopřejeme!

Příspěvky: 23 Registrován: Jan 09, 2016, 23:46 Díky: 0 času. Poděkování: 0 krát.

Kdo je online

Právě prohlížíte toto fórum: nikdo není registrovaný uživatel a host: 5

Generolon ®: recenze

Oficiální stránky skupiny společností RLS ®. Hlavní encyklopedie farmaceutického sortimentu ruského internetu. Kniha léků Rlsnet.ru poskytuje uživatelům přístup k pokynům, cenám a popisům léčiv, doplňků stravy, zdravotnických prostředků, zdravotnických prostředků a dalšího zboží. Farmakologická příručka obsahuje informace o složení a formě uvolňování, farmakologické účinky, indikace k použití, kontraindikace, vedlejší účinky, lékové interakce, způsob užívání léků, farmaceutické společnosti. Odkaz na léky obsahuje ceny léků a produktů farmaceutického trhu v Moskvě a dalších městech Ruska.

Přenos, kopírování, šíření informací je zakázán bez souhlasu společnosti RLS-Patent LLC.
Při uvádění informačních materiálů zveřejněných na stránkách www.rlsnet.ru je požadován odkaz na zdroj informací.

Mnohem zajímavější

© 2000-2019. REGISTRACE MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Všechna práva vyhrazena.

Komerční použití materiálů není povoleno.

Informace jsou určeny lékařům.

Generolone pro růst vlasů: výsledek - dlouhé, silné zdravé kudrlinky!

Dlouhé, husté, tekoucí zdravé kudrlinky byly vždy předmětem obdivu pro muže a nikdy nebyly z módy. Ale co ti, kteří jsou z toho zbaveni? Vaše vlasy vůbec nevyrůstají, nebo vypadnou, takže na vaši hlavu zůstávají jen vzácné prameny? Zkuste Generolone pro růst vlasů. Trichologové ji nazývají nejúčinnějším způsobem, jak zastavit vypadávání vlasů a zvýšit růst vlasů, používaný při léčbě androgenetické alopecie mužského nebo ženského typu.

Účinnou látkou spreje je Minoxidil, který se rychle vstřebává do pokožky hlavy a začíná působit po první aplikaci.

Vyráběný ve Španělsku, balený a podroben nejpřísnější kontrole kvality u slavné farmaceutické společnosti Belupo v Chorvatsku.

Co je Generolone pro růst vlasů

Vědci zjistili, že molekula Minoxidil je jedinečná, schopná rychle zastavit vypadávání vlasů, probuzení vlasových folikulů, stimulovat produkci speciálního proteinu, rozšiřovat krevní cévy a zvyšovat tok krve, čímž způsobuje:

  • růst nových vlasů;
  • rychlá ztráta ztráty;
  • posilování vlasových folikulů;
  • zvýšení délky fáze růstu;
  • zlepšuje strukturu, barvu vlasů a zvyšuje její tloušťku.

Kdo potřebuje lék:

  • pro ty, kteří trpí plešatostí v různých oblastech hlavy, stejně jako brady, chrámy;
  • při komplexní léčbě a prevenci androgenetické alopecie bez ohledu na věk a pohlaví pacientů;
  • pro prevenci a léčbu rozptýlené a ohniskové plešatosti na doporučení ošetřujícího lékaře.

K dispozici ve formě spreje s obsahem účinné látky 2% nebo 5%. První je pro ženy, druhá je pro muže.

Bezbarvý, má lehkou alkoholickou vůni a nažloutlý nádech.

Hlavní výhody léku

Droga aktivně chrání kudrlinky před agresivními účinky environmentálních faktorů, včetně slunečního záření, teplotních změn, vystavení chemickým činitelům při barvení.

Balené v plastových lahvích, z nichž každá je vybavena odnímatelným sprejem. Je snadné a pohodlné použití, žádné zvláštní dovednosti nejsou nutné.

Návod k použití připojen. Prodává se bez předpisu v jakékoli lékárně ve vašem městě.

Je poměrně levná, zejména pokud si drogu objednáte online. Takový nákup vám bude stát 390 rublů, zatímco v lékárně bude jeho cena v rozmezí od 580 do 780 rublů, v závislosti na koncentraci účinné látky.

Doba použitelnosti je 3 roky a 4 roky.

Zvláštní kontraindikace, s výjimkou těhotenství a věku do 18 let, nebyly.

Nežádoucí účinky během používání jsou poměrně vzácné. V zásadě dobře snášené a rychlé působení.

Certifikáty kvality

Vysokou kvalitu a efektivitu zajišťují společnosti zabývající se výrobou a balením výrobku. Certifikáty o shodě v Rusku vydané v roce 2012. Všechny dokumenty lze prohlížet na webových stránkách výrobce.

Kompozice znamená růst vlasů Generolon

Kromě přípravku Minoxidil, který představuje 20 mg na 50 mg činidla, existují pomocné látky ve formě propylenglykolu, ethanolu a čištěné vody.

Jak používat drogu

Použijte pouze lokálně na suchou pokožku hlavy a vlasy.

Stříkněte dvakrát denně na zředěnou oblast. Jedním postupem je 7 výpustů na hlavici dávkovače. Po dokončení se nedoporučuje umyt vlasy dalších 4 hodin.

Pečlivě jednat tak, aby obsah lahvičky nespadal do očí a sliznic.

Doba trvání léčby závisí na počátečním stavu, někdy trvá až 1 rok.

  • rány, škrábance, odřeniny na pokožce hlavy;
  • gestační období, laktace;
  • věk do 18 let;
  • dermatologické problémy;
  • alergický na složky kompozice.

První vizuální výsledky, které můžete pozorovat, jsou 4 měsíce po začátku používání.

Hodnocení zákazníků společnosti Generolon

Velmi účinná droga, koupená pro mámu, aby zastavila ztrátu. 2 měsíce ještě neprošly a výsledek se stal zřejmým.

Obecně platí, že mé vlasy se po 4 měsících téměř zotavily, jsem potěšen. Staly se ještě bujnější a silnější.

Moje kudrlinky nejsou ani tak šedé ocelové. Nové vlasy rostou silné a těžké. Vidíme, že jsou zdravé.

Ano, musela jsem být dlouhou dobu léčena, ale ten efekt stojí za to. Vysoce doporučuji sprej, nezpůsobuje žádné vedlejší účinky, je snadno a rychle absorbován.

Kde koupit Generolon pro růst vlasů

Sprej je k dispozici k prodeji v každé lékárně, můžete si objednat online. Žádný recept nevyžaduje, doručení kurýrem nebo poštou. Při objednávání online zvolte lékárnu, kde je výrobek levnější, dodávka je zahrnuta v ceně.

Generolon - alternativní lék na vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů je problém, který není tak snadné zvládnout. Tváří v tvář, osoba okamžitě začne hledat prostředky k obnovení vlasů na hlavě. Nejoblíbenější mezi všemi navrhovanými léky proti plešatosti je Minoxidil. Tato účinná látka je také součástí přípravku Generolon, o kterém se bude diskutovat v našem článku.

Co je Generolon?

Generolon Spray - účinná lék určený k boji s plešatostí a urychlení růstu vlasů na hlavě. Jeho hlavní složkou je Minoksidil a další etanolový alkohol, propylenglykol a čištěná voda. Množství minoxidilu v tomto přípravku bude záviset na koncentraci. Takže ve 2% roztoku přípravku Generolon obsahuje 20 mg minoxidilu. Proto 5% roztok přípravku Generolon Minoxidil obsahuje 50 mg.

Generolon má aktivní účinek na vlasové folikuly. Minoxidil obsažený v jeho složení zlepšuje krevní oběh, v důsledku čehož jsou folikuly lépe dodávány krví a vlasy začínají intenzivněji růst. Kromě toho účinná složka léčiva chrání folikuly před negativními účinky androgenních hormonů.

Generolonové látky prakticky nejsou absorbovány přes kůži uvnitř. Maximální dávka činidla, která může vstoupit do krevního řečiště, není větší než 3%. Tento indikátor je bezpečný pro zdraví a život.

Složky, které se dostanou do těla při třepání Generolonu do pokožky, se tam nehromadí a rychle se vyloučí.

Generolon se vyrábí ve formě spreje s obsahem 2% nebo 5% účinné složky minoxidilu. Lék je dodáván v lékárnických plastových lahvích, balených v kartonových krabicích. V konfiguraci se nachází měřicí čerpadlo a návod k použití drogy.

Jak účinná je Generolone pro vlasy?

Sprej Generolon aktivně ovlivňuje vlasové folikuly, zvyšuje tok krve a tím aktivuje růst vlasů. Tento nástroj navíc přispívá ke změně citlivosti receptorů v buňkách folikulu vzhledem k androgenním hormonům.

Mimochodem, hlavní složka přípravku Generolon - Minoxidil byla původně vytvořena pro léčbu hypertenze, ale následně již nebyla používána v kardiologii.

Lék je dostupný ve formě spreje, což je velmi výhodné a hospodárné. Nástroj je rovnoměrně stříkán po celém povrchu pokožky hlavy. Navíc je sprej konzumován pomalu a dostatečně dlouho, což je důležité při vysokých nákladech přípravku Generolon.

Pojmenujte hlavní vlastnosti tohoto léku:

  • Aktivní účinek na vlasové folikuly;
  • Zlepšení krevního oběhu v oblasti pokožky hlavy;
  • Chraňte vlasové folikuly před nadměrnou expozicí androgenu;
  • Snížení tvorby enzymu 5-alfa reduktázy (vyvolává nepříznivé účinky mužských hormonů na vlasové folikuly).

Návod k použití Generolona

Účinnost přípravku Generolon se může lišit v závislosti na individuálních charakteristikách pacienta. Dobrým výsledkem užívání drogy bude pouze v případě, že proces plešatosti byl zahájen nedávno a oblast léze je malá.

K dosažení viditelného účinku je nutné pravidelně užívat přípravek Generolon po dobu jednoho měsíce, nejvýše dvakrát denně. Současně podle pokynů musíte použít 1 ml roztoku.

Instrukce pro Generolon obsahuje následující doporučení:

  • Lék se používá externě, stříká se na pokožce hlavy speciální dávkou;
  • Bez ohledu na velikost oblasti ošetření pokožky hlavy se přípravek aplikuje v množství 1 ml (7 lisů dávkovače). Léčba problémových oblastí musí začínat středem léze, roztok se aplikuje dvakrát denně;
  • 5% roztok přípravku Generolon se doporučuje pacientům, kteří chtějí rychle ztratit ztracené vlasy a těm, kterým není pomáháno 2% suspenzí drogy. Obecně platí, že roztok s obsahem 5% minoxidilu je předepsán mužům a 2% roztok ženám;
  • Sprej Generolon doporučuje aplikovat na suchou a čistou pokožku hlavy na místech vzniku plešatých plevelů. Muži jsou předepsáni drogu v případě alopecie korunní části hlavy, ženy s vypadáváním vlasů ve střední části;
  • Po nanesení není nutné roztok vypláchnout, hlavu si můžete umýt několik hodin po aplikaci kompozice;
  • Před použitím léku odstraňte šroub z víčka, upevněte měřící čerpadlo na injekční lahvičce a potom na trubici nainstalujte dlouhou trysku;
  • Po upevnění trysky potřebujete na něj 4 kliknutí (to vyplní čerpadlo s požadovanou dávkou léku). Následně se nástroj může stříkat na problémové oblasti pokožky hlavy.

Ceny za Generolon v Rusku

Cena generolu v Rusku závisí na koncentraci účinné látky minoxidil v něm. Takže, koupit 2% sprej, kupující platí asi 580 rublů, a pro 5% řešení Generolon - 780 rublů. V on-line lékárnách může být lék nalezen za cenu 390 rublů.

Generolon: recenze tricholožky

Karpovová Yu.E, tricholog, Moskva

Generolon je účinný lék ze skupiny léčiv s aktivní složkou Minoxidil. Doporučuji vám, abyste tuto drogu užívali u mnoha vašich pacientů a je žádoucí, aby aplikace byla složitá. Současně s Generolonem používejte posilující šampony a balzámy na vlasy, masírujte hlavu. U některých pacientů po začátku užívání přípravku Generolon vlasy vypadnou ještě více. Ale toto je pouze v první fázi léčby, nemělo by být důvod k obavám. Několik měsíců po začátku užívání přípravku Generolon se obnoví vlasy.

Recenze žen a mužů o Generolonovi

Bardina EI, 29 let

Několik let po sobě jsem aktivně barvila vlasy, v důsledku čehož se můj stav zhoršil a kadeřnice mi doporučila úplně opustit barvení, abych neztratila zbytky vlasů. Byl jsem přirozeně rozrušený, ale pak jsem se sňal a začal hledat prostředky na posílení vlasů. Moje volba spadla na drogu Generolon. Tento nástroj byl levný ve srovnání se salonovými postupy pro obnovu vlasů. Dlouho používala drogu (asi šest měsíců) a první patrný účinek se objevil po několika měsících. Výsledek je obecně spokojen, vlasy byly obnoveny.

Koupil jsem Generola za matku, léčba ještě nebyla dokončena, ale výsledek je patrný. Máma používá už 4 měsíce, její vlasy jsou silnější. Je pravda, že v prvních týdnech po začátku léčby začaly vlasy ještě lézt stoupat, mysleli, že přestanou, ale doktor řekl, že je to normální. Za jeho cenu je tato droga velmi účinná.

Vlasy začaly padat před šesti měsíci, šly se o konzultaci s tricholožníkem, předepsal mi Generolon. Používám ho už třetí měsíc, na plešatém místě se již objevily chloupky. Doufám, že droga bude účinná.

Ivanov S., 42 let

Začal používat Generolon na radu lékaře. Vliv drogy, samozřejmě. Po několika týdnech užívání jsem si všiml, že na hlavě se objevilo světlo dolů v místech plešatých plevelů. Avšak užívání tohoto léku bylo nutné zastavit kvůli závažné alergické reakci. Srdce se objevilo na kůži kvůli Generolonovi, pak rány. Lék mi obecně nepatřil.

Milkova I., 46 let

Generolon - výborný lék na plešatost. Tváří v tvář problému plešatosti, okamžitě mu upozornil a nelitoval. Generolon je levný, ale dává dobrý efekt. Teď to radím každému!

Pro Více Informací O Suché Vlasy