logo

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • Pro tisk
  • FAQ
  • Galerie
  • Registrace
  • Přihlásit se

Pena Regeinová. Efektivita?

Pena Regeinová. Efektivita?

alex 28 01 srpen 2011, 12:33

Re: Foam Regein. Efektivita?

Přidáno 01.08.2011, 16:59

Re: Foam Regein. Efektivita?

zumba 01 Srp 2011, 18:25

Re: Foam Regein. Efektivita?

Dmitry_F 01 Srp 2011, 19:08

Superman Deník hovoří o své práci.
Používal jsem to asi 9 měsíců, došlo k velkému růstu, ale pak byly vlasy odfouknuté, teď je horší než před léčbou a stále se zhoršuje.
Neposlouchejte nikoho, je to všechno nafouknuté kvůli ceně (jako u produktů)
pokusil se vyřídit řešení. na pěnových vlasech rostou rychleji a tlustší.
Pravda, kvůli tekutině v mých plešatých vlasech, se zrodila do pololematizovaného stavu. Nl na téma pěny mi pomohlo víc.

Re: Foam Regein. Efektivita?

alex 28 01 srpen 2011, 22:28

Re: Foam Regein. Efektivita?

lowelly Aug 02 2011, 04:31

2006 Grafts Strip - 01/05/2009
1667 proužků - 09.10.2009
0765 štěpky - 07.10.2010
Celkem transplantovaných - 4438 štěpů

Finasterid - od 09.11.2009
Minoxidil - od 11/15/2009

Re: Foam Regein. Efektivita?

Dmitry_F Aug 02 2011, 11:16

AHA s novými silami začala fungovat. Na jaře léčby jsem se začal zhoršovat rok před léčbou (

Re: Foam Regein. Efektivita?

alex 28 srpna 2011, 20:06

Četla jsem na nějaké větvi, že člověk vždycky na jaře a na podzim začíná něco jako moult. Lidé s normálními vlasy si toho nevšimnou. A tady jsme.
Takže co ještě může jít znovu.

Obecně jsem se rozhodl, že se teď můj plán bude držet: pěna ráno, Kirkland večer. Všechno je již objednáno.

Re: Foam Regein. Efektivita?

Přidáno 02.08.2011, 20:12

Re: Foam Regein. Efektivita?

aviator 03 srpen 2011, 17:35

Re: Foam Regein. Efektivita?

Právník 26. srpna 2011, 14:01

Re: Foam Regein. Efektivita?

Fuzzy 26.8.2011, 14:10

Re: Foam Regein. Efektivita?

Kari 26. srpna 2011, 15:32

Re: Foam Regein. Efektivita?

Fuzzy 26. srpna 2011, 19:00

Regein - nejsilnější lék proti vypadávání vlasů

Ztráta vlasů je vážný problém, se kterým může někdo čelit. Plešatost se objevuje pod vlivem různých faktorů, ale bez ohledu na to vyžaduje okamžitou léčbu. Moderní léčivé přípravky nabízejí lidem, kteří trpí ztrátou vlasů, širokým sortimentem účinných léků. Jeden z nich (droga Regeyn) bude v našem článku diskutován.

Můžete se seznámit s dalším účinným prostředkem pro odstranění vypadávání vlasů Mival v článku: Mival - organický prostředek proti vypadávání vlasů.

Co je Regain?

Rogaine (Regein) je lék užívaný k léčbě alopecie u žen a mužů. Základem tohoto nástroje je Minoxidil (nejúčinnější složka, která pomáhá vyrovnat se s plešatostí). V tomto článku se můžete dozvědět, jak správně používat Rogaine pro vypadávání vlasů, stejně jako typy a výhody této drogy.

Jaké typy Regain existují?

Při koupi společnosti Regein se zákazníci zajímají o to, které z možností zvolit? V lékárnách nabízí tento nástroj ve třech odrůdách:

Reagain Lotion 2%

Reagain Lotion 2%

Bezbarvý a průhledný (někdy nažloutlý) 2% roztok Regainu obsahuje 20 mg účinné látky Minoxidil. Obsahuje také pomocné složky - ethanol, destilovanou vodu a propylenglykol.

Droga Rogaine 2 je určena pro venkovní použití, zabalená v husté plastové lahvičce a vybavená třemi funkčními tryskami (sprejovou lahví, rozšířenou tryskou pro stříkání a tryskou pro otryskání). Objem každé lahvičky je 60 ml. Obnovte o 2% častěji předepisované ženám s plešatostí ve střední části.

Reagain Lotion 5%

Reagain Lotion 5%

Rogaine 5 - lotion pro vnější použití, objem 60 ml. Hlavní složkou tohoto léčivého roztoku je Minoxidil. Bezbarvý přípravek, někdy se světle žlutým odstínem, je zabalen do láhve hustého polyethylenu a vedle hlavní účinné látky obsahuje několik pomocných složek: přečištěnou vodu, propylenglykol a ethanol.

Lék Regeyn 5% doporučuje použití mužů s plešatostí v hlavě a těch pacientů, kteří chtějí urychlit růst vlasů.

Reagain pěna 5%

Regaine Foam je novátorská droga, která se objevila na trhu s léky proti plešatosti poměrně nedávno a již získala důvěru mnoha zákazníků. Vzhledem k jeho pěnivé formě nemá přípravek při aplikaci na vlasy žádné stopy a vstřebává se mnohem rychleji do pokožky hlavy. Lék Regeyn ve formě pěny poskytuje ještě větší účinnost léčby než roztoky stejné série. Nástroj je balen v plastové krabici se třemi lahvemi. Kapacita každé lahvičky je 60 ml (tento objem je pro měsíc léčby dostačující).

Viditelný účinek léčby pěnou Regein přichází po 4 měsících pravidelného používání.

Tato droga poskytuje dobré výsledky v dědičné alopecii. Ale s alopecie, způsobenou hormonálními léky a nevhodnou výživou, Regeinova pěna nebude moc pomáhat.

Regein: návod k použití

Regeyn se doporučuje aplikovat na vlasy dvakrát denně, 1 ml. aplikace se provádí pomocí spreje a pro usnadnění sledování dávkování použijte následující doporučení. Pro aplikaci 1 ml kapaliny na vlasy stiskněte šestkrát tlačítko postřikovače.

V závislosti na délce vlasů vyberte optimální variantu aplikátoru (dodávají se s řešením firmy Regeyn). Nejdříve naneste lék a nasměrujte stříkací trysku do středu problémové části hlavy. Potom pomocí aplikátoru rovnoměrně rozdělte kompozici na celou oblast.

Když používáte regenerační pěnu, vaše akce by měla být poněkud odlišná. Před nanesením pěny je třeba rozdělit vlasy na několik částí a poté vytlačit malé množství peněz do plešatých oblastí. Maximální množství pěny použité v době je polovina víčka. Pěna suší po dobu půl hodiny, a poté si můžete umýt vlasy. Při použití roztoku je nutné počkat asi 6 hodin, dokud se prostředek nevystihuje dobře do pokožky a teprve potom provede šamponovací proceduru.

Odborníci společnosti Regeyn doporučují aplikaci na čistou a dobře vysušenou pokožku. Než začnete užívat drogu, nezapomeňte konzultovat s dermatologem!

Používání přípravku Regein v jakékoli formě k léčbě alopecie dodržujte následující pokyny:

  • Lék je určen k léčbě alopecie u žen a mužů různého věku. Správné použití pomůže zastavit vypadávání vlasů a obnovit vlasovou linii;
  • Tato léčiva se používá pouze externě a je nutné ji aplikovat pouze na pokožku hlavy. Pro jiné části těla nelze použít Regeyn;
  • Aplikujte lék na pokožku hlavy dvakrát denně, 1 ml najednou. Je lepší provést proceduru v ranních a večerních hodinách, které řídí proud léčivého roztoku přímo do centra postižené oblasti pokožky hlavy;
  • Doporučené denní množství regenerace (bez ohledu na velikost postižených oblastí) by mělo zůstat nezměněné (2 ml);
  • Aplikátor pro distribuci prostředku v celé postižené oblasti je vybrán podle délky vlasů;
  • Regein by měl být aplikován pouze na suchou kůži a vlasy;
  • Po nanesení vlasů dobře umyjte ruce;
  • Pro dosažení trvalého účinku pravidelně užívejte přípravek Regina a denně po dobu 4 měsíců.

Možné vedlejší účinky při používání přípravku Rogaine

Nežádoucí účinky přípravku Regein jsou častější při použití 5% roztoku.

Existuje několik kontraindikací k užívání léku Regein:

  • Přecitlivělost na jednotlivé složky léku;
  • Těžké onemocnění ledvin (například selhání ledvin);
  • Nemoci kardiovaskulárního systému;
  • Období těhotenství, kojení a kojení;
  • Dospívání (do 18 let);
  • Přítomnost otevřených ran, abscesů a vředů na pokožce hlavy, popáleniny;
  • Používání přípravku Regeyn je kontraindikováno u osob starších 65 let.

Co se týče vedlejších účinků z použití léčivého roztoku Regein, je také několik z nich:

  • Výskyt svědění v místě aplikace drogy;
  • Silné zarudnutí kůže;
  • Výskyt alergických reakcí (dermatitida, kopřivka, angioedém);
  • Seborrhea;
  • Arytmie a palpitace při předávkování;
  • Snížení krevního tlaku;
  • Bolestivá bolest v hrudní kosti;
  • Plešatost

Posledním vedlejším účinkem, což je divné, se zdá, že často vyvolává nespokojenost se zákazníky společnosti Regain. Ve skutečnosti je zvýšená ztráta vlasů při použití minoxidilu normální. 2 týdny po začátku používání vlasů se přestanou vylézt.

Kde koupit znovu? Cena drogy

Přípravek Regeyn lze koupit bez lékařského předpisu v jakékoli lékárně. Mnoho kupujících nyní kupuje drogu s dodávkou v on-line lékárnách v Moskvě a Kyjevě, ale tato možnost není spolehlivá. Je lepší zakoupit Regein v těchto lékárnách poté, co se ujistí, že je k dispozici licence na léčivo.

Cena společnosti Regain bude záviset na způsobu uvolnění a počtu lahví v balení. Průměrná cena léčivého roztoku v Kyjevě pro 3 lahve je 6350 hřiven, a Regein pena stojí trochu víc - 6400 hřivny. V Moskvě je cena drogy Regein stanovena na 5 000 rublů a více. Náklady na finanční prostředky se mohou lišit v závislosti na podmínkách a složitosti doručení.

Regein: recenze ohledně využití finančních prostředků

Eugene, 33 let

Moje vlasy začaly padat před více než rokem. Zpočátku jsem nemohla najít místo pro sebe a pochopit příčiny problému. Po návštěvě lékaře začala používat Regeyn lotion. O rok později byly moje vlasy plně obnoveny, nyní doporučuji nástroj všem svým přátelům!

Můj manžel byl konfrontován s problémem plešatosti ve věku 35 let. Musím okamžitě říct, že plešatost ve své rodině je dědičná, jeho otec ztratil všechny vlasy ve věku 50 let (jen málo v jeho hlavě zůstalo). Ztráta vlasů mého manžela začala v horní části hlavy, vůbec tam nevyrůstaly. Po dlouhém hledání se rozhodli zkusit Regeina. Po 5 měsících pravidelné léčby se vlasy manžela začaly zotavovat.

Moje vlasy začaly vypadávat po narození dítěte. Nejprve došlo k panice, ponáhl jsem se hledat účinné prostředky pro rychlé zotavení. Viděl jsem hodně dobrých recenzí o rogaine 2 pro ženy online, rozhodl jsem se to zkusit. Ohromující výsledek po impozantní léčbě! Děkuji tvůrcům společnosti Regain za obnovené vlasy!

Předtím, než jsem zopakoval, jsem zkoušel mnoho dalších léků proti plešatosti, ale jen díky tomuto léku jsem viděl pozitivní výsledek léčby. Existuje mnoho pozitivních názorů na Regain, chci si dodat, že tato droga poskytuje skutečně efektivní výsledek. Za pouhých šest měsíců používání jsem dokázala obnovit ztracené vlasy.

Alexey. Yu, 37 let

Boj proti vypadávání vlasů byl doplněn o vysokou citlivost pokožky hlavy. Z tohoto důvodu bylo velmi obtížné najít nápravu. Obnovení emulze 5% u mužů způsobuje silné podráždění. Po návratu se objevil problém, byl vyřešen! Produkt působí jemně na pokožku a poskytuje vynikající léčebný účinek.

Droga, Regein, má vynikající účinky v boji proti předčasné plešatosti. Vzhledem k několika odrůdám dávkové formy může být úspěšně použita jak u mužů, tak u žen.

Fórum o společnosti beard and minoxidil HeavyBeard

Fórum se zabývá problémy růstu vousů a knírek.

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • Pro tisk
  • FAQ
  • Registrace
  • Přihlásit se

30 let Obnovte 5% pěnu

30 let Obnovte 5% pěnu

$ alavat »30. ledna 2016, 10:00

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »30. ledna 2016, 10:01

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »30. ledna 2016, 10:03

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »30. ledna 2016, 10:04

Re: 30 let Reagain 5% pěna

Humanbrain »01. února 2016, 10:10

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »01 únor 2016, 15:38

Re: 30 let Reagain 5% pěna

naDne »02 únor 2016, 10:06

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »02.02.2016, 10:30

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »07 února 2016, 11:02

Re: 30 let Reagain 5% pěna

dagestan »07 únor 2016, 11:08

Kirkland nestříkat

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »07.02.2016, 11:12

Kirkland nestříkat

dobře, pokud ne sprej) je lepší použít?

Re: 30 let Reagain 5% pěna

dagestan »07 února 2016, 11:14

Kirkland nestříkat

dobře, pokud ne sprej) je lepší použít?

Podle hodnocení nejsou žádné rozdíly.
Používám Aleranu, možná později objednám Kirkland, protože je levnější.

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »07.02.2016, 11:18

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »27. února 2016, 10:03

Regein a Kirkland - dvě strany zlaté medaile

Regein a Kirkland - může se zdát, že drogy jsou úplně jiné, jako ocasy a orel. Ale oni jsou oběma stranami stejné věci - řešení problému plešatosti. Přípravky pro alopecii obsahují Minoxidil ve formulaci. Látka vede ke zlepšení krevního oběhu, což má pozitivní vliv na růst vlasů. Minoxidil nebyl původně koncipován jako lék na plešatost, ale jeho použití vředů a tlakových problémů umožnilo objevit hlavní rys - aktivaci růstu vlasů. Pokud nevíte, co je pro vás nejlepší - Regein pěna nebo Kirkland lotion, následující informace vám pomohou.

Kdo je Kirkland?

Kirkland 5 zachází s přípravky z mužské plešatosti. Číslo udává procento minoxidilu ve výrobku. Lotion aktivuje růst vlasů probuzením folikulů. Můžete použít drogu, pokud se problém netýká starého. To znamená, že když se příznaky plešatosti objevily již před pěti lety, pomůže lotion. Chcete-li odstranit plešatost a plešatiny, musíte produkt aplikovat dvakrát denně. Tento postup trvá jen málo času, takže je vhodné provádět před prací a poté, co jste se vrátili domů.

Léčba genitální plešatosti mužů se provádí do šesti měsíců. Během této doby budete moci vyrůst nové vlasy v problémových oblastech. Pro dosažení nejlepšího účinku se doporučuje užívat lék po celý rok, první výsledky se stanou patrnými po dvou až třech měsících užívání. Kirkland 5 může zlepšit situaci při difúzní alopecii. Měl by být použit pro rychlé zotavení po odstranění příčiny plešatosti.

Výhody znamenají

Četné recenze Kirklandu mluví o lotion jako účinném stimulátoru růstu vlasů. Samozřejmě existují falešné propagační produkty, které trochu poškozují pověst nástroje, takže je důležité ho zakoupit od důvěryhodných dodavatelů. Každopádně slova "Minoxidil, Kirkland" jsou již dlouho považována za synonymum. Ne každý ví, že účinná látka je součástí produktů jiných značek. Proč je tak populární? Náklady na produkt jsou odpověď na otázku.

Většina lidí, kteří poskytují zpětnou vazbu na Kirkland chválí své nízké náklady. Mírně více než 2 tisíce rublů - cena drogového balíčku. Trvá 3 měsíce léčby. Kirkland samozřejmě má své nevýhody - kvůli přítomnosti propylenglykolu, nemusí vždy vyhovovat lidem s citlivou kůží. Pokud s nimi zacházíte, zvažte nákup Regein.

Přehledy pěny Rogaine

Výrobky Regeyn 5 obsahují stejné množství hlavní účinné složky jako předchozí pleťové mléko. Současně jsou o tom převážně kladné. Není to nic, co přesahuje známé Kirkland, protože pěna byla vynalezena později, což znamená, že výrobci vzali v úvahu všechny nevýhody, které první výrobek z plešatosti sbíral sám o sobě.

Koupit Regeyn mohou lidé, kteří hledají:

  • - účinná náprava pro počáteční fáze plešatosti;
  • - vhodné použití drogy z genetické alopecie;
  • - stimulující růst vlasů bez PG;
  • - zdravotnické výrobky s rychlým vstřebáváním bez obsedantního zápachu.

Reagainová pěna je vhodnější použít. To se nerozšíří. Vůně alkoholu téměř chybí. Lidé, kteří ji používají, si nemají stěžovat na suchost, zarudnutí pokožky, což je možné v případě použití lotionu. Nástroj se nerozšíří a může být použit pro růst vousů (výrobce nedoporučuje používat takový výrobek někde jinde než na pokožce hlavy). Každý si musí vybrat: Minoxidil - Kirkland nebo Minoxidil - Regein. V každém případě fungují stejně dobře. Pouze Regein 5 vysuší kůži a způsobí téměř žádné vedlejší účinky, ale stojí dvakrát tolik.

Reagain Recenze

Výrobce: USA, Belgie

Formulář uvolnění: Řešení pro externí použití

Analogy Regeyn

Shoduje se podle indikace

Cena od 121 rublů. Analogově levnější o 848 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 431 rublů. Analogově levnější 538 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 455 rublů. Analogově levnější o 514 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 475 rublů. Analogově levnější o 494 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 499 rublů. Analogově levnější o 460 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 563 rublů. Analogově levnější o 406 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 602 rublů. Analogově levnější o 367 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 630 rublů. Analog je levnější o 339 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 676 rublů. Analogově levnější o 293 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 990 rublů. Analogově dražší o 21 rublů

Návod k použití pro společnost Regeyn

Registrační číslo:

Obchodní název: REGINA®

Mezinárodní název: Minoxidil / minoxidil

Forma dávkování: 2% roztok pro vnější použití.

Popis dávkové formy: čirý, bezbarvý roztok.

Složení: účinná látka - minoxidil 20 mg / ml; pomocné látky: alkohol, propylenglykol, čištěná voda.

Farmakoterapeutická skupina: vazodilatační činidlo.

Farmakologické vlastnosti

Farmakodynamika
Při lokálním podání minoxidilu byl zaznamenán jeho stimulační účinek na růst vlasů u jedinců s androgentickou alopecíí (ztenčení vlasů, plešatost). Vzhled příznaků růstu vlasů se zaznamenává po 4 nebo více měsících užívání léku 2krát denně. Nástup a závažnost tohoto účinku se mohou u různých pacientů lišit. Po přerušení podávání léku obnoví růst nových vlasů a během 3-4 měsíců je možné obnovit původní vzhled. Přesný mechanismus účinku léku Retain v léčbě androgenetické alopecie není znám.
V kontrolovaných klinických studiích po systemickém podávání přípravku REGINE u normálních pacientů i u pacientů s vysokým krevním tlakem nedocházelo k systémovým vedlejším účinkům spojeným s absorpcí minoxidilu.

Farmakokinetika
Při aplikaci zvenčí je Minoxidil špatně vstřebáván normální, neporušenou kůží: průměrné 1,4% (0,3 - 4,5%) celkové aplikované dávky vstupuje do systémové cirkulace. Při aplikaci na kůži 1 ml léku Regain se absorbuje roztok pro vnější použití 2%, který odpovídá 20 mg Minoxidilu, 0,28 mg Minoxidilu. Při aplikaci zvenčí je úroveň minoxidilu v séru určována rychlostí jeho absorpce skrze kůži.
Po přerušení léčby je přibližně 95% minoxidilu, který vstoupil do systémového oběhu, eliminován do 4 dnů.

Indikace pro použití

Pro léčbu androgenetické alopecie (obnovení vlasů) a stabilizace procesu vypadávání vlasů u mužů a žen.

Kontraindikace

Přecitlivělost na minoxidil nebo jiné složky léčiva.
Těhotenství a kojení: lék by neměl být používán.

Dávkování a podání

Pouze pro externí použití. Použijte REGINA pouze podle pokynů. Nepoužívejte přípravek REGINA na jiné části těla.
REGINA v dávce 1 ml se aplikuje dvakrát denně (ráno a večer) na kůži pokožky hlavy, počínaje od středu postižené oblasti a kolem postižené oblasti pomocí speciálně navrženého aplikačního aplikátoru obsaženého v obalu. Tato dávka nezávisí na velikosti postižené oblasti. Celková denní dávka by neměla překročit 2 ml. Po aplikaci Regain si důkladně umyjte ruce. Aplikujte REGINA pouze na pokožku hlavy, po usušení vlasů. Jedna láhev léku Regain je určena pro použití do 30 dnů.
K udržení stabilního účinku se doporučuje nepřetržité užívání léku.

Doporučení pro použití trysek:

Chcete-li aplikaci Regain použít na pokožku hlavy, můžete použít jeden z následujících tipů:

A. Postřikovač


  1. Tato tryska je lépe vhodná pro aplikaci drogy na velké plochy pokožky hlavy.
  2. Odstraňte velký vnější kryt z lahve; odšroubujte vnitřní krytku.
  3. Vložte rozprašovací trysku do lahvičky a pevně ji utáhněte.
  4. Po nasměrování postřikovací hlavy do středu plešatiny stiskněte stříkací pistoli jednou a poté rozložte REGEAN prsty po celé ploše a opatrně ji protřete do kůže. Pro aplikaci dávky 1 ml roztoku opakujte tuto operaci pouze 6krát. Zabraňte dýchání aerosolu. Po použití si na láhev položte velkou vnější čepičku.

B. Rozšířená rozprašovací tryska

  1. Toto uchycení je nejvhodnější pro aplikaci REGINE na malé části pokožky hlavy nebo pod dlouhé vlasy u žen.
  2. Pro použití podlouhlé trysky na lahvi musí být nainstalován sprej. Proveďte operace A.2 a A.Z (viz výše).
  3. Odstraňte malou stříkací hlavu z stříkací pistole; Zpevněte rozšířenou rozprašovací trysku na rozprašovací objímce. Odstraňte malý uzávěr z konce podlouhlé trysky.
  4. Po nasměrování trysky do středu plešatého prostoru stiskněte jednou postřikovač a potom roztáhněte REGINE prsty po celé ploše a lehce jej protřete na kůži. Pro aplikaci dávky 1 ml roztoku opakujte tuto operaci pouze 6krát. Zabraňte dýchání aerosolu. Pokud je to požadováno, můžete po použití použít víčko na konci podlouhlé trysky.

C. Tryska pro tření

  1. Tato tryska je nejvhodnější pro aplikaci REGINE na malé oblasti plešatosti.
  2. Odstraňte velký vnější kryt z lahve; odšroubujte vnitřní krytku.
  3. Vložte trysku pro tření do injekční lahvičky a pevně ji utáhněte.
  4. Když láhev držíte svisle, stlačte láhev tak, abyste vyplnili horní komoru na černou čáru. Komora obsahuje jednu celou dávku (1 ml roztoku).
  5. Otočením lahvičky masírujete pokožku hlavy pomocí trysky tak, abyste zpracovali celou oblast plešatosti, dokud není komora prázdná. Po použití položte na láhev velkou vnější čepičku.

Zvláštní instrukce

Kromě vrozené predispozice může vypadávání vlasů být způsobeno jinými příčinami. REGINA nezabraňuje vypadávání vlasů způsobené určitými léky, podvýživou (nedostatek železa nebo vitamínu A v těle), stejně jako ztráta vlasů v důsledku stylování v těsných účesích (ocas, kosti).

REGAIN by neměl být používán, pokud


  • pacient do 18 let;
  • (např. při spálení slunce). Před použitím přípravku Regain byste se měli poradit se svým lékařem, pokud
  • ztráta vlasů náhle začala;
  • alopecie jsou ohniskové povahy;
  • Existuje kardiovaskulární patologie. Je nutné přestat používat Regain a poradit se s lékařem, kdy
  • vzhled bolesti na hrudi;
  • zvýšená srdeční frekvence;
  • závratě nebo mdloby;
  • snížení krevního tlaku;
  • náhlé zvýšení hmotnosti a otoku ramen a / nebo nohou;
  • zarudnutí nebo podráždění v místě tření. Častější užívání léku nebo použití velkých dávek nezvyšuje účinek, nicméně může přispět k projevům takových vedlejších účinků, jako je dermatitis pokožky hlavy, kopřivka.
    REGINA obsahuje alkohol, který způsobuje podráždění sliznice očí. V případě náhodného kontaktu léčiva s citlivými oblastmi těla (oči, poškozená kůže, sliznice) by měla být postižená oblast z kohoutku omyta velkým množstvím studené vody. Při postřiku je třeba zabránit vdechnutí léku.
    U některých pacientů byla po použití léku pozorována změna barvy a struktury vlasů.
    Je třeba se vyhnout propláchnutí léku. Je-li to možné, použijte REGION na suché hlavě po koupání nebo počkejte asi 4 hodiny po aplikaci přípravku před koupáním. Nenechte svou hlavu namočit v dešti dříve než 4 hodiny po aplikaci Regain.
    Lahve na vlasy a jiné přípravky pro péči o vlasy mohou být používány při použití přípravku REGINA. Před aplikací přípravků na péči o vlasy musíte nejdříve REGEIN aplikovat a počkat, až bude ošetřená oblast pokožky zcela suchá.
    Neexistují žádné důkazy o tom, že barvení vlasů, provádění perimetru nebo použití změkčovačů vlasů může nějakým způsobem snížit účinnost přípravku REGINA. Aby se zabránilo možnému podráždění pokožky hlavy, je třeba před použitím těchto chemikálií ujistit se, že přípravek REGINA byl zcela odmyt od vlasů a vlasové pokožky hlavy.

Interakce s jinými léky

Současné podání minoxidilu a lokálních přípravků na pokožku, jako jsou tretinoin a anthralin / dithranol, které způsobují změny v ochranných funkcích pokožky, mohou vést ke zvýšení absorpce minoxidilu.

Nežádoucí účinky

Společnost REGINA, dodávaná na trh od roku 1988, vykazovala dobrou snášenlivost. V klinických studiích u pacientů s normálním a vysokým krevním tlakem nebyla lokální aplikace přípravku REGINE doprovázena častými nežádoucími účinky.
Nejčastější nežádoucí účinky byly dermatologické, včetně lokalizovaného zarudnutí, svědění a odlupování pokožky hlavy. Používání minoxidilu může v průběhu přechodu z klidové fáze (telogen) do fáze růstu vlasů (anagen) způsobit zvýšené ztráty vlasů, zatímco staré vlasy vypadnou a nové rostou na svém místě. Tento dočasný jev se obvykle objevuje 2 až 6 týdnů po zahájení léčby a postupně se zastaví během příštích dvou týdnů (výskyt prvních příznaků účinků minoxidilu).
Vzácné případy arteriální hypotenze a hypertrichózy (nežádoucí růst vlasů, včetně růstu obličeje u žen) byly hlášeny po zahájení REGIONU.

Předávkování

Náhodné požití může být doprovázeno systémovými účinky souvisejícími s vazodilatačním účinkem minoxidilu (5 ml léku REGAIN obsahuje 100 mg minoxidilu, což je maximální doporučená dávka pro dospělé při perorálním podání při léčbě arteriální hypertenze). Příznaky předávkování jsou přírůstek hmotnosti, rychlý srdeční tep, závratě nebo mdloby. V těchto případech byste se měli okamžitě poradit s lékařem.

Formy uvolnění

Lahvička obsahující 60 ml roztoku Minoxidilu o koncentraci 20 mg / ml, stejně jako zařízení pro dávkování (sprejová láhev, rozšířená rozprašovací tryska, třecí tryska).

Podmínky skladování

Skladujte při pokojové teplotě 20-25 ° C.
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Doba použitelnosti

Datum výroby a datum exspirace VŽDY jsou uvedeny na obalu.
Po uplynutí doby použitelnosti léku nelze přijmout!

Podmínky prodeje lékárny: žádný lékařský předpis.

Ošetření vlasů.

8 let na místě
Uživatel # 309658

A nikdo nepožádá toho tricholského lékaře, který studoval v Moskvě, co vám mohu dát z drog, aby ti lidé mohli pomoci.

"král je dobrý, bojarci jsou špatní"

Myslím, že se klientovi nezajímá, kde terapeut studoval, jestli léčí aspirin pro všechna nemoci.

Klient potřebuje výsledek, ne porozumění doktorovi, že vezme peníze za něco, co mu nepomůže.

10 let na místě
Uživatel # 144681

Rogaine Foam 5%: Odpovědi na otázky v2.1 (10/26/2010)

1. Proč na stránkách X Rogaine Foam o 5% levnější N krát?

2. Proč je minoxidil levně levnější než Rogaine Foam 5% (který obsahuje minoxidil)?

3. Řekněte mi, jaké jsou záruky, že Rogaine 5% pěna je skutečně odeslána z USA?

4. Má místo výroby pěny Rogaine 5% vliv na kvalitu výrobku (i když jsou dodávány od původního výrobce)?

5. Pfizer stále ještě není uvolněn Rogaine 5% pěna pro ženy a proč?

6. Je možné pro ženy použít Rogaine Foam 5%?

7. Existují nějaké vedlejší účinky při užívání přípravku Rogaine Foam 5% u žen?

8. Jsou předepsány Rogaine 5% na začátku kurzu?

9. Je pravda, že v Bělorusku byla registrace pro pěnu Rogaine 5% a nebyla obnovena?

10. Je možné používat léčivé přípravky z bylin (přibližně: "tradiční medicína") jako prostředek pro léčbu vypadávání vlasů?

11. Na internetu, když mluvíme o faktech zředění / doplňování přípravku Rogaine Foam 5%, je to pravda?

12. Jaké potíže mohou být při objednávání Rogaine Foam 5% při online aukcích?

Progaine Shampoo: odpovědi na otázky v2.1 (10/26/2010)

1. Proč je na místě šampon Progaine X levnější v čase N?

2. Šampon přípravku Progaine v balení o objemu 200 ml je mnohem levnější, jaký je rozdíl?

3. Řekni mi, co zaručuje, že šampon Progaine je skutečně odeslán z USA?

4. Má místo výroby šampónu Progaine vliv na kvalitu léku (a to iv případě, že jeho přísady pocházejí od původního výrobce)?

5. Je šampon Progaine jedinečný vzorec vyvinutý tvůrci Rogaine?

6. Je šampon Progaine skutečně účinný při použití společně s přípravkem Rogaine?

7. Je šampon Progaine vlasovou úpravou?

8. Na internetu, když mluvíte o faktech zředění / doplnění přípravku Progaine Shampoo, je to pravda?

9. Je možné užívat bylinné léčivé přípravky (přibližně: tradiční medicína) jako prostředek pro léčbu vypadávání vlasů?

10. Jaké potíže mohou být při objednávání šamponu Progaine v on-line aukcích?

Červená karta byla uživateli pro tento příspěvek zobrazena moderátorem Morges (29. října 2010 11:12)
Důvod rozhodnutí: 3.5.15, 3.5.16

8 let na místě
Uživatel # 259457

Kama co, a plešatý štětec..

9 let na místě
Uživatel # 212318

Skvělé téma. Jsou v Minsku nějaké karichové trichologové?
Mimochodem, je tu skvělá skupina / club18193935

12 let na místě
Uživatel # 69910

Co jsou trichologové?
Ošetřete vnitřní orgány a budete mít zdravé a silné vlasy.

9 let na místě
Uživatel # 212318

_Muto_, s gravitační teorií vypadávání vlasů je známo?

12 let na místě
Uživatel # 69910

Kaltenberg, ne, pouze cerebrovaskulární.

15 let na místě
Uživatel # 12766

žena je velmi vybíravá ve vlasech, kvůli nervům atd. vlasy vypadly v plné rychlosti, užívaly si a pomáhaly šambunům pro koně. Teď to cvičíme v kadeřnictví!

10 let na místě
Uživatel # 143279

Panic a zákazníci vědí?

15 let na místě
Uživatel # 12766

Samozřejmě, aniž si stěžuje)

11 let na místě
Uživatel # 110306

Snažil se někdo použít Asatex na vypadávání vlasů? sdílet zobrazení, pzhlst!

9 let na místě
Uživatel # 213855

kluci, dobře, ve skutečnosti, pomáhají masky na vlasy: obyčejné, domácí. A všechny tyto chemikálie. + multivitamíny pijí kurz v měsíci 2-3. Něco takového

11 let na místě
Uživatel # 104746

žena je velmi vybíravá ve vlasech, kvůli nervům atd. vlasy vypadly v plné rychlosti, užívaly si a pomáhaly šambunům pro koně. Teď to cvičíme v kadeřnictví!

brzy hříva a ocas rostou

samoléčba vede k katastrofálním výsledkům

7 let na místě
Uživatel # 443540

Kůňový šampon je jistě možný, ale tento mýtus je už dávno odhalen! Není tam nic zvláštního, kromě velkého množství silikonů, které obalují vlasy a poskytují dobré česání, iluzi lesku a hustých vlasů. V tom není nic špatného (stejně jako dobrý), ale busting se silikony není ani skvělý.
Souhlasím s Nka7-74 na úkor domácí masky a vitamínů. Postupy odborné péče by však neměly být vyloučeny. Například "cautery".
Oleje, séra, extrakty z rostlin - a bez chemie.

Ale pokud jsou vlasy přesně ztracené (s kořenem), a ne jenom poškozené nebo vyčerpané (se stresem nebo něco jiného), pak žádný maskový šampon pomůže! Nezapomeňte - všechny tyto zvonky a píšťaly, včetně folk-house, jsou určeny pro vlasy samy, ten na povrchu. A pokud je problém v kořeni, pak musí být vyřešen zevnitř.
"Hle, root"

Fórum o společnosti beard and minoxidil HeavyBeard

Fórum se zabývá problémy růstu vousů a knírek.

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • Pro tisk
  • FAQ
  • Registrace
  • Přihlásit se

30 let Obnovte 5% pěnu

30 let Obnovte 5% pěnu

$ alavat »30. ledna 2016, 10:00

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »30. ledna 2016, 10:01

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »30. ledna 2016, 10:03

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »30. ledna 2016, 10:04

Re: 30 let Reagain 5% pěna

Humanbrain »01. února 2016, 10:10

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »01 únor 2016, 15:38

Re: 30 let Reagain 5% pěna

naDne »02 únor 2016, 10:06

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »02.02.2016, 10:30

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »07 února 2016, 11:02

Re: 30 let Reagain 5% pěna

dagestan »07 únor 2016, 11:08

Kirkland nestříkat

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »07.02.2016, 11:12

Kirkland nestříkat

dobře, pokud ne sprej) je lepší použít?

Re: 30 let Reagain 5% pěna

dagestan »07 února 2016, 11:14

Kirkland nestříkat

dobře, pokud ne sprej) je lepší použít?

Podle hodnocení nejsou žádné rozdíly.
Používám Aleranu, možná později objednám Kirkland, protože je levnější.

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »07.02.2016, 11:18

Re: 30 let Reagain 5% pěna

$ alavat »27. února 2016, 10:03

Téma: Kdo se pokoušel získat?

moje vlasy padaly špatně, užíval jsem drogu

Stimulaktin francouzská společnost Lazartig.

Příčiny ztráty vlasů jsou různé, jak si vzpomínám, že tato francouzská droga nevyléčí androgenní alopecii. Moje vlasy přestaly vypadávat a začaly růst velmi aktivně. Bylo to tříleté uložení. Stále ji používám pro preventivní účely a jsem velmi potěšen.

A kdo ví, kdo přesně pepř je používán pro tinkturu?

Vím, co je červené, ale co je jedno nebo nejdůležitější spálí a odrůda není důležitá?

Holky, nevím, jak někdo, ale oni sami na stránkách www.rogaine.com varují:

Pokračující užívání přípravku Rogaine je zapotřebí k udržení růstu vlasů. Pokud přestanete Rogaine používat, nemůžete to udělat znovu. Nikdy jsi neztratila vlasy. Záleží na vaší pokožce.

To znamená, že když se s tím rozbíjíte, pak po celý život

Regeyn ze ztráty vlasů: na oblečení nenechá žádné vlasy!

Každý z nás může být majitelem husté vlasy, hlavní věcí je správná péče o vlasy a pokožku hlavy. Obnovení ztráty vlasů je nástroj, který závidí přátelé, známí a obyčejní kolemjdoucí, po několika týdnech svého použití nebudou vaše kadeře rozpoznány: stanou se silnými, lesklými, poslušnými a získají nebývalou hustotu.

Klinické studie prokázaly, že Regeinová pěna zastavuje a dokonce zvráti proces ztráty vlasů, několikrát zvyšuje průtok krve do vlasových folikulů, čímž zlepšuje jejich trofismus a stimuluje růst vlasů. Pod podmínkou konstantního užívání lze pozorovat kolosální efekt již ve 2-3 měsících.

Co je Regain

Regein je první a zatím jediný lék bez předpisu v Rusku s prokázanou klinickou a laboratorní účinností a bezpečností. Používá se k léčbě androgenetické alopecie. Jeho denní dvakrát užívané u mužů a jednorázové u žen obnovuje růst ztracených vlasů.

Účinek léku je založen na jeho jedinečném vazodilatačním účinku. Posiluje tok krve na pokožku hlavy, nástroj zvyšuje velikost folikulů a průměr vlasového hřídele a také přispívá k prodloužení fáze aktivního růstu vlasů a zabraňuje jejich další ztrátě.

Neustálé používání pěny zastavuje průběh vypadávání vlasů, přispívá k vzniku nových, silnějších a silnějších vlasů místo výsledných plešatých.

Lék má nejlepší účinek v počátečních stádiích plešatosti, kdy začínají pozorovat malé plešatiny na čele u mužů a ztenčení rozchodů u žen.

Výhody léku na alopéciu

Porovnáním regeinu s prostředkem podobného působení, v prvním je několik výhod:

  • malý seznam kontraindikací (věk do 18 let a po 65 letech, dermatóza pokožky hlavy, individuální nesnášenlivost součástí a narušení integrity pokožky hlavy);
  • ve vzácných případech vyvolává nežádoucí účinky;
  • má trvalý účinek po ukončení kurzu;
  • má demokratickou hodnotu;
  • vhodné pro použití jak pro muže, tak pro ženy;
  • snadné, pohodlné a pohodlné použití;
  • rychle vstřebává a nemá mastné vlasy.

Složení pěny Regeyn vypadávání vlasů

Hlavní účinnou látkou je minoxidil. Má následující vlastnosti:

  • zlepšuje mikrocirkulaci krve v oblasti vlasových folikulů;
  • zvyšuje velikost folikulů;
  • zlepšuje výživu tkání a zvyšuje růstovou fázi vlasů.

Jak uplatnit nápravu

Zástupci silnějšího pohlaví používají pěnu 2 krát denně, dámy 1 krát.

Stupně aplikace léku:

  • vlasy jsou rozděleny na dělení:
  • vzít aerosol, protřepat;
  • podržte jej ve svislé poloze;
  • stlačte polovinu krycího prostředku na pokožce hlavy;
  • jemně masírujte 1-2 minuty.

Pěna nevyžaduje oplachování. Použijte drogu bez přestávek a pauzy po dobu 12-16 týdnů.

Obnovit certifikáty kvality

Klinické studie, které provedla výzkumná skupina ze Spojených států, ukázaly, že více než 90% testovaných osob ztratilo ztrátu vlasů během 12 týdnů užívání, stimulovalo růst nových vlasů a zlepšilo strukturu každého vlasu. Díky těmto údajům získal lék certifikáty kvality a bezpečnosti mezinárodního a domácího vzorku.

Odborné recenze na plešivé pěny

Valery Galkin, tricholog

Regein je ten opravný prostředek, který pomalu, ale jistě vyléčí alopéciu jakékoliv povahy. Studoval jsem složení a působení pěny poměrně dobře a můžu s jistotou konstatovat, že to dává vliv v každém případě, je naprosto bezpečné a ve vzácných případech může způsobit nežádoucí účinky ve formě svědění a podráždění pokožky hlavy. Doporučuji zkoušet drogu pro všechny muže a ženy, které mají dokonce mírnou ztrátu vlasů.

Recenze zákazníků společnosti Regein pro posilování vlasů

Když jsem si všiml, že se na zadní straně hlavy objevila plešatina, zaregistroval jsem se u trichologa. Informoval o této pěně. Bylo to 2 měsíce pravidelného používání a vidím výsledek: na plešatém místě se objevila chuchvalce. Myslím, že další měsíc použití zcela vyřeší problém.

Vynikající a levné s takovou účinností léku. Doporučuji všem.

Dmitry, 52 let

Pěna po dobu 40 dnů mi pomohla překonat komplex kolem frontálních plešatých.

Před touto pěnou se její vlasy míchaly, obávala se jí ještě jednou. Nyní je vše v pořádku, pyšné na zdravé a silné kudrlinky.

Kde koupit znamená Regeyn ze ztráty vlasů

Objednejte si tento nástroj v našem online obchodě. Takže budete chráněni před falešnými a ušetříte prostředky.

SampleSociety

Obnovení od společnosti Johnson a Johnson je jediným protidrogovým lékem na ruském trhu, který se dodává ve formě pěny 59

Inovativní řešení problému vypadávání vlasů od firmy "Johnson Johnson ": vypadávání vlasů v minulosti - budoucnost za pěnou REGEIN®

Je nepravděpodobné, že se někdo bude potýkat s tím, že krásné, dobře upravené vlasy jsou jednou z hlavních ozdob každé ženy a dokonce i zástupci silnějších sexuálních účesů se často stávají důležitou součástí obrazu.

Bohužel ne každý může plně využít sílu a krásu svých vlasů. Jejich ztráta nebo alopécia je problém, který čelí 40% mužů a téměř 30% žen na celém světě. Zhoršuje se tím nedostatek vědomí těch, kteří jsou náchylní k alopecii, protože se můžete zbavit nebo alespoň oslabit její projevy.

Revoluční řešení tohoto problému vytvářejí odborníci Johnson "- REGINA® pěna na bázi účinné látky Minoxidil. Klinické studie prokázaly bezpečnost a účinnost minoxidilu při léčbě androgenetické alopecie u mužů i žen.

Jak funguje pěna REGINA®? Díky účinné látce pěna stimuluje proces vlasových folikulů a pomáhá obnovit růst vlasů ve čtyřech oblastech:

1. zabraňuje miniaturizaci vlasových folikulů

2. zvyšuje průtok krve do folikulu

3. stimuluje přechod folikulu z klidové fáze do fáze růstu

4. zvyšuje trvání fáze růstu

REGAIN® stimuluje přechod vlasů z klidové fáze (telogen) do fáze růstu (anagen). Existuje tedy ztráta starých vlasů, na jejímž místě rostou nové. Dočasné zvýšení ztráty vlasů obvykle trvá 2 až 6 týdnů od zahájení léčby a pak začnou růst nové vlasy. První viditelné zlepšení jsou viditelné po 12 týdnech.

Proč REGEN® pěna? Jedná se o jediný protidrogový lék na ruském trhu, který se dodává ve formě pěny. Díky své konzistenci se nerozšiřuje na hlavu a obličej, okamžitě se vstřebává, nevyžaduje oplach a čas absorpce a díky nové formulaci REGINE® snižuje možné vedlejší účinky.

Výsledky použití pěny jsou potvrzeny klinicky - 90% mužů a 82% žen bylo schopno udržet nebo obnovit vlasy.

Pro Více Informací O Suché Vlasy