logo

Horse Force Mask Koně "Melting" - recenze

Maska Koně "Tavení"

Konská síla masky Koně "roztavení" 18. dubna 2016

První recenze a ze způsobů, jak se dostat z mé kosmetické tašky. Ale rozmrazovací maska ​​"Horsepower" mě podmanila, takže opravdu chci o ní psát. Za prvé, nejsem fanouškem lékárnické kosmetiky, jsem blíž k prof., Ale nevím, jak se dostat k pozitivním recenzím, ale je tu spousta masky Horsehide, která se roztaví, takže bylo rozhodnuto to zkusit. Nyní, stručně, v pořadí: struktura masky je hustá, na první pohled, ale snadno se rozdělí na vlasy. Efekt je ještě kratší - jste někdy laminovali? Pokud ne, podívej se na obrázky, takhle vypadají vlasy po této masce. Žádná legrace. Opravdu je vyhladí a vydává lesk, zpočátku tento efekt před prvním mytí vlasů, ale teď jsem si všiml, že se stále hromadí, ale ne jednorázový účinek, nemohu říct, že to používám ne tak dlouho. Ale i kdybyste jednou souhlasili - to je v pohodě, protože jsem z nějaké masky neviděl nic takového.

Konská síla masky Koně "roztavení" 10. března 2016

Teď už vím, jak zachránit i vlasy barvené barvou! A to není Botox pro vlasy, ale úplně dostupná maska ​​od masových trhů. Ano, rozmrazovací konská maska ​​dokáže tento úkol dokonale zvládnout. Když mi o tom sdělil známý kadeřník, nevěřil jsem tomu, upřímně, pomyslela jsem si, obyčejná silikonová maska, která nejprve zkroutí vlasy a pak ji dělá houbou. Ale není tomu tak, no, to mělo odvahu vyzkoušet. Hyaluronka ve složení skutečně zvlhčuje vlasy, je lesk, pružnost, menší průřez. Délka vlasů se právě zrodila, rozhodla jsem se udělat léto na náměstí, dovolím, aby byly dlouhé vlasy!

Konská síla masky Koně "roztavení" 20. ledna 2016

Vypálil jsem spoustu kužely na hořící masky, zvláště improvizované, jako je hořčice. Ale ten, kdo zoufale usiluje o růst vlasů, se nezastaví) Obecně se můj pokus o číslo "23" je tavicí maska ​​"horsepower", která se skládá z pepřového extraktu, avšak existuje také kyselina hyaluronová, která by měla udržovat vlhkost. Když jsem poprvé podal přihlášku a cítil mírný pocit pálení, přiznám se, okamžitě jsem se začal otáčet a chtěl jsem ji okamžitě vypláchnout, ale stále jsem ji držel 10 minut a ne márně! Po první aplikaci bylo jasné, že se vlasy ožívají, leskly, sušily a nasypaly s vysoušečem vlasů, po kterém se stát stal úžasným. Proto bylo rozhodnuto opustit tavící masku "koní" a použít ji dále. Zatímco používám pouze jeden měsíc, je zřejmé, že vlasy rostou a velmi dobře, ale je příliš brzy na to, abych připojil obrázky, chválím si výsledek před a po, chlubím se v měsíci 3)

Konská síla masky Koně "roztavení" 10. prosince 2015

Po mém velkém zklamání je zimní maska ​​Estele, o níž určitě zapíšu škodlivý přehled, ale teď už nejde o ni. Vzal jsem masku koně do lékárny, bylo pro mě důležité, že to bylo aplikováno na vlasy a bylo skutečně rozděleno, byla jsem ujištěna, že to byla jen maska ​​koňské síly a odtud jméno. Ukázalo se však, že snadná distribuce a jednoduché česání nejsou jedinými výhodami masky. Již po první aplikaci se ukázalo, že vlasy vypadají živější, řezané konce se vyhlazují, lesk a objem se objevuje (!), A je zde také vynikající antistatický efekt, nikoliv slova na sklenicích, takže jsem si pro zimu vzal samostatný sprej, ale ukázalo se to není potřeba. Chápu, že kyselina hyaluronová podporuje vlhkost ve vlasech, a proto neelektrifikují ani po tom, co je čepička příjemným bonusem.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 1

Konská síla masky Koně "roztavení" 22. května 2015

Četla jsem spoustu recenzí od dívčích, že maska ​​tavicího výkonu je pravděpodobnější pro mastné vlasy, protože to velmi schází. A nebylo mi jasné, protože maska ​​obsahuje kyselinu hyaluronovou, která má udržovat dobrou vlhkost. Ale v každém případě, i když jsem vlastníkem suchých zlomených vlasů, rozhodl jsem se ji vzít, protože napsali, že je prostě nereálné, že vlasy z něj roste. Takže vše, co jsem četla o té masce, že vysychá vlasy, je nesmysl. Naopak, i po první aplikaci se zdá, že vlasy jsou měkčí a příjemnější. Ale recenze týkající se růstu vlasů se odůvodnily, všechno je tak, jak jsem to udělal, z kastorky jsem ani tak rychle nevyšel. Takže na rozdíl od recenzí, které jsem četl, než jsem si koupil tavící masku, doporučil bych to děvčatům se suchými vlasy, nepochybuj!

Konská síla masky Koně "roztavení" 26.dubna 2015

Tavící maska ​​"Horsepower" je více než potěšená. Po první aplikaci jsem byl velmi vyděšený a odletěl, abych se vykoukl kvůli brnění - nebylo mi varováno, že by to mělo být tak. Teprve poté jsem četl, že tento efekt poskytuje extrakt z pepře. Nyní ji aplikuji se šamponem na barvené vlasy a jsem velmi spokojen s výsledkem. Vlasy nevypadají už spálené a roste mnohem rychleji, což mě velmi uspokojuje, snažím se je vymanit zpátky ze školy, protože to bylo odříznuto z 5-7 cm za měsíc na konci, délka se nezměnila a dokonce se periodicky zmenšovala.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Konská síla masky Koně "roztavení" 28. listopadu 2014

Slyšela jsem o dívkách hodně o této masce a teď se nakonec rozhodla zkusit. Byla jsem přesvědčena, že o ní vůbec nebylo napsáno mnoho pozitivních recenzí, její vlasy se poprvé zamilovaly do této masky. Dala jim vitalitu a lesk, vlasy byly dobře navlhčené, ale bez mastnoty, všiml jsem si, že z každé aplikace masky se všechno zlepšuje a zlepšuje.

Konská síla masky Koně "roztavení" 29. října 2014

Již dlouho používám produkty Horsepower, ale nedávno jsem viděla v lékárně masku na roztavení a ona mě zajímala a požádala lékárníka, co dá, aby ji viděla. Obecně se mi kompozice líbilo a koupil jsem ji a večer jsem to zkusil. Co mohu říci, maska ​​se roztavila po očích, vlasy po tom, co se stala hladká, hedvábná, lesklá. Takže se mi opravdu líbila a teď se mi doplnil arzenál výrobků pro péči o vlasy.

Konská síla masky Koně "Melting" 2. října 2014

Během uplynulého roku jsem si všiml, že jsme začali dělat spoustu sekt a tipy. A již zkoušelo mnoho masky, ale výsledek je nulový. A pak jeden večer v telegrafu jsem viděl reklamu na tavící masku z Horse Power. Opravdu se mi to líbilo a byl jsem ohnivý, abych si koupil sám sebe. Druhý den jsem ji koupil v lékárně, večer poté, co jsem si umyla vlasy, aplikovala jsem ji na celou délku vlasů, byla rychle absorbována, což bylo velmi příjemné. A již ráno mě překvapilo účinek: srst je hedvábná, vypadá zdravěji a získává dobrý objem a flex. Po měsíci používání si všimla, že začaly růst lépe;

Konská síla masky Koně "roztavení" 1. října 2014

Používám často šampony z koně, ale chtěl jsem vyzkoušet masku, zvlášť když jsem o ní četl recenze. Po šamponování vložte masku. Musím říci, že její vůně a textury jsou vynikající a poté, co se vypla, její vlasy začaly vypadat mnohem lépe. Když začala stylovat, vlasy byly ohebné. Pro několik použití jsem si všiml lesku, hedvábnosti a živých tipů, které jsem předtím neměl.

Konská síla masky Koně "roztavení" 28. září 2014

Asi před rokem jsem začal používat tavící masku s drogami. Výsledky jsou následující:

1. Otróblové vlasy (to bylo na ramenou, ocel pod lopatkami)

2. Zapomněl jsem, jaké jsou suché konce.

3. Nezažívejte elektrifikované vlasy.

4. Tlusté vlasy.

5. Stylování trvá déle než 10 minut (vlasy jsou poslušné)

6. Kvalita vlasů je mnohem lepší (hustá, hustá, hedvábná)

Nevidím důvod měnit něco jiného, ​​maska ​​funguje a to je fakt.

Konská síla masky Koně "roztavení" 17.července 2014

Líbí se mi koupit něco v lékárně. Tentokrát jsem se rozhodl pro rozmrazovací masku Horsepower.

Vždycky používám různé šampony, ale teď jsem se určitě zastavil na masce. Po vyzkoušení tavicí masky. Okamžitě mi to bylo jasné. Maska je velmi dobrá, mám bělené vlasy a na koncích jsou tenké a často postrádají objem.

Po použití masky se vlasy stávaly objemnější každou 2. Po 2 týdnech jsem si všiml, že tipy se staly hustší a přestaly se lámat.

A ukládání po masce se ukáže velmi snadno a udržuje po dlouhou dobu.

Moje volba sestry na vlasy je tavicí maska ​​Horsepower.

Konská síla masky Koně "Melting" 22. května 2014

Celý život jsem použil drahé profesionální masky, rozhodl jsem se zkusit něco nového lékárny. Přímo tam a doporučená tuková tuková maska. Samozřejmě jsem se podívala na farmaceuta takhle a ona mi zachytila ​​oko, řekla mi, že maska ​​je opravdu skvělá. Co mi Koupeno na zkušební verzi)

Dívky, legrační. ) Teď ji používám pouze. Hodně chladnější než jiné drahé masky. Spotřeba masky je skvělá, to je v zásadě mnohokrát dost. Vlasy nejsou tlusté, ale velmi zvlhčují. Co je zvláště příjemné, je to, že vlasy rychle roste a super rychle z masky, rostou přímo před vašima očima, pouze je nutné aplikovat a držet vlasy a držet alespoň 10 minut.

A vlasy nabízejí dobrý lesk, a rychleji se skládají na vysoušeči vlasů. Existuje mnoho výhod, radím vám, abyste se pokusili, rozhodně nebude horší)

Konská síla Masky Koně "roztál" 3. února 2014

Zpočátku jsem nerozuměl této masce Koně. Protože je velmi tlustá a měla by být dobře rozmazaná do vlasů, pokožku hlavy. Proto jsem zpočátku nedostal velmi dobré a moje vlasy se rychle zazhirnili.

Pak jsem si uvědomil, že by se maska ​​měla otřít do rukou a pak se nanášet na pokožku hlavy a po celé délce vlasů.

Po těchto manipulacích vlasy už nebyly mastné, ale naopak, vlasy se jí nepoužily asi týden, ačkoli jsem to udělal třikrát týdně.

Z výhod využívám masku po dobu 3 měsíců, kombinuji ji se šamponem Horsepower. Olos významně vzrostl, stal se lesklý, vůbec jsem zapomněl na styling, moje vlasy jsou spíše rovná a teď už nemusíte mít vysoušeč vlasů vůbec. Kvalita vlasů se zlepšila. Doporučuji dívky)

Konská síla masky Koně "roztavení" 19. ledna 2014

Zkoušel jsem masku "Koně" na jeho "devíti". Koně se staly dvakrát více, tento krok se stal mnohem jednodušším, takže doporučuji všem!

Recenze jsou užitečné? Ano 10 · Ne 1

Konská síla masky Koně "roztavení" 9. listopadu 2013

Používám masku a opravdu se mi to líbí, ale nedávno jsem o ní četl podrobněji a uvědomil jsem si, že se mi to moc nelíbí. vlasy ožívají na očích, stávají se lesklé a silné. Dal jsem jí pět špičkových.

Kyselina hyaluronová - obnovuje a udržuje požadovanou úroveň vlhkosti během dne,

což usnadňuje pokoření vlasů.

Extrakt z pepře - způsobuje průtok krve do vlasových folikulů, stimuluje růst vlasů a zlepšuje jejich výživu. Vlasy se stanou hedvábnými, hladkými, získávají přirozenou pompou, měkkostí a leskem. Přírodní extrakt z červené papriky, která je součástí masky obsahuje nejširší škálu vitamínů a minerálů nezbytných pro vlasy výživových a kožních buněk.
Speciální komplex vitaminů a aminokyselin (Sepikap MR) - zabraňuje vypadávání vlasů, zvyšuje jejich růst a chrání před negativními vnějšími faktory.

Konská síla Masky Koně "Melting" 25. září 2013

Dívky, četla jsem vaše recenze o masce a začala ji používat. Můj záznam je již 1,5 měsíce. Vlasy jsou skvělé. Viditelně dospělý! Namísto 1 cm za měsíc rostly o 2 cm, což je pro mě dobrý ukazatel. Řeknu o vůni a struktuře: velmi příjemný zápach, tlustá struktura. Nanoshu masochku vlasy, začíná u kořínků, vetřete do pokožky hlavy a masírovat celé délce, zatímco já osprchovat, 10 minut, držet masku.

Poté jsem se umyla a výsledek okamžitě ucítil vyhlazené husté vlasy. Styl se stal radostí, protože vlasy jsou ušlechtilejší, hedvábné a samozřejmě silné, což jsem se snažil dosáhnout po mnoho let)

Dalším velkým plusem je dobrá cena za tavící masku (je to docela přijatelné). Prodává se v lékárnách. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jedna z nejoblíbenějších akvizic

Konská síla masky Koně "Melting" 3. srpna 2013

Jsem pravděpodobně jeden z mála, kteří se pokusili masku jen nedávno. Řeknu ti hned, jak jsem použil masku na vlasy. Co okamžitě upoutalo pozornost na příjemnou strukturu masky. Zmršťuje se do vlasů a rozkládá se do všech vlasů bohatě. Nasaďte si klobouk, abyste vytvořili tepelný efekt, protože maska ​​s kapucí červené papriky zůstala po dobu 10 minut. Když jsem začal omývat masku, vlasy mi tekla do rukou, byly měkké a hladké. Ale bylo důležité, abych viděl vlasy poté, co jsem je vyhodil.

Po vyschnutí vysoušeč vlasů jsem nepoznal vlasy! Vlasy na vlasy, lesklé, měkké, pocit, že vlasy byly dvakrát víc!

Aplikuji masku jen na 2 týdny, určitě budu i nadále používat tuto nádhernou masku. Říkají, že její srst také roste dobře.

Banka je ekonomická, a to i přes to, že ji dávám hojně a mýdlím každé dva dny.

Jsem rád, že jsem se rozhodla koupit a použít takovou účinnou masku :)

Přehled masky Koně

Maska Horsepower obnovuje zdraví poškozených vlasů. Dívky, které trpí suchými a křehkými kadeřemi, jsou vyzývány, aby pravidelně používaly tuto masku. Zvažte podrobnosti a pokyny pro použití.

Hlavní součásti

Maska na vlasy nemůže být sama o sobě užitečná. Musí existovat komponenty, které vyživují pokožku hlavy. Značka obsahuje následující komponenty:

  • kyselina hyaluronová je vysoce účinná třída. Kudrnatá se intenzivně hydratují a regenerují po vážném poškození. Kromě toho je zajištěno snadné vyčesávání, zabránění spletence. Už nebudete rušeni rohožemi ani ráno;
  • aminokyselin a vitamínů. Zpevněte bazální část kadeřnic, stimulujte růst, chráňte prameny před negativními účinky ultrafialového záření, zabraňte vysoušení, odlomte špičky;
  • jojobový olej Poskytuje kudrlinky s léčivým přírodním voskem, který obnovuje prameny zvenčí a léčí se škodlivými účinky barviv;
  • mandlový olej Chrání prameny před ultrafialovým zářením, obnovuje vlasy, poškozuje chemické permutáty;
  • kyselina citrónová. Vytváří zdravé, lesklé vlasy, zabraňuje tvorbě lupů, houbám pokožky;
  • kyselina mléčná. Uchovává vlhkost v tyči a chrání ji před odtokem. Kyselina bojuje proti škodlivým bakteriím, čistí skalp z mrtvých buněk;
  • pepřový extraktor. Jedna z nejcennějších součástí - zlepšuje funkci vlasových folikulů, stimuluje růst kudrlin, je zodpovědná za bohatství a lesk. Kudrlinky vypadají "jako v reklamě."

Před tebou není úplná kompozice. Výrobci dodali talířovou masku živin značky silikony a sírany. Nicméně se nebojí těch, kteří se drží hotové kosmetické péče. Recenze potvrzují účinnost tohoto nástroje.

Užitečné vlastnosti a účinek

Výhody tavicí masky:

  • vyživuje epidermis s vitamíny;
  • obnoví těžce poškozené kadeře se zničeným barvením a tepelným účinkem struktury;
  • snižuje ztrátu;
  • stimuluje růst;
  • zlepšuje stav špiček, zabraňuje rozbití;
  • zvyšuje hlasitost;
  • zasahuje do vypouštění.

Kontraindikace

Hlavní kontraindikací je možná alergie na složky masky. Před použitím nezapomeňte na oblast zápěstí umístit masku. Pokud se reakce nezobrazí - neváhejte použít intenzivní nástroj.

Nedoporučujeme používat masku pro ty, kteří pečují o přírodní produkty. Sírany a silikony ve složení sníží vaše úsilí péče o vlasy a nebudete cítit účinek buď z masky, nebo z vašich peněz.

Postupná aplikace

Nyní hovoříme o tom, jak používat produkty. Po přesvědčení, že při absenci kontraindikací směle pokračovat v užívání.

  1. Použijte masku na čisté, čerstvě umyté a mokré kadeře. Nezapomeňte, že směs se nejprve aplikuje na špičky a potom se rozdělí po délce. Pokud máte mastné kadeře - vyhněte se nadměrnému kontaktu s kořeny. To se týká i těch, které mají tlustá vlákna pouze v kořenech.
  2. Počkejte 10 minut.
  3. Masku vypláchněte teplou vodou (vyhněte se silnému tlaku, stejně jako horká a studená voda).

Pěkný bonus pro milovníky péče o zámky bude jemná vůně, která zanechává tavící masku.

Frekvence a pravidla

Abyste se vyhnuli mastným účinkům, použijte masku "Konská síla" s pepřem nejvýše jednou týdně. Negativní zpětná vazba pochází převážně od těch, kteří se na takové doporučení nedrží.

Pokud máte suché vlasy, udržujte masku trochu déle než zadaný čas. Snažte se však nepřekračovat dobu expozice po dobu delší než 30 minut.

Nečekejte po dvou žádostech o úplné obnovení poškozených špiček. Silně poškozené vlasy v nejkratším čase nemohou obnovit ani nejdražší nástroj.

Proto máte buď trpělivost, nebo jít do kadeřnictví. Rychlý efekt se dosahuje pouze chemickými prostředky.

Vylepšení výsledků

Stejně jako ostatní výrobci má tento výrobek také doporučení. Maska bude vykazovat nejlepší efekt v kombinaci se šamponem stejné značky. Recenze také zajišťují, že sdílení podobných produktů má větší efekt.

Nezapomeňte, že jakýkoli nástroj s prodlouženým používáním je návykový. Nedoporučuje se používat výrobky delší než 2 měsíce za sebou. Střídání několika produktů vás potěší vynikajícím vzhledem a zdravými vlasy.

Po dobu regenerace a ošetření kadeřnic snížit tepelnou expozici. Pokuste se používat omezené kadeření, žehlení, vysoušeče vlasů a další faktory, které nepříznivě ovlivňují vlasy. Odmítnout rozšíření, postup "zvyšování", povolení.

Jinak vaše úsilí bude marné. Hodnocení zákazníků jsou vždy pozitivní s jakýmkoli nástrojem, když jej uživatel používá správně a podle očekávání. Maska na vlasy "Koně" není výjimkou.

Recenze - pro nebo proti

Koupila jsem masku "Koně" náhodou. V lékárně jsem viděl, kolik to stojí a myslí si, že tento nástroj bude účinný, a to zejména zpětná vazba od lékařů a specialistů je stejně pozitivní. Ale pro mé prameny se maska ​​neodpovídala. Obvykle používám linku "Natura Siberika" a sírany ve složení vysychají prameny.

Miluju původní řádek! Používám 5 let šamponu a masku na vlasy. Z náměstí na lopatky narostla. Velmi potěšení - kudrlinky jsou hladké a poslušné. Mimochodem, cena je dostačující.

Koupil jsem zkušební masku značky. Ale myslela jsem si, že kromě šamponu to účinek nebude tak nápadné. A tak se to stalo: jakmile jsem koupil šampon, kudrlinky z jednoho postupu se změkčily a byly luxusnější.
Pravidelně používám kadeřnickou žehličku a žehlení, ale prameny se staly déle po celý den delší. Chcete-li růst vlasů řádně padne. Doporučuji, není divu všude, že takové dobré recenze!

Maska "Koně" - recenze, typy a vlastnosti aplikace

Jen před několika lety byla luxusní hříva pro ženu luxusní, ale dnes je to nutnost. Krásné vlasy mohou být vytvořeny i pro dívky, které mají přirozeně vlasy, které nejsou vůbec tlusté, ale oplet není silný. Koneckonců, kolik technik dnes nabízí kadeřnictví a salony. V ceníku najdete keratinizaci vlasů, laminování a Botox. Pokud jsou vlasy velmi tenké a řídké, můžete dokonce zvětšit prameny a do pasu vytvořit krátký ježkový pytlík.

Ale to je, když mluvíme o procedurách salonu. Je možné výrazně zlepšit kvalitu vlasů doma? Mnoho recenzí o masce "Horsepower". A obecně jsou tyto výrobky značně propagovány. To je to, co budeme hovořit o produktech v tomto příspěvku. Co očekávat od použití, jak správně aplikovat, zda maska ​​Horsepower pomůže proti vypadávání vlasů, recenze s doporučeními - to je to, co vás čeká v tomto článku.

Velmi dobré jméno série produktů

Než se obrátíme k recenzím o rozmrazující se masce koní a popisu produktu, nemůžeme chválit obchodníky, kteří pracovali na reklamní strategii pro tuto produktovou řadu. Jak můžete pochopit, kůň hříva je natolik krásná a tlustá, geneticky položená na koních. Vše, co je potřebné k tomu, aby se hříva stala a vypadala skutečně luxusní, je obvyklá péče ve formě praní a česání. Proto slibovat z jakýchkoli prostředků stejný účinek jako hříva koně je stejná jako slibovat někoho barvu tygra nebo tloušťku vlasů jako nork.

Zatím, od dávných dob, existují příběhy o tom, jak dobře jsou nástroje vyvinuté specialisty na zvířata pro zvířata. Například krém, který rozmazává vemání krávy, zpomalí pokožku. Šampon, který umývá koně, vám pomůže získat nádherné vlasy. Tato bájesloví a obchodníci využili výhodu a dali jméno svým výrobkům. A ani jedno krásné cizí slovo na etiketě neříká slovanskou ženu víc než frázi "horsepower". Navíc reklamní podpora produktů byla velmi ambiciózní. Výsledkem je, že dnes, ne-li každý, pak 9 z deseti dívek jistě ví o existenci produktů péče o vlasy nazvaných "Koňská síla".

Vzhled

Recenze vlasové masky "Horsepower" mají především vliv na vzhled a design obalu. Zákazníci pozitivně poznamenávají, že výrobce dodává kromě plastových nádob a lahví i papírové obaly. Není výjimkou a maskou "Horsepower" s pepřem.

Podle recenzí spotřebitelé také oceňují tvar sklenice s maskou. Je vyroben z tlustého plastu, víko se snadno otáčí a pod ním leží opakovaně použitelná plastová membrána. Jak dívky poznamenávají, je velmi výhodné, že šířka krku sklenice není úzká, jako u mnoha výrobců, ale spíše široká, což je vhodné nejen pro malou ruku.

Konzistence

Konzistence vlasové masky připomíná velmi silnou kysanou smetanu nebo lehce roztavené máslo. Obrazově řečeno, pokud vložíte lžičku do nádoby s produktem, nespadne. Taková hustá konzistence však nezasahuje do nanášení a šíření masky po celé délce vlasů. Pod vlivem teplých rukou a vlhkosti produkt plně ospravedlňuje jméno "tání", protože se skutečně začíná tát, stává se měkčí a kapalinou.

Podle recenzí má tavící maska ​​Horsepower velmi příjemnou nenápadnou citrusovou vůni. Po odmytí masky zůstane váš vlas příjemnou vůní, která zůstane u vás alespoň 10-12 hodin.

Co je v kompozici

Je smysluplné studovat složení výrobků bez minimálních znalostí technologií chemického průmyslu. Pokud tedy v šamponu nebo masce na vlasy není žádný sulfát, produkt se špatně umyje nebo umyje. Označení označená jako "E" jsou často kódová čísla dlouhých chemických sloučenin, zcela neškodná. Ale mnoho z nich považuje přítomnost jakéhokoli označení "E" nebezpečnosti.

Maska na vlasy by neměla být užitečná. Jeho hlavním účelem je vyživovat a zvlhčit pokožku hlavy a zvlhčit vlasy. Ve skutečnosti jsou naše vlasy mrtvé buňky, které zatím vypadají jinak.

Složení produktu je poměrně standardní pro nutriční masku. Pokud chcete najít tajné ingredience, které činí masku "Koně" skutečně efektivní, pak je nenajdete v kompozici. Na rubové straně štítku v seznamu prvků masky najdete vitamíny, aminokyseliny, jojobový olej, mandlový olej, extrakt z pepře, kyselinu hyaluronovou. Oleje dokonale vyživují vlasy, vitamíny saturají pokožku hlavy.

Jak užitečná kyselina hyaluronová a extrakt z pepře

"Tajná složka" maska ​​"Konská síla" může být nazývána kyselina hyaluronová a pepř. Použití kyseliny hyaluronové ve všech kosmetických výrobcích je však nyní módní, ale není zcela opodstatněné. Kyselina hyaluronová je při vstřikování co nejúčinnější. Ukázalo se tedy, že můžete aplikovat krémy na pokožku, masky na vlasy a další produkty s kyselinou hyaluronovou, avšak v tom bude velmi malá účinnost. Na druhé straně pravidelné aplikace kyseliny hyaluronové stále přispívá k udržení vlhkosti. Proto s pravidelným používáním masky vytváří kumulativní efekt.

Co se týče účinku červeného pepře, je dobře známo, že tato přísada masky zlepšuje přívod krve kořenům vlasů. Poměrně obyčejný domácí recept na tření lopuchového oleje s červeným pepřem ve vlasech, který vždy dává výsledek v podobě nového růstu vlasů. Samozřejmě, použití masky slibuje větší efekt než domácí výrobky pro péči o vlasy.

Typy masky "Koně"

Výrobce je zvyklý uspokojovat a obohatit nás s obrovským počtem typů výrobků, ne proto, že se skutečně liší, ale aby měli větší šance prodat. Pokud je šampon zastoupen jedním typem, pak kupující není tak zajímavý. Ale pokud firma nabízí šampon pro hustotu, pro lesk a pro barvené vlasy, pak pravděpodobnost, že si koupí výrobek této značky, se velmi zvětšuje. Je nepravděpodobné, že bude pro vás neočekávaná zpráva, že se tento produkt ve skutečnosti liší pouze vůní nebo barvou.

Značka Horsepower nepoužívá takový marketingový balíček. Proto v lékárně nenajdete širokou škálu šamponů a masky. Ve skutečnosti je maska ​​jediná výživná, tavící, s extraktem z pepře a kyseliny hyaluronové v kompozici. Je však určen k boji proti vypadávání vlasů, křehkým a suchým špičkám, posílení a vyživování kudrlin.

Co říkají o produktu

Chtěli byste vědět, co dívky myslí a říkají o masce "Koně"? Recenze nástroje téměř všichni, jako jeden, pochvalný. Zde jsou některé pěkné komentáře, které můžete najít:

  • vlasy jako po laminování;
  • maska ​​nejen vyživuje, ale také zvlhčuje vlasy;
  • přítomnost olejů a aminokyselin v kompozici poskytuje výrazný pečující účinek;
  • vlasy vypadají nejen lesklé, ale také přestávají být zmatené, je snadné hřeben, drahý lesk vypadá, jako po procedurách salonu;
  • Maska poskytuje vynikající zvlhčující účinek, což je zvláště patrné na suchých špičkách;
  • opravdu vhodné pro všechny typy vlasů, po aplikaci vlasů náchylných na tuk, nezačněte uvolňovat více tuku;
  • kvalita je docela srovnatelná s drahými profesionálními maskami, ale je levnější.

Podle recenzí je maska ​​"horsepower" účinná proti vypadávání vlasů. Musíme si však pamatovat, že tento výrobek má kumulativní efekt. Nezapočítáváte přidání hustoty po první aplikaci.

Kdo nemusí být vhodná maska

Podle recenzí se maska ​​Ultra "Horsepower" líbí téměř každý, kdo ji vyzkoušel. Nicméně, mezi hlasitým potleskem, můžete slyšet hlasy nesouhlasu. Některé dívky mají alergie na maskování komponent. Abyste předešli smutným důsledkům po použití, aplikujte trochu na kůži zápěstí. Pokud po 20-30 minutách nedošlo k žádné reakci, může být tato maska ​​rozhodně použita.

Je dokázáno, že si vlasy zvyknou na výrobky, s nimiž se starají. Z tohoto důvodu doporučují trichologové každé dva až tři měsíce výměnu šamponů, balzámů a masky.

Když je lepší nekouřit

Jistě, tato maska ​​nevyhovuje vám, pokud jste nedávno provedli proceduru keratinizace vlasů.

Také opatrnost může být věnována děvčátkům, které mají rádi přirozené nebo přirozené odvarky. Maska "Horsepower" obsahuje sírany a silikony. Z nich neexistuje žádná újma těm, kteří používají konvenční produkty péče o vlasy. Ovšem účinek lidových masek a odvarů se sníží na nic.

Pokud máte velmi volné konce a máte velké naděje na "Horse Power", je hloupé počkat na výsledek dva nebo třikrát po aplikaci.

Jak udělat vlasy krásné

Podle recenzí maska ​​"Horsepower" pomůže dokonce i při vypadávání vlasů, ale není to všelék. Zvažte následující vlastnosti péče o vlasy a vaše prameny budou vždy krásné, bez ohledu na kvalitu a cenu použitých produktů péče.

Nevyfoukněte vlasy za sucha. Ideální schéma pro vysychání vlasů je následující: osušte prameny ručníkem a počkejte, až vlasy vysuší při pokojové teplotě. A pouze když jsou prameny jen mírně vlhké, osušte je a upravte je studeným vzduchem.

Bez ohledu na to, jaké moderní železo používáte a kolik by vás to stálo, tento nepostradatelný atribut pro styling je stále velmi suché vlasy. Použijte to jen zřídka, jak můžete.

Užitečné tipy pro používání produktu

Vlasová maska ​​"Konská síla" podle recenzí doporučuje používat s jinými výrobky ze stejné série. Kombinované použití šamponu a masky dává velmi dobrý účinek. Pokud je to možné, společně s maskou získáte šampon nebo sprej na vlasy ze stejné série.

Podle recenzí je tuková maska ​​na vlasy naprosto výživná. Abyste zabránili nadměrným mastným vlasům, nepoužívejte jej více než jednou týdně. Kromě toho, pokud vaše vlasy mají tendenci k tvorbě kožního mazu v kořenech, pak nedávejte masku na kořeny vlasů. Správný vzorek pro použití masky "Konská síla" je následující. Aplikujte výrobek na špičky a lehce ho rozložte na zbývající délku vlasů. Nechte masku 15-20 minut. Pokud jsou vaše vlasy náchylné k suchu, můžete prodloužit dobu aplikace. Ale neudržujte masku déle než 30 minut. Po opláchnutí chladnou nebo teplou vodou pod příliš vysokým tlakem.

Objem masky je 250 ml. Podle recenzí se cena masky Horsepower pohybuje od 450 do 600 rublů v závislosti na místě nákupu. Samozřejmě, že tento výrobek nemůže být nazýván levnou nebo dokonce průměrnou cenovou kategorií, ale na druhou stranu je třeba koupit velké množství pozitivních odpovědí a vyzkoušejte masku "horsepower" z vypadávání vlasů. Hodnocení svědčí ve prospěch nákupu produktu a mnoho dívek považuje cenu za zcela odpovídající pro tuto kvalitu.

Maska na vlasy Výkon tavícího výkonu

Každá žena se vždycky pokouší vypadat dobře zdobená a stylová, a to pomocí nejrůznějších metod a prostředků. Značné množství času se věnuje procedurám, jejichž účelem je provést perfektní vlasy. Dříve bylo možné urychlit růst, posílit a zvětšit objem kudrlin pouze pomocí salonních procedur nebo jednoduchých lidových prostředků. Nedávno se na trhu objevilo mnoho léků, jejichž použití je ohromující a obvykle jsou snadno použitelné, nevyžadují zvláštní přípravu a jsou cenově dostupné. Mezi prostředky příznivě vystupuje vlasová maska ​​Horsepower tání výživné, recenze, které říkají účinek práce po prvním použití. Pruhy získávají nádherný zdravý lesk, poškozené vlasy jsou obnoveny, ztráta se zastaví, v některých případech můžete dokonce sledovat, že nové začínají růst.

Složení masky Horsepower

Složení rozmrazovací a výživné masky obsahuje perfektně vybrané přírodní složky, z nichž každá odpovídá za určitý proces.

Hlavní komponenty výkonu koně:

  • vitamíny, aminokyseliny (posilují kořeny, mají stimulující účinek na růst, zvlhčují všechny vlasy, zabraňují křehkosti a excizií špiček);
  • kyselina hyaluronová (intenzivně zvlhčuje a regeneruje poškozené pramínky, zabraňuje zamotání vlasů, usnadňuje česání a styling kudrlinky);
  • kyselina citrónová (zmírňuje lupiny, dává přirozený lesk);
  • jojobový olej (živinová složka Horse Power se obnovuje po škodlivých účincích barvy);
  • mandlový olej (poskytuje ochranu proti UV záření, zabraňuje poškození chemickými permutovanými látkami);
  • extrakt z pepře (aktivuje práci kořenových žárovek, charitativní účinek na růst, dodává lesk a objem);
  • kyselina mléčná (zabraňuje suchu, dokonale čistí pokožku hlavy, odstraňuje mrtvé kožní buňky).

Kromě těchto složek v kompozici rozmrazovací masky Horsepower lze zjistit silikon a několik druhů síranů, které ovlivňují vzhled kadeří.

Funkce aplikace

Než začnete zlepšovat stav zámků pomocí koně, měli byste být obeznámeni s několika kontraindikacemi. Hlavním důvodem odmítnutí rozmrazené směsi živin je alergie na některé složky. Je snadné zkontrolovat účinek masky na tělo, na několik hodin aplikujte koně na jemnou kůži zápěstí. Pokud se neobjeví zarudnutí nebo vyrážka, můžete bezpečně pokračovat v postupu.

Pravidla pro použití nutriční masky Konská síla jednoduchá:

  1. Umyjte si vlasy, osušte je ručníkem a trochu vysušte.
  2. Aplikujte tavící směs (nejprve položte na kořeny trochu živiny, pak se špičkami prstů nebo speciální štětkou, která se rozdělí po celé délce pramenů a snaží se to dělat rovnoměrně);
  3. Pro mastné kudrlinky je malá opatrnost - snažte se, aby nedošlo k položení masky na kořeny, jinak by se prameny zrychlily ještě rychleji.
  4. Počkejte 10 minut.
  5. Umyjte hmotu a ujistěte se, že není silný tlak vody.

Četnost postupů by neměla překročit jedenkrát týdně. Pokud se rozmrazovací a vyživující maska ​​koní pro vlasy používá častěji, pak se rychle zvyknou na komponenty a účinek pokaždé nebude tak hrozivý.

Pros, nevýhody masky na vlasy

Koně mají v masce mnoho výhod a jedním z nejdůležitějších je koupit nekvalitní falešný papír, který může poškodit kudrlinky, protože je možné nakupovat výživné a rozmrazovací látky pouze v lékárně. Cena masky na vlasy je poměrně vysoká, ale je to kvůli přirozenosti složek, které se v takových přípravcích vyskytují jen zřídka.

Hlavní výhody koní pro vlasy:

  • Směs živin je zcela připravená k použití (není třeba míchat další komponenty);
  • schopnost provádět postup s výkonem koně doma na vlastní pěst;
  • efekt tavicího masku je patrný pouze v 2-5 aplikacích;
  • ztráta se úplně zastaví;
  • dokonce se obnoví vlasy s vážným poškozením;
  • růst řetězce je stimulován;
  • objevuje se luxusní lesk, jako po drahých salonech;
  • užitečné látky rozmražování a výživná konská energie rychle pronikají do buněk folikulů a vlasů;
  • žádné další kosmetické přípravky se nevyžadují, maska ​​poskytne pramínky vše potřebné.

Neexistují téměř žádné nevýhody masky koně, ale, jak říkají dámy v recenzích, tavící prostředek je poměrně drahý. Další nepříjemná nevýhoda - kudrlinky se rychle zvyknou na výživové složky a pokud neposloucháte doporučení výrobců a aplikujete sílu koně mnohem častěji, dříve či později bude účinek na vlasy úplně zmizet, budou vypadat po pravidelném šamponování.

Nevýhodou je také neslučitelnost tavicího roztoku s rostlinnými přípravky na přírodní bázi. Některé komponenty směsi živin Horsepower zabraňují práci součástek obvyklého šamponu nebo balzámu, ani samotná maska ​​nebude mít zvláštní vliv.

Analogové výkony koně

Maska Koně s tavícím a nutričním účinkem má mnoho analogů, někdy není tak účinná, ale přesto má příznivý vliv na kudrlinky.

Fusion

Feature Fusion - její součásti jsou zcela přirozené, takže je zcela vyloučena negativní reakce těla (alergie). Dalším přínosem živin je to, že to netrvá dlouho, než to masírovat, to trvá jen několik minut. Směs můžete použít doma bez pomoci, protože vše, co potřebujete, je použít Fusion po celé délce kadeř a okamžitě ji vypláchnout. Účinek je zarážející - vlasy se okamžitě stávají příjemně měkkými a lesklými a pravidelné používání stimuluje rychlý růst.

Estelle

Dalším vynikajícím příkladem masky Horsepower je nástroj Estelle, který může v několika málo aplikacích zlepšit stav pramenů, opravit poškozené tkáně, posílit kořeny a ovlivnit růst. Kromě velkého množství živin, jejichž unikátní vzorec umožňuje snadno proniknout do tkaniny pramenů, má Estelle maska ​​na vlasy vynikající vlhkost. Po několika procedurách dokonce vlasy, které jsou silně ovlivněny curlingem nebo chemickým účinkem barviva, se zcela regenerují a stávají se zdravými.

Brerel

Komponenty masky - přírodní extrakty, které se rychle vyrovnávají s téměř všemi problémy vlasů. Lupiny, vyškrtnuté špičky, suchost a křehkost zcela zmizí. Užitečné látky pronikají nejen do struktury zámků, ale také aktivují práci kořenů, což má pozitivní vliv na růst pramenů. Posledním přínosem pro použití směsi je to, že kvůli některým látkám obsaženým v masce, vlasy výrazně zvyšují svůj objem a vypadají dobře upravené jako po drahých salonech.

Kde koupit Koně a jaká je cena

Koupit krmivo kogenerace může být téměř každý specializovaný obchod a v některých lékárnách. Níže ukážeme seznam obchodů, kde můžete objednávat online a zajistit dodávku. Ale věnujte pozornost jeho nákladům a podmínkám.

Můžete si koupit výživnou masku Horsepower v:

  • Internetový obchod Laboratoř zdraví a krásy za cenu 480 rublů.
  • Lékárna kůže centrum zdraví za cenu 481 rublů.
  • Online lékárna ZdravZona nabízí 452 rublů.

Recenze na výsledky z masky na vlasy

Fanoušci na masce Horsepower rozmrzel výživné hodně, ačkoli to se objevilo ne tak dávno v lékárnách bodů. Dámy rádi využívají výrobek k péči o zámky a sdílejí své zobrazení na síti. Pozitivní zpětná vazba na vlasy Maska získaná díky efektivním účinkům. Ženy v přehledu říkají, jak snadné a jednoduché se vyrovnávají s problémy s vlasy. Dokonce i vlasy poškozené četnými mechanickými účinky jsou obnoveny a současně se zvyšuje rychlost růstu a zvyšuje se objem.

Zpětná vazba od Valentiny (28 let):

Dlouho jsem se snažil najít perfektní nákupní produkt, aby se postaral o svou hrdost - luxusní kudrlinky, které po aplikaci barvy začaly rychle ztrácet svůj lesk, staly se suché, nepříjemné na dotek, spadly do celých skvrn. Poté, co jsem se zmínil o kosmetičce, zjistil jsem, že existují masky, které se skládají ze součástí, které jsou pro vlasy užitečné a jsou zcela připravené k použití. Nemohl jsem odolat a koupil si sklenici koňské síly, která vyživuje tání. Po první procedu, kterou jsem vykonal, se vráťte zpět. Několik dalších použití mého oblíbeného léku - a zapomněl jsem na to, že jsem vypadl. Skutečnost, že měkkost a hedvábnost jsou zpět - a není třeba říkat, moje vlasy nikdy nevypadaly tak nádherně.

Ženy, které již zoufale potřebují zlepšit stav vlasů, a ti, kteří chtějí, aby jejich vlasy vždycky vypadaly svojí vzhled a leskly se zdravím, by rozhodně měly používat masku Horse Power Melting. Hlavní věc zde není přenášet se a dodržovat všechny požadavky uvedené v pokynech, až poté, co luxusní kudrlinky potěší svou hostesku a způsobí nadšené a závistivé názory ostatních.

Recenze Horsesece Horsehair vlasové masky Tavení Výživné

Péče o kosmetiku - recenze o koňské masce pro koňské koně "koňská síla" Tavení výživné

Recenze

Koupila jsem si masku v naději na posilování vlasů, očekávám snadné česání a stylování, jako od Pantene. Výsledkem je, že vlasy stále vypadají, maska ​​nevytváří vlasy měkčí, stejně jako Pantene maska, vlasy přestaly být fit (je třeba stříkat "ploché železo"), je elektrifikováno, ačkoli to nikdy nebylo pozorováno před....

příjemná vůně, dobrá konzistence

vysoká cena, špatně vymyté, vyschlé vlasy

Vedla na reklamu a na doporučení prodávajícího v lékárně. Koupil za 300 rublů. (Vím, že je dražší prodávat), začal jsem ji používat. Nikak nerozuměl: zpočátku její vlasy ztratily svůj objem, staly se...

Maska na vlasy "Koně". Co říkáš?

Po dobu dvou nebo dokonce tří měsíců mám potíže s mými vlasy: začínají se strašně rozpadat (((Předpokládám, že to je buď kvůli použití špatně kvalitní barvy (koupil jsem 2 za cenu 1 ve stylu Sangi)) a aktivní použití železa, nebo testováno na hormony.

Obecně platí, že nejrůznější druhy kefírů, cibule a jiné, které se jim podobaly, jsem nechtěl dělat, kdysi jsem to udělal, ale nevšiml jsem si žádného konkrétního výsledku. A rozhodla se uchýlit se k chemii. Lékárna měla 2 masky a i když jsem neměl rád vysoce inzerované výrobky, rozhodl jsem se zkusit tuto "Horse Power".

To znamená, že během mytí nebo spíše při vypláchnutí této masky je v odtoku spousta zbytků, ale po několika dnech jsou vlasy měkké a hřeben je mnohem menší. Používá se 4 krát. Takže si myslím, že vlasy jsou menší, protože většina z nich vypadne během mytí nebo maska ​​skutečně funguje?

Blog krásy Alenky

Koně. Koně Kondicionér šamponů Maska na vlasy "tavící" výživná. Zpětná vazba.

Dlouho jsem se díval ve směru této značky v lékárnách, ať už jsem o tom přemýšlel nebo ne. Vím, že mnoho lidí se bojí jména, ale ve skutečnosti vůbec neznamená, že koně jsou mytím tímto šamponem, atd. atd., dokonce trochu legrační, abych byl upřímný.
Vždycky jsem očekával od šamponu nejdříve celý objem a tak, aby se vlasy neobtěžovaly, možná jsou zde hlavní kritéria při výběru vlasů.
Běžím trochu dopředu, uvědomuji si, že tady mám takový účinek.

Pěna není příliš hojná, zřejmě proto, že je také klimatizací. Abych byl upřímný, nemám rád produkty příliš v jednom, jsem zvyklý na to, když je vše oddělené. To je asi důvod, proč jsem poprvé vyzkoušel tento šampon, neměl jsem rád umývání hlavy, protože jsem nedokázal pochopit, jestli jsem ho umyl, nebo ne, stále jsem cítila, jak se mi vlasy stáhnou, ale když jsem usušil vlasy, Uvědomil jsem si, že jsou perfektně umyty a vůbec nebyly váženy.
Šampon neobsahuje přílišné vlasy, téměř se nezamotá a netiskne. To dává vlasům zdravý lesk.
Ale nejdůležitější je objem! On dává nějaký neskutečný objem po celé délce! VoloS, jako kdyby se zvětšil (hříva) a dokonce i na dotek takový dojem je, že vlasy staly se silnější (mám velmi tenký). Hlasitost mě na druhém dni spočívá, a dokonce i na třetí, i když už je patrné, že by měla být hlava vypláchnuta. Ačkoli to není uvedeno nikde na šamponu, které dává objem, jako pro mě to je jeho nejlepší rys, nikdy jeden z prostředků, které jsem testoval dal takový objem.

Manžel také ocenil tento šampon a ještě dříve než já. Nyní ho vůbec nezmění a již jsme koupili druhou lahev :)

Maska je v plastové nádobě, kryt je zkroucený, uvnitř je ochranná plastová membrána.
Na krabici a na samotné sklenici jsou všechny potřebné informace a složení.

Maska je velmi tlustá, její struktura je lehce ošuntělá a mastná. Aroma je velmi příjemná, mírně kyselá. Vlasy se snadno rozšiřují, opravdu se doslova roztaví. Oblékla jsem se po celé délce - i na kořenech.
Držel jsem ho asi 5 minut - 10 už nemá dost trpělivosti, ale účinek, jak vidím, se nemění. Maska je velmi dobrá a rychle rozkládá vlasy, čímž usnadňuje česání, nedělá je těžší, dokonale hydratuje konce a dodává vlasům ještě větší lesk.
Používám to asi jednou týdně, někdy častěji.

Oba produkty jsou vyráběny v Rusku.
Cena: Šampon - asi 450-550 rublů na 500 ml. (levnější online)
Maska - asi 450 rublů na 250 ml.
Můžete si koupit v lékárnách!

Absolutně pravdivé prohlášení, které děsí jméno! Vím to všechno dokonale a rozumím tomu, ale nemůžu a všechno))
Šampon není pronikán, ale maska ​​má zájem, možná se určitě rozhodnu. ))
Děkujeme za recenzi, Alenochka))

No, tady, něco takového) Líbilo se mi to a tohle, lituji, že jsem to předtím nekoupil, abych byl upřímný.
Děkuji vám, že jste se zastavili, obávám se, že jsem to neřekl správně, ale často to přezdívka neodpovídá)) Budu rád, když píšete, jak můžete / byste měli řešit!

Alena, plné jméno Juliana, já také reaguji na Julii)) A dokonce i na Yulku)) a Loku také)) obecně jako nejvhodnější a volat))

Jaké krásné jméno - Juliana! Super snadné! Ok, díky, teď budu vědět :))))

Mask Horsepower: recenze nadšených kupců

Každá žena se potýká s problémem slabých vlasů a rozštěpených konců. Zvláště v létě jsou vlasy vystaveny negativním účinkům ultrafialových paprsků, které vysychají vlasy a zbavují jejich vitální energie. Série šamponů a masky "Horsepower" je navržena tak, aby se starala o vlasy zbavené své původní síly a zdraví. Testy Mask Horsepower získaly nejvíce pozitivní výsledky. Ženy mají ráda roztavenou strukturu, je příjemné dát si ji na vlasy a masku z hlavy vypláchnout. Maska je bohatá na přísady, které vyživují a hydratují vlasové kořeny.

Maska na vlasy Popis Koně

Jakmile se maska ​​dostala do prodeje, vyvolala velký zájem o příznivce kosmetiky Horse Power. Šampony na vlasy jsou mezi široce známým sexem.

Šampony na vlasy dělají vlasy silné a silné. V kombinaci s maskou poskytuje nástroj spolehlivou ochranu před vnějšími agresivními účinky, zlepšuje strukturu vlasů a ovlivňuje jejich intenzivní růst.

Maska má příjemnou strukturu. Je příjemné ji položit na hlavu, díky vlasové struktuře nehasne.

Popis produktu:

  • Má bílou barvu se smetanovým odstínem.
  • Má mastnou strukturu, která zajišťuje rychlou absorpci do vlasů.
  • Má příjemnou vůni květinové zahrady.
  • Poskytuje snadné použití a odstranění vlasů.
  • Má okamžitý efekt.

Maska se prodává s objemem 250 ml. Sklenice má ochrannou membránu, která způsobuje důvěru spotřebitelů. Pohodlné balení a pěkný design přitahují pozornost a cena může být nazývána demokratická, protože maska ​​trvá dlouhou dobu.

Maska Konská síla: vlastnosti aplikace

Maska na vlasy Konská síla je určena pro péči o slabé vlasy, bez lesku a hedvábí.

Jedná se o typ masky, který by měl být aplikován okamžitě po aplikaci šamponu. V kombinaci s ním maska ​​má okamžitý účinek, vlasy jsou jemné a hladké.

Aby maska ​​byla zdravá, měli byste dodržovat pokyny a doporučení pro její aplikaci na vlasy a pokožku hlavy.

Aplikace masky:

  • Maska se aplikuje na umyté, mokré vlasy.
  • Malé množství masky se aplikuje na celou délku vlasů. Vzhledem k husté kompozici pro aplikaci po celé délce vlasů stačí malé množství kompozice.
  • Masku neaplikujte přímo na kořeny vlasů. To povede k ucpání pokožky, což ovlivní rychlou kontaminaci vlasů.
  • Maska stojí na hlavě z 5-10 minut. Umyjte teplou vodou.
  • Po použití masky je důležité nechat vlasy přirozeně suché.

Díky hustému složení masky stačí na dlouhou dobu. Má okamžitý účinek, zlepšení struktury vlasů nastává po prvním použití, ačkoli účinek může být krátkodobý.

Konská maska-balzám: Odhadované efekty

Mnoho žen očekává dlouhý efekt zakoupených masky. Ve většině případů jsou tyto masky určeny k častému používání, aby se udržely vlasy ve zdravém stavu a krásném vzhledu.

Účinek masky bude trvat, dokud nebude maska ​​pravidelně a systematicky používána. Po dokončení kurzu se struktura vlasů může opět zhoršit.

Abyste tomu zabránili, spolu s používáním zakoupených masky doporučuje většina lékařů a specialistů v kosmetologii používat další péči o vlasy. Vzhledem k tomu, že vlasy si mohou zvyknout na složení masky a nestaly se náchylné k účinkům svých komponent.

Efekt masky Horsepower Pepper:

  • Vyživuje. Vlasy jsou opatřeny spolehlivou výživou a péčí.
  • Zvlhčuje. Maska zabraňuje vzniku lupů a obnovuje vodní bilanci.
  • Stimuluje růst vlasů. Díky červené paprice v kompozici poskytuje maska ​​intenzivní růst vlasů.

Účinek rychlého růstu vlasů nelze okamžitě vyhodnotit. Posouzení intenzity růstu vlasů je možné pouze po delším používání masky.

Tavicí maska ​​Konská síla: hodnocení zákazníků

Tavicí maska ​​Konská síla se stala skutečným průlomem v kosmetickém světě. Dostala hodně pozitivní zpětné vazby. Mnoho žen je připraveno ji používat trvale. Ale jak bylo uvedeno výše, maska ​​musí být čas od času změněna.

Při čtení recenzí o masce na internetu je důležité vzít v úvahu skutečnost, že každý organismus je individuální, má své vlastní vlastnosti a vlastnosti. To, co vyhovuje, nemusí nezbytně chutnat druhé.

Při výběru masky je důležité spoléhat se jen na individuální zkušenosti a osobní názor. Je také důležité být připraveni na experimenty a nové pocity.

Hmatatelné účinky masky:

  • Podporuje snadné česání vlasů;
  • Jsou hladké a hedvábné;
  • Vrací bývalý lesk;
  • Zlepšuje strukturu vlasů.

Některé ženy nemohly cítit účinek masky na vlasy. Možná je tomu v případě nepravidelného používání masky. Existuje také varianta neslučitelnosti kompozice s jednotlivými charakteristikami struktury vlasů.

Maska na vlasy Koně (video)

Šampon a maska ​​Koně se střely. Zvláště maska ​​potěšila přívržence této série. Pravidelné používání masky poskytuje vlasům intenzivní výživu a hydrataci. Struktura vlasů se zlepšuje. Stávají se hustými, silnými, hladkými a lesklými. Vlasy se snadno hřebčí a nejsou zamotané. Při aplikaci masky byste se měli striktně řídit doporučeními pro aplikaci na vlasy, abyste jim neublížili.

Pro Více Informací O Suché Vlasy