logo

Clear vita ABE - recenze kosmetiky

Šampon a kondicionér Clear Vita Abe proti lupům 2 v 1 Hluboké očištění pro muže lze zakoupit, pokud chcete zapomenout na lupy jednou provždy. Kupovat manžela, nevěděl, že jsem projevit tuto lásku k shampunchiku))) V létě stačí ji používat - povzbuzuje a osvěžuje bezprostředně)

Recenze jsou užitečné? Ano 0 · Ne 0

Šampon Clear Vita Abe proti lupům Obnova poškozených a barvených vlasů - mistr pro každou krásu. Je kontrolována sama (a opakovaně) - odstranění lupů, vlasy jsou mnohem měkčí a snadněji se hřebeny. Přiměřená hodnota za peníze.

Zpočátku byly všechny šampony Clear Vita Abe zaměřeny na boj s lupinami a pak na další buchty. Tento šampon Clear Vita Abe patří do řady intenzivní regenerace a je proto určen pro suché křehké vlasy.

Šampon na barvě bílé, jak vidíte, nejsou žádné jiné barviva. Vůně je velmi příjemné, jen abych to řekl slovy, že neexistuje žádná možnost, je obecně příjemné. Cena šamponu je relativně nízká, zejména proto, že je láhev velká.

Radím každému, aby to zkusil! Vlasy byly krátké, zlomené, tenké, moje třetí trubice, vlasy samy o sobě nevěděly, na dotek se staly husté, lesklé a rostly jako skoky a hranice, teď jen ty! Děkujeme za nádherný šampon.

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

o kosmetické přípravě Clear vita ABE 3. října 2015

Hrozný šampon! Přinejmenším mě nezadal. V životě nejsem alergická osoba, ale z tohoto šamponu byla celá moje skalpa už v době mytí vlasů. Nebudu to nikdy znovu vzít a nedoporučuji vám. Cítila, jako by byla hlava rozmazaná chilli papričkou, a nebylo jasné, jaká reakce tam byla.

Nejlepší šampon pro vlasy - Šampon s Hamamelis od firmy Yves Rocher

Nejlepší balzám - objem a síla "Baikal" od LLC "První řešení"

Elegantní maska ​​na vlasy - Sibiřský mořský druh přírody "Hluboká hydratace"

Recenze jsou užitečné? Ano 4 · Ne 0

Vše Dobrý den, koupil jsem si pak šampon, voní a vlasy vrodk tak dlouho, dokud není Zhirnel, v pořádku, jsem začal hořet tváře Che, jen jsem si to rozmyslel (vzhledem k vodě) byl můj hlavní volba změnila pálení šampon konal, ale nevěnovala jsem jí pozornost, dnes jsem tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla jsem si vlasy, tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasným! to samé šampon neodpovídá! lidé používají s opatrností, mimochodem, že nejsem alergický! všechno zdraví!

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Jeho tvář byla červená, krk, ramena, pokožka hlavy. Musel jsem pít superstin. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů.
Mám všechno.

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale chvíli trvalo, než jsem odstranila tuto lehkou lupu. Druhý den jsem byla v šoku (nejprve myslel špatně promývá šampon, ale poté, co hledají jen zděšeně - celá hlava byla pokryta lupy, ačkoli v určitém dermobolezni, že vlasové kořínky objevil bílý mastný povlak, a v hlavě tmě několik tisíc stále rovně lopata obrovský. kusy lupy myslel jsem si, že nikdy nevíte, ale opravdu nelze prát - pro podruhé to bylo ještě horší, a došlo k svědění obecně nevědí, jak někdo, ale byl jsem v důsledku rozrušení, protože teď mám opravdu silné lupy, který byl nikdy.. Nevím, co dělat (

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Žiji v regionu Tula a v létě jsme tam velmi horko, a když jsem šel ven na ulici, vlasy se neustále pojí, ale teď je to v minulosti! Koupil jsem si tento šampon poprvé před 2 lety, a před tím v mé hlavě byla lupy, než jsem použil Gliss KURom, a když jsem to skončilo, šel jsem do obchodu a tam koupil šampon jasné vita ABE přišel domů promývá! Nevěřte tomu. Vůně persistentního dne 3-4 drží, lupiny zmizely, vlasy zřejmě získaly druhý život Poradím! Doporučuji!

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Recenze jsou užitečné? Ano 14 · Ne 0

Výborný šampón! Po létě mé vlasy zbledly, konce se silně rozdělily a vlasy vypadaly obecně jako sláma. Zkoušel jsem různé šampony, moje volba byla zastavena společností Clear Phytotechnology. Šampon je výborný, kompozice je super, přírodní ingredience, vše potřebné pro zdravé vlasy a péči o ně. Používám to několik měsíců, moje vlasy ožívají v pravém slova smyslu. Stále se stalo lesklé a zdravé.

Recenze jsou užitečné? Ano 5 · Ne 2

Velmi spokojen s šamponem Clear Phytotechnology. Zjistila jsem se o těchto šamponech nedávno, když se objevila lupy. Vyzkoušela mnoho výrobků propagovaných jako výrobky proti lupům. Prakticky nic nepomohlo. Někdo z práce doporučil koupit přesně Klear Fytotechnology. Snažil jsem se. Pomohlo to. Radím svým přátelům jako vynikající lék proti lupům.

Recenze jsou užitečné? Ano 7 · Ne 0

Můj manžel dostal lupy a šli jsme do obchodu s touhou koupit šampon z lupů. Viděli jsme nový šampon CLEAR vita ABE Series Fitotehnologiya. Velmi se mi líbil popis, protože přírodní složky ve složení jsou velmi užitečné a skutečnost, že šampon je vhodný pro každodenní použití, je prostě dokonalý. A pak manžel trpí častým praní vlasů a pokožky hlavy - proto si musíme vybrat něco zvláštního, které by se staralo o nezdravé vlasy.

Pěkný design, čistě mužský styl, ostřílený a přísný, ale přesto přilákat pozornost (můžete dokonce dát muži dárek). Nejdříve si koupili láhev v objemu 200 ml, což je něco jako zkus. Ale teď manžel řekl, že příště budeme kupovat velký formát - dokonce i 400 ml tam, ukáže se, že to je výhodné pro peníze, a jistě to bude stačit na dlouhou dobu. Koneckonců, můj manžel velmi rád šampon. Aroma cool, velmi příjemná - to je první. A co je nejdůležitější, šampon má příznivý účinek na vlasy a pokožku hlavy. Lupka zmizela po 3 dnech aplikace a vlasy se staly živými, přestaly být suché a křehké.

Takže tento šampon schvalujeme, doporučujeme těm, kteří mají problémové vlasy - opravdu pomáhá, jsme spokojeni!

Šampony Clear vita ABE - recenze

Šampóny Clear vita ABE 7. září 2016

Radím každému, aby to zkusil! Vlasy byly krátké, zlomené, tenké, moje třetí trubice, vlasy samy o sobě nevěděly, na dotek se staly husté, lesklé a rostly jako skoky a hranice, teď jen ty! Děkujeme za nádherný šampon.

Šampóny Clear vita ABE 6. prosince 2015

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Šampon Clear vita ABE 30. listopadu 2015

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

Šampon Clear vita ABE 1. července 2015

Vše Dobrý den, koupil jsem si pak šampon, voní a vlasy vrodk tak dlouho, dokud není Zhirnel, v pořádku, jsem začal hořet tváře Che, jen jsem si to rozmyslel (vzhledem k vodě) byl můj hlavní volba změnila pálení šampon konal, ale nevěnovala jsem jí pozornost, dnes jsem tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla jsem si vlasy, tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasným! to samé šampon neodpovídá! lidé používají s opatrností, mimochodem, že nejsem alergický! všechno zdraví!

Šampon Clear vita ABE 8. června 2015

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Jeho tvář byla červená, krk, ramena, pokožka hlavy. Musel jsem pít superstin. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů.
Mám všechno.

Šampon Clear vita ABE 23. března 2015

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale chvíli trvalo, než jsem odstranila tuto lehkou lupu. Druhý den jsem byla v šoku (nejprve myslel špatně promývá šampon, ale poté, co hledají jen zděšeně - celá hlava byla pokryta lupy, ačkoli v určitém dermobolezni, že vlasové kořínky objevil bílý mastný povlak, a v hlavě tmě několik tisíc stále rovně lopata obrovský. kusy lupy myslel jsem si, že nikdy nevíte, ale opravdu nelze prát - pro podruhé to bylo ještě horší, a došlo k svědění obecně nevědí, jak někdo, ale byl jsem v důsledku rozrušení, protože teď mám opravdu silné lupy, který byl nikdy.. Nevím, co dělat (

Šampóny Clear vita ABE 14. ledna 2015

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Šampóny Clear vita ABE 25. listopadu 2014

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Šampon Clear vita ABE 22. března 2014

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Recenze jsou užitečné? Ano 14 · Ne 0

Šampóny Clear vita ABE 18. listopadu 2013

Když jsem zkoušel tuto šamponku, byl jsem rád, že vůně, mé vlasy nejsou zmatené. Ale po nějaké době po třech měsících začaly vypadat vlasy, a to právě při umývání rukou, a vlasy byly v rukou. Jsem v šoku, teď potřebuji obnovit vlasy a kolik vlasů bude pokračovat.

Recenze jsou užitečné? Ano 18 · Ne. 0

Šampóny Clear vita ABE 17. listopadu 2013

To je jeden z nejlepších šamponů, které jsem použil! Vlasy se naživu, lesklé a zdravé! Svrbení hlavy se také zastavilo))))) Jsem velmi ráda!))))

Recenze jsou užitečné? Ano 39 · Ne 4

Šampóny Clear vita ABE 24. října 2013

Chci se podělit o svou velkou radost. Jsem jedním z těch "šťastných", kteří jsou alergičtí na většinu chemických složek, které se přidávají do šamponů a balzámů. Jak mohu být unaveni, když si mám žvýkat žloutek do hlavy nebo opláchnout octem. Samozřejmě, to vše hodně pomáhá, ale věřte mi, když většina šamponů není k dispozici, začnete tiše nenávidět oblíbené recepty. A radost je, že našla jen velký komplex pro péči o vlasy - Klear Fytotechnologie. V této sérii je šampon a balzám a přišli ke mně! Otázka spočívá v tom, že v něm je spousta přírodních složek a je málo chemie. Vlasový lesk, žádné alergie! Vysoce doporučujeme!

Šampon Clear Vita Abe proti vypadávání vlasů - recenze

Kvalita

Pluses: Pěna dobře, opravdu pomáhá.

Nevýhody: Žádné vady.

Svědec: Nemám problémy se ztrátou vlasů, ale moje sestra začala ztratit vlasy po porodu špatně. Zvláště nevěřím tomu, že jsem koupil šampon Clear Vita Abe proti vypadávání vlasů. Jaké bylo její překvapení, když po několika týdnech používání vlasy přestaly klesat! Navíc se stali více poslušnými a brilantními!

Odůvodňuje všechny štítky na láhvi

Pluses: opravdu pomáhá.

Nevýhody: Nezjištěno.

Zpětná vazba: V reklamě obvykle provádíme výběr v obchodě, ale ne vždy jsou splněny naše očekávání. V případě šampónu Clear Vita abe je bezpečné říci, že to funguje! Když po mnoho let trpíte problémy, jako je vypadávání vlasů a lupy, tento šampon se stává skutečnou spásu. Jedná se o skutečně kvalitní produkt. Má příjemnou vůni a krémovou texturu, silnou texturu a dlouhý efekt.

Pomáhá

Svědec: Šampon, který doslova obnovil vlasy pro několik aplikací, nevím, jak vlasy strukturovat zevnitř, ale navenek po neúspěšném barvení začaly vypadat slušně. Je dobré, že jsem na tento šampon přišel čas, teď to budu vědět.

Pomohlo

Doplňuje: posiluje vlasy, napomáhá proti vypadávání vlasů, nezasychá.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Velmi dobrý šampon pro slabé vlasy. Používám to asi 2 týdny, ztráta se téměř zastavila. Vlasy jsou mnohem silnější a vypadají krásně a zdravě. Když mám čas, opravím efekt lopuchovým olejem (nebo jojobovým olejem). Jar je dostatečně dlouhý a dostatečný. Radím vám.

Pomohlo

Výhody: * Efekt.

Nevýhody: * Cena.

Recenze: Šampon je dobrý, posiluje vlasové folikuly. Vůně je velmi specifická, ale ne nechutná. Pomáhá proti vypadávání vlasů. Šampon pro mě je velmi drahý, ale s tímto účinkem můžete a utrácet peníze. Trubice je průměrná, ale dostatečná na dlouhou dobu. Mé slabé, suché vlasy se změnil na velmi krásné.

Pomáhá

Recenze: Moje vlasy vypadly. Koupil tento šampon. Po použití začaly vlasy výrazně klesat, ale ne úplně přestaly. Jako adjuvans proti vypadávání vlasů není ani nic. Šampon navíc bojuje proti lupům. Pěna dobře, dokonale odstraňuje nečistoty z vlasů a pokožky hlavy. Je snadno odmyt, příjemně voní.

Dobře

Doplňky: měkké.

Nevýhody: Žádné.

Revize: Jasný šampon Vita Abe proti vypadávání vlasů byl zakoupen ve zkušební době, vlasy se určitě neprošly, ale posílení by nikomu neublížilo! Dobrý šampon, dobře pěny (miluji ty), dobře umyté, nenechávejte vosk a tuku za sebou. Vlasy jsou měkké a poslušné. Kvalitní produkt s jemnou vůní. Přišel jsem k němu.

Šampon roztomilý

Doplněk: Pokud si často šampon umyjete vlasy, můžete se zbavit lupů a vlasy budou zesíleny. Také šampon dobře voní.

Nevýhody: Nevýhody nebyly zaznamenány.

Recenze: Dobrý šampon pro vlasy pomáhá nejen zbavit se vypadávání vlasů, ale také pomáhá zbavit se lupů. Tento šampon má dobrou vůni. Pokud si umyjete vlasy, vaše vlasy budou cítit nejméně tři dny. Cena, jako u takového šamponu, je nízká. Je lepší koupit šampon 400 ml. Bude to levnější.

Multifunkční zařízení

Pluses: Setkávejte se s očekáváními.

Nevýhody: chtěl bych jí balzam.

Svědectví: Již jsem napsal svědectví o šampónu CLEAR vita ABE PHYTOTECHNOLOGY a z nějakého důvodu jsem zapomněl psát o ženské verzi. Někde před rokem nebo půl, po odchodu do kadeřnictví jsem získala lupy. Hnůj, myslel jsem si. Šel jsem do lékárny a koupil jsem léčivý šampon z houby. Zdá se, že jde o lupiny, klidně jsem si povzdechla a vrátila se ke svému šamponu, který jsem předtím umyla hlavou. A co bylo moje překvapení, když jsem se probudil ráno... Znovu jsem zjistil, že jsem lupy! Opět, zpět k léčbě... Další

Nedoporučuji

Svědectví: Po dlouhých skvrnách začaly vlasy vypadávat a rozštěpovat se. Hledal jsem léky proti těmto onemocněním a narazil jsem na tento šampon. Líbilo se mi to ceny, ale ten účinek mi vůbec nelíbil, stal se ještě horší, začal jsem lupy a moje vlasy se rychle začaly ztuhnout.

Měkkost a hedvábné vlasy

Doplňky: Vynikající čistí vlasy, voní velmi hezky, dodávají vlasům lesk a hladkost.

Nevýhody: Žádné.

Svědectví: Lepší ještě nebylo vytvořeno, přinejmenším pro mě. Šampon slibuje uvolnění svědění, eliminuje lupy, vyživuje pokožku hlavy, chrání před vypadáváním vlasů. Samotný přípravek je naprosto bílý, konzistence střední tloušťky, vůně je příjemná, je vynikající na umývání. Co bylo překvapivé - po něm, i bez balzámu, se vlasy staly velmi měkkými a hladkými. Dokonce i tipy jsou měkké! Myčky jsou také vynikající, a co je nejdůležitější - už jsem měl svědění s 1 aplikací. Od lupin také žádná stopa (ttt). Doufám, že výsledek bude pokračovat... Pokračujte

Šampon

Pluses: Velký šampon.

Nevýhody: Milá.

Zkontrolovat: Šampon velmi dobré dodávkové služby také potěšilo mě vynikající šampon, všechno jsem se moc líbil.

Dobrý šampon

Doplňuje: Pomáhá.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Můj přítel použil tento šampon. Hlavním problémem však nebyly lupy, ale vypadávání vlasů. Často mění barvu vlasů a není nic horšího než moderní barvy, pro mě je to tak nechutné s mrskem, i když si vlasy vlasy u kadeřníka. Rozhodla se, že jakmile jsem pomáhala s lupinami, měla by jí pomáhat při vypadávání vlasů. Není to zvláštní - šampon se zachází. Pomalu než já, její vlasy po měsíci a půl přestaly vypadávat, ale přestaly.

Pomáhá se slabými vlasy

Plusy: příjemná vůně, dobře umyje vlasy, ztuhne a dává lesk.

Nevýhody: Není levné.

Zpětná vazba: Pokud je cílem zlepšit vlasy, je tento šampon tím, co potřebujete. Posiluje je, vrací lesk, odstraňuje křehkost. Je nemožné říci, že se jedná o léčbu ztráty vlasů přímo "s léky", stále se domnívám, že musíte nejprve zjistit příčinu ztráty a poté získat prostředky k vyřešení tohoto problému. Ačkoli pokud vlasy "padnou" z důvodu křehkosti, stojí za to koupit.

Můj milý)

Plůšky: příjemný zápach sooooo, vlasy po měkkém a lesklém.

Nevýhody: Rychle končí).

Svědec: Tento šampon zpočátku přitahoval můj vůní - velmi jemný, příjemný. A pak jsem byl překvapen "v akci" - vlasy poté, co se staly lesklé, živé, objemné. Mimochodem, celá řada šampónů Clear Vita Abe má vynikající vlastnosti, vše se snažila a byla potěšena, mimochodem můj manžel využívá linii mužů Clear Vita Abe. A má rád také to. Obecně je to, co se nazývá "zkusil čas a teď"))).

Clea vita abe recenze

S extraktem kaktusu.
Hydratace pokožky hlavy je klíčovým faktorem boje proti lupům.
Jasné "Intenzivní zvlhčení" pomáhá vytvářet podmínky pro zvlhčení.
pokožku hlavy, a proto pro krásné vlasy bez lupů.
Formula NUTRIUM 10:
1. Hluboké výživy pokožky hlavy.
2. Pomáhá pokožce hlavy udržovat přirozenou úroveň vlhkosti.
3. Vytváří nezbytné podmínky pro krásné vlasy bez lupů.
Intenzivní zvlhčování: vzorek s kaktusovým výtažkem vyživuje pokožku hlavy,
dává vlasům zdravý vzhled a zabraňuje lupům.
Pro suché vlasy a pokožku hlavy.

Aplikace: Naneste šampon na mokré vlasy, pěnu, opláchněte.
Při zasažení očí opláchněte vodou.
Vhodný pro každodenní použití.

Objem: 200 ml
Výrobce: Rusko, LLC "Unilever Rus"

Recenze (4)

1 příspěvek

Chcete opustit recenzi? Stačí se zaregistrovat.

Šampon z CLEAR vita ABE

Zpětná vazba

Co může být řečeno o tomto zázraku chemického průmyslu. ano, nic, ale po jeho vlasy se stane příjemným na dotek, hedvábný tak měkký :). Ale s cílem, a to posílení a ochrana před vypadáváním vlasů, nemůže zvládnout a objem není. Obecně platí, že již není kupní místo. Pokusím se Head and Sholders :)

Moje hlava se začala svědčit z této řady šamponů, takže nemohu říct nic dobrého!

Taky jsem sečetl, takže po 2 aplikacích jsem ho vyhodil a obejkl)

ne všechno, co inzeruje - dobré :)

Bylo to jen s chladícím účinkem od 2 do 1. Jediná věc, která je v létě příjemná, je, že mám chladnou hlavu, ale poté, co jsem si ve vaně sbírala vlasy, nechci ji používat. Možná právě prolévání a šampon se shodovaly, ale "sediment zůstal" (c)

Umýt vlasy "k pískat", bez klimatizace nebo stojan na masku.

Ano šampon, aby to mírně špatně.

Zkoušela to zpátky, když začali inzerovat. Nemůžu říct nic pozitivního. Už žádné nákupy.

Tento šampon je používán mým mladým mužem. Mohu jen říci, že zázračně zmírňuje lupů a vlasy jsou měkké, ale o posilování vlasů. Nic takového.

Slyšel jsem o něm hodně recenzí většinou negativních.

Začal jsem používat, když začali inzerovat a to se ukázalo být nejlepší ze všeho, co jsem potkala předtím, hlavní věcí je vybrat ten správný typ vlasů, ale existuje jedna věc: kadeřníci, s nimiž vím, všichni vysvětlují, že šampony na lupy by měly být používány jako léčba láhev udává, kolik, po které je třeba přejít na jiný šampon. To je důsledkem dopadu na vlasový folikul, který, pokud se prodlužuje, může mít opačný účinek - oslabení a ztráta vlasů. Nemůžu vysvětlit vědecký důvod, nepamatuji se, ale od té doby jsem tento šampon používal jen tehdy, když existuje nějaký specifický problém. Obecně se snažím pravidelně měnit šampony, můžete vybrat 2-3 lepší a střídat každých pár měsíců nebo půl roku.

Můj MCH používá pouze tento šampon, protože má psoriázu a v důsledku toho se pokožka hlavy neustále vylupuje, jako kbelíky z lupin postřikovaných nahoře. Jenom tento šampon mu pomohl. Od té doby normální zdravé vlasy a pokožka hlavy.

Tento šampon pomáhá léčit psoriázu)))) legrační)))

A pokud budete pečlivě číst, co jsem psal, je zřejmé, že neexistují žádná slova, která by jasně vyléčila psoriázu. Nezdravuje se, ale úspěšně promyje vlasy a šupinatou pokožku hlavy, pak se jiné šampony nedokážou vyrovnat s lupinami.

I já jsem si od něho mrkl hlavu.. Škaredý šampon.. A to je špatně vyprané (((

Je to jedno a stejně jako mnoho způsobuje svědění. horor

CLEAR VITA ABE Šampon pro ženy "Silný a silný"

Péče o kosmetiku - recenze o CLEAR VITA ABE Šampon pro ženy "Silný a silný"

Recenze

hodně chemie, svědění, ostrý zápach, suché vlasy

Neměl jsem rád tento šampon... Nějaký mycí prostředek na mytí nádobí... V tom je šoková dávka chemie. Dává bohatou pěnu, doslova z jedné kapky vodní pěny. Jako součást nějaké čisticí látky - čtete seznam, ale nekončí tam...

Dali mi, to znamená, sadu kosmetiky, ve které byl tento koktejl. Ačkoli to možná proto, že nemám lupy, ale šampon je navržen speciálně pro to? Já sama sama sama sama sama sama, samozřejmě, by to nezískala. No, jakmile se mi to podaří, zkusím to zkusit, snažila jsem se říct, že jedna z výhod může být poznamenána: - ekonomika je příjemná...

Šampon velmi suché vlasy! Po prvních 3-5 aplikacích bylo vše v pořádku, cítila se jen mírná suchost vlasů a vlasy se pak vysychaly a sušily. Za měsíc používání se všechny špičky ucha střely, a to i přesto, že jsem je nakrájel (před zakoupením šamponu).

Měl jsem tento šampon, takže jsem to musel zkusit. Mám lupy, ale ne v tak velkých objemech, aby mě zachytila. Vlasy jsou mastné, tenké a obecně se nemůžeme chlubit. Zkoušel jsem tento šampon, po první aplikaci jsem byl příjemně překvapen, vlasy byly dobře česané, leskly,...

Neměl jsem rád tento šampon ani podle vzhledu, vůně nebo způsobu, jakým vlasy mýlí. Ve vzhledu a struktuře jsem silně připomínal slavné bílé lepidlo PVA, jen mírně zředěné. Dokonce ještě předtím, než jsem si ji koupil, četla jsem svědectví dívky, že si s sebou umyl koupat a přemýšlela, jak se umýt...

Clear vita ABE

Lupy pryč! Šampon CLEAR vita ABE je nejlepší prostředek pro oslabení vlasů a pokožky hlavy

Nedávno jsem byl konfrontován s velmi nepříjemným problémem, moje skalp začala vysušovat a objevily se lupy, které nenáviděly všichni. Za to všechno začaly vypadat vlasy, což mě velice vyděsilo. Zpočátku jsem se snažil měnit šampony a umyl si hlavu poměrně často, nepoužíval jsem fén a vlasy stylingové produkty, ale lupy nezmizely. Nejhorší pro mě je neuspokojivý vzhled vlasů a "sněhová hromada na ramenou" byla pro mě poslední slámou. V obchodě jsem četl velmi dlouho v obalu šampónů na lupy a rozhodl se vyzkoušet šampón CLEAR vita ABE proti lupům "Ochrana před vypadáváním vlasů" pro ženy. Zdálo se mi, že tento šampon se jistě vyrovná s mými problémy.

CLEAR vita ABE - dobrý šampon pro lupy za přijatelnou cenu.

Moje dcera a já máme dlouhé vlasy, jen blondýnka a já jsem bruneta. Struktura vlasů je velmi odlišná. Poté, co dcera vyrostla a přestala užívat dětské šampony, dlouhou dobu nemohla najít šampon pro ni. Nástroje, které jsem použil, nebyly vhodné pro vlasy.

Snažíme se o všechny značky šamponů, náhodně zakoupené CLEAR vita ABE. A od té doby dcera používá pouze tento šampon a někdy snižuji její objem.

Okamžitě ovlivňuje neobvyklou barvu šamponu - mléčně bílou. Konzistence je průměrná - není tlustá, není vzácná. Ale získat pěnu jen malé množství šamponu. Má trvalý příjemný zápach. Po úspěšném nanesení vlasového hřebene se lehčí a načechraný.

Clear vita ABE muži proti lupům

Touha vypadat dobře je neodmyslitelná nejen pro ženy, ale i pro muže. Proto se můj manžel snaží vybrat nástroje, které mají pozitivní zpětnou vazbu. Protože má problém s lupinami, zkoušeli jsme hodně šamponů. Posledním šamponem Clear vita ABE mužů, který jsem koupil proti lupům, nám na nás dělal dobrý dojem, a proto jsem se o tom rozhodl.

Vůně mentolu a podle mého názoru trochu drsné. Její manžel není tak důležitá vůně, takže nebyl proti tomu. Konzistence šamponu je poměrně silná, takže se konzumuje v malém množství. Po použití je chladicí účinek, který se mi nelíbil můj manžel.

Šampon Clear vita ABE pro muže a ženy pro lupy

Většina z nás měla problém s lupinami. Kromě toho, že tato nemoc přináší člověku spoustu vnějších a vnitřních potíží, může lupy výrazně potlačit sebevědomí a snížit sebevědomí. Na základě širokého rozšíření tohoto malého estetického onemocnění kosmetický a farmaceutický průmysl neustále uvolňuje stále nové a zlepšené linie výrobků proti lupům.

Clear vita ABE

Šampony CLEAR vita ABE jsou vytvořeny v důsledku důkladné studie problémů s vlasy a pokožkou hlavy a jsou výsledkem výzkumu CLEAR Paris Institute. SLEAR vita ABE má složitý účinek na vlasy a pokožku hlavy, takže nejenže účinně eliminuje lupy, ale také zabraňuje jejímu znovuobjevení a také péči o vlasy, což je silné a krásné. CLEAR vita ABE se neustále zlepšuje, snaží se zlepšit své vlasy péče o vlasy.

Šampony CLEAR vita ABE obsahují inovativní technologii NUTRIUM 10 * - komplex vitamínů a minerálů, který zajišťuje výživu do 3 vrstev pokožky hlavy. Systém péče o vlasy a pokožku hlavy obsahuje 3 kroky: šampony a kondicionéry pro každý den, výživné masky pro týdenní použití Intenzivní sedmidenní kurz, který se doporučuje jednou za měsíc. Program vám umožňuje krok za krokem bližší k nejlepším výsledkům a nekončíte - začínáme každodenními základními procedurami, přidáváme jim další péči a využíváme všechny funkce CLEAR vita ABE!

Výborný šampón! Po létě mé vlasy zbledly, konce se silně rozdělily a vlasy vypadaly obecně jako sláma. Zkoušel jsem různé šampony, moje volba byla zastavena společností Clear Phytotechnology. Šampon je výborný, kompozice je super, přírodní ingredience, vše potřebné pro zdravé vlasy a péči o ně. Používám to několik měsíců, moje vlasy ožívají v pravém slova smyslu. Stále se stalo lesklé a zdravé.

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

Recenze proti šamponu proti lupům pro ženy "ochrana proti vypadávání vlasů" - clear vita abe

Nepřišla jsem - neodstranil jsem lupy, nepomohl jsem na to, abych vypadl, a dokonce i nějaký mastný, ne čerstvý vlas od něj, plus chemický zápach, ale pokud by to nějaký účinek mohl trpět. Já sám nevěděl, proč jsem vzal šampon a balzám z této série, ale pro mě to bylo zklamání.

Mám případ, když se ukázalo, že se jedná o opačný efekt (a také o mého manžela). Při použití tohoto šamponu se naopak objevovaly lupínky.. pokusil se koupit dvakrát v různých časech, takže to není náhoda.

Používám tento šampon déle než 10 let, jediné, co mi vyhovuje. Snižuje svědění a odstraňuje lupy.

Opravdu dobrý šampon, vzal jsem si podle hodnocení, protože jsem se hodně pokusil a nikdo z těch, kteří mi zakoupili, mi pomohl a vzal si profesionální, to se zdálo jen horší, teď je to můj oblíbený šampon, je to poprvé poprvé!

Šampónová monstrum, jen podepsat. Snažil jsem se bagato, ale tylka tsey dopomіg vіd lupi. Koupím.

Během zahřátí začíná lupy. Tento šampon pomohl lupům po několika použití! Ale moje hlava se začala srážet, dokud nedokážu dát úplně dobrou známku, a uvidím, jak to jde. Pěna dobře.

Jediný šampon, který mi pomohl před lupinami. Používám ho více než 5 let. Pokud přecházím na jiný šampon, hlava se okamžitě roztvítí a začne lupy.
Když jsem neměl čas koupit a použít jiný, pak jsem ošetřil lupiny se sulfensovou pastou a pak jsem neměnil šampon)

Můj nejoblíbenější mladík, jediný, který mě zachránil před lupinami. Koupím to jenom

Koupil jsem se asi před měsícem.. Od lupin, musím říct, nešetří. Vlasy vypadají méně než z předchozího šamponu. Vůně se vyslovuje - není tolik lásky. Vlasy běží normálně. Obvykle je běžným šamponem.

Nedávno jsem čelil problému lupů. dosáhl fenoménu tvorby koláčů přímo na čele, což bylo doprovázeno nesnesitelným svěděním. Koupil jsem drahé drogy z lékáren, ale účinek byl jen při užívání těchto léků. Jeden měl jenom umýt vlasy jinými prostředky - a tam byly lupy. Ale nějak se mi tento šampon dostal do očí a já jsem se rozhodl to zkusit) a byl jsem příjemně spokojen s výsledkem) Lupy zmizely se všemi vedlejšími účinky)

Posh, ten jediný, který se hodí a od něj není žádný flush

PODMÍNKY CHALLENGE

DROP CALLS

5 Jednoduché kroky v boji proti dynastize

ZJIŠTĚTE S NÁMI ZÁVAŽNÝMI TIPY.

PRO ŽENY

ZABRÁNĚNÍ OPAKOVANÉ ZÁKAZKY *

* odstraňuje viditelné lupy s pravidelným používáním

Pro muže

SPECIÁLNÍ FORMULA PRO PÁNSKY

ČLÁNKY NA JAKO TÉMA

ROZHODNUTÍ PROBLÉMU PERCHOTY PRO JAKÝKOLI TYP KŮŽE HLAVY

Naučte se, co vám SHAMPOO z DUELS pomůže.

5 COBETOB PRO SILNÉ VLASY

KRÁTKÁ PŘÍRUČKA PRO KRÁSU VAŠEHO VLASU

Pro Více Informací O Suché Vlasy