logo

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • Pro tisk
  • FAQ
  • Galerie
  • Registrace
  • Přihlásit se

Pena Regeinová. Efektivita?

Pena Regeinová. Efektivita?

alex 28 01 srpen 2011, 12:33

Re: Foam Regein. Efektivita?

Přidáno 01.08.2011, 16:59

Re: Foam Regein. Efektivita?

zumba 01 Srp 2011, 18:25

Re: Foam Regein. Efektivita?

Dmitry_F 01 Srp 2011, 19:08

Superman Deník hovoří o své práci.
Používal jsem to asi 9 měsíců, došlo k velkému růstu, ale pak byly vlasy odfouknuté, teď je horší než před léčbou a stále se zhoršuje.
Neposlouchejte nikoho, je to všechno nafouknuté kvůli ceně (jako u produktů)
pokusil se vyřídit řešení. na pěnových vlasech rostou rychleji a tlustší.
Pravda, kvůli tekutině v mých plešatých vlasech, se zrodila do pololematizovaného stavu. Nl na téma pěny mi pomohlo víc.

Re: Foam Regein. Efektivita?

alex 28 01 srpen 2011, 22:28

Re: Foam Regein. Efektivita?

lowelly Aug 02 2011, 04:31

2006 Grafts Strip - 01/05/2009
1667 proužků - 09.10.2009
0765 štěpky - 07.10.2010
Celkem transplantovaných - 4438 štěpů

Finasterid - od 09.11.2009
Minoxidil - od 11/15/2009

Re: Foam Regein. Efektivita?

Dmitry_F Aug 02 2011, 11:16

AHA s novými silami začala fungovat. Na jaře léčby jsem se začal zhoršovat rok před léčbou (

Re: Foam Regein. Efektivita?

alex 28 srpna 2011, 20:06

Četla jsem na nějaké větvi, že člověk vždycky na jaře a na podzim začíná něco jako moult. Lidé s normálními vlasy si toho nevšimnou. A tady jsme.
Takže co ještě může jít znovu.

Obecně jsem se rozhodl, že se teď můj plán bude držet: pěna ráno, Kirkland večer. Všechno je již objednáno.

Re: Foam Regein. Efektivita?

Přidáno 02.08.2011, 20:12

Re: Foam Regein. Efektivita?

aviator 03 srpen 2011, 17:35

Re: Foam Regein. Efektivita?

Právník 26. srpna 2011, 14:01

Re: Foam Regein. Efektivita?

Fuzzy 26.8.2011, 14:10

Re: Foam Regein. Efektivita?

Kari 26. srpna 2011, 15:32

Re: Foam Regein. Efektivita?

Fuzzy 26. srpna 2011, 19:00

Regein - nejsilnější lék proti vypadávání vlasů

Ztráta vlasů je vážný problém, se kterým může někdo čelit. Plešatost se objevuje pod vlivem různých faktorů, ale bez ohledu na to vyžaduje okamžitou léčbu. Moderní léčivé přípravky nabízejí lidem, kteří trpí ztrátou vlasů, širokým sortimentem účinných léků. Jeden z nich (droga Regeyn) bude v našem článku diskutován.

Můžete se seznámit s dalším účinným prostředkem pro odstranění vypadávání vlasů Mival v článku: Mival - organický prostředek proti vypadávání vlasů.

Co je Regain?

Rogaine (Regein) je lék užívaný k léčbě alopecie u žen a mužů. Základem tohoto nástroje je Minoxidil (nejúčinnější složka, která pomáhá vyrovnat se s plešatostí). V tomto článku se můžete dozvědět, jak správně používat Rogaine pro vypadávání vlasů, stejně jako typy a výhody této drogy.

Jaké typy Regain existují?

Při koupi společnosti Regein se zákazníci zajímají o to, které z možností zvolit? V lékárnách nabízí tento nástroj ve třech odrůdách:

Reagain Lotion 2%

Reagain Lotion 2%

Bezbarvý a průhledný (někdy nažloutlý) 2% roztok Regainu obsahuje 20 mg účinné látky Minoxidil. Obsahuje také pomocné složky - ethanol, destilovanou vodu a propylenglykol.

Droga Rogaine 2 je určena pro venkovní použití, zabalená v husté plastové lahvičce a vybavená třemi funkčními tryskami (sprejovou lahví, rozšířenou tryskou pro stříkání a tryskou pro otryskání). Objem každé lahvičky je 60 ml. Obnovte o 2% častěji předepisované ženám s plešatostí ve střední části.

Reagain Lotion 5%

Reagain Lotion 5%

Rogaine 5 - lotion pro vnější použití, objem 60 ml. Hlavní složkou tohoto léčivého roztoku je Minoxidil. Bezbarvý přípravek, někdy se světle žlutým odstínem, je zabalen do láhve hustého polyethylenu a vedle hlavní účinné látky obsahuje několik pomocných složek: přečištěnou vodu, propylenglykol a ethanol.

Lék Regeyn 5% doporučuje použití mužů s plešatostí v hlavě a těch pacientů, kteří chtějí urychlit růst vlasů.

Reagain pěna 5%

Regaine Foam je novátorská droga, která se objevila na trhu s léky proti plešatosti poměrně nedávno a již získala důvěru mnoha zákazníků. Vzhledem k jeho pěnivé formě nemá přípravek při aplikaci na vlasy žádné stopy a vstřebává se mnohem rychleji do pokožky hlavy. Lék Regeyn ve formě pěny poskytuje ještě větší účinnost léčby než roztoky stejné série. Nástroj je balen v plastové krabici se třemi lahvemi. Kapacita každé lahvičky je 60 ml (tento objem je pro měsíc léčby dostačující).

Viditelný účinek léčby pěnou Regein přichází po 4 měsících pravidelného používání.

Tato droga poskytuje dobré výsledky v dědičné alopecii. Ale s alopecie, způsobenou hormonálními léky a nevhodnou výživou, Regeinova pěna nebude moc pomáhat.

Regein: návod k použití

Regeyn se doporučuje aplikovat na vlasy dvakrát denně, 1 ml. aplikace se provádí pomocí spreje a pro usnadnění sledování dávkování použijte následující doporučení. Pro aplikaci 1 ml kapaliny na vlasy stiskněte šestkrát tlačítko postřikovače.

V závislosti na délce vlasů vyberte optimální variantu aplikátoru (dodávají se s řešením firmy Regeyn). Nejdříve naneste lék a nasměrujte stříkací trysku do středu problémové části hlavy. Potom pomocí aplikátoru rovnoměrně rozdělte kompozici na celou oblast.

Když používáte regenerační pěnu, vaše akce by měla být poněkud odlišná. Před nanesením pěny je třeba rozdělit vlasy na několik částí a poté vytlačit malé množství peněz do plešatých oblastí. Maximální množství pěny použité v době je polovina víčka. Pěna suší po dobu půl hodiny, a poté si můžete umýt vlasy. Při použití roztoku je nutné počkat asi 6 hodin, dokud se prostředek nevystihuje dobře do pokožky a teprve potom provede šamponovací proceduru.

Odborníci společnosti Regeyn doporučují aplikaci na čistou a dobře vysušenou pokožku. Než začnete užívat drogu, nezapomeňte konzultovat s dermatologem!

Používání přípravku Regein v jakékoli formě k léčbě alopecie dodržujte následující pokyny:

  • Lék je určen k léčbě alopecie u žen a mužů různého věku. Správné použití pomůže zastavit vypadávání vlasů a obnovit vlasovou linii;
  • Tato léčiva se používá pouze externě a je nutné ji aplikovat pouze na pokožku hlavy. Pro jiné části těla nelze použít Regeyn;
  • Aplikujte lék na pokožku hlavy dvakrát denně, 1 ml najednou. Je lepší provést proceduru v ranních a večerních hodinách, které řídí proud léčivého roztoku přímo do centra postižené oblasti pokožky hlavy;
  • Doporučené denní množství regenerace (bez ohledu na velikost postižených oblastí) by mělo zůstat nezměněné (2 ml);
  • Aplikátor pro distribuci prostředku v celé postižené oblasti je vybrán podle délky vlasů;
  • Regein by měl být aplikován pouze na suchou kůži a vlasy;
  • Po nanesení vlasů dobře umyjte ruce;
  • Pro dosažení trvalého účinku pravidelně užívejte přípravek Regina a denně po dobu 4 měsíců.

Možné vedlejší účinky při používání přípravku Rogaine

Nežádoucí účinky přípravku Regein jsou častější při použití 5% roztoku.

Existuje několik kontraindikací k užívání léku Regein:

  • Přecitlivělost na jednotlivé složky léku;
  • Těžké onemocnění ledvin (například selhání ledvin);
  • Nemoci kardiovaskulárního systému;
  • Období těhotenství, kojení a kojení;
  • Dospívání (do 18 let);
  • Přítomnost otevřených ran, abscesů a vředů na pokožce hlavy, popáleniny;
  • Používání přípravku Regeyn je kontraindikováno u osob starších 65 let.

Co se týče vedlejších účinků z použití léčivého roztoku Regein, je také několik z nich:

  • Výskyt svědění v místě aplikace drogy;
  • Silné zarudnutí kůže;
  • Výskyt alergických reakcí (dermatitida, kopřivka, angioedém);
  • Seborrhea;
  • Arytmie a palpitace při předávkování;
  • Snížení krevního tlaku;
  • Bolestivá bolest v hrudní kosti;
  • Plešatost

Posledním vedlejším účinkem, což je divné, se zdá, že často vyvolává nespokojenost se zákazníky společnosti Regain. Ve skutečnosti je zvýšená ztráta vlasů při použití minoxidilu normální. 2 týdny po začátku používání vlasů se přestanou vylézt.

Kde koupit znovu? Cena drogy

Přípravek Regeyn lze koupit bez lékařského předpisu v jakékoli lékárně. Mnoho kupujících nyní kupuje drogu s dodávkou v on-line lékárnách v Moskvě a Kyjevě, ale tato možnost není spolehlivá. Je lepší zakoupit Regein v těchto lékárnách poté, co se ujistí, že je k dispozici licence na léčivo.

Cena společnosti Regain bude záviset na způsobu uvolnění a počtu lahví v balení. Průměrná cena léčivého roztoku v Kyjevě pro 3 lahve je 6350 hřiven, a Regein pena stojí trochu víc - 6400 hřivny. V Moskvě je cena drogy Regein stanovena na 5 000 rublů a více. Náklady na finanční prostředky se mohou lišit v závislosti na podmínkách a složitosti doručení.

Regein: recenze ohledně využití finančních prostředků

Eugene, 33 let

Moje vlasy začaly padat před více než rokem. Zpočátku jsem nemohla najít místo pro sebe a pochopit příčiny problému. Po návštěvě lékaře začala používat Regeyn lotion. O rok později byly moje vlasy plně obnoveny, nyní doporučuji nástroj všem svým přátelům!

Můj manžel byl konfrontován s problémem plešatosti ve věku 35 let. Musím okamžitě říct, že plešatost ve své rodině je dědičná, jeho otec ztratil všechny vlasy ve věku 50 let (jen málo v jeho hlavě zůstalo). Ztráta vlasů mého manžela začala v horní části hlavy, vůbec tam nevyrůstaly. Po dlouhém hledání se rozhodli zkusit Regeina. Po 5 měsících pravidelné léčby se vlasy manžela začaly zotavovat.

Moje vlasy začaly vypadávat po narození dítěte. Nejprve došlo k panice, ponáhl jsem se hledat účinné prostředky pro rychlé zotavení. Viděl jsem hodně dobrých recenzí o rogaine 2 pro ženy online, rozhodl jsem se to zkusit. Ohromující výsledek po impozantní léčbě! Děkuji tvůrcům společnosti Regain za obnovené vlasy!

Předtím, než jsem zopakoval, jsem zkoušel mnoho dalších léků proti plešatosti, ale jen díky tomuto léku jsem viděl pozitivní výsledek léčby. Existuje mnoho pozitivních názorů na Regain, chci si dodat, že tato droga poskytuje skutečně efektivní výsledek. Za pouhých šest měsíců používání jsem dokázala obnovit ztracené vlasy.

Alexey. Yu, 37 let

Boj proti vypadávání vlasů byl doplněn o vysokou citlivost pokožky hlavy. Z tohoto důvodu bylo velmi obtížné najít nápravu. Obnovení emulze 5% u mužů způsobuje silné podráždění. Po návratu se objevil problém, byl vyřešen! Produkt působí jemně na pokožku a poskytuje vynikající léčebný účinek.

Droga, Regein, má vynikající účinky v boji proti předčasné plešatosti. Vzhledem k několika odrůdám dávkové formy může být úspěšně použita jak u mužů, tak u žen.

Podrobný přehled výrobků na vlasy Regein a jaké recenze jsou k dispozici.

Ze současného množství léků proti plešatosti se nejčastěji doporučují lékaři. Jedná se o přípravu na vlasy od subfarmaceutické skupiny (částečně léku a kosmetických přípravků) nazývaných Regein (Regaine, Regain nebo Rogaine, Rogain). Jeho vysoká účinnost dokládají řada studií a recenzí těch skutečných lidí, kterým skutečně pomohl.

Co je to, jaký je mechanismus jeho působení, kdy je používán a jaký druh zpětné vazby o něm píší lidé? Tyto otázky pochopíme v pořádku.

Lék Regeyn ovlivňuje komplex vlasů a eliminuje některé příčiny vypadávání vlasů.

Pozadí na trhu

Rogaine vyrábí známé značky Johnson Johnson a Pfizer. Aktivním základem kompozice je minoxidil. Tato vazodilatační a antihypertenzivní nehormonální látka byla původně použita k léčbě hypertenze.

Efektivita v oblasti trichologie se ukázala nečekaně. Studie na žádost společnosti Upjohn objevil Charles A. Chidsay (MD, University of Colorado) vedlejší účinek minoxidilu v podobě intenzivního růstu vlasů u lidí, kteří ho užívali.

Poté, co tento vědec navrhl, že drogy vytvořené na jeho základě, mohou být použity externě v boji proti alopecii. Dále byl Regein vynalezen.

A v průběhu velkého experimentu byly pozitivní výsledky léčby tímto lékem více než 1800 pacientů trpících plešatostí potvrzeny těmito hádky. A v dubnu 1986 byly výsledky výzkumu zveřejněny. Dosud nebyla objevena nová látka, která má pozitivní vliv na růst vlasů.

Složení a analogy

Podobně jako účinky s Reginou
drogy.

Při regeneraci se minoxidil nachází v různých koncentracích. Jeho rychlost závisí na způsobu uvolnění a určení. Takže 2% drogy se obvykle doporučuje u žen a 5% u mužů nebo lidí s vysokou tukovou pokožkou na hlavě as pokročilými stadii plešatosti.

Vedle hlavních účinných látek se vlasový produkt Regein skládá z pomocných prvků:

  • destilovaná voda;
  • ethanol;
  • propylenglykol (pouze v lotionu).

Moderní protějšky tohoto dermatotropního léčiva na léčivou látku obsaženou v přípravku jsou:

  • Alopeptika (alopeptika);
  • Minoxidil (Minoxidil);
  • Kosilon (Kosilon);
  • Revasil (Revasil);
  • Generolon;
  • Perfektní řešení vlasů;
  • Alerana

To znamená, že mnoho podobných výrobků vyrábí různé společnosti. Nicméně lék na vypadávání vlasů Regein ukázal první osvědčenou klinickou účinnost na světě a dodnes se stále používá k léčbě plešatosti a růstu vousů. Ale měli byste vědět, že se jí neposkytuje každá forma alopécie.

POZNÁMKA! Tento nástroj je registrován Ministerstvem zdravotnictví Ruské federace dne 23.05.96. Registrační číslo: P-8-242 číslo 007196.

Indikace

Stádia plešatosti s androgenetickou alopecie u žen.

Regein je lék na vypadávání vlasů, který je předepsán hlavně pro komplexní mužskou plešatost, když je narušena určitá hormonální rovnováha v těle. Taková alopecie jsou rozděleny do dvou poddruhů podle faktorů výskytu:

  1. Androgenetic - se vyvíjí kvůli dědičné predispozici.
  2. Androgenní - získaná forma.

U obou typů je patogeneze způsobena zvýšenou citlivostí některých folikulů na hormon odvozený od volného testosteronu, dihydrotestosteronu. S přebytkem, který spadá do žárovek, tento androgen narušuje produkci bílkovin v nich.

Výsledkem je, že folikuly jsou miniaturizovány (redukované velikosti), pak atrofují a přestávají plnit své funkce. Zpočátku se vlasy stávají měkčími a načechranějšími a pak se úplně zastaví.

U jiných typů alopecie (symptomatické, fokální difúze v důsledku stresu, anémie apod.) Nemusí být tento lék účinný. Proto je v takových případech přípravek Regein někdy předepisován pouze jako pomocný prostředek stimulující růst vlasů. A to jen ve spojení s hlavními léky a opatřeními k odstranění hlavní příčiny onemocnění.

Pouze tricholog po vyšetření je může určit a provést přesnou diagnózu. Ale pro řadu příznaků můžeme předpokládat přítomnost alopecie mužského typu a nezávisle:

  1. Oddělení klinického obrazu podle pohlaví. Muži začínají být plešatí od parietálních a temporálních oblastí - ve tvaru "M" a žen - uprostřed uprostřed.
  2. Plešatost v raném věku. U žen se příznaky objevují častěji od věku 20 let a u mužů dříve - po 18 letech.
  3. Postupný dlouhý průběh onemocnění. Proces degenerace folikulů je pomalý, proto se zvyšuje závažnost příznaků. Za prvé, vlasy začínají ztrácet tloušťku. Souběžně s jejich ztenčováním je narušena tvorba melaninových barviv, díky čemuž tyčinky jsou téměř průhledné. Dále se spád děje stále intenzivněji a v důsledku toho se vytváří velká oblast plešatosti.

Stádia androgenetické alopecie u mužů.

Pokud čas nezačne léčbu androgenní a androgenetické alopecie, proces se stává nevratným. A pěna nebo spray Regein pro vlasy v tomto případě nepomůže. Řešením tohoto problému bude pouze transplantace vlasů.

Mechanismus dopadu

Látka minoxidil proniká skrze kožní póry do folikulů a pak zabraňuje patologické syntéze dihydrotestosteronu (DGT-5 alfa), která vzniká vlivem účinku enzymu 5 alfa reduktázy na testosteron. To znamená, že Regein účinně neutralizuje tento hormon škodlivý pro vlasy, čímž snižuje nadbytečnou hladinu žárovek.

Účinek ošetření vlasů s Regeinem po 8 měsících u člověka.

Kromě popisovaného efektu tento produkt funguje i v několika dalších oblastech:

  • Zvyšuje průtok krve do folikulů a pomáhá jim saturací kyslíkem;
  • interferuje s patologickou atrofií a nedostatečným rozvojem žárovek;
  • stimuluje přechod folikulu z dormance do fáze růstu;
  • zvyšuje trvání fáze růstu.

To vše společně přispívá k regeneraci, posilování a zastavení vypadávání vlasů. Účinnost léčby Regeinem nebo jeho analogy závisí na aktivitě tohoto typu enzymů v těle. Čím déle byly vyvíjeny, tím více poškozených žárovek.

Protože nejrychlejší a lepší Regeyn jedná v počátečních fázích mužské plešatosti. Během průzkumu bylo zjištěno, že v průměru začínají růst nové prvky po 4-6 měsících.

Ale v době zahájení růstu nemůže být Regein zrušen. Nástroj musí být i nadále používán jeden rok, aby se zvýšil počet nových chloupků a podpořil tento proces.

Fotografie o výsledku užívání drogy dívkou Regein po 1 roce.

U 50% lidí, po 12 měsících užívání přípravku Regain, začaly plešatiny částečně přeplňovat nebo úplně zmizely. Účinnost přípravku Regine je zvýšena, pokud se používá v komplexní terapii proti plešatosti androgenního typu.

Například spolu s vitamíny, spironolaktonem, cimetidinem a různými způsoby ošetření vlasů jsou předepisovány orálně (orálně). Léčebný režim by však měl zvolit výhradně tricholog, protože každá osoba má individuální vlastnosti organismu a samoléčba může zhoršit situaci.

POZOR! Regein je zakázáno dýchat, požívat a aplikovat na jiné oblasti těla, kromě na pokožce hlavy. Pokud se produkt náhodně dostane do očí nebo jiných míst, včetně obličeje, ihned opláchněte vodou.

Formy uvolnění

Tento lék je dostupný v různých variantách. To pomáhá Reagain optimálně vybrat pro každý jednotlivý případ.

Lotion 2% ženský Rogaine

Rogaine 2% ve formě lotionu.

Nástroj v tomto formátu představuje 2% řešení. Obsahuje 20 mg minoxidilu. Vzhledem k minimální koncentraci účinné látky, takové vlasy pro ženy, pro které počáteční nebo střední stupeň plešatosti perfektně padne. Muži 2% lotion mohou být použity pouze pro primární formy alopecie.

V této formě se lék prodává v nádobách o objemu 60 ml ve formě spreje. Každý z nich je určen na 30 dní použití. Cena je asi 4500 rublů na balení se 3 lahvemi.

Sada obsahuje kromě lahve s roztokem pro pohodlí 3 trysky:

  • třecí aplikátor;
  • stříkací pistole;
  • podlouhlý postřikovač.

Tam jsou recenze žen asi 2% Regein vlasové mléko, že jeho použití způsobilo jim více nežádoucích účinků ve formě podráždění než pěna. Zjevně je to způsobeno některými individuálními vlastnostmi náchylnosti k dalším složkám tohoto léčiva, jelikož aktivní složka jiné formy uvolňování je stejný minoxidil.

Lotion 5% extra pevnost

Rogaine Extra Strength je určena pouze pro muže.

Koncentrace minoxidilu v tomto léku je 50 mg. Toto, na rozdíl od 2% varianty, je silnější sloučenina, která dává viditelné výsledky v poměrně krátké době.

Dostupné pro 5% Regein pro hodnocení vlasů mužů mluví o jeho účinnosti v prvních měsících používání. Pro ženy je tento prostředek zakázán, protože jejich kůže na hlavě je jemnější a vnímavější.

Stejně jako lotion v koncentraci 2% má tento sprej v soupravě 3 trysky a je k dispozici v nádobách o objemu 60 ml. Regein je možné zakoupit za vlasy 5% v balíčku, který trvá 3 měsíce na 4300-4500 rublů.

DŮLEŽITÉ! Lotiony o obsahu 2% a 5% vzhledem k obsahu propylenglykolu nejsou tak rychle absorbovány do pokožky hlavy a učiní zámky lepivými. Tato součást může způsobit kontaktní dermatitidu s prodlouženým používáním.

Pěna 5%

Rogaine ve formě 5% pěny.

Tento uvolňovací formulář obsahuje 50 mg přípravku Minoxidil a je k dispozici ve dvou verzích. Pánská Rogaine Foam je určena pro muže a ženská Rogaine Foam je určena pro ženy. Na rozdíl od pleťových prostředků neobsahuje pěna propylenglykol, takže při použití nepoužívá žádné zbytky a nelepí prameny.

Tato forma léku je poměrně účinná. K dispozici v lahvích s praktickým dávkovačem. Objem jedné nádoby je 60 ml.

Mužská verze by měla být použita 2krát denně a žena - 1krát. Proto 1 kazeta stačí na 1 nebo 2 měsíce použití. Regina cena za vlasy v pěnovité formě je přibližně 1800-2300 rublů na 1 kus kapacity.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Reagain není vhodný pro všechny lidi. Minoxidil vstupuje do systémové cirkulace a je vylučován do mateřského mléka. Nástroj proto nelze používat během těhotenství a kojení.

Má věkové hranice - do 18 let a po 65 letech. Také Regein je kontraindikován u:

  • selhání ledvin a jiné těžké onemocnění ledvin;
  • viditelné poškození kůže hlavy;
  • kardiovaskulární nemoci;
  • malignita;
  • alergická reakce na složky.

Mnoho lidí, kteří již užívali přípravek Regein, hlásilo vedlejší účinek ve formě ještě většího vypadávání vlasů. V prvních 2-3 týdnech používání je tento fenomén nárůstem.

To je možné, je napsáno v pokynech. A pokud budete pokračovat v uplatňování, pak by vše mělo brzy skončit.

Při léčbě pokožky hlavy Regina se mohou objevit další nežádoucí účinky:

  • kontaktní dermatitida a svědění na místě aplikace;
  • seborrhea a suché kůže hlavy;
  • kožní vyrážky a zarudnutí;
  • poruchy krevního tlaku;
  • lokální a celkový edém;
  • dušnost;
  • závratě;
  • arytmie

Výskyt výše uvedených je často způsoben volbou nevhodné koncentrace léčiva. Ale také důvodem pro takové reakce může být jak zneužití, tak i individuální nesnášenlivost.

Návod k použití

Balení Regeyn Foam s 3 aerosoly.

V závislosti na formě uvolňování léku Regein pro vlasy, instrukce předpokládá různé pravidla použití. Pokud se použije lotion, pak musíte použít požadovanou dávku, abyste 6krát stlačili postřikovač. V případě pěny by měla být čepice orientována - polovina je 1 ml. Maximální dávka přípravku je 1 ml denně pro ženy a 2 ml pro muže.

DŮLEŽITÉ! Na Regine by se mělo zacházet nejen s plešatostí, ale také s oblastmi, které se nacházejí v blízkosti jejích hranic. Je nutné zabránit šíření plešatosti, což je u tohoto druhu alopecie nevyhnutelné. Nejprve se nástroj aplikuje na oblast s ředěním chloupků a poté se dále rozptýlí za hranice (1-2 cm).

Fotky trysek pro lotion.

Tryska a způsob aplikace lotionu jsou vybrány na základě velikosti problémové oblasti:

  1. Stříkací pistole - pro ošetření velkých plešatců. Nejdříve se odstraní uzávěr a víčko a potom se hadička pevně připevní na lahvičku. Dále je jeho konec směrován do středu požadované oblasti a potom je ventil stlačen. Aplikovaná kompozice je rovnoměrně rozložena na kůži prsty. Po důkladném umytí rukou.
  2. Rozšířený sprej - pro malé polní chaty. Nainstalujte postřikovou aplikaci výše uvedeným způsobem. Potom je k pouzdru připojena podlouhlá tryska. Aplikace léku je nutná, jak je popsáno v předchozím odstavci.
  3. Aplikátor je určen pro malé plešatiny. Po odstranění uzávěru a uzávěru těsně uzavřete aplikátor. Dále je injekční lahvička obrácena vertikálně a na ní je proveden stlačovací pohyb tak, aby roztok v požadované dávce proudil do komory trysky. Úroveň prostředků by měla zároveň dosáhnout černé známky. Potom pomocí trysky se potřebné plochy hlavy masírují, dokud není komora zcela vyprázdněna. Po nanesení lahvičky nezapomeňte uzavřít vnější krytku.

POZOR POZOR! V posledních uvolněných obalech může být také tryska ve formě velké pipety. Vezme lék v správné dávce a kapání do problémových oblastí, po kterém je roztok rovnoměrně rozdělen ručně.

Aerosol s pěnou je mnohem jednodušší než lotion of lotion. Před aplikací kompozice je nutné rozdělit oblasti plešatosti na několik sekcí. Pak byste měli pěnu Rehein vytlačit na dlani, nepřekračující dávku, a dát ji do požadované oblasti.

Podrobný postup aplikace Regeinové pěny.

Nebude trvat déle než půl hodiny, než se pěna úplně vysuší. Pleťový krém uschne asi za 5-6 hodin. Teprve po uplynutí této doby může být omyt šamponem, který odpovídá typu vlasů. Během této doby budou mít žárovky čas namočit účinnou látku.

TIP! Mnozí se zajímají o otázku, je možné použít Regein na mokré vlasy? Odpověď je ne. Šamponování vlasů před použitím léku přímo je povoleno, ale po tom musíte důkladně osušit.

Recenze

Stal jsem se dost plešatý docela brzy - od 30 let. Kromě toho mám velmi citlivou pokožku hlavy. Lékař napsal Regein ve formě 5% lotion. Po měsíci používání se však kůže začala trochu svědit. Pak tricholog doporučil jít do pěny stejné značky. Vynikající výsledky se objevily po 6 měsících léčby. Některé plešatiny už nejsou viditelné a už se nedoporučují.

Po prvním narození (ve věku 27 let) si všimla, že střední rozchod se stal velmi vzácným. Byl jsem naštvaný a rozhodl se okamžitě jednat. Prošel průzkumem a zjistil, že mám dědičnou androgenetickou alopecii. Lékař předepsal Ženy Rogaine. Po skončení kojení okamžitě koupil drogu. Po 8 měsících používání jsem zapomněl na můj problém. Nyní můžu udělat nějaký účes, aniž by poškrábal nějakou část, abych skryla vadu.

Konečně

Po přečtení článku doporučujeme prohlížet video, které popisuje některé z nuancí použití Regain. A také další čtenáři budou mít zájem poznat váš názor na tuto otázku. Můžete je nechat v komentářích.

Recenze drogy Regeynu

Řešení pro externí použití, Pharmacia

Indikace pro použití

Mužská plešatost (androgenetická alopecie) u mužů a žen.

Diskusní droga Regeyn v matkách

obnovit je dobrý prostředek pro vypadávání vlasů u mužů a žen. Můj manžel má vlasy svazky vypadnout. Začal používat - pomáhá. Železo napomáhá proti vypadávání vlasů - tj. maso by mělo jíst více, konzumovat potraviny s vysokým obsahem železa. Obecně platí, že každý může mít různé příčiny vypadávání vlasů. Možná až na nedostatek určitých hormonů. Musíme hledat n.

v lékárně. znovu získat použití podle pokynů. pomáhá při neustálém používání. přestat používat, vše na místě..

Několikrát jsem chodil k tricholům, dvakrát mezoterapii a drahé léčbě na izraelské klinice. Všechno kecy. Myslím, že je to špinavé. Nepomáhají. Použil jsem muže a ženy regeyn, Alerovna, kerastázu, ampulky Vichy, už si to všechno nepamatuji. Alerana pomohla nejlépe, ale předtím, než měla úplně jinou barvu a vůni. Na to je půl hlavy nové. Obecně platí, že můj vlas byl třikrát po dlouhou dobu, po určitý rok. Byly to plešatiny. Ale pak zarostlý. Třela jsem stimulátory růstu vlasů. Pokud jste to začali po těhotenství, neměňte paniku vůbec, samo tělo se stabilizuje a začne růst nové. Kdo jiný, jak?

. tam byla také úplná ztráta). Samozřejmě, nejprve zjistěte problém. Darujte hormony, jděte na imunologa a jděte na endokrinologa (často na štítnou žlázu). Existuje dobrý nástroj regeyn, aplikovaný na vlasy. Osobně jsem viděl účinek alespoň některých. Můžete jít na terapii PUVA, ačkoli není levná. Výsledkem je zejména na podzim / na jaře. A nejlépe ze všech hormonů pomohl, podkožil jsem diprospan subkutánně v hlavě, účinek je. Testy nejprve proveďte, konzultujte s jedním trichologem. Každý má svůj vlastní názor a není vždy správný. A neumyjte si vlasy chlebem, cibulí.. To je nesmysl plný. proti pádu nepomůže, věř mi. Hlavní věc není nervózní.

. r Priorin? Je to ve formě tablet nebo spreje, je to způsobené ztrátou vlasů. Výrobce sám povoluje během těhotenství, ale můj doktor je proti tomu. Mám sprej. A předtím, než se Berry vzal Minoxidil (= Regein), je jasné, že jsem se dozvěděl o Berovi. Ale vlasy vypadnou.. Přesuňte se do masky s kokosovým olejem a vejci?

Matce mi pomohla droga Regeyn a darsonval ona sama (má zařízení)

. Il, obsahuje bylinný komplex hormonálních regulátorů ztrát, zdá se mi to s GW, je také možné. A přesto - v žádném případě nepoužívejte žádné prostředky minoxidil - Alerana, Regeyn a další. To znamená, že drogy, pokud je začnete používat, musíte to udělat po celý váš život, jinak, pokud zrušíte, všechno, co s ním nevypadne, se vyčerpá.

Vysoká hladina testosteronu. Vyzkoušel jsem všechno, je to zbytečné. Pouze pokud je transplantace dokončena. Obecně platí, že stále existuje taková droga, "Regein", ten, který je účinný, je 5%, ale nyní Rusko nemá žádné dodávky. Pomáhá částečně obnovit růst vlasů. Existují 2 velké VUT: 1. Je nutné používat každý den, velmi pečlivě. 2. Jakmile manžel přestane, vlasy opět vypadnou. Moje hodnocení pro tento obchod, pro člověka je normální být plešatý, je to katastrofa pro ženu.

Proč potřebujete trichologa? Vážně se ptám. Můžeš být osobní. Faktem je, že trichologové umístí AHA a difuzér v řadě. A pak je systém předepsán 4, Losyon 101, Regain a tak dále. Pokud pomáhají, pak s vážnými vedlejšími účinky. A meso, 75 tisíc rublů. Nejvíce kompetentní v Moskvě Tkachev.

. začalo se nalít méně - je to fakt. ale to opravdu nevyšlo, pocit, že se to nikdy nestane. a její sestra, ona je lékárník, řekl, že nejvíce často v lékárnách, kancelář Regein http://www.regaine.ru/ koupí, že on megasuperuper pomáhá. pokud mi Ilona Lunden nepomůže, pak půjdu rovnou k Regeinovi.

Mnoho lidí, kteří čelili problému pádu, slyšeli o přípravku Minoxidil, založili na něm množství léků (Regein, Alerana, Spectral DNS, Azelomax), jsou rozdílné v různých dávkách, ale výsledek je vždy stejný - Minoxidil odstraňuje všechny vlasy současně do fáze růstu. přicházejí k nim po dokončení anagenní fáze, všichni vypadají v krátké době. Kromě toho má závažný abstinenční syndrom, ztráta se zvyšuje mnohokrát, má spoustu kontraindikací, v žádném případě nemůže být použit během těhotenství. Je lépe nepoužívat minoxidil během léčby.

Regein mi nevyhovoval jako alopecie. Ach, nechápal jsem, co to je - jak Aleran (bez účinků), tak Duralic (anastim) Ale to nepomohlo. Sakra - tolik peněz zabitých (((

Oksan, zkuste Regein 5% pro muže je skvělá věc! Ve skutečnosti to není levné - 3 tuny za 3 láhve po dobu 3 měsíců, ale stojí to za to! Já osobně jsem to sám ověřil)

Regein Nevím, jestli je teď, ale pomohl jsem svému manželovi, tohle opravdu není léčba, ale potlačení citlivosti žárovek na mužský hormon. Jakmile přestane používat proces, urychlí. Doporučuji vám připravit svého manžela na nevyhnutelné) Můj první se vzdoroval, znepokojen, nyní rezignoval, nůžky.

. -pak jíst doplňky stravy. Oplachování. Masky masité. Masky na vlasy prof. Šampon by měl být zvednut, lepší bez chemie a s biotinem. Všechno zde je samozřejmostí. Existují vážnější prostředky, jako je Regina, ale je lepší navštívit pro ně trichologa.

. Jdi, pak se zase rychle zotaví a vše padne na místo. Kdo NENÍ v kojení, už může konzumovat vitamíny jen pro vlasy - pantovigar, a tam je droga Regein (pro ženy, lotion, používá se po dobu šesti měsíců, nevím, zda lékárny prodávají nebo ne, ale na oficiálních stránkách si můžete objednat poštou.

Podívejte se na nete Regein.. pomáhá.. obnovuje o 60%.. je pro muže a pro ženy.. pro muže je silnější.. je opravdu výsledek.

. Ala kořínky pak všechny vlasy.. sprchový kryt. Trochu úder do hor s vysoušečem vlasů a ručníkem. real help pomáhá !! gut.. šišek vlevo polovina.. jak se vyšplhaly. Druhý --- jestliže ne krmíte - Regein. v lékárně.. dokonce i ošetření vlasů

. Člověk nepomáhá, odborníci předepisují vážnější hormonální léky. Pokud jsou vlasy neporazitelné a ostatní prostředky nepomáhají, můžete použít Reheyn nehormonální lék. Bohužel, bude muset být použita po celou dobu, jinak, jakmile je Regein zrušen, všechno, co se rozrostlo, okamžitě vypadne. Mírně méně váže na svého pacienta drogu Aleran. Také se vrhl do pokožky hlavy. Poměrně silným antiandrogenním účinkem je přípravek Evcapil. V menší míře je lék na nasycení růstu blokující aktivitu mužských hormonů. CH5 +, Čínský Chzhanguan 101 Lotion, Balzámový Stimulus jsou považovány za účinné kosmetické přípravky. V lékárnách na prodej linky.

. a okamžitě jsem se k ní obrátil. Doporučila mi, abych se podíval na výrobky obsahující minoxidilovou složku. Tato látka velmi aktivně odolává vypadávání vlasů. Najdete ji ve složení pěny Regeyn, pokud máte zájem o více informací zde. Lék mi pomohl až po 3 týdnech, vlasy přestaly vypadávat a dokonce rostly lépe a rychleji.

REGAIN

◊ Místní pěna 5% od bílé až nažloutlé barvy, chránící strukturu během pozorovací doby jedné minuty.

Pomocné látky: bezvodý ethanol - 536,3 mg čištěná voda - 314,1 mg, butylhydroxytoluen - 0,9 mg ** kyselina mléčná - 10 mg bezvodé kyseliny citronové - 1 mg, glycerol - 20 mg cetylalkoholu - 11 mg, stearylalkohol - 5 mg, polysorbát 60 - 4 mg, propelant - propan / n-butan / isobutan (%) (48:30:22) - 50,2 mg.

60 g - hliníkové lahve (1) s ventilem s rozprašovačem a uzávěrem se systémem ochrany proti otevření dětmi - plastové obaly.
60 g - hliníkové válce (3) s ventilem s rozprašovačem a víčkem se systémem ochrany proti otevření dětmi - plastové obaly.

* skutečné množství minoxidilu bez pohonné látky je 50 mg / g;
** skutečné množství butylhydroxytoluenu bez hnacího plynu je 1 mg / g.

Jelikož je periferní vazodilatační prostředek, minoxidil, když je aplikován zvenčí, zvyšuje mikrocirkulaci v oblasti vlasových folikulů. Stimuluje růstový faktor vaskulárního endotelu, který má být zodpovědný za zvýšení kapilární propustnosti, což naznačuje vysokou metabolickou aktivitu pozorovanou v anagenní fázi.

Minoxidil stimuluje růst vlasů u pacientů s dědičnou ztrátou vlasů (androgenní alopecie) v počátečních a středních stupních. Přesný mechanismus účinku minoxidilu pro externí použití při vypadávání vlasů není plně pochopen.

Při aplikaci externě na neporušenou pokožku dochází k systémové absorpci přibližně 1-2% roztoku minoxidilu.

V klinické studii byla systémová absorpce 5% pěny pro vnější použití přibližně polovinou systémové absorpce 5% roztoku pro vnější použití. Průměrné hodnoty AUC0 až 12 hodin a Cmax při použití 5% pěna vyrobená x 8,81 ng h / ml a 1,11 ng / ml, v daném pořadí, což odpovídá přibližně 50% podobné ukazatele při použití 5% roztoku (18,71 x h ng / ml a 2,13 ng / ml, v tomto pořadí).

Tmax při použití 5% pěny je 5,42 h a je podobný tomu při použití 5% roztoku (5,79 h). Účinok minoxidilu na hemodynamiku není exprimován, dokud průměrná sérová koncentrace minoxidilu nedosáhne 21,7 ng / ml.

Ačkoli bylo dříve uvedeno, že se minoxidil neváže na plazmatické proteiny, prokázala se později in vitro ultrafiltrace, která se reverzibilně váže na lidské plazmatické proteiny v rozmezí 37-39%.

Protože se absorbuje pouze 1-2% externě aplikovaného minoxidilu, stupeň vazby plazmatických proteinů pozorovaný in vivo po externí aplikaci bude klinicky nevýznamný.

Vd Minoxidil po dávce 4,6 mg a 18,4 mg je 73,1 l a 69,2 l.

Přibližně 60% minoxidilu absorbovaného po lokálním podání se metabolizuje za vzniku minoxidil-glukuronidu, převážně v játrech.

T1/2 Minoxidil pro vnější použití dosahuje průměru 22 hodin ve srovnání s 1,49 hodin pro perorální podání. 97% minoxidilu a jeho metabolitů se vylučuje ledvinami a 3% ve střevech.

Po přerušení léčby je přibližně 95% minoxidilu aplikovaného zvenčí eliminováno do 4 dnů.

- porušení integrity kůže hlavy;

- dermatóza pokožky hlavy;

- současné užívání jiných léků na pokožce hlavy;

- období kojení (kojení);

- věk do 18 let;

- věk nad 65 let;

- Přecitlivělost na Minoxidil nebo jiné složky léku.

Opatrnosti je třeba předepisovat pacientům s kardiovaskulárními chorobami, arytmií, renální a jaterní nedostatečností.

Lék je určen k použití vně. Před použitím přípravku Regein by měly být vlasy a pokožka hlavy důkladně vysušeny.

Pro účinnost léku a jeho dosažení vlasových folikulů je důležité aplikovat drogu na pokožku pokožky hlavy, a ne na vlasy.

Muži 1 g (1/2 cap) pěna se aplikuje dvakrát denně (ráno a večer) na postižené oblasti pokožky hlavy. Nepoužívejte Regein více než 1krát za 12 hodin. Celková denní dávka by neměla překročit 2 g léku (100 mg Minoxidilu).

Ženy 1 g (1/2 cap) pěna se aplikuje jednou denně na postižené oblasti pokožky hlavy. Nepoužívejte Regein více než 1 den denně. Denní dávka by neměla překročit 1 g léku (50 mg minoxidilu).

Neaplikujte Regein do jiných oblastí těla.

Doporučení pro použití válce

1. Otočte kryt tak, aby šipky na rozprašovači a krytu byly zarovnány.

2. Nakloňte kryt zpět, abyste jej odstranili.

3. Před vymačknutím pěny se doporučuje nejprve opláchnout prsty studenou vodou a důkladně vyschnout, Při styku s teplou pokožkou může dojít k rozpuštění pěny.

4. Otočte nádobku vzhůru nohama, stlačte postřikovač a vytlačte potřebné množství pěny na prsty.

5. Šířte pěnou prsty po plochách plešatosti a jemně protřepte pokožku hlavy.

6. Po použití Regeinu položte na balón uzávěr. Abyste zabránili nechtěnému otevírání chráněného obalu dětmi, je třeba zkontrolovat, zda šipky na rozprašovači a krytu nejsou zarovnány.

Po aplikaci přípravku Regein důkladně umyjte ruce.

Vzhled prvních příznaků ztráty vlasů a obnovení růstu vlasů je možný po použití přípravku Regein 2krát / den u mužů po dobu 2-4 měsíců a 1krát denně u žen po dobu 3-6 měsíců.

Pro dosažení a udržení dosaženého účinku obnovy růstu vlasů by pacient neměl přerušit užívání léku, jinak dojde ke ztrátě vlasů.

Zvýšení dávky léku nebo jeho častější užívání nepovede ke zlepšení výsledků léčby.

Pokud po použití přípravku Regeyn u mužů po dobu 16 týdnů a u žen po dobu 24 týdnů nedojde k růstu růstu vlasů, pak by mělo být užívání drogy zastaveno.

Po začátku užívání přípravku Regeyn může dojít ke zvýšenému vypadávání vlasů. Tento účinek je způsoben vlivem minoxidilu. Je vyjádřena stimulací přechodu vlasů z klidové fáze (telogen) do růstové fáze (anagen). Existuje tedy ztráta starých vlasů, na jejímž místě rostou nové. Dočasné zesílení vypadávání vlasů obvykle trvá 2-6 týdnů od začátku léčby a poté klesá do 2 týdnů.

Nežádoucí účinky hlášené během klinických studií

Na straně nervového systému: často - bolesti hlavy.

Na straně kůže a podkožních tkání: často - pruritus, vyrážka; zřídka - dermatitida, projevující se ve formě zčervenání, peelingu a zánětu.

Alergické reakce: Velmi vzácně - angioedém (otok úst, otok tkáně úst, hltanu edému, otok hrdla a edém jazyka), přecitlivělost (otok obličeje, generalizovaný erytém, generalizované svědění, pocit tlaku v hrdle), alergická kontaktní dermatitida.

Nervový systém: velmi zřídka - závratě, bolesti hlavy.

Na straně výhledu: velmi zřídka - podráždění očí.

Protože kardiovaskulární systém: velmi vzácně - tachykardie, palpitace; zřídka - pokles krevního tlaku.

Na straně dýchacího systému: velmi zřídka - dušnost.

Na straně trávicího systému: velmi zřídka - nevolnost, zvracení.

Kůže a podkožní tkáně: velmi zřídka - reakce v místě aplikace (tyto reakce se může rozšířit na uších a obličeji, zahrnují: svědění, podráždění, bolest, vyrážka, otok, suchá kůže, erytém, ale v některých případech může být reakce více závažné, včetně: exfoliace, dermatitidy, puchýřů, krvácení, ulcerace), dočasná ztráta vlasů, změny barvy vlasů, ztráta struktury vlasů, hypertrichóza (nežádoucí růst vlasů mimo místo aplikace).

Jiné: velmi zřídka - periferní edém, bolest na hrudi.

Pokud se některý z nežádoucích účinků uvedených v pokynech zhoršuje nebo jsou zaznamenány jiné nežádoucí účinky, které nejsou uvedeny v pokynech, měl by pacient informovat lékaře.

Pokud se na velké části těla nebo jiné oblasti těla aplikují dávky vyšší než doporučené, kromě skalpu je možné zvýšit systémovou absorpci minoxidilu, což může vést k vzniku nežádoucích účinků.

Symptomy: nežádoucí kardiovaskulární účinky spojené s retencí sodíku a vody, stejně jako tachykardie, snížený krevní tlak a závratě.

Léčba: symptomatická a podpůrná léčba. Beta-blokátory mohou být předepsány pro léčbu tachykardie, diuretik - k eliminaci edému. V případě poklesu krevního tlaku by měl být 0,8% roztok chloridu sodného zaveden do / v. Nepoužívejte sympatomimetické prostředky, například epinefrin a norepinefrin, které mají nadměrnou srdeční stimulační aktivitu.

Existuje teoretická možnost zvýšení ortostatické hypotenze u pacientů, kteří jsou současně léčeni periferními vazodilatancie, kteří však nedostali klinické potvrzení.

Nemůžeme vyloučit velmi mírné zvýšení obsahu minoxidilu v krvi u pacientů s arteriální hypertenzí při užívání minoxidilu v případě současného užívání přípravku Regeyn, i když nebyly provedeny odpovídající klinické studie.

Bylo zjištěno, že minoxidil pro vnější použití může interagovat s některými jinými léky pro vnější použití.

Při aplikaci zvenčí by se minoxidil neměl používat současně s jinými léčivy (GCS, tretinoin, anthralin) aplikovanými na pokožku pokožky hlavy.

Současné použití minoxidilu ve formě pěny pro vnější použití a krému obsahujícího betamethason (0,05%) vede ke snížení systémové absorpce minoxidilu.

Současné užívání krému obsahujícího tretinoin (0,05%) vede ke zvýšení absorpce přípravku Minoxidil.

Současná aplikace minoxidilu na pokožku a topické přípravky, jako je tretinoin a dithranol, které způsobují změny v ochranných funkcích pokožky, mohou vést ke zvýšení absorpce minoxidilu.

Před zahájením léčby přípravkem Regein je nutné provést všeobecné vyšetření včetně shromáždění a vyšetření anamnézy. Lékař by měl zajistit, aby pokožka hlavy byla zdravá.

Použijte drogu Regeyn by měl být pouze na zdravé pokožce pokožky hlavy. Nemůžete užívat lék na zánět, infekci, podráždění, bolesti kůže, stejně jako současně s jinými léky aplikovanými na kůži pokožky hlavy.

Nepoužívejte přípravek Regein v případě náhlého vypadávání vlasů, ohniskové alopecie, kdy se po porodu rozvíjí alopecie, v případě plešatosti způsobené léky, nesprávnou stravou (nedostatek železa, vitamín A) v důsledku vlasového stylingu v "těsných" a v případě, že příčina ztráty vlasů není známa.

Při poklesu krevního tlaku nebo bolestí v hrudi, rychlému srdečnímu tepu, slabosti nebo závratí, náhlému nevysvětlitelnému zvýšení hmotnosti, otokům rukou nebo nohou, přetrvávajícímu zarudnutí nebo podráždění pokožky hlavy by měl pacient přestat užívat přípravek Regein a poradit se s lékařem.

Některé složky léčiva mohou způsobit spálení a podráždění. V případě kontaktu s lékem na citlivých površích (oči, podrážděná kůže, sliznice) postiženou oblast opláchněte velkým množstvím studené vody. Léčivo obsahuje butylhydroxytoluen, cetylalkohol a stearylalkohol, které mohou způsobit lokální kožní reakce (například kontaktní dermatitidu).

Náhodný příjem léku může vést ke vzniku závažných nežádoucích účinků ze srdce. Proto by měl být tento lék uchováván mimo dosah dětí.

Obsah nádoby je pod tlakem. Bublinku nepropichujte ani hořte. Léčivo je hořlavé, proto nedotýkejte obsahu nádoby v blízkosti otevřeného plamene, leštěných nebo lakovaných povrchů. Při používání, skladování a likvidaci se vyhněte kontaktu s válcem zdroji otevřeného ohně. Neohřívejte balón nad 50 ° C. Při aplikaci drogy by se mělo zdržet kouření.

Pokud se lék dostal do havarijní situace nebo pokud vypršela doba platnosti, neměla by být nalita do odpadních vod nebo vyhozena do ulice. Je nutné dát drogu do vaku a dát ji do koše. Tato opatření pomohou chránit životní prostředí.

Doporučení pro použití drogy ve spojení s produkty péče o vlasy

Lék nebude účinný při použití:

- vysoušeč vlasů po nanesení pěny na pokožku hlavy;

- produkty péče o vlasy, které mohou způsobit jizvení, stejně jako hluboké spálitelné spálitelné popáleniny;

- metody péče o vlasy, které vyžadují silné tahání vlasů od pokožky hlavy (například tkaní "těsných" braidů nebo přesličky).

Pro aplikaci drogy není zapotřebí umyt vlasy. V případě šamponu je před použitím drogy nutné vyschnout vlasy a pokožku hlavy.

Při použití produktů pro úpravu vlasů musíte nejdříve aplikovat pěnu a počkat na její vysušení a potom používat výrobky pro úpravu vlasů.

Šamponování je povoleno ne méně než 4 hodiny po aplikaci drogy.

Neexistují žádné údaje o účinku barviv, permů a prostředků na rovnání vlasů o účinnost léku. Vzhledem k tomu, že perm a barvení mohou dráždit pokožku hlavy, doporučují se následující opatření:

- Před barvením a / nebo trvalým ošetřením se ujistěte, že se lék odmyje z vlasů a pokožky hlavy, aby se zabránilo možnému podráždění pokožky hlavy;

- Pro dosažení nejlepších výsledků nepoužívejte lék ve stejný den s chemickým ošetřením vlasů;

- po použití jakýchkoli chemikálií, nepoužívejte lék po dobu 24 hodin, aby se zajistilo, že pokožka hlavy není podrážděna po perm a / nebo barvení.

Vliv na schopnost řídit motorovou dopravu a řídící mechanismy

V souvislosti s možným vývojem bolesti hlavy, závratě, podráždění očí byste měli být opatrní při řízení vozidel a při provádění některých typů činností, které vyžadují zvýšenou koncentraci a psychomotorické reakce. Pokud popsané nežádoucí účinky by se měly zdržet těchto typů činností.

Lék Regeyn ve formě pěny je kontraindikován u žen během těhotenství a během kojení.

Pro Více Informací O Suché Vlasy