logo

Čínský šampon "101" proti spadnutí: stojí za to se obrátit na exotickou?

Čínský šampon od silného vypadávání vlasů pod běžným numerickým názvem "101" již získal popularitu u některých našich krajanů. Zpočátku je tento čínský nástroj umístěn jako lék na plešatost. Je to skutečně efektivní?

Co je pozoruhodný šampon "101"?

Použití čínského šamponu na ztrátu vlasů není pro všechny přijatelné. Navzdory skutečnosti, že výrobce uvedl v produktu pouze přírodní složky, není tomu tak. Některé dívky, které už testovaly tento čisticí prostředek, rychle změnily počáteční potěšení na trpké zklamání.

A přestože jim to nejprve pomohlo k rychlému růstu vlasů, v průběhu času se všechno změnilo. Snad skutečnost, že šampon prostě musí být změněn, a zvyklý kudrlinky na stejnou péči agenta špatně? Zjistíme to dohromady.

Účinnost čínských prostředků pro ztrátu vlasů je způsobena skutečností, že obyvatelé této země preferují přirozené účinky na tkáně svého těla. Používají hlavně léčivé rostliny, aby nejen udrželi stav kudrlin krásný, ale i léčit je zevnitř. Číňané tvrdí, že člověk a příroda jsou úzce příbuzní, a proto nemáme důvod se obrátit na chemii pro terapii a oživení - země nám dala vše, co je pro tyto účely potřebné.

Šampon "101" byl vyvinut čínským lékařem Zhao Chzhanguana. Jeho vynález vyhrál mezinárodní kosmetickou výstavu v roce 1991 a stále neztrácí své vedoucí postavení. Podle výrobce obsahuje výrobek pouze přírodní přísady, včetně těch velmi vzácných rostlinných výtažků, které rostou přímo v Číně.

Podle teorie Zhao Chzhanguanu vypadá vypadávání vlasů navzdory jeho příčině vždy následující provokativní faktory:

  • Nedostatečný přívod krve do žárovek a pokožky hlavy;
  • Deplece a deformace folikulů na pozadí kalení keratinu v nich;
  • Potlačení obecné a lokální imunity;
  • Zhoršená cirkulace krve a lymfy kolem žárovek;
  • Porucha nejdůležitějších metabolických a biochemických procesů v tkáních dermis;
  • Nedostatek energie a výživy.

Přísady, které tvoří šampon pro plešatost "101", řeší všechny tyto problémy v komplexu a přesně ovlivňují zdroj problému.

Kompozice, která je bohatě ochucená rostlinnými přísadami, jemně pečuje o pokožku hlavy a stimuluje folikuly bez dráždění mazových žláz. Proto se nemusíte bát, že s aktivací krevního oběhu a jejich práce je aktivována. Naopak, ti, kteří používali tento čínský šampon na plešatost, prohlásili, že dobře suší, což pomáhá vyrovnat se s takovým nepříjemným jevem jako je mastná seborrhea.

Složení nástroje

Podle výrobce jsou přísady, které tvoří šampon, zcela přírodní a šetrné k životnímu prostředí, tj. Pěstované za určitých podmínek bez použití přísad, chemikálií, pesticidů a karcinogenů.

Čisticí prostředek proti spadu obsahuje takové rostlinné výtažky, jako jsou:

  1. Ženšen (ve skutečnosti tradiční složka čínských kosmetických přípravků, kterou obyvatelé Středního království považují za "kořen života";
  2. Saflora;
  3. Notopteripia;
  4. Gastrodia;
  5. Čínská Pavilka.

Jako pomůcku se do šamponu přidává pouze destilovaná voda a alkohol.

Výrobce slibuje

Každá značka, která chce prodat určitý produkt, dává potenciálním spotřebitelům mnoho krásných slibů a čínští výrobci zde nejsou výjimkou. Je pravda, že tyto sliby jsou často čistým podvodem a rychle zklamou ty okouzlené.

Takže šampon "101" slibuje:

  • Zaznamenejte zrychlený růst kudrlin (asi 2-3 krát rychleji než obvykle);
  • Růst podsady, který vzniká probuzením spacích folikulů a obnovením těch cibulí, které byly vyčerpány v důsledku výživových nedostatků;
  • Posílení neaktivních, pomalých, bez života;
  • Obnovení vlasů po celé ploše hlavy;
  • Obnova vlasového rámu, kůry a kutikuly po celé délce;
  • Zvětšené vizuální "strukturální" prameny - vlasy se stávají nejen objemnějšími, ale také drobnými, dobře lhanými, poslušnými;
  • Kadeřnictví je hladké, hedvábné a lesklé;
  • Probuzení vitality a nasycení žárovek energií;
  • Významné posilování vlasových kořenů, ochrana proti vypadávání vlasů a plešatost.

Samozřejmě, pokud věříte všem těmto faktorům, získání takového šamponu bude poněkud lákavý nápad. Ale je všechno tak růžové ve skutečnosti, nebo jsou to další příběhy inzerentů?

Používání šamponu v praxi

Když dívky právě začínají používat tento nástroj, téměř všichni bojují - "epidemie potěšení" - vlasy skutečně rostou jako houby po dešti. Nicméně, po několika měsících neustálého užívání, primární radosti dává cestu k hořkému zklamání. Možná je tomu v případě složení kompozice ze strany výrobce - sofistikované ženy tvrdí, že silikony obvykle pracují tímto způsobem.

To znamená, že nejprve uvedou notoricky známý efekt Popelky, když se kudrlinky stávají neobvykle hustými, pružnými a lesklými, a pak je zrádně zničí, čímž jsou slabé, tenké, křehké, suché a bez života. Ostatní ženy, obvykle důvěřivější a citlivější, říkají, že to vyplývá z výrazných rozdílů ve struktuře vlasů Asiatů a Evropanů. Přísně řečeno, naše tenké zámky prostě takový nástroj nevejdou.

Ale výsledek používání jednoho prakticky všech - vlasy v průběhu času se uschne a získá neznázorněný vzhled. Pokud se tedy rozhodnete použít takové léčení, je lépe to udělat déle než jeden měsíc, zatímco se aktivně léčíte na difúzní alopecii.

Jak se snažíme v našich závěrech co nejobjektivnější, naznačuje, že čínské prostředky tohoto druhu lze nalézt jako vhodnou alternativu k běžným evropským prostředkům. Zvláštní pozornost by měla být věnována profesionálním výrobkům - například syrovátkovým přípravkům v ampulích a jiných účinných látkách. Určitě nepoškodí vaše vlasy, protože byly opakovaně testovány na evropské, a jejich kvalita byla již dlouho legendou mezi obyčejnými spotřebiteli.

Je riziko odůvodněné?

Pokud jste ochotni riskovat - riskujte. Nezapomeňte však, že následky takových rizik mohou být pro vás zcela nepřijatelné. Zejména dívky, které používaly tento šampon, říkají, že v průběhu doby se vlasy z něj stávají nejenom suššími, ale i méně. Zhruba řečeno, začínají po určité době konstantního používání vypadávat víc než obvykle.

I když je opět nemožné vzít v úvahu skutečnost, že zneužití jakéhokoli, a to i nejcennějšího, užitečnějšího a nejúčinnějšího prostředku na počátku, může mít katastrofální důsledky. Péče o zámky v tomto ohledu je obzvláště "rozmarná" - nikomu není tajemství, že je nemožné se zabývat jedním čistícím produktem, bez ohledu na to, jak efektivní je. Nemůžete neustále umyt vlasy stejným šamponem, zpracovávat to se stejným kondicionérem, protékat stejné sérum do kořenů, stříkat stejný sprej po délce. V opačném případě se může vrátit zpět, ne-li katastrofa, pak významné potlačení počátečního účinku.

A pokud jste zvyklí na skutečnost, že tento účinek je dobře vyjádřen, jeho potlačení bude pro vás neočekávaným zhoršením. A tento okamžik se týká i přírodních léků, z nichž jste 100% jistý přirozeným původem. Například pokud používáte stejnou masku průběžně, dříve nebo později přestane pracovat a stav vlasů se zhorší. Podobné s šamponem.

Zda použijete čínský nástroj nebo ne, je na vás. V každém případě, pokud jste tento výrobek našli a zakoupili, snažte se, abyste se k němu příliš nestali závislými. Používejte je podle potřeby a lépe, postupujte podle režimu a léčebného režimu.

Nezapomeňte, že každá léčiva vyžaduje určitá pravidla použití a ani bezpečné šampony proti lupům proti lupům nelze použít při každém šamponování. Buďte neodolatelní!

Čínská lékárna a internetový obchod čínských léků Tibetský mnich, Kostanay - Ore nabízejí čínské puky, tobolky, čínské drogy a zdravotní produkty, orientální léky čínské medicíny (masti, tablety, kapsle, pilulky, náplasti) pro krásu a zdraví léčba páteře a kloubů, zvýšení účinnosti a úbytku hmotnosti, čínské výrobky z turmalinu, léčivé přípravky a kosmetika z Číny, léky a orientální přípravky, tibetská medicína

Přidejte recenzi

Hodnocení zákazníků

Šampon 101 s cibulí a čínskými bylinkami je vynikajícím nástrojem pro ty, kteří jsou nuceni řešit problém intenzivní ztráty vlasů, rozštěpení a další obtíže spojené se zachováním zdraví a vnější krásy

Šampon pro plešatost s cibulí "Oumile 101" je umístěn jako jednoduchý, efektivní a cenově dostupný nástroj. Jeho účinnost je dána především složením, která zahrnuje cibule, mnogotvetkovy horolezec, tian chi, černý sezam a četné výtažky čínských bylin.

Cibulový extrakt je bohatý na vitamíny, esenciální oleje, minerály. Pálení, které má cibuli na pokožce hlavy, stimuluje krevní oběh a obohacuje ho užitečnými látkami. Lékařský šampon s cibulí pomáhá obnovit kořenové žárovky, zabraňuje vypadávání vlasů, bojuje proti lupům, vrací vlas vlasům zdravý a dobře upravený vzhled.

Šampon pro plešatost s cibulí "Oumile 101" bojuje s plešatostí, stimuluje spící vlasy, zabraňuje vypadávání vlasů, aktivuje růst a posiluje vlasy, dobře čistí vlasy, dodává vlasům lesk a pružnost, řeší problém suchých špiček, hydratuje pokožku hlavy, uvolňuje póry z mastných zástrčky, potíže s lupinami, je dobré vyčistit povrch hlavy kůže

Chzhanguan šamponová řada "101" s lukem pro růst a proti vypadávání vlasů - účinný terapeutický nástroj pro vlasy a pokožku hlavy

Dodání zboží kurýrem probíhá ve městech Kostanay, Rudny av osadě Zatobolsk, Michurin, Zarechnoye, Červený partizán, Zarechnoye při objednávce zboží ve výši 2000 kusů. Při objednávání od 5000 kusů je bezplatná dodávka, od 2000 do 5000 kusů - náklady na dodávku jsou od 500 do 1000 kusů, v závislosti na vzdálenosti. Platba při převzetí zboží v hotovosti kurýrovi.

Dodávka zboží poštou probíhá v Kazachstánu a Rusku, s výhradou objednávky zboží ve výši nejméně 5000 tisíc (2000 rublů). Použitím tlačítek "Přidat do košíku" nebo "Pokladna" na stránce produktu musíte nejdříve provést objednávku, zaplatit za náklady na zboží a náklady na dodání (1000 tenge / 1000 rub) a informovat o platbě.

Když jsem v mládí vypadl vlasy, udělal jsem masky z luku. Vůně po nich se po dlouhou dobu držela a objevovala se pokaždé, když jste si namočili hlavu. Když jsem viděl šampon s cibulí, okamžitě jsem to vzal. Funguje to stejně, možná ještě lépe. Jak se mi zdálo, po prvním mytí bylo na hřeben méně vlasů než obvykle

Historie vlasů je velmi dlouhá. Za prvé, neúspěšná perm, pak dlouhá léčba poškozených vlasů a vypadávání vlasů. Dělala vlasovou mezoterapii, lékařské masky, vypila různé vitamíny. Hlavní mýdlo se šamponem s cibulí pro plešatost. O šest měsíců později jsem se vrátila, ale teď jsou pro mě mnohem kratší, musel jsem hodně ořezat. Ale myslím, že kvůli tomuto šamponu rostou velmi rychle.

Moje vlasy vypadají každý podzim a jsou velmi silné. Maminka mi dávno říkala o šampónu 101 s cibulí, ale nechodila jsem do toho. Pak mi to dala matka. Po týdnu používání vlasů na hřebenu se znatelně snížil, nyní se úplně přestaly rozpadat.

A tento šampon mi nepomohl. Když jsem šla k doktorovi, měla jsem vážnou chorobu hlavy. Žádný šampon zde nepomůže. Byla dlouhá a tvrdohlavá ošetřena mastí

Používal jsem šampon s cibulí, abych urychlil růst vlasů, protože v těle prakticky nezrůstají. Použitý šampon po dobu 3 měsíců. Vlasy jsou mnohem hustší, lesklé a zlepšují celkový stav. Ale neviděl jsem velmi rychlý růst. Myslím, že by to mělo být tak. Doufáme, že kvůli šamponovému vlasu začnou růst někdy rychleji - to je utopie. Pro trvalé použití doporučuji

Podobné produkty:

Šampon Balissa 101 pro všechny typy vlasů s ženšenem a Cordycepsem, 400 ml.

Šampon "Folia" s extraktem zázvoru

Šampon 101 s česnekem z plešatosti, pro růst a zpevnění vlasů, 400 ml

Baliss šampon 101 pro lupy s ženšenem a zázvorem, 400 ml

Lékárna "Tibetský mnich" nabízí:

  • Chcete-li některý snímek zastavit, přesuňte kurzor nad ním.
  • Chcete-li přejít na stránku produktu zobrazeného na snímku, stačí kliknout na snímek

Všechny lékárny "Tibetský mnich" jsou zcela přirozené, vyráběné v Číně na základě moderní technologie extrakce léčivých bylin nebo složek živočišného původu. Proto jsou drogy vysoce kvalitní, účinné a bezpečné.

Kde koupit a jak objednat dodávku lékárny "Tibetský mnich"

  • Město Rudny, trh Bakbak, obchodní pavilon 5a Tibetský mnich (na ulici Korchagin, proti břehu Kaspi) od 10.00 do 18.00 denně
  • Město Kostanay, ulice Al-Farabi, 65, "TsUM", levý vchod z ulice Abay, první patro, nedaleko Caspi-Bank, od 10.00 do 19.00 bez prázdnin
  • Kostanay, 34a Abay ave., Nákupní centrum Emshan, přízemí od 10.00 do 20.00 denně

Na telefony +7 (702) 774-44-15, +7 (778) 43-25-616 můžete objednat léky s doručením kurýrem v Kostanay, Rudny, Zatobolsk, Michurin, Zarechny a Red partizánech nebo pomocí tlačítka "Přidat do košík "nebo" Pokladna "na stránce s položkami. Platba kurýrce po dodání zboží. Všechny podrobnosti o doručení a placení zboží naleznete zde.

Dodávka zboží poštou probíhá v Kazachstánu a Rusku, s výhradou objednávky zboží ve výši nejméně 5000 tisíc (2000 rublů). Použitím tlačítek "Přidat do košíku" nebo "Pokladna" na stránce produktu musíte nejdříve provést objednávku, zaplatit za náklady na zboží a náklady na dodání (1000 tenge / 1000 rub) a informovat o platbě.

Dodání je možné zítra. Užijte si nakupování!

Zpětná vazba z "a.ch" na Oumile 101 Hair Loss šampon pro plešatost s ženšenem

Jméno: a.ch. Typ přehledu: neutrální
Hodnocení: 3.9 z 5 hvězdiček. 21-02-2018 18:09:30

vlasy vypadnou ještě silněji, kompozice není přesně naznačena, kompozice není kompletní, vysychá vlasy

Pravděpodobně všichni již slyšeli o "zázračné" čínské kosmetice a více než jednou navštívili myšlenku, jak to zkusit. A teď přišla tato hodina (nebo spíše, holič mi dal nápad, říkat, že existují takové čínské vlasové výrobky, které jsou dobré, používám to sám, líbí se mi to). No, já jsem se bez váhání rozhodl. Koupil jsem tento šampon (také jsem koupil čínskou zázvorovou masku pro ztrátu vlasů).

Na začátku (2. týden) byl šampon potěšen. Dlouhé vlasy zůstaly čisté, čerstvé, objemné. Nepadl jsem méně, ale myslím, že to brzy skončí) Nebylo to! V procesu užívání jsem si začal všimnout, že jsem ztratil vlasy tak obrovskou rychlostí jak během mytí, tak i když byly vlasy už suché. Celá koupel byla ve vlasech, když si umyla vlasy! Tolik, co ještě nepršelo! Samozřejmě, nevím, možná je to nutné, možná i nějaké další časy mytí a vlasy přestanou vypadávat. Ale to není přirozené! Zkoušel jsem tolik z toho, co se děje, i zotavení, to se nikdy nestalo! Dokonce i vlasy se staly nudné, suché a již nevypadaly svěží ani po umytí.

Mimochodem, koupil jsem tento šampon pro mámu. Taky začala ztrácet vlasy ještě víc.

Možná někdo přišel s tímto šamponem, jsem pro ně velmi šťastný! Ale jestli to někdo ještě nezkusil, radím vám - ani se na to nedívejte!

Šampon Oumile 101 pro plešatost s chilli, 400 ml.

Aktivně vyživuje vlasy a posiluje kořen vlasů, pomáhá předcházet plešatosti. Aktivuje růst vlasů a reguluje uvolňování podkožního tuku. Aktivuje buňky růstu vlasů, stimuluje krevní oběh, probouzí mnoho nových vlasových pytlů.

Složení: extrakt z chilli papriček, multiflorum horolezec, tian chi, černý sezam a četné výtažky čínských bylin.

Jak používat: vezměte potřebné množství šampónu, nasypte na mokré vlasy, pečlivě jemně masírujte alespoň 3 minuty, aby účinné látky působily na vlasové folikuly a opláchněte vodou. Tato aplikace poskytuje nejlepší efekt po 7 dnech používání.

Skupina ZBM

Šampon pro růst vlasů 101 Chzhanguan

Čínský šampon zcela ze zeleninových komponent. Zastaví ztrátu vlasů a zrychluje růst nových.

Balení 200 ml.

Čínský růstový šampon pro růst vlasů 101 ZhangGuang (Zhangguang) - váš osobní krása recept

Naposledy vás paměť znovu a znovu přivádí zpátky do těch let, kdy tlusté, hedvábné vlasy protékající přes ramena s vodopádem byly vaše hlavní ctnost.

Kdekoli se objevíte, jste určitě věnována pozornost. Lidské oči se rozsvítily a ženy hodily závistné pohledy na vaši stranu.

A teď jste v zoufalství. Speciální masky, balzámy, šampony pro vypadávání vlasů - co jste zkusili! Ale každý šampon a následné česání vás stále otřásá množstvím vlasů, které ztratíte.

Nicméně, pokud by některé prostředky byly neúčinné, neznamená to, že není možné vyjít z vaší pozice a nic nemůže pomoci. Možná jste prostě nevěděli, že ochranná známka šampónu proti vypadávání vlasů 101 ZhangGuang (Zhangguang) má léčivý vlasový šampon.

To bylo vytvořeno v Číně Dr. Chzhanguan - v zemi s tisíciletými zkušenostmi s používáním léčivých bylin. Proto se skládá pouze z přírodních přírodních složek extrahovaných z rostlin pomocí speciální pečlivé technologie.

Je to hnědá suspenze, nemá silný zápach. Neobsahuje chemické barviva, příchutě a dráždivé látky, které by mohly poškodit strukturu vlasů.

Čínský šampon pro růst vlasů 101 ZhangGuang, složení:

Kožní póry jsou vyčištěny z mastných zátek, které brání tvorbě vlasů z vlasových folikulů - takže šampon působí jako aktivátor růstu vlasů.

Naše vlasy neustále zažívají škodlivé účinky zvenčí. Jedná se o nekvalitní vodu, sluneční záření a přirozené záření. Přidejte k tomu ještě horký vzduch sušičky a chemikálie z pěn, levných šamponů a laků.

Je zřejmé, že dokonce zdravé a krásné vlasy dříve či později nebudou odolávat tomuto agresivnímu účinku. Čínský šampon 101 může tomuto zabránit. Proto je nutné nejen pro problém, ale i pro zdravé vlasy. Pro nejlepší účinek doporučujeme šampon vypláchnout 5-10 minut po aplikaci.

Pokud pravidelně používáte šampon pro vypadávání vlasů 101 Changuan, pak:

Dokonce i když jste člověk, který se dlouhou dobu vyrovnává s jeho plešatými záplaty, nic vám nebrání v tom, abyste se pokoušeli čínský šampon v akci. Představte si, jak lidé kolem vás budou překvapeni, když uvidí dramatické změny na vaší hlavě!

No, pokud jste žena - ještě víc. Vše, co potřebujete, je pravidelně používat šampon 101 namísto obvyklého šamponu 101 a po chvíli budete mít možnost:

Doba použitelnosti 3 roky.

A budete muset chodit do kadeřníka častěji - koneckonců, šampon pro růst vlasů v dobré víře "dělá" svou práci. Proto vlasy rostou mnohem rychleji než dříve. Ale není to to, o čem sníte? A se šamponem 101 Chzhanguan se takové sny stanou skutečností!

Pokud se vám tento článek líbil, sdílejte s přáteli:

Čínská kosmetika - přehled o kosmetice

o kosmetice Čínská kosmetika 24. března 2012

Dobrý den holky! Chci podělit se o své známé s čínskou kosmetikou z různých firem.

No, pojďme začít. Od doby, kdy žiji v Asii, sám sám sám Bůh řekl mně a mé rodině, tváří v tvář mému manželovi a synovi (no, já budu jedna "krásná"), abych zkusila čínskou kosmetiku. Co mě inspirovalo a překvapilo:

Inspiroval léčebný šampon "101" z plešatosti (cena je asi 400 rublů, za 400 ml - logické, za rubl na ml.). Nemyslíte si, že jsem plešatý, jenom v jednom okamžiku jsem si všiml, že jsem se nějak cítila smutná, protože moje vlasy začaly padat jako podzimní listí. Křičel jsem "HELP MI" a byl jsem mu doporučen tento šampon. Dívky, které mají takový problém, vezměte to, nebudete litovat. On je s ženšenem, s cibulí, s česnekem atd. - všechno je v pohodě. Vlasy jsou měkké, hedvábné, dlouhé zůstávají čisté a nejdůležitější je, že létají méně. Šampóny však mají specifické pachy, česnek má česnek, cibule má cibuli atd. Informace o tomto šampónu jsou informace na internetu. Nyní je překvapující, že si nepamatuji přesný název maskovacího filmu, jako je Hi Fi Shi, no, nevím čínské (béžově růžové tuby) založené na ovčí placentě. To je "cín", někdo si tu stěžoval, že maska ​​Avon "Sake a něco jiného tam" je odtržena, zkuste tohle, budete cítit Jim Carrey z filmu "Maska". Když odtrhneme její pocit, že po filmu odtrhnete kůži, ale po její kůži, jako "baby prdel", ospravedlňujme se za výraz, ale je to fakt: všechny póry jsou "utažené", pokožka je hladká a růžová, dobře, jen broskev. Poprvé v mé hlouposti jsem si trochu na obočí a netrhl to, takže jsem měla depilaci na obočí. Buďte opatrní. Poprvé to stačí, až příště budu psát o jiných prostředcích.

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • FAQ
  • Galerie
  • Registrace
  • Přihlásit se

Moje neštěstí a chjanguang 101

Moje neštěstí a chjanguang 101

Irena 1. prosince 2003, 22:49

Hlava doktora 19. prosince 2003, 01:00

Gulya 07 leden 2004, 09:56

Mám problémy s vlasy. A abych byl přesnější, mám vzácné vlasy. To je způsobeno geny, protože v naší rodině polovina dětí má takové neštěstí! Zkoušel jsem spoustu nástrojů, ale bez úspěchu (nebudu jít do podrobností). A v loňském roce mi přítel, dermatolog, přinesl reklamní brožuru Dabao! Četl jsem o Jhanguangu 101 a můj sredtsa vynechal tah! Zdálo se mi, že to je přesně to, co se mi vlasy vrátí (vlasové folikuly (odpusť mi, experti).
Koupil jsem to bez rozmýšlení a jsem velmi rád, protože po jednom kurzu se vlasy staly silnější, teď používám třetí láhev Changuang 101 G. Toto je poslední vývoj Dr. Changuang a nejúčinnější. Pokud ji budete střídat s Janguang 101 D a šampony série Jangguang, bude výsledek ještě lepší.

LexEr Jan 07 2004, 21:37

Gulya napsal (a): Ahoj všichni.

Mám problémy s vlasy. A abych byl přesnější, mám vzácné vlasy. To je způsobeno geny, protože v naší rodině polovina dětí má takové neštěstí! Zkoušel jsem spoustu nástrojů, ale bez úspěchu (nebudu jít do podrobností). A v loňském roce mi přítel, dermatolog, přinesl reklamní brožuru Dabao! Četl jsem o Jhanguangu 101 a můj sredtsa vynechal tah! Zdálo se mi, že to je přesně to, co se mi vlasy vrátí (vlasové folikuly (odpusť mi, experti).
Koupil jsem to bez rozmýšlení a jsem velmi rád, protože po jednom kurzu se vlasy staly silnější, teď používám třetí láhev Changuang 101 G. Toto je poslední vývoj Dr. Changuang a nejúčinnější. Pokud ji budete střídat s Janguang 101 D a šampony série Jangguang, bude výsledek ještě lepší.

Plesh @ Cove Jan 08, 2004, 03:46

Znovu o Chžanguanu! Velmi dobrá droga!

Catherine 17. srpna 2004, 15:32

Chief Medical Officer 19. srpna 2004, 17:53

Head Doctor 07. září 2004, 16:47

Máte pravdu, drahý pan Smith, jsem zainteresovaná osoba. Mám zájem o získání přesných informací o moderních metodách léčby plešatosti. Bohužel mnoho informací na internetu a v médiích je šílená a někdy i cynická reklama konkrétního média. Taková reklama je charakterizována vazbami na zázračné zotavení, "věk starých" tajemství atd. atd.

pokud to chcete použít, nebo to znamená - použití na zdraví. Tvrdíte, že informace obsažené v inzerci tohoto konkrétního Číňana "101" nejsou vědecky podložené. Naši pacienti z USA se ho snažili použít a tvrdili, že léčba je špatná. Byl aktivně inzerován v Severní Americe před 5 až 7 lety, nyní je reklama pryč. je zřejmé, že začaly Rusko.

Alextamb 02 únor 2005, 12:31

Kdo je na konferenci

Právě prohlížíte toto fórum: nikdo není registrovaný uživatel a host: 4

Recenze

Hodnocení produktu: Šampon řady 101 pro plešatost s ženšenem

Chceme poznamenat, že výsledky používání čínských léků a léků závisí na individuálních vlastnostech osoby a mohou působit na každý organismus různými způsoby. Nicméně četné recenze našich klientů ukazují, že většina léků přináší pozitivní výsledky s doporučeným načasováním jejich administrace.

Vždy se snažíme udržovat dialog s každým klientem, který obdrží informace o výsledcích užívání produktů, práci správy, o místě. Naše společnost se vždy zajímá o vaši zpětnou vazbu. Děkujeme vám za ně. Máte-li nějaké připomínky, návrhy nebo prostě něco, o čem byste měli psát, nechte zde své připomínky. Budeme se snažit odpovědět na všechny vaše otázky.

Šampon 101 čínských recenzí

Pokračuji v testování šamponů 101. Moje vlasy po dvou dnech na třetí. Zdá se, že začali podezřívat. Nicméně při posledním nákupu jsem si koupil nový tonik pro stimulaci růstu vlasů. Zhangguang 101 Hair Regain Tonic pro růst vlasů, http://izkis.ru/product.php?id=799.

Rozmazávám kořeny suchých vlasů. Před spaním a ráno. Vlasy nejsou mastné, tonikum se okamžitě vstřebává do pokožky hlavy a okamžitě jdu do práce!
Je příliš brzy na to, abych mluvil o globálních výsledcích, ale je čas, abych si udělal účes!

Pro vypadávání vlasů pomáhají přípravky řady 101 velmi efektivně.

podporuje krevní oběh v oblasti pokožky hlavy a rozšiřuje krevní cévy (kapiláry);
inhibují aktivitu 5-alfa reduktázy;
snížit citlivost vlasových folikulů na DHT.

V případě aktivní ztráty se v počáteční fázi plešatosti doporučuje aplikovat lotion 101B 2krát denně, 5ml na postup. Minimální kurz je 2 týdny. Doporučeno - 4 týdny.

Pro obnovu vlasů doporučujeme v druhém kroku aplikovat krém 101. Také aplikujeme 2krát denně, 5ml na jeden postup. Doporučený kurz je 4-6 týdnů.

V poslední fázi je k ošetření připojeno lotion 101F nebo lotion 101G.

Jedná se o nejnovější vývoj vývoje, který je nejlépe prokázán při léčbě androgenní alopecie, dokonce iv závěrečné fázi.

Lotion 101F se aplikuje v případě normálních nebo suchých vlasů, pleťové vody 101G - pokud jsou vlasy mastné.

Lotions "101 F" nebo "101G" se také používají v dávkách 5 ml 2krát denně.

Délka trvání kurzu je individuální, v závislosti na délce a závažnosti plešatosti od 3 měsíců nebo více.

1 lahvička z pleťové vody 101, 101B, 101D, 101F nebo 101G, každá po 120 ml: po dobu 2 týdnů:

2 lahvičky o objemu 120 ml - po dobu 1 měsíce.

Šampon pro vypadávání vlasů 101 se zázvorem

Olej ze zázvorů čistí, eliminuje zánětlivé reakce na problémové kůži, zvyšuje odolnost proti infekcím. Zvyšuje tón mastné pokožky, pomáhá vyčistit a snižovat póry.

Šampon 101 proti pádu se zázvorem aktivně vyživuje a posiluje vlasové kořeny, preventivní léčbu plešatosti.
Normalizuje příliš aktivní slinění, aktivuje růstové buňky.
Stimuluje krevní oběh. Aktivuje růst nových vlasových folikulů.

Šampon 101 proti vypadávání zázvoru může zabránit předčasnému vypadávání vlasů, zvyšuje průtok krve a aktivuje metabolické procesy. Pravidelné používání tohoto šamponu udržuje vaše vlasy v přirozeném a zdravém stavu, aby byly měkké a sálavé.

Jak používat: naneste šampon na mokré vlasy, pěnu a masáž po dobu 3-5 minut. Potom důkladně opláchněte čistou vodou. V případě potřeby můžete opakovat.

Šampon 101 ze ztráty vlasů s ženšenem

Ženšen příznivý účinek na metabolismus zlepšuje stav pokožky hlavy, pomáhá obnovit kožní buňky, reguluje vodně alkalickou rovnováhu v kůži, působí jako stimulant, zvyšuje krevní oběh. Navíc má ženšen výživný účinek na pokožku.

Šampon 101 proti vypadnutí s ženšenem aktivně vyživuje a posiluje vlasové kořeny, působí jako stimulant, zvyšuje krevní oběh;
Normalizuje hyperaktivní slinění, aktivuje růstové buňky.
Stimuluje krevní oběh. Aktivuje růst nových vlasových folikulů.

Šampon 101 proti vypadnutí s ženšenem může zabránit předčasnému vypadávání vlasů, zvýšit tok krve a aktivovat metabolické procesy. Pravidelné používání tohoto šamponu udržuje vaše vlasy v přirozeném a zdravém stavu, aby byly měkké a sálavé.

Jak používat: naneste šampon na mokré vlasy, pěnu a masáž po dobu 3-5 minut. Potom důkladně opláchněte čistou vodou. V případě potřeby můžete opakovat.

Šampon 101 z vypadávání vlasů s česnekem

Česnek obsahuje velké množství esenciálních olejů, které zlepšují průtok krve kořenům vlasů. Aktivně stimuluje vypadávání vlasů a růst.

Šampon 101 proti vypadávání s česnekem aktivně vyživuje a posiluje vlasové kořeny, preventivní léčbu plešatosti.
Normalizuje příliš aktivní slinění, aktivuje růstové buňky.
Stimuluje krevní oběh. Aktivuje růst nových vlasových folikulů.

Šampon 101 od pádu s česnekem může zabránit předčasnému vypadávání vlasů, zvyšuje průtok krve a aktivuje metabolické procesy. Pravidelné používání tohoto šamponu udržuje vaše vlasy v přirozeném a zdravém stavu, aby byly měkké a sálavé.

Jak používat: naneste šampon na mokré vlasy, pěnu a masáž po dobu 3-5 minut. Potom důkladně opláchněte čistou vodou. V případě potřeby můžete opakovat.

Oumile 101 vlasový šampon pro plešatost s lukem

Šampon 101 pro plešatost s lukem aktivně vyživuje vlasy, posiluje vlasové kořeny, stimuluje krevní oběh pokožky hlavy, probuzení mnoha nových vlasových folikulů.

Oumile 101 vlasový šampon pro plešatost s chilli

Aktivně vyživuje vlasy a posiluje kořen vlasů, pomáhá předcházet plešatosti. Aktivuje růst vlasů a reguluje uvolňování podkožního tuku. Aktivuje buňky růstu vlasů, stimuluje krevní oběh, probouzí mnoho nových vlasových pytlů.

Šampon Oumile 101 pro plešatost univerzální

Šampon 101 pro plešatost univerzální aktivně vyživuje vlasy a posiluje vlasové kořeny, což přispívá k prevenci plešatosti. Aktivuje růst vlasů a reguluje kožní mazu. Aktivuje také buňky růstu vlasů, stimuluje krevní oběh pokožky hlavy, probuzení mnoha nových vlasových folikulů.

Dívky! Podle mého názoru jsou velmi důležité informace! Trochu ze specifik tohoto oboru, ale z vlasů. A proto mi velkolepé a hrozné IZKIS odpustí za smetí!

Skutečnost, že vlasy je dirigent spojující lidi s kosmem, je známá skutečnost. Chytřejší hlava vlasů, čím delší jsou kadeře, tím více jsou intuitivní, jasnovidné a predikční schopnosti rozvíjeny. A proto bychom měli pochybovat o správnosti výroků: "Vlasy jsou dlouhé - mysl je krátká".

Pravděpodobně přišla s horlivými ženskými nenávistí. Nechte to zůstat ve svědomí! Nyní hodláme mluvit o tom, jak se starat o vaše vlasy, aby se jedna nebo druhá úžasná schopnost rozvíjet a neubližovat se.

Obrovské množství kouzelných rituálů spojených s krájením vlasů nezůstává pochyb o tom, že předloktí a bangy zaujímaly zvláštní místo v životě našich předchůdců. "Ořízněte vlasy - změňte svůj život," argumentovali naši předkové a proto upřednostnili, aby se tento hygienický postup využil co nejméně. A kouzelníci, čarodějové a pokladníci všech dob viděli materiál v rozmanitých chlupách, díky nimž mohou být jejich majitelé ovlivňováni. Předpokládejme, že jsem si vzal vlasy z nedobytné dívky, vyfoukl, plivl - a to je všechno. Nicméně, člověk se může sama sebe ublížit zcela nezávisle: nedbalým a bezradným postojem k vlasům, zbavíme se nebeské poloviny - strážného anděla - do života vnášíme smutek a katastrofu. Nevíme, jak zvládnout vlastní vlasy.

Střih, vyrobený z nůžky obyčejné oceli, dává svým hráčům zvýšenou intuici, dar předvídavosti, dodatečnou energii a sílu. Jediná špatná věc je, že spolu s tím železo "stříhalo" nám dodává problémy a patové situace. Stejně tak jsme postiženi železným hřebenem, který nelze říci o svém dřevěném příteli. Ten nás dává moudrost a zdraví, infikuje se optimismem a veselí, ulehčuje život *.

Plastový hřeben - nejednoznačný a křehký. Na jedné straně přináší do našich životů lehkost a jednoduchost - na druhé straně chaos a drobnost. A pokud nemůžete mít takovou objednávku a jsou náhodou vedeni náhodou a možná, měli byste se vzdát plastového "hřebenu".

Ideální volbou ve všech ohledech je stříbrný hřeben, který otevírá na koruně svých oddělení něco podobného kanálu, kterým bez vědomí komunikuje s kosmem. Odpovědi na těžké otázky přicházejí do těchto šťastných během spánku, takže pro ně nejsou žádné tajemství a problémy. Stříbrná "přítelkyně" má jen jednu, ale velmi významnou nevýhodu: její cenu.

A teď je čas promluvit si o dnech týdne, které jsou příznivé pro chodce holičovi.

Takže pondělí je docela příznivé jak pro zkrácení vlasů, tak pro jejich zbarvení. Pokud byste se chtěl obrátit z hořící brunetky na oslňující blondýnku a nakrájet na ramena k ramenům, musíte to udělat první den v týdnu. Takže nejenže radikálně změníte svůj vzhled, ale také odhodíte velké množství negativních emocí a nevyřešených otázek.

V úterý byste se měli podívat na kadeřníky pro ty, kteří postrádají činnost nebo vůli vyřešit důležitý problém, kteří byli mučeni monotónností a šedostí života. Vytvořte něco takového na hlavě - svět kolem vás bude mnohem jasnější a šťastnější a vaše životní síly se zvětší.

Chcete se dozvědět něco nového? Získat zajímavé přátele, cestovat po celé zemi a na světě? Všechno vypusťte ve středu a běžte přímo k holičovi. Dokonce i když zkrátíte tlukot nebo lehce tónujete vlasy, vaše přání se jistě splní. Koneckonců všechny manipulace s vlasy ve středu přinášejí novinky a aktivity do našeho života.

Střihy ve čtvrtek čekají obrovské změny! Jejich obliba se značně zvýší a všude bude doprovázet štěstí a blahobyt. V důsledku toho se ty šťastné budou usmívat na slunci iv nejatraktivnějším dni.

Návštěvníci kadeřnice v pátek by měli být vzpomínáni: tím, že děláte své vlasy v tento den, radikálně změníte svůj vzhled a svůj vlastní život. Zvažte, zda ji potřebujete. Je-li současný obraz a prostředí docela vhodné pro vás, možná byste neměli rozčílit? No, pro ty, kteří chtějí hezčí, dostat fanoušky, a jen proto, aby se zvýšila jejich důvěryhodnost, rada je: řez, barvivo, kadeř vlasy až v pátek!

Sobota je dobrý den pro účes: s částí vlasů se zbavíte karmických dluhů, vlastních chyb a hříchů svých předků. Neměli byste mít účes pod "Kotovským", i kdyby bylo spousta dluhů. Vznešený ježka pro muže, podnadoevoe, ale docela slušné čtyřkolky pro ženy budou spadat správně.

Ale v neděli kategoricky nedoporučujeme stříhání vlasů: riskujete, že budete zabíjet svůj osud nebo štěstí. Jedinými výjimkami jsou chroní poražení: za prvé nemají co ztratit, a za druhé, náhlé osud, když vidí takovou odvahu, změní svůj postoj vůči nim.

Vyber si však den pro účes - to je jen polovina bitvy. Musí být také v souladu s vašimi narozeninami, jinak se všechny příznivé trendy ve středu nebo v úterý okamžitě změní na negativní. Útočit na nic. Souhlasíte? Pak vyzkoušejte své rodiče nebo se podívejte na starý kalendář a zjistěte, který den v týdnu jste se narodili.

Pokud by se tato radostná událost stala v pondělí, měli byste vědět: můžete mít účes ve čtvrtek, pátek a sobotu, ale ne v neděli. Úterý "novorozený" je vhodný pro čtvrtek a sobotu, ale ne pondělí a pátek. Ti, kteří se narodili ve středu, měli štěstí: nedělní smůla se na ně nevztahuje, takže mohou snadno věnovat den volně na slibnou krásu. Ti, kteří tento svět šťastní se narodili ve čtvrtek, by měli navštívit "koufera" v pondělí, úterý a pátek. Středa není vhodná pro řezání.

Pátek "děti" má smysl přivést vlasy do pořádku v pondělí, čtvrtek nebo sobotu, ale v úterý u kadeřnictví - nebo nohy! Ti, kteří se narodili v sobotu, sám Bůh přikázal mít úterý a pátek, ale ne v sobotu nebo ve středu. Ale neděle "novorozence" bez jakéhokoli strachu může být kdykoliv přerušeno, pouze v pondělí by měla být kadeřena asi sedm kilometrů daleko.

Opět se všechny tyto tipy mohou naprosto nestarat o patologické poražené. Pokud se domníváte, že je takový, pak mějte na paměti: po účesu v nevyčerpaných dnech váš život chvíli zmrzne a pak se ostrým otočením. A už tady - kdo ví? - buď pánev nebo pryč.

Nicméně nikdo - nikoliv miláček osudu ani hořké zvěře - nemůže být nakrájen na tzv. Satanských dnech (9, 15, 23 a 29 dní v měsíčním kalendáři), stejně jako na dnech slunečních a lunárních zatmění. Riskujete, že budete nemocní, nebo, jak říkali ve starých dnech, "odřízněte paměť a mysl".

No, řezáme účes, teď je čas změnit barvu, protože barva vlasů hraje důležitou roli v našem životě.

Je lepší překonat prameny ve světlých barvách pro ty, kteří chtějí vyřadit minulost a začít všechno od nuly, setkat se s novou láskou a ulehčit život. Ano, je to usnadnit, protože blonďatá (cam) vše je dáno mnohem jednodušší než ostatní. Zlatí moudří andělé v nebesích se na Zemi podobají (přinejmenším vlasy) a přebírají většinu svých obav. Kromě toho se barvivo kudrnaté v blond tónech, do života přinášíte prvky zvědavosti, romantiky a nedbalosti. Osamělost a nuda již pro vás neexistují a počet fanoušků se samozřejmě zvýší. Pravda, je pravděpodobné, že se stanete předmětem pouze pro snadné flirtování - vaše získané sexuální odvolání nemusí být pro seriózní vztah dostačující. Je také možné, že kariérní úspěch pro vás zmizí do pozadí a ustoupí zábavě.

Oprava vlasů v černé barvě - dobrý nástroj pro ty, kteří se nudí monotónností a zabaveným životem. Bouře vášní, nebezpečí, dobrodružství a tajemství - to vypadá život brunet. Kromě toho tmavovlasí lidé jsou všichni občané iniciativy a nezávislosti. Tak si myslete sami, jste připraveni na takový test?

S ještě větší opatrností je třeba přiblížit barvu vlasů v červených odstínech. Tato barva obdarovává své obvinění ohnivým temperamentem, ve kterém jsou od Boha i od Boha zatraceně hodně smíšené. Zachycení a odhodlání, klid a zoufalství - život červenovlasých zvířat je vždy na pokraji. Navíc jsou vždy v centru pozornosti a souhlasíte s tím, že takové morální břemeno není pro každého. Ale na druhou stranu, právě lidé s červenými vlasy, kteří nejčastěji objevují tajemství Vesmíru, jsou schopni jasnovidectví, kouzla a bohatství.

Rozhodnete-li se barvit vlasy v kaštanu, ořechu nebo světle hnědých odstínech, stanete se harmoničtější osobou. Všechny vaše silné a slabé stránky budou vyvážené a vyvážené. Ve vašem životě bude v míře mysli a trpělivosti, v míře něžnosti a vášní. Docela dobrá neutrální volba.

A poslední tip. Malovat si vlasy (v jakékoliv barvě, která se vám líbí), sní o lepší život. Pochybnosti, obavy, sebepochyby opouštějí prahu salonu krásy. A jakmile se ruce pánů dotýkají vaše hlavy, řekněte si: "Když se moje vlasy změní na krásnou, tak můj život bude šťastný. Jak se moje kadeře stávají světlejšími, tak jsem šťastný, ne smutný, ne pláče. "

Šampon 101 z čínských léčivých bylin

Šampon 101

Často se každý zajímá: proč mají moderní čínské dívky tak dlouhé, husté a lesklé vlasy? To je racionální vysvětlení. Čínská kosmetologie známá od starověku. Čínští mniši připravovali léky na sběr bylin. Tato moudrost dosáhla moderní společnosti.

V současné době se člověk naučil kombinovat moderní technologie a starodávné recepty krásy. Kosmetologie a hygiena se staly předmětem studia, protože v moderním světě existuje mnoho nových bakterií, které se snaží napadnout člověka. Proto se vědci musí odvolávat na starodávné recepty, které jsou ideálně chráněným člověkem a smíchány s technologií.

V tomto článku budeme hovořit o šampónu 101 z čínských léčivých bylin. Budeme mluvit o jeho složení, použití, nákupu a recenzích lidí, kteří ji již použili.

Šampon 101 Popis

Vzhledem k tomu, že složení tohoto nástroje zahrnuje čínské léčivé byliny, popis šamponu z čínských léčivých bylin lze nalézt na obalu a má docela efektivní vlastnosti a vlastnosti. Proto je jeho použití doporučeno těm, kteří mají problémy se ztrátou vlasů a plešatostí.

Vraťme se trochu zpět do starověké Číny a vezměme v úvahu čínskou tradici výroby šamponů. Recepty všech kosmetických přípravků byly uchovávány v přísné důvěře a předávány z generace na generaci. Takže se dostali do přítomnosti.

Takže nejprve byly v průběhu roku shromažďovány byliny. Po shromáždění všech ingrediencí šel master přímo do vytvoření šamponu. To bylo uvařeno v souladu s přísnými technologiemi a proporcemi. Poté byl šampon podán infuzí. A teprve poté, co mistr vydal svůj verdikt, šampon šel do prodeje.

Moderní technologie výroby šampónu 101 z čínských léčivých bylin se nijak neliší od starých receptur. Kromě toho, že je vyráběn na moderních vysoce přesných zařízeních.

Kde koupit šampon 101

Nákup šamponu pro každého člověka je skutečným testem, protože široká škála výrobků, různé vlastnosti, stejně jako fluktuace cen mohou být někdy neuspořádané. Ale nezoufejte, protože šampon 101 z čínských léčivých bylin obsahuje všechny potřebné ingredience, takže vlasy jsou hedvábné a rychle rostou.

Ale to je smůla, kde získat tak univerzální a užitečný nástroj? Koupit šampon na bázi čínských bylin může být na jednom místě přesně - online obchod. Mnoho lidí dlouho opouští nakupování pro kosmetické výrobky a nakupuje všechno na virtuálních obchodních platformách. Proč Je to docela jednoduché - levnější a větší volba.

Nákup šamponu 101 z čínských léčivých bylin se tak pohybuje od kategorie komplexních nákupů až po jednoduché. A dodávka zboží na jakékoliv místo v naší zemi činí nákup šamponu ještě snadnějším a dostupnějším.

Pokyny pro použití šamponu 101

Stejně jako u mnoha produktů, stejně jako v reklamě: "pokyny najdete na obalu." V tomto případě to je, ale mnozí lidé prostě nečtou a nepoužívají, jak učil maminka. Ale stane se, že je to špatné a měli byste dodržovat některá pravidla.

Pokyny šampon z bylin Číny. Pro začátečníky stojí za to, abyste na vlhké vlasy položili trochu šamponu. Pak, jako by masírovala hlavu, stojí za to třepání šamponu až na konec. Pokračujte 2-3 minuty, poté je třeba vlasy umyt čistou vodou.

Neměli byste příliš dlouho masírovat hlavu a šampon, protože účinek bude stejný jako při dvou minutách tření.

Složení šamponu 101

Složení šamponu mluví samo za sebe. Obsahuje spoustu bylin z Číny, které jsou nejen užitečné, ale mají i hojivý účinek. Šampon prošel všemi testy a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky, ale spíše stimuluje růst vlasů a zabraňuje vypadávání vlasů. Ale tato slova zůstávají slovy a stojí za to namalovat okamžité přísady obsažené v tomto produktu.

Složení šamponu z léčivých bylin Číny:

  • Extrakty ze spiruliny
  • Čínská limonáda.
  • Cordyceps root.
  • Zázvor
  • Polygonum multiflorum.
  • Angelica čínština.
  • Česnek
  • Další užitečné byliny, které byly již dlouho používány v čínské medicíně.
Aktivita šamponu z čínských léčivých bylin urychlí růst vlasů. Navíc je bezpečný, protože neobsahuje nebezpečné látky pro lidský život.

Šampon 101 hodnocení

Samozřejmě, recenze produktu lze číst na internetu. Jsou napsány skutečními lidmi, kteří se pokusili a cítili výrobky na sobě. Samozřejmě to není bez černých PR, které jsou umístěny konkurenčními společnostmi. Ale pokud je výrobek skutečně kvalitní, bude o něm hodně pozitivní zpětné vazby.

Procházení stránkami internetu tedy bylo hodně pozitivní zpětné vazby, zejména u žen, ohledně tohoto produktu. Níže uvádíme několik příkladů, které byly vypůjčeny z jednoho populárního internetového zdroje.

Recenze šampónu na bázi čínských léčivých bylin:

  1. Dobrý den! Chci mluvit o šampónu 101 z čínských léčivých bylin. Účinky jsou opravdu úžasné, protože jsem to cítil po dvou týdnech používání. Vlasy se staly velkolepějšími, jasnějšími, křehkostmi a ztrátou. Samostatně chci upozornit, že cena je poměrně cenově dostupná a výrobek plně odpovídá.
  2. Dobrý večer! V poslední době známka doporučila šampon 101 z čínských léčivých bylin. Četl jsem recenze na internetu, ale pochyboval jsem. Přesto jsem byl přesvědčen a já jsem se snažil. Účinek byl, někde s 5 krát aplikací. Vlasy přestaly vypadávat a dokonce zesílily.
Jak je vidět z recenzí lidí, produkt je opravdu dobrý. A zde je napsána jen malá část toho, co bylo nalezeno. Ale pokud lidé o produktu píší mnoho pozitivních, znamená to, že to stojí za to.

Pro Více Informací O Suché Vlasy