logo

Šampony Clear vita ABE - recenze

Šampóny Clear vita ABE 7. září 2016

Radím každému, aby to zkusil! Vlasy byly krátké, zlomené, tenké, moje třetí trubice, vlasy samy o sobě nevěděly, na dotek se staly husté, lesklé a rostly jako skoky a hranice, teď jen ty! Děkujeme za nádherný šampon.

Šampóny Clear vita ABE 6. prosince 2015

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Šampon Clear vita ABE 30. listopadu 2015

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

Šampon Clear vita ABE 1. července 2015

Vše Dobrý den, koupil jsem si pak šampon, voní a vlasy vrodk tak dlouho, dokud není Zhirnel, v pořádku, jsem začal hořet tváře Che, jen jsem si to rozmyslel (vzhledem k vodě) byl můj hlavní volba změnila pálení šampon konal, ale nevěnovala jsem jí pozornost, dnes jsem tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla jsem si vlasy, tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasným! to samé šampon neodpovídá! lidé používají s opatrností, mimochodem, že nejsem alergický! všechno zdraví!

Šampon Clear vita ABE 8. června 2015

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Jeho tvář byla červená, krk, ramena, pokožka hlavy. Musel jsem pít superstin. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů.
Mám všechno.

Šampon Clear vita ABE 23. března 2015

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale chvíli trvalo, než jsem odstranila tuto lehkou lupu. Druhý den jsem byla v šoku (nejprve myslel špatně promývá šampon, ale poté, co hledají jen zděšeně - celá hlava byla pokryta lupy, ačkoli v určitém dermobolezni, že vlasové kořínky objevil bílý mastný povlak, a v hlavě tmě několik tisíc stále rovně lopata obrovský. kusy lupy myslel jsem si, že nikdy nevíte, ale opravdu nelze prát - pro podruhé to bylo ještě horší, a došlo k svědění obecně nevědí, jak někdo, ale byl jsem v důsledku rozrušení, protože teď mám opravdu silné lupy, který byl nikdy.. Nevím, co dělat (

Šampóny Clear vita ABE 14. ledna 2015

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Šampóny Clear vita ABE 25. listopadu 2014

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Šampon Clear vita ABE 22. března 2014

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Recenze jsou užitečné? Ano 14 · Ne 0

Šampóny Clear vita ABE 18. listopadu 2013

Když jsem zkoušel tuto šamponku, byl jsem rád, že vůně, mé vlasy nejsou zmatené. Ale po nějaké době po třech měsících začaly vypadat vlasy, a to právě při umývání rukou, a vlasy byly v rukou. Jsem v šoku, teď potřebuji obnovit vlasy a kolik vlasů bude pokračovat.

Recenze jsou užitečné? Ano 18 · Ne. 0

Šampóny Clear vita ABE 17. listopadu 2013

To je jeden z nejlepších šamponů, které jsem použil! Vlasy se naživu, lesklé a zdravé! Svrbení hlavy se také zastavilo))))) Jsem velmi ráda!))))

Recenze jsou užitečné? Ano 39 · Ne 4

Šampóny Clear vita ABE 24. října 2013

Chci se podělit o svou velkou radost. Jsem jedním z těch "šťastných", kteří jsou alergičtí na většinu chemických složek, které se přidávají do šamponů a balzámů. Jak mohu být unaveni, když si mám žvýkat žloutek do hlavy nebo opláchnout octem. Samozřejmě, to vše hodně pomáhá, ale věřte mi, když většina šamponů není k dispozici, začnete tiše nenávidět oblíbené recepty. A radost je, že našla jen velký komplex pro péči o vlasy - Klear Fytotechnologie. V této sérii je šampon a balzám a přišli ke mně! Otázka spočívá v tom, že v něm je spousta přírodních složek a je málo chemie. Vlasový lesk, žádné alergie! Vysoce doporučujeme!

Šampon proti lupům z CLEAR vita ABE

Zpětná vazba

Výrobek má poměrně hustou konzistenci, pěnu dobře a dokonale čistí vlasy a pokožku hlavy z nečistot - olejovitosti, stylingových produktů (gel, vosk, sprej na vlasy atd.). Zvláště se mi líbilo, že s nadměrným obsahem tuku šampon pomáhá udržovat vlasy čerstvé a čisté po několik dní. To znamená, že už nemusíte umyt vlasy každé ráno (ačkoli pokud používáte styling, musíte jej ještě vypláchnout, ale z tohoto důvodu aktualizovat styling).

Šampon proti lupům se dobře vyrovná, ale po chvíli se to znovu objeví. To znamená, že musíte vždy umyt vlasy pouze šamponem Clear vita ABE. Mezi nedostatky můžu poznamenat, že šampon skočí vlasy, ale ne moc, ale jen nepatrně, to znamená, že po umytí vlasů budete muset nejméně jednou za několik dní používat klimatizaci nebo masku.

Šampony proti lupům

  • Autor: admin
  • Kosmetické výrobky
  • Žádné komentáře.

CLEAR je značka kosmetických šamponů proti lupům, které jsou mezi nejoblíbenějšími na světě, včetně zemí SNS, zejména u mužů. Hlavním rysem je výroba šamponů s výrazně odlišným složením pro ženy nebo muže. Jedná se o šampaňskou hlavu s přímým konkurentem Ramena, protože mají spoustu společného v aktivních složkách a jednom cenovém segmentu.

Od roku 2007 značka Clear, která je vlastněna britsko-nizozemskou společností Unilever, začala propagovat své výrobky. A díky velmi aktivní reklamě a dobrému účinku v léčbě lupů v mírných případech se rychle dostalo dobrého postavení na trhu včetně zemí SNS. Šampony této značky přicházejí u nás z továrny v Rusku.

První šampony byly označeny jako Clear Vita Abe a byly určeny pro muže. Následně se postupně objevila série žen, předpona "Vita Abe" byla na většině produktů ztracena, neboť samotná značka se jednoduše nazývá "CLEAR".

Jedná se o první výrobce, který zdůraznil fyziologické rozdíly mezi pokožkou hlavy mužů a žen a začal vyrábět šampony s ohledem na genderové charakteristiky.

Nepopiratelným důkazem kvality čistých šamponů je, že úspěšně absolvoval testování inovativních čistících přípravků ve Francii a byl schválen Mezinárodní akademií kosmetické dermatologie.

Složení

Aktivní přísady

Hlavním rysem šamponů značky Clear je přítomnost takzvaného vzorce PRO NUTRIUM 10, která je pro muže i ženy odlišná. U mužů existují 2 hlavní účinné složky, které ošetřují lupiny, zirkonium pyritonin a climbazol. Pro ženy - pouze zirkonium pyrithion.

Také všechny šampony této značky obsahují jedinečný komplex vitamínů, čímž nejenže eliminují lupy, ale také se aktivně starají o pokožku hlavy a vlasy.

Základ kompozice

Šampon řady Clear značky se skládá z více než tuctu různých produktů pro péči o vlasy. Níže je základem složení všech produktů od Clear a odrůda je dosažena přidáním základních složek se specifickým účinkem na vlasy a pokožku hlavy, které jsou různé a jsou popsány níže pro určitý typ čirého šamponu.

  • Voda
  • Laurethsulfát sodný je pěnivý surfaktant. Má mírnější účinek ve srovnání s oblíbeným laurylsulfátem sodným.
  • Kokamidopropylbetain je povrchově aktivní činidlo vyrobené z kokosového ořechu, které je odpovědné za čištění vlasů a vlasové pokožky hlavy. Má mírný antistatický účinek.
  • Dimethicon a dimethiconol - silikonové polymery s podobným účinkem. Dejte vlasům lesk, pružnost, usnadněte česání.
  • Propylenglykol - zvlhčovač, emulgátor.
  • Pyrithion zinečnatý - antifungální složka. Hlavní účinnou látkou pro lupy.
  • Carbomer - zahušťovadlo. Má malé zklidňující, zvlhčující a osvěžující vlastnosti.
  • Složení parfumerie.
  • Chlorid sodný - běžná sůl v kosmetice se používá jako exfoliant, zahušťovadlo, antiseptikum.
  • Hydroxid sodný - zásaditý, exfoliční složka. Podílí se na regulaci pH.
  • Hydantoin je konzervační látka.
  • Kyselina citronová je konzervační látka, regulátor pH, usnadňuje exfoliaci, otevírá póry, zvyšuje účinek antifungálních složek.

Díky správně zvolenému podílu všech složek, včetně účinných složek, šampon účinně bojuje proti lupům a je vhodný pro pravidelné používání.

Výrobky pro muže

Odborníci zjistili, že muži jsou náchylnější k rozvoji lupů, vypadávání vlasů a nadměrně aktivní práce mazových žláz, což vede k mastné pokožce hlavy a nepříjemnému mastnému lesku. Proto řada Čistá lupa pro muže obsahuje další komponenty pro boj proti lupům, jmenovitě climbazol, který zabíjí houbu a zabraňuje reprodukci mykobakterií.

Šampony 2v1 z Clear "Active" a "Deep Cleansing"

Oni jsou obohaceni o složky jako je máta a aktivní uhlí, hluboce čistí pokožku hlavy a vlasy mazových žláz a vnějších kontaminantů a dávají pocit příjemného chladu na hlavě.

Díky mentolu a eukalyptu v šampónu "Icy Freshness" po pravidelném používání zmizí svědění a podráždění a místo toho budete cítit příjemnou svěžest.

Série lupů "Ultimate Control"

Tato řada je určena pro muže, kteří věnují zvláštní pozornost jejich účesu. Jedinečný komplex Nutrium 10 poskytuje vysoce kvalitní péči o vlasy, hluboce vyživuje a vyživuje je pomocí vitamínů a mikroelementů a také pomáhá vytvářet elegantní styling.

Pro muže, kteří trpí ztrátou vlasů, značka Clear spustila dva produkty. Tento šampon Clear Phytotechnology s výtažky ze sibiřských bylinek a Clear Vita Abe s ženšenem. Po pravidelném používání těchto šamponů se vlasy stávají silnějšími a zdravějšími.

Jasná "Energie čerstvosti"

Další lék proti lupům pro muže. Má vynikající antioxidační a protizánětlivé vlastnosti díky extraktu ze zeleného čaje a citrusové esence v kompozici.

Výrobky pro ženy

Spravedlivý sex spolu s lupinami často zaznamenávají přítomnost svědění a těsnosti pokožky hlavy. Čistí odborníci proto vyvinuli vzorek obohacený vitamíny a minerály pro jemnou péči a hlubokou výživu pokožky hlavy.

Jasná základní péče

Tento šampon je vhodný pro majitele vlasů, bez velkých problémů. Kromě ochrany proti lupům také vyživuje a hydratuje vlasy.

Jasné "Balance mastné pokožky hlavy"

Problém nadměrného tuku pomůže vyřešit řadu série "Balance of fat content" s citrusovým extraktem. Upravuje mazové žlázy a pomáhá zapomínat na nepříjemný mastný lesk po dlouhou dobu.

Jasné "Obnovení poškozených a barvených vlasů"

Pro vlasy poškozené častým barvením zvolte Vyčistit šampon pro barvené vlasy. Hluboce vyživuje, zvlhčuje a obnovuje vlasy, stejně jako díky speciálním komponentám zajišťuje, aby byla barva vlasů co nejdéle zachována jako jasná a nasycená.

Jasná intenzivní hydratační

Chcete-li vyřešit problém suchých vlasů, věnujte pozornost šampónu "Intenzivní hydratace" a řada "Maximální objem" pomůže dosáhnout šikového bazálního objemu bez návštěvy salonu.

Způsob použití

Všechny produkty TM Clear jsou snadno použitelné a nevyžadují speciální dovednosti. Naneste malé množství šamponu na mokré vlasy, rozetřete je jemnými masážními pohyby a opláchněte teplou tekoucí vodou. Je lepší masírovat hlavu špičkami prstů, aniž byste se dotýkali pokožky nehty.

Nepokoušejte se okamžitě po aplikaci nanést šampon, protože aktivní antifungální přísady potřebují čas na to, aby jednal. Příliš dlouhý čas, aby se šampon udržel na vlasu, nestojí za to, jinak by to mohlo způsobit opačný účinek, a lupy se stanou ještě více a může se objevit svědivé a podrážděné.

Pro dosažení jasnějšího efektu v nejkratším možném čase doporučuje výrobce kombinovat použití šamponu s kondicionérem nebo balzám na vlasy. To platí zejména pro suché, poškozené a barvené vlasy, protože potřebují další ochranu a hydrataci.

Jasný šampon nemá žádné kontraindikace, s výjimkou individuální nesnášenlivosti k těmto složkám. V každém případě se však před prvním použitím doporučuje provést kožní test. Chcete-li to udělat, několik kapek šamponu musí dát na zadní straně ruky a počkat asi hodinu. Pokud se objeví zarudnutí, svědění nebo vyrážky, je absolutně nemožné použít tento šampon. Pokud po hodině zůstane kůže čistá, můžete bezpečně začít umyt vlasy.

Čiré šampony jsou k dispozici v plastových lahvích o objemu 200 ml a 400 ml. Průměrná cena za malou láhev šamponu se pohybuje od 3,5 USD. Jasné výrobky lze zakoupit v téměř jakémkoli obchodě s krásou nebo supermarketem.

Recenze

V zásadě jsou recenze na produkty společnosti Clear brand kladné. Kupující zaznamenali výrazné zlepšení stavu vlasů a vlasové pokožky ve velmi krátkém čase a první výsledky jsou již viditelné po několika aplikacích. Také majitelé mastných vlasů, kteří si denně museli umýt vlasy, si mohou nyní dovolit udělat to jednou za 3 nebo dokonce 4 dny.

Méně časté jsou negativní recenze lidí, kterým šampon pomáhal slabě nebo se lupy brzy vrátily. To se obvykle týká závažnějších případů seborrhey, kdy se jako hlavní léčba použije pouze farmaceutický šampon. Samotná značka sama o sobě neslibuje úplné uzdravení, ale jak říká na svých oficiálních stránkách, "odstraňuje viditelné lupy pravidelným užíváním".

Proto musíte být připraveni na možnost alergické reakce nebo podráždění ve velmi ojedinělých případech a jednoduše k tomu, že tento lék nebude mít žádný osobní účinek. To opět může být způsobeno vlastnostmi určitého organismu.

Nejstrašnější šampon z Clear!

Koupil jsem tento šampon před několika měsíci a použil jsem ho jen třikrát. Zajímalo by mě, proč?
Obecně jsem byl docela dobrý v šamponech této značky. Dokonce jsem se jim líbila. Nyní bych sotva riskovala, že budu koupit ještě jeden šampón a s největší pravděpodobností budu hledat další možnosti pro sebe a tady je důvod, proč:
nic předpovědělo problémy, vzal jsem šampon z police nové řady - "proti vypadávání vlasů", vyplatil jsem a odešel domů. Vzhled šamponu se neliší od ostatních šamponů Klear, s výjimkou pouze barvy obrazu a názvu série.

Tento šampon vlastně opouští nálet! A vůbec. Také jsem si toho všiml náhodou, když jsem se rozhodl nalít trochu šamponu do malé cestovní nádoby. Po vylití šamponu - zůstala stejná plaketa jako na hlavě! Představte si? Sotva jsem ji vypil.. Nenechám doporučit šampon v žádném případě!

CLEAR vita ABE

Šampony CLEAR vita ABE obsahují inovativní technologii NUTRIUM 10 - komplex vitamínů a minerálů, který zajišťuje výživu do 3 vrstev pokožky hlavy.

Čistý šampon Vita Abe pro lupy pro muže Vědci prokázali, že pokožka hlavy u mužů se liší od pokožky hlavy u žen a je náchylnější k lupinu, oleji a vypadávání vlasů, zatímco u žen jsou lupiny často doprovázeny svěděním a suchostí hlavy.

PRO NUTRIUM 10 pro muže obsahuje 2 účinné látky (Zinc Pyrithione / Zinc Perition a Climbazole / Climbazole), které působí proti lupům, stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro mužskou pokožku hlavy a vlasy.

Vzorec NUTRIUM 10 pro ženy obsahuje aktivní činidlo proti lupům (Zinc Pyrithione / Zinc Perition), stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro pokožku a vlasy žen.

Značka CLEAR vita ABE je dalším inovačním průlomem v oboru péče o vlasy a pokožku hlavy. Je známo, že zdraví a krása vlasů velmi závisí na stavu pokožky hlavy. Nový odborný přístup CLEAR vita ABE je zvláštní péče o pokožku hlavy a její hlubokou výživu po mytí vlasů.

Balsam výživný Clear vita Abe Systém péče o vlasy a pokožku hlavy obsahuje 3 kroky: šampony a kondicionéry pro každý den, výživné masky pro týdenní použití a intenzivní 7denní kurz, který se doporučuje jednou za měsíc. Program vám umožňuje krok za krokem bližší k nejlepším výsledkům a nekončíte - začínáme každodenními základními procedurami, přidáváme jim další péči a využíváme všechny funkce CLEAR vita ABE!

Šampon Clear Vita Abe proti vypadávání vlasů - recenze

Kvalita

Pluses: Pěna dobře, opravdu pomáhá.

Nevýhody: Žádné vady.

Svědec: Nemám problémy se ztrátou vlasů, ale moje sestra začala ztratit vlasy po porodu špatně. Zvláště nevěřím tomu, že jsem koupil šampon Clear Vita Abe proti vypadávání vlasů. Jaké bylo její překvapení, když po několika týdnech používání vlasy přestaly klesat! Navíc se stali více poslušnými a brilantními!

Odůvodňuje všechny štítky na láhvi

Pluses: opravdu pomáhá.

Nevýhody: Nezjištěno.

Zpětná vazba: V reklamě obvykle provádíme výběr v obchodě, ale ne vždy jsou splněny naše očekávání. V případě šampónu Clear Vita abe je bezpečné říci, že to funguje! Když po mnoho let trpíte problémy, jako je vypadávání vlasů a lupy, tento šampon se stává skutečnou spásu. Jedná se o skutečně kvalitní produkt. Má příjemnou vůni a krémovou texturu, silnou texturu a dlouhý efekt.

Pomáhá

Svědec: Šampon, který doslova obnovil vlasy pro několik aplikací, nevím, jak vlasy strukturovat zevnitř, ale navenek po neúspěšném barvení začaly vypadat slušně. Je dobré, že jsem na tento šampon přišel čas, teď to budu vědět.

Pomohlo

Doplňuje: posiluje vlasy, napomáhá proti vypadávání vlasů, nezasychá.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Velmi dobrý šampon pro slabé vlasy. Používám to asi 2 týdny, ztráta se téměř zastavila. Vlasy jsou mnohem silnější a vypadají krásně a zdravě. Když mám čas, opravím efekt lopuchovým olejem (nebo jojobovým olejem). Jar je dostatečně dlouhý a dostatečný. Radím vám.

Pomohlo

Výhody: * Efekt.

Nevýhody: * Cena.

Recenze: Šampon je dobrý, posiluje vlasové folikuly. Vůně je velmi specifická, ale ne nechutná. Pomáhá proti vypadávání vlasů. Šampon pro mě je velmi drahý, ale s tímto účinkem můžete a utrácet peníze. Trubice je průměrná, ale dostatečná na dlouhou dobu. Mé slabé, suché vlasy se změnil na velmi krásné.

Pomáhá

Recenze: Moje vlasy vypadly. Koupil tento šampon. Po použití začaly vlasy výrazně klesat, ale ne úplně přestaly. Jako adjuvans proti vypadávání vlasů není ani nic. Šampon navíc bojuje proti lupům. Pěna dobře, dokonale odstraňuje nečistoty z vlasů a pokožky hlavy. Je snadno odmyt, příjemně voní.

Dobře

Doplňky: měkké.

Nevýhody: Žádné.

Revize: Jasný šampon Vita Abe proti vypadávání vlasů byl zakoupen ve zkušební době, vlasy se určitě neprošly, ale posílení by nikomu neublížilo! Dobrý šampon, dobře pěny (miluji ty), dobře umyté, nenechávejte vosk a tuku za sebou. Vlasy jsou měkké a poslušné. Kvalitní produkt s jemnou vůní. Přišel jsem k němu.

Šampon roztomilý

Doplněk: Pokud si často šampon umyjete vlasy, můžete se zbavit lupů a vlasy budou zesíleny. Také šampon dobře voní.

Nevýhody: Nevýhody nebyly zaznamenány.

Recenze: Dobrý šampon pro vlasy pomáhá nejen zbavit se vypadávání vlasů, ale také pomáhá zbavit se lupů. Tento šampon má dobrou vůni. Pokud si umyjete vlasy, vaše vlasy budou cítit nejméně tři dny. Cena, jako u takového šamponu, je nízká. Je lepší koupit šampon 400 ml. Bude to levnější.

Multifunkční zařízení

Pluses: Setkávejte se s očekáváními.

Nevýhody: chtěl bych jí balzam.

Svědectví: Již jsem napsal svědectví o šampónu CLEAR vita ABE PHYTOTECHNOLOGY a z nějakého důvodu jsem zapomněl psát o ženské verzi. Někde před rokem nebo půl, po odchodu do kadeřnictví jsem získala lupy. Hnůj, myslel jsem si. Šel jsem do lékárny a koupil jsem léčivý šampon z houby. Zdá se, že jde o lupiny, klidně jsem si povzdechla a vrátila se ke svému šamponu, který jsem předtím umyla hlavou. A co bylo moje překvapení, když jsem se probudil ráno... Znovu jsem zjistil, že jsem lupy! Opět, zpět k léčbě... Další

Nedoporučuji

Svědectví: Po dlouhých skvrnách začaly vlasy vypadávat a rozštěpovat se. Hledal jsem léky proti těmto onemocněním a narazil jsem na tento šampon. Líbilo se mi to ceny, ale ten účinek mi vůbec nelíbil, stal se ještě horší, začal jsem lupy a moje vlasy se rychle začaly ztuhnout.

Měkkost a hedvábné vlasy

Doplňky: Vynikající čistí vlasy, voní velmi hezky, dodávají vlasům lesk a hladkost.

Nevýhody: Žádné.

Svědectví: Lepší ještě nebylo vytvořeno, přinejmenším pro mě. Šampon slibuje uvolnění svědění, eliminuje lupy, vyživuje pokožku hlavy, chrání před vypadáváním vlasů. Samotný přípravek je naprosto bílý, konzistence střední tloušťky, vůně je příjemná, je vynikající na umývání. Co bylo překvapivé - po něm, i bez balzámu, se vlasy staly velmi měkkými a hladkými. Dokonce i tipy jsou měkké! Myčky jsou také vynikající, a co je nejdůležitější - už jsem měl svědění s 1 aplikací. Od lupin také žádná stopa (ttt). Doufám, že výsledek bude pokračovat... Pokračujte

Šampon

Pluses: Velký šampon.

Nevýhody: Milá.

Zkontrolovat: Šampon velmi dobré dodávkové služby také potěšilo mě vynikající šampon, všechno jsem se moc líbil.

Dobrý šampon

Doplňuje: Pomáhá.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Můj přítel použil tento šampon. Hlavním problémem však nebyly lupy, ale vypadávání vlasů. Často mění barvu vlasů a není nic horšího než moderní barvy, pro mě je to tak nechutné s mrskem, i když si vlasy vlasy u kadeřníka. Rozhodla se, že jakmile jsem pomáhala s lupinami, měla by jí pomáhat při vypadávání vlasů. Není to zvláštní - šampon se zachází. Pomalu než já, její vlasy po měsíci a půl přestaly vypadávat, ale přestaly.

Pomáhá se slabými vlasy

Plusy: příjemná vůně, dobře umyje vlasy, ztuhne a dává lesk.

Nevýhody: Není levné.

Zpětná vazba: Pokud je cílem zlepšit vlasy, je tento šampon tím, co potřebujete. Posiluje je, vrací lesk, odstraňuje křehkost. Je nemožné říci, že se jedná o léčbu ztráty vlasů přímo "s léky", stále se domnívám, že musíte nejprve zjistit příčinu ztráty a poté získat prostředky k vyřešení tohoto problému. Ačkoli pokud vlasy "padnou" z důvodu křehkosti, stojí za to koupit.

Můj milý)

Plůšky: příjemný zápach sooooo, vlasy po měkkém a lesklém.

Nevýhody: Rychle končí).

Svědec: Tento šampon zpočátku přitahoval můj vůní - velmi jemný, příjemný. A pak jsem byl překvapen "v akci" - vlasy poté, co se staly lesklé, živé, objemné. Mimochodem, celá řada šampónů Clear Vita Abe má vynikající vlastnosti, vše se snažila a byla potěšena, mimochodem můj manžel využívá linii mužů Clear Vita Abe. A má rád také to. Obecně je to, co se nazývá "zkusil čas a teď"))).

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - recenze

CLEAR

Takový dobrý šampon

Jasná proti lupům a vypadávání vlasů. - skvělý šampon! Bude to víc!

Vhodný šampon pro celou rodinu

Další pěkná novinka

Pěkný šampon s příjemnou vůní.

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů

Příjemná příležitost vyhodnotit šampon

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - doporučuji to všem!

Šampon pro ty, kteří milují vlasy

Velký šampon na vlasy.

Klear - nejlepší značka ve výrobě šamponů!

Děkujeme za skvělý šampon. Šeredně jako kvalita. Ujistěte se, že jste si ještě koupili v obchodě.

Spolehlivá značka, můj manžel se už dlouho líbil.

Děkujeme Vám za příležitost vyzkoušet tento produkt.

Už 12 let používá tento šampon. Pokoušel jsem se změnit a vrátil se mu znovu. Opravdu rád

Děkujeme vám za možnost vyzkoušet CLEAR. Tento šampon mi není vhodný (suší kůži), ale můj domácí použití s ​​potěšením.

použijte tuto značku, opravdu se jí to líbí dobrý poměr ceny a kvality

Položku můžete přidat na kartu Seznam přání.

Chcete-li přidat produkt podle mého přání, musíte vyplnit formulář nebo provést test.

Uložit na mé přání kartu

Po uložení informací o reklamě se můžete vrátit a zobrazit ji později. Povýšení bude ze seznamu vyřazeno po uplynutí doby platnosti.

Šampon pro lupy Clear Vita ABE

Již několik let se ruská společnost Unilever stala součástí značky potravin a nepotravinářských výrobků. Série populární kosmetiky pro vlasy a tělo jsou populární. Zvláštní pozornost by měla být věnována značce Clear Vita ABE - pánské a ženské šampony a balzámy pro zdraví a přitažlivost vlasů. Inovativní komplex vyvinutý laboratoří společnosti umožňuje účinně bojovat proti lupům a mastnou pokožku hlavy. V tomto článku odhalíme tajemství popularity šamponu na lupy Clear Vita ABE.

Proč se tvoří lupy?

Lupiny jsou zrychlená exfoliace skalpových vah v důsledku různých příčin. Mezi častější patří:

  • Hormonální a endokrinní poruchy;
  • Časté používání vysoušeče vlasů, žehlení, curling, stejně jako nesprávné produkty péče o vlasy;
  • Hypotermie nebo naopak, dlouhodobé vystavení slunci;
  • Porušení mazových žláz pokožky hlavy;
  • Podvýživa, špatná na vitamínech a stopových prvcích nezbytná pro zdraví celého těla;
  • Fyzická nebo nervová zátěž, stres;
  • Dědictví.

Lupiny související s genetickou predispozicí nebo v důsledku poruch v těle jako celku by se měly léčit zvláštními metodami ve spolupráci s terapeutem, úzkými odborníky a tricholožky.

Nejčastěji dochází k vypadávání lupů v důsledku vyplachování hlavy s nevhodným šamponem nebo z sezónních důvodů, v důsledku čehož dochází k narušení mazových žláz a kožní šupiny se velmi rychle odlupují. Tento problém je docela schopný vyřešit produkty značky Clear Vita ABE.

Jedinečnost šampónů proti lupům Clear Vita ABE je speciálně vyvinutý vzorec pro muže a samostatně pro ženy. Individuální přístup zaručuje kvalitní ošetření problému pokožky.

Pro muže

Vědci zjistili, že pokožka hlavy je často náchylná k lupům, nadměrnému namáčení a vypadávání vlasů. V tomto ohledu výzkumná skupina výzkumných pracovníků společnosti Clear Vita ABE vyvinula unikátní komplex Pro Nutrium10, který zahrnoval zinkovou perii a climbazol, které aktivně bojují proti lupům. Vitamíny, minerály a další živiny se starají o buňky pokožky hlavy a dělají vlasy krásné a silné.

Pánské vlasové výrobky jsou navrženy tak, aby odrážely životní styl a hlavní rysy žárovek.

Série "2 v 1" představují šampony "Aktivní" a "Hluboké čištění" s aktivním uhlím a mátou, které se nacházejí ve složení. Nástroj nejen eliminuje lupy a zabraňuje jeho vzhledu, ale také dobře čistí a dává pocit chladu.

Klear Vitabe šampon proti lupům

Clea Vitabe je známá řada produktů pro péči o vlasy. Tyto fondy jsou v obchodě široce zastoupeny, šampony jsou prodávány jak pro ženy, tak pro muže. Názory zákazníků byly rozděleny do dvou táborů: někteří našli spásu od lupů v šamponech Clear Vitabe, jiní naopak poznamenali zhoršení vlasů a skalp po použití této značky šamponů. Pokusme se pochopit účinnost programu Clear Vita Abe.

Lupy Problémy: příčiny

Lupiny jsou jedním z nejčastějších problémů, které přinášejí kromě nepříjemného vzhledu a nepohodlí, které se objevují kvůli suchu pokožky hlavy nebo naopak, její nadměrné tuku a opakující se svědění.

Jednou z hlavních příčin lupů je porušení pokožky hlavy. To může být výsledek:

  • Stres, lidská nemoc.
  • Špatná výživa a nedostatek vitamínů.
  • Intenzivní expozice UV záření nebo hypotermie.
  • Kontakt s bakteriemi Malassezii.
  • Používání mnoha různých kosmetických přípravků, které brání volnému oběhu kyslíku.
  • Chemické barvení a opětovné vysoušení vlasů s vysoušečem vlasů.
  • Znečištění životního prostředí.

Problémy se srstí se vyskytují u mužů a žen jsou různé: Muži jsou více znepokojeni neustále mastným stavem pokožky hlavy a ztrátou vlasů. U žen je častější suchá kůže a výskyt svědění, po němž následují lupy. Právě s těmito negativními důsledky, jelikož z reklamy poskytnuté společností, šampon Clear Vita Abe účinně bojuje.

Rozhodnutí od společnosti "Vita Abe"

Odborníci z firmy po provedení testů se domnívají, že řešení pouze problému spojeného s houbou, která způsobuje lupy, nestačí, je také nezbytné udržet pokožku hlavy ve zdravém stavu. Šampon "Clear" se stal komplexním řešením problémů. On:

Pokud chcete zlepšit stav vlasů, věnujte zvláštní pozornost šamponům, které používáte. Děsivá postava - v 97% šamponů známých značek jsou látky, které otravují naše tělo. Hlavní složky, kvůli nimž jsou všechny problémy na etiketách označeny jako laurylsulfát sodný, laurylsulfát sodný, kokosulfát. Tyto chemikálie zničí strukturu kadeří, vlasy se stávají křehkými, ztrácejí elasticitu a sílu, barva se ztrácí. Nejhorší je však to, že tato špína vstoupí do jater, srdce, plic, hromadí se v orgánech a může způsobit rakovinu. Doporučujeme, abyste nepoužívali prostředky, ve kterých jsou tyto látky umístěny. Nedávno odborníci naší redakce analyzovali bezsulfátové šampony, kde první místo získaly prostředky od společnosti Mulsan Cosmetic. Jediný výrobce všech přírodní kosmetiky. Všechny výrobky jsou vyráběny v rámci přísných systémů kontroly kvality a certifikace. Doporučujeme navštívit oficiální internetový obchod mulsan.ru. Pokud pochybujete o přirozenosti své kosmetiky, zkontrolujte datum vypršení platnosti, nemělo by trvat déle než jeden rok skladování.

  • Zničí houbu.
  • Zachovává pokožku hlavy ve zdravém stavu, vyživuje ji a obnovuje.
  • Zabraňuje vzniku lupů, pokud jsou infikovány Malassezií.
  • Snižuje transepidermální ztrátu vlhkosti a udržuje ji na konzistentně normální úrovni.
  • Snižuje intenzitu mazových žláz.

Díky aktivním výživným a zvlhčovacím přísadám šampon pro lupy "Clear" zrychluje tvorbu bílkovin, které obnovují buňky, čímž se zabrání exfolici epidermis a výskytu bílých šupin. V mužské sérii se věnuje zvláštní pozornost eliminaci nadměrně mastného filmu a dodatečné zvlhčující a uklidňující složky se vkládají do ženského komplexu.

Šampon "Clear Vita Abe". Hlavní složení

Důležitou a účinnou inovací, kterou výrobcům poskytla šampon Clear Vita Abe, je přítomnost Nutrium 10, která obsahuje 10 různých druhů vitamínů a minerálních doplňků, které vyživují vlasy a mají léčebné vlastnosti. Vedle lékařského komplexu existuje řada pomocných komponent.

Navzdory skutečnosti, že k prodeji je k dispozici široká škála výrobků, kompozice má podobnou strukturu s rozdílem v jednotlivých prvcích. Bezpečné a terapeutické prvky obsažené v šampónu "Clear":

  • Sodík Laureth Sulfát je účinný detergent, který může vést ke ztrátě vlhkosti.
  • Demethiconol je bezpečný lék, který umožňuje snadné česání a posilování struktury.
  • Dimethikon je složka, která vede k lepšímu a rovnoměrnějšímu rozložení látky na povrchu.
  • Laureth-23 - poskytuje lepší čištění škodlivých škodlivin uložených na vlasu.
  • Carbomer je bezpečný prášek zhušťovadla. Menthol je kosmetická přísada odvozená z přírodního oleje.
  • Glycerin je neškodný změkčovadlo, užitečné v správných dávkách a předávkování může způsobit zvýšenou suchost.
  • Lysin HCl - aditivum, které zabraňuje rozkladu látky, je antivirový přípravek, je součástí bílkovin a stimuluje opravu tkáně.
  • Helianthus Annuus Seed Oil - olej ze slunečnicových semen, má hojivý účinek, tvoří film.
  • Guar Hydroxypropyltrimonium Chlorid je přípravek syntetického původu, reguluje viskozitu, působí antistatickým účinkem, umožňuje vytváření filmu.
  • Polypropylenglykol je vazebná složka.
  • Tokoferylacetát je synteticky odvozený výživný vitamín E.
  • Pyridoxin hydrochlorid - antioxidant B6, zlepšuje regenerační funkci pokožky.
  • Panthenol, jiný název vitamínu B5, má uklidňující a vyživující funkci.
  • Ascorbyl fosfát sodný - vitamin C, ochrana před volnými radikály.
  • Extrakt z citronu - vytváří vlasy lesk.
  • Methylisothiazolinon je standardní konzervační látka v kosmetologii.

Komponenty platné pro použití v kosmetologii

  • TEA dodecylbenzensulfonát: detergent, emulgátor. Platí pouze v nízkých koncentracích, protože může způsobit rakovinu.
  • Kokamidopropylbetain: z kokosového oleje, nezbytný pro rozklad tukových buněk, alergen.
  • Zinek Pyrithion: aktivní antimikrobiální látka, alergen.
  • Laureth-4 - z kokosového oleje, obsahuje detergenty, emulgátory, antistatické látky. Povoleno v malých dávkách.
  • Poloxamer 407 je nebezpečný emulgátor.
  • Parfém - součást, která dává chuť, alergen.
  • Chlorid sodný je vazebná složka, například v malých dávkách.
  • Hydroxid sodný - reguluje kyselost PH a je pojivem. Přípustné léčivo v malých dávkách vede k podráždění sliznic.
  • Síran zinečnatý - má antiseptické a adstringentní vlastnosti. Nebezpečný lék na alergie ovlivňuje reprodukční systém a srdce.
  • DMDM Hydantoin nebo formalin je antimikrobiální.

Řada produktů "Clear"

Clear Shampoo je k dispozici ve dvou specializovaných linkách, které vám umožňují udržovat zdravé vlasy mužů a žen. Řeší otázky týkající se nejen vzhledu vlasů, ale také vzhledu lupů:

  • Série pro muže obsahuje 8 typů výrobků.
  • Ženská linie je 10 typů šamponů.

Jasné odrůdy pro ženy:

  • "Tloušťka tuku" je určena pro vlasy náchylné na tuk. Olejové vlasy jsou snadno rozpoznatelné lesklými prameny. Lupinové vločky jsou velké, připomínající nažloutlé vločky. Tento šampon odstraňuje přebytečný tuk a dodává vlasům čerstvé citrusy.
  • "Intenzivní zvlhčování" pomáhá péče o suché kadeře. Kaktusový extrakt hydratuje pokožku hlavy. Suchá kůže je náchylná k podráždění, svědění. Vlasy křehké, rozštěpené na koncích. Zevně připomínají slámu.
  • "Základní péče" pro všechny typy vlasů. Vhodné pro dívky, které nemají příliš problémovou pokožku, aby udržely rovnováhu v intervalech mezi použitím terapeutických látek.
  • "Pro poškozené vlasy" je zapotřebí pro suché vlasy, poškozené barvením pigmentů, kleštěmi, žehličkami. Tyto a jiné šampony, pokud jsou používány správně, pomáhají trvale odstranit lupy a zlepšit vzhled a stav pramenů.

Odrůdy pro muže:

  • "Kontrola tuku" v mastné seborrhei.
  • "Icy svěžest" pro boj se svěděním.
  • "Hluboké čištění" pomáhá nejen efektivně vyčistit kůži, ale také ji chrání před houbou a bakteriemi.
  • "Energie čerstvosti" pro snadné a měkké vlasy.

Každá z předmětů nabízených k prodeji slouží jako redukční a antimikrobiální činidlo s dobrými čisticími prostředky. Rozdíl ve formulacích šampónů proti lupům Clear Vita Abe také poskytuje řešení dalších problémů, jako jsou:

  • Zvýšené mastné vlasy.
  • Křehkost vlasů, ztráta.
  • Suchá pokožka hlavy.
  • Suché vlasy kvůli negativnímu vlivu přírodních faktorů a chemického barvení.
  • Trápící prameny a zamotání.
  • Slabá a křehká struktura vlasů, špička.
  • Špatná hlasitost.

Aplikace "Clear Vita Abe"

Pro mytí hlavy je lepší používat teplou vodu, ale v žádném případě horké. Příliš horká voda je škodlivá pro mastnou pleť, může vyvolat zvýšené sekreci kožního mazu. Olejová hlava byla promyta studenou vodou. Klear Vitabe šampon proti lupům se aplikuje na dlani a mírně se zahřeje, přičemž se prsty třese. Nástroj by měl být aplikován na hlavu a masáž kořenů dobře. Výsledná pěna je rozložena na všechny prameny a důkladně promyta tekoucí vodou. To je metoda praní doporučená odborníky na péči o vlasy.

Hlavním úkolem při mytí je dobře čistit kůži, odstraňte přebytečný tuk, keratinizované váhy. Pokud kořeny nestačí k praní, vlasy se rychle znečišťují a lupy nezmizí. Šampon by měl být držen na vlasu po dobu 2-3 minut a pak se umyt. Tato doba je dostatečná, aby účinná látka působila a zničila houby a bakterie.

Nejčastější praní vyžaduje mastnou pokožku hlavy. Díky zvýšenému sekreci kožního mazu se póry ucpávají častěji a rychleji než u jiných typů. Mrtvé buňky zůstanou na hlavě a zhoršují problém. Tuková hlava by se proto měla umývat každý druhý den. Suché vlasy se omývá méně často - 2-3 krát týdně. Šampon by měl obsahovat zvlhčující přísady. Suché kadeře je lepší umýt se speciálně navrženým prostředkem pro suché vlasy, ne pro všechny typy vlasů. Pomůže obnovit kůži a napravit slabé křehké vlasy.

Účinnost programu "Clear Vita Abe"

Dosáhnete lepšího účinku, pokud si řádně umyjte vlasy. Obvykle jsou první výsledky viditelné po týdnu použití. Dobrý výsledek je dosažen při pravidelném používání během měsíce. Přehled šamponů pozitivní. Spotřebitelé poznamenali, že lupy jsou méně nebo úplně pryč.

Šampony mohou být použity pro problémy s kůží nebo pro prevenci lupů. Použití vlasového šamponu Klia Vitabe nevyžaduje dodatečné nanášení balzámu - a bez něho se vlasy stávají měkkými, snadněji se hřebeny a vypadá lesk. Nicméně, pokud si myslíte, že samotný šampon nestačí, můžete použít kondicionér. Ale nejlépe stejná značka stejného druhu. To znamená, že balzám nebo maska ​​by měly být také vhodné pro typ hlavy.

Recenze šamponu "Clear Vita Abe"

Olga, Simferopol

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Luka, Stavropol

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu. Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

Naděje, Syktyvkar

Ahoj všichni, koupil jsem to znamená šampon, miloval jsem vůni a moje vlasy se zdály být už tlusté, dobře, můj obličej začal hořet, prostě jsem se nezměnil (díky vodě) byla moje hlavní volba, pocit pálení změnil šampon, ale nevěnovala jsem mu pozornost, dnes jsem si tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla si hlavu, celá tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasné! to samé šampon neodpovídá! lidi používají s opatrností, mimochodem, nejsem alergická! všechno zdraví!

Lucky, Krasnodar

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Obličej byl celý červený, krk, ramena, pokožka hlavy... musel jsem pít víc. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů. Mám všechno.

Yana, Kyjev

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale trvalo to, abych odstranil tuto lehkou lupu... Následující den jsem byl v šoku (zpočátku jsem si myslela, že jsem šampon špatně umyla, ale po pohledu jsem byla jen vyděšená - celá moje hlava byla pokrytá lupinami, někteří dermobolezni, na kořeny vlasů se objevil bílý mastný kvet a tma v hlavě byla temnota, rovnou lopatou obrovských kousků lupů. Myslel jsem, že to opravdu není možné vypláchnout - podruhé se to ještě zhoršilo a svědělo. pro koho, ale výsledek mě zarmoutil Nyní mám opravdu silné lupy, které jsem nikdy neměl. Dokonce ani nevím, co dělat (

Evgenia, Petrohrad

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Leralove, Moskva

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Ilya, Saratov

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Chci se podělit o svou velkou radost. Jsem jedním z těch "šťastných", kteří jsou alergičtí na většinu chemických složek, které se přidávají do šamponů a balzámů. Jak mohu být unaveni, když si mám žvýkat žloutek do hlavy nebo opláchnout octem. Samozřejmě, to vše hodně pomáhá, ale věřte mi, když většina šamponů není k dispozici, začnete tiše nenávidět oblíbené recepty. A radost je, že našla jen velký komplex pro péči o vlasy - Klear Fytotechnologie. V této sérii je šampon a balzám a přišli ke mně! Otázka spočívá v tom, že v něm je spousta přírodních složek a je málo chemie. Vlasový lesk, žádné alergie! Vysoce doporučujeme!

Karina # 3 Moskva

No, moje oči svírají po šamponu, stačí je vypláchnout. Obecně se mi opravdu líbilo šampon Clear vita ABE, používám ho po celou dobu a nemám lupy, a nemá to svědění, vlasy se dobře umyjí a snadno se česají. Dobrý šampon nemůže říct nic špatného

Složení šamponu Clear Vita Abe lupy

Kosmetická značka Vita Abe je vlastněna thajskou společností Unilever. V úsilí o zlepšení, po více než 30 let provádí společnost inovativní výzkum a vývoj s využitím nejmodernějších technologií.

Senzační objevy jsou potvrzeny podrobným popisem vývoje vědců společnosti. Všechny vynálezy jsou uznávány a schváleny známými mezinárodními korporacemi, včetně ruské Aliance dermatologů.

Funkce znamená

Clear Vita Abe Shampoo je terapeutický přípravek na vlasy od péče o sérii, která je populární globální značkou. Díky inovativním složkám je zaměřena na epiteliální buňky, zvlhčuje a vyživuje pokožku. Produkt nejen eliminuje seborrheu, ale také zabraňuje recidivě.

Ve vývoji šamponu proti lupům byly vědci společnosti založeni na faktorech sexuálních charakteristik mezi muži a ženami. Ukázalo se, že mužská polovina pokožky hlavy je předisponována ke zvýšené sekreci mazových žláz.

Ženská epidermis je náchylná ke snížení tvorby kožního mazu. Je to proto, že většina žen vystavuje vlasy chemickým a tepelným účinkům: barvení, curling, hot styling. Tento přípravek proto obsahuje další součásti péče, které snižují svědění a odstraňují suchou pokožku.

Složení šamponu

PRO NUTRIUM 10 je vzorec mužského produktu, nasycený zinku a climbazolu. Komponenty aktivně odolávají houbám a dalším škodlivým mikroorganismům.

Zvláště pro muže vyvinula komplex vitamínů s obsahem minerálních a výživných složek. Pánské šampony pro mastné kadeře zahrnují produkty:

  • mastné lupy;
  • zmírnění svědění;
  • antibakteriální a antifungální ochrana;
  • změkčování vlasů.

NUTRIUM 10 je ženský vzorec založený na zinku. Kompozice obsahuje vitamín, minerální a výživový komplex určený pro ženy. Dopad živin je zaměřen na krmení hlubších vrstev epidermis. Dámská série se skládá z následujících produktů:

  • tukové prameny, obsahuje citrusové složky, odstraňuje mastnotu;
  • křehké prameny, obsahuje extrakt z kaktusu, zmírňuje svědění;
  • problémové epidermis.

Veškeré finanční prostředky po dlouhou dobu eliminují houbu a zabraňují jejímu opětovnému výskytu. Série má další finanční prostředky. Například Clear Vita Abe ochrana proti vypadávání vlasů, recenze jsou pozitivní.

Pro komplexní péči byly vyvinuty různé inovační systémy péče:

  • Klear Vita Abe šampon a kondicionér-balzám pro každodenní použití;
  • výživná maska ​​se aplikuje jednou týdně;
  • intenzivní 7-denní terapie, navržené pro použití 1 krát za měsíc.

Dokonalé výsledky dosažené pomocí programového přístupu.

Pro dosažení co nejlepšího efektu musíte správně aplikovat nástroje:

  • nečistěte vlasy horkou vodou;
  • pro suchou pokožku používejte teplou vodu;
  • pro mastnou pleť je vhodná chladná voda;
  • kompozice se masíruje do pokožky, protože musí odstranit zkorodovanou vrstvu;
  • nástroj se uchovává několik minut;
  • v suchu, frekvenci mytí dvakrát týdně, s obsahem tuku - pokud jde o znečištění.

Silné a slabé stránky

Celá řada šamponů má vynikající přehledy díky několika výhodám:

  • eliminuje přebytečný tuk a suchost;
  • dělá snadnější česání, takže kudrlinky jsou měkké a poslušné;
  • obnovuje strukturu pramenů zevnitř;
  • dává objem;
  • obsahuje komplex vitamínů a aminokyselin, který obnovuje epiteliální buňky;
  • obsahuje antifungální a antibakteriální látky;
  • má příjemnou vůni;
  • obsahuje citronový extrakt, který činí kudrlinky lesklé a hedvábné;
  • má antistatické vlastnosti;
  • Náprava na ztrátu vlasů, která se hodnotí podle zpětné vazby uživatele, poskytuje ochranu proti alopecii.

"alt =" ">
Existují nevýhody:

  • lidé, kteří jsou náchylní k alergiím, mohou zažít reakci;
  • obsahuje škodlivé složky, proto je v kategorii mírně bezpečných prostředků;
  • obsahuje konzervační látky pro pěnění;
  • Oční kontakt způsobuje podráždění.

Srovnání s dalšími produkty proti lupům podobné kategorie: Čistá linie a Gliss kur.

Gliss kur a Clear Vita Abe šampon lze zakoupit téměř za stejnou cenu.

Šampon Clean Line je mnohem levnější.

Účinnost 3 prostředků je odhadována uživateli stejně.

Rozdíl spočívá v tom, že složení produktu Čistá linka na rozdíl od prvních dvou možností je přirozenější.

Odborníci doporučují individuální výběr prostředků. Co je vhodné pro jednoho, může být katastrofou pro druhou.

Hodnocení zákazníků

Používal tento šampon proti plešatosti. Pruhy klesaly jako krupobití, takže se na nářadí přidala veškerá naděje. Pomohl skvěle, stojí za to peníze.

Používám šampony této značky po dlouhou dobu, vyzkoušel jsem celou ženskou sérii. Všichni se dokonale vyrovnávají s lupinami a vytvářejí trvalé prostředky. Kvalitativně!

Koupil šampon pro lupy. Můj případ běží, nic mi pomohlo. Po 1 měsíci aplikace svrbení konečně zmizelo a lupy postupně zmizely. Radím těm, kteří jsou unavení, aby se s nimi zacházelo.

Pro Více Informací O Suché Vlasy