logo

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • Pro tisk
  • FAQ
  • Galerie
  • Registrace
  • Přihlásit se

Mezoterapie

Mezoterapie

Solaris 18. června 2016, 12:46

Fórum nemá samostatné téma o mezoterapii.

Existuje poměrně velké množství různých léků, které postihují kůži a které jsou speciálně navrženy pro pokožku hlavy.
Musí zhodnotit, co a jak jednat, kde koupit.
Otočil jsem se k kosmetičce, řekl, že dokáže postupovat pevně, léky, z nichž si můžete vybrat.
má dvě jména, podle vlastního uvážení si můžu dát své vlastní.
Z nějakého důvodu se mi zdá, že existuje lék schopný obnovit nebo zabránit růstu vlasů v požadované oblasti kůže.

oftop:
Lékařství nemůže porazit alopecii? jaký nesmysl. Vážně, obnovit aktivní fungování vlasových folikulů je to takový nereálný úkol? nějaký nedostatečný, co si myslíte?

Re: Mezoterapie

Sanja777 18. června 2016, 17:12 hod

Samozřejmě, že je. Jsou nazývány Minoxidil, Finasterid a Dutasteride. A "mezoterapie" je dermaroller, který byl dlouho používán k posílení jejich působení při topickém použití, zejména když účinek perparatov začíná časem klesat.
Vyjádření motocyklu bude považováno za úspěšné =)

Schopný, ale skutečně vážný výzkum se nyní objevuje proti nedostatku financí. Kromě toho je třeba mít na paměti, že androgenická alopécia, se zdánlivými frázkami, je velmi obtížné léčit - prostě proto, že je spíše genetickým rysem než nemocí.
Existoval také třetí faktor - ignorování problému společnosti a la "slyšet, jestli jste rolník, je to přirozené" - ale v poslední době se naštěstí postupně začalo stát věcí minulosti.

A tak to bude. Ale sotva v blízké budoucnosti. Je to někdo udělá šťastný a jednoduchý objev, jako u antibiotik. Z potenciálu -
1) Deformace nebo destrukce DHT receptorů ve folikulích.
2) Silná, bezpečná, dlouhodobá a lokální anti-GHT lék.
3) "Breaking" genetického kódu, který je zodpovědný za citlivost a následnou degradaci vlasového aparátu v genově závislé zóně.
4) Klonování folikulů v správném množství.

Stručně řečeno, potřebujete spoustu peněz na dlouhodobý výzkum.

Re: Mezoterapie

slonik 18. června 2016, 17:45

Re: Mezoterapie

Solaris 18. června 2016, 19:11

Mezoterapie - což znamená postup propichování oblasti kůže s komplexními přípravky, jsou vyráběny v ampulích o objemu 5 až 10 ml.
Vím, že s těmito léky existuje mezoterapie a plazmatické zvedání (meso s vlastní krevní plazmou člověka).
Nejsou k dispozici žádné běžné statistiky o mezo. jeden negativní přehled o plazmovém zvedání zde na fóru není pro mě ukazatelem.

Minox a další externí prostředky (nevím všechny), dočasně pomáhají, nečiní na příčinách oslabení růstu vlasů, nedávají výrazný účinek, musí být používány neustále, dokončují se - účinek se zastaví.
Ve skutečnosti je to prostě alternativa k normálnímu metabolismu pokožky hlavy, kterou lze podle mého názoru obnovit na zdravou kůži.

Re: Mezoterapie

sgone 20. června 2016, 10:57 hod

Re: Mezoterapie

Solaris 21. 6. 2016, 12:47

Souhlasím, ale mohou se jednat o injekční drogy, které ovlivňují AGA, plus krmení růstového procesu, myslím, že to může být užitečné.
Já spíš ne AHA, ale kvůli stresu.

Re: Mezoterapie

Sanja777 24.6.2016, 01:59

Re: Mezoterapie

Kristina.Kap 29. května 2017 10:39

Re: Mezoterapie

Julia.J 01. června 2017, 13:58

S největší pravděpodobností minoxidil tě získal a ne mezo. A jaký koktejl jste si popadl?

Re: Mezoterapie

tanyuttA 26. července 2017, 12:08

Kdo je na konferenci

Právě prohlížíte toto fórum: nikdo není registrovaný uživatel a host: 11

Mezoterapie vlasů a hlavy - recenze

Negativní recenze

- Nevýhody: to bolí, hlava se po postupu postupuje špatně, je to drahé, nemůžete si vlasy vyprat dva dny po proceduře, není žádný výsledek!

Řeknu ti svůj příběh. Vlasy začaly spadat už dávno, nemohu dosud vysvětlit důvod. V únoru letošního roku jsem se rozhodl jít k trichologovi v naději, že je to stále specializovaný lékař, který mi může pomoci. Udělala jsem schůzku (stála 300 rublů), přišla na kliniku. Doktorka se ukázala být hezká mladá žena s příjemným vzhledu, která obecně vyvolává důvěru. Prohlédla si vlasy, poslala mě, abych prošla testy, po které jsem musel znovu přijet na recepci a ona by předepsala léčbu. Stalo se tak, že jsem mohla shromáždit všechny analýzy až do konce května. Vlasy v té době samozřejmě nepřestaly vypadat, přestože byly vyzkoušeny mnoho populárních metod a různých vitamínů a bylo snadné, aby všichni lékaři jeli. Proto jsem se rozhodl znovu uvést schůzku, tentokrát se všemi analýzami (což mimochodem bylo naprosto normální). První věc, kterou jsem viděl, byla moje karta, v níž se nějakým zázračným způsobem všechny postupy, které bych udělal, byly již napsány, ačkoliv mě ani neprošetřila, nevyšetřovala mě analýza! To mě samozřejmě překvapilo a upozornilo. Šla jsem do kanceláře, znovu se podívala na vlasy, podívala se na testy a řekla: "Uděláme mezoterapii!" Určitě to pomůže. "Souhlasil jsem s zoufalstvím, protože více než polovina vlasů vypadla a obával jsem se, že si představím, co se stane dál. Dohodli jsme se, že postupujeme jednou týdně, náklady na první proceduru se pohybují kolem 2 000 rublů a typ s "slevou" je 900 kopek.

Přišel jsem k prvnímu postupu, byl jsem strašně strach, protože jsem dobře věděl, co dělám. Lékař před mnou vytáhl několik ampulí a začal je přitahovat do malé stříkačky. No, po začátku mučení, nevím, jak to říkat jinak! To je velmi bolestivé! Jsem trpělivý, ale nakonec se jen třásl bolestí. Ale přemýšlel jsem o tom, že tento efekt by stálo za to, pokračoval jsem v postupu. V důsledku toho jsem se poté, co jsem udělal sedm procedur a strávil asi 8 tisíc, jsem se rozhodl opustit tyto zbytečné muky. Dovolte mi vysvětlit, proč:

Za prvé, ukázalo se mi, že mě za několik měsíců píchla stejnou skladbou! Některé vitaminchiki, podle ní. Chápu všechno, vitamíny jsou užitečné, ale v normálních mezích! Používáte-li několik měsíců pouze jeden druh vitamínu, nemyslím si, že by to bylo prospěšné. Koktejl injekčních léků je však podle mého názoru nutno změnit.

Zadruhé, nedodržení hygienických norem! Vytváření snímků bez rukavic je nějakým způsobem podivné! Navíc, nekonečně klesající ampule jsou jen "výšky dovedností"!

Za třetí, je to bolestné a nepříjemné! Na rány z injekcí se tvoří krusty, které jsou strašně 2-3 dny po zákroku. Navíc po proceduře nemůžete vlasy umyt dva dny, takže pokud máte mastné vlasy, způsobí to nějaké nepříjemnosti.

Za čtvrté, žádný účinek! Byl bych odpustil všechny výše uvedené a odpustil jsem několik měsíců, kdyby to byl alespoň nějaký účinek. No, zpočátku, po 2-3 procedurách, byl opravdu, i když malý, vlasy šplhaly o něco méně. Byl jsem už potěšen, ale nebylo to tam! Po 5-6 procedurách se vlasy opět vrátili, přestože jsem vypil vitamíny Pantovigar předepsané tricholožcem!

Závěr: Co můžu říci o mezoterapii? Nejprve si vybírejte dobrý odborník! Nechte dražší, ale efektivnější. Navíc si nemyslím, že by mezoterapie pomohla z jakékoliv choroby vlasů, není to všelék! Proto je nutné zjistit důvod a ne spustit injekce do hlavy! Obecně platí, že mezoterapie je extrémní metoda! Existuje mnoho méně bolestivých a účinnějších alternativ. To je moje osobní zkušenost a jestliže mezoterapie někomu pomohla, jsem šťastná pro vás, máte dobrý odborník! Tento postup však nedoporučuji, nestojí za peníze, čas a nervy.

Udělal jsem to. Dal jsem spoustu peněz. Bude to bolet. Efekt je nulový (i když, možná, komu pomáhá.). Rozčiloval jsem se, pak jsem šel na homeopat (jsem byl na HB, po prvním těhotenství). A to je všechno - po dvou měsících začaly vlasy znovu růst a po půl roce zapomněla, že všichni spadli ze mě! Všechno bylo obnoveno! Ale tyto homeopatické koule by měly být užívány pravidelně a měly by být opilé po dlouhou dobu - několik měsíců. A pak mi kometolog mi řekl o mezoterapii, že s HB je obecně nemožné dělat kdekoliv - nikoliv na tváři, ne na těle!

Výhody:

Nevýhody:

drahé, bolestivé a co je nejdůležitější - žádný účinek

Mám 31 let, vrchol hlavy začal být plešatý, zatímco oblast byla poměrně malá, rozhodla jsem se to opravit a šla na kliniku Dr. Volos v Moskvě. Lékař, který si tam vzal, řekl, že 90% pravděpodobnost, že mezoterapie by měla pomáhat s problémy. Neexistují žádné připomínky k samotnému postupu (dobře, trochu to bolí, ano, ale kvůli zdraví a kráse) Zkušení lékaři tam je všechno v pořádku, mezi Dermahealem a F Hair (+ elektrický peeling) střídá 10 injekcí. Již od doby, kdy se k nim obrátil, je již 3 měsíce, výsledek je úplně nulový. Není to taková plešatost, která neprochází dále, ale není bohužel pozitivní, bohužel. Budeme se muset dívat dál.

V posledních třech letech jsem si všiml, že na jaře mé vlasy začaly těžce klesat.

Samozřejmě jsem s tím začal bojovat.

Vybrala jsem mezoterapii jako jeden z bojových prostředků, protože jsem o ní slyšel hodně dobrých věcí, do té míry, že dokonce změnila tloušťku vlasů.

Později se ukázalo, že je to přehnané - tloušťka vlasů je geneticky položena a něco může být změněno pouze tehdy, pokud se vlas z nějakého důvodu stane tenčí.

Provedla mezoterapii v 6 procedurách na klinice "Uro-Pro" na Voykovské škole.

S předběžnou diagnózou.

Výsledek ukázal, že vlasy vypadnou kvůli podvýživě.

Mám opravdu špatné zásobení mozkem krví a problémy s cévami.

Postup sám trval 3-4 minuty, ne více.

Lékař to udělal rychle, snadno a nějak náhodně.

Efekt přichází někde za měsíc, takže nemá smysl čekat na okamžité zázraky.

Jediným přínosem, který jsem získal z tohoto postupu, bylo to, že jsem se dozvěděl o droze s názvem Minoxidil.

Byl součástí mezokoklu.

Později jsem o tom začal číst a zjistil, že se vyrábí jako sprej.

Ačkoli jsem to udělal se slevou, ale pro sebe jsem dospěl k závěru, že i tyto peníze nestojí za to.

Našel jsem pro sebe dostupnější metody.

Například injekce vitamínů B6 a B12.

Dělám to v hlavě, ale můžete v zadku - s intramuskulární údržbou, je menší ztráta užitečné tekutiny.

Dobře, také vitamíny Revalid mi pomáhají dobře, ale jen za čas, kdy je přijata. Nyní je kupuji předem, připravuji se na čas X, tzn. Pro odpuštění jara.

Neutrální recenze

ano z pádu pomohl. No, po vyvrtnutí přestane dojít k pádu ven se zdvojnásobenou silou. také rostl tři měsíce slušně. z mínusů se skalp stává mastnou

Vyrobila mezoterapii pro vlasy za účelem "zkusit". Nebyly žádné problémy s vlasy, takže to bylo omezeno na jeden čas, ne na deset relací, jak doporučujeme. Prick vitamíny v hlavě opravdu bolí, protože Anestezie na vlasy se nepoužívá. Zasedání končí rychle, takže kvůli zvědavosti můžete být trpěliví. Beautician uvedl, že účinek bude za šest měsíců. Po šesti měsících vlasy prudce vzrostly. Závěr - tam budou další peníze, můžete udělat mezoterapii na vlasy.

+ Výhody: vysoká účinnost

- Nevýhody: Nemůžete umyt vlasy dva dny po zákroku

O mezoterapii se rozhodla ze dvou důvodů:

-hrozný stav vlasů (štěpení / lámání / sucho).

-seboroická dermatitida, jejíž svědění bylo nesnesitelné.

V tuto chvíli bylo provedeno 5 procedur, stále je 5.

Co se týče bolesti: je obtížné jednoznačně říci, někdy jsem vzlykal ve 3 potoků a někdy "oyknu" několikrát a to je ono. Jednotlivě a hlavně, bolest přímo závisí na léku. Několikrát mi hlava (záběry) ublížila po dobu až 2 dnů a někdy lékař opustila, jako by se nic nestalo (dostávám jinou směs koktejlů pokaždé).

Pomáhá nebo ne?

Byl jsem neuvěřitelně překvapený, ale zbavil jsem se svědění pokožky hlavy po 1. (!) Postupu. co je šíleně šťastné.

Doufám, že za pár měsíců mohu posoudit stav vlasů.

Kvílení jsem rozhodně "za"!

Můj postup se blíží konci (7 nebo 8 odešel, dělám to jednou týdně), udělám ještě pár. Ale!

Po dvou měsících od zahájení postupu jsem konečně cítil výsledek změny stavu vlasů.

A upřímně řečeno, jsem velmi překvapená. Vlasy se staly hustší, hladké, lesklé a nasycené něčím. Chytím si ruce vlasy a cítím se, jako by předtím pórovité vlasy zavíraly váhy a teď nezbavují vlhkost.

Těším se na první účes, pak mohu pochopit, co se stalo s rozštěpenými konci a rozbíjením konců.

A poslední věc: Nebojte se bolesti! Všechno je individuální a dokonce i když vás bolí, je to docela přijatelné. Navíc mnozí neublíží vůbec.

Udělal jsem to v Bonum, toleroval jsem to, ale záleží na specialistovi, udělal jsem různé věci, pro někoho to bylo méně bolestivé, pro někoho jiného. Ovšem tento efekt byl velmi dobrý! Nečekal jsem to přímo.

Pravidelně se věnuji v Salonu krásy v Provence. Zvětšila si vlasy. Ano, to bolí a musíte být trpěliví, ale výsledek stojí za to. Nevím, co může nahradit mezo - vlasy rychle rostou, a hlavně jsou zdravé, silné a nevypadají. 1 ml je asi 2000 rublů, ale stojí to za to, než jsem si neustále budoval vlasy. a to mě stálo mnohem víc.

Výhody:

vlasy začaly vypadat méně, objevilo se malé množství

Nevýhody:

drahé očekávání se neuskutečnily

Až do 15 let jsem měl husté a zdravé vlasy, ale stalo se tak, že jsem šla do nemocnice s onkologickým onemocněním. Léčba zahrnovala chemoterapii a radioterapii. Přirozeně během léčby vypadly vlasy úplně. Po skončení léčby se začaly objevovat první vlasy, připomínající děti (tekuté, tenké), s časem, kdy se trochu zlepšily.
Lékaři varovali, že chemie opouští tělo po dobu 5 let, takže je možné, že vlasy za toto období budou slabé.
Odstoupil jsem a čekal.
Po šesti letech se situace nezměnila. Zkoušel jsem kurzy Vitrium Beauty, Pantovigara, šampony a sérum Aleran, Vitamin E, ale všechny byly neúspěšné.
Rozhodla jsem se projít mezoterapií.
Jeden proces stojí 1500 rublů (N. Novgorod, 2017) to mi trvalo 10.
Říkám hned - postup je spíše bolestivý a trvá 15 až 25 minut.
Po prvním postupu je trochu bolesti hlavy.
Na konci kurzu doktor řekl, že lék bude "nasycovat chloupky" asi 7 měsíců. Poslední postup byl v červnu 2017. (nyní duben 2018), tj. uplynulo 10 měsíců a nehlídám výsledek "WOW".
Ano, vlasy začaly vypadávat méně a objevil se lehký objem. Ale, myslím, příliš malý efekt pro 15 tisíc rublů.
Doporučuji udržovat zdravé vlasy.
Pokud však máte vážnější problémy (například jako moje nebo plešatost), radím vám, abyste nejdříve kontaktovali tricholožce, složili potřebné testy, podstoupili komplexní vyšetření a již na doporučení lékaře, aby se přihlásil k mezoterapii.

Byl jsem přiveden do mezoterapie trichologem. Problémy s vlasy jsou už sedm let, plešaté masky jsou stále maskované správným stylem, ale zatím. Byla jsem nejprve diagnostikována - androgenní alopecie, pak další tricholožka - difuzní. Když jsem šel k trichologovi, když jsem absolvoval všechny potřebné analýzy, kde bylo všechno v pořádku, samozřejmě jsem byl v extrémním bodě. Je smutné vidět každý den, jak rychle vaše vlasy opustí vaši hlavu. Upřímně řečeno, to mě bláznivě blázní, stane se módní.

Strávil jsem obrovské množství peněz v souhrnu na všechno, co se týká vlasů. Věčné tyhle

- nikdy levné sérum (Vichy, Davines, Ducray atd.);

- oleje (tzv. "olejování") - Amla, Shikakai, kokosový ořech, lopuch, semeno hroznů (a mnoho dalších), všechny známé písně s mokrým ručníkem a třemi hodinami zápachu;

- třtiny tinktury pepře a cibule a vše ostatní, které nejsou určeny pro pokožku hlavy; oplachování domácí trávy; nové postupy salonu zaměřené na zlepšení stavu vlasů a vlasové pokožky; peeling, masáže, darsonvalizace;

- vitamíny, které ani za 500 rublů, dokonce ani za rok 2000, nejsou schopné zastavit spád, mohou jen mírně zlepšit celkový stav;

- (Davines, Lush, všichni s Iherbem) - zase drahá, setr Dyvins s lotionem mě stálo 8 000.

Třešeň na dortu byla účes pro chlapce. Výše uvedené akce jsou klasickou sadou plešatých mladých dám.

Tricholog mi řekl přímo - jen mezo by dalo skutečný výsledek, zbytek do mrtvého obličeje. Byl jsem již tak vyčerpaný všemi těmito nekonečnými analýzami a manipulacemi, že se mi zdálo, že to není tak špatný nápad. Vzhledem k tomu, že klinika, kde jsem byla vyšetřena, není levná, rozhodla jsem se udělat mezoterapii jinde.

Prošla jsem můj první kurz u domácího kosmetologa s velkým množstvím zpětné vazby na Profi ru. Řeknu hned, že neexistuje prakticky žádná kontraindikace pro mezoterapii, takže nevystavujete riziko, že se obrátíte k domácí socialistovi. Nevěřil bych tváři, ale skalp je poněkud jiný. Byl jsem hotovec 12 procedur (každých 7, 10 dní), náklady na 2500 rublů každý, droga Dermaheal meso. Má dobré, bohaté složení s peptidy. V kabině je dvakrát dražší. Na úkor bolesti - to neudělalo zatraceně, byla jsem připravená polknout nůž, dokud mi zůstaly vlasy. Dvacet minut a můžeš trpět.

Bottom line: Moje vlasy se zastavily pouze v šestém a sedmém postupu, což je trochu smutné, protože to je demotivující. Ale výsledek vypadal jako nic jiného, ​​hlavní věcí není vzdát se. Zůstal tři měsíce, pak se znovu začal rozpadávat a vypadávat. Aby to bylo smysluplné - je potřeba neustále se pohybovat, je to fakt.

Tato volba je výhodnější než salon - to je pán doma a na kuponu.

Již jsem provedl druhé slyšení punkcí na kuponu (7 procedur 5000). Samozřejmě, že mistr to tak špatně nepropichl hlavou, ale je stále účinný i se slabým strojem bez peptidů - španělským F-Hair. Kromě toho, dokonce i když jen házení jehly v hlavě - to je již vynikající pro vlasy, i když kompozice je špatná.

Mnozí řeknou - drahé. A teď, dámy, počítte, kolik peněz utratíte na ampulech, vitaminů, procedurách atd. Výsledkem je, že děláte mezo dvakrát za měsíc, pokud je financování stejné, s výjimkou přesného účinku.

Opravdu doporučuji pouze těm, kteří trpí alopécií, opravdu musí bojovat o vlasy až do konce jejich dnů. Také, pokud není místo pro peníze - pokračujte, určitě to nebude horší. Pokud jste špatně ořezováni - Meso zrychluje růst s třeskem, můžete si také sami. A obecně z jejích vlasů naživu, velmi krásná, i když to není tak moc, jako z velmi dobrého salonního postupu, který je ideálně vhodný právě pro váš typ vlasů.

Stručně řečeno, efekt je pro mě zcela nulový. Současně zcela nelituji, že jsem se snažil, i přes vysokou cenu a pochybné pocity v procesu. Všechny individuální a dobré recenze jsou opravdu hodně.

A pak - trochu víc.

Je mi 30, vlasy mi začaly vypadat asi před dvěma lety. Plus mínus rovnoměrně přes hlavu.

Zpočátku byly vlasy velmi dobré, kudrnaté a silné. Teď po dvou letech potíží se struktura a kvalita vlasů nezměnila, pah-pah. Byli však srovnáni s tím, že to bylo velmi malé.

Když jsem si všiml zvýšené ztráty, začal jsem hledat problém od obyčejného polyklinika pro LCA - všechny standardní testy, které jsou nejprve kontrolovány (železo, štítná žláza, hormony) jsou normou. Stres, těhotenství, antibiotika a tak dále - předtím to nebylo. To znamená, že proces, podle mých pocitů, začal na rovině.

Pak šli ke stranickým trichologům. A když jsem četl hodně internetu o tomto tématu, předem jsem pochopil, že jde o velmi dobrou firmu, která nemá zřetelné výsledky. Tak se ukázalo. Byl jsem na několika konzultacích (více než 5), snažil jsem se různými způsoby od masových trhů a všech druhů nátěrů s pepřem až po vysoce drahé speciální nátěry, tablety a tak dále. Jak čistě lékařská, tak cosmeceutical.

Ale všichni trichologové s jedním hlasem stále říkali o mezo (bez ohledu na to, co doporučili kromě toho) - že je to velmi dobrá metoda řešení srážek a procento těch, kterým jsou pomáhají, je velmi velký. Jsem velmi skeptický ke všem injekčním technikám v kosmetologii, přesně ideologicky. A zde také cena není nejvíce přátelská. Ale nakonec se z ústy dalšího tricholožce vzdala, protože se velice objímala v dobrém slova smyslu - neukládala, ale přesvědčivě s přesvědčením.

V důsledku toho jsem absolvoval kurz, 7 procedur. Vyzářené vlasy Mesoline (i když názory některých - že je příliš banální). Za cenu asi 4 tisíc za postup. Klinika není z rozpočtu.

Postup trvá asi 20-25 minut. Řezou celou hůl na polovinu. Celkově, pravděpodobně pod sto injekcí nebo o málo méně, nevím jistě - píšu to všechno podle subjektivních pocitů. Všechno je stažené ručně.

Je to jako - ano, je to velmi nepříjemné (a velmi závisí na zóně, kde volá). Nemohu říci, že to hodně bolí, jak říkají v mnoha recenzích. Možná stále mám poměrně vysoký prah bolesti. Obecně je možné trpět přesně, neměl jsem mdlobu, moje hlava se neotáčela (navzdory skutečnosti, že všechny druhy cévních projevů byly v mém životě velmi aktivní a bez) - no, mohlo by to být několikrát tupé několikrát v procesu. Po postupu - i žádné zvláštní pocity - ano, půl hodiny poté, co se objeví pocit rušivého podráždění, po něm nejsou stopy a pocity (aspoň jsem ho neměl).

Ani v tomto procesu, ani po nějaké době nezaznamenal žádný účinek. Ani na kvalitě vlasů, ani na procesu ztráty. Více se nestalo, nestalo se méně, nevšimlo si růstu nových. No, tedy čistě nula.

Současně chápu, že kdybych to nezkusil, pomyslel jsem si, že tady je to úsporné prostředky, které jsem se z nějakého důvodu nemohl rozhodnout. Ano, možná to závisí na koktejlu, který dávají. Ano, každý má různé situace, důvody a známky.

V důsledku toho nemohu ani odpovědět na otázku, doporučuji všem, aby se rozhodli pro sebe. Věřím, že možná to může pomoci. Ale může to být přesně stejný neúčinný odpad jako v mém případě.

Hodně štěstí a být zdravý

A i nadále hledám svou "zlatou kulku", pokud existuje.

Pozitivní recenze

Již jsem zde napsal 100 krát před 6 lety. Efekt je výborný. Žádný Pantovigar mi pomohl stejně jako mezo. Během období těžké exacerbace absolvovala kurz desetkrát jednou týdně. Pak jednou za 2 týdny. Pak jednou za měsíc. Bolesti, stejně jako mezo na obličeji. Ale můj kosmetička se dokonale zblázní, jehla se jednou změní a použije trysku, která lehce zasáhne hlavu a odvrátí od injekce.

Výhody:

zastavila ztrátu vlasů, obnovila délku

Nevýhody:

bolestivé, ale přijatelné a drahé

Opět jsem se rozhodl nějak změnit obrázek a pozornost klesla na změnu barvy vlasů. Bylo by lepší nechat si nechat laky s lakem, nebylo by to tak smutné. Chlupy v době kardinálních změn byly nasycené černě a chtěl jsem se stát blbostí popelem. Šel jsem do hospodářství holičství, kde služby byly více nebo méně přijatelné a rozhodla se začít s barevným praním. Mluvil jsem s kadeřníkem a rozhodli jsme se, že změníme vlasy. Poskytnuto třikrát. První dva krát byly úspěšné a vlasy reagovaly normálně. Přesněji nereagovali vůbec. Ale už potřetí udělal slámu. Vlasy byly suché a bez života. Kdybych chtěl zásadní změnu v obrazu, pak jsem to pochopil. Místo dobrých a zdravých vlasů jsem dostala slámu a vánoční stromek z rozdělených konců. A skalp začal svědit.
V důsledku růstu stresu se vlasy zastavily.
Musel jsem se uchýlit k nouzovým opatřením k obnovení délky, protože vlasy ztracené léta na různých olejích a maskách nepatřily k mým plánům. Snažil jsem se začít kurz s oleji a maskami. Vlhké vlasy, ale stále to, co potřebuji. Vlasy vypadaly i během mytí.
Přihlášená k mezoterapii pro pokožku hlavy. Jedna sezení stojí 500 rublů a já jsem prošel takovými 10, celkem 5 000 rublů.
♥ ♥ ♥ POUŽITÍ (co se rozhoduje) ♥ ♥ ♥
- obsahuje komplex vitaminů a stopových prvků, které vyživují a vyživují pokožku hlavy a tím aktivují "spací" žárovky
- aktivuje nový růst vlasů
- reguluje mazové žlázy (relevantní v případě zvýšeného obsahu tuku v kořenové zóně)
- aktivně bojuje proti lupům
- úsek a křehkost vlasů je řešena po dlouhou dobu
- tenké, suché a nehybné vlasy jsou obnoveny
- zabraňuje vypadávání vlasů kvůli stresu, neúspěšnému barvení, porodu atd.
- svědící skalp
♥ ♥ ♥ KONTRAINDIKACE ♥ ♥ ♥
- těhotenství a kojení
- diabetes
- citlivost na komponenty pro injekce
- onkologie
- epilepsie
- krevních chorob
- snížená imunita
- zánět pokožky hlavy, včetně houby
♥ ♥ ♥ POPIS POSTUPU ♥ ♥ ♥
V této době navštívil drahý uznávaný salon. Tam jsem dostala směs pro mezoterapii. Patří mezi ně aminokyseliny (obnovení pokožky), vitamíny (vyživující pokožku hlavy a aktivující růst vlasů), zinek (pro zmírnění svědění a odstranění problémů se zvýšenou mastnou pokožkou pokožky hlavy), keratin (složka vlasů, která posiluje a opravuje poškozené oblasti), mědi a dalších užitečných složek. Kompozice, kterou jsem uvedla, byla přirozená a nezpůsobila obavy.
1. První stupeň je antiseptický. Před zahájením léčby jsem byl dezinfikován speciálním roztokem s nízkým obsahem alkoholu.
2. Druhá fáze - dát zvláštní smetanu na otupění.
3. Třetí fáze - mezoterapie. Pak se začalo nejvíce nepříjemné. V injekční stříkačce se shromažďuje koktejl užitečných látek a vstříkne injekce pod pokožku hlavy. V zásadě není tolik bolesti, jakou jste slíbili. Měla jsem však oblasti, kde se dokonce velmi cítila - jsou to místa blíže k chrámům a krku, kde je kůže tenčí a citlivější. Injekce byla provedena ve vzdálenosti 1 cm od sebe. To vše se dělá na gauči.
Postup trval celkem 30 minut. Poté jsem byl znovu ošetřen pokožkou hlavy alkoholem.
Udělal jsem takové procedury 10 s rozdílem 1 týden.
♥ ♥ ♥ RESULTS ♥ ♥ ♥
Jsem velmi spokojen s výsledky, protože mezoterapie mi zachránila vlasy a jejich délku. Během 2 měsíců jsem prošel 10 procedur a viděl výsledek. Vlasy začaly vypadat méně po 2 procedurách a po 7 se spad zastavil. Vlasy vyzařovaly z takového množství vitamínů a užitečných látek. Svrbení hlavy konečně zmizelo a nepohodlí zmizelo. Před zahájením léčby byly lupiny účinné a pak se zbavily. Vlasy již nejsou suché.
Předčasně jsem odřízl rozštěpené a křehké konce a po mezoterapii se nevrátili. Vlasy jsou krásné a lesklé, je viditelný efekt oživení. Na hlavě se vytvořila chlupy nových vlasů a aktivoval se vlastní růst, který zmizel po neúspěšném barvení. Jsem spokojen s výsledky.
♥ ♥ ♥ ZÁVĚRY ♥ ♥ ♥
Výhody:
+ vlasy se rychle zotavily
+ vypadávání vlasů se zastavilo
+ skalp již není svědění
+ nový růst vlasů a růst délky aktivovány
+ vlasy jsou lesklé a krásné
Nevýhody:
- to bolí
- potřebujete absolvovat kurz
- není levné
- ne všude tam
- mnoho kontraindikací

Výhody:

posiluje vlasy, pomáhá růstu

Nevýhody:

Mezoterapie šetří vlasy během stresu. Po sérii nepříjemných událostí někde po třech měsících začaly vypadat vlasy ve svazcích. Nejsem si jistý, co přesně po stresu, ale fakt na tváři. Vlasy potřebují pomoc. Začala dělat mezoterapii, výsledek se nezjavil okamžitě. Ale zřejmě taková pomalá povaha vlasů. Tvrdší ocel, zvláště zřetelná při česání.

Výhody:

Nevýhody:

Po zahájení práce na novém místě došlo k problémům se ztrátou vlasů.
Vlhkost a chemické látky jsou špatně ovlivněny.
Ale i po propuštění bylo všechno špatné.
Rozhodla se navštívit centrum, uskutečnila mezoterapii.
Nyní hřeben není plný vlasů, vlasy rostly tak, jak to bylo.
Centrum samo se těšilo službě na nejvyšší úrovni.
Díky moc.
Pro kontakt

Výhody:

Nevýhody:

Výsledek není po prvním postupu)

Trpím ztrátou vlasů a tenkými vlasy. Pomyslel jsem si na dlouhou dobu a nemohl jsem se rozhodnout pro injekce, vím, že výsledek nebude trvat dlouho. A já jsem dospěl k závěru, že mám provést proceduru bez injekce. Ukazuje se, že místo jehly, každé 2-3 týdny musíte masírovat hlavu s mezo válečkem. Výsledky jsou viditelné po 4 ošetřeních. Nechte to být pomalý, ale ne tak bolestivý.

Dokonce i vážné problémy s vlasy lze vyřešit, hlavní věc je touha a trpělivost. Nejdříve chci upozornit, že kromě mezoterapie jsem použila a používala spoustu vlasových produktů. Budu o nich psát samostatně, ale teď jen o mezoterapii.

Mezoterapie je injekce do pokožky. Řeší mnoho problémů, vše samozřejmě závisí na použitých prostředcích a povaze problému.

V tomto přehledu budu mluvit o mezoterapii pokožky hlavy. Provedl jsem mezoterapii s vlasy Fuson F. Jedná se o španělskou mezoterapeutickou kosmetiku. Složení vitaminů B5, B7, hořčíku, zinku, sodíku, mědi, křemíku, kyseliny hyaluronové s nízkou molekulovou hmotností, stejně jako výtažky asijských centelů a ginkga biloba. Obecně obsahuje všechny nejpotřebnější, i když jsem chtěl, samozřejmě, víc. Ale lék, který jsem si původně zvolil, nebyl v našem městě nalezen. Takže jsem se zastavil u f-vlasů.

Mezoterapie by se měla provádět jednou týdně s průběhem 10 ošetření. Stát v průměru 1500 p. pro postup s léčivem. Ale to stojí za to. Mohu s jistotou říci, že výsledek je a je docela dobrý. Po prvním postupu jsem nezaznamenal efekt, pravděpodobně bude mít kumulativní efekt a nebude okamžitě viditelný. Takže stojí za to trpět. V případě mezoterapie obecně budete muset vydržet hodně, protože postup sám o sobě není příjemný. Trvá to asi 10-15 minut.

Za prvé, místo, kde se pichají, zpracovávají. V mém salonu - chlorhexedin. Někde může být léčeno jinými léky, nikoliv však podstatou. Mezokokteyl se zavádí pomocí speciální tenké mezeoterapeutické jehly.

Existují dvě hlavní metody mezoterapie:

1. Nappazh. Jedná se o povrchové časté injekce bez hloubky větší než 0,5 mm. Léčivo se podává v malých dávkách a mělké. Zpočátku jsem provedl mezoterapii s touto technikou. Zdá se mi, že je méně efektivní a bolestivější.

2. Papalové zařízení. Jehla je vkládána do hloubky 1-3 mm, léčivo se zavádí méně často, ale ve větším objemu. Líbí se mi tato technika více, protože Během dvou let trvalé mezoterapie hlavy jsem si všiml většího účinku od ní. Navíc, pokud jde o mě, je to méně bolestivé, protože to není tak časté.

Radím každému, aby vyzkoušel obě techniky a sám rozhodl, co je nejlepší. Stačí říct jména, cosmetologové vědí.

Fotoaparát ihned přiložím k postupu. Přes celou hlavu ve vzdálenosti 0,5-1 cm (nebo tak, v závislosti na tom, jak si pichnete) zůstávají stopy. Přirozeně je tento postup kontraindikován u lidí s problematickou koagulací krve. Nejvíce bolestivé pocity budou muset být zaznamenány v době postupu. Po skončení procedury a po lehké masáži však potíže přetrvávají. Asi jeden den, dokud se všechno nezahojí. V tomto okamžiku (tři dny) se mi nedoporučuje umyt vlasy, jak mi vysvětlily, aby nedošlo k propláchnutí drogy, protože padá na pokožku hlavy. Naštěstí se hlava rychle uzdravuje, nemám žádné problémy s praním. V tomto případě je spousta krust, závisí na cyklu a zdravotním stavu v určitém okamžiku, nemusí být vůbec žádná krev.

Aktualizováno dne 01/21/2016

Co se týče bolesti po dvou letech neustálé exekuce, mohu říct se slovy klasiky: "Darebák-člověk si na všechno zvykne!" Mezoterapie se pro mě stala běžným postupem.

V prvním roce jsem absolvoval kurzy s touto procedurou jednou týdně. Je to poměrně nákladné ve finančním smyslu. Časem jsem dostal slevu v kabině a pak kumulativní kartu, takže cena za postup pro mě se pohybovala od 800 do 1300 p. Ale v prvním roce mi byla špatná hlava unavená neustálými injekcemi. Stále jednou týdně je to nejen z finančního hlediska obtížné, ale také z fyziologického hlediska je to trochu abnormální, takže se začaly objevovat zvláštní bolesti. Neprovádí se například žádná injekce a hlava neustále ubližuje, jako kdyby byla injekčně podána. Nebo neustále svědění od léčení.

Po přestávce 6 měsíců jsem začal znovu, ale už 2 krát za měsíc. A změnila techniku ​​s nappazhem na papulární, s pravidelným střídáním léků. Rok strávený v tomto režimu. Po tom nebyly žádné zvláštní bolesti. Proto vám doporučuji, abyste tento postup provedli tímto způsobem.

Co mohu říci o bolestivosti mezoterapie? Stále nevím, proč se jednoho dne ani nehrotuji a další den jsou v očích slzy. Můj kosmetolog vždy říká, že bolest závisí na cyklu, ale podle mých pozorování to vůbec není. Před kritickými dny se může v místě injekce objevit více krev. Ale s bolestí není spojeno. Dávej si pozor na sebe, jediná věc, kterou vím jistě, je, že potřebujete dobře jíst, spát a před zahájením procedury nemusíte být nervózní.

Pokud jde o účinek: vlasy vypadají méně, mnohem méně. Přibližně 70% podle mých pozorování. To znamená, že po šamponování a česání jsem si téměř nevšiml, že padnou. Nové vlasy se staly mnohem intenzivnějšími, což mi dělá velmi, velmi šťastné. Zdálo se mi dokonce, že vlasy byly trochu silnější. Také pozoruji účinek normalizace mazových žláz, musím si vlasy mýt méně často, mé vlasy se stávají méně tuky.

Doporučuji postup každému, kdo má problémy s vlasy. Mým radám je ale i pečlivě si vybrat salon nebo kliniku a přípravu, kterou se dají dodržovat, dodržovat všechna doporučení a provádět pravidelné kurzy.

Moje recenze na téma:

Biorevitalizace Revofil Aquashine - výkonný univerzální postup;

NCTF 135 HA + - moje oblíbená mezoterapie;

Plasmolifting - injekce vlastní plazmy pro různé účely;

Rinoplastika bez chirurgického zákroku - změna tvaru nosových plničů;

Retinoický peeling je populární a účinný peeling;

Image Skin Perfection Lift Solution je zajímavý peeling.

Dobrý den všem, kteří se podívali.

Musel jsem se uchýlit k meoterapii poté, co jsem postavil prameny pro objem v časové zóně, která nakonec, tak tenké vlasy, bolestně bouchla.

Proč se stali takovými, to je. tenký? Obarvila jsem si vlasy po dobu 5 let, nejprve v čokoládě, pak v černé barvě. Před 4 lety mi zasáhla hlavu, že se chci stát blonďatá, protože jsem přirozeně světlá, poměrně lehký odstín (fotka s kontrastem pro jasnější pochopení výsledku).

Mám rád velmi blonďatý, jde ke mně, ale mně se unavuje, že mi spálím vlasy.

Otázka jsem dlouho studovala - jak a co?

nakonec našla kosmetickou dívku, která pracuje doma v útulné kanceláři.

Naučil jsem se od ní všechny nuance, které mě zajímají, a cena je 1100 procenta. Je zapotřebí celkem 10 postupů. V intervalu 5 až 7 dní. Pokaždé, když jsem byl píchán různými koktejly. Nemůžete jít do koupelny / sauny / bazénu / sprchového dne.

První postup mě šokoval - TENTO JE VEŠKERICKÁ! VÍCE!

Postup trvá 20 minut, dostal jsem techniku ​​nappění (krátké punkce byly krátké)

První myšlenka, ženy, co děláte vůbec?

Mohu říci, že tetování na prstech, kartáčích a piercingy bradavky jsou VÍCE PACIENTOVÉ VĚCI.

Takže si myslím, že mnoho lidí dokáže srovnat - představte si tyto pocity, ale proto, že přes citlivost, mohu tolerovat bolest, nakonec jsem si na to zvykla.

Před začátkem kurzu jsem nezakrýval vlasy po dobu 5,5 měsíců. Po celé toto období jsem dostal velmi málo vlasů (první fotka v koláži);

Dnes:

Začal jsem ve 21/09/2015 -End 07/11/2015.

Myslím, že výsledek mluví sám o sobě, ale pocity vás přemýšlejí.

Kdy může mezoterapie pomoci proti vypadávání vlasů: fotky před a po

Mezoterapie pro vypadávání vlasů. Nejdůležitější atribut krásy - silné, lesklé vlasy. Významnou úlohu při udržování jejich zdraví a vzhledu je věnována výživě folikulů. Nedostatek živin, vitamínů nelze naplnit některými posilujícími šampony. Jejich nedostatek schopnosti proniknout do hloubky, kde se nacházejí vlasové folikuly, zcela nevyřeší problém ztráty vlasů. V takových případech byste měli věnovat pozornost mezoterapii - moderní metodě zavedení zvláštních přípravků do pokožky injekcí.

Léky obsahují všechny potřebné vitamíny, živiny, stopové prvky, které se nacházejí v hloubce, kde se nacházejí folikuly, poskytující hojivý, zpevňující a omlazující účinek. Mezoterapie umožňuje v krátké době vyřešit problém vypadávání vlasů.

Indikace

Léčba vlasů s mezoterapií je předepisována především pro alopecii. Existuje několik druhů plešatosti. Androgenetická alopecie se projevuje různými způsoby, v závislosti na pohlaví. U mužů dochází k vypadávání vlasů v oblasti koruny a čela, u žen - v centrální části chodí do chrámů. Při difúzní alopecii, jejíž příčinou je narušení životního cyklu vlasů, dochází k jejich ztrátě rovnoměrně po celém povrchu. Ohnisková plešatost je zaoblený tvar, na kterém vypadnou vlasy v důsledku poškození kořenů.

Mezoterapie je také indikována v následujících případech:

  • Zhoršení vlasů způsobené léky, přísnou dietou, používáním nekvalitních barviv a dalšími prostředky k péči o kadeře.
  • Vzhled předčasných šedých vlasů.
  • Lupy
  • Nadměrná suchost nebo mastné prameny.
  • Ředící, křehké vlasy, dělené konce.

Po prožívání stresu bude mezoterapie nejlepší cestou k obnovení vlasů. Při jakémkoli křeči, kdy je narušen krevní oběh, trpí pokožka hlavy a s ní folikuly nedostatkem výživy. V důsledku toho se vlasy stávají tenčí a vypadají. Procedura mezoterapie zastavuje tento proces a zabraňuje plešatosti. Zmrazené folikuly se probouzejí, když dostávají vitaminovou část, takže růst vlasů zrychluje. Vlasy mají stejný objem a zdravý lesk.

Druhy mezoterapie

Procedura spočívá v tom, že pod kožní jehlu se umístí léčivý komplex v různých hloubkách (od 1 do 6 mm), v závislosti na druhu alopecie. Chipping se provádí různými způsoby, které určují typ mezoterapie:

  • Manuál Postup provádí kvalifikovaný odborník. Je to velmi klenotník, který vyžaduje mnoho práce s pozorností. Při provádění injekce v určeném prostoru je důležité dodržovat vysokou přesnost nastavením hloubky zasunutí jehly, což určuje průchod léku podle určeného účelu. Ruční technika se používá častěji na oblastech těla s vysokou citlivostí - na obličeji, na pokožce hlavy.
  • Hardware Pro tento postup se používá mesoinjektor - speciální pomůcka pro podávání terapeutického léčiva, která umožňuje zpracovávat velkou plochu v krátkém čase, čímž šetří čas. V nastaveních dostupných v přístroji je nastavena požadovaná hloubka ponoření jehly. Tato metoda se používá hlavně při léčbě alopecie v pokročilém stádiu, kdy je několik úbytků vlasů a oblast léze je významná.

Volbou vhodné techniky je lékař. Manuální typ mezoterapie je předepsán nejčastěji. Není to tak bolestné, přesnější, což je zvláště důležité pro androgenní alopecii.

Obvykle jsou předepsány 10 až 12 procedur, počínaje jednou týdně, postupně se prodlužuje doba mezi sezeními až na jeden měsíc.

Výhody mezoterapie

Ve srovnání s drahými výrobky na obnovu vlasů, maskami, vývary připravenými podle tradičních receptur lékařů, mezoterapie má mnoho výhod. Účinnost postupu je zajištěna přímým pronikáním živin do folikulů.

S pomocí jakéhokoli způsobu podávání léčebného komplexu pod kůží lze řešit řadu problémů týkajících se stavu vlasů:

  • Bez ohledu na příčinu plešatosti se můžete úplně zbavit nebo ukončit proces.
  • Obnovte vlasy poškozené barvením, chemoterapií, nevhodnou výživou.
  • Odstraňte lupy, zbavte se zlomených konců.
  • Připravte kůži pro transplantaci vlasů.

Při léčbě alopeciatizoterapiya přispívá k tvorbě kolagenu, elastinu, takže jsou obnoveny folikuly.

Nevýhody postupu, možné komplikace

Nežádoucí účinky vyplývající z mezoterapie při vypadávání vlasů jsou důsledkem nesprávně zvoleného terapeutického koktejlu nebo špatné lékařské chyby během injekce. Jsou vyjádřeny v různých formách. Může to být alergická reakce - od mírných mikrohematomů až po angioedém, kopřivku. Někdy dochází k syndromu vagusů, když tlak prudce klesá, srdeční rytmus se zpomaluje. Jedním z typů komplikací mohou být infekční infekce spojené s nedodržováním pravidel antiseptik, bolestivých pocitů ve svalech. V případě anafylaktického šoku musí lékař, který provádí proceduru, musí mít k dispozici potřebné prostředky v lékárničce - prednison, tavegil, adrenalin, močový měchýř.

Mezi chyby, které udělal doktor v procesu, se nejčastěji vyskytují:

  • Absence speciálních jehel určených k přepravě meztoterpapii. Výsledkem je, že pacient trpí silnou bolestí, možná poraněním kůže.
  • Nesprávné podávání léku. Pokud jehla pronikne příliš hluboko, jsou postiženy nervové zakončení. V tomto případě jsou prospěšné látky v krvi a šíří se po celém těle, což činí postup neúčinným. N vyloučila poškození vlasových folikulů.
  • Příliš vysoká dávka podávání léku, v důsledku čehož nemá čas, aby se nanáší a šíří se po povrchu kůže.
  • Nadměrné množství léku vstřikované v jednom bodě.
  • Špatný výběr komponent pro mezokotele.
  • Ignorování kontraindikací.

Mezoterapie a Diprospan

Dostupná dysfunkce štítné žlázy vyžaduje použití mezoterapie ve spojení s hormonálními léky. Obvykle je v případě ohniskové alopecie u žen přípravkem Diprospan předepsáno - lék s vysokou aktivitou glukokortikosteroidů a nízkým účinkem minerální kortikosteroidy. Zavedena intramuskulárně nebo intrakutánně. Navzdory velkému počtu vedlejších účinků je jediným účinným lékem pro alopéciu tohoto druhu. Obvykle provádíte 2 injekce na relaci, což se opakuje po 20 dnech po dobu tří měsíců. Pokud je to nutné, po přestávce opakujte kurz.

Mezoterapeutické výrobky

Úkolem koktejlu je zlepšit krevní oběh, posílit výživu kořenů a poskytnout jim potřebné látky. Lékařský komplex zahrnuje:

  • Vitamíny skupiny B, nezbytné pro zlepšení výměnných procesů.
  • Zinku, měděné peptidy, které mají inhibiční účinek na enzym, což vede k vyčerpání folikulů.
  • Aminokyseliny podílející se na tvorbě plných vlasů.
  • Koenzym Q10 je antioxidant, který může zrychlit růst vlasů díky zvýšené mikrocirkulaci pokožky hlavy.
  • Léky, které zlepšují krevní oběh a vytvářejí malé cévy.
  • Kyselina hyaluronová je nejdůležitějším prvkem pro urychlení růstu vlasů.

Až donedávna byl Minoxidil široce používán v mezoterapii. O možnosti použití dnes existuje spousta kontroverzí. Lék je toxický, má vedlejší účinky, je návykový.

Jaký je postup?

Všechno začíná přípravnou fází - tři dny před mezoterapií je nutné přestat užívat drogy, které ovlivňují srážení krve (protizánětlivé, analgetické léky, aspirin, antibiotika). Před zahájením procedury opláchněte, důkladně pokořte vlasy, aniž byste použili nějaké prostředky péče.

Pouze odborník s lékařským vzděláním, který byl trénován nejméně 72 hodin a má příslušný certifikát, může provádět mezoterapii. Postup je prováděn v lékařských rukavicích. Skalp je pečlivě ošetřen antiseptikem. U některých pacientů s nízkým prahem bolesti se používá lokální anestézie.

Jehla je zasunuta do hloubky 0,5 až 2 mm. Vzdálenost mezi injekcemi je 1-2 cm. Začněte postup od okraje pokožky hlavy, pohybující se podél děr. Chcete-li snížit bolest, lehce protáhněte pokožku před provedením punkce. Po dokončení injekce otřete ji antiseptikem. Trvání relace je přibližně 50 minut.

Po ukončení procedury nemůžete vlasy umyt tři dny. Nepoužívejte stylové výrobky, těsné vlasy, gumové pásky. Koupat se můžete nejdříve po 12 hodinách. Dva dny po postupu, aby se zabránilo vystavení slunci.

Mezoterapie se nevykonává ve stejný den jako ruční masáž, přístrojové procedury, stejně jako tři dny po ní. Maximální účinek lze dosáhnout pouze s plným průběhem, včetně 4 zasedání, probíhajících v týdnu, následujících 4 procedur s intervalem 2 týdny, dalšími 4 sezeními každé 3 týdny. K udržení efektu se provádí několik procedur, jeden za měsíc. Každé 3 zasedání lze střídat mezi různými komplexy.

Kontraindikace

Mezoterapie není povolena v následujících případech:

  • Během těhotenství, během laktace.
  • Kvůli přítomnosti chronických onemocnění v akutním stadiu zánětlivé procesy.
  • Pokud má pacient nízkou úroveň srážení krve.
  • Při selhání ledvin.
  • Pokud jsou problémy s cévním systémem, rakovinou.

Léčba takových problémů jako vypadávání vlasů, proces je poměrně komplikovaný, zdlouhavý. První výsledky v průběhu mezoterapie lze pozorovat až po několika setcích, kdy se ztráta vlasů zastaví a vlasy se stávají měkkými a lesklými.

Skleněná mezoterapie: bolestivá, ale účinná

Vyvážená strava, každodenní osmihodinový spánek, kvalitní péče - to vše je nezbytné pro udržení krásy a zdraví vlasů. Někdy však základní opatření nestačí. Mezoterapie pro ošetření vlasů je indikována v následujících případech:

  • nedostatek lesku;
  • křehkost a průřez;
  • silné srážení;
  • zvýšený obsah tuku nebo nadměrná suchost;
  • lupy;
  • pomalý růst;
  • časný vzhled šedých vlasů;
  • psoriáza;
  • kožní onemocnění;
  • přípravu na transplantaci vlasů.

Podstata postupu

Mezoterapie pokožky hlavy je injekčním postupem, během kterého se pod kůží podávají mikrodávky léků, které podporují zlepšení vlasů. Optimální hloubka punkce je 3-4 mm. To vám umožní dodat živiny přímo do vlasových folikulů a dosáhnout okamžité reakce.

Jak se to děje: 5 etap

Mezoterapie pro růst vlasů nevyžaduje použití žádných zvláštních technik. Vše, co je vyžadováno od specialisty, je dovednost práce se stříkačkou a schopnost vložit jehlu do požadované hloubky. Samotný postup zahrnuje pět kroků.

  1. Konzultace. Především odborník zkoumá stav pokožky hlavy. Obvykle škrábání pokožky. Je důležité, abyste nejen o hlavním problému, ale také o porušení v těle, pokud existují. Na tomto základě bude zvoleno optimální složení mezokotelu.
  2. Alergický test. Den před zahájením léčby by měl odborník provést test na vaše tolerabilita léků na mezoterapii.
  3. Dezinfekce. Před zahájením práce je pokožka hlavy ošetřena alkoholem nebo chlorhexidinem.
  4. Injekce. S pomocí nejlepších jehel odborník dělá mnoho kožních punkcí, doprovázených injekcí koktejlu.
  5. Re-dezinfekce. Ošetřené povrchy jsou znovu otřeny antiseptikem, aby se zabránilo pronikání mikrobů do propíchnutí.

3 způsoby, jak představit koktejl

Během postupu je důležité podat léčivo do požadované hloubky a minimálně poškodit tkáň. V současné době jsou tři nejčastější způsoby.

  1. Manuální vstřikování. Provádějí se pomocí stříkačky s měkkým tahem a nejtenčí mikroinjekční jehly. Tento postup je nejdelší (30-60 minut), ale nejméně bolestivý. Silné nepohodlí se projevuje pouze v citlivých oblastech na zadní straně hlavy a u uší.
  2. Zbraň. Specialista používá poloautomatické zařízení, které výrazně snižuje čas strávený na proceduře. Ale bolest se zvyšuje. Navíc trichologové tvrdí, že tato metoda je velmi traumatická jak pro kůži, tak pro vlasové folikuly. Proto mistři, kteří nemají zvláštní znalosti a dovednosti, by neměli používat pistoli.
  3. Mezoroller. Jedná se o ruční zařízení, které se skládá z rukojeti a válečku, do něhož je připojeno množství tenkých jehel. Princip fungování je takový, že lék je nejprve aplikován na kůži, a pak je provedeno mnoho průrazů, skrze které se musí dostat dovnitř. Zpravidla se provádí mezoterapie vlasů doma pomocí válečku. Postup je rychlý, ale spíše bolestivý.

Příprava na zasedání a rehabilitace po ní

Účinnost mezoterapie způsobené vypadáváním vlasů závisí nejen na profesionalitě pána a na kvalitě příprav, ale také na vašem zodpovědném přístupu k postupu. Měli byste věnovat dostatečnou pozornost přípravě na zasedání a také postupujte následovně.

3 pravidla předběžné fáze

Chcete-li podstoupit průběh mezoterapie vlasů, musíte se pečlivě připravit. Existují tři základní pravidla.

  1. Žádný aspirin. Týden před plánovaným postupem přestaňte užívat kyselinu acetylsalicylovou a další ředidla krevního řečiště.
  2. Zanechat stylingové produkty. Několik dní před mezoterapií vyloučíte použití laků, pěn a gelů. Ztuhnou póry pokožky hlavy a mohou dojít k nežádoucím interakcím s mezokokylovými složkami.
  3. Umyjte si hlavu. Je lepší použít šampon bez síranů a silikonů. Důkladně promýchejte kudrlinky, protože první dva dny po skončení zasedání budou zakázány hygienické postupy.

6 tabu po "bodnutí"

Po dokončení procedury na pokožce hlavy zůstává spousta malých ran z punkcí. Bude to trvat nějaký čas, než je uzdravíte. Během tohoto období existuje šest přísných tabu.

  1. Neumývejte si vlasy. Několik dní po postupu budete muset chodit špinavými vlasy. Expozice vody a detergentů může snížit účinnost postupu a zpomalit hojení.
  2. Neopaľte se. Nejméně dva dny se zdržujte chůze pod slunečným sluncem a pěší turistiku v soláriu. To vede k odpaření vlhkosti z pokožky a v důsledku toho pomalé regeneraci.
  3. Nekoupejte. Během prvních osmi hodin po zasedání se zdržujte plavání v horké vaně nebo sprchování. Umístěte punkční místa do sucha dobře.
  4. Nechoďte do van, sauny nebo do bazénu. Nejméně týden by měl odmítnout navštívit tato místa. Zpravidla tam, kde je spousta lidí, žijí mnoho bakterií a hub. Mohou snadno proniknout do poškozené punkční tkáně.
  5. Ne masírujte. Dokud se punkce zcela nezhojí, je mechanické působení kontraindikováno. V opačném případě bude proces regenerace zpožděn.
  6. Nepijte alkohol. Alkohol vyvolává vazodilataci. To může negativně ovlivnit celkové výsledky postupu.

Léčba hlavních typů plešatosti

Neexistuje univerzální přípravek, který by dokázal zvládnout všechny problémy s vlasy a vyléčit všechny druhy alopecie. Každý problém vyžaduje individuální přístup. Tabulka obsahuje informace o hlavních typech plešatosti a prostředcích pro jejich léčbu.

Tabulka - Hlavní typy plešatosti a drog

Pro Více Informací O Suché Vlasy