logo

911 cibulový šampon (pro vypadávání vlasů, s červeným pepřem a lopuchovým olejem)

Existuje jeden skvělý prostředek pro vypadávání vlasů - cibule. Použití je však velmi nepříjemné kvůli žíravé vůni. Ale nedávno se na trhu objevila alternativa - cibulový šampon 911. V tomto článku o něm budeme hovořit podrobně.

Kdy se doporučuje použít cibulový šampon 911

Pravděpodobně nebyl muž, který by nikdy neměl problém s vypadáváním vlasů. Bez ohledu na to, muž nebo žena. K vyřešení tohoto problému vyvinula TVINS Tech cibulový šampon 911, jehož recenze jsou většinou pozitivní. To opravdu brání plešatosti a má mnoho příjemných vedlejších účinků.

Pokud se doporučuje produkt používat:

  • Se sezónní ztrátou vlasů.
  • Obnovit hustotu vlasů během těhotenství a kojení.
  • Pro prevenci vypadávání vlasů.
  • Pokud je pomalý nebo nepřítomný růst.
  • Když vlas ztrácí výživu.

Cibulový šampon může být také použit v komplexní terapii při léčbě alopecie různých druhů.

Tento šampon je ztělesněním známého masku cibule, ale má pouze příjemnou, nenápadnou vůni. Je také mnohem pohodlnější jej používat, protože není nutná žádná další příprava. Existuje několik druhů tohoto léku.

Cibulový šampon 911 pro vypadávání vlasů

Cibulový šampon 911 pro vypadávání vlasů je umístěn jako jednoduchý, efektivní a cenově dostupný nástroj. Jeho účinnost je dána zejména kompozicí. Kromě laurylsulfátu sodného obsahuje mnoho užitečných složek.

Složení cibulového šamponu 911:

  • Cibulový extrakt
  • Birch list
  • Chmel
  • Heřmánek
  • Nettle
  • Zlaté proso
  • Arnika
  • Zelený čaj
  • Sage

Produkt také obsahuje komplex vitamínů, mezi něž patří biotin (B7). Bez tohoto prvku není růst a posilování vlasů možné.

Akce znamená:

  • Zabraňuje spadnutí.
  • Zrychluje růst.
  • Hydratuje pokožku hlavy.
  • Čistí dobře vlasy.
  • Přidává do vlasů lesk, pružnost.
  • Řeší problém suchých špiček.

Transparentní šampon se světle žlutým odstínem. Konzistence je průměrná. Spánek dobře, úsporná spotřeba. Dobře umývá vlasy, snadno se vyrovnávají i s olejovými maskami. Vhodné pro citlivou pokožku hlavy, která je náchylná k podráždění a suchu.

911 Cibulový šampon s červeným pepřem

Cibulový šampon 911 s červeným pepřem kombinuje dvě nejoblíbenější ingredience v boji proti vypadávání vlasů. Extrakt z pepřů přispívá k probuzení spících vlasových folikulů, dělá vlasy tlustší a velkolepější.

Složení nástroje:

  • Cibulový extrakt
  • Extrakt z pepře
  • Komplex vitamínů
  • Heřmánek
  • Aloe vera
  • Zelený čaj
  • Henna
  • Arnika

Pepřový šampon by neměl být používán, pokud na hlavě působí podráždění, škrábance a další kožní léze.

Akce znamená:

  • Bojuje plešatost.
  • Stimuluje krevní oběh.
  • Zrychluje růst vlasů.
  • Probudí spící žárovky.
  • Bojuje s lupinami.

Navzdory skutečnosti, že ve složení je pepř, skalp nevyhoří. Konzistence média je transparentní. Zvláštností produktů s červeným pepřem je, že mohou vlasy vyschnout. Pokud je takový problém, můžete použít šampon pouze na bazální část a zakrýt špičky olejem nebo vlasovým balzám. Nebo upřednostněte prostředky s lopatkovým olejem.

Cibulový šampon 911 s lopuchovým olejem

Cibulový šampon 911 s lopatkovým olejem řeší nejen problém vypadávání vlasů. Účinně je opravuje, eliminuje poškození a vrací elasticitu. To je nejlepší nástroj, který lze doporučit pro ošetření suchých, poškozených, barvených vlasů.

Složení švestek z cibule a lopuchu:

  • Ropový olej
  • Cibulový extrakt
  • Komplex vitamínů
  • Výtažky léčivých rostlin

Výrobek s lopuchovým olejem jemně a jemně čistí pokožku a vlasy, aniž by narušil přirozenou ochrannou vrstvu. Může být použita na citlivé pokožce hlavy.

Akce znamená:

  • Zabraňuje vypadávání vlasů.
  • Normalizuje metabolické procesy na pokožce hlavy.
  • Odstraňuje suchost.
  • Pomáhá vyrovnávat se s křehkostí a průřezem.
  • Dává zdravý vzhled a lesk.
  • Stimuluje růst vlasů.

Ropa šampon je skutečná spása, když jsou vlasy poškozené a vypadnou. Jeden nástroj vyřeší dva problémy najednou.

Cibulový šampon 911: návod k použití

Způsob použití nemá žádné zvláštní vlastnosti. Nástroj se používá stejným způsobem jako jiné medikované šampony.

Jak používat cibulový šampon:

  1. Vlasy by měly být navlhčeny vodou.
  2. Vytlačte malé množství šamponu a pěna do dlaní.
  3. Aplikujte na pokožku hlavy, masírujte a opláchněte.
  4. Znovu naneste šampon do dlaní, rozetřete do pokožky hlavy, zbytky jsou rozloženy po celé délce vlasů.
  5. Podržte po dobu 5 minut.
  6. Umyjte teplou vodou.

V případě potřeby aplikujte cibulový balzám, který je k dispozici také v řadě produktů. Zvyšuje účinek šamponu a usnadňuje česání vlasů.

Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte velkým množstvím vody. Jak často chcete použít nápravu? Pokaždé, když si umyjete vlasy, bez ohledu na to, zda se provádí jednou týdně nebo denně. Ale s problémem vypadávání vlasů, doporučujeme si vlasy umyt ne více než 1 krát za 3 dny.

Cena cibulového šamponu 911

Cibulový šampon je považován za rozpočtový nástroj a je mnohem levnější než mnoho analogů v akci. Náklady se pohybují od 120 do 200 rublů. V Moskvě je cena cibulového šamponu 911 nejvyšší a v některých lékárnách dokonce přesahuje 200 rublů.

Nejlevnější prostředky v Petrohradě, kde si můžete koupit cibulový šampon 911 až 140 rublů na láhev 150 ml.

Šampon cibule 911: recenze

Moje vlasy vypadají každý podzim a jsou velmi silné. Maminka mi dlouze řekla o cibulovém šampónu, ale nechodila jsem do toho. Pak jsem viděl v lékárně a okamžitě jsem si vzpomněl. Po týdnu používání vlasů na hřebenu se znatelně snížil, nyní se úplně přestaly rozpadat.

Vlasy vypadaly velmi. Po dobu 3 měsíců jsem použil různé prostředky. Pomohl jsem cibulkovým šamponům, aby se s tímto problémem vyrovnali a velmi rychle. A udělal vlasy lesklé. A to všechno za tak směšnou cenu.

Když jsem v mládí vypadl vlasy, udělal jsem masky z luku. Vůně po nich se po dlouhou dobu držela a objevovala se pokaždé, když jste si namočili hlavu. Když jsem viděl cibulový šampon, okamžitě jsem ji vzal. Funguje to stejně, možná ještě lépe. Jak se mi zdálo, po prvním mytí bylo na hřeben méně vlasů než obvykle.

Navíc k průběhu léčby androgenní alopecie byl použit cibulový šampon. I tricholologist dal seznam s prostředky, které se doporučuje mytí vlasy. Cibulový šampon byl nejlevnější a protože jsem strávil tak dobře, vybral jsem si to. Co přesně pomohlo - nevím, léčba byla dlouhá a bylo použito mnoha léků. Ale já jsem si zvykl na šampon a stále ji používám čas od času, aby se alopécia nevrátila.

Měl jsem naději na tento nástroj, ale bohužel, nezapadalo. Začala hrozná alergie, vyrážka na pokožce hlavy. Ale to je můj omyl, bylo nutné předem otestovat, takže to není poprvé a jsem velmi alergický. A protože se zdá, že nástroj je docela dobrý, pěna dobře, zápach je lehký.

Používal jsem cibulový šampon s červeným pepřem, který urychlil růst vlasů, protože prakticky nezrůstá. Umyla vlasy po dobu tří měsíců, staly se mnohem hustší, brilantnější a celkový stav se zlepšil, ale neviděl jsem velmi rychlý růst, byť jen mírně.

Historie vlasů je velmi dlouhá. Za prvé, neúspěšná perm, pak dlouhá léčba poškozených vlasů a vypadávání vlasů. Dělala vlasovou mezoterapii, lékařské masky, vypila různé vitamíny. Mýdlo s cibulovým šamponem s lopuchovým olejem. O šest měsíců později jsem se vrátila, ale teď jsou pro mě mnohem kratší, musel jsem hodně ořezat. Ale na druhou stranu, myslím, že kvůli šampónu s cibulovým pepřem rostou velmi rychle.

Cibulový šampon je účinný lék proti vypadávání vlasů, který je snadno a pohodlně použitelný. Prodává se v mnoha lékárnách, nevyžaduje předpis a má nízké náklady. Odrůdy šamponů umožňují vybrat nejvhodnější variantu založenou na vlastnostech a stavu vlasů.

Šampon 911 Cibule

V tomto článku jsem se snažil položit další recenze o šamponu a balzámu 911, který je určen k boji proti problému vypadávání vlasů. Pamatujte si, že vždy po šamponu je třeba použít balzám.

Cibulový šampon může být použit k posílení vlasů, ale nemusíte čekat na zázrak od něj a zbavit se ztráty vlasů. Žádný šampon tento problém nevyřeší, zejména pokud je spojen s nemocemi nebo stresem. Nenechte se oklamat. Vyberte si šampon podle vašich pocitů: pokud po šamponech vaše vlasy příliš nestačí, pokud je měkké a čisté, pak stačí. Pro výživu a obnovu vlasů používejte masky, sovorotky, včetně. domácí.

Popis šamponu

  • Formulář uvolnění

Přirozené výtažky obsažené v přípravku poskytují dodatečnou výživu, uvolňují suchost a zabraňují přetržení vlasů.

  • Akce
  1. Normalizuje metabolické procesy, posiluje a vyživuje vlasové folikuly, obnovuje poškozenou strukturu vlasů.
  2. Šampon poskytuje jemné čištění bez narušení přirozené rovnováhy, dává vlasům zdravý lesk.
  • Způsob použití

Aplikujte výrobek na vlhké vlasy a pěnu s lehkými masážními pohyby, nechte působit po dobu 3-5 minut. Opláchněte důkladně vodou. Při zasažení očí opláchněte velkým množstvím vody.

Pokud chcete zlepšit stav vlasů, věnujte zvláštní pozornost šamponům, které používáte. Děsivá postava - v 97% šamponů známých značek jsou látky, které otravují naše tělo. Hlavní složky, kvůli nimž jsou všechny problémy na etiketách označeny jako laurylsulfát sodný, laurylsulfát sodný, kokosulfát. Tyto chemikálie zničí strukturu kadeří, vlasy se stávají křehkými, ztrácejí elasticitu a sílu, barva se ztrácí. Nejhorší je však to, že tato špína vstoupí do jater, srdce, plic, hromadí se v orgánech a může způsobit rakovinu. Doporučujeme, abyste nepoužívali prostředky, ve kterých jsou tyto látky umístěny. Nedávno odborníci naší redakce analyzovali bezsulfátové šampony, kde první místo získaly prostředky od společnosti Mulsan Cosmetic. Jediný výrobce všech přírodní kosmetiky. Všechny výrobky jsou vyráběny v rámci přísných systémů kontroly kvality a certifikace. Doporučujeme navštívit oficiální internetový obchod mulsan.ru. Pokud pochybujete o přirozenosti své kosmetiky, zkontrolujte datum vypršení platnosti, nemělo by trvat déle než jeden rok skladování.

  • Popis

911 Šampaňská cibule proti vypadávání vlasů brání vypadávání vlasů a plešatosti. Stimuluje růst vlasů.

Možné názvy produktů

  • 911 cibule falešná láhev 150
  • 911 cibulový šampon proti vypadávání vlasů a plešatosti (s červeným pepřem) 150ml
  • 911 cibulový šampon pro vypadávání vlasů a plešatost (s lopuchovým olejem) 150ml
  • 911 cibulový šampon proti vypadávání vlasů a plešatosti (Extra škrob) 150ml
  • 911 cibulový šampon pro vypadávání vlasů a plešatost 150ml

Recenze 911 cibulového šamponu

Galina 2017-06-13 20:05:12

To pravděpodobně závisí hodně na struktuře a stavu vlasů. Někdo drahý jen pomůže, a někdo levnější, já mám také hodně peněz

Snažil jsem se a chci říct, že skutečně 911 cibulový šampon je levný a velmi efektivní. Vyšetřila jsem vlasy měsíc.

Tatyana 2016-03-22 23:04:09

Její vlasy byly velmi těsné, a proto jsem se rozhodla situaci napravit pomocí cibulového šamponu 911. Výsledkem je, že se mi opravdu líbí. Vlasy po aplikaci vůbec nevěděly, nejen že přestaly plazit a elektrizovat, takže začaly zářit. Dobrý šampon. Kdo má problémy se ztrátou vlasů, doporučuji.

Renata 2015-08-14 13:00:23

Můžu dát pět s výhodou tohoto šamponu. Doslova mi zachránil vlasy, na hlavě jsem neměl téměř nic. A teď rostou na stranách chmýří jako u malých dětí. Děkujeme výrobcům.

Dinara Ivanova 2014-12-01 13:37:45

Bál jsem se zkusit netestované šampony, ale nedávno jsem poslouchal v lékárně neznámá žena, která mi poradila s cibulkou 911. Teď ji používám a neobchoduji s jiným. Vlasy se staly tak živými a zdravými, přestaly vypadávat.

Daria 2014-10-31 13:41:21

Cibulový šampon 911 mě opravdu líbil a dokonale se mi hodil na vlasy. Staly se mnohem silnější a zdravější. Přestaňte vypadnout. Teď nepoužívám žádné další prostředky, nemám masky. Jenom každý den nebo každý druhý den si s tímto šamponem umyji vlasy.

Kristina 2014-10-01 11:16:15

Vlasy vypadaly velmi špatně a byly křehké. Uložený cibulový šampon 911. Obnovili strukturu a růst vlasů, přestali se tak strašidelně rozpadat. Postupně se začaly objevovat a růst nové malé vlasy.

Margarita 2014-09-08 15:59:30

Mom, tento šampon přišel, vlasy začaly vypadávat méně, vypadají dobře, příjemně na dotek. Ale ne, po 3-4 použití vlasů z nějakého důvodu přestali užívat šampon, poté co jsem ji umyla, bylo touha jít a znovu se umýt, protože vlasy vypadaly nepríjemně a podivně špinavé.

Vera 2014-07-14 00:11:44

Moje dcera začala mít problémy s lupinami. V lékárně jsem viděl Lukovy 911. Už jsem použil výrobky tohoto výrobce, takže jsem znovu důvěřoval a nelitoval. Po pouhých dvou týdnech použití šamponu zmizely nejen lupy, ale i vlasy se stávaly zdravějšími, snadněji se hřebeny a začaly klesat. Koupil jsem tento šampon sám.

Cibulový šampon 911 se pro mě stal nejhorším šamponem! Nemá vůbec vliv na vypadávání vlasů, dělá suchý žínku pouze z oživených vlasů! Foto vlasy po umytí tohoto šamponu

recenze od Katerina_Herz

Výhody: vůně je příjemná, přírodní rostlinné výtažky v kompozici, levné

Nevýhody: vlasy jsou zmatené, způsobují svědění po použití, kožní svědění, nezhoršují ztrátu vlasů, vysušují vlasy

Stále hledám dokonalé výrobky pro péči o vlasy! Tehdy teď vyzvednu šampon. Dříve používané tak, že jsou prodávány na jakémkoli trhu s hromadnými prodejnami. Například - Fructis tlustý a luxusní.

Pak se rozhodla růst vlasů, začala vyrábět masky na vlasy z lopuchového oleje a z bezbarvé henny, koupila vynikající olej v ampulích proti ztrátě za 70 p.

Existuje účinek ze všech těchto prostředků a je zřejmé!

Pro prevenci jsem se rozhodl, že stojí za to koupit šampon proti vypadávání vlasů, aby se posilovaly vlasové folikuly a zpevňovaly je.

Koupil jsem si opět hloupý nákup - cibulový šampon 911.

Samotný případ, kdy šampon nejen nesplňuje sliby, ale také kazí, co bylo tak těžké dosáhnout!

Takže informace od výrobce:

normalizuje metabolické procesy, posiluje a vyživuje vlasové folikuly, obnovuje poškozenou strukturu vlasů. Přirozené výtažky obsažené v přípravku poskytují dodatečnou výživu, uvolňují suchost a zabraňují přetržení vlasů. Šampon poskytuje jemné čištění bez narušení přirozené rovnováhy, dává vlasům zdravý lesk.

Zabraňuje vypadávání vlasů a plešatosti. Stimuluje růst vlasů

extrakt z břízy, listy z kopřivy, heřmánek, heřmánek, arnica, chmel, lopuch, šalvěj, zelený čaj, aloe vera gel, biotin, niacin, pantothenát vápenatý, chlorid sodný, trilon B, a další

Vzhled obalu

150 ml lahvička. prodává se v krabičce, která obsahuje všechny informace o šamponu.

Uvnitř je vložka, ale ne o šampon, ale o jiných prostředcích této společnosti.

Láhev z tmavého plastu, bez výdejního stojanu, ale je vhodné ho naličet, to nevyleje hodně.

Konzistence a chuť

Cibulový šampon necítí! Vůně je lehká, nenápadná, ale po měsíci používání se stala nudná a začala nudit. Šampon však není parfémem, který by ho použil k zápachu

Konzistence šamponu je příjemná, slunečná, mírně tlustá. Pečuje si dobře na vlasy, popadá pár kapek na všechny vlasy.

Aplikace a názory na šampony

Šampon se doporučuje použít s každým šamponováním, masíruje jej do kořenů a přidržuje asi 5 minut. Vypláchnout.

Šampon dokonale pěnuje! Několik kapek stačí k umytí vlasů.

Používám to několik měsíců, abych byl upřímný, čekal jsem více.

Mé hodnocení k němu je obvyklým šamponem na vlasy, nemá vliv na ztrátu a zesílení žárovek, přestože tento šampon trvá 5 minut před vypraním...

Navíc je to první šampon, který mi sušil vlasy, když jsem je otíral ručníkem, na dotek jsem měl vlasy jako brusný papír. Žádný šampon nevylévá vlasy tak špatně, i když vždy používám šampon SOLO bez balzámů na vlasy...

Vlasy ze šamponu rychleji nezvyšují tuky, plus. Při 2 promývání vypláchnou olejové masky!

Ale pokožku hlavy po použití šamponu je trochu svědí a svědí, to se nikdy nestalo

Všechno, co bylo získáno přepracováním, vysušilo!

Samozřejmě, to vše je obnoveno stejnými maskami z olejů, ale proč koupit šampon, takže po něm obnovit vlasy.

Neodpovídám šampon, pro mě se to v historii šamponů ukázalo jako nejhorší! Zde je takové zklamání

Samotný případ, kdy šampon nejen nesplňuje sliby, ale také kazí, co bylo tak těžké dosáhnout!

Dívky, pokud opravdu chcete bojovat se ztrátou, nevěřte, že vám pomůže nějaký šampon z lopuchu a cibule! Zde potřebujeme integrovaný přístup!

Recenze Balsam 911 Cibule

Vzhledem k tomu, že jsem velmi opatrný ohledně výběru šamponů a dalších produktů pro péči o vlasy, pak mohu říci dobrý dojem z obvyklého balzámu na vlasy.

V této fázi obnovuji vlasy, které v té době trpěly chemickou expozicí. Obecně si nemám koupit žádné balzámy, abych nepoškodil vlasy, protože se stále bojím, že všechny mé práce budou marné (dělám samy masky na vlasy), není známo, co je v kompozici, i když je napsáno dobře. Ale ten ten si stále koupil.

Zde jsem napsal recenzi o šampónu, který používám před použitím tohoto balzámu. Stejné složení je důležité.

Před šamponováním používám vlastní masky, pak šampony a balzám.

Ale i když nemám masky vlasy při omývání a po vysušení velmi hladké. Nemohu dostat dost. No, vlasy samozřejmě svítí, mají zdravý vzhled. Příjemná vůně. Na dlani potřebujete poměrně trochu peněz, protože je rozloženo dobře po celé délce malým množstvím.

Nedávno jsem objevil perfektní šampon, který skutečně snižuje ztrátu vlasů, jeho jméno je "ONION". Rozhodla jsem se zkusit vlasový balzám z této série. Tato série 911 se prodává pouze v lékárnách, ale ne v každé lékárně. Hledal jsem Lukovský vlasový balzám v lékárnách ve městech tak dlouho, že jsem se rozhodl koupit online lékárnu "Lékárna. ru.

Používal jsem to, jak je napsáno v pokynech - nasycené vlasy se nanáší na několik minut a pak se odmyjí. Balzám na vlasy má příjemnou vůni a barvu - bílou.

Spotřeba je poměrně úsporná.

Po použití balzámu se vlasy začaly hřebovat lépe. Při použití se šamponem "Cibule" zůstávají vlasy na hřeben mnohem menší. Obecně jsem rád! Koupím víc!

Dobrý den všem!
Nedávno jsem napsal recenzi na šampon 911 "Cibule", který se mi líbil, a dnes chci napsat o balzám stejné série, kterou jsem se také líbil.

Objem pouze 150 ml, ale dost dlouho na to. Používal jsem ho týden, strávil jsem jen jednu třetinu.

Chci jen odpovědět na otázku, která se často ptá - o vůni. Balzám jako šampon má spíše příjemné a vůbec vůni cibule)

Na prodej balzám na vlasy 911 "Cibule" výhradně v lékárnách, cena od 130 do 150 rublů. Balení standard pro balzám a šampon, téměř nic se liší od sebe. Na balení si můžete přečíst všechny užitečné informace o balzámu a jak ovlivňuje vlasové a vlasové folikuly. Složení tohoto balzámu obsahuje stimulátory růstu rostlin, které pak vedou k normálním metabolickým procesům a posilují vlasové folikuly. Není divu, že mnozí lidé říkají, že ošetřují vypadávání vlasů pomocí gargle s odvarem plevy z luku. Odvar - účinná věc, jen se zhoršuje instalace - je těžké ji následně vypláchnout.

Samozřejmě doporučuji, účinnou metodu v boji proti vypadávání vlasů. Pomáhá. Množství ztracených vlasů se třikrát snížilo a to je dobrý výsledek po třech týdnech použití - dva týdny používání šamponu a jednoho balzamu = šampon.

Cibulový šampon 911 - My Cibule Rescue

Problém vypadávání vlasů byl vždy pro mne aktuální a po porodu se to dvakrát zhoršilo. Vlasy se rozpadaly jen na kusy. Již neexistovala žádná síla, která by hledala vhodný prostředek - většina vyzkoušených značek vůbec nepomohla. Některé z nich dokonce přinesly zvláštní efekt - vlasy po umývání se staly lepkavými, jako by byly lepené. Říká se tomu, řešíme to radikálně - vypadni? Lepidlo! Tato možnost mi připadala nepříjemná najednou - když mi někdo náhodně prochází vlasy a cítí tuto lepivost. Myslím, že o tom ten muž bude o mně později myslet. Celkově to bylo stále tam a já pokračovala ve sbírání zbytků vlasů z podlahy po škrábání každé ráno.

A když jsem šel do lékárny, nevzpomínám si, proč a mé oči upadly na polici se šampony. Cibulový šampon 911 je zajímavým jménem, ​​zdá se, že 911 je záchranná služba? A tady šampon? Po přečtení obalu jsem pochopil. Výrobce ujistil, že šampon pomůže zabránit vypadávání vlasů, zlepší jejich růst, stav jako celek, obnoví celou délku a zmírní lupy. Dobrá série slibů, jsme už vědci, takže jsem je nejprve vrátil na police. A pak jsem si myslel... no, co ztratím, kdybych to zkusil v akci? Horší je nepravděpodobné, že se stane. Jinak bych byl jako vtip o Babě Jágovi, která měla tři vlasy a myslela si, jaký účes by měl udělat. Cena cibulového šamponu 911 byla jen 100 rublů, takže jsem si bez jakéhokoli výčitku svědomí koupil jednoho kopíra a tiše odešel domů.

Doma jsem se rozhodla přečíst recenze o cibulovém šampónu 911. Všechny byly pozitivní a já jsem dokonce proklouzl v lítu naděje... Ale rychle jsem to zhasl, protože pro mě je objektivní názor nad subjektivním - budu rád, až to uvidím. Pak na mě zazářila - cibule! Cibule bude cítit takhle! S opatrností otevřel láhev... Vůně není cibule, ani příjemná, jemná. Dobře. Rozhodl jsem se, že to tu noc.

A tak, okamžik testování cibulového šamponu 911. Vůně, jak jsem řekla, byla docela příjemná, nenápadná. Aplikováno a pěna skvěle! Ale já stále mýdlo ovládání, podruhé - zvyk. Je vypláchnut bez problémů. Hooray a žádná lepkavost! Zatím jsem šťastná.

Po vysušení vlasů jsem se rozhodl, že si budu chrlit vlasy. Zdálo se mi, že vlasy na hřebenu zůstaly opravdu méně. Ale vím, že poprvé neexistují takové zázraky. I když... Není náhoda, že jsem v ten den chodil do lékárny. Používal jsem cibulový šampon 911 po dobu jednoho měsíce. Našel jsem jen jedno mínus - po měsíc jsem neměl dostatek šamponu. Vzhledem k nízkým nákladům a vyřešenému problému si myslím, že to není tak velká vina.

Šampon 911 "Cibule" - recenze

Negativní recenze

Nevýhody: způsobují lupy, kapaliny a nehospodárné

Na pozadí jarní avitaminózy bylo rozhodnuto koupit cibulový šampon z roku 911. Nákup v lékárně stálo 120 rublů na 150 ml. Testovaný týden. Vůně - ne cibule, normální, příjemná, jako běžný šampon. Konzistence je tekutá. Neeconomický. Pěna se dobře omyla. Po použití nejsou vlasy objemné, mírně suché. Přestal jsem ho používat. po tom, co se objevila jemná lupa. Pár měsíců prošla a rozhodla se znovu použít, ale po opláchnutí se objevily lupínky. Výsledkem je, zda tento šampon nevypadl a neuznal, ale lupy je určitě.

kožní svědění, nezhoršuje ztrátu vlasů, vysychá vlasy, vypadá lupy, vlasy se zamotávají

Dobrý den)

Po přečtení recenzí se rozhodlo koupit v lékárně tento cibulový šampon pro vypadávání vlasů a plešatost. Bylo to levné 115 rublů.

Mám takové problémy s vlasy: nadměrná ztráta a okamžitý výskyt lupů (ať se okamžitě objeví, nebo do konce týdne), pokud šampon nesedí.

Moje vlasy jsou jednou týdně. Čistota se udržuje po dlouhou dobu, 5-6 dní (opět za předpokladu, že šampon je vhodný).

Teď řeknu o šampónu.

Šampon má vodnatý průsvitný konzistence, a to i při malém množství, který dobře pěsti, je docela ekonomický. Vůně je příjemná, voní z nějaké léčivé tinktury, vůně cibule se vůbec necítí. Na tomto konci skončili.

Během mytí jsem dostal spoustu vlasů z tvaru, toto množství nebylo předtím, i když jsem je umyl běžnými šampony bez funkce "od pádu ven".

Po vysušení vlasy začaly vypadat jako slaměk, nějaký suchý a bez života. Ačkoli to může být také zásluha balzámové masky z "čisté linie".

A během prvních dvou dnů, při česání, začalo spadat větší množství vlasů než dříve, než byl šampon aplikován.

Otázkou je, odkud je to místo od pádu? V mém případě pouze situaci zhoršil.

Dokonce i poté, co se vlasy šamponů rychle zneutralizují. Vlasy vypadaly asi dva dny čisté, pak vybledly, vyhořely a vypadaly, že jsem je nezmyla víc než týden.

Také na 4. den po aplikaci se začalo svědění, které se vyvinulo na lupy. Myslel jsem, že možná tento efekt je nezvyklý? Nový šampon a to vše.

Ne, rozhodl jsem se opakovat.

Výsledkem bylo ještě horší. Absolutně stejný obraz s vypadáním vlasů, suchostí, znečištěním vlasů, ale se svěděním a lupinami byla horor rovná. Na třetí den se objevila silná svědění po celé hlavě, objevila se lupy, mnohem víc. Podél linie vlasů se na několika místech objevilo zarudnutí a svědění. Bylo to jako alergie.

Zde je takový žalostný výsledek (

Pro mne se tento šampon skládá ze břehů, a tak jsem doufal, že to pomůže vyřešit můj problém.

Nechápu, jestli jsem alergický na nějakou složku farmaceutických šamponů, nebo tento šampon obecně nepřichází ke mně. Předchozí neúspěšný lékárnický šampon byl toto: "Floresanova kopřiva a chmel" Účinky jsou velmi podobné. Po těchto šamponech nechcete více nakupovat šampony v lékárně.

téměř žádný zápach

vysoká konzumace, zmatené vlasy, drahé pro takový objem, malá láhev, mohou se objevit lupy, nezhoršují ztrátu vlasů, neumývají dobře

V práci jsem byl velmi chválen a balzám a šampon. Rozhodla jsem se zkusit. Na první pohled cena nezaujíma - u šamponu 110p v nejbližší lékárně. Ale! pouze 150 ml, což znamená, že trubice je velmi, velmi skromná.

Vůně cibule obecně, ne. Nějaká vůně je neutrální, ale ne tak příjemná. Ale recenze a výrobci slibují silnou hlavu vlasů, což znamená, že je možné trpět zápachem. První věc, kterou jsem si všiml, je to, že od té doby, co se vlasy neumývají, je nutné 2 krát umýt +, aby nasákly vlasy středně dlouhé, to zabere značné množství, protože Nemá moc mýdla.

Okamžitě začala používat balzám "Cibule 911" a vlasy se jí normálně česaly. Ale pak byl balzám u konce a my jsem si umyla hlavu pouze šamponem. Co mohu říct, nic zvláštního. Vlasy průměrného česání, super-lesk a měkkost se také necítili.

po 2-3 promývání mého manžela a já jsem měl lupy. OK, rozhodli jsme se ji použít ještě několikrát, najednou byla kůže zvyklá na to nebo tak něco. Lupiny se však zintenzivnily, ale také k tomu přidaly skutečnost, že se vlasy začaly velmi špinavě znečišťovat, velmi rychle a začaly být mastné, tj. Kdybych si každou další den umyla vlasy, pak po použití šamponu se mi vlasy, které byly promyty ráno, stávají večerní.

Nejvíce se jednalo o to, že když jsem je odstranil, musel jsem umyt další 3 týdny téměř každý den, pak se postupně projevoval. Všichni si všimli i celou rodinu.

Zatímco sama o sobě používala, ne moc, asi měsíc, ale nevšimla si, že její vlasy se začaly plazit alespoň o málo méně, nebo některé nové rostly.

Obecně platí, že může být vhodné pro někoho, ale moje rodina se nehodí a vzhledem k její ceně je to dvojnásobně urážlivé. Vrátil se k dobrému starému Agafiyovi za 85 let na 350 ml.

Pravděpodobně vzít v úvahu mnoho dobrých recenzí, šampon jako loterie - který je dokonalý a kdo by ublížil

špinavé vlasy na druhý den, svědění, malé obaly, vlasy začaly vypadávat, nepříjemný zápach

Stejně jako všechny dívky, samozřejmě, sní o krásných vlasech. Otázky týkající se výrobků pro péči považuji vážně.

Viděl jsem tento šampon v lékárně. No, myslím, že jakmile lékárna a dokonce i vitamin, musíme vzít!

Cena za balíček je relativně malá: 123r. Obal je však méně v porovnání s šampony na skladování. Kromě toho se šampon i balzám konzumují dobře, ne velmi ekonomicky. No, tyhle věci, pokud byl jen dobrý nástroj. A podle hodnocení je prostě plný vitamínů

Použijte Šampon transparentní barvy. Vůně opouští mnoho. Konzistence je tekutá.

2krát si omyji hlavu šamponem: špína, mastnota, stylingové výrobky jsou poprvé omyty a šampon vykazuje své příznivé vlastnosti již podruhé. To se týká všech šamponů, nejen to. Tak dobře si umyjte vlasy. Při prvním mýdlení se náš vitamínový šampon nejedná velmi dobře: nevyperuje vlasy dostatečně, nepenuje dobře, takže je musíte vyčerpat. Podruhé vypláchne zbytky znečištění a pěny, z nějakého důvodu mnohem lépe. Po umytí jsou vlasy těsné, velmi zamotané.

Efekt. Nikdy jsem si nevšiml žádného super-lesku, zvlhčující, změkčující, a jen některé změny směrem ke zlepšení, po použití těchto šamponů a balzámů. Ale po první aplikaci jsem si všiml, že moje hlava začala svědit. Rozhodl jsem se přestat používat, náhle zázračné vlastnosti se nezobrazí okamžitě. Ale s každým používám tvrdší hlavu, moje vlasy začaly rychle narůstat a zanechávají světlou hlavu. Jo, to není to, co jsem očekával od šamponu lékárny, ne, to ne.

Není zde nic víc než jedna hvězdička: to voní špatně, špiní se špatně, zpěší se špatně a dokonce i po nanesení balzámu z téže série jsou vlasy tvrdé a dobře se nekombinují. Také způsobuje svědění a vypadávání vlasů. Zde je takový lékárnický šampon.

cenově dostupné

neviditelná účinnost, špatná pěna, zvláštní vůně

Co se týče problematiky vypadávání vlasů a obnovy stávajících, rozhodla jsem se jednat komplexně. Byla otázka výběru šamponů. V lékárně jsem viděl vitamín,

jehož účinnost potvrzuje Ústřední klinická nemocnice Ruské akademie věd. A cena je hezká. Jako součást - vitamíny B3, B5, B6, E a C. Zdraví, a dokonce i vrací lesk a zdravý vzhled. Zároveň získává a balzám. Zklamání však čekalo. Chcete-li umýt vlasy vyžaduje spoustu šamponu. Ale to není tak špatné. Již v procesu praní není přidána ani lehkost ani hedvábnost. Pocit, že vlasy jsou jemně ošetřeny brusným papírem. Nepomáhal a klimatizace.

Nakonec - šampon jako šampon. Něco se snižuje, ale rozhodně nic nepřidá. Nebyl přidán slibný lesk ani zdravý vzhled. Po umytí byl česání (až po lopatky) poměrně obtížné. Obecně doporučuji, abyste vyzkoušeli něco jiného. A pokud potřebujete nástroj s vitamíny, je lepší přidat k masce a / nebo oleji. Navíc doba expozice je delší a samotná "užitečnost" proniká do vlasů bez syntetických přísad.

Nevyřešil jsem můj hlavní úkol při posilování vlasů - účinek byl nulový;

Jednou jsem četl recenze o cibulovém šampónu z řady 911+ od ruského výrobce Tvins Tek. Dokonce i nějaký dojem na některé recenze. A ona si koupila totéž - v našich lékárnách je dostatek odrůd produktů této řady.

Šampon se nazývá "cibule". Od vypadávání vlasů a plešatosti. 911+

Zní to velmi slibně. Ačkoli nejsem plešatý, problém ztráty vlasů pro mě byl vždy relevantní v menší či větší míře. Neříkat, že oni sypyatsya každý den, ale zejména po umývání.

Nejdřív jsem si koupil jednu lahev. Dávkování malé - 150 ml, balený šampon v krabici.

V procesu používání jsem se rozhodl koupit další láhev, abyste viděli výsledek, ale stále ještě nestačí 150 ml.

To bylo téměř před dvěma lety. Pak jsem strávil obě láhve šamponu.

A jaký je výsledek? A to vše bez změn.

Použijte šampon na vlasy podle návodu k použití, držte jej na hlavě asi 5 minut.

Ale posilování vlasů nemá žádný vliv.

Šampon je téměř bezbarvý, průhledný, gelová konzistence. Stlačila poslední kapky z láhve, která zůstala na dně.

Vůně je jemná, lehká, mírně příjemná - nebudete slyšet žádné odstíny cibule, pokud najednou někdo myslí, že by měl cítit cibulí, ale ne.

Kompozice obsahuje extrakt z cibule, stejně jako celý komplex dalších rostlinných extraktů.

Šampon zpěňuje normálně, hlavu vyplachuje, ale musíte ho nalít více v ruce, tok není příliš malý.

Na základě mé osobní zkušenosti nevidím žádný důvod k tomu, abych to doporučil, protože můj účinek byl nulový - vypral jsem špinavou hlavu a my jsem ji umyla. Žádné další.

Vzhledem k jeho náklady na takový objem (před 2 lety na 150 ml cena byla 150 rublů), a jeho sliby - konec konců, on se specializuje na vážný problém, nebudu poradit. Vzhledem k tomu, že obvyklý šampon lze nalézt hodně za příjemnější cenu.

Dobře propláchnou olejové masky

Vyschne, vyplachuje, nedokáže vyrovnat se ztrátou vlasů

Domácí cibulové masky jsou velmi cenné v péči o vlasy, ale ne každý dokáže vydržet tento zápach, který vás jen pronásleduje. Proto jsem chtěl najít něco podobného mezi lékárnami pro vlasy s jemnější vůní. Poté, co jsem četl tónu věcí o 911 cibulovém šampónu proti vypadávání vlasů, šel jsem do lékárny.

Na zadní straně lahve obsahuje obecné informace o šampónu, jeho působení, způsobu použití a kontraindikaci:

První věc, kterou si všimnete, je čerstvý pach šamponu, bez jakéhokoli náznaku cibule. Látka je transparentní barva, střední hustota. Dobře umýt, tvoří hustou pěnu.

Umyjte si vlasy, dokud nevytrhnou, nemám rád podobný účinek a pokud nepoužíváte balzám / masku na délku vlasů, pak šampon bezohledně vysuší. Ačkoli výrobce slibuje, že "přírodní výtažky, které jsou jeho součástí, poskytují další výživu, ulehčují sucho, zabraňují rozbití vlasů. Šampon poskytuje jemné čištění bez narušení přírodní rovnováhy a zdravý lesk vlasů." Ale tady je velmi dobré umýt olejové masky tímto šamponem! Nezaznamenala jsem žádné zpevnění vlasů, vypadají ve stejném objemu jako předtím, než používají cibulový šampon! Zázrak se nestalo. Šampon proti lupům nezpůsobil a díky za to)

Spolu s tímto šamponem jsem použil Bielitu Dr.Hair péči o Anti-Hair Loss Serum, aby dosáhl maximálních výsledků, což se ukázalo být bohužel také jako dudlík.

Ale nezapomeňte, že to všechno je individuální a skutečnost, že člověk nesedí, druhý dá dobrý výsledek! Děkuji vám za pozornost)

levnější, vlasy jsou hladké, poslušné, lesklé

všechny barvené chemikou

Teď jsem začal lépe sledovat a starat se o vlasy, pokožku, snažím se zlepšit stav vlasů, zacházet s nimi a očistit kůži. Jsem nakloněn k přírodním produktům s přirozenými kompozicemi, které nejen neškodí, ale také prospívají vlasům.

Tento šampon je proto, že je považován za léčivý (alespoň to je považováno za a bylo ho chváleno. Koupil jsem ho, byl jsem rád, že jsem našel něco přírodního, ale bohužel, ukázalo se to být špatné.

Samotný šampon je v plastové lahvičce, k němu je připojen abstrakt a láhev říká aplikace, složení. Objem 150ml.

Transparentní barva, tekutá konzistence.

Na první pohled je všechno v pořádku: po umytí tímto šamponem se vlasy stávají velmi uklidňujícími (navzdory skutečnosti, že moje kudrlinky jsou velmi silné a je obtížné je dokonce i hřebenit!) drsný jako kdyby ne, vlekl!

Všechno je v pořádku, ale je tu jedno! Velmi důležité! Konkrétně složení šamponu! Má laurylsulfát! A to je taková škodlivá složka pro šampon! A hodně jiné chemie (nyní bohužel nemohu seznam všech součástí).

A tento šampon se nazývá léčivý! Ale co je to léčivo, jestli je v tom tolik chemie? On poškozuje víc než dobré! Nechci to už brát a tento šampon nedoporučuji nikomu!

Chovám tyto 2%, nenašel jsem pro pozitivní vlasy nic zvláštního. Měla jsem kopřivu.

Neutrální recenze

Výhody: k dispozici, posiluje kořeny s lehkou ztrátou, cena je úsporná a snadno ovladatelná, efektivní

Nevýhody: zvyšuje lupy

Dobrý den!

Chci vám říci o šampónu z vypadávání vlasů a alopecii 911. Koupil jsem ji v lékárně za více než 100 rublů. Dokončila jsem poloviční láhev a odmítla používat tento výrobek. A tady je důvod, proč: pokud máte lupiny, je lepší nechat vůbec tento šampon koupit. Protože z ní se lupy stane třikrát víc a pokožka hlavy se hodně spouští, dokonce se to stalo, že jsem se chrlí k krvi. Poprvé jsem koupil tento šampon proti lupům, zatímco všechno se mi líbí.

Pokud jde o výsledek slibovaný tímto způsobem, je to. Vlasy opravdu klesají méně.

Z výhod můžu rozlišit nízké náklady, efektivitu, dostupnost (k dispozici v každé lékárně), pohodlnou láhev, příjemnou vůni bylin (a nikoli cibule!).

Pouze jedno mínus, ale byl to on, kdo mi přiměl přestat používat šampon 911. To je obrovský nárůst lupů.

Doporučuji Vám tento nápravný prostředek? Pokud nemáte lupy, pak ano! Doporučuji bez zbytečného odkladu. Ale pokud máte lupy, pak ne. Nepoužívejte vůbec!

Zamyslete se sami, rozhodněte se sami.

přírodních rostlinných extraktů v kompozici

vysoká spotřeba, špatně umýt

Koupil jsem ji, protože je to "cibule". Jen si nezkráchejte ironie - vím, že cibulová šťáva je v ní méně než kočka volala, ale.. co když. alespoň výňatek, může jíst?. protože cibule jsou nejúčinnějším prostředkem pro plešatost a růst vlasů. A protože čerstvá cibulová šťáva není vždy vhodná pro použití kvůli korozivnímu zápachu, šampon s názvem "Cibule" by měl být velmi užitečný. No, alespoň pro sebe-návrh. Umyjte si hlavu a představte si, že cibulovou šťávu třít.)))

Takže se setkat s mým "fu", protože ani šampon, ani jeho jméno, ani sebepoznání mi nepomohlo (zřejmě nejsem psychický)

  • Šampon způsobuje, že vlasy jsou velmi tenké a pokud není také tlusté, což je logické (lidé většinou se vzácným vlasem používají šampony proti vypadávání vlasů a plešatosti), pak po umytí je obecně katastrofa. Sladká hlava a tenké rampouchy namísto vlasů! Podíváte se do zrcadla a téměř plakat. Co jste udělal, Chipollino? Možná je to kvůli lopatkovému oleji v kompozici.
  • Zvyšuje mastné vlasy. Znovu, pravděpodobně kvůli olejům v kompozici. Do konce následujícího dne jsou vlasy upřímně mastné. Pravděpodobně budete muset každý den umýt vlasy s tímto šamponem. Kromě toho je láhev malá - 150 ml a tato cibule stojí 200 rublů.
  • Špatná pěna, takže se rychle spotřebovává (což je pro mě spíše plus, opravdu jsem chtěl, aby to skončilo rychle))
  • Aroma není nikdy cibule, průměrná vybavenost.
  • Barva je průhledná, může se objevit mírně nažloutlý odstín, pokud se podíváte pozorně.

Moje vlasy s tímto Chipollinem se nepřálo. Pravděpodobně proto, že on, tak obohacený o oleje, je vhodnější pro lidi se suchými vlasy.

Vůně, lopuchový olej.

Ne úplně eliminuje vypadávání vlasů, vlasy se těžko hřebčí.

Dozvěděl jsem se o šampónu 911+ "Cibule" z pozitivních recenzí mých přátel, protože se už dlouho nemůžu zbavit vypadávání vlasů, rozhodla jsem se to zkusit. Koupil jsem ho v lékárně, stálo to asi 120 rublů. Do láhve o objemu 150 ml. Cítila, že její vlasy budou cítit jako cibule, ale jak se ukázalo, tam vůbec necítila cibule, vůně je docela příjemná, vylučuje některé bylinky, myslím, že to je kvůli lopuchovému oleji, který je přítomen v tomto šampónu.

Barva šamponu je téměř transparentní, s lehce nažloutlým nádechem. Zprostředkuje pěnu mediky, je dobře vymyt, vlasy po vůni dobře, ale je velmi obtížné hřebenit, pocit slámy na hlavě, proto spolu s ním je lepší použít cibulový balzám od tohoto výrobce, existuje.

No, o hlavní věc, po použití po dobu 2 měsíců se ztráta vlasů postupně snížila asi o 50% a ne více, ale chtěla bych najít lék, který by mě úplně zbavil tohoto problému, proto bych tento šampon nedoporučoval, protože se mu podařilo pouze polovinu svého hlavního úkolu.

Měkké vlasy, výrazný lesk.

Dobrý den.

Vzpomínám si, jak strašně vypadaly vlasy, když jsem si přečetl recenze o všech těchto cibulových šamponech, rozhodl jsem se zkusit, o které jsem se jen pokusil. Tak jsem koupil pro 120 rublů tento šampon v lékárně. Rozhodla jsem se, že si mám vlasy umyt, šampon nezmrzne a vlasy po něm také zesládají a udržují se v čistotě déle. Pěna dobře a snadno umýt pryč. Ale víte, ze vypadávání vlasů, bohužel tento šampon nepomohl, a dokonce jsem ho umyla úplně a ještě žádný výsledek. Ale viditelně jsou vlasy po hedvábí a lesk se trochu objevují.

Obecně se k němu přiblížil na jiné úrovni, ale nepomáhal se ztrátou vlasů.

Pozitivní recenze

A já jsem velmi spokojen s šamponem Onion 911 s červeným pepřem, pomohlo to velmi dobře, když se vlasy začaly vypadávat. Ze série šamponů ho vybralo 911, protože vím, že cibule a papriky byly vždy používány proti vypadávání vlasů. Šampon jsem použil dva měsíce, ale mám rád výsledek. Hlavní věc pro tuto dobu je to, že vlasy se zpevnily a přestaly vypadávat, a zdá se mi, že se staly ještě trochu silnějšími.

Ano, šampaňská cibule 911 pěna špatně, ale také obsahuje více přírodních složek, ale pro mě to záleží na tom, že můj měsíc vlasů, vlasy spadlé do svazků se zastavily, ne okamžitě, ale za měsíc ano, opravdu

Já jsem cibule 911 a tato série nemám ošetřovat poprvé vlasy, zvláště v zimním období, oni se zlomí, suchý, nemají dostatek vitamínu a moje vlasová ztráta začíná. Začnu kurz za měsíc. Během této doby vlasy získávají sílu, křehkost a ztráta ztrácí, vlasy se mi zdá, naopak, aby se začaly zlepšovat.

Na radu kamaráda koupil cibulový šampon a cibulový balzám. O měsíc později se jejich použití vlasů zastavilo natolik, že vypadlo. Navíc jsou mnohem silnější a zdravější. Pokud se někdo obává o vůni, nebojte se)) Neexistuje cibulový pach, šampon je vhodný k pěnění a snadno se vypláchne.

Právě skončilo pomocí šampónu Onion911. Měsíc pro ztrátu vlasů. Výsledek není okamžitý, ale velmi dobrý. Na konci použití jsou vlasy dokonale zesíleny. Hřeben je téměř čistý, nemusíte si denně vybírat vlasy. A obecně se mi líbí stav vlasů. Šampon rád. Dobrý výsledek.

Používám cibuli na ztrátu vlasů 911, používám každý rok jaro na několik let, to je období, kdy vlasy oslabují a potřebují péči. Cibule v mé oblasti měsíce a vlasy výrazně méně vypadnou vypadají lesk a hedvábné vlasy. Jsem potěšen výsledkem.

Mohu jen říci dobré věci o cibulovém šampónu 911, obnovuje vlasy dobře, ztrátu vlasů je snížena, jeho malá nevýhoda spí špatně, ale je to proto, že je přirozený a neobsahuje chemikálie.

Používám tento šampon asi rok, mohu říci, že jsem spokojen se svým účinkem na vlasy. Žádné nepříjemné chvíle, po umývání hlavy nedojde, vlasy jsou zdravé a lesklé. Velmi dobrá pěna, spotřebovává ne moc, příjemný zápach. V tuto chvíli ji nezměním.

Často používám cibulový balzám 911, koupím je pro stejný cibulový šampon. Kvalita nástrojů je vynikající, vzájemně se doplňují. Šampon je skvělý na umývání vlasů a balzám hydratuje, vyživuje a vyživuje je. Výsledkem je, že po umytí vlasů je světlá, vzdušná, hedvábná, není suchost a křehkost. Ale když ji používám pravidelně déle než měsíc, všechny problémy s vlasy zmizí.

Vlasy jsou velmi nezávidné s nedostatkem vitaminů, cítím to na jaře, vlasy začínají vypadávat silně, suché a křehké, pak jsem zachráněn lopuchovým olejem a cibulovým šamponem 911 na kapuci cibule. Vyživuje a obnovuje poškozené a spící žárovky, vlasy září, odtrhávají a vlasy začínají spadnout méně za měsíc.

Cibulový šampon je jen záchrana mých suchých a křehkých vlasů. Po zimě byly vlasy naprosto potíže, a proto jsem se rozhodla, že na radu kamaráda koupím Cibulový šampon 911. Za měsíc užívání se mi podařilo zcela obnovit vlasy a přivést je do dobrého stavu. Levný šampon a chlad.

Koupil jsem šampon na cibuli pro mámu a pak jsem se rozhodl vyzkoušet to sám a výsledek se mi líbil. Zejména protože tato série 911 má mnoho dalších šamponů a balzámů. Jsem zcela spokojen s kvalitou produktů Twins Tac a cena je dobrá, je škoda, že tak malý objem může být proveden a bylo provedeno více.

Používám cibulový šampon 911 ze ztráty vlasů téměř měsíc. Z nenákladných šamponů je to docela efektivní, obnovuje poškozené žárovky, vyživuje vlasy, dodává jim lesk a pružnost. Trochu se pěnou, ale není to problém, necítí. pro mě hlavní věc je, že vypadávání vlasů se snížilo

Používám šampon pravidelně. A výsledek byl velmi spokojen. Manžel dokonce začal umývat. Vlasy vypadají víc než obvykle. Řeknu, že až po měsíci použití je výsledek znatelný. Vlasy méně vypadnou. Objeví se lesk a pružnost.

Použitý šampon byl potěšen. Po narození vypadly vlasy silně. Samozřejmě, přidal jsem do mycího roztoku vitaminy, v komplexu se mi to líbilo. Moji přátelé a my jsme se umyl, neslyšeli žádné stížnosti. Je dobře omyta, trochu pěny a vůbec necítí jako cibule, jak se mnoho bojí.

Líbí se mi cibulový šampon 911 pro plešatění. Vlasový lesk, stali se velkolepějšími. Je dobře umyt, nemá vůni cibule. Používám téměř měsíc

přírodní rostlinné výtažky v kompozici, normální cena, nezasychá moc, snižuje ztrátu vlasů, čistí dobře

malá láhev není velká

Dobrý den, drahí čtenáři! Dnes se chci s vámi podělit o přezkoumání nákupu a využití osobních zkušeností s šamponem "911 Cibule" proti vypadávání vlasů a plešatosti. Nedávno, jak jsem předepsal ošetřující lékař, jsem musel vypít hormonální léky a mnozí lidé vědí, že po takovém ošetření vlasy začínají vypadávat. Když jsem se trochu rozesmál na internetu, narazil jsem na tento šampon. Dívky psaly, že je dokonce používají po porodu a spad je zastaven. Stalo se mi to velmi zajímavé a po práci jsem šel do lékárny a koupil tento výrobek. Není to tak drahé, 156 rublů za malou lahvičku.

Výrobek se prodává v krabici, ale její manžel okamžitě vyhodil, a proto nemohl pořídit snímek. Před použitím si pečlivě přečtěte pokyny, které vypadají velmi slibně.

Šampon má příjemnou vůni, spíše rostlinného původu (bylinné) než chemické. Šampon je průhledný s lehce nažloutlým nádechem. Není to zvláště dobré při praní a poprvé jsem vůbec nerozuměl, zda jsem si vlasy aplikoval vlasy nebo ne. Abyste dosáhli dobrého výsledku, doporučuje se ponechat produkt na vlasu po dobu 3 minut. Co jsem udělal. Je perfektně propláchnutá z vlasů a bez zbytků vůbec.

Nevýhody lze připsat pouze tomu, že se vlasy musí každý den umýt. Hlava se stává příliš mastnou.

Závěr: po použití tohoto šamponu mé vlasy přestaly tekoucí, získaly přirozený lesk.

Poradil bych tento šampon.

přírodní rostlinné výtažky v kompozici, levné, snižují ztrátu vlasů

Dobrý den Za prvé, jsem chlap a mé vlasy vypadaly. Jsem jen 22 let a stejně jako mnozí z kluků bych nechtěl v budoucnosti ztratit vlasy na hlavě. Když jsem rozhodla, že se akce nezdržuje, šel jsem do lékárny, abych získal nějaké prostředky, a narazil jsem na přehlídku s šampony o objemu 911. Okamžitě mě přitahovala jejich vysoká cena a velký výběr.

První šampon této značky, který jsem koupil, byl jen cibule. Šampon byl velmi snadno aplikovatelný, namočený, čekal tři minuty a umyl pryč. Pokud je to potřeba, můžete postup opakovat. Měl také spíše příjemnou vůni, kterou jsem nečekal na základě svého jména.

No, pokud jde o výsledek přímo. Moje vlasy se nestaly velkolepějšími, ale ztráta začala klesat a asi za měsíc se téměř úplně zastavila. Závěr je velmi jednoduchý, pokud chcete koupit levný a účinný prostředek proti vypadávání vlasů, pak neváhejte vzít cibulový šampon 911.

vitaminizes vlasy, cenově dostupné, dobře myje

Zkušenosti s použitím:

Cena:

Při hledání dokonalosti jsem koupil tento vitaminový šampon, protože cena je rozumná (asi 120 rublů). Koupil jsem ho v lékárně, naláhnul nápisy o přítomnosti vitpminů (B3, B6, B5, E, C).

Obal je malý, lehký, vhodný na cestu nebo ve sprše posilovny.

Otevíráte víko a cítíte vůni vitamínu C, lehké nenápadné vůně dětství! Šampon je průhledný, není příliš hustý, měkký pěn, ale vlas dobře promyje.

Nenašel jsem žádný zvláštní efekt, ale nebylo tam žádné silné nepohodlí, měl bych pěnu silnější a bylo by to skvělé. Myslím, že budu koupit něco jiného.

Výborný výsledek s pravidelným používáním

Neinvestujte v televizi

Po těhotenství začaly vypadat vlasy. Při mytí a opláchnutí leželo přímé vazby. Bála jsem se pít vitamíny, když jsem kojila.

Pivovarské plevele a umytí jim hlavu, prostě neměli čas udělat masky. A pak jsem nějak šel do lékárny a řekl lékárníkovi o svém problému. A poradila s tímto šamponem. Upřímně řečeno, nevěřil jsem tomu, ale rozhodl se to zkusit.

Navíc je kompozice velmi dobrá: cibulový extrakt, lopuchový olej atd. A cena je jen 125 rublů. pro 250 ml. Obecně vzala to a nebyla mylná. Po použití prvního měsíce začaly vlasy klesat mnohem méně. A po třech měsících se úplně zastavili. Balzám není potřeba, protože šampon je velmi měkký. Poté, co mu vlasy dobře česaly a mnohem méně zmatené. Vůně je velmi příjemná. Je škoda, že není inzerována v televizi, mnozí prostě o tom neví.

Vůně dobře, snadno se vypláchne, vlasy se dlouhou dobu nečistí

Dobrý večer! Cibulový šampon 911 mi doporučil můj přítel, když po porodu začala vypadávat vlasy, využila to a výsledek na obličeji, po měsíčním kurzu se objevila nová kadeřnice a začaly padat mnohem méně. Na podzim jsem se potýkal s problémem vypadávání vlasů, rozhodl jsem se to vyzkoušet a cena se mi také hodila na 150 rublů. Obvykle jsou superfoodové šampony velmi drahé a jejich účinky jsou nulové.

Výsledkem bylo, že skutečně vypadaly vlasy méně. Pro mě je důležité, aby po vymytí vlasů vykřikla, takže ne všechny šampony jsou pro mě vhodné, ale po 911 šamponu se třpytily, objevil se hlas. Šampon velmi pěkně voní. Vlasy se dlouhou dobu nečistí. Pokud se podíváte na kompozici, pak existují přirozené komponenty, samozřejmě nemůžete bez chemie, ale kompozice je stále dobrá. Stále používám tento šampon už rok, velmi šťastný! Drahé dívky, velmi vám to doporučuji, nebudete litovat! Ale pokud se někdo nezapadá, nezoufejte, nezapomeňte, že jsme všichni jiní a také struktura vlasů! Dobrou noc!

Vlasy nevypadají, nízká cena

Používám přístroj 911+ mnoho let. Opravdu se mi ukázalo jako záchranná služba pro tenké vlasy, které také začaly vypadávat. Je také radost, že tyto šampony jsou nejen účinné, ale také levné.

Zkoušel jsem různé způsoby a metody vypadávání vlasů, včetně lopuchového oleje a všech druhů masky, ale viděl jsem skutečnou pomoc až po zakoupení tohoto šamponu.

Mám rád efekt, který se děje s vlasy: stává se načechraný a dobře umytý. Je skvělé, že nákup tohoto šamponu nevyžaduje žádné zvláštní investice.

Vlasy opravdu přestaly vypadat, ne tak jako předtím. Cibulové šampony, a to jak jen cibule a cibule s výtažkem z kopřivy, se ukázaly být zvláště dobré.

Tento konopný šampon posiluje vlasové folikuly tak dobře, že vlasy jsou nyní velmi silné a úplně přestaly vypadávat.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Používám tento šampon a balzám asi měsíc. Předtím vypadaly vlasy čtvrtého měsíce strašně. Někde po 4-5. Aplikaci vlasů začalo vypadat během mytí 3krát méně (po prvním - spadl hodně). Nyní je vše v normálním rozmezí)) Takže jsem rád, že ji používám dále a radím vám, abyste to vyzkoušeli)) A mimochodem, to voní hezky.

Snažil jsem se a cibuli jsem opravdu ráda 911. Je pravda, že jsem koupil extrakt z kopřivy a mohu říct, že mé vlasy jsou mnohem zdravější a silnější. Méně vypadněte, ačkoli navíc nic neuděláte, s výjimkou praní s cibulovým šamponem!)

Šampon Neutral 911 dokonale sladil vlasy. Jsou kombinovány, mastné v kořenech, suché na špičkách, takže po tomto šamponu se tento okamžik změnil, nebylo tak výrazné, že tuhost byla příliš suchá. Například rozštěpené konce zmizely a kořeny zůstávají v normálním tvaru mnohem déle. Šampon je také z levné firmy Twins Tak, takže se ukázalo být potěšením použít.

Cibulový šampon způsobený při prvním rozhořčení, nerozuměl jsem, jak si můžete vlasy umyt cibulí. A pak, když přítel vysvětlil, že je prostě s cibulovým výtažkem, ale vůbec vůbec necítil, rozhodl jsem se to vyzkoušet, protože vlasy potřebovaly péči a léčbu. Takže po měsíci a půl jsem si uvědomil, že jsem jim neudělal vlasy, přestali padají, zesílňovali, stali se hustými a živými. A skutečně šampon páchne dobré a velmi účinné. Proto doporučuji všem cibulovým šamponům 911.

Ne prvním měsícem, kdy používám šampony této firmy Twins Tak, teď jsem si právě koupil šampon Vitamin 911, líbí se mi jejich kvalita, zejména s ohledem na nerealizované náklady. Koupím šampon společně s balzám, abych to zlepšil

hřebí si vlasy, protože mám to dlouho Vitamínový šampon dává vlasům sílu, lesk, výživu, příjemnou vůni po umytí, vlasy po dlouhou dobu bez problémů, ztráty a rozštěpení. Moje nejvyšší skóre pro tuto společnost a její produkty.

Pro Více Informací O Suché Vlasy