logo

Clear vita ABE - recenze kosmetiky

Šampon a kondicionér Clear Vita Abe proti lupům 2 v 1 Hluboké očištění pro muže lze zakoupit, pokud chcete zapomenout na lupy jednou provždy. Kupovat manžela, nevěděl, že jsem projevit tuto lásku k shampunchiku))) V létě stačí ji používat - povzbuzuje a osvěžuje bezprostředně)

Recenze jsou užitečné? Ano 0 · Ne 0

Šampon Clear Vita Abe proti lupům Obnova poškozených a barvených vlasů - mistr pro každou krásu. Je kontrolována sama (a opakovaně) - odstranění lupů, vlasy jsou mnohem měkčí a snadněji se hřebeny. Přiměřená hodnota za peníze.

Zpočátku byly všechny šampony Clear Vita Abe zaměřeny na boj s lupinami a pak na další buchty. Tento šampon Clear Vita Abe patří do řady intenzivní regenerace a je proto určen pro suché křehké vlasy.

Šampon na barvě bílé, jak vidíte, nejsou žádné jiné barviva. Vůně je velmi příjemné, jen abych to řekl slovy, že neexistuje žádná možnost, je obecně příjemné. Cena šamponu je relativně nízká, zejména proto, že je láhev velká.

Radím každému, aby to zkusil! Vlasy byly krátké, zlomené, tenké, moje třetí trubice, vlasy samy o sobě nevěděly, na dotek se staly husté, lesklé a rostly jako skoky a hranice, teď jen ty! Děkujeme za nádherný šampon.

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

o kosmetické přípravě Clear vita ABE 3. října 2015

Hrozný šampon! Přinejmenším mě nezadal. V životě nejsem alergická osoba, ale z tohoto šamponu byla celá moje skalpa už v době mytí vlasů. Nebudu to nikdy znovu vzít a nedoporučuji vám. Cítila, jako by byla hlava rozmazaná chilli papričkou, a nebylo jasné, jaká reakce tam byla.

Nejlepší šampon pro vlasy - Šampon s Hamamelis od firmy Yves Rocher

Nejlepší balzám - objem a síla "Baikal" od LLC "První řešení"

Elegantní maska ​​na vlasy - Sibiřský mořský druh přírody "Hluboká hydratace"

Recenze jsou užitečné? Ano 4 · Ne 0

Vše Dobrý den, koupil jsem si pak šampon, voní a vlasy vrodk tak dlouho, dokud není Zhirnel, v pořádku, jsem začal hořet tváře Che, jen jsem si to rozmyslel (vzhledem k vodě) byl můj hlavní volba změnila pálení šampon konal, ale nevěnovala jsem jí pozornost, dnes jsem tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla jsem si vlasy, tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasným! to samé šampon neodpovídá! lidé používají s opatrností, mimochodem, že nejsem alergický! všechno zdraví!

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Jeho tvář byla červená, krk, ramena, pokožka hlavy. Musel jsem pít superstin. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů.
Mám všechno.

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale chvíli trvalo, než jsem odstranila tuto lehkou lupu. Druhý den jsem byla v šoku (nejprve myslel špatně promývá šampon, ale poté, co hledají jen zděšeně - celá hlava byla pokryta lupy, ačkoli v určitém dermobolezni, že vlasové kořínky objevil bílý mastný povlak, a v hlavě tmě několik tisíc stále rovně lopata obrovský. kusy lupy myslel jsem si, že nikdy nevíte, ale opravdu nelze prát - pro podruhé to bylo ještě horší, a došlo k svědění obecně nevědí, jak někdo, ale byl jsem v důsledku rozrušení, protože teď mám opravdu silné lupy, který byl nikdy.. Nevím, co dělat (

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Žiji v regionu Tula a v létě jsme tam velmi horko, a když jsem šel ven na ulici, vlasy se neustále pojí, ale teď je to v minulosti! Koupil jsem si tento šampon poprvé před 2 lety, a před tím v mé hlavě byla lupy, než jsem použil Gliss KURom, a když jsem to skončilo, šel jsem do obchodu a tam koupil šampon jasné vita ABE přišel domů promývá! Nevěřte tomu. Vůně persistentního dne 3-4 drží, lupiny zmizely, vlasy zřejmě získaly druhý život Poradím! Doporučuji!

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Recenze jsou užitečné? Ano 14 · Ne 0

Výborný šampón! Po létě mé vlasy zbledly, konce se silně rozdělily a vlasy vypadaly obecně jako sláma. Zkoušel jsem různé šampony, moje volba byla zastavena společností Clear Phytotechnology. Šampon je výborný, kompozice je super, přírodní ingredience, vše potřebné pro zdravé vlasy a péči o ně. Používám to několik měsíců, moje vlasy ožívají v pravém slova smyslu. Stále se stalo lesklé a zdravé.

Recenze jsou užitečné? Ano 5 · Ne 2

Velmi spokojen s šamponem Clear Phytotechnology. Zjistila jsem se o těchto šamponech nedávno, když se objevila lupy. Vyzkoušela mnoho výrobků propagovaných jako výrobky proti lupům. Prakticky nic nepomohlo. Někdo z práce doporučil koupit přesně Klear Fytotechnology. Snažil jsem se. Pomohlo to. Radím svým přátelům jako vynikající lék proti lupům.

Recenze jsou užitečné? Ano 7 · Ne 0

Můj manžel dostal lupy a šli jsme do obchodu s touhou koupit šampon z lupů. Viděli jsme nový šampon CLEAR vita ABE Series Fitotehnologiya. Velmi se mi líbil popis, protože přírodní složky ve složení jsou velmi užitečné a skutečnost, že šampon je vhodný pro každodenní použití, je prostě dokonalý. A pak manžel trpí častým praní vlasů a pokožky hlavy - proto si musíme vybrat něco zvláštního, které by se staralo o nezdravé vlasy.

Pěkný design, čistě mužský styl, ostřílený a přísný, ale přesto přilákat pozornost (můžete dokonce dát muži dárek). Nejdříve si koupili láhev v objemu 200 ml, což je něco jako zkus. Ale teď manžel řekl, že příště budeme kupovat velký formát - dokonce i 400 ml tam, ukáže se, že to je výhodné pro peníze, a jistě to bude stačit na dlouhou dobu. Koneckonců, můj manžel velmi rád šampon. Aroma cool, velmi příjemná - to je první. A co je nejdůležitější, šampon má příznivý účinek na vlasy a pokožku hlavy. Lupka zmizela po 3 dnech aplikace a vlasy se staly živými, přestaly být suché a křehké.

Takže tento šampon schvalujeme, doporučujeme těm, kteří mají problémové vlasy - opravdu pomáhá, jsme spokojeni!

Šampony Clear vita ABE - recenze

Šampóny Clear vita ABE 7. září 2016

Radím každému, aby to zkusil! Vlasy byly krátké, zlomené, tenké, moje třetí trubice, vlasy samy o sobě nevěděly, na dotek se staly husté, lesklé a rostly jako skoky a hranice, teď jen ty! Děkujeme za nádherný šampon.

Šampóny Clear vita ABE 6. prosince 2015

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Šampon Clear vita ABE 30. listopadu 2015

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

Šampon Clear vita ABE 1. července 2015

Vše Dobrý den, koupil jsem si pak šampon, voní a vlasy vrodk tak dlouho, dokud není Zhirnel, v pořádku, jsem začal hořet tváře Che, jen jsem si to rozmyslel (vzhledem k vodě) byl můj hlavní volba změnila pálení šampon konal, ale nevěnovala jsem jí pozornost, dnes jsem tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla jsem si vlasy, tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasným! to samé šampon neodpovídá! lidé používají s opatrností, mimochodem, že nejsem alergický! všechno zdraví!

Šampon Clear vita ABE 8. června 2015

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Jeho tvář byla červená, krk, ramena, pokožka hlavy. Musel jsem pít superstin. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů.
Mám všechno.

Šampon Clear vita ABE 23. března 2015

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale chvíli trvalo, než jsem odstranila tuto lehkou lupu. Druhý den jsem byla v šoku (nejprve myslel špatně promývá šampon, ale poté, co hledají jen zděšeně - celá hlava byla pokryta lupy, ačkoli v určitém dermobolezni, že vlasové kořínky objevil bílý mastný povlak, a v hlavě tmě několik tisíc stále rovně lopata obrovský. kusy lupy myslel jsem si, že nikdy nevíte, ale opravdu nelze prát - pro podruhé to bylo ještě horší, a došlo k svědění obecně nevědí, jak někdo, ale byl jsem v důsledku rozrušení, protože teď mám opravdu silné lupy, který byl nikdy.. Nevím, co dělat (

Šampóny Clear vita ABE 14. ledna 2015

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Šampóny Clear vita ABE 25. listopadu 2014

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Šampon Clear vita ABE 22. března 2014

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Recenze jsou užitečné? Ano 14 · Ne 0

Šampóny Clear vita ABE 18. listopadu 2013

Když jsem zkoušel tuto šamponku, byl jsem rád, že vůně, mé vlasy nejsou zmatené. Ale po nějaké době po třech měsících začaly vypadat vlasy, a to právě při umývání rukou, a vlasy byly v rukou. Jsem v šoku, teď potřebuji obnovit vlasy a kolik vlasů bude pokračovat.

Recenze jsou užitečné? Ano 18 · Ne. 0

Šampóny Clear vita ABE 17. listopadu 2013

To je jeden z nejlepších šamponů, které jsem použil! Vlasy se naživu, lesklé a zdravé! Svrbení hlavy se také zastavilo))))) Jsem velmi ráda!))))

Recenze jsou užitečné? Ano 39 · Ne 4

Šampóny Clear vita ABE 24. října 2013

Chci se podělit o svou velkou radost. Jsem jedním z těch "šťastných", kteří jsou alergičtí na většinu chemických složek, které se přidávají do šamponů a balzámů. Jak mohu být unaveni, když si mám žvýkat žloutek do hlavy nebo opláchnout octem. Samozřejmě, to vše hodně pomáhá, ale věřte mi, když většina šamponů není k dispozici, začnete tiše nenávidět oblíbené recepty. A radost je, že našla jen velký komplex pro péči o vlasy - Klear Fytotechnologie. V této sérii je šampon a balzám a přišli ke mně! Otázka spočívá v tom, že v něm je spousta přírodních složek a je málo chemie. Vlasový lesk, žádné alergie! Vysoce doporučujeme!

Šampon z CLEAR vita ABE

Zpětná vazba

Co může být řečeno o tomto zázraku chemického průmyslu. ano, nic, ale po jeho vlasy se stane příjemným na dotek, hedvábný tak měkký :). Ale s cílem, a to posílení a ochrana před vypadáváním vlasů, nemůže zvládnout a objem není. Obecně platí, že již není kupní místo. Pokusím se Head and Sholders :)

Moje hlava se začala svědčit z této řady šamponů, takže nemohu říct nic dobrého!

Taky jsem sečetl, takže po 2 aplikacích jsem ho vyhodil a obejkl)

ne všechno, co inzeruje - dobré :)

Bylo to jen s chladícím účinkem od 2 do 1. Jediná věc, která je v létě příjemná, je, že mám chladnou hlavu, ale poté, co jsem si ve vaně sbírala vlasy, nechci ji používat. Možná právě prolévání a šampon se shodovaly, ale "sediment zůstal" (c)

Umýt vlasy "k pískat", bez klimatizace nebo stojan na masku.

Ano šampon, aby to mírně špatně.

Zkoušela to zpátky, když začali inzerovat. Nemůžu říct nic pozitivního. Už žádné nákupy.

Tento šampon je používán mým mladým mužem. Mohu jen říci, že zázračně zmírňuje lupů a vlasy jsou měkké, ale o posilování vlasů. Nic takového.

Slyšel jsem o něm hodně recenzí většinou negativních.

Začal jsem používat, když začali inzerovat a to se ukázalo být nejlepší ze všeho, co jsem potkala předtím, hlavní věcí je vybrat ten správný typ vlasů, ale existuje jedna věc: kadeřníci, s nimiž vím, všichni vysvětlují, že šampony na lupy by měly být používány jako léčba láhev udává, kolik, po které je třeba přejít na jiný šampon. To je důsledkem dopadu na vlasový folikul, který, pokud se prodlužuje, může mít opačný účinek - oslabení a ztráta vlasů. Nemůžu vysvětlit vědecký důvod, nepamatuji se, ale od té doby jsem tento šampon používal jen tehdy, když existuje nějaký specifický problém. Obecně se snažím pravidelně měnit šampony, můžete vybrat 2-3 lepší a střídat každých pár měsíců nebo půl roku.

Můj MCH používá pouze tento šampon, protože má psoriázu a v důsledku toho se pokožka hlavy neustále vylupuje, jako kbelíky z lupin postřikovaných nahoře. Jenom tento šampon mu pomohl. Od té doby normální zdravé vlasy a pokožka hlavy.

Tento šampon pomáhá léčit psoriázu)))) legrační)))

A pokud budete pečlivě číst, co jsem psal, je zřejmé, že neexistují žádná slova, která by jasně vyléčila psoriázu. Nezdravuje se, ale úspěšně promyje vlasy a šupinatou pokožku hlavy, pak se jiné šampony nedokážou vyrovnat s lupinami.

I já jsem si od něho mrkl hlavu.. Škaredý šampon.. A to je špatně vyprané (((

Je to jedno a stejně jako mnoho způsobuje svědění. horor

Klear Vitabe (jasná vita abe) - zda šampon na masovém trhu dokáže zbavit lupů

Jasné produkty ("Clear") - to je příležitost rychle řešit problém pokožky hlavy, posílit kudrlinky a udržet jejich krásu, sílu a zdraví. Francouzská značka má téměř 40 let kvalitní výrobky pro vlasy. Ne méně úspěšně společnost bojuje proti seborrhei. Jasný šampón Vitabe (Clear Vita Abe) vám umožňuje vyřešit problém sněhu ve vlasech bez ohledu na typ pokožky hlavy, zabraňuje vzniku lupů v budoucnu. Výrobek určený pro vlasy je schválen IACD (Mezinárodní akademie kosmetické dermatologie). Jeho účinnost byla prokázána uživateli - 90% účastníků po aplikaci šamponu proti lupům doporučilo, aby bojovalo proti sněhově bílému defektu ve vlasech.

O vlastnostech drogy

Lupiny mohou výrazně rozmazlovat účes, poskytnout majiteli neopatrnost a neobratnost. Symptomy seborrhy zahrnují také svědění ozdoby, vlasy se rychle stávají tuky nebo naopak sucho a křehkost se objevují. Hlavními důvody pro problém s hlavou vlasů jsou narušení mazových žláz, abnormální činnost škodlivých bakterií, mikroorganismů, hub.

Vlasová řada Clear Vita Abe je komplexním přístupem k potírání tohoto příznaku.

Jaký efekt lze očekávat od výrobku:

  • pokles aktivity a úmrtí houby, patogenní flóry, které vyvolaly vývoj seborrhy, seboroické dermatitidy a jiných onemocnění;
  • vizuálně redukuje počet vlasů na lupy;
  • uvolnění ze svědění a nepohodlí;
  • snížená tvorba kožního mazu;
  • vyplňování oslabených buněk pokožky hlavy a vlasových folikulů živinami, vitamíny;
  • normalizace rovnováhy vody a tuku v pokožce hlavy, snížení transepidermální ztráty vlhkosti;
  • posilování a obnovení přirozeného lesku, síla vlasů;
  • Jedinečné složení přípravku může v budoucnu zabránit lupům.

Lékaři doporučují, aby se nepodařilo oddalovat lupinami a okamžitě je ošetřovat, s výskytem prvních alarmujících příznaků. Léčivý šampon Clear Vita Abe se s touto úlohou vyrovná. Po několika použitích nástroje můžete zaznamenat pozitivní změny. Konečné výsledky léčby můžete vyhodnotit před a po.

Fotografie před a po

Řádek série

Odborníci společnosti s porozuměním přistupovali k řešení lupů ve vlasech a rozdělili celou linii na výrobky pro muže a ženy.

Ženská šampon Čirý proti lupům má několik odrůd:

  • "Ochrana proti vypadávání vlasů" - současně působí v několika směrech: snižuje lupy a zastavuje ztrátu vlasů až o 98%. Formula znamená prostředky zaměřené na posílení vlasových folikulů, které zajišťují plnou ochranu obličeje hlavy od agresivity vnějších faktorů. Doporučeno dermatology pro oslabené zámky. K dispozici ve 400 a 200 ml.
  • "Obnova poškozených a barvených vlasů" - přípravek obsahuje vitamín E a minerály. Léčivo poskytuje intenzivní výživu pokožky hlavy, zvyšuje ochranu před agresivními vnějšími vlivy, posiluje a obnovuje oslabené zámky po celé délce. Může být používán každý den.
  • "Intenzivní zvlhčování" - uvolní ze sněhobílého problému a normalizuje vodní rovnováhu pokožky hlavy. V kompozici najdete extrakt z kaktusu, vyplní buňky pokožky výživnými složkami a zmírní svědění a podrážděnost pokožky ze seborrhy. Pěna dobře opláchnutá a zaručuje vysoké výsledky při řešení problémů s vlasy. Ideální pro suché vlasy.
  • "Maximální hlasitost" - doporučeno pro tenké, oslabené kadeře. Kromě 100% likvidace lupů, výrobce slibuje zvýšení bazálního objemu, vlasy ještě krásnější a bujnější. Omezení frekvence umytí hlavy tímto nástrojem ne, lze použít každý den.
  • Výživná Šampon Clear Vita ABE Women Phytotechnology, navíc k inovační technologii Nutrium 10, znamená obohacený extrakty sibiřských bylin, cédrový olej. Výhody léku zahrnují zaručenou eliminaci lupů a svědění, intenzivní výživu a posílení oslabených kudrlin. A také prodloužený účinek. Můžete aplikovat každý den, bez ohledu na typ vlasů a pokožku hlavy.
  • "Jemná svěžest s mentolem" - doporučuje se pro normální typ vlasů. Obsahuje extrakt z chladící máty. Jedinečný vzorec drogy vám umožní urychlit vyléčení ze seborrhy, obnovit vlasový lesk a pružnost. Bezpečné použití, i když je používáno denně.
  • "Základní péče" - dlouhou dobu odstraňuje problém lupů díky nutričnímu komplexu vitamínů a minerálů. Vhodné pro všechny, bez ohledu na typ vlasů. Hluboce čistí celistvosti z lupy, má destruktivní účinek na bakterie a houby a také aktivuje přirozenou ochranu pokožky před vnějšími agresivními faktory.

Pro silné a sebejisté muže společnost nabízí samostatnou řadu produktů Clear pro účinný boj proti lupům. Obsahuje:

  • Šampon Clear Vita ABE men Phytotechnologie - jedinečná formulace doplněná o užitečné výživné výtažky rostlin a cedrový olej. V komplexu poskytují 100% řešení problému mužských lupů. Efekt je dlouhý.
  • "Posilování" - udělá vlasy silné a silné, sníží ztrátu na 98%. Doporučuje se používat pravidelně k dosažení většího účinku každý den.
  • Šampon pro muže Clear Vita ABE Men Ultimate kontrolu proti lupům. Rychle se vyrovnává se sněhově bílým problémem ve vlasech, zlepšuje imunitu buněk pokožky hlavy, zvyšuje jejich ochranu před vnějšími agresivními faktory. Nástroj se stará o vlasy a jemně, ale hluboce čistí obálku z nahromaděných lupínků.
  • Produkt "Aktivsport" pro aktivní muže, kombinuje balzám a výživný šampon současně. Unikátní vzorec pomáhá eliminovat svědění a nepohodlí, kvalitativně odstraňuje lupy a zabraňuje její přítomnosti v budoucnu.
  • "Ledová svěžest s mentolem" - kromě boje proti lupům, produkt osvěží, tónuje pokožku a vlasy. Doporučeno pro muže s normálním a tučným typem vlasů. Jako součást současného extraktu z máty.

Pozor! Výběr šamponu je důležitým bodem pro rychlé a kvalitní zotavení. Pokud je výrobek vybrán nesprávně, mohou se příznaky zhoršit.

Složení a výhody

Hlavní výhodou výrobků Clear je kvalita a jedinečný vysoce výkonný vzorec. Tvůrci nástrojů pečlivě monitorují preference zákazníků. Vyvíjejí a zavádějí nové technologie, které minimalizují nepříjemné příznaky a odstraňují příčinu nemoci přímo.

Důkazem toho je inovativní komplex minerálů a vitamínů Nutrium 10, který poskytuje intenzivní výživu do prvních tří vrstev pokožky hlavy. Jeho hlavním cílem je posílit mechanismus ochrany obalů od negativního vlivu vnějších faktorů, prevence reprodukce patogenních mikroorganismů.

Za zmínku stojí, že produkty společnosti byly oceněny dermatologymi světa.

Kompozice mužských a ženských šamponů jsou poněkud odlišné vzhledem k tomu, že muži mají větší pravděpodobnost výskytu seborrhy. Clear Vita Abe Men výživný šampon (muž) obsahuje 2 účinné složky: pyrithion zinečnatý s climbazolem a pouze jednu ženskou látku (pyrithion zinečnatý). Obě složky mají antiseptické, antimikrobiální a protizánětlivé vlastnosti. Suší kůži a přispívají ke smrti houb způsobujících chorobu.

Součástí navrhovaných produktů je také:

  • Mentol (menthol), který je získán z přírodního oleje;
  • Lysin HCl - antivirový komponent, urychluje regeneraci poškozených tkání;
  • Helianthus Annuus Oil - olejový extrakt, který se získává ze slunečnicových semen. Vedle terapeutického účinku vytváří tenký ochranný film na povrchu;
  • Guar Hydroxypropyltrimonium Chlorid je syntetická antistatická přísada;
  • Tokoferylacetát (vitamin E) - posiluje kudrlinky, zabraňuje vzplanutí suchosti, zvyšuje jejich ochranu před UV zářením;
  • Panthenol (panthenol nebo vitamin B5) - zmírňuje zánět a podráždění pokožky, zlepšuje buněčnou imunitu;
  • Pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6) - urychluje proces regenerace poškozených vláken na pokožce hlavy;
  • Ascorbyl fosfát sodný (vitamin C) - má vysoké antioxidační vlastnosti, chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů.

Kromě těchto složek kompozice obsahuje syntetické přísady přijatelné v kosmetologii, které zabraňují rozkladu látky, jsou odpovědné za viskozitu a kyselost produktu. Jedná se o různé emulgátory, aromatické přísady atd.

Kontraindikace

Jasné šampony Vita Abe se nedoporučují pro dětskou pokožku. Obsahuje silné a syntetické součásti, které nepříznivě ovlivňují stav dětského těla.

Zrušit využívání finančních prostředků, aby byli zákazníky s individuální nesnášenlivostí ke složkám drog. Zanedbání této kontraindikace jen zhorší problém, přidejte alergickou vyrážku, podrážděnost a řadu nepříjemných následků.

Otevřené rány, odřeniny, vředy na hlavě se také mohou stát překážkou při používání výrobku. Jak se s tímto problémem vypořádat, konzultujte s dermatologem nebo tricholožkou. Předepíše topickou masti.

Používání šamponu během těhotenství a laktace je bodem zájmu. Výrobce neomezuje používání přípravků, ale pro větší jistotu a klid, ženy by se měly poradit se svým lékařem. Změny hormonální úrovně mohou ovlivnit účinnost nástroje a konečný výsledek.

Je to důležité! Pokud při mytí vlasů šamponem Clear Vitabe zjistíte, že lupy se nezmenšují, naopak se stane ještě více nebo se svědění zvýší, okamžitě odmítne přípravek.

Náklady na

Cenová politika výrobce je pro většinu zákazníků zcela přijatelná. Pro pohodlí se šampon nalije do velkých lahví (400 ml) a do média (200 ml). Náklady na velký balíček se pohybují mezi 250-350 rublů. Náklady na menší balíček není příliš odlišné, nákup bude stát 150-250 rublů.

Nástroj si můžete zakoupit v supermarketu a lékárně bez lékařského předpisu, který pomůže být oficiální webovou stránkou společnosti nebo online nakupování.

Výhody a nevýhody

Mezi přednosti šamponů Klear stojí za zvýraznění:

  • účinnost přípravku v boji s nudnými lupami díky inovativním a výživovým doplňkům;
  • většina výrobků je univerzální, neomezují typ vlasů a kryty pacienta;
  • zřídka způsobuje alergie;
  • v kompozici jsou zvlhčující přísady, které zabraňují projevování suchosti obalu jako vedlejšího účinku;
  • všechny výrobky jsou schváleny Mezinárodní akademií kosmetické dermatologie;
  • šampony jsou rozděleny na muže a ženy, jejich složení je vybráno s přihlédnutím ke zvláštnostem struktury kůže u žen a mužů;
  • vhodné pro každodenní použití;
  • široká škála produktů v závislosti na požadovaném doplňkovém účinku (např. intenzivní hydrataci, výživa, posilování nebo tónování);
  • minimální kontraindikace;
  • rozumnou cenu;
  • Produkt můžete zakoupit v specializovaném kosmetickém obchodě, v lékárně a dokonce i v supermarketu.
  • výrobek dobře voní a dobře pěnu.

Existují výrobky a nevýhody:

  • bude pro léčbu složitých onemocnění neúčinná;
  • Existují syntetické přísady, z nichž některé v rozporu s dávkováním mohou způsobit zdravotní potíže;
  • při dlouhodobém užívání může být návykové tělo.

Pokyny pro použití šamponu

Budeme diskutovat o několika vlastnostech používání tohoto nástroje, abychom zajistili maximální účinnost léčby:

  1. K opravě problému s vlasy může pouze pravidelné použití šamponu.
  2. Prostředky se aplikují na navlhčené prstence.
  3. Ujistěte se, že masírujete pokožku hlavy tak, jako by jste ji třepali 1-2 minuty.
  4. Vyberte produkt, který bere v úvahu individuální vlastnosti uživatele (typ pokožky hlavy a vlasů, pohlaví).
  5. Dodržujte doporučení výrobce a neporušujte pokyny pro použití.
  6. Před léčbou se doporučuje vyšetřit odborník, aby zjistil příčinu vývoje onemocnění.
  7. Po šamponování s šamponem Clear Vitabe není nutné aplikovat balzám. Do výrobku byly již přidány nutriční a zmírňující přísady. Pokud se rozhodnete dát masku, ujistěte se, že to byla stejná značka. V tomto případě dosáhnete většího účinku.
  8. Proveďte přestávky nebo je vyměňte za jiný mezi kursy lupů, abyste se vyvarovali závislosti. Později se můžete vrátit k oblíbeným nástrojům.
  9. Během léčby se nedoporučuje používat vysoušeč vlasů, curlingu a žehlení pro sušení nebo styling vlasů.

Přihláška:

  1. Vlhké vlasy s vodou.
  2. V dlaních vyčistěte trochu čistého šampónu Vitabe a poté se protřepte 1-2 minuty do pokožky hlavy.
  3. Rozšiřte výslednou pěnu po celé délce kadeří.
  4. Po 2-3 minutách působení produktu na vlasy důkladně opláchněte zbytky produktu teplou nebo studenou vodou.
  5. V případě potřeby opláchněte odvar z bylin, aplikujte masku nebo balzám.

Je to důležité! V průběhu procedury nepoužívejte horkou vodu, pouze teplou vodu nebo bylinný odvar. U mastných vlasů je povoleno vypláchnutí studené kapaliny.

Navzdory skutečnosti, že výrobce nezakazuje používání nástroje každý den, odborníci na vlasy doporučují následující frekvenci postupů:

  • majitelé suchého typu vlasů by měli být omezeni na 2-3 výplachy hlavy týdně. Je důležité použít šampon pro suché vlasy s hydratačním účinkem.
  • Pokud trpíte vysokou tukovou hlavou, postup praní se provádí častěji, většinou každý druhý den.

Doba trvání léčby závisí na stupni onemocnění, avšak v průměru stačí 1 měsíc. Vyčistěte výživný šampon, abyste se dlouho zbavili lupů, pokud jej použijete jednou za týden jako preventivní opatření.

Účinek použití

Zpětná vazba od zákazníků, kteří využili produktů Clear Vitabe v boji proti nepříjemné kosmetické závadě, většinou pozitivní. Mnozí chválí rychlé uzdravení bez cizího sucha, křehkých vlasů, které se často vyskytují při používání výrobků tohoto druhu.

Navíc kadeře vypadají zdravě, stávají se hedvábnými a pružnými, hrají s přirozeným leskem. Překvapující uživatelé a nízké náklady na fondy spolu s vysokou efektivitou.

Značný výsledek se projevuje po týdnu pravidelného používání přípravku.

Zvažte, primární úlohu při léčbě seborey - je určit příčinu jejího výskytu. Pokud se jedná o drobné poruchy v mazových žlázách, způsobené špatnou péčí, špatnou výživou, aktivitou patogenních mikroorganismů, houbami, pak odvážně pokračujte v léčbě šamponem Clear Vitabe a vychutnejte si rychlé zotavení!

Můj přehled šamponu Jasný

Popis:
Zinkový komplex minerálních látek působí na povrch pokožky hlavy, což účinně odstraňuje lupy. Aktivní systém Cleartech Soft, obohacený o vitamíny, ošetřuje a vyživuje pokožku hlavy a vlasů zevnitř, se šamponem, vlasy a pokožka hlavy jsou zdravé a silné bez lupů.

Dojem:
Zkoušel jsem tento šampon poprvé docela nedávno - koupil jsem si přítelkyni, předtím jsem jí nevěnoval pozornost a výsledek nebyl docela ohromen. Po dvou týdnech jsem pochopil, že mé vlasy jsou mnohem lepší. Nejprve, vlasy nejsou tak suché a ne visí v různých směrech, pravděpodobně šampon nějak hydratuje a vyživuje si vlasy. Za druhé, šampon vám umožňuje dopřát všechny druhy experimentů s vlasy, párkrát se na lak s extrémními účesy - vlasy byly šamponem následující den - a vlasy se cítili měkké a snadno se hřebeny, které jsem si předtím nevšiml v jiných šamponech.

Byl jsem velmi potěšen náklady na šampon - asi 130 rublů, což je poměrně úsporné řešení, vzhledem k tomu, že je dobře umyté a dokonce i velmi dlouhé vlasy vydrží pouze kapku - mýdla z konců vlasů do sypané pěny v kořenech a mimochodem je dokonale umyté, které se nepouštěly na vlasy.

Samostatně bych chtěl říci o tom, jak se zbavit lupin - zmizel někde asi za 3 týdny od začátku užívání a ještě se nevrátil zpět (v průměru mám asi 6 týdnů). Děvčata, chápu, že problém není nový - byl jsem vyčerpaný z lupin, ale opravdu nic mu nepomohlo zbavit se, proto jsem již nevěnoval pozornost novým prostředkům. Pro tento hotel díky společnosti, která vytvořila Clear Vita Abe.

Vůně je neutrální, šampon vůně jako čerstvě umývaná hlava a ne tak, jak se to stane - košík banánů nebo jedovatých kiwi - silné pachy jsou velmi unavené.

Konzistence tohoto šamponu je normální, trochu jako srvátka.

Výsledek: v zásadě, a tak je to pochopitelné - hrozně potěšené. Myslím, že zkusit další šampony v této sérii, nejspíš něco pro barvené nebo suché vlasy. Rád bych slyšel vaše komentáře k těmto nástrojům.

CLEAR vita ABE

Šampony CLEAR vita ABE obsahují inovativní technologii NUTRIUM 10 - komplex vitamínů a minerálů, který zajišťuje výživu do 3 vrstev pokožky hlavy.

Čistý šampon Vita Abe pro lupy pro muže Vědci prokázali, že pokožka hlavy u mužů se liší od pokožky hlavy u žen a je náchylnější k lupinu, oleji a vypadávání vlasů, zatímco u žen jsou lupiny často doprovázeny svěděním a suchostí hlavy.

PRO NUTRIUM 10 pro muže obsahuje 2 účinné látky (Zinc Pyrithione / Zinc Perition a Climbazole / Climbazole), které působí proti lupům, stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro mužskou pokožku hlavy a vlasy.

Vzorec NUTRIUM 10 pro ženy obsahuje aktivní činidlo proti lupům (Zinc Pyrithione / Zinc Perition), stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro pokožku a vlasy žen.

Značka CLEAR vita ABE je dalším inovačním průlomem v oboru péče o vlasy a pokožku hlavy. Je známo, že zdraví a krása vlasů velmi závisí na stavu pokožky hlavy. Nový odborný přístup CLEAR vita ABE je zvláštní péče o pokožku hlavy a její hlubokou výživu po mytí vlasů.

Balsam výživný Clear vita Abe Systém péče o vlasy a pokožku hlavy obsahuje 3 kroky: šampony a kondicionéry pro každý den, výživné masky pro týdenní použití a intenzivní 7denní kurz, který se doporučuje jednou za měsíc. Program vám umožňuje krok za krokem bližší k nejlepším výsledkům a nekončíte - začínáme každodenními základními procedurami, přidáváme jim další péči a využíváme všechny funkce CLEAR vita ABE!

Nejstrašnější šampon z Clear!

Koupil jsem tento šampon před několika měsíci a použil jsem ho jen třikrát. Zajímalo by mě, proč?
Obecně jsem byl docela dobrý v šamponech této značky. Dokonce jsem se jim líbila. Nyní bych sotva riskovala, že budu koupit ještě jeden šampón a s největší pravděpodobností budu hledat další možnosti pro sebe a tady je důvod, proč:
nic předpovědělo problémy, vzal jsem šampon z police nové řady - "proti vypadávání vlasů", vyplatil jsem a odešel domů. Vzhled šamponu se neliší od ostatních šamponů Klear, s výjimkou pouze barvy obrazu a názvu série.

Tento šampon vlastně opouští nálet! A vůbec. Také jsem si toho všiml náhodou, když jsem se rozhodl nalít trochu šamponu do malé cestovní nádoby. Po vylití šamponu - zůstala stejná plaketa jako na hlavě! Představte si? Sotva jsem ji vypil.. Nenechám doporučit šampon v žádném případě!

Clear Vita Abe Shampoo: struktura, typy a recenze zákazníků

Nejen vlasy, ale i pokožka hlavy vyžaduje pečlivou péči a výživu. To dokazují dermatologové a specialisté z CLEAR vita ABE. Vyvinuli speciální vzorec NUTRIUM 10 pro muže a ženy s podstatně odlišným složením.

Vlastnosti šamponu

Strávíme spoustu času a úsilí na péči o obličej, tělo a vlasy, ale zcela zapomínáme na pokožku hlavy. Ale vzhled našich kudrlinků závisí na dobrém stavu. Nedostatečná výživa pokožky v této oblasti vede k problémům, jako je lupy, svědění a sucho, což je naopak hlavní příčinou oslabení a vypadávání vlasů. CLEAR šampon je určen k boji proti tomuto problému, obsahuje velké množství minerálů a vitamínů, které poskytují dobrou výživu a brilantní vzhled nejen vlasů, ale i hlubokých vrstev pokožky hlavy.

Nové inovace

Dermatologové společnosti zjistili, že kůže na hlavě žen a mužů se chová jinak. Takže mužský sex je více náchylný k lupům kvůli intenzivní práci mazových žláz. To znamená tuhost a vypadávání vlasů. Šampon CLEAR MEN je speciálně navržen tak, aby splňoval tyto problémy, pomáhá eliminovat lupy, mastný lesk díky řadě aktivních látek (climbazol a pyrithion zinečnatý). U žen jsou tyto problémy pocit sucha a svědění pokožky hlavy. Proto je pro ně vytvořena samostatná formulace, která pomáhá eliminovat tyto problémy, vyživuje vlasy a pokožku potřebnými látkami, zmírňuje napětí a další nepříjemné pocity. Bylo prokázáno, že většina lidí, kteří již zkusili šampon CLEAR, již nakupují výrobky od jiných značek.

Rychlá popularita

V roce 2007 se na polích obchodů objevil první šampon CLEAR vita ABE. Vytvořil opravdový pocit v průmyslu detergentů a okamžitě přinesl spoustu pozvaných reklam na divoký divák. A to mělo svůj účinek. Láhev začala rychle nakupovat a po propagačním procesu již není potřeba. Šampon byl oceněn. Ve skutečnosti eliminoval lupy a zlepšil stav a vzhled vlasů. To vše díky jedinečnému formulaci vyvinutému společností, která se během své existence podařilo zlepšit a uvolnila celou řadu nástrojů s cílenou činností na konkrétní problém. V roce 2011 byl šampon CLEAR vita ABE zkoumán Mezinárodním institutem krásy a v důsledku toho bylo prokázáno, že tento přípravek má opravdu pozitivní zpětnou vazbu od spotřebitele a plně vyživuje pokožku a vlasy se všemi složkami, které potřebují.

Správné použití

Dnes je šampon CLEAR jediným prostředkem, který individuálně a především co nejdůležitějším způsobem účinně oslovuje odstranění problémů s vlasy u mužů a žen. Climbazol není přidán do série pro ženy, protože má sušicí účinek, ale obsah zinku je zde vyžadován. Bojuje lupy a všechny její projevy dokonale. Pro integrovaný a účinnější přístup k řešení problému společnost uvolnila řadu prostředků zajišťujících komplexní péči, která se skládá ze tří etap:

  1. Příležitostná péče - šampony a balzámy pro ženy i muže.
  2. Živiny - hluboce působící masky se zvýšeným složením.
  3. Léčebný kurs, navržený na týden, pro rychlé odstranění lupů a svědění.

Výsledky budou vidět velmi rychle, pokud budou všechny prostředky používány správně a pravidelně, a zvláště šampon CLEAR.

Ženy recenze

Výběr šamponu je velmi individuální záležitost a zde byste se měli soustředit výlučně na svůj vlastní typ pleti a stav vlasů. Recenze většiny dívek říkají, že tento produkt eliminuje všechny nepříjemné pocity po prvním nebo druhém použití, dokonale bojuje proti lupům a odstraňuje je navždy. Pro mnohé je to jediný prostředek, který po dlouhých a bolestivých pokusech stále pomáhal a už nikdy ho nechce změnit. Rovněž je třeba poznamenat, že šampon CLEAR vita, který je velmi důležitý, nevykrmuje ani nezasychává hlavu, zvlhčuje a vyživuje vlasy i bez následného použití balzámu, má příjemnou nenápadnou vůni. Je velmi hustá a pěna je jemná a v důsledku toho ekonomická, jedna láhev peněz je dostatečná na několik měsíců častého používání. Společnost nabízí řadu produktů, které jsou vhodné pro určitý typ srsti, ale všechny jsou stejně účinné.

Specializovaný šampon pro barvené vlasy nejen pomůže obnovit zdraví vlasů, ale také udržuje barvu světlé. Zvláště pozitivní je šampon, který řídí mastné vlasy, které nejen úspěšně a trvale ulehčují lupy, ale také vytvářejí vlasy volné a zdravé z kořenů, čímž eliminují obsah tuku po celou dobu používání produktu. Vlasy svítí a vypadají dobře, a co je nejdůležitější, po použití tohoto šamponu úplně zmizí zánět, zarudnutí a další nepříjemné pocity na pokožce.

Muži recenze

Silná polovina naší planety konstatuje, že je díky tomuto nástroji, že navždy zapomněli, jaké jsou lupiny, a teď se těší brilantnímu vzhledu vlasů. Oni, stejně jako ženy, již nechtějí změnit šampon CLEAR jinému a zdůrazňují řadu jeho pozitivních vlastností. Samozřejmě je to cena, u produktu s takovým množstvím užitečných vlastností je malá. Spočívá ekonomicky najednou ze třech důvodů - pěna dobře, velmi silná, udržuje hlavu čerstvou po dlouhou dobu a proto nevyžaduje časté používání. Většina mužů si všimla, že se začaly omyt vlasy mnohem častěji poté, co změnili svůj obvyklý šampon na CLEAR. Zde dodávají, že tento nástroj je zřejmě návykový, jelikož se pokouší přejít na jiný konec šamponu s nepokojným vzhledem lupů. Muži nemají zájem o závislost a tento fakt poznamenávají jako negativní, i když s největší pravděpodobností jiné prostředky prostě nemají takovou terapeutickou kompozici a ukáží se, že jsou méně účinné. Zvláště rozlišuje šampon proti vypadávání vlasů, který pomáhá řešit dva problémy najednou a s maximální efektivitou.

Obecně se recenze mužů i žen sbližují k jedné věci - všechny prostředky této značky po jednom použití mají pozitivní vliv na stav vlasů. Jednotně prohlašují, že k boji proti lupům a svědění je lepší nehledat šampon.

Jasné vitabe recenze

S extraktem kaktusu.
Hydratace pokožky hlavy je klíčovým faktorem boje proti lupům.
Jasné "Intenzivní zvlhčení" pomáhá vytvářet podmínky pro zvlhčení.
pokožku hlavy, a proto pro krásné vlasy bez lupů.
Formula NUTRIUM 10:
1. Hluboké výživy pokožky hlavy.
2. Pomáhá pokožce hlavy udržovat přirozenou úroveň vlhkosti.
3. Vytváří nezbytné podmínky pro krásné vlasy bez lupů.
Intenzivní zvlhčování: vzorek s kaktusovým výtažkem vyživuje pokožku hlavy,
dává vlasům zdravý vzhled a zabraňuje lupům.
Pro suché vlasy a pokožku hlavy.

Aplikace: Naneste šampon na mokré vlasy, pěnu, opláchněte.
Při zasažení očí opláchněte vodou.
Vhodný pro každodenní použití.

Objem: 200 ml
Výrobce: Rusko, LLC "Unilever Rus"

Recenze (4)

1 příspěvek

Chcete opustit recenzi? Stačí se zaregistrovat.

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - recenze

CLEAR

Takový dobrý šampon

Jasná proti lupům a vypadávání vlasů. - skvělý šampon! Bude to víc!

Vhodný šampon pro celou rodinu

Další pěkná novinka

Pěkný šampon s příjemnou vůní.

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů

Příjemná příležitost vyhodnotit šampon

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - doporučuji to všem!

Šampon pro ty, kteří milují vlasy

Velký šampon na vlasy.

Klear - nejlepší značka ve výrobě šamponů!

Děkujeme za skvělý šampon. Šeredně jako kvalita. Ujistěte se, že jste si ještě koupili v obchodě.

Spolehlivá značka, můj manžel se už dlouho líbil.

Děkujeme Vám za příležitost vyzkoušet tento produkt.

Už 12 let používá tento šampon. Pokoušel jsem se změnit a vrátil se mu znovu. Opravdu rád

Děkujeme vám za možnost vyzkoušet CLEAR. Tento šampon mi není vhodný (suší kůži), ale můj domácí použití s ​​potěšením.

použijte tuto značku, opravdu se jí to líbí dobrý poměr ceny a kvality

Položku můžete přidat na kartu Seznam přání.

Chcete-li přidat produkt podle mého přání, musíte vyplnit formulář nebo provést test.

Uložit na mé přání kartu

Po uložení informací o reklamě se můžete vrátit a zobrazit ji později. Povýšení bude ze seznamu vyřazeno po uplynutí doby platnosti.

Pro Více Informací O Suché Vlasy