logo

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • Pro tisk
  • FAQ
  • Galerie
  • Registrace
  • Přihlásit se

Pena Regeinová. Efektivita?

Pena Regeinová. Efektivita?

alex 28 01 srpen 2011, 12:33

Re: Foam Regein. Efektivita?

Přidáno 01.08.2011, 16:59

Re: Foam Regein. Efektivita?

zumba 01 Srp 2011, 18:25

Re: Foam Regein. Efektivita?

Dmitry_F 01 Srp 2011, 19:08

Superman Deník hovoří o své práci.
Používal jsem to asi 9 měsíců, došlo k velkému růstu, ale pak byly vlasy odfouknuté, teď je horší než před léčbou a stále se zhoršuje.
Neposlouchejte nikoho, je to všechno nafouknuté kvůli ceně (jako u produktů)
pokusil se vyřídit řešení. na pěnových vlasech rostou rychleji a tlustší.
Pravda, kvůli tekutině v mých plešatých vlasech, se zrodila do pololematizovaného stavu. Nl na téma pěny mi pomohlo víc.

Re: Foam Regein. Efektivita?

alex 28 01 srpen 2011, 22:28

Re: Foam Regein. Efektivita?

lowelly Aug 02 2011, 04:31

2006 Grafts Strip - 01/05/2009
1667 proužků - 09.10.2009
0765 štěpky - 07.10.2010
Celkem transplantovaných - 4438 štěpů

Finasterid - od 09.11.2009
Minoxidil - od 11/15/2009

Re: Foam Regein. Efektivita?

Dmitry_F Aug 02 2011, 11:16

AHA s novými silami začala fungovat. Na jaře léčby jsem se začal zhoršovat rok před léčbou (

Re: Foam Regein. Efektivita?

alex 28 srpna 2011, 20:06

Četla jsem na nějaké větvi, že člověk vždycky na jaře a na podzim začíná něco jako moult. Lidé s normálními vlasy si toho nevšimnou. A tady jsme.
Takže co ještě může jít znovu.

Obecně jsem se rozhodl, že se teď můj plán bude držet: pěna ráno, Kirkland večer. Všechno je již objednáno.

Re: Foam Regein. Efektivita?

Přidáno 02.08.2011, 20:12

Re: Foam Regein. Efektivita?

aviator 03 srpen 2011, 17:35

Re: Foam Regein. Efektivita?

Právník 26. srpna 2011, 14:01

Re: Foam Regein. Efektivita?

Fuzzy 26.8.2011, 14:10

Re: Foam Regein. Efektivita?

Kari 26. srpna 2011, 15:32

Re: Foam Regein. Efektivita?

Fuzzy 26. srpna 2011, 19:00

Podrobný přehled výrobků na vlasy Regein a jaké recenze jsou k dispozici.

Ze současného množství léků proti plešatosti se nejčastěji doporučují lékaři. Jedná se o přípravu na vlasy od subfarmaceutické skupiny (částečně léku a kosmetických přípravků) nazývaných Regein (Regaine, Regain nebo Rogaine, Rogain). Jeho vysoká účinnost dokládají řada studií a recenzí těch skutečných lidí, kterým skutečně pomohl.

Co je to, jaký je mechanismus jeho působení, kdy je používán a jaký druh zpětné vazby o něm píší lidé? Tyto otázky pochopíme v pořádku.

Lék Regeyn ovlivňuje komplex vlasů a eliminuje některé příčiny vypadávání vlasů.

Pozadí na trhu

Rogaine vyrábí známé značky Johnson Johnson a Pfizer. Aktivním základem kompozice je minoxidil. Tato vazodilatační a antihypertenzivní nehormonální látka byla původně použita k léčbě hypertenze.

Efektivita v oblasti trichologie se ukázala nečekaně. Studie na žádost společnosti Upjohn objevil Charles A. Chidsay (MD, University of Colorado) vedlejší účinek minoxidilu v podobě intenzivního růstu vlasů u lidí, kteří ho užívali.

Poté, co tento vědec navrhl, že drogy vytvořené na jeho základě, mohou být použity externě v boji proti alopecii. Dále byl Regein vynalezen.

A v průběhu velkého experimentu byly pozitivní výsledky léčby tímto lékem více než 1800 pacientů trpících plešatostí potvrzeny těmito hádky. A v dubnu 1986 byly výsledky výzkumu zveřejněny. Dosud nebyla objevena nová látka, která má pozitivní vliv na růst vlasů.

Složení a analogy

Podobně jako účinky s Reginou
drogy.

Při regeneraci se minoxidil nachází v různých koncentracích. Jeho rychlost závisí na způsobu uvolnění a určení. Takže 2% drogy se obvykle doporučuje u žen a 5% u mužů nebo lidí s vysokou tukovou pokožkou na hlavě as pokročilými stadii plešatosti.

Vedle hlavních účinných látek se vlasový produkt Regein skládá z pomocných prvků:

  • destilovaná voda;
  • ethanol;
  • propylenglykol (pouze v lotionu).

Moderní protějšky tohoto dermatotropního léčiva na léčivou látku obsaženou v přípravku jsou:

  • Alopeptika (alopeptika);
  • Minoxidil (Minoxidil);
  • Kosilon (Kosilon);
  • Revasil (Revasil);
  • Generolon;
  • Perfektní řešení vlasů;
  • Alerana

To znamená, že mnoho podobných výrobků vyrábí různé společnosti. Nicméně lék na vypadávání vlasů Regein ukázal první osvědčenou klinickou účinnost na světě a dodnes se stále používá k léčbě plešatosti a růstu vousů. Ale měli byste vědět, že se jí neposkytuje každá forma alopécie.

POZNÁMKA! Tento nástroj je registrován Ministerstvem zdravotnictví Ruské federace dne 23.05.96. Registrační číslo: P-8-242 číslo 007196.

Indikace

Stádia plešatosti s androgenetickou alopecie u žen.

Regein je lék na vypadávání vlasů, který je předepsán hlavně pro komplexní mužskou plešatost, když je narušena určitá hormonální rovnováha v těle. Taková alopecie jsou rozděleny do dvou poddruhů podle faktorů výskytu:

  1. Androgenetic - se vyvíjí kvůli dědičné predispozici.
  2. Androgenní - získaná forma.

U obou typů je patogeneze způsobena zvýšenou citlivostí některých folikulů na hormon odvozený od volného testosteronu, dihydrotestosteronu. S přebytkem, který spadá do žárovek, tento androgen narušuje produkci bílkovin v nich.

Výsledkem je, že folikuly jsou miniaturizovány (redukované velikosti), pak atrofují a přestávají plnit své funkce. Zpočátku se vlasy stávají měkčími a načechranějšími a pak se úplně zastaví.

U jiných typů alopecie (symptomatické, fokální difúze v důsledku stresu, anémie apod.) Nemusí být tento lék účinný. Proto je v takových případech přípravek Regein někdy předepisován pouze jako pomocný prostředek stimulující růst vlasů. A to jen ve spojení s hlavními léky a opatřeními k odstranění hlavní příčiny onemocnění.

Pouze tricholog po vyšetření je může určit a provést přesnou diagnózu. Ale pro řadu příznaků můžeme předpokládat přítomnost alopecie mužského typu a nezávisle:

  1. Oddělení klinického obrazu podle pohlaví. Muži začínají být plešatí od parietálních a temporálních oblastí - ve tvaru "M" a žen - uprostřed uprostřed.
  2. Plešatost v raném věku. U žen se příznaky objevují častěji od věku 20 let a u mužů dříve - po 18 letech.
  3. Postupný dlouhý průběh onemocnění. Proces degenerace folikulů je pomalý, proto se zvyšuje závažnost příznaků. Za prvé, vlasy začínají ztrácet tloušťku. Souběžně s jejich ztenčováním je narušena tvorba melaninových barviv, díky čemuž tyčinky jsou téměř průhledné. Dále se spád děje stále intenzivněji a v důsledku toho se vytváří velká oblast plešatosti.

Stádia androgenetické alopecie u mužů.

Pokud čas nezačne léčbu androgenní a androgenetické alopecie, proces se stává nevratným. A pěna nebo spray Regein pro vlasy v tomto případě nepomůže. Řešením tohoto problému bude pouze transplantace vlasů.

Mechanismus dopadu

Látka minoxidil proniká skrze kožní póry do folikulů a pak zabraňuje patologické syntéze dihydrotestosteronu (DGT-5 alfa), která vzniká vlivem účinku enzymu 5 alfa reduktázy na testosteron. To znamená, že Regein účinně neutralizuje tento hormon škodlivý pro vlasy, čímž snižuje nadbytečnou hladinu žárovek.

Účinek ošetření vlasů s Regeinem po 8 měsících u člověka.

Kromě popisovaného efektu tento produkt funguje i v několika dalších oblastech:

  • Zvyšuje průtok krve do folikulů a pomáhá jim saturací kyslíkem;
  • interferuje s patologickou atrofií a nedostatečným rozvojem žárovek;
  • stimuluje přechod folikulu z dormance do fáze růstu;
  • zvyšuje trvání fáze růstu.

To vše společně přispívá k regeneraci, posilování a zastavení vypadávání vlasů. Účinnost léčby Regeinem nebo jeho analogy závisí na aktivitě tohoto typu enzymů v těle. Čím déle byly vyvíjeny, tím více poškozených žárovek.

Protože nejrychlejší a lepší Regeyn jedná v počátečních fázích mužské plešatosti. Během průzkumu bylo zjištěno, že v průměru začínají růst nové prvky po 4-6 měsících.

Ale v době zahájení růstu nemůže být Regein zrušen. Nástroj musí být i nadále používán jeden rok, aby se zvýšil počet nových chloupků a podpořil tento proces.

Fotografie o výsledku užívání drogy dívkou Regein po 1 roce.

U 50% lidí, po 12 měsících užívání přípravku Regain, začaly plešatiny částečně přeplňovat nebo úplně zmizely. Účinnost přípravku Regine je zvýšena, pokud se používá v komplexní terapii proti plešatosti androgenního typu.

Například spolu s vitamíny, spironolaktonem, cimetidinem a různými způsoby ošetření vlasů jsou předepisovány orálně (orálně). Léčebný režim by však měl zvolit výhradně tricholog, protože každá osoba má individuální vlastnosti organismu a samoléčba může zhoršit situaci.

POZOR! Regein je zakázáno dýchat, požívat a aplikovat na jiné oblasti těla, kromě na pokožce hlavy. Pokud se produkt náhodně dostane do očí nebo jiných míst, včetně obličeje, ihned opláchněte vodou.

Formy uvolnění

Tento lék je dostupný v různých variantách. To pomáhá Reagain optimálně vybrat pro každý jednotlivý případ.

Lotion 2% ženský Rogaine

Rogaine 2% ve formě lotionu.

Nástroj v tomto formátu představuje 2% řešení. Obsahuje 20 mg minoxidilu. Vzhledem k minimální koncentraci účinné látky, takové vlasy pro ženy, pro které počáteční nebo střední stupeň plešatosti perfektně padne. Muži 2% lotion mohou být použity pouze pro primární formy alopecie.

V této formě se lék prodává v nádobách o objemu 60 ml ve formě spreje. Každý z nich je určen na 30 dní použití. Cena je asi 4500 rublů na balení se 3 lahvemi.

Sada obsahuje kromě lahve s roztokem pro pohodlí 3 trysky:

  • třecí aplikátor;
  • stříkací pistole;
  • podlouhlý postřikovač.

Tam jsou recenze žen asi 2% Regein vlasové mléko, že jeho použití způsobilo jim více nežádoucích účinků ve formě podráždění než pěna. Zjevně je to způsobeno některými individuálními vlastnostmi náchylnosti k dalším složkám tohoto léčiva, jelikož aktivní složka jiné formy uvolňování je stejný minoxidil.

Lotion 5% extra pevnost

Rogaine Extra Strength je určena pouze pro muže.

Koncentrace minoxidilu v tomto léku je 50 mg. Toto, na rozdíl od 2% varianty, je silnější sloučenina, která dává viditelné výsledky v poměrně krátké době.

Dostupné pro 5% Regein pro hodnocení vlasů mužů mluví o jeho účinnosti v prvních měsících používání. Pro ženy je tento prostředek zakázán, protože jejich kůže na hlavě je jemnější a vnímavější.

Stejně jako lotion v koncentraci 2% má tento sprej v soupravě 3 trysky a je k dispozici v nádobách o objemu 60 ml. Regein je možné zakoupit za vlasy 5% v balíčku, který trvá 3 měsíce na 4300-4500 rublů.

DŮLEŽITÉ! Lotiony o obsahu 2% a 5% vzhledem k obsahu propylenglykolu nejsou tak rychle absorbovány do pokožky hlavy a učiní zámky lepivými. Tato součást může způsobit kontaktní dermatitidu s prodlouženým používáním.

Pěna 5%

Rogaine ve formě 5% pěny.

Tento uvolňovací formulář obsahuje 50 mg přípravku Minoxidil a je k dispozici ve dvou verzích. Pánská Rogaine Foam je určena pro muže a ženská Rogaine Foam je určena pro ženy. Na rozdíl od pleťových prostředků neobsahuje pěna propylenglykol, takže při použití nepoužívá žádné zbytky a nelepí prameny.

Tato forma léku je poměrně účinná. K dispozici v lahvích s praktickým dávkovačem. Objem jedné nádoby je 60 ml.

Mužská verze by měla být použita 2krát denně a žena - 1krát. Proto 1 kazeta stačí na 1 nebo 2 měsíce použití. Regina cena za vlasy v pěnovité formě je přibližně 1800-2300 rublů na 1 kus kapacity.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Reagain není vhodný pro všechny lidi. Minoxidil vstupuje do systémové cirkulace a je vylučován do mateřského mléka. Nástroj proto nelze používat během těhotenství a kojení.

Má věkové hranice - do 18 let a po 65 letech. Také Regein je kontraindikován u:

  • selhání ledvin a jiné těžké onemocnění ledvin;
  • viditelné poškození kůže hlavy;
  • kardiovaskulární nemoci;
  • malignita;
  • alergická reakce na složky.

Mnoho lidí, kteří již užívali přípravek Regein, hlásilo vedlejší účinek ve formě ještě většího vypadávání vlasů. V prvních 2-3 týdnech používání je tento fenomén nárůstem.

To je možné, je napsáno v pokynech. A pokud budete pokračovat v uplatňování, pak by vše mělo brzy skončit.

Při léčbě pokožky hlavy Regina se mohou objevit další nežádoucí účinky:

  • kontaktní dermatitida a svědění na místě aplikace;
  • seborrhea a suché kůže hlavy;
  • kožní vyrážky a zarudnutí;
  • poruchy krevního tlaku;
  • lokální a celkový edém;
  • dušnost;
  • závratě;
  • arytmie

Výskyt výše uvedených je často způsoben volbou nevhodné koncentrace léčiva. Ale také důvodem pro takové reakce může být jak zneužití, tak i individuální nesnášenlivost.

Návod k použití

Balení Regeyn Foam s 3 aerosoly.

V závislosti na formě uvolňování léku Regein pro vlasy, instrukce předpokládá různé pravidla použití. Pokud se použije lotion, pak musíte použít požadovanou dávku, abyste 6krát stlačili postřikovač. V případě pěny by měla být čepice orientována - polovina je 1 ml. Maximální dávka přípravku je 1 ml denně pro ženy a 2 ml pro muže.

DŮLEŽITÉ! Na Regine by se mělo zacházet nejen s plešatostí, ale také s oblastmi, které se nacházejí v blízkosti jejích hranic. Je nutné zabránit šíření plešatosti, což je u tohoto druhu alopecie nevyhnutelné. Nejprve se nástroj aplikuje na oblast s ředěním chloupků a poté se dále rozptýlí za hranice (1-2 cm).

Fotky trysek pro lotion.

Tryska a způsob aplikace lotionu jsou vybrány na základě velikosti problémové oblasti:

  1. Stříkací pistole - pro ošetření velkých plešatců. Nejdříve se odstraní uzávěr a víčko a potom se hadička pevně připevní na lahvičku. Dále je jeho konec směrován do středu požadované oblasti a potom je ventil stlačen. Aplikovaná kompozice je rovnoměrně rozložena na kůži prsty. Po důkladném umytí rukou.
  2. Rozšířený sprej - pro malé polní chaty. Nainstalujte postřikovou aplikaci výše uvedeným způsobem. Potom je k pouzdru připojena podlouhlá tryska. Aplikace léku je nutná, jak je popsáno v předchozím odstavci.
  3. Aplikátor je určen pro malé plešatiny. Po odstranění uzávěru a uzávěru těsně uzavřete aplikátor. Dále je injekční lahvička obrácena vertikálně a na ní je proveden stlačovací pohyb tak, aby roztok v požadované dávce proudil do komory trysky. Úroveň prostředků by měla zároveň dosáhnout černé známky. Potom pomocí trysky se potřebné plochy hlavy masírují, dokud není komora zcela vyprázdněna. Po nanesení lahvičky nezapomeňte uzavřít vnější krytku.

POZOR POZOR! V posledních uvolněných obalech může být také tryska ve formě velké pipety. Vezme lék v správné dávce a kapání do problémových oblastí, po kterém je roztok rovnoměrně rozdělen ručně.

Aerosol s pěnou je mnohem jednodušší než lotion of lotion. Před aplikací kompozice je nutné rozdělit oblasti plešatosti na několik sekcí. Pak byste měli pěnu Rehein vytlačit na dlani, nepřekračující dávku, a dát ji do požadované oblasti.

Podrobný postup aplikace Regeinové pěny.

Nebude trvat déle než půl hodiny, než se pěna úplně vysuší. Pleťový krém uschne asi za 5-6 hodin. Teprve po uplynutí této doby může být omyt šamponem, který odpovídá typu vlasů. Během této doby budou mít žárovky čas namočit účinnou látku.

TIP! Mnozí se zajímají o otázku, je možné použít Regein na mokré vlasy? Odpověď je ne. Šamponování vlasů před použitím léku přímo je povoleno, ale po tom musíte důkladně osušit.

Recenze

Stal jsem se dost plešatý docela brzy - od 30 let. Kromě toho mám velmi citlivou pokožku hlavy. Lékař napsal Regein ve formě 5% lotion. Po měsíci používání se však kůže začala trochu svědit. Pak tricholog doporučil jít do pěny stejné značky. Vynikající výsledky se objevily po 6 měsících léčby. Některé plešatiny už nejsou viditelné a už se nedoporučují.

Po prvním narození (ve věku 27 let) si všimla, že střední rozchod se stal velmi vzácným. Byl jsem naštvaný a rozhodl se okamžitě jednat. Prošel průzkumem a zjistil, že mám dědičnou androgenetickou alopecii. Lékař předepsal Ženy Rogaine. Po skončení kojení okamžitě koupil drogu. Po 8 měsících používání jsem zapomněl na můj problém. Nyní můžu udělat nějaký účes, aniž by poškrábal nějakou část, abych skryla vadu.

Konečně

Po přečtení článku doporučujeme prohlížet video, které popisuje některé z nuancí použití Regain. A také další čtenáři budou mít zájem poznat váš názor na tuto otázku. Můžete je nechat v komentářích.

Reagain Recenze

Výrobce: USA, Belgie

Formulář uvolnění: Řešení pro externí použití

Analogy Regeyn

Shoduje se podle indikace

Cena od 121 rublů. Analogově levnější o 848 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 431 rublů. Analogově levnější 538 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 455 rublů. Analogově levnější o 514 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 475 rublů. Analogově levnější o 494 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 499 rublů. Analogově levnější o 460 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 563 rublů. Analogově levnější o 406 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 602 rublů. Analogově levnější o 367 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 630 rublů. Analog je levnější o 339 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 676 rublů. Analogově levnější o 293 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 990 rublů. Analogově dražší o 21 rublů

Návod k použití pro společnost Regeyn

Registrační číslo:

Obchodní název: REGINA®

Mezinárodní název: Minoxidil / minoxidil

Forma dávkování: 2% roztok pro vnější použití.

Popis dávkové formy: čirý, bezbarvý roztok.

Složení: účinná látka - minoxidil 20 mg / ml; pomocné látky: alkohol, propylenglykol, čištěná voda.

Farmakoterapeutická skupina: vazodilatační činidlo.

Farmakologické vlastnosti

Farmakodynamika
Při lokálním podání minoxidilu byl zaznamenán jeho stimulační účinek na růst vlasů u jedinců s androgentickou alopecíí (ztenčení vlasů, plešatost). Vzhled příznaků růstu vlasů se zaznamenává po 4 nebo více měsících užívání léku 2krát denně. Nástup a závažnost tohoto účinku se mohou u různých pacientů lišit. Po přerušení podávání léku obnoví růst nových vlasů a během 3-4 měsíců je možné obnovit původní vzhled. Přesný mechanismus účinku léku Retain v léčbě androgenetické alopecie není znám.
V kontrolovaných klinických studiích po systemickém podávání přípravku REGINE u normálních pacientů i u pacientů s vysokým krevním tlakem nedocházelo k systémovým vedlejším účinkům spojeným s absorpcí minoxidilu.

Farmakokinetika
Při aplikaci zvenčí je Minoxidil špatně vstřebáván normální, neporušenou kůží: průměrné 1,4% (0,3 - 4,5%) celkové aplikované dávky vstupuje do systémové cirkulace. Při aplikaci na kůži 1 ml léku Regain se absorbuje roztok pro vnější použití 2%, který odpovídá 20 mg Minoxidilu, 0,28 mg Minoxidilu. Při aplikaci zvenčí je úroveň minoxidilu v séru určována rychlostí jeho absorpce skrze kůži.
Po přerušení léčby je přibližně 95% minoxidilu, který vstoupil do systémového oběhu, eliminován do 4 dnů.

Indikace pro použití

Pro léčbu androgenetické alopecie (obnovení vlasů) a stabilizace procesu vypadávání vlasů u mužů a žen.

Kontraindikace

Přecitlivělost na minoxidil nebo jiné složky léčiva.
Těhotenství a kojení: lék by neměl být používán.

Dávkování a podání

Pouze pro externí použití. Použijte REGINA pouze podle pokynů. Nepoužívejte přípravek REGINA na jiné části těla.
REGINA v dávce 1 ml se aplikuje dvakrát denně (ráno a večer) na kůži pokožky hlavy, počínaje od středu postižené oblasti a kolem postižené oblasti pomocí speciálně navrženého aplikačního aplikátoru obsaženého v obalu. Tato dávka nezávisí na velikosti postižené oblasti. Celková denní dávka by neměla překročit 2 ml. Po aplikaci Regain si důkladně umyjte ruce. Aplikujte REGINA pouze na pokožku hlavy, po usušení vlasů. Jedna láhev léku Regain je určena pro použití do 30 dnů.
K udržení stabilního účinku se doporučuje nepřetržité užívání léku.

Doporučení pro použití trysek:

Chcete-li aplikaci Regain použít na pokožku hlavy, můžete použít jeden z následujících tipů:

A. Postřikovač


  1. Tato tryska je lépe vhodná pro aplikaci drogy na velké plochy pokožky hlavy.
  2. Odstraňte velký vnější kryt z lahve; odšroubujte vnitřní krytku.
  3. Vložte rozprašovací trysku do lahvičky a pevně ji utáhněte.
  4. Po nasměrování postřikovací hlavy do středu plešatiny stiskněte stříkací pistoli jednou a poté rozložte REGEAN prsty po celé ploše a opatrně ji protřete do kůže. Pro aplikaci dávky 1 ml roztoku opakujte tuto operaci pouze 6krát. Zabraňte dýchání aerosolu. Po použití si na láhev položte velkou vnější čepičku.

B. Rozšířená rozprašovací tryska

  1. Toto uchycení je nejvhodnější pro aplikaci REGINE na malé části pokožky hlavy nebo pod dlouhé vlasy u žen.
  2. Pro použití podlouhlé trysky na lahvi musí být nainstalován sprej. Proveďte operace A.2 a A.Z (viz výše).
  3. Odstraňte malou stříkací hlavu z stříkací pistole; Zpevněte rozšířenou rozprašovací trysku na rozprašovací objímce. Odstraňte malý uzávěr z konce podlouhlé trysky.
  4. Po nasměrování trysky do středu plešatého prostoru stiskněte jednou postřikovač a potom roztáhněte REGINE prsty po celé ploše a lehce jej protřete na kůži. Pro aplikaci dávky 1 ml roztoku opakujte tuto operaci pouze 6krát. Zabraňte dýchání aerosolu. Pokud je to požadováno, můžete po použití použít víčko na konci podlouhlé trysky.

C. Tryska pro tření

  1. Tato tryska je nejvhodnější pro aplikaci REGINE na malé oblasti plešatosti.
  2. Odstraňte velký vnější kryt z lahve; odšroubujte vnitřní krytku.
  3. Vložte trysku pro tření do injekční lahvičky a pevně ji utáhněte.
  4. Když láhev držíte svisle, stlačte láhev tak, abyste vyplnili horní komoru na černou čáru. Komora obsahuje jednu celou dávku (1 ml roztoku).
  5. Otočením lahvičky masírujete pokožku hlavy pomocí trysky tak, abyste zpracovali celou oblast plešatosti, dokud není komora prázdná. Po použití položte na láhev velkou vnější čepičku.

Zvláštní instrukce

Kromě vrozené predispozice může vypadávání vlasů být způsobeno jinými příčinami. REGINA nezabraňuje vypadávání vlasů způsobené určitými léky, podvýživou (nedostatek železa nebo vitamínu A v těle), stejně jako ztráta vlasů v důsledku stylování v těsných účesích (ocas, kosti).

REGAIN by neměl být používán, pokud


  • pacient do 18 let;
  • (např. při spálení slunce). Před použitím přípravku Regain byste se měli poradit se svým lékařem, pokud
  • ztráta vlasů náhle začala;
  • alopecie jsou ohniskové povahy;
  • Existuje kardiovaskulární patologie. Je nutné přestat používat Regain a poradit se s lékařem, kdy
  • vzhled bolesti na hrudi;
  • zvýšená srdeční frekvence;
  • závratě nebo mdloby;
  • snížení krevního tlaku;
  • náhlé zvýšení hmotnosti a otoku ramen a / nebo nohou;
  • zarudnutí nebo podráždění v místě tření. Častější užívání léku nebo použití velkých dávek nezvyšuje účinek, nicméně může přispět k projevům takových vedlejších účinků, jako je dermatitis pokožky hlavy, kopřivka.
    REGINA obsahuje alkohol, který způsobuje podráždění sliznice očí. V případě náhodného kontaktu léčiva s citlivými oblastmi těla (oči, poškozená kůže, sliznice) by měla být postižená oblast z kohoutku omyta velkým množstvím studené vody. Při postřiku je třeba zabránit vdechnutí léku.
    U některých pacientů byla po použití léku pozorována změna barvy a struktury vlasů.
    Je třeba se vyhnout propláchnutí léku. Je-li to možné, použijte REGION na suché hlavě po koupání nebo počkejte asi 4 hodiny po aplikaci přípravku před koupáním. Nenechte svou hlavu namočit v dešti dříve než 4 hodiny po aplikaci Regain.
    Lahve na vlasy a jiné přípravky pro péči o vlasy mohou být používány při použití přípravku REGINA. Před aplikací přípravků na péči o vlasy musíte nejdříve REGEIN aplikovat a počkat, až bude ošetřená oblast pokožky zcela suchá.
    Neexistují žádné důkazy o tom, že barvení vlasů, provádění perimetru nebo použití změkčovačů vlasů může nějakým způsobem snížit účinnost přípravku REGINA. Aby se zabránilo možnému podráždění pokožky hlavy, je třeba před použitím těchto chemikálií ujistit se, že přípravek REGINA byl zcela odmyt od vlasů a vlasové pokožky hlavy.

Interakce s jinými léky

Současné podání minoxidilu a lokálních přípravků na pokožku, jako jsou tretinoin a anthralin / dithranol, které způsobují změny v ochranných funkcích pokožky, mohou vést ke zvýšení absorpce minoxidilu.

Nežádoucí účinky

Společnost REGINA, dodávaná na trh od roku 1988, vykazovala dobrou snášenlivost. V klinických studiích u pacientů s normálním a vysokým krevním tlakem nebyla lokální aplikace přípravku REGINE doprovázena častými nežádoucími účinky.
Nejčastější nežádoucí účinky byly dermatologické, včetně lokalizovaného zarudnutí, svědění a odlupování pokožky hlavy. Používání minoxidilu může v průběhu přechodu z klidové fáze (telogen) do fáze růstu vlasů (anagen) způsobit zvýšené ztráty vlasů, zatímco staré vlasy vypadnou a nové rostou na svém místě. Tento dočasný jev se obvykle objevuje 2 až 6 týdnů po zahájení léčby a postupně se zastaví během příštích dvou týdnů (výskyt prvních příznaků účinků minoxidilu).
Vzácné případy arteriální hypotenze a hypertrichózy (nežádoucí růst vlasů, včetně růstu obličeje u žen) byly hlášeny po zahájení REGIONU.

Předávkování

Náhodné požití může být doprovázeno systémovými účinky souvisejícími s vazodilatačním účinkem minoxidilu (5 ml léku REGAIN obsahuje 100 mg minoxidilu, což je maximální doporučená dávka pro dospělé při perorálním podání při léčbě arteriální hypertenze). Příznaky předávkování jsou přírůstek hmotnosti, rychlý srdeční tep, závratě nebo mdloby. V těchto případech byste se měli okamžitě poradit s lékařem.

Formy uvolnění

Lahvička obsahující 60 ml roztoku Minoxidilu o koncentraci 20 mg / ml, stejně jako zařízení pro dávkování (sprejová láhev, rozšířená rozprašovací tryska, třecí tryska).

Podmínky skladování

Skladujte při pokojové teplotě 20-25 ° C.
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Doba použitelnosti

Datum výroby a datum exspirace VŽDY jsou uvedeny na obalu.
Po uplynutí doby použitelnosti léku nelze přijmout!

Podmínky prodeje lékárny: žádný lékařský předpis.

Recenze drogy Regeynu

Řešení pro externí použití, Pharmacia

Indikace pro použití

Mužská plešatost (androgenetická alopecie) u mužů a žen.

Diskusní droga Regeyn v matkách

obnovit je dobrý prostředek pro vypadávání vlasů u mužů a žen. Můj manžel má vlasy svazky vypadnout. Začal používat - pomáhá. Železo napomáhá proti vypadávání vlasů - tj. maso by mělo jíst více, konzumovat potraviny s vysokým obsahem železa. Obecně platí, že každý může mít různé příčiny vypadávání vlasů. Možná až na nedostatek určitých hormonů. Musíme hledat n.

v lékárně. znovu získat použití podle pokynů. pomáhá při neustálém používání. přestat používat, vše na místě..

Několikrát jsem chodil k tricholům, dvakrát mezoterapii a drahé léčbě na izraelské klinice. Všechno kecy. Myslím, že je to špinavé. Nepomáhají. Použil jsem muže a ženy regeyn, Alerovna, kerastázu, ampulky Vichy, už si to všechno nepamatuji. Alerana pomohla nejlépe, ale předtím, než měla úplně jinou barvu a vůni. Na to je půl hlavy nové. Obecně platí, že můj vlas byl třikrát po dlouhou dobu, po určitý rok. Byly to plešatiny. Ale pak zarostlý. Třela jsem stimulátory růstu vlasů. Pokud jste to začali po těhotenství, neměňte paniku vůbec, samo tělo se stabilizuje a začne růst nové. Kdo jiný, jak?

. tam byla také úplná ztráta). Samozřejmě, nejprve zjistěte problém. Darujte hormony, jděte na imunologa a jděte na endokrinologa (často na štítnou žlázu). Existuje dobrý nástroj regeyn, aplikovaný na vlasy. Osobně jsem viděl účinek alespoň některých. Můžete jít na terapii PUVA, ačkoli není levná. Výsledkem je zejména na podzim / na jaře. A nejlépe ze všech hormonů pomohl, podkožil jsem diprospan subkutánně v hlavě, účinek je. Testy nejprve proveďte, konzultujte s jedním trichologem. Každý má svůj vlastní názor a není vždy správný. A neumyjte si vlasy chlebem, cibulí.. To je nesmysl plný. proti pádu nepomůže, věř mi. Hlavní věc není nervózní.

. r Priorin? Je to ve formě tablet nebo spreje, je to způsobené ztrátou vlasů. Výrobce sám povoluje během těhotenství, ale můj doktor je proti tomu. Mám sprej. A předtím, než se Berry vzal Minoxidil (= Regein), je jasné, že jsem se dozvěděl o Berovi. Ale vlasy vypadnou.. Přesuňte se do masky s kokosovým olejem a vejci?

Matce mi pomohla droga Regeyn a darsonval ona sama (má zařízení)

. Il, obsahuje bylinný komplex hormonálních regulátorů ztrát, zdá se mi to s GW, je také možné. A přesto - v žádném případě nepoužívejte žádné prostředky minoxidil - Alerana, Regeyn a další. To znamená, že drogy, pokud je začnete používat, musíte to udělat po celý váš život, jinak, pokud zrušíte, všechno, co s ním nevypadne, se vyčerpá.

Vysoká hladina testosteronu. Vyzkoušel jsem všechno, je to zbytečné. Pouze pokud je transplantace dokončena. Obecně platí, že stále existuje taková droga, "Regein", ten, který je účinný, je 5%, ale nyní Rusko nemá žádné dodávky. Pomáhá částečně obnovit růst vlasů. Existují 2 velké VUT: 1. Je nutné používat každý den, velmi pečlivě. 2. Jakmile manžel přestane, vlasy opět vypadnou. Moje hodnocení pro tento obchod, pro člověka je normální být plešatý, je to katastrofa pro ženu.

Proč potřebujete trichologa? Vážně se ptám. Můžeš být osobní. Faktem je, že trichologové umístí AHA a difuzér v řadě. A pak je systém předepsán 4, Losyon 101, Regain a tak dále. Pokud pomáhají, pak s vážnými vedlejšími účinky. A meso, 75 tisíc rublů. Nejvíce kompetentní v Moskvě Tkachev.

. začalo se nalít méně - je to fakt. ale to opravdu nevyšlo, pocit, že se to nikdy nestane. a její sestra, ona je lékárník, řekl, že nejvíce často v lékárnách, kancelář Regein http://www.regaine.ru/ koupí, že on megasuperuper pomáhá. pokud mi Ilona Lunden nepomůže, pak půjdu rovnou k Regeinovi.

Mnoho lidí, kteří čelili problému pádu, slyšeli o přípravku Minoxidil, založili na něm množství léků (Regein, Alerana, Spectral DNS, Azelomax), jsou rozdílné v různých dávkách, ale výsledek je vždy stejný - Minoxidil odstraňuje všechny vlasy současně do fáze růstu. přicházejí k nim po dokončení anagenní fáze, všichni vypadají v krátké době. Kromě toho má závažný abstinenční syndrom, ztráta se zvyšuje mnohokrát, má spoustu kontraindikací, v žádném případě nemůže být použit během těhotenství. Je lépe nepoužívat minoxidil během léčby.

Regein mi nevyhovoval jako alopecie. Ach, nechápal jsem, co to je - jak Aleran (bez účinků), tak Duralic (anastim) Ale to nepomohlo. Sakra - tolik peněz zabitých (((

Oksan, zkuste Regein 5% pro muže je skvělá věc! Ve skutečnosti to není levné - 3 tuny za 3 láhve po dobu 3 měsíců, ale stojí to za to! Já osobně jsem to sám ověřil)

Regein Nevím, jestli je teď, ale pomohl jsem svému manželovi, tohle opravdu není léčba, ale potlačení citlivosti žárovek na mužský hormon. Jakmile přestane používat proces, urychlí. Doporučuji vám připravit svého manžela na nevyhnutelné) Můj první se vzdoroval, znepokojen, nyní rezignoval, nůžky.

. -pak jíst doplňky stravy. Oplachování. Masky masité. Masky na vlasy prof. Šampon by měl být zvednut, lepší bez chemie a s biotinem. Všechno zde je samozřejmostí. Existují vážnější prostředky, jako je Regina, ale je lepší navštívit pro ně trichologa.

. Jdi, pak se zase rychle zotaví a vše padne na místo. Kdo NENÍ v kojení, už může konzumovat vitamíny jen pro vlasy - pantovigar, a tam je droga Regein (pro ženy, lotion, používá se po dobu šesti měsíců, nevím, zda lékárny prodávají nebo ne, ale na oficiálních stránkách si můžete objednat poštou.

Podívejte se na nete Regein.. pomáhá.. obnovuje o 60%.. je pro muže a pro ženy.. pro muže je silnější.. je opravdu výsledek.

. Ala kořínky pak všechny vlasy.. sprchový kryt. Trochu úder do hor s vysoušečem vlasů a ručníkem. real help pomáhá !! gut.. šišek vlevo polovina.. jak se vyšplhaly. Druhý --- jestliže ne krmíte - Regein. v lékárně.. dokonce i ošetření vlasů

. Člověk nepomáhá, odborníci předepisují vážnější hormonální léky. Pokud jsou vlasy neporazitelné a ostatní prostředky nepomáhají, můžete použít Reheyn nehormonální lék. Bohužel, bude muset být použita po celou dobu, jinak, jakmile je Regein zrušen, všechno, co se rozrostlo, okamžitě vypadne. Mírně méně váže na svého pacienta drogu Aleran. Také se vrhl do pokožky hlavy. Poměrně silným antiandrogenním účinkem je přípravek Evcapil. V menší míře je lék na nasycení růstu blokující aktivitu mužských hormonů. CH5 +, Čínský Chzhanguan 101 Lotion, Balzámový Stimulus jsou považovány za účinné kosmetické přípravky. V lékárnách na prodej linky.

. a okamžitě jsem se k ní obrátil. Doporučila mi, abych se podíval na výrobky obsahující minoxidilovou složku. Tato látka velmi aktivně odolává vypadávání vlasů. Najdete ji ve složení pěny Regeyn, pokud máte zájem o více informací zde. Lék mi pomohl až po 3 týdnech, vlasy přestaly vypadávat a dokonce rostly lépe a rychleji.

Regain for hair: recenze, složení, návod k použití. Reanein Odstranění vypadávání vlasů

Hormonální poruchy, zvýšená hladina androgenů v krvi vede k rozvoji alopecie mužského typu, vzhledu plešatých a plešatých plevelů. Pomáhá vyřešit problém s vlasy "Regeyn". Hodnocení užívání této drogy potvrzuje její vysokou účinnost. Hlavní účinná látka - minoxidil - stimuluje růst, rozšiřuje krevní cévy pokožky hlavy, zlepšuje tok krve, kyslík, vitamíny a minerály, čímž normalizuje sílu oslabených folikulů.

Farmakologické vlastnosti

"Regeyn" 5% zvyšuje růst vlasů při místním použití v problémových oblastech. Droga je indikována k použití u lidí trpících alopecie areata androgenetické etiologie. Během klinických studií bylo zjištěno, že lék stimuluje vzhled vlasů v oblasti centrálního dělení u žen a frontálních plešatých, korunu hlavy u mužů.

U androgenních poruch se vlasová struktura postupně ztenčuje, stává se tenčí a slabší, pak se rozpadá a vypadne a žárovky zemřou. Menoxidil posiluje a znovu aktivuje folikuly, zbývající vlasy se zvětšují, dochází k aktivnímu růstu nových.

První výsledky rehabilitační terapie lze vidět po 8-14 týdnech, po přerušení léčby, růst se zpomaluje, po dalších 4-5 měsících se vlasy mohou vrátit do původního stavu. Nejlepší efekt je dosažen po celý rok nepřetržité léčby.

Je charakteristické, že lék postihuje ženy lépe než muži. Stupeň onemocnění je také důležitý, čím menší je postižená oblast, tím rychleji bude dosaženo požadovaného výsledku. Pokud plešatost začala před více než deseti lety, použití "obnovy" nemá smysl, protože během této doby dochází k přelití ústy folikulů s pojivem a jejich další růst je nemožný. Úplné zotavení se vyskytuje u 30-40% pacientů, v jiných případech se progrese alopecie zastaví. Vlasy jsou posíleny, jejich životnost je prodloužena, vzhled se zlepšuje.

Chemické složení

Hlavní aktivní složkou přípravku "Regain" je subfarmaceutická látka - minoxidil. Díky němu má Regein vazodilatační, antihypertenzní účinek na periferní cévy. Lék je prodáván ve formě kapalného lotionu nebo pěny pro vnější použití 2 a 5%, což odpovídá 20 a 50 mg účinné látky. Můžete si je koupit v lékárnách a specializovaných prodejnách bez předkládání předpisu.

Regeinova léčba vypadávání vlasů se vstřebává do krevního řečiště prostřednictvím neovlivněné pokožky hlavy. Látka se vyloučí z těla ledvinami do 4 dnů po posledním použití přípravku.

Doporučení k použití

Léčba je předepsána pro léčbu androgenetické alopecie. Léčba by neměla být prováděna, pokud ztráta vlasů je způsobena nedostatečností vitamínů, prodlouženými léky, paruky, prodlužováním pramenů, nevyváženou výživou, chronickým stresem a dermatologickými chorobami. Před zahájením léčby je nutné podstoupit vyšetření trichologem, endokrinologem.

Jaké jsou kontraindikace užívání minoxidilu:

  • těhotenství;
  • individuální nesnášenlivost;
  • čerstvé zranění, odřeniny, popáleniny na povrchu epidermis;
  • osoby mladší 18 let;
  • nehormonální faktory alopécie.

S opatrností předepsanou léčbou pacienty Reginy s vrozenou srdeční chorobou, angínou pectoris, hypotenzí, chronickými onemocněními kardiovaskulárního systému. Lidé ve věku nad 65 let mohou být léčeni pouze pod dohledem lékaře, protože v této skupině nebyly provedeny žádné klinické studie.

Nepoužívejte na žádné části těla, s výjimkou pokožky hlavy, drogy "Regeyn". Jeho složení v kombinaci s podáváním guanethidinu může zvýšit riziko ortostatické hypotenze. Současné externí použití přípravku "Tretinoin", "Dithranol" a přípravku Rogain může zvýšit jejich vstřebávání do krevního řečiště.

Podmínky použití

Prostředky pro stimulaci růstu vlasů se aplikují na suchou, čistou dermis v oblasti plešatosti se speciálním aplikátorem nebo pipetou, začínající od centrální části postižené oblasti. Postup se opakuje dvakrát denně.

Pokyny pro použití "Regina" znamená, že pro získání 1 ml léku byste měli 6krát aplikovat nosový aplikátor, pipeta má označenou stupnici. Dávka a léčebný režim musí být individuálně zvolený ošetřujícím lékařem pro každého pacienta. Současně by denní objem neměl překročit 2 ml účinné látky.

Ženy v počáteční fázi léčby by měly používat 2% regeinu na vlasy. Přehledy potvrzují, že tato dávka je dostatečná pro malé oblasti plešatosti, prohloubení vlasové struktury. S neúčinností léčby předepsané krémem nebo pěnou 5%. Ve vzácných případech se zástupci slabšího pohlaví mohou na tváři v oblasti nasolabiálního trojúhelníku objevit nadměrné vlasy na obličeji.

Droga "Regeyn", jejíž pokyny ukazují, že je třeba lubrikovat pouze problémové oblasti, by nemělo být aplikováno na zdravé vlasy. To může zvýšit ztrátu, vést k vzhledu bělavých povlaků, kontaminaci pramenů.

Tento přípravek neumyjte a neváhejte o koupání dříve než 4 hodiny po aplikaci. Je povoleno používat kosmetiku pro styling (pěna, kondicionér, lak), mohou být použity pouze po úplném vyschnutí léčivého přípravku. Perm a barvení neovlivňují vlastnosti léčiva.

Co mohou být vedlejší účinky

Ve většině případů je léčba pacienty s Reginou uspokojivě tolerována, ale někdy se mohou objevit vedlejší účinky:

  • Kardiovaskulární poruchy: nižší krevní tlak, arytmie, tachykardie, dušnost, bolest na hrudi;
  • lokální příznaky: zarudnutí, otok, olupování kůže na čele, hlava, lokální pálení, seborrhea, hypertrichóza, možná změna barvy, ztluštění struktury nově rostoucích vlasů;
  • závratě, mdloby, migréna, otok končetin, prudký pokles nebo zvýšení tělesné hmotnosti;
  • alergické příznaky: hyperémie, svědění kůže, vyrážka, rýma, otok obličeje.

V případě náhodného postřiku "Regain" do očí nebo na sliznici ústní dutiny je nutné provést naléhavé oplachování. Aktivní složka může způsobit popáleniny rohovky a měkké tkáně. Lidé s vysokým a normálním krevním tlakem nevyvolávají závažné vedlejší účinky. Zhoršení pohody se děje pouze tehdy, pokud je výrobek používán nesprávně a došlo k významnému předávkování.

Během prvních 2-7 týdnů po zahájení léčby se ztráta vlasů zvyšuje. Jedná se o dočasnou komplikaci, která zmizí za 10-14 dní. Nebojte se a přestat léčbu, nové rostou postupně na místě klesaných chloupků. Vzhledem k tomu, že se snižuje tlak "Regeyn" na vlasy, recenze říkají, že mdloby se mohou stát, z tohoto důvodu během léčby je lepší odmítnout řídit vozidla, pracovat se složitými mechanismy.

Co je nebezpečné předávkování

Pokud dodržujete pokyny lékaře, je obtížné překročit doporučenou dávku, takže komplikace jsou vzácné. Pokud dojde k příležitostnému podávání přípravku Minoxidil perorálně, může dojít ke vzniku příznaků arteriální hypotenze, zvýšené srdeční frekvence, zvýšené tělesné hmotnosti. K odstranění vedlejšího účinku jsou pacientům předepisovány diuretika, beta-blokátory a fyziologický roztok. Symptomatická léčba by měla být prováděna pouze na předpis.

Náklady na

Můžete si koupit v lékárně lotion nebo pěnu "Regeyn", jehož cena je v průměru:

  • Rogaine lotion 5% - 1500-1700 rub.
  • "Regein" pěna pěny 5% - 1500 rub.
  • Žena 2% "Regeyn", cena - 1600 rublů.

U osob s citlivou kůží se doporučuje používat pěnu, protože neobsahuje propylenglykol, což způsobuje podráždění. Struktura pěny je méně mastná, neškrábe vlasy. Navíc, cena "obnovit" v tomto formuláři níže, tak to je velmi populární u pacientů. Lotion proniká kůží rychleji a má léčebný účinek, ale stojí více.

Hodnocení drog

Mnoho lidí trpí plešatostí, nedokáže zvednout drogu. "Regeyn" pro hodnocení vlasů mezi ženami a muži si zasloužil převážně pozitivní výsledky. Minoxidil dnes s důvěrou drží přední místo mezi všemi dostupnými léky proti plešatosti. Jeho použití v počátečních stádiích androgenetické alopecie významně zvyšuje pravděpodobnost udržení oslabených folikulů zdravých a brání dalšímu ztenčení a vypadávání vlasů.

Regeyn ze ztráty vlasů: na oblečení nenechá žádné vlasy!

Každý z nás může být majitelem husté vlasy, hlavní věcí je správná péče o vlasy a pokožku hlavy. Obnovení ztráty vlasů je nástroj, který závidí přátelé, známí a obyčejní kolemjdoucí, po několika týdnech svého použití nebudou vaše kadeře rozpoznány: stanou se silnými, lesklými, poslušnými a získají nebývalou hustotu.

Klinické studie prokázaly, že Regeinová pěna zastavuje a dokonce zvráti proces ztráty vlasů, několikrát zvyšuje průtok krve do vlasových folikulů, čímž zlepšuje jejich trofismus a stimuluje růst vlasů. Pod podmínkou konstantního užívání lze pozorovat kolosální efekt již ve 2-3 měsících.

Co je Regain

Regein je první a zatím jediný lék bez předpisu v Rusku s prokázanou klinickou a laboratorní účinností a bezpečností. Používá se k léčbě androgenetické alopecie. Jeho denní dvakrát užívané u mužů a jednorázové u žen obnovuje růst ztracených vlasů.

Účinek léku je založen na jeho jedinečném vazodilatačním účinku. Posiluje tok krve na pokožku hlavy, nástroj zvyšuje velikost folikulů a průměr vlasového hřídele a také přispívá k prodloužení fáze aktivního růstu vlasů a zabraňuje jejich další ztrátě.

Neustálé používání pěny zastavuje průběh vypadávání vlasů, přispívá k vzniku nových, silnějších a silnějších vlasů místo výsledných plešatých.

Lék má nejlepší účinek v počátečních stádiích plešatosti, kdy začínají pozorovat malé plešatiny na čele u mužů a ztenčení rozchodů u žen.

Výhody léku na alopéciu

Porovnáním regeinu s prostředkem podobného působení, v prvním je několik výhod:

  • malý seznam kontraindikací (věk do 18 let a po 65 letech, dermatóza pokožky hlavy, individuální nesnášenlivost součástí a narušení integrity pokožky hlavy);
  • ve vzácných případech vyvolává nežádoucí účinky;
  • má trvalý účinek po ukončení kurzu;
  • má demokratickou hodnotu;
  • vhodné pro použití jak pro muže, tak pro ženy;
  • snadné, pohodlné a pohodlné použití;
  • rychle vstřebává a nemá mastné vlasy.

Složení pěny Regeyn vypadávání vlasů

Hlavní účinnou látkou je minoxidil. Má následující vlastnosti:

  • zlepšuje mikrocirkulaci krve v oblasti vlasových folikulů;
  • zvyšuje velikost folikulů;
  • zlepšuje výživu tkání a zvyšuje růstovou fázi vlasů.

Jak uplatnit nápravu

Zástupci silnějšího pohlaví používají pěnu 2 krát denně, dámy 1 krát.

Stupně aplikace léku:

  • vlasy jsou rozděleny na dělení:
  • vzít aerosol, protřepat;
  • podržte jej ve svislé poloze;
  • stlačte polovinu krycího prostředku na pokožce hlavy;
  • jemně masírujte 1-2 minuty.

Pěna nevyžaduje oplachování. Použijte drogu bez přestávek a pauzy po dobu 12-16 týdnů.

Obnovit certifikáty kvality

Klinické studie, které provedla výzkumná skupina ze Spojených států, ukázaly, že více než 90% testovaných osob ztratilo ztrátu vlasů během 12 týdnů užívání, stimulovalo růst nových vlasů a zlepšilo strukturu každého vlasu. Díky těmto údajům získal lék certifikáty kvality a bezpečnosti mezinárodního a domácího vzorku.

Odborné recenze na plešivé pěny

Valery Galkin, tricholog

Regein je ten opravný prostředek, který pomalu, ale jistě vyléčí alopéciu jakékoliv povahy. Studoval jsem složení a působení pěny poměrně dobře a můžu s jistotou konstatovat, že to dává vliv v každém případě, je naprosto bezpečné a ve vzácných případech může způsobit nežádoucí účinky ve formě svědění a podráždění pokožky hlavy. Doporučuji zkoušet drogu pro všechny muže a ženy, které mají dokonce mírnou ztrátu vlasů.

Recenze zákazníků společnosti Regein pro posilování vlasů

Když jsem si všiml, že se na zadní straně hlavy objevila plešatina, zaregistroval jsem se u trichologa. Informoval o této pěně. Bylo to 2 měsíce pravidelného používání a vidím výsledek: na plešatém místě se objevila chuchvalce. Myslím, že další měsíc použití zcela vyřeší problém.

Vynikající a levné s takovou účinností léku. Doporučuji všem.

Dmitry, 52 let

Pěna po dobu 40 dnů mi pomohla překonat komplex kolem frontálních plešatých.

Před touto pěnou se její vlasy míchaly, obávala se jí ještě jednou. Nyní je vše v pořádku, pyšné na zdravé a silné kudrlinky.

Kde koupit znamená Regeyn ze ztráty vlasů

Objednejte si tento nástroj v našem online obchodě. Takže budete chráněni před falešnými a ušetříte prostředky.

Pro Více Informací O Suché Vlasy