logo

Tar šampon 911 jako lék na lupy

Lupiny, svědění, podráždění? Tento problém je věcí minulosti pro ty, kteří vědí o dehtovém šamponu 911. Tento jednoduchý a cenově dostupný prostředek rychle vyčistí pokožku hlavy a eliminuje nepříjemné příznaky.

Tar šampon 911 pro lupy

Ve Finsku existuje takové přísloví "Pokud nemoc není léčena vodkou a dehet, pak je nevyléčitelná." Tento šampon s dehtem od Finů je nejoblíbenější a prodává se v každém rohu. Turisté neopouštějí zemi, dokud nezíská místní lékaře. Máme mezi podobnými prostředky lze rozlišovat dehtové šamponové lupiny 911. Má baktericidní, antifungální a peelingový účinek, účinně se vyrovná s onemocněními pokožky hlavy.

Indikace pro použití:

  • Bohaté lupy
  • Seborrhea různých druhů
  • Psoriáza
  • Problémová skalp náchylná ke svědění

Nástroj má kontraindikace: děti do 2 let. Individuální nesnášenlivost komponentů.

Jak funguje šampon:

  • Potlačuje činnost hub
  • Jemně čistí
  • Odstraňuje lupy
  • Eliminuje svědění
  • Eliminuje podráždění

Šampon je dostupný v plastových lahvích o objemu 150 ml. Každý je umístěn v krabičce. Barva je jantarová, konzistence je střední, pěna dobře. Je charakterizován zápachem dehtu, který se všem nelíbí. Ale zmizí z vlasů dostatečně rychle a po vyschnutí se necítí.

Tar šampon 911: návod k použití

Postup léčby dehtovým šamponem není nic omezen a trvá až do úplného vymizení problému. Také nástroj může být použit k prevenci lupů. Někdy je používána osobami s mastnými vlasy, které nemají dostatečný objem.

Použití šamponu:

  1. Moisturize vlasy.
  2. Stlačte nástroj na dlani a pěnu.
  3. Aplikujte na vlasy a pokožku hlavy, masírujte.
  4. Držte jej 3 minuty.
  5. Vypláchnout.

Pokud jsou vlasy velmi silné, mastné nebo hodně lupy, doporučuje se jim dvakrát umýt. Poprvé se jedná pouze o očištění a podruhé je několik minut držet vlasy. Při zasažení očí opláchněte velkým množstvím vody.

Šampon z cenového dehtu 911

Můžete koupit lék v lékárně. Tar Tar tar šampon 911 v Moskvě se pohybuje od 120 do 180 rublů na láhev. V Petrohradě je stejný nástroj levnější a v některých lékárnách si můžete koupit za 115 až 140 rublů.

Tar šampon 911: recenze

Hledal jsem lék na lupy, četl jsem recenze fóliového šamponu 911 na nějakém fóru a rozhodl se to zkusit. Byl jsem příjemně překvapen, svrbení, které mě po dva týdny mne trápilo, zmizelo po prvním. aplikace. Lupy se také staly méně, uvidíme, co se stane dál. Mimochodem, o vůni - dokonce se mi to líbí, v tom nic nevidím.

Svetlana, 21 let:

Mám velmi mastné vlasy, neustále hladké a často se objevují lupínky. Šampon 911 s dechtem je moje spása. Mou hlavu je neustále více než rok. Vlasy jsou objemné, čisté, neklesají po dobu 2 dnů. Také jsem si všiml, že rostou mnohem rychleji. Z mínusů - ne všechny lékárny se prodávají, ale lze je objednat.

Antonina Mikhailovna, 57 let:

911 je deklarován jako alternativa k dehtovému mýdlu. Ale já nesouhlasím. Mýdlo se mi líbí víc, i když moje dcera je vhodnější pro šampon, protože její vlasy jsou dlouhé. Obecně platí, že nástroj není špatný, na 4+.

Když jsem měsíc trpěl lupů a změnil jsem několik šamponů, šel jsem do lékárny o pomoc. Nabízejí několik nástrojů na výběr, nejlevnější - to je šampon 911. Ale z nějakého důvodu to lékárník doporučil, a tak jsem to vzal. Po dvou dnech, téměř bez lupin, se trochu objevil večer. O týden později jsem na problém zapomněl.

Šampon je velmi účinný a opravdu pomáhá, ale vůně (((Nemohu ji používat ve své čisté podobě.) Ujistěte se, že přidáte několik kapek pomerančového oleje, citronu nebo levandule, mnohem lepší a příjemnější.

Lupy jsou můj společník po většinu života od dětství. To, co jsem prostě nedělal, se obrátil na lékaře a používal lidové prostředky. Ale ona se objevila znovu, dermatolog řekl, že je to kvůli citlivému skalpu. Používám lék s dehtem z roku 911 déle než šest měsíců, neexistuje žádné lupy. Ale další problém vznikl, obávám se, že se vrátím k běžným šamponům a konec vlasů vysuší z tar tar.

Používá se jako šampon pro léčbu psoriázy. Stav pokožky se výrazně zlepšil, ale onemocnění vůbec nezmizelo. Musel jsem se spojit s léčbou masti, kterou jmenoval dermatolog.

Šampon s dechtem z dehtu 911 navzdory jeho malým nákladům se etabloval jako účinný nástroj v boji proti seborrhe a psoriázám pokožky hlavy. Proto, pokud existují podobné problémy, měli byste to zkusit.

Doporučujeme, abyste se seznámili s naší recenzí nejlepších dehtových šampónů a dozvěděli se také o výhodných vlastnostech dehtového mýdla na vlasy.

Twins Tak Shampoo 911 Sebopyrox - recenze

Šampon 911 Sebopyrox

Twins Tac Shampoo 911 Sebopyrox 30. srpna 2018

Použité šampon Sebopiroks 911 proti lupům. Spokojen s výsledkem. Kůže se rychle zbavila a lupy se už nevrací. Nyní jednou nebo dvakrát za měsíc si umyji hlavu pro prevenci a zapomněl jsem, jaké lupy jsou.

Twins Tac Shampoo 911 Sebopyrox 29. listopadu 2016

V lékárně mi bylo doporučeno používat těstoviny Sulsen, ale já jsem si vybral šampon Sebopirox 911, dohodl cenu a popis. Důkladně si umyla hlavu, přitiskla si ji na vlasy a protřela si ji na kůži, pak ji umyla vodou, rychle vyběhla lupy, šampon přinesl výsledek, který jsem očekával, že ji koupím, také mám svůj názor na tyto šampony, dobře.

Twins Tac Šampon 911 Sebopyrox 17. října 2016

Lupy samy o sobě jsou extrémně vzácné, ale minulý měsíc můj manžel koupil sérii 911 šamponů, které jsou mi známy jen z lupin, vybraly šampon Seborpyrox 911, nevím, kolikrát je omývá, protože každý den umývá hlavu, ale po týdnu lupy rozhodně nebylo. Šampon účinný, pomohl, zvládl problém. Koupil jsem další šampony v této sérii, byl jsem s nimi také potěšen.

Recenze jsou užitečné? Ano 0 · Ne 1

Šampon Twins Tac 911 Sebopyrox 28. června 2016

Na jaře se objevila strašná lupa, lidem byla škoda, koupil jsem šampon Sebopirox 911, četl rychleji než ostatní, aby se vyrovnal s lupinami a vyčistil nidus infekce, trvalo mi to čtyřikrát, abych umyl hlavu k opravdu lupům. Kůže samotná se stala citlivá, stejně jako v dědictví, už není svědění. Nástroj je dobrý, osvědčený, levný. Nyní začala kupovat pouze farmaceutické šampony, protože od nich se vlasy stávají stále krásnějšími a lepšími.

Twins Tac Shampoo 911 Sebopyrox 6. března 2016

Moje dcera si všimla lupů, možná že je pokožka na vlasy příliš suchá, možná po zimě dost vitamínů, nevím. Přemýšlela jsem, jak jí pomoct, protože dítě jde do školy a tato lupa jí dává obrovské nepohodlí. Četli a vyzkoušeli různé masky (domácí metody), ale nedokázali je úplně zbavit. Lékárna našla šampon Sebopyrox 911, po čtvrtém šamponu z lupů není ani stopa. Šampon hydratuje pokožku, neusuší, vlasy jsou poslušné a krásné. Šampón se nám líbil, zatím dcera pravidelně umývá hlavu jen pro případ.

Recenze jsou užitečné? Ano 1 · Ne 0

Twins Tac Shampoo 911 Sebopyrox 15. září 2013

Když se objevily lupy, vyzkoušel jsem spoustu produktů. Lidové masky a šampony, spásy nalezené pouze v Sebopiroxu 911. Koupě v lékárně je levná. Používá se asi měsíc, možná ještě trochu víc. Zbavila jsem se lupin téměř úplně a nebylo tam žádné opakované nájezdy!)

Recenze jsou užitečné? Ano 13 · Ne 1

Twins Tac Shampoo 911 Sebopyrox 17. března 2013

Měl jsem velmi nádherný šampon, bylo to hrozné, v hlavě jsem prostě neměla bydliště a z rány a lupů, účinek je viditelný po prvním použití, velmi spokojen, být upřímný, ani jsem se nedomníval, že to dostanu z hlavy (ale všechno se ukáže. a použití) Mimochodem, musíte si vlasy dvakrát týdně umýt po dobu 3-4 týdnů a po 1-2násobku měsíce na prevenci).

Recenze jsou užitečné? Ano 4 · Ne 1

Twins Tac Shampoo 911 Sebopyrox 25. prosince 2011

Řekni mi, kde koupím šampon? Šel jsem kolem mnoha lékáren, nikde jinde

Tar šampon 911, recenze

Lupiny jsou extrémně vzácné. Z tohoto důvodu nikdy nevím, jak si umýt vlasy, abych se zbavil problému, který přišel. Obvykle poslouchám recenze nebo něco koupím v lékárně dle mého výběru. Naposledy jsem se setkal s tamponem 990.

Pokud někdy budete muset použít tento nástroj, nevěřte, že inzerát, že to je sanitka vlasy. Například jsem nečekal, až mi 911 pomůže. Musel jsem se obrátit na lidové prostředky. Ačkoli, pokud nebudete spěchat rychle zbavit se lupů, použití dehtového šamponu, který by se vám líbil.

Ráda bych začala přezkoumávat produkt s jeho nedostatky, neboť výhody, které se podle mého názoru ukázaly jako nevýznamné pro mě.

Co nemá rád dehtový šampon

  • Vůně dehtu (dlouho trvá na hlavě). Před termínem, obchodní schůzkou nebo těsně před procházkou ji nemůžete použít. Je lépe to dělat v noci, ani nezapomínejte otevřít větrací otvory;
  • Škodlivý povrch v produktu (ethoxylovaný laurylsulfát sodný). Je to tak jaderné, že po aplikaci šamponu může dojít ke ztrátě vlasů;
  • Nepoužívejte dehtový šampon bez kondicionéru (zkuste to pochopit);
  • Možné nežádoucí účinky (individuální nesnášenlivost komponentů šamponu). Nepoužívejte k umytí hlavy malého dítěte (prohlášení výrobce);
  • Během používání produktu nedochází k lupům, ale po uplynutí 3-4 týdnů se znovu objeví. Tak, 911 šampon pouze dočasně zmírňuje problém bez vymýcení příčin katastrofy.

Napíšu svou recenzi s přihlédnutím k recenzím jiných kupujících. Mnoho z nich má podobný názor. Včas nabídl to znamená milované přítelkyni. Byla s ním potěšena. Její zpětná vazba na šampon s obsahem dehtu byla pozoruhodná. Pro ni byl účinný.

Zpětná vazba na produkt byla následující:

  • atraktivní cena (do 100 rublů);
  • vůně na vlasu nezůstane, pokud současně používáte dobrý balzám nebo kondicionér;
  • dobře pěny (díky této ekonomické);
  • zmírňuje lupy, zmírňuje příznaky seborrhy a psoriázy;
  • prameny jsou měkké, nejsou zmatené.

Jak můžete vidět, můj přehled a mnoho dalších na stejném produktu, dehtový šampon, je rozporuplný. Závěr se naznačuje: nevěřím pověstem a nevybírejte kosmetiku individuálně. I když kompozice má škodlivé komponenty, kosmetika nemůže být dokonalá a užitečná pro každého.

Informace o dehtovém šamponu od výrobce

Láhev šamponu obsahuje 150 ml. tekutina. Na první pohled nebylo moc, ale spotřebovalo se mírně. Je určen k léčbě hub, lupů, psoriázy, seborrhy a loupání kůže. Pokud je některý z vašich příznaků, pak vám pomůže tar smetanový šampon (ne okamžitě, neočekávejte zázrak).

Jedná se o ruskou kosmetiku, jejíž složení není jednotné. Kromě březového dehtu mezi složkami nenašel nic zajímavého. Dlouhý seznam obsahuje glycerin, kokosový diethanolamid, Cato CG, parfémová směs.

Abych pochopil, co jsem si umyla hlavou, pečlivě jsem studoval složení dehtového šamponu. Kromě pava a souboru podezřelých komponent se mi nelíbilo, že je to CG caton (alarmovaný). Je to konzervační látka a je toxická. Později jsem zjistil, že čím širší je láhev šamponů a trvanlivost produktu, tím více odpadů jako Cato CG. Bez nich ani dětská kosmetika není bohužel zdarma.

Nicméně, dešťový šampon, podle recenzí zákazníků, funguje. Odfarbí mrtvé vločky, zabraňuje aktivitě hub, které způsobují lupy, čistí vlasy dobře. Mnoho žen si všimne, že po tomto make-up jsou prameny měkké a mají zdravý lesk.

Můj dojem je poněkud odlišný. Moje vlasy nemají v zásobě dostatek vitální energie, aby je plýtvaly na výrobky s takovou náplní, jako je to u dehtového šamponu. Dokonce začaly spadat hojněji než obvykle. Musel jsem přestat, přestat používat tento makeup.

Zdraví vlasů, jejich síla a energie závisí na našem úsilí a správném výběru kosmetických prostředků. Najít je není tak snadné. Například jeden dehtový šampon pomáhá, jiní ne. Takže stojí za to vyzkoušet alternativní prostředky a lépe s přirozenější kompozicí. Alespoň od nich nebude zdraví škodit.
Doporučení k použití
Nástroj často nelze používat (pouze dvakrát týdně). Jedna žena napsala v jejím přehledu, že každý den umývá vlasy dehtovým šamponem. Z této lupiny se stávalo více a vlasy začaly aktivně vypadávat.

Výrobce také doporučuje použití malého množství šamponu (aplikujte na mokré vlasy s masážními pohyby). Po 2 - 3 minutách kontaktu opláchněte teplou vodou. Někdy ublížíme na sebe, když nemáme kontrolu nad dávkou, ale vylijeme víc, než je požadováno z lahvičky. Z tohoto důvodu jsou ovlivněny vlasy a pokožka hlavy.

Na závěr, analýzou všech recenzí aktivních kupujících, chci říci, že tamponový šampon stojí za to vyzkoušet. Snad pro někoho se opravdu stane sanitkou pro vlasy. Přinejmenším neexistují alternativní bezpečnostnější možnosti.

Tar šampon 911 Lupy: recenze

Mnoho lidí má problémy s pokožkou hlavy - dochází k tvorbě lupů, svědění a podráždění. Tyto patologie jsou způsobeny různými faktory: houbou, nezdravou stravou, agresivní kosmetikou, špatným prostředím. V komplexní terapii proti patologickým onemocněním na pokožce je použito tar tar šampon 911. Je určen k léčbě různých onemocnění pokožky hlavy, pomáhá obnovit zdravý lesk a krásný vzhled vlasů.

Složení dehtového šamponu 911

Účinnost šamponu je vysvětlena jeho složením, která se skládá z účinných účinných látek. Aktivní přísady odlupují vločky, jemně čistí pokožku, aniž by ji vysušily. Také ve složení obsahuje čisticí přísady, konzervační látky, existuje parfémová kompozice, která pomáhá snížit silný zápach dehtu. Hlavní ovládací prvky:

  • Birch dehet. Má regenerační vlastnosti, obnovuje pokožku hlavy, zabraňuje zánětu, pomáhá zastavit svědění a omezit loupání po prvním použití.
  • Glycerin. Zjemňuje pokožku, zvlhčuje vlasy a dodává jí lesk.
  • Kokosový olej. Obsahuje užitečné kyseliny, které regenerují buňky epidermis, uklidňují a zjemňují. Látka zabraňuje vzniku lupů, eliminuje svědění, snižuje zánět.

Kdy se doporučuje použít šampon?

Šampon by měl věnovat pozornost těm, kteří mají různé nemoci způsobené kožními patologiemi nebo jinými příčinami. Peeling epidermis, svědění, slabé a křehké vlasy - to vše dává spoustu nepříjemností. Takové problémy pomáhají vyřešit nápravu dehtu. Lék ovlivňuje příčinu onemocnění a poskytuje terapeutický účinek.

Indikace pro použití šamponu:

  1. Houba Aktivní složky léčiva mají silný antimykotický účinek, inhibují životně důležitou aktivitu houbové infekce, která způsobuje lupy a jiné nepříjemné příznaky.
  2. Seborrhea. Deht, kokosový olej a další účinné složky mají efekt olupování a regenerace, bojují proti podrážděním, svědění a lupům, které se vyskytují během seborrhy.
  3. Psoriáza pokožky hlavy. Onemocnění vyvolává suchou pokožku, vzhled lupů, způsobuje podráždění. Šampon jemně čistí pokožku psoriázou, má regenerační účinek.
  4. Lupy Problém může být způsoben sušením kůže pomocí kosmetiky, nezdravé stravy, životního prostředí. Aktivní látky pomáhají zvládat lupy, poskytují antipruritické exfoliační účinky.

Lékaři doporučují použití přípravku v komplexní terapii po identifikaci příčiny onemocnění. Chcete-li zvýšit účinek, můžete doplnit léčbu dehtovým balzámem 911. Je důležité si uvědomit, že někteří lidé netolerují dehet, a proto byste měli před použitím testovat na alergie. Je rozumné používat drogu pro děti; Věk, od kterého je dovoleno zahájit léčbu, je 2 roky.

Tar šampon 911: způsob použití a dávkování

Pokud lékař tricholog nedal specifické doporučení ohledně použití šamponu, měl by být používán podle pokynů.

  1. Mokré vlasy.
  2. Pěnový šampon v dlaních, naneste na hlavu masážními pohyby.
  3. Počkejte 2 až 5 minut.
  4. Důkladně opláchněte teplou vodou.
  5. Aplikujte balzámový kondicionér, protože deht, který je součástí šamponu, skočí vlasy.
  6. Vypláchnout.

Pro léčbu kožních onemocnění se léčba aplikuje až na 2 měsíce. Vlasy by se měly 2 krát týdně omýt, protože účinná látka s častým užíváním skrývají pokožku hlavy. Zabraňte kontaktu s očima během používání. Pokud se tak stane, umyjte je velkým množstvím vlažné vody. Opakovaný kurz je platný s přestávkou 3 měsíce.

Používáte-li šampon jako profylaxi, jednou jednou týdně umyjte vlasy, střídající se s pravidelným. Aby nedošlo k dehydrataci, křehkosti a suchým vlasům, nepoužívejte kosmetiku s vysokým obsahem agresivních čistících prostředků.

Kolik stojí tar tar šampon 911? Cena v lékárnách v Rusku se liší v závislosti na městě, umístění lékárny společnosti. Cena láhve na 150 ml v Rusku se pohybuje od 90 do 150 rublů.

Recenze

Oksana, 22 let: Přišel jsem s formulací dehtu. Lupiny zmizely po 2 týdnech aplikace, nyní není žádná stopa. Opakuji kurz jako preventivní opatření.

Inna, 27 let: Lékaři našli houbu na hlavě, doporučil šampon 911. Účinek se stal po několika způsobech použití patrný, svědění a zánět se snížil.

Tatiana, 30 let: Lék mi neodpovídal - moje kůže na hlavě vysušila, musel jsem se obrátit na měkčí přípravky. Ale slyšel jsem spoustu dobrých recenzí od přátel.

Lika, 25 let: Přišla k použití dehtového šamponu 911 jako preventivní opatření proti chorobám vlasů, protože v kohoutku proudí tvrdá voda, příležitostně způsobuje lupy. Za poslední rok jsem o ní nezapomněl.

Recenze šamponů Dandruff Twins Tac Sebopyrox 911

Péče o kosmetiku - Lupy Šampon Twins Tac Sebopyrox 911 Hodnocení

Recenze

nezpůsobuje svědění, levné!

naprosto nepomáhá, je ještě horší

Osobně tento šampon, bohužel, mi naprosto nepomohl: lupy není něco, co se nestane, ale naopak, jeho množství se zvýšilo. Navíc místo bílých nepříjemných bodů se objevily obrovské hrnky, které lze vidět...

naprosto nepomáhá, je ještě horší

Můj problém je pro mě velice významný a velmi obtížný (((Od 6 let jsem byl diagnostikován Seborrheic Dermatitis Scalp.) Představte si, když mi bylo 6 let... Vše ze špatného metabolismu a skvělou roli hrál šampon Schaum pro muže, kteří byli...

V lékárně jsem koupil šampon Tinkle Sebopyrox 911 pro 200 rublů. Volba spadla na tento šampon 911 jen podle jména, inspirovala mě s důvěrou. Lupy Twins Tac Sebopirox šampon 911 koupil tak rychle, že moje vlasy jsou špinavé, myslel jsem si, že tento šampon se s problémem vyrovná.

naprosto nepomáhá, je ještě horší

Dobrý večer, holky!)

Nakonec jsem dospěl k napsání této recenze. Za prvé, koupil jsem tento šampon pro léčbu lupů (suchá seborrhea). Tento útok mě trápí už dávno, ale často (většinou je říjen a duben).

nezpůsobuje svědění, atraktivní cenu

Seborrhea nepomůže

"A proč by měla být nenákladná nutně špatná kvalita?"

- Na tuto otázku jsem se ptal a rozhodl se riskovat, že koupím tento šampon. A recenze nejsou špatné, a cena je v pohodě, a najednou to pomůže! Ne, nepomohlo.

Rozhodl jsem se zjednodušit...

nezpůsobuje svědění, ekonomické!

Seborrhea nepomůže

Rozhodla jsem se zkusit číst dobré recenze.

Obecně platí, že šampon je příjemný, čistí hlavu dobře, vlasy se snadno hřebčí, nezasychá.

Ale s uvedeným problémem nemůže zvládnout, může být pouze prevence,...

Seborrhea nepomůže

Když jsem na regálech lékárny viděl vlasové výrobky firmy 911, nepovažoval jsem je za moje potenciální nákup, protože nevím společnost a neslyšel jsem žádné ocenění.

Dlouho jsem si čas od času všiml...

Seborrhea nepomůže

Ahoj všichni!) Takové lákavé jméno se už zdá, dobře, všechno, konečně se zbavím všechno otravné hlavy navždy. Toľko už bylo zkoušeno, ale bez použití. Tak jsem si koupil další šampon. To stojí asi 4 dolary, koupil v lékárně....

Takže zda jsou šampony dehtových lupů účinné nebo jsou spolehlivější, TOP-6 nejlepší

Birch dehet je naprosto přirozená a účinná látka proti kožním chorobám. Přidává se k oleji, mýdlu, vařená pasta a dehtový šampon pro lupy. Dechový šampon má vysoký antiseptický a exfoliační účinek, vede ke smrti houby, příčinné příčiny seborey a normalizace mazových, metabolických procesů pokožky hlavy. Nicméně k dosažení vysokých výsledků v boji proti bílým vločkám ve vlasech může být pouze přísné dodržování doporučení lékařů a výrobce. Jinak léčba onemocnění může mít za následek vznik vedlejších účinků a zvýšenou suchost těl a vlasů.

O vlastnostech produktu

Častou příčinou seborrhy je porušení mazových žláz. Zvýšená produkce mazových sekrecí, hojné olupování tělíska je doprovázeno svěděním, lupinami ve vlasech. Kromě toho kudrlinky okamžitě rostou tuky a účes vypadá neuspokojivě.

Nejméně nepohodlí a strach přináší aktivitu houby Malassezia Furfur (Pityrosporum Ovale). Vnitřní selhání v lidském těle, stres, narušený metabolismus a řada dalších faktorů doprovázejí jeho rychlou reprodukci a vývoj seboroické dermatitidy. Obrovské lupy ve vlasech, svědění pokrývají - první "zvony" vývoje onemocnění.

V boji proti lupům, seborrhea a seboroická dermatitida často používají dehtový šampon. Ve svém složení je dehet, ve skutečnosti má hlavní léčebný účinek na tento problém.

Birch dehet se získává z březové kůry (vrchní vrstva kůry). Ve své čisté formě je černá nebo tmavě hnědá, mastná, s nepříjemným, ostrým zápachem.

Přírodní součást má následující vlastnosti:

  • normalizuje sebářské sekrece;
  • suší kryty;
  • zmírňuje svědění;
  • snižuje zánět v kůži;
  • vytváří nepříznivé prostředí pro rozvoj a živobytí patogenní flóry;
  • stimuluje krevní oběh hlavy, který ovlivňuje stav kudrlin a zrychluje růst;
  • zastavuje problém vypadávání vlasů;
  • doprovázené rychlou obnovou poškozených tkání;
  • kvalitativně čistí pokožku hlavy.

Přírodní oleje a rostlinné výtažky jsou zpravidla přítomny v dehtovém šamponu. Zmírňují účinek dehtu, vyživují buňky epidermis a vlasové folikuly, urychlují regeneraci. Další součásti zaručují vysoce kvalitní péči o kudrliny oslabené onemocněním.

Silné a slabé stránky

Tamponový šampon se vztahuje k prostředkům dokázaným časem. To bylo používáno našimi babičkami, matkami při řešení mnoha nemocí pokožky hlavy.

Výhody:

  • vysoká účinnost sloučeniny prokázané odborníky a uživateli v boji proti seborrheu, seboroické dermatitidě, psoriázě a dalším onemocněním pokožky hlavy;
  • okamžitě snižuje příznaky onemocnění, svrbení, snižuje počet šupin na lupinu ve vlasech;
  • přijatelné náklady na drogu;
  • nákup finančních prostředků nezpůsobí žádné problémy, můžete nalézt lékařský výrobek v jakékoli lékárně, specializované kosmetické prodejně;
  • snadné použití.

Tam jsou také negativní aspekty léčby s dehtovou nápravou:

  • nedoporučuje se u lidí s suchými vlasy v důsledku sušení;
  • nelze často používat, jinak si můžete zvyknout na hlavní součást;
  • má nepříjemný zápach, i přes přítomnost aromatických přísad;
  • po každém mytí vlasů dehtem je nutné použít balzám, vlasové masky nebo opláchnout vlasy s odtučněným heřmánkem;
  • má kontraindikace k použití.

Důležité rady! Po šamponování s dehtovým šamponem nezapomeňte použít výživnou masku, balzám. To nejen eliminuje problém, ale také posiluje, zvlhčuje vlasy, naplňuje je užitečnými prvky, vitamíny.

Kontraindikace

Šampon proti lupům je silný lék, takže ignorování kontraindikací může způsobit vedlejší účinky. Mezi ně patří alergická reakce, podráždění, furunkulóza, zvýšená suchost tělíska a další.

Je zakázáno používat nástroj v případě individuální nesnášenlivosti jedné z komponent v kompozici. Kromě toho se ujistěte, že testujete snášenlivost před prvním použitím.

Nevhodná terapie dehtem pro těhotné a kojící, stejně jako děti do 2 let.

Přehled nejlepších šamponů proti lupům

Odborníci po podrobném vyšetření pokožky hlavy a zpětné vazby uživatelů pomohou určit výběr léku. Nabízíme malý přehled nejoblíbenějších šamponů na bázi dehtu.

Tar šampon 911

Šampon 911 "Dech" z lupů bude účinný v boji proti lupům a hojnému loupání, pomůže vyléčit seborrheu, psoriázu a houbové choroby pokožky hlavy.

Výhody léčiv by měly zahrnovat vysoký sebrostatický, exfoliační, antiseptický účinek. Nástroj na bázi dehtu rychle zmírňuje svědění, snižuje množství lupů ve vlasech a zajišťuje, že se problém brzy vyřeší. Šampon 911 Sebopiroks dokonale čistí pokožku a přispívá k nasycení buněk kyslíkem.

V kompozici najdete dehet, kokosový olej, glycerin a mnoho pomocných přísad.

Aplikace: aplikujte trochu na vlhké kadeře, masírujte až do vzniku pěny. Po 2-3 minutách zbytky vypláchněte velkým množstvím teplé vody.

Šampon Lupin 911 s objemem 150 ml stojí kolem 100 rublů.

Sada první pomoci Agafya

Produkty "Babička Agafya" jsou pozoruhodné svou přirozeností a užitečností kompozice. Dechový šampon této značky bude skvělou pomocí při odstraňování lupů a kožních onemocnění. Má antiseptický, antimikrobiální účinek, má pozitivní vliv na práci mazových žláz a metabolických procesů v buňkách epidermis, snižuje zánět.

Výrobek jemně a efektivně čistí obálku a přidaný vitamín PP a kořen mýdla se postará o péči o vlasy a naplňuje je vitamíny a živiny.

Kromě dehtu je přítomno 1% přípravku Climbazol, proto není důvod pochybovat o účinnosti léku. Koupit to bude stát asi 200 rublů pro velkou láhev (300 ml).

Dávejte pozor! Šampon pro dechový lupy "Sada první pomoci Agafi" může používat téměř všichni, dokonce i děti.

Finský šampon s dechtem

Šampon s lupnoucí dehet od finské společnosti Foxtel Oy se vyrovnává s lupinami i přes nízké náklady. Kompozice zahrnuje dehet borovice. Nástroj je silný v konzistenci, má ostrý, specifický zápach, světle hnědé barvy.

Vhodný přípravek pro všechny typy vlasů. Názory na něj jsou protichůdné: někteří uživatelé ho chválí za své zázračné vlastnosti a okamžité oživení, jiní se stěžují na suché a křehké vlasy po aplikaci.

Aplikace: aplikujte část drogy na dlani, protřete a pak si protřepte pokožku hlavy. Po několika minutách důkladně opláchněte vlasy teplou vodou.

Nákup léčivé kompozice bude stát 100-200 rublů. Objem lahve je 500 ml.

Psoriomy z mastných lupů

Šampon Psoril tar tar pomůže zbavit se lupů, nepříjemného svědění a zánětu pokožky hlavy. Ve struktuře najdete bříza, ricinový olej, rostlinné výtažky, kyselinu citronovou a sadu syntetických pomocných složek. Droga je používána proti psoriázě, mastné seboreu, ekzému a běžným lupráním.

Kromě léčebného účinku lék jemně a účinně pečuje o kudrlinky. Po použití na vlasy nezůstává nepříjemný, zbytkový zápach.

Aplikace: trochu kompozice se aplikuje na kryty problémů, masíruje se. Po 2 minutách opláchněte vodou.

Náklady na láhev Psorilloma s objemem 200 ml ─ 450 rublů.

Tar šampon "Sto krásy recepty"

Sto set stomatologických šamponů s krásou receptů demonstruje úžasnou účinnost a cenovou dostupnost. Kompozice obsahuje březový dehet, infuzi dubové kůry, mátového oleje a citronové šťávy.

Léčivo má antiseptický účinek, podporuje regeneraci poškozených tkání, snižuje svědění a zánět. Uživatelé navíc zaznamenávají posílení efektu nástroje.

Za 1-2 měsíce výrobce slibuje, že vyléčí i těžkou seborrheu. Nákup bude stát pouze 140-150 rublů na 250 ml.

Tar šampon Neva kosmetika

Výhody šamponu - bohaté na složení přírodních složek. Obsahuje březový dehet, extrakt z lopuchu. Doporučuje se používat proti jakémukoli zánětu pokožky hlavy, ze seborrhy, dermatitidy a příznaků souvisejících s kůží (pruritus, zvýšená suchost, bohatý peeling, lupy atd.).

Látka má antifungální, antibakteriální, antimikrobiální účinek. Rychle zmírňuje zánět a svědění. Použijte pouze na mokré vlasy.

Náklady na 250 ml ruských fondů jsou asi 150 rublů.

Pravidla použití

Abyste uspěli v odstranění této nemoci, pomohou vám následující tipy a doporučení pro použití kosmetiky pro výrobu dehtu:

  1. Použijte pouze na předem zvlněné kadeře.
  2. Nějaký čas potřebujete táhnout nástroj do pokožky hlavy. Pak opláchněte teplou vodou.
  3. Nepoužívejte na vlasy více než 5 minut, aby nedošlo k nadměrnému osušení pokožky.
  4. Omezte své užívání drogy 1-2 krát týdně, ne více.
  5. Aby se předešlo nežádoucím účinkům, použijte šampon s obvyklým.
  6. Léčte kurzy léčby. Doba trvání kurzu není delší než 1,5-2 měsíců.
  7. Mezi léčebnými procedurami se ujistěte, že jste přestali během 2-3 měsíců.
  8. Pokud se objeví podráždění a svědění, vypláchněte přípravek a nepoužívejte jej.
  9. Studie instrukcí a konzultace s lékařem před použitím dehtové terapie je zapotřebí.
  10. Výrobky z dehtu suché vlasy a vlasy, hydratační masky, kondicionéry pomohou obnovit rovnováhu vody. Je nutné je pravidelně aplikovat po každém mytí hlavy.
  11. Zabraňte kontaktu s očima, ústy, nosem.

Rada Přípravu můžete připravit sami. Chcete-li to udělat, koupit v lékárně kapalný dehet, malý koncentrát (2 lžíce), přidejte do 100 ml běžného šamponu. Tento přípravek je připraven k použití.

Účinek úpravy dehtu

Posoudit výsledek léčby použitím dehtového produktu by mělo být po úplném kurzu. Uvědomte si, že účinnost nástroje je individuální, je ovlivněna stupněm zanedbávání choroby, příčinou lupů, strukturou srsti a citlivosti kůže a řadou dalších důležitých faktorů.

Nezapomeňte na dodržování pravidel užívání drogy. Příliš časté používání způsobuje nežádoucí účinky, nebezpečně nadměrnou suchost krytu. Pokud je léčba používána jen zřídka, neměli byste očekávat obnovu, pouze problém vyřešíte, ale zcela se nerozhodnete.

Závěr je: dobře, když je to mírné. Chcete-li to provést, před použitím léku se obraťte na svého dermatologa, trichologa pro jmenování léčby. Lékař určí frekvenci a dobu trvání léčby s přihlédnutím k individuálním charakteristikám pacienta.

Pokud se výskyt lupů ve vlasech nespojí s vážnými zdravotními problémy, pak se šampon s dehtem bude vyrovnávat s úkolem. Zrychlit zotavení a zabránit jeho výskytu v budoucnosti pomůže přísné stravě a vitamínové doplňky.

Užitečná videa

Recenze "Nevskaya Cosmetics". Série Tar.

Tar šampon 911 lupy (recenze skutečných lidí)

Deht je již dlouho známý pro své léčebné vlastnosti a je široce používán v kosmetologii. Šampony vytvořené s přídavkem březového dehtu se zabývají řadou běžných problémů se skalpem. Lupiny, svrbivé podráždění pokožky způsobené vnějšími nebo vnitřními faktory způsobují spoustu nepříjemností.

Tar tar šampon značka 911, vytvořená společností "Twin Tech", pomohla mnoha dívek, aby si uvědomili sen o tlustých, zdravých vlasů. Je nutné přidat k uvedeným plusům, že náklady na tento nádherný produkt jsou naprosto zdravé.

Složení šamponu 911 s dechtem

Výkonné účinné složky ve složení šamponu vysvětlují jeho účinnost. Aktivní látky odfarbují, jemně čistí pokožku hlavy, vyživují ji a nevysuší. Stejně jako dehtový šampon "911" pomáhá vyrovnat se s lupinami.

Hlavní komponenty:

Birch dehet je přírodní prostředek, extrahovaný z březové kůry. Užitečné vlastnosti:

  • má protizánětlivý účinek;
  • pomáhá urychlit hojení poškozené tkáně;
  • normalizuje mazové žlázy;
  • posiluje vlasové folikuly.

Glycerin - má mnoho příznivých vlastností:

  • zahušťuje tenké vlasy, přidává objem;
  • dává pružnost a lesk;
  • má antistatické vlastnosti - pokud jsou vlasy magnetizovány;
  • brání křehkosti a průřezu vlasů;
  • probouzí spící vlasové folikuly;

Kokosový olej

  • obnovuje hluboce poškozené vlasy;
  • chrání před účinky na životní prostředí: slunce, vítr, chlad;
  • dělá vlasy poslušný, měkký, dává lesk;
  • bojuje proti lupům, seborrhea a podráždění pokožky.

Kromě přírodních složek obsahuje kompozice čistící přísady a chemické konzervační látky Caton CG, jejichž cílem je potlačit vývoj a životně důležitou aktivitu hub a bakterií. Parfémové přísady se používají ke snížení specifického zápachu ve výrobě.

Popis: Dehtový šampon 911 je charakterizován konzistencí střední tloušťky, jantarové barvy a výrazného zápachu dehtu. Znamená dobré pěny a snadno se omývá vlasy.

Indikace pro použití šamponu

Droga 911 se doporučuje těm, kteří čelí potížím s kůží hlavy, způsobenou houbou, parazity nebo agresivním prostředím. Aktivní složky ve složení šamponu snadno odstraní příznaky, ovlivňují příčinu onemocnění, brání dalšímu projevu.

Problémy s houbami:

  1. Houba způsobuje těžké pálení, loupání, růžové skvrny na pokožce, v některých případech akné a dokonce i vředy. Negativní účinek na vlasové folikuly vede k intenzivní ztrátě, zlomení, suchu vlasů.
  2. Když seborrhea pokožky hlavy zvyšuje vylučování mazových žláz. Vlasy vypadají špinavě a rychle ztrácejí objem.
  3. Psoriáza pokožky hlavy způsobuje suchost, podráždění pokožky pokožky.

Při léčbě těchto onemocnění doporučují odborníci komplexní terapii.

Kontraindikace

Existuje jen málo kontraindikací, mezi nimi: citlivost nebo tendence k alergii na kompozitní složky, stáří do 2 let. Pro dívky s blond vlasy používejte s opatrností, protože je pravděpodobné, že budou vlasy natřeny.

Jak používat šampon 911

Pokyny pro použití krok za krokem:

  1. Pro mokré vlasy po celé délce.
  2. Stlačte šampon na dlani a protřepte, dokud nepropouští.
  3. Dále naneste na vlasy masážními pohyby od kořenů až po špičky.
  4. Nechte po dobu 3-5 minut.
  5. Vypláchněte velkým množstvím vody, dokud není zcela vymyta.

Doporučujeme používat masku nebo balzám - opláchnout, aby vlasy zvlhčily. To nezhoršuje vlasy a zbavuje se výrazného dehtového zápachu.

Pro léčebné účely si vlasy dvakrát týdně umyjte 6 až 8 týdnů. V případě potřeby opakujte kurz po 3 měsících. Jako preventivní opatření použijte jednou týdně, střídající se s běžným šamponem. Při nadměrném používání vlasů se začne zmást a zlomit. Při zasažení očí opláchněte velkým množstvím tekoucí vody.

Důležité vědět! Tampon šampon 911 se prodává bez lékařského předpisu, ale aby nedošlo k většímu poškození vlasů, měli byste se poradit s odborníkem. Lékař tricholog nebo dermatolog zvolí správný léčebný režim.

Před použitím je třeba testovat alergie.

Cena šamponu 911

Druhou drogu můžete dostat do lékárny. Cena se liší v závislosti na městě a pohybuje se od 115 do 180 rublů.

Typ balení: výrobek se prodává v plastové láhvi o objemu 150 ml, balené v kartonové krabici.

Testery recenze

Zkontrolujte Irinu. Lupiny a svědění jsou pro mne věčným problémem. Po vyzkoušení mnoha šamponů jsem si vybral šampon z dehtové tresky z lupin 911. Cena byla nízká - 135 rublů.

Barva šampónu je hnědá, silně voní z dehtu, ale na vlasu není vůně. Pěna a perfektně umyté. Ujistěte se, že používáte klimatizaci nebo masku, jinak vlasy po mytí nejsou česané.

Po prvním použití se množství lupů snížilo a svědění zcela zmizelo. Omyla si vlasy dvakrát týdně a brzy se úplně zbavila problémů s lupinami. Jedna láhev na měsíc a půl byla dost. Nekoupila jsem si novou lahvičku, ale v průběhu doby se znovu objevila lupa, rozhodla jsem se, že se pokusí znovu začít léčbu.

Pro profylaxi používám 911 jednou týdně, střídající se s běžným šamponem. Lupiny se už neobtěžují. Také si všimli, že vlasy zůstávají zachovány čerstvý vzhled a objem. Zatímco všichni jsou šťastní, tento šampon byl pro mě jenom bohoslužbou!

Zkontrolujte Xenia. Šampon proti lupům 911 zaujal mou pozornost cenou a dobrými recenzemi. Teď budu sdílet své dojmy.

Pluses: Zachycuje lupy, eliminuje vypadávání vlasů, zvyšuje objem, nízkou cenu.

Nevýhody: malý objem lahvičky, silný podivný zápach, špatně pěny.

Moje práce je spojena s neustálým pobytem na ulici a samozřejmě mé vlasy trpí jasným sluncem, větrem, prachem a v zimě i teplotními rozdíly. Vlasy byly ve strašném stavu, silně padaly. Přítel mi poradil, abych koupil 911 šampon pro lupy (dehet) a šel jsem do lékárny.

Po návratu domů nejprve přečtěte složení, pokyny a pokyny pro použití. Kompozici dominují přírodní složky: glycerin, dehet, kokosový olej.

Manžel čelil problému psoriázy, měl šampon rád. Nebudu lhát, že se můj manžel vzpamatoval, každý ví, že psoriáza není zcela vyléčitelná, ale šampon pomohl zmírnit příznaky.

Můžeme bezpečně říct, že dehtový šampon 911 se s touto úlohou vyrovnal. Lupy a můj manžel a přestala se tvořit. Moje vlasy vypadají atraktivnější, hladké a lesklé.

Co se nelíbilo!

  1. Ve srovnání s běžnými šampony má 911 malou nádobu. Přestože je vhodné podniknout výlet.
  2. Bez použití balzám vypadají vlasy slaměné: tvrdé a obtížně hřebené.
  3. Podle mého názoru šampon nepeří dobře a je proto rychle spotřebován.

Parfém špatně zakrývá vůni dehtu. Jednou jsem si vzal láhev do bazénu - všichni se na mě dívali ve sprše. Teď dávám přednost použití pouze doma. Je dobré, že vůně vlasu zmizí ihned po umytí.

Má zpětnou vazbu. Tváří v tvář všem známým problémům - lupům. Šel jsem do lékárny a na radu farmaceuta koupil dehtový šampon 911. Stálo to 124 rublů. Bubble malé, nenápadné balení.

Mýdla podle instrukcí: vtíraly se na dlaně a třásly se do vlasů masážními pohyby. Umyjte si a lehce se umyjte. Vůně dehtu byla velmi silná a měla strach, že po dlouhou dobu bude "vůně sladká", ale když se vlasy vysušily, zmizela.

Po úplném vyschnutí se vlasy ztuhly, zejména špičky. Musel jsem koupit masku s účinkem hlubokého zvlhčování a tento problém ustoupil. Lupy zcela zmizely po měsíci používání. 6 měsíců uplynulo, lupy se nevrátili. Pokud se rozhodnete použít šampon, nezapomeňte na další vlhkost, pak bude vše v pořádku. Zdraví vlasů ve vašich rukou.

Tar šampon "911": recenze, složení, indikace pro použití

Drtivá většina šamponů, které lze nalézt na regálech skladu, jsou určeny k čištění pokožky hlavy a vlasů před přebytečným tukem. Komponenty obsažené v jejich složení mají změkčující a léčebný účinek, obnovují strukturu kadeří a brání vzniku lupů. Současně s identifikovanými onemocněními pokožky hlavy jsou potřeba speciální prostředky, které pomáhají zmírnit zánět a regenerovat pokožku. V našem článku budeme hovořit o dehtovém šampónu "911". Hodnocení tohoto léku pomůže pochopit jeho vlastnosti a vlastnosti aplikace.

Co je to použití dehtu?

Od starověku se tento produkt pro zpracování dřeva používal v tradiční medicíně k léčbě většiny kožních onemocnění. Na jeho základě byly vyráběny šampony, balzámy, masti a mýdla, které mají protizánětlivé, protiplísňové a antiparazitické účinky.

Dnes jsou prostředky na léčbu kožních onemocnění hlavy vyrobeny z březového dehtu extrahovaného z březové kůry. Tento strom, včetně jeho nadzemní části, je oceněn vysokým obsahem živin a minerálů, které člověk potřebuje k udržení zdraví, mládí a krásy.

Účinnost dehtových šamponů prokázaná v průběhu let. Jedinou nevýhodou je zvláštní, ostrý a nepříjemný zápach.

Tamponový šampon "911": složení

Účinek tohoto léčiva při léčbě kožních onemocnění hlavy je vysvětlen obsahem obsahu silných účinných látek v něm. Přírodní ingredience a speciální látky odfarbují mrtvé váhy, jemně čistí pokožku a ne suší. Birch dehet poskytuje protizánětlivý účinek, snižuje podráždění, podporuje regeneraci poškozených oblastí. Tamponový šampon pro lupy "911" je široce používán nejen při léčbě této choroby, ale také při vypadávání vlasů, který pomáhá posilovat žárovky.

Hlavní provozní komponenty jsou:

  • březový dehet - zmírňuje těžké svědění a bolest, zabraňuje zánětu, snižuje odlupování po prvním použití;
  • glycerin - změkčuje pokožku hlavy, vlasy jsou lesklé, zvlhčují;
  • kokosový olej - podporuje regeneraci epidermálních buněk, má uklidňující a změkčující účinek, zabraňuje lupům.

Indikace pro použití

Svědění, peeling, podráždění na pokožce hlavy, křehké a klesající vlasy způsobují mnoho nepříjemností. Dechový šampon "911" pomáhá s nimi vyrovnávat, ovlivňovat příčinu onemocnění a poskytovat účinnou terapii.

Indikace pro použití:

  • seborrhea - účinné složky v přípravku poskytují peeling váhy, regeneraci, odstranění svědění a podráždění;
  • lupy - onemocnění může být způsobeno sušením pokožky hlavy kosmetikou, nedostatkem vitaminů, nepříznivým prostředím;
  • psoriáza na hlavě - poskytuje čistící a regenerační účinek;
  • houbové nemoci - potlačuje se životně důležitá činnost bakterií, odstraní se záněty a další nepříjemné příznaky, obnoví se přirozená rovnováha.

Jak používat?

Při léčbě výše uvedených onemocnění je předepsán dehtový šampon po dobu 4 až 7 týdnů. Doba trvání léčby určuje úzký odborník - dermatolog nebo tricholog.

Podle recenzí může být použit jako preventivní prostředek tamponový tampon "Lupiny 911", který se střídá obvyklým způsobem mytí hlavy. Ale zneužívání vlastností březového dehtu nestojí za to. Jinak může být účinek přísně opačný - vlasy budou matné a křehké.

Používejte jako běžné prostředky pro mytí hlavy:

  • Zmáčkněte požadované množství šamponu v rukou a naneste ho na masážní pohyby na vlasy a pokožku.
  • Produkt nechte na hlavě 3-5 minut.
  • Pěna vypláchněte teplou vodou.
  • Aplikujte balzámový kondicionér, protože tamponový šampon, odstranění přebytečného mazu, vysuší kudrlinky.
  • Balzám umyjte podle pokynů.

Pozitivní zpětná vazba na tampon "911"

Většina lidí má dobrý dojem po použití tohoto nástroje. Ve svých recenzích o dehtovém šampónu "911" si všimli, že se dokázali rychle zbavit lupin. Navíc mastný lesk v kořene zmizí a vlasy zůstávají čisté déle. Šampon je velmi levný a obsahuje minimální chemii a maximální množství přírodních složek.

Kromě toho, jak se zbavuje lupů, pomáhá zmírnit stav pokožky hlavy se psoriázou a seborrheou. Šampon odstraňuje svědění a podráždění, posiluje vlasy a dělá to lesklé. Nicméně, podle recenzí, většina lidí používala to jako prostředek, jak se zbavit lupů. A dokonale se s tímto problémem vyrovnal.

Nevýhody šamponu dehtu

Kromě pozitivních výsledků jsou také negativní recenze šamponu "911". Většina lidí identifikovala následující nevýhody:

  • má nepříjemný zápach, který je obtížné umyt vlasy;
  • zpěňuje špatně, což ztěžuje pachnutí na tlustých a dlouhých kadeřích;
  • má láhev malý objem a chytí ji na chvíli;
  • suší vlasy.

Na základě recenzí můžeme konstatovat, že šampon je účinný v boji proti lupům pouze s pravidelným používáním. Ale v tomto případě to může vysušit kudrlinky, a oni budou nudli. To je důvod, proč většina lidí doporučuje tento nástroj majitelům mastných vlasů, kteří se musí zbavit nadbytečného mazu na hlavě.

Tar šampon 911 Lupy: recenze

Zdraví - Tar šampon 911 z lupů: recenze

Tar šampon 911 z lupů: recenze - Zdraví

Mnoho lidí má problémy s pokožkou hlavy - dochází k tvorbě lupů, svědění a podráždění. Tyto patologie jsou způsobeny různými faktory: houbou, nezdravou stravou, agresivní kosmetikou, špatným prostředím. V komplexní terapii proti patologickým onemocněním na pokožce je použito tar tar šampon 911. Je určen k léčbě různých onemocnění pokožky hlavy, pomáhá obnovit zdravý lesk a krásný vzhled vlasů.

Složení dehtového šamponu 911

Účinnost šamponu je vysvětlena jeho složením, která se skládá z účinných účinných látek. Aktivní přísady odlupují vločky, jemně čistí pokožku, aniž by ji vysušily. Také ve složení obsahuje čisticí přísady, konzervační látky, existuje parfémová kompozice, která pomáhá snížit silný zápach dehtu. Hlavní ovládací prvky:

  • Birch dehet. Má regenerační vlastnosti, obnovuje pokožku hlavy, zabraňuje zánětu, pomáhá zastavit svědění a omezit loupání po prvním použití.
  • Glycerin. Zjemňuje pokožku, zvlhčuje vlasy a dodává jí lesk.
  • Kokosový olej. Obsahuje užitečné kyseliny, které regenerují buňky epidermis, uklidňují a zjemňují. Látka zabraňuje vzniku lupů, eliminuje svědění, snižuje zánět.

Kdy se doporučuje použít šampon?

Šampon by měl věnovat pozornost těm, kteří mají různé nemoci způsobené kožními patologiemi nebo jinými příčinami. Peeling epidermis, svědění, slabé a křehké vlasy - to vše dává spoustu nepříjemností. Takové problémy pomáhají vyřešit nápravu dehtu. Lék ovlivňuje příčinu onemocnění a poskytuje terapeutický účinek.

Indikace pro použití šamponu:

  1. Houba Aktivní složky léčiva mají silný antimykotický účinek, inhibují životně důležitou aktivitu houbové infekce, která způsobuje lupy a jiné nepříjemné příznaky.
  2. Seborrhea. Deht, kokosový olej a další účinné složky mají efekt olupování a regenerace, bojují proti podrážděním, svědění a lupům, které se vyskytují během seborrhy.
  3. Psoriáza pokožky hlavy. Onemocnění vyvolává suchou pokožku, vzhled lupů, způsobuje podráždění. Šampon jemně čistí pokožku psoriázou, má regenerační účinek.
  4. Lupy Problém může být způsoben sušením kůže pomocí kosmetiky, nezdravé stravy, životního prostředí. Aktivní látky pomáhají zvládat lupy, poskytují antipruritické exfoliační účinky.

Lékaři doporučují použití přípravku v komplexní terapii po identifikaci příčiny onemocnění. Chcete-li zvýšit účinek, můžete doplnit léčbu dehtovým balzámem 911. Je důležité si uvědomit, že někteří lidé netolerují dehet, a proto byste měli před použitím testovat na alergie. Je rozumné používat drogu pro děti; Věk, od kterého je dovoleno zahájit léčbu, je 2 roky.

Tar šampon 911: způsob použití a dávkování

Pokud lékař tricholog nedal specifické doporučení ohledně použití šamponu, měl by být používán podle pokynů.

  1. Mokré vlasy.
  2. Pěnový šampon v dlaních, naneste na hlavu masážními pohyby.
  3. Počkejte 2 až 5 minut.
  4. Důkladně opláchněte teplou vodou.
  5. Aplikujte balzámový kondicionér, protože deht, který je součástí šamponu, skočí vlasy.
  6. Vypláchnout.

Pro léčbu kožních onemocnění se léčba aplikuje až na 2 měsíce. Vlasy by se měly 2 krát týdně omýt, protože účinná látka s častým užíváním skrývají pokožku hlavy. Zabraňte kontaktu s očima během používání. Pokud se tak stane, umyjte je velkým množstvím vlažné vody. Opakovaný kurz je platný s přestávkou 3 měsíce.

Používáte-li šampon jako profylaxi, jednou jednou týdně umyjte vlasy, střídající se s pravidelným. Aby nedošlo k dehydrataci, křehkosti a suchým vlasům, nepoužívejte kosmetiku s vysokým obsahem agresivních čistících prostředků.

Kolik stojí tar tar šampon 911? Cena v lékárnách v Rusku se liší v závislosti na městě, umístění lékárny společnosti. Cena láhve na 150 ml v Rusku se pohybuje od 90 do 150 rublů.

Recenze

Oksana, 22 let: Přišel jsem s formulací dehtu. Lupiny zmizely po 2 týdnech aplikace, nyní není žádná stopa. Opakuji kurz jako preventivní opatření.

Inna, 27 let: Lékaři našli houbu na hlavě, doporučil šampon 911. Účinek se stal po několika způsobech použití patrný, svědění a zánět se snížil.

Tatiana, 30 let: Lék mi neodpovídal - moje kůže na hlavě vysušila, musel jsem se obrátit na měkčí přípravky. Ale slyšel jsem spoustu dobrých recenzí od přátel.

Lika, 25 let: Přišla k použití dehtového šamponu 911 jako preventivní opatření proti chorobám vlasů, protože v kohoutku proudí tvrdá voda, příležitostně způsobuje lupy. Za poslední rok jsem o ní nezapomněl.

Pro Více Informací O Suché Vlasy