logo

Perfectil

Krásné a husté vlasy jsou nejlepší dekorací pro všechny dívky. Ale ne všichni dostáváme takový dárek z přírody, proto mnoho dívek používá různé způsoby při snaze o nádherné vlasy: masky, oleje, spreje. Nesmíme však zapomínat, že hlavní péče o vlasy nezačíná venku, ale uvnitř.

Pokud vaše vlasy postrádají vitamíny a minerály, použití prostředků pro péči přinese jen velmi krátký účinek. Proto by se péče o vlasy zevnitř měla začínat správnou výživou a výběrem vhodných vitaminů pro vás.

Popis vitamínů Perfectil

Vitamíny Perfectil - je prostředkem ke zlepšení stavu vlasů, kůže a nehtů. Vitamíny byly vyvinuty v Anglii a nyní jsou vyráběny farmaceutickou společností Vitabiotiks ve Velké Británii.

Složení vitamínů

Perfectil obsahuje 25 základních vitaminů a stopových prvků, které udržují vaši krásu. Struktura zahrnuje:

  • vitamín D;
  • Vitamíny B (B1, B2, B3, B5, B6, B12);
  • vitamín C;
  • vitamín E;
  • kyselina listová;
  • biotin;
  • jod;

  • chróm;
  • železo;
  • měď;
  • zinek;
  • magnesium;
  • selen;
  • mangan;
  • křemík;
  • rajčatový extrakt;
  • extrakt echinacea;
  • beta-karoten.
  • Všechny tyto látky jsou pro naše tělo nesmírně důležité. V kombinaci pomáhají zastavit vypadávání vlasů, zlepšují stav kůže, zlepšují krevní oběh, obnovují metabolismus těla.

    Perfectil je k dispozici ve formě tobolek. Uvnitř každé kapsle je speciální prášek. V jednom balení 30 kapslí. Cena jednoho balíčku Perfectil je asi 700-900 rublů. V různých lékárnách se mohou náklady na vitamíny výrazně lišit.

    Analogy Perfectil

    Sirup "Dr. Theiss Gerovital" lze přičíst více rozpočtovým analogům těchto vitaminů. Vyrábí se v Německu, průměrná cena je 250 rublů. Dalším analogem je sirup Doppelgerz Energotonik. Tento nástroj je k dispozici také v Německu, průměrná cena je 400 rublů. Složení analogů je téměř úplně podobné složení vitamínů Perfectil.

    Účinek vitamínů na vlasy

    Vitamíny dokonale posilují strukturu vlasů, ztráta je výrazně snížena, objevují se nové folikuly a jejich růst je velmi zrychlen. Také vlasy získávají zdravý přirozený lesk, stávají se hustšími a méně časté. Mezi další výhody patří zlepšení pokožky a zpevnění nehtů.

    Chcete koupit vysavač na vlasy, ale nemůžete si vybrat? Přečtěte si článek, pomůžeme vám.

    Perfectil: návod k použití

    Perfectil se doporučuje užívat jednou denně po jídle denně. Průběh léčby je jeden měsíc, jen 1 balíček. Vitamíny musí být vypláchnuty sklenicí vody. Neexistují alternativní způsoby použití těchto vitaminů. Pokud nedodržíte pokyny a neužívejte vitamíny na prázdný žaludek, může dojít k nevolnosti, zvracení, bolesti žaludku a problémům s stolicí.

    Kontraindikace:

    • hepatitida;

  • selhání ledvin;
  • Pomůcky;
  • autoimunitní onemocnění;
  • tendence k hypertonicitě dělohy u těhotných žen starších 35 let;
  • hypervitaminóza;
  • individuální nesnášenlivost komponentů;
  • věk dětí.
  • Nežádoucí účinky

    Nežádoucí účinky léku zahrnují alergickou reakci, bolest v žaludku, nevolnost, zvracení, zvýšený krevní tlak, nervové agitace. Bolest žaludku se obvykle vyskytuje v důsledku přítomnosti železa v komplexu vitamínů. Dalším významným vedlejším účinkem je nárůst růstu vlasů u některých lidí, a to nejen na hlavě, ale také na pažích, nohách a dokonce i na obličeji.

    Jak zvýšit účinek užívání vitamínů

    Chcete-li zvýšit účinek užívání vitamínů, musíte udělat jídlo, které zlepší stav vašich vlasů. Například. Doporučuje se jíst tučné ryby, ořechy, vejce, drůbež, mléčné výrobky, sýry, zelenou zeleninu. Obsahují mnoho příznivých látek, které zlepšují stav vlasů. Můžete také používat oleje v péči o vlasy, aplikovat různé domácí a nákupní masky. Pít další vitaminový komplex v kombinaci s perfectil rozhodně nestojí za to, protože můžete mít přebytek vitamínů.

    Perfectil

    21. října 2009

    Už jsme mluvili o vitamínech Supradin, které se používají pro všeobecnou péči o zdraví. Nyní vám řekneme o komplexu, jehož účelem je zlepšit stav vlasů, kůže, nehtů a vaši krásu obecně - Perfetil.

    Moderní rytmus života, umělé podřadné potraviny v mnoha ohledech, nedostatek spánku, při kterém dochází k silné obnově všech tělesných systémů a také k obecnému nepříznivému stavu městského prostředí, vede k tomu, že takové důležité parametry zdraví, krásy a přitažlivosti jako jsou vlasy, kůže a nehty přicházejí ve velmi depresivním stavu. Kosmetika, dát čistě dekorativní účinek, a ve skutečnosti nemůže skrýt zřejmé problémy. Zdraví musí být stimulováno zevnitř. Vitamíny Perfectil vytvořené pro zlepšení a další udržování stavu pokožky, vlasů, nehtů.

    Perfectil je lék. Když se dobře rozpustí v krvi, složky léku jsou distribuovány po celém těle a používají se tam, kde jsou nejvíce žádané. Lék obsahuje 25 životně důležitých prvků. Složky vitamínů Perfectil jsou nejen dobře zvolené a dobře připravené, ale jejich složení je optimální pro nejlepší absorpci tělních tkání a zejména buněk epidermis. Kůže, vlasy, nehty získávají potřebné živiny, čímž obnoví rovnováhu prvků v tkáních a vrátí je do zdravého atraktivního vzhledu. Perfectil může být použit jakýmkoli pohlaví. Jakákoli odchylka vašeho těla od normy se okamžitě projeví, suchá kůže nebo zvýšená tvorba tuku, ekzém, seborrhea a další nemoci kůže, nehtů a vlasů, to je známka pro použití vitamínů Perfectil.

    Recenze vitamínů Perfectil

    Perfectil je poměrně populární droga a nyní se můžete spolehnout na zkušenosti a zpětnou vazbu lidí, kteří ji používali a získali určité výsledky. Samozřejmě, že jsme všichni jiní a skutečnost, že jedna studna nepomůže druhému, ale výsledky jsou tam a jsou ověřeny. Skutečnost, že lék funguje, je potvrzena recenzemi žen a mužů, kteří opili vitamín.

    Některé výsledky jsou poměrně pozitivní a zřejmé. Po použití Prefektů mnoho recenzí hovoří o zlepšení vzhledu vlasů, posílení vlasového folikulu s dalším zastavením ztráty vlasů, zmizením mastného lesku pokožky a křehkostí nehtů a zlepšením celkového tónu těla. To vše je důsledkem skutečnosti, že organismy těchto lidí vzali prvky drogy, asimilovali je a obnovili své zdroje. Někteří, s obecnou pozitivní dynamikou obnovení ztraceného zdraví hřebíků, vlasů a kůže, zaznamenali nepříjemné žaludeční problémy ve formě nevolnosti, pálení žáhy a dokonce i zvracení. Další částí užívání drogy kategoricky proti ní, některých nepohodlí, nezdravých kožních reakcí v podobě skvrn a svědění na kůži a stejné bolesti v žaludku a nevolnosti. To vše lze vysvětlit individuální intolerancí a přecitlivělostí na jednotlivé složky léku.

    Obecně byly recenze Perfectu rozděleny na ty, kterým droga opravdu pomohla, a těm, kteří se stále nacházejí v procesu experimentu, ale nejsou si jisti, že by ji mohli dokončit, kvůli nepříjemným vedlejším účinkům ve formě bolesti žaludku a nevolnosti.

    PERFECTIL recenze

    PERFECTIL recenze

    Když jsem poprvé udělala lék Perfectil, o půl hodiny později mi bolelo žaludek. Velmi moc se mi to bolelo řezání, už běhali husi. Nebyl jsem doma a nemohl jsem si pomoci. Někde za půl hodiny se bolest zastavila. Zpočátku jsem si nemyslel, že je to perfekt. Předpokládal jsem, že něco snědlo. Přečíst recenzi Když jsem poprvé podával lék Perfectil, za půl hodiny se můj žaludek zhoršil. Velmi moc se mi to bolelo řezání, už běhali husi. Nebyl jsem doma a nemohl jsem si pomoci. Někde za půl hodiny se bolest zastavila. Zpočátku jsem si nemyslel, že je to perfekt. Předpokládám, že něco bylo špatně konzumováno, nebo to bylo nervózní křeče (stalo se to tak). Jen pro případ, je třeba poznamenat, že obecně nemám žádné problémy se žaludkem. tak to rozhodně není o mně.

    Ale následující den byl tento nežádoucí účinek opakován. A já jsem pil, jak je napsáno v pokynech, po jídle. Nežádoucí účinek je velmi nepříjemný! Co když tento lék způsobuje gastritidu nebo vřed nebo eroduje sliznici? Nemůžete užívat látku, která má tak silný a škodlivý vedlejší účinek. Dokonce i když se na vás dobře jedná, stále vám doporučuji, abyste odmítl. Možná, že z nějakého důvodu necítíte, jak špatně působí na tělo.

    PERFECT

    15 ks. - obaly obrysových buněk (2) - kartonové obaly.

    Kombinované léky, jejichž působení je způsobeno vitaminem, minerály a rostlinnými extrakty.

    Beta-karoten, vitamín C, E, s antioxidační aktivitou, chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů, UV záření a faktory prostředí.

    B vitaminy a železa se podílejí na tvorbě hemoglobinu, zlepšují krevní oběh, transportují živiny do kůže a urychlují regenerační procesy (s těžkou suchou kůží, trhliny na rty, vředy ústní sliznice). Vitamin B3 zlepšuje mikrocirkulaci v povrchových cévách pokožky.

    Zinek a křemík se podílejí na metabolismu pojivové tkáně, normalizují stav kůže a nehtů. Bylinné extrakty echinacea a lopucha mají léčivé vlastnosti.

    - výrazný nedostatek vitamínů a stopových prvků při kožních chorobách;

    - dermatitida, včetně ekzémů;

    - suchá kůže;

    - poškození kůže (popáleniny, řezy, škrábance);

    - zvýšené křehké nehty;

    - změnit strukturu vlasů.

    - přecitlivělost na léčivo;

    Během léčby může být pozorováno fekální zbarvení v černé barvě (kvůli přítomnosti železa); To není důvod, proč droga zrušit. Ve vysokých dávkách je moč zbarvená jasně žlutá (kvůli přítomnosti riboflavinu v přípravku).

    Kyselina askorbová ovlivňuje výsledky stanovení glukózy, kyseliny močové, kreatininu a anorganických fosfátů v krvi a moči kolorimetrickou metodou (několik dní předtím, než tyto analýzy přestanou užívat lék).

    ">" content_to_web ":" Piju v druhém kurzu Perfectil Tricholodik, výsledek mě překvapil natolik, že ani recenze nebylo příliš líné, aby napsal tyto vitamíny). Trikolog doporučil Vitamins, výroba je v Británii. Jako součást množství užitečných stopových prvků, které jsou maximálně užitečné pro vlasy. Mořské kolagen a další rostlinné výtažky jsou zvláště dobré pro vlasy. Zastaví se ztráta vlasů, zdá se, že vlasy jsou vzkříšeny, obecně je to efekt, který potřebujeme! Navíc pro vitamíny a já jim doporučuji, aby ji dostali! "," Parent_reply ": null," created_at ":<"rfc3339":"2017-09-20T11:57:22+03:00","display":"20 сентября 2017, 11:57">,"href": "/ komentáře / permalink / 17711/2133 /">,<"complaints_cnt":"-100","depth_level":1,"forum_proxy_url":"/comments/proxy/","answers_cnt":0,"is_hidden":false,"id":2130,"permissions":null,"author":<"nick":"Татьяна Ананьина","is_banned":false,"email":"[email protected]","src":"https://cp-filin.mail.ru/pic?d=MdpmrqFfaklNjDlT_aJ7BjxXNC3VP2w16o_VrFT4EpuRRSNIx0CC7Ni6lLIHtVc7mm054RcUaRIJvjMuAQQixEaoLtx-wL1ZlecuN7YQtrv03Rnx3S1PQKwznFAO1AeJY-8eO-s4baAgC9VSUb8JMGDj9_UB1CtfCc3QuXuyo8YI87jlovGzfAHjaLEHN_rpiRulvVA

    ">" content_to_web ":" Kvůli mé problémové kůži jsem si sám prohlédl vitamíny perfectil. Byl jsem úplatkem složení, obrovské množství vitaminů + rostlinných výtažků. Neustále trpěla kožními problémy, vyrážkami, pupínky a samotná barva byla nějaký šedý. Po měsíci užívání vitamínů byla kůže prostě nerozpoznatelná, čerstvá, hladká, s příjemným růžovým nádechem, jako rozkošný prasátko))) Téměř všechny pupínky zmizely a už dlouho jsem mě vůbec neviděl. Vranové nohy, které se právě narodily, zmizely. Shrnuto, jejich účinek je super-duper a změny jsou opravdu patrné po měsíci příjmu. Za šest měsíců určitě udělám další kurz! "," Parent_reply ": null," created_at ":<"rfc3339":"2017-09-16T14:07:22+03:00","display":"16 сентября 2017, 14:07">,"href": "/ komentáře / permalink / 17711/2130 /">,<"complaints_cnt":"-100","depth_level":1,"forum_proxy_url":"/comments/proxy/","answers_cnt":0,"is_hidden":false,"id":2116,"permissions":null,"author":<"nick":"ольга филимонова","is_banned":false,"email":"[email protected]","src":"https://cp-filin.mail.ru/pic?d=mxqHyAUmE6HgdECpsnQ_LBWR8FavrZS8xx-1JEgXbs_KOGyYrXAbZg6MsT2mX49vq4KakmrjdrU67Y50apH3sKlPndzK3IhZWYyEnhKliIwiXg1oKfeudwrRIMHNXUUPBg-DquBFUQ7rbslGfqW_Zy3Brq8CaoGW20F3nf_kQ_sVt6JkK2VxFdLrfRMvFYrSwOCm_PBA5lh3eA

    ">" content_to_web ":" Dobrý komplex vitamínů. Obecně si myslím, že vitamíny by měly být užívány podle věku, na základě kterého se v organizmu objevují různé změny spojené s věkem. Na sebe jsem zažil Perfectil Plus, určený pro lidi starší 30 let. Obsahuje mnoho přírodních extraktů, minerálů a vitaminů, Omega3 a koenzym Q10. Po měsíčním příjmu se výsledek objevil jako tónovaná pleť, rovnoměrná pleť a malé vrásky kolem očí se staly méně nápadné. Jsem potěšen výsledkem! "," Parent_reply ": null," created_at ":<"rfc3339":"2017-09-04T22:13:39+03:00","display":"4 сентября 2017, 22:13">,"href": "/ comments / permalink / 17711/2116 /">], "uživatel": null >>> ">

    Vitamíny pro vlasy Perfectil

    Zdraví pokožky a srsti závisí především na příjmu nezbytných látek. Komplexy vitamínů, které jsou speciálně navrženy tak, aby se zbavily těchto problémů, pomohou vyřešit problém s nedostatkem. Mezi nejrůznější oblíbené vitamíny Perfectil.

    Jaké druhy vitamínů Perfectil existují?

    Všechny komplexy vitamínů Perfectil jsou určeny k udržení mladosti a krásy pokožky, vlasů a nehtů. Navíc nejsou to jen hlasité slova, kvalita a účinnost přípravků potvrzuje kompozice, která se mírně liší od jejich typu. Celkové perfektní vlasové vitamíny jsou k dispozici ve 4 typech.

    Classic Perfectil

    Jedná se o univerzální variantu, jejíž účelem je podporovat a posilovat vlasy, kůži a nehty. K dispozici ve formě kapslí, 15 kusů v blistru, 30 nebo 60 kusů v balení. Obsahuje vitaminy skupiny B, C, D, PP, mědi, hořčíku, železa, zinku, jódu, kyseliny listové. Zahrnuje také extrakt echinacea, který je považován za nejsilnější imunostimulant a který vytváří odolnost proti virům a infekcím.

    Perfectil Platinum

    Tato lék bojuje s prvními známkami stárnutí. K dispozici je také v 30 nebo 60 kapslích. Kromě standardní vitamín-minerální kompozice obsahuje Perfectil Platinum: kolagen, koenzym, extrakty a extrakty různých rostlin a ovoce. Mezi nimi jsou rajčata, hrozny, černé rybí kosti, zelený čaj. Lék je bohatý na kyseliny: lipoovou, pantothenovou, folikovou.

    Tato unikátní kompozice má pozitivní účinek na celé tělo, zlepšuje fungování systémů, zpomaluje procesy zvlhčování pokožky, snižuje zánět a přispívá k rychlé obnově pokožky po kosmetických procedurách. Může být použita k posílení imunitního systému, obnovení závažných onemocnění a chirurgických zákroků.

    Perfectil Plus

    Obsahuje 28 tablet klasických vitamínů a 28 tobolek, které obsahují omega-3, lykopen, koenzym.

    Účinek výživně dermálních kapslí Perfectil Plus:

    • Zlepšení zdraví a vzhledu kůže, vlasů a nehtů;
    • Hluboká hydratace pokožky zevnitř;
    • Ochrana volných radikálů, vnější vliv agresivních faktorů;
    • Udržování normálního metabolismu na úrovni buněk.

    Komplex Perfectil Plus je skvělý pro lidi, kteří mají suché vlasy a kůži. Rovněž dokonale bojuje se známkami stárnutí, vyplňuje tkáně vlhkostí zevnitř a vyhlazuje vrásky. Často se používá při ošetřování vlasů po permeabilním zákroku.

    Perfectil Trichodolic

    Příprava vitamínu Perfectil Tricholodik je speciálně navržen pro ošetření vlasů a odstraňování problémů, jako je ztráta. K dispozici v kapslích o objemu 30 nebo 60 kusů v balení. Obsahuje vitaminy, silné, zinek, biotin, měď, kolagen a niocin. Kompenzuje nedostatek potřebných látek v těle a poskytuje dobrou výživu pro vlasy, nehty a pokožku. Speciální komponenty zajišťují normální pigmentaci a zabraňují časným šedým vlasům, předčasnému stárnutí vlasů a jejich zvýšené suchosti.

    Používá se při komplexní léčbě vypadávání vlasů, seborrhy a dalších onemocnění pokožky hlavy. Nežádoucí účinky jsou možné: sucho v ústech, nevolnost, žaludeční nepohodlí.

    Pokyny pro použití vitamínů Perfectil

    Jedna tobolka vitamínů Perfectil obsahuje denní obsah základních látek. Je nutné přijmout včas nebo po jídle, umýt vodou. Při užívání na prázdný žaludek se může objevit nevolnost a zvracení. Jedná se o normální reakci těla na syntetické vitamíny. Pokud se po ranním příjmu objeví nepříjemné jevy, můžete během obědových jídel užívat kapsle. V těžkých případech vyčerpání těla nebo u některých onemocnění je možné přijmout 2 denní dávky.

    Kontraindikace:

    • Věk dětí;
    • Přecitlivělost na složky;
    • Hypervitaminóza.

    Možné nežádoucí účinky:

    • Kopřivka;
    • Svědění;
    • Nepohodlí a těžkosti v žaludku.

    Průběh užívání vitamínů Perfectil 1 měsíc. V případě potřeby můžete trvat déle. Při léčbě kožních onemocnění můžete trvat dlouhou dobu a užívat si přestávky mezi 2-4 týdny.

    Perfectil Plus, Platinum a Trichologic by neměly být užívány během těhotenství a kojení. Klasický vzhled je povolen v těchto obdobích života. Ale vzhledem k rozsáhlému seznamu komponentů a vysoké koncentraci je třeba být velmi opatrní. A je lepší upřednostňovat specializované drogy během těchto období.

    Jaká je průměrná cena za Perfectil v Rusku?

    Průměrná cena přípravku Perfectil závisí na jeho typu:

    • Classic Perfectil v Moskvě lze zakoupit od 320 rublů za balení 30 kapslí, ve Volgogradu cena je od 350 rublů.
    • Perfectil Plus v Moskvě stojí od 630 rublů, v Volgogradu od 610 za složité balení tablet a kapslí s 28 kusy.
    • Perfectil Platinum v Moskvě stojí od 650 rublů a ve Volgogradu od 720 za balení 30 kapslí.
    • Perfectil Trikholodzhik v Moskvě lze zakoupit za cenu 1 161 rublů a Volgograd z 1 200 rublů na balení po 60 kapslích.

    Co říkají lékaři o PerfectFile?

    Vitamíny Perfectil recenze lékařů trichologists:

    Vladimir Grigorjev, lékař tricholog, onkodermatolog:

    Vitamíny Perfiktil se vyznačují mimo jiné také složením léků. Neexistují žádné takové prostředky, které by obsahovaly takovou rovnováhu minerálů, výtažků užitečných rostlin, koenzymů a esenciálních mastných kyselin. Předepisuji je pacientům s onemocněním pokožky hlavy, bez ohledu na typ a povahu jejich původu. Jak ukazuje praxe, Perfectil výrazně urychluje proces hojení.

    Larisa Safonová, tricholog, doktor nejvyšší kategorie:

    Mnoho žen s výskytem problémů s vzhledem dělá stejnou chybu - začínají externí léčbu. Současně se vynakládá velké množství úsilí, času a peněz. Předepisuji terapii vitaminem pro všechny své pacienty. Perfectil je jedním z pokročilých léků, které pomáhají zvládat různé nemoci. Tato kombinace ceny a kvality už není.

    Recenze na použití vitamínů Perfectil

    Po narození mého třetího dítěte jsem začal mít spoustu ztráty vlasů, které jsem sám nedokázal zvládnout. O rok později jsem šla u doktora pro trichologa a byla mi diagnostikována difúzní alopecie. Předpokládaly stresující původ, protože v mém životě bylo mnoho tvrdých obratů. Byly předepsány sedace a vitamíny. Poté, co jsem si přečetl recenze vitamínů Perfectil Tricholodik, vybral jsem si je a nemýlil se. Na obrázku je uveden výsledek 14 měsíců léčby.

    Vitamíny Perfectil po neúspěšném permu. Také keratin rovnání. Nikdo jim to nedoručil, prostě přišel do lékárny a koupil. Předtím jsem na některých stránkách četl pozitivní recenze Perfectilu, a proto byl název uložen v mé paměti. Nyní jsou moje vlasy v dokonalém stavu.

    Vitamíny mohou být dobré, ale nemohl jsem s nimi spolupracovat. Neustále jsem bolela žaludek. Odřízněte asi týden. Také jsem se snažil pít z oběda, cítil jsem se v žaludku těžký a nepohodlný. Koupil jsem další komplex - a všechno je v pořádku. Možná, že jsou pro někoho vhodné, ale rozhodně ne pro mě. Marně vyhodila peníze a posmívala se jí žaludek.

    Perfectil - nejlepší vitamíny, které mohu být! Péče Perfectil Plus, abyste se zbavili suchých vlasů, protože externí prostředky nepomohly a každý měsíc musely ukončit konce. Rozdíl mezi fotografiemi je přibližně 5 měsíců. Během této doby jsem úplně odřízl celý řez a dokonce mi trochu zvětšil. Písek po 28 dnech a 2 týdnech udělal pauzu. Vedlejší efekt: na tváři se objevily pupínky a nehty se staly velmi silnými, nikdy jsem neměla takovou manikúru jako teď.

    Dobré vitamíny, vlasy přestaly vypadávat. Zdá se, že se trochu zesílilo. Ale kombinoval jsem je s vylepšenou venkovní výživou, pálením hořčicových masek a také přešel na zdravou výživu. Básník neví přesně, co pomohlo. Ale zatímco jsem nadále pít, koupil jsem další balíček. Piju jeden měsíc - po měsíci si odpočinout.

    Vitamíny se neliší od jiných léků a nedbalé užívání může způsobit vážné následky. Perfectil není výjimkou. Navzdory bohaté a vyvážené kompozici, přítomnosti užitečných složek, před zahájením příjmu je vhodné konzultovat s lékařem.

    Perfectil Recenze

    Forma uvolnění: kapsle

    Analogy Perfectil

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 0 rublů. Analogově levnější o 598 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 0 rublů. Analogově levnější o 598 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 7 rublů. Analogově levnější o 591 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 23 rublů. Analogově levnější o 575 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 25 rublů. Analogově levnější o 573 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 27 rublů. Analogově levnější o 571 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 27 rublů. Analogově levnější o 571 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 29 rublů. Analogově levnější o 569 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 34 rublů. Analogově levnější o 564 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 39 rublů. Analogově levnější o 559 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 50 rublů. Analogově levnější o 548 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 76 rublů. Analogově levnější o 522 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 94 rublů. Analogově levnější o 504 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 110 rublů. Analogově levnější o 488 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 114 rublů. Analog je levnější o 484 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 114 rublů. Analog je levnější o 484 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 139 rublů. Analogově levnější o 459 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 175 rublů. Analogově levnější o 423 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 182 rublů. Analogově levnější o 416 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 197 rublů. Analogově levnější o 401 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 205 rublů. Analogově levnější o 393 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 210 rublů. Analogově levnější o 388 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 213 rublů. Analogově levnější o 385 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 226 rublů. Analogově levnější o 372 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 233 rublů. Analogově levnější o 365 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 248 rublů. Analogově levnější o 350 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 273 rublů. Analogově levnější o 325 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 276 rublů. Analogově levnější o 322 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 293 rublů. Analogově levnější o 305 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 307 rublů. Analogově levnější o 291 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 315 rublů. Analogově levnější o 283 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 318 rublů. Analogově levnější o 280 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 344 rublů. Analogově levnější o 254 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 354 rublů. Analogově levnější o 244 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 355 rublů. Analogově levnější o 243 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 382 rublů. Analogově levnější o 216 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 424 rublů. Analogově levnější o 174 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 427 rublů. Analogově levnější o 171 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 452 rublů. Analogově levnější 146 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 455 rublů. Analogově levnější 143 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 540 rublů. Analogově levnější o 58 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 560 rublů. Analog je levnější o 38 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 589 rublů. Analog je levnější o 9 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 620 rublů. Analogově dražší o 22 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 845 rublů. Analog je dražší na 247 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 978 rublů. Analog je dražší na 380 rublů

    Shoduje se podle indikace

    Cena od 14560 rublů. Analog je dražší na 13962 rublech

    Pokyny pro použití s ​​perfectil

    Registrační číslo:

    Obchodní název: Perfectil

    Dávkovací forma - tobolky.

    Složení:

    Pomocné látky: želatina 81,0166 mg, oxid titaničitý 0,49 mg, červený oxid železa 1,7334 mg, černý oxid železa 1,0388 mg, přečištěná voda 13,72 mg.

    Popis
    Hnědá tvrdé želatinové tobolky velikosti "0" s bílými logami "Vitabiotics" s označením "Ω" na víku tobolky a "Perfectil" ® na těle kapsle. Obsah kapslí je směs jemně granulovaného prášku ze žlutavě hnědé až hnědé barvy, rozptýlená granulemi bílé, světle hnědé a načervenalé barvy se specifickým zápachem.

    Farmakoterapeutická skupina - multivitamin + jiné léky

    ATH kód: A11AA04

    FARMAKOLOGICKÉ VLASTNOSTI

    Farmakodynamika
    Kombinované léky, jejichž působení je způsobeno vitaminem, minerály a rostlinnými extrakty.

    Beta-karoten, vitamín C, E, které mají antioxidační aktivitu, chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů, UV záření a faktory prostředí. B vitaminy a železa se podílejí na tvorbě hemoglobinu, zlepšují krevní oběh, transportují živiny do kůže a urychlují regenerační procesy (s těžkou suchou kůží, trhliny na rty, vředy ústní sliznice). Vitamin VZ zlepšuje mikrocirkulaci v povrchových cévách pokožky. Zinek a křemík se podílejí na metabolismu pojivové tkáně, normalizují stav kůže a nehtů. Bylinné extrakty echinacea a lopucha mají léčivé vlastnosti.

    Indikace pro použití
    Výrazný nedostatek vitamínů a mikroelementů pro kožní onemocnění:


    • dermatitida, včetně ekzematózní;
    • psoriáza;
    • alopecie.
    • suchá kůže;
    • kožní léze (popáleniny, řezy, škrábance);
    • zvýšené křehké nehty;
    • změna struktury vlasů;

    Kontraindikace
    Přecitlivělost na složky léčiva, hypervitaminóza.

    Dávkování a podání
    Uvnitř 1 kapsle 1x denně, během nebo po jídle, se sklenicí vody. Pro lepší absorpci se doporučuje užívat perfectil po jídle. Léčba 30 dní po konzultaci s lékařem může být opakována.

    Nežádoucí účinky
    Alergické reakce na složky léku.

    Předávkování
    Žádné informace o předávkování léky.

    Interakce s jinými léky, jiné typy interakce - Není popsáno.

    Zvláštní instrukce
    Během léčby může být pozorováno fekální zbarvení v černé barvě (kvůli přítomnosti železa); To není důvod, proč je droga zrušena. Ve vysokých dávkách je moč zbarvená jasně žlutá (kvůli přítomnosti riboflavinu v přípravku). Kyselina askorbová ovlivňuje výsledky stanovení glukózy, kyseliny močové, kreatininu a anorganických fosfátů v krvi a moči kolorimetrickou metodou (několik dnů před provedením těchto analýz přestávejte užívat drogu.

    Používejte během těhotenství a kojení
    Užívání léku není během těhotenství a kojení kontraindikováno.

    Doba použitelnosti
    3 roky. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti.

    Podmínky skladování
    Skladovat při teplotě nejvýše 25 ° C, v místech nepřístupných pro děti.

    Formulář uvolnění
    15 tobolek v blistru v balení po 30 kapslích (2 blistry) v kartonovém svazku s návodem k použití

    Podmínky prodeje lékáren
    Přes pult.

    Perfectil

    Popis k 23. květnu 2014

    • Latinský název: Perfectil
    • ATH kód: A11AA04
    • Aktivní složka: komplex vitaminů a mikroelementů
    • Výrobce: Ltd. Vitabiotiks, Spojené království

    Složení Perfectil

    Kapsle přípravku obsahuje sadu vitamínů a stopových prvků:

    Složení vitaminů a excipientů zahrnuje (želatina, voda, E172, E171).

    Formulář uvolnění

    Vitamíny Perfectil se vyrábějí ve formě kapslí želatiny tmavě hnědé barvy, uvnitř - žlutého prášku. V obalech s blistry, 15, v balení po 2 blistrech.

    Farmakologický účinek

    Antioxidant, regenerační, dermatoprotektivní.

    Farmakodynamika a farmakokinetika

    Vitamíny Perfectil pozitivně ovlivňují pokožku a vlasy a naplňují tělo nezbytnými stopovými prvky zevnitř. Nástroj zrychluje regeneraci buněk a mikrocirkulaci. Také lék má schopnost zvyšovat hladiny hemoglobinu, rany a řezy na kůži se léčí rychleji.

    Perfectil přispívá k odstranění toxinů z těla, chrání před slunečním zářením a dalšími faktory škodlivými pro pokožku. Vitamíny a stopové prvky se aktivně podílejí na syntéze esenciálních aminokyselin.

    Indikace pro použití

    Komplex vitaminu je předepsán pro:

    Kontraindikace

    • alergie na vitaminy, stopové prvky, excipienty v komplexu;
    • těhotné a kojící ženy;
    • hypervitaminóza;
    • renální selhání, leukémie, roztroušené sklerózy;
    • tuberkulóza a revmatismus;
    • autoimunitní onemocnění, AIDS, novotvary.

    Nežádoucí účinky

    Zpravidla se vyskytují zřídka. Nevolnost, problémy s zažívacím traktem, zvracení, alergické reakce na kůži, změny krevního tlaku, nervové agitace nebo apatie jsou možná.

    Pokyny pro perfectil

    Před podáním léku se poraďte se svým lékařem.

    Podle pokynů k použití se doporučuje užít jednu kapsli denně. Vitamíny nekouří po jídle žvýkat, polknout, stlačit velkým množstvím tekutiny. Doba přijetí je stanovena individuálně.

    Předávkování

    Může se vyskytnout, když se užívá současně s jinými vitamíny a doplňky stravy nebo užíváte velké dávky léku. Symptomy se liší v závislosti na složce komplexu, u něhož došlo k předávkování. Nejčastěji se jedná o nevolnost, zvracení, bolest hlavy a průjem, porušení krevního tlaku a srdeční frekvence.

    Mělo by přerušit léčbu. Terapie - podle příznaků.

    Interakce

    Nedoporučuje se kombinovat s potravinami, což snižuje účinnost absorpce účinných látek a antacid.

    Perfectil se nedoporučuje kombinovat s nosiči a přípravky z cholesterolu, rifampicin, barbituráty, fenytoin, vápníkové přípravky, protože účinnost zvládnutí komplexu se sníží.

    Mezi podáním komplexu a tetracyklinu, dikumerolu, fluorochinolonů, digoxinu, cimetidinu, diflunisalu, methyldopy, indometacinu, aspirinu, antacidů a penicylaminu je nutno sledovat 3 hodiny.

    Buďte opatrní u estrogenu, retinoidů a thiazidů (hypervitaminóza možná), neomycinu, srdečních glykosidů, karbamazepinu, rifampicinu, cholestyraminu, cholestipolu.

    Možná snížení léků, které mají imunosupresivní účinek, hormonální antikoncepce.

    Podmínky prodeje

    Protože lék není lékem, předpis se nevyžaduje.

    Podmínky skladování

    V dosahu dětí není teplota vyšší než 30 stupňů.

    Doba použitelnosti

    Analogy Perfectil

    Co si vybrat: Revalid nebo Perfectil?

    Podle recenzí na internetu má originál širší škálu účinků, zlepšuje nejen kůži a vlasy, ale i nehty. Ale analog má méně nežádoucích účinků, vyskytují se méně často.

    Který je lepší: Pantovigar nebo Perfectil?

    Mnoho lidí zaznamenává nízkou účinnost a nedostatečný obsah vitamínů a stopových prvků v pantovigaru. Obsahuje však keratin. Potravinový komplex vyžaduje dlouhou dobu (až šest měsíců), na rozdíl od Perfectilu. Analog je poněkud dražší než originál.

    Hodnocení Perfect

    Recenze vitamínů Perfectil dobře. Ženy, které užívaly kapsle, zaznamenaly zlepšení kvality vlasů a stavu kůže, rychlý růst nehtů. Některé jsou zmateny vedlejším účinkem - nevolnost po požití. Často se na fórech píše, že v těle nebude na škodu a nauzea, pokud je skutečně nedostatek vitamínů. S pomocí drogy rostou vlasy, často dívky postávají fotky před a po podání drogy.

    Recenze lékařů u společnosti Perfectil jsou pozitivní. Komplex se používá k léčbě ekzému, obnovení kůže po popáleninách.

    Cena Perfectil (Kde koupit)

    Cena vitamínů Perfectil na Ukrajině je asi 150 UAH. pro 30 kusů.

    Kolik jsou pilulky v Charkově? Koupit Perfectil možné za cenu kolem 130 UAH.

    Perfectil

    Popis:

    Perfectil je vitamin-minerální komplex, jehož hlavním účinkem je vyživování buněk epidermis a hlubších vrstev pokožky. Složení léku obsahuje 25 látek (vitamíny, minerály, rostlinné extrakty), taková bohatá kompozice pomáhá udržovat stav pokožky, vlasů a nehtů v dokonalém stavu. Perfectil má antioxidační, regenerační, dermatoprotektivní účinek. Doporučuje se, aby oba muži a ženy dostávali náhradu za nedostatek vitamínů a minerálů.

    Vlastnosti:

    Selén, vitamin C a beta-karoten působí jako antioxidační činidla. B vitaminy a železo jsou zodpovědné za tvorbu hemoglobinu, stejně jako za regeneraci buněk. Vápník, křemík, zinek a jod se podílejí na metabolismu pojivových tkání a jsou schopni normalizovat stav nehtů a kůže. Echinacea a lopuchové výtažky podporují krásu kůže, vlasů a nehtů.

    Indikace:

    Perfectil se doporučuje používat v následujících případech:
    - Výrazný nedostatek vitamínů a mikroelementů;
    - Suchá kůže, peeling;
    - Změny kůže související s věkem (vrásky, letargie);
    - Poškození kůže (popáleniny, škrábance, rány);
    - Dermatitida (včetně alergických, ekzémů);
    - Zvýšené křehké nehty;
    - Pomalý růst a stratifikace nehtů;
    - Změna struktury vlasů;
    - Seborrhea (lupy);
    - Strepy (strihy);
    - Alopecie (ztráta vlasů);
    - Psoriáza;
    - Akné (akné).

    Schéma příjmu:

    Dospělí pacienti na vnitřní straně 1 kapsle denně během hlavního jídla nebo po něm se sklenicí vody. Nepoužívejte žvýkat! Neberte si prázdný žaludek! Příjem Perfectil® je optimální pro provedení v průběhu času nebo po obědě nebo husté snídani. Přípravek Perfectil® by měl být užíván pouze v žaludku, protože živiny jsou lépe absorbovány z potravin. Příjem na neúplném žaludku může způsobit nepohodlí z gastrointestinálního traktu (nevolnost, zvracení).

    Formy uvolnění:

    Balení 30 tobolek (2 blistry po 15 kapslích v každém blistru)

    Kontraindikace:

    Přecitlivělost na jednotlivé složky léku, hypervitaminóza.

    Komponenty:

    Formy uvolnění:

    Aplikace:

    Hodnocení:

    Stává se to samé. taková náhoda

    Také tyto vitamíny jsou úplně opilé, výsledek hřebíků není tak křehký a přestal se odlupovat, vlasy jsou méně výrazné při česání, jsou jasně viditelné, prakticky nezůstávají na hřebenu, pravděpodobně se nálada zlepšila a pokožka rukou přestala být tak suchá a odlupujte.

    To nejsou vitamíny, ale úplné potěšení. Až do tohoto okamžiku jsem nevěřil síle vitamínů. Moje babička je doslova vypila denně. Myslel jsem, že je zbytečné dát mi nějaké vitamíny.. Jak špatně jsem, holky! O tři týdny později jsem si všiml, že moje vlasy začaly růst rychleji, nehty se už neotevřely a celková pohoda se mi nějak zlepšila. Piju víc.

    Prohlédněte si Perfectil, abyste zvýšili imunitní systém a rostli vlasy. Vyřízla před půl rokem pod vozem a okamžitě litovala). Odřízněte kurz měsíc, o měsíc později další kurz. Nevím, jak to funguje, ale vlasy jsou nyní až na lopatky a nejdůležitější je, že přestaly stříhat! Po novém roce piju další kurz.

    Průběh Perfectilu byl zkrácen - změny jsou jednoznačně pozitivní a za pouhý měsíc. Vlasy se znatelně snížily, ale pro mě to byla položka číslo jedna. Pleasu a stav pokožky - peeling na tvářích, které se z času na čas vytvářejí jako skvrny a mastný lesk v oblasti T. S krémy jsem to nedokázala. Příjem vitamínů je 100% spokojen, na jaře ji určitě zopakuji.

    Poprvé jsem se před pár lety pokusil o perfectil - pil jsem ji, abych posilnil vlasy. Ale po jednom kurzu to určitě nešlo. A letos byl jmenován dermatologem, aby odstranil bolest rtů na rtech. Ať už z chladu nebo z hormonů, které jsem pil v létě, rty praskaly a štětiny byly až do krve. Četl jsem internet, přišel jsem s diagnózou pro sebe, ale všechno fungovalo - testy byly normální, prostě předepisovaly vitamíny a speciální balzám na rty. Už třicátý týden jsem pije perfekttil, uplynulo malé trhliny a zárubně.

    Po antibiotikách se stalo předvídatelné: vlasy a nehty byly katastroficky postiženy. Nejprve jsem se pokusil ošetřit vlasy maskami a nohami, ale bohužel nic mi nepomohlo. Otočila se k lékaři a poradila mi droga Perfectil a ujišťovala mě, že výsledek by mě přiměl s radostí. A víte? Tak se to stalo. Vzal jsem si kurz, jak to má být, a do konce recepce jsem nic nejela, chtěl jsem se předvést se všemi svými super silnými hřebíky a vynikajícím stavem vlasů! Sebedůvěra se divila jen k obloze. A tak dosud užívám Perfectil kouzelné kapsle každých půl roku!

    Napiji vitamíny několikrát ročně. Tentokrát jsem koupil Perfectil. Dobrý a vysoce kvalitní komplex vitamínů. Z recepce je výsledek jasně viditelný po 2 týdnech: nehty se zpevnily, méně vlasů klesalo, akné na obličeji se zmenšovalo. Předtím jsem koupil vitaminy, které potřebují pít několikrát denně. Vždycky zapomněl. A s těmito pohodlnými jsou jednou denně opilí.

    Vynikající vitamíny. V lékárně se po dlouhou dobu rozhoduje o tom, co je třeba užít: Perfectil kapsle nebo Perfectil Plus. Oba jsou vhodné pro můj věk. Vobschem se zastavil při první volbě. Přijmu čtvrtý týden. Účinek jejich příjmu se stal viditelným: nehty se zpevnily, nehty přestaly exfoliovat a lámat, pleť se zlepšila, zdá se mi, že i vlasy začaly svítit a obecně jsem začal být méně unavený.

    Dobrý den?! Řekni mi, prosím, proč žaludek tolik bolelo? Zdá se, že už dobře jedla a nepil na prázdný žaludek, ale stále měla bolest. Nejprve se začíná spálit v žaludku, a pak silná bolest.

    Pít Perfectil již 2. Nejprve měsíc strávil na pití, pak 2 týdny dal tělu odvzdušnění a znovu pil druhý balíček. Výsledkem je, že vlasy rostou rychleji a kůže se zlepšuje, nevšiml jsem si to na nehty (oni rostou tak dobře) Myslím, že vypít třetí měsíc.

    Pro mě je obecně divné číst recenze o nevolnosti.. Nikdy jsem se utopil z perfektní, žádné nemoci atd. Naopak, kromě účinků na vlasy a nohy, byla přidána síla, stejně jako v zásadě z jiných vitamínů. Cítím nárůst energie z těchto pilulek.

    Začínala si na radu kamaráda, říkala, že z nehtů vyrůstá jako dub a mám s nehty věčný problém. Rozštěpením, pomalu rostoucím a po gelovém lesku se jim stalo poměrně neštěstí ((Nikdo nezrušil misky a léčivé laky, ale rozhodl se vyzkoušet ty perfektní).
    A nelituju! Efekt byl zaznamenán již po 2 týdnech, měsíček se zesílil, začal pomalu ožívat, barva plechu byla zdravá a nebyla modrozelená jako předtím. Na vlasy a kůži jsem si nevšiml účinků, ale možná je to jenom prozatím... Dokončete kurz, ale uvidíme.

    Kvůli vypadávání vlasů přírodou, takže nebyla tlustá jako výsledek léčby angíny a bronchitidy s antibiotiky, začal jsem si všimnout silné ztráty vlasů a zhoršení struktury struktury. Šel jsem do lékárny a já mi poradil Perfectil. No, cena je možná a norma, hlavní věc je pomoci. Měla jsem jistý měsíc, nemůžu říct jistě, protože musím projít několika aplikačními kurzy, stejně jako všichni si všimli zlepšení na tváři, protože kůže není dokonale ani méně, méně akné je stejné, ačkoli ale s použitím těchto tablet jsem jednou nebo dvakrát vyrobila vlasové masky s vitamíny v kapslích b6 a b12, kyselina nikotinová a lopuchový olej s vejcem a medem. Struktura samozřejmě způsobila, že vlasy byly lepší. ošetření, potřebujete samozřejmě s komplexem masky pro vlasy e časový průběh a trpělivost.Perfektil služeb 2 týdny.Poka souhlasím. Děkuji vám za pozornost, krásu a zdraví!

    vzal si perfekt. Hlavním úkolem bylo obnovení vlasů. ale nedošlo k žádným změnám. Moje vlasy vždy vypadaly, tak dokonalé, že se s tímto úkolem nezvládlo. ALE! Mohu říci, že jsem velmi vděčný za jeho kůži! Opravdu jsem zaznamenal změny v kůži. nebylo vůbec žádné akné, ačkoli to trpím. Ti, kteří si stěžují, že bolest v žaludku a žaludku, pak si pečlivě přečtěte návod k použití. musíte jíst po jídle! a s výhodou husté jídlo. a ne po čaji s cukrovinkami. Neměl jsem v tomto ohledu žádné potíže.

    Já sám piji jejich vlasy

    Koupil jsem si nápoj a stal jsem se nemocný. Myslím, že bychom měli jíst těsně

    Mám nějakou otázku. Teď piji perfektní + 2 týdny není žádný výsledek (((kůže je suchá a vlasy strašně šplhají (((může dokončit a brát ostatní.) Kdo může poradit, co potřebujete? V předstihu je vděčný.

    Teď v procesu užívání těchto vitaminů. Po užívání kapsle jsem si všiml velmi nepříjemného pocitu: žaludek začíná bolet (jako by pohltil velmi velký kus). K tomu dochází i při užívání s jídlem. 5-10 minut pocit příjemné. Našla snadnou cestu: nemůžete vypít vitamíny po horkém nápoji, a pokud pijete želé, pak žádné vedlejší účinky ani na prázdný žaludek. Dokončete balení a počkejte na výsledek.

    Já jsem 38 koupit tuto léčbu proti vráskám, výsledek nebyl dlouho přijde, všechno bylo přímočaré. Chytrá, radím.

    Měl jsem také trochu nevolnosti, ale pak normální.

    Souzím s vámi. Také přijímám perfectil a od minulého roku jsem nic podobného neviděl. Jediná věc, která se zprvu stala nevolnost, ale nedokázala jsem to správně, když jsem zjistila, jak to pít, nevolnost byla pryč, teď je všechno v pořádku, jsem příjemně spokojen s výsledkem recepce. Zdá se, že perfectil nějak jinak působí na tělo.

    Jen nějaké kouzlo) Také jsem pravidelně užíval perfekt, droga je opravdu dobrá. Kůže se opravdu zlepšuje, vlasy a nehty jsou posíleny, ale pouze s jednou kapslí. Protože je těžké uvěřit.

    Když jsem poprvé udělala lék Perfectil, o půl hodiny později mi bolelo žaludek. Velmi moc se mi to bolelo řezání, už běhali husi. Nebyl jsem doma a nemohl jsem si pomoci. Někde za půl hodiny se bolest zastavila. Zpočátku jsem si nemyslel, že je to perfekt. Předpokládám, že něco bylo špatně konzumováno, nebo to bylo nervózní křeče (stalo se to tak). Jen pro případ, je třeba poznamenat, že obecně nemám žádné problémy se žaludkem. tak to rozhodně není o mně.

    Ale následující den byl tento nežádoucí účinek opakován. A já jsem pil, jak je napsáno v pokynech, po jídle. Nežádoucí účinek je velmi nepříjemný! Co když tento lék způsobuje gastritidu nebo vřed nebo eroduje sliznici? Nemůžete užívat látku, která má tak silný a škodlivý vedlejší účinek. Dokonce i když se na vás dobře jedná, stále vám doporučuji, abyste odmítl. Možná, že z nějakého důvodu necítíte, jak špatně působí na tělo.

    Obecně platí, že je lepší užívat vitamíny z jídla. Prodáváme ovoce, zeleninu, lněné semínko nebo sezamový olej, můžete pít, odvar z bylin, jíst různé ořechy. A fakt, že vitamíny z lékárny jsou chemicky syntetizovány a tělní.

    Kůže byla vždy "škodlivá": suchá a náchylná k podráždění. Jednou v létě jsem šel na pláž, moje kůže "silně zhnedla" - začervenalost a bolest několik dní nezmizely. Poté zůstaly na kůži tmavé skvrny, úplně suché. Když všechno bylo opravdu špatné, začal jsem pije Perfectil. Neřekl jsem výsledek, jen jsem zkusil vše ostatní. Po měsíci se změnila nejen kůže, vlasy a nehty byly znatelně posíleny. Nemohl uvěřit svým očím! Malá rada každému, kdo je vezme - napije vitamíny přísně po jídle, aby se zabránilo bolestí žaludku.

    Po nízké kvalitě barvy vlasy jako "projít" a pravděpodobně poškozené žárovky, protože začaly padat. Skoro jsem se zbláznila. Jak mohu jít s takovými vlasy? Byla to noční můra.. Léčivý šampon nedal žádný výsledek. Získaný perfectil. Zvládla to zvlášť pro obnovu vlasů. Čekal na výsledek jako nebe. Ve druhém týdnu došlo k vylepšení. Signálem bylo, že vlasy přestaly klesat. Nepřítomně se radoval, že se rozhodl dokončit kurz. po skončení recepce - vlasy přestaly plazit a vypadnout, navíc dokonce začaly růst svěží, krásné. Rozhodně mě zachránil!

    Minulý týden jsem dokončil užívání této drogy. Teď uvedu konkrétní zlepšení. Myslím, že pokud užíváte předtím / po - pak je rozdíl významný. Stejně jako u vlasů a kůže. Výsledkem je úžasné. Úžasná droga! Radím vám.

    +1 Mám svůj vlastní příběh s vlasy. teď to není o tom. Vzal jsem si perfekt. Začátek začátku není tak rychlý. Ale výsledek byl nádherný. Co se týče mě, v zásadě je hlavní věc, že ​​by se objevil výsledek (obnovené vlasy) a nebyly žádné vedlejší účinky. Je škoda, že v mém městě není vždy možné ho koupit. Poradím každému, kdo má problémy s vlasy (ztráta, růst špatně, zlomit, slabý), pro jejich rehabilitaci.

    Nákup vitaminů Perfectil tobolky není poprvé. Mám rád jejich cenu (naposledy jsem ji vzal za 450 rublů v lékárně) a akce. Přijmám v jedné kapsule ráno, po jídle ráno trvám 2 měsíce (jedna jar trvá přesně jeden měsíc). Efekt se objeví až do konce příjmu prvního měsíce - nehty rostou 2krát rychleji, vlasy se také mění - roste dobře, téměř nevypadá, výrazně se lesknou. Po dvou měsících odběru mám pauzu, asi měsíc a půl, a pak znovu začnu pít Perfectil. Zkoušel jsem další vitamin-minerální komplexy - ale Perfectil to dává dobré výsledky pro kůži vlasů a nehtů.

    Beznadějně jsem zničil nehty (dlouho se budoval). Staly se křehké, tenké, neustále exfoliované a zlomené, obecně hrůzné a jediné. Ano, a vlasy byly také v žalostném stavu, lesk byl ztracen, křehký suchý. A pak přišla hodina X, když jsem se o ni všechno zlíbil (to bylo před rokem). Rozhodla jsem se, že budu mít krásné nehty a vlasy. Přišel jsem do lékárny, pro vitamíny pro ženy, mé oči se rozptýlily od výběru a tam byla malá panice. co si vzít. Ale já jsem se vytáhl a zvolil jsem Perfectil v kapslích. Proč. intuice, při výběru jsem se spoléhal jen na ni. Po koupi, po příchodu domů po přečtení pokynů jsem je začal pít 1 kapsle denně, ráno po snídani. Velmi dobře, že v balení po 30 kapslích - tato částka je dostačující pro měsíční kurz. Moc se mi líbil účinek užívání vitamínů. Mé nehty se již po 3 týdnech užívání těchto vitaminů nevylučují a nepoškozují. Upřímně řečeno, nečekal jsem a nemyslel jsem, že by pomohli tak rychle a okamžitě. Když jsem dokončil léčbu, vlasy se zpevnily, nehty se staly rovnoměrné, zastavily se, aby se odloupaly a zlomily, a teď si nemůžu stěžovat na kůži, je v dokonalém stavu. Jsem potěšen.

    Pro Více Informací O Suché Vlasy