logo

Šampony Clear vita ABE - recenze

Šampóny Clear vita ABE 7. září 2016

Radím každému, aby to zkusil! Vlasy byly krátké, zlomené, tenké, moje třetí trubice, vlasy samy o sobě nevěděly, na dotek se staly husté, lesklé a rostly jako skoky a hranice, teď jen ty! Děkujeme za nádherný šampon.

Šampóny Clear vita ABE 6. prosince 2015

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Šampon Clear vita ABE 30. listopadu 2015

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

Šampon Clear vita ABE 1. července 2015

Vše Dobrý den, koupil jsem si pak šampon, voní a vlasy vrodk tak dlouho, dokud není Zhirnel, v pořádku, jsem začal hořet tváře Che, jen jsem si to rozmyslel (vzhledem k vodě) byl můj hlavní volba změnila pálení šampon konal, ale nevěnovala jsem jí pozornost, dnes jsem tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla jsem si vlasy, tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasným! to samé šampon neodpovídá! lidé používají s opatrností, mimochodem, že nejsem alergický! všechno zdraví!

Šampon Clear vita ABE 8. června 2015

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Jeho tvář byla červená, krk, ramena, pokožka hlavy. Musel jsem pít superstin. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů.
Mám všechno.

Šampon Clear vita ABE 23. března 2015

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale chvíli trvalo, než jsem odstranila tuto lehkou lupu. Druhý den jsem byla v šoku (nejprve myslel špatně promývá šampon, ale poté, co hledají jen zděšeně - celá hlava byla pokryta lupy, ačkoli v určitém dermobolezni, že vlasové kořínky objevil bílý mastný povlak, a v hlavě tmě několik tisíc stále rovně lopata obrovský. kusy lupy myslel jsem si, že nikdy nevíte, ale opravdu nelze prát - pro podruhé to bylo ještě horší, a došlo k svědění obecně nevědí, jak někdo, ale byl jsem v důsledku rozrušení, protože teď mám opravdu silné lupy, který byl nikdy.. Nevím, co dělat (

Šampóny Clear vita ABE 14. ledna 2015

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Šampóny Clear vita ABE 25. listopadu 2014

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Šampon Clear vita ABE 22. března 2014

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Recenze jsou užitečné? Ano 14 · Ne 0

Šampóny Clear vita ABE 18. listopadu 2013

Když jsem zkoušel tuto šamponku, byl jsem rád, že vůně, mé vlasy nejsou zmatené. Ale po nějaké době po třech měsících začaly vypadat vlasy, a to právě při umývání rukou, a vlasy byly v rukou. Jsem v šoku, teď potřebuji obnovit vlasy a kolik vlasů bude pokračovat.

Recenze jsou užitečné? Ano 18 · Ne. 0

Šampóny Clear vita ABE 17. listopadu 2013

To je jeden z nejlepších šamponů, které jsem použil! Vlasy se naživu, lesklé a zdravé! Svrbení hlavy se také zastavilo))))) Jsem velmi ráda!))))

Recenze jsou užitečné? Ano 39 · Ne 4

Šampóny Clear vita ABE 24. října 2013

Chci se podělit o svou velkou radost. Jsem jedním z těch "šťastných", kteří jsou alergičtí na většinu chemických složek, které se přidávají do šamponů a balzámů. Jak mohu být unaveni, když si mám žvýkat žloutek do hlavy nebo opláchnout octem. Samozřejmě, to vše hodně pomáhá, ale věřte mi, když většina šamponů není k dispozici, začnete tiše nenávidět oblíbené recepty. A radost je, že našla jen velký komplex pro péči o vlasy - Klear Fytotechnologie. V této sérii je šampon a balzám a přišli ke mně! Otázka spočívá v tom, že v něm je spousta přírodních složek a je málo chemie. Vlasový lesk, žádné alergie! Vysoce doporučujeme!

CLEAR vita ABE

Šampony CLEAR vita ABE obsahují inovativní technologii NUTRIUM 10 - komplex vitamínů a minerálů, který zajišťuje výživu do 3 vrstev pokožky hlavy.

Čistý šampon Vita Abe pro lupy pro muže Vědci prokázali, že pokožka hlavy u mužů se liší od pokožky hlavy u žen a je náchylnější k lupinu, oleji a vypadávání vlasů, zatímco u žen jsou lupiny často doprovázeny svěděním a suchostí hlavy.

PRO NUTRIUM 10 pro muže obsahuje 2 účinné látky (Zinc Pyrithione / Zinc Perition a Climbazole / Climbazole), které působí proti lupům, stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro mužskou pokožku hlavy a vlasy.

Vzorec NUTRIUM 10 pro ženy obsahuje aktivní činidlo proti lupům (Zinc Pyrithione / Zinc Perition), stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro pokožku a vlasy žen.

Značka CLEAR vita ABE je dalším inovačním průlomem v oboru péče o vlasy a pokožku hlavy. Je známo, že zdraví a krása vlasů velmi závisí na stavu pokožky hlavy. Nový odborný přístup CLEAR vita ABE je zvláštní péče o pokožku hlavy a její hlubokou výživu po mytí vlasů.

Balsam výživný Clear vita Abe Systém péče o vlasy a pokožku hlavy obsahuje 3 kroky: šampony a kondicionéry pro každý den, výživné masky pro týdenní použití a intenzivní 7denní kurz, který se doporučuje jednou za měsíc. Program vám umožňuje krok za krokem bližší k nejlepším výsledkům a nekončíte - začínáme každodenními základními procedurami, přidáváme jim další péči a využíváme všechny funkce CLEAR vita ABE!

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - recenze

CLEAR

Takový dobrý šampon

Jasná proti lupům a vypadávání vlasů. - skvělý šampon! Bude to víc!

Vhodný šampon pro celou rodinu

Další pěkná novinka

Pěkný šampon s příjemnou vůní.

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů

Příjemná příležitost vyhodnotit šampon

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - doporučuji to všem!

Šampon pro ty, kteří milují vlasy

Velký šampon na vlasy.

Klear - nejlepší značka ve výrobě šamponů!

Děkujeme za skvělý šampon. Šeredně jako kvalita. Ujistěte se, že jste si ještě koupili v obchodě.

Spolehlivá značka, můj manžel se už dlouho líbil.

Děkujeme Vám za příležitost vyzkoušet tento produkt.

Už 12 let používá tento šampon. Pokoušel jsem se změnit a vrátil se mu znovu. Opravdu rád

Děkujeme vám za možnost vyzkoušet CLEAR. Tento šampon mi není vhodný (suší kůži), ale můj domácí použití s ​​potěšením.

použijte tuto značku, opravdu se jí to líbí dobrý poměr ceny a kvality

Položku můžete přidat na kartu Seznam přání.

Chcete-li přidat produkt podle mého přání, musíte vyplnit formulář nebo provést test.

Uložit na mé přání kartu

Po uložení informací o reklamě se můžete vrátit a zobrazit ji později. Povýšení bude ze seznamu vyřazeno po uplynutí doby platnosti.

Nejstrašnější šampon z Clear!

Koupil jsem tento šampon před několika měsíci a použil jsem ho jen třikrát. Zajímalo by mě, proč?
Obecně jsem byl docela dobrý v šamponech této značky. Dokonce jsem se jim líbila. Nyní bych sotva riskovala, že budu koupit ještě jeden šampón a s největší pravděpodobností budu hledat další možnosti pro sebe a tady je důvod, proč:
nic předpovědělo problémy, vzal jsem šampon z police nové řady - "proti vypadávání vlasů", vyplatil jsem a odešel domů. Vzhled šamponu se neliší od ostatních šamponů Klear, s výjimkou pouze barvy obrazu a názvu série.

Tento šampon vlastně opouští nálet! A vůbec. Také jsem si toho všiml náhodou, když jsem se rozhodl nalít trochu šamponu do malé cestovní nádoby. Po vylití šamponu - zůstala stejná plaketa jako na hlavě! Představte si? Sotva jsem ji vypil.. Nenechám doporučit šampon v žádném případě!

Recenze proti šamponu proti lupům pro ženy "ochrana proti vypadávání vlasů" - clear vita abe

Nepřišla jsem - neodstranil jsem lupy, nepomohl jsem na to, abych vypadl, a dokonce i nějaký mastný, ne čerstvý vlas od něj, plus chemický zápach, ale pokud by to nějaký účinek mohl trpět. Já sám nevěděl, proč jsem vzal šampon a balzám z této série, ale pro mě to bylo zklamání.

Mám případ, když se ukázalo, že se jedná o opačný efekt (a také o mého manžela). Při použití tohoto šamponu se naopak objevovaly lupínky.. pokusil se koupit dvakrát v různých časech, takže to není náhoda.

Používám tento šampon déle než 10 let, jediné, co mi vyhovuje. Snižuje svědění a odstraňuje lupy.

Opravdu dobrý šampon, vzal jsem si podle hodnocení, protože jsem se hodně pokusil a nikdo z těch, kteří mi zakoupili, mi pomohl a vzal si profesionální, to se zdálo jen horší, teď je to můj oblíbený šampon, je to poprvé poprvé!

Šampónová monstrum, jen podepsat. Snažil jsem se bagato, ale tylka tsey dopomіg vіd lupi. Koupím.

Během zahřátí začíná lupy. Tento šampon pomohl lupům po několika použití! Ale moje hlava se začala srážet, dokud nedokážu dát úplně dobrou známku, a uvidím, jak to jde. Pěna dobře.

Jediný šampon, který mi pomohl před lupinami. Používám ho více než 5 let. Pokud přecházím na jiný šampon, hlava se okamžitě roztvítí a začne lupy.
Když jsem neměl čas koupit a použít jiný, pak jsem ošetřil lupiny se sulfensovou pastou a pak jsem neměnil šampon)

Můj nejoblíbenější mladík, jediný, který mě zachránil před lupinami. Koupím to jenom

Koupil jsem se asi před měsícem.. Od lupin, musím říct, nešetří. Vlasy vypadají méně než z předchozího šamponu. Vůně se vyslovuje - není tolik lásky. Vlasy běží normálně. Obvykle je běžným šamponem.

Nedávno jsem čelil problému lupů. dosáhl fenoménu tvorby koláčů přímo na čele, což bylo doprovázeno nesnesitelným svěděním. Koupil jsem drahé drogy z lékáren, ale účinek byl jen při užívání těchto léků. Jeden měl jenom umýt vlasy jinými prostředky - a tam byly lupy. Ale nějak se mi tento šampon dostal do očí a já jsem se rozhodl to zkusit) a byl jsem příjemně spokojen s výsledkem) Lupy zmizely se všemi vedlejšími účinky)

Posh, ten jediný, který se hodí a od něj není žádný flush

Šampon z CLEAR vita ABE

Zpětná vazba

Co může být řečeno o tomto zázraku chemického průmyslu. ano, nic, ale po jeho vlasy se stane příjemným na dotek, hedvábný tak měkký :). Ale s cílem, a to posílení a ochrana před vypadáváním vlasů, nemůže zvládnout a objem není. Obecně platí, že již není kupní místo. Pokusím se Head and Sholders :)

Moje hlava se začala svědčit z této řady šamponů, takže nemohu říct nic dobrého!

Taky jsem sečetl, takže po 2 aplikacích jsem ho vyhodil a obejkl)

ne všechno, co inzeruje - dobré :)

Bylo to jen s chladícím účinkem od 2 do 1. Jediná věc, která je v létě příjemná, je, že mám chladnou hlavu, ale poté, co jsem si ve vaně sbírala vlasy, nechci ji používat. Možná právě prolévání a šampon se shodovaly, ale "sediment zůstal" (c)

Umýt vlasy "k pískat", bez klimatizace nebo stojan na masku.

Ano šampon, aby to mírně špatně.

Zkoušela to zpátky, když začali inzerovat. Nemůžu říct nic pozitivního. Už žádné nákupy.

Tento šampon je používán mým mladým mužem. Mohu jen říci, že zázračně zmírňuje lupů a vlasy jsou měkké, ale o posilování vlasů. Nic takového.

Slyšel jsem o něm hodně recenzí většinou negativních.

Začal jsem používat, když začali inzerovat a to se ukázalo být nejlepší ze všeho, co jsem potkala předtím, hlavní věcí je vybrat ten správný typ vlasů, ale existuje jedna věc: kadeřníci, s nimiž vím, všichni vysvětlují, že šampony na lupy by měly být používány jako léčba láhev udává, kolik, po které je třeba přejít na jiný šampon. To je důsledkem dopadu na vlasový folikul, který, pokud se prodlužuje, může mít opačný účinek - oslabení a ztráta vlasů. Nemůžu vysvětlit vědecký důvod, nepamatuji se, ale od té doby jsem tento šampon používal jen tehdy, když existuje nějaký specifický problém. Obecně se snažím pravidelně měnit šampony, můžete vybrat 2-3 lepší a střídat každých pár měsíců nebo půl roku.

Můj MCH používá pouze tento šampon, protože má psoriázu a v důsledku toho se pokožka hlavy neustále vylupuje, jako kbelíky z lupin postřikovaných nahoře. Jenom tento šampon mu pomohl. Od té doby normální zdravé vlasy a pokožka hlavy.

Tento šampon pomáhá léčit psoriázu)))) legrační)))

A pokud budete pečlivě číst, co jsem psal, je zřejmé, že neexistují žádná slova, která by jasně vyléčila psoriázu. Nezdravuje se, ale úspěšně promyje vlasy a šupinatou pokožku hlavy, pak se jiné šampony nedokážou vyrovnat s lupinami.

I já jsem si od něho mrkl hlavu.. Škaredý šampon.. A to je špatně vyprané (((

Je to jedno a stejně jako mnoho způsobuje svědění. horor

Můj přehled šamponu Jasný

Popis:
Zinkový komplex minerálních látek působí na povrch pokožky hlavy, což účinně odstraňuje lupy. Aktivní systém Cleartech Soft, obohacený o vitamíny, ošetřuje a vyživuje pokožku hlavy a vlasů zevnitř, se šamponem, vlasy a pokožka hlavy jsou zdravé a silné bez lupů.

Dojem:
Zkoušel jsem tento šampon poprvé docela nedávno - koupil jsem si přítelkyni, předtím jsem jí nevěnoval pozornost a výsledek nebyl docela ohromen. Po dvou týdnech jsem pochopil, že mé vlasy jsou mnohem lepší. Nejprve, vlasy nejsou tak suché a ne visí v různých směrech, pravděpodobně šampon nějak hydratuje a vyživuje si vlasy. Za druhé, šampon vám umožňuje dopřát všechny druhy experimentů s vlasy, párkrát se na lak s extrémními účesy - vlasy byly šamponem následující den - a vlasy se cítili měkké a snadno se hřebeny, které jsem si předtím nevšiml v jiných šamponech.

Byl jsem velmi potěšen náklady na šampon - asi 130 rublů, což je poměrně úsporné řešení, vzhledem k tomu, že je dobře umyté a dokonce i velmi dlouhé vlasy vydrží pouze kapku - mýdla z konců vlasů do sypané pěny v kořenech a mimochodem je dokonale umyté, které se nepouštěly na vlasy.

Samostatně bych chtěl říci o tom, jak se zbavit lupin - zmizel někde asi za 3 týdny od začátku užívání a ještě se nevrátil zpět (v průměru mám asi 6 týdnů). Děvčata, chápu, že problém není nový - byl jsem vyčerpaný z lupin, ale opravdu nic mu nepomohlo zbavit se, proto jsem již nevěnoval pozornost novým prostředkům. Pro tento hotel díky společnosti, která vytvořila Clear Vita Abe.

Vůně je neutrální, šampon vůně jako čerstvě umývaná hlava a ne tak, jak se to stane - košík banánů nebo jedovatých kiwi - silné pachy jsou velmi unavené.

Konzistence tohoto šamponu je normální, trochu jako srvátka.

Výsledek: v zásadě, a tak je to pochopitelné - hrozně potěšené. Myslím, že zkusit další šampony v této sérii, nejspíš něco pro barvené nebo suché vlasy. Rád bych slyšel vaše komentáře k těmto nástrojům.

Nejstrašnější šampon z Clear!

Koupil jsem tento šampon před několika měsíci a použil jsem ho jen třikrát. Zajímalo by mě, proč?
Obecně jsem byl docela dobrý v šamponech této značky. Dokonce jsem se jim líbila. Nyní bych sotva riskovala, že budu koupit ještě jeden šampón a s největší pravděpodobností budu hledat další možnosti pro sebe a tady je důvod, proč:
nic předpovědělo problémy, vzal jsem šampon z police nové řady - "proti vypadávání vlasů", vyplatil jsem a odešel domů. Vzhled šamponu se neliší od ostatních šamponů Klear, s výjimkou pouze barvy obrazu a názvu série.

Tento šampon vlastně opouští nálet! A vůbec. Také jsem si toho všiml náhodou, když jsem se rozhodl nalít trochu šamponu do malé cestovní nádoby. Po vylití šamponu - zůstala stejná plaketa jako na hlavě! Představte si? Sotva jsem ji vypil.. Nenechám doporučit šampon v žádném případě!

Složení šamponu Clear Vita Abe lupy

Kosmetická značka Vita Abe je vlastněna thajskou společností Unilever. V úsilí o zlepšení, po více než 30 let provádí společnost inovativní výzkum a vývoj s využitím nejmodernějších technologií.

Senzační objevy jsou potvrzeny podrobným popisem vývoje vědců společnosti. Všechny vynálezy jsou uznávány a schváleny známými mezinárodními korporacemi, včetně ruské Aliance dermatologů.

Funkce znamená

Clear Vita Abe Shampoo je terapeutický přípravek na vlasy od péče o sérii, která je populární globální značkou. Díky inovativním složkám je zaměřena na epiteliální buňky, zvlhčuje a vyživuje pokožku. Produkt nejen eliminuje seborrheu, ale také zabraňuje recidivě.

Ve vývoji šamponu proti lupům byly vědci společnosti založeni na faktorech sexuálních charakteristik mezi muži a ženami. Ukázalo se, že mužská polovina pokožky hlavy je předisponována ke zvýšené sekreci mazových žláz.

Ženská epidermis je náchylná ke snížení tvorby kožního mazu. Je to proto, že většina žen vystavuje vlasy chemickým a tepelným účinkům: barvení, curling, hot styling. Tento přípravek proto obsahuje další součásti péče, které snižují svědění a odstraňují suchou pokožku.

Složení šamponu

PRO NUTRIUM 10 je vzorec mužského produktu, nasycený zinku a climbazolu. Komponenty aktivně odolávají houbám a dalším škodlivým mikroorganismům.

Zvláště pro muže vyvinula komplex vitamínů s obsahem minerálních a výživných složek. Pánské šampony pro mastné kadeře zahrnují produkty:

  • mastné lupy;
  • zmírnění svědění;
  • antibakteriální a antifungální ochrana;
  • změkčování vlasů.

NUTRIUM 10 je ženský vzorec založený na zinku. Kompozice obsahuje vitamín, minerální a výživový komplex určený pro ženy. Dopad živin je zaměřen na krmení hlubších vrstev epidermis. Dámská série se skládá z následujících produktů:

  • tukové prameny, obsahuje citrusové složky, odstraňuje mastnotu;
  • křehké prameny, obsahuje extrakt z kaktusu, zmírňuje svědění;
  • problémové epidermis.

Veškeré finanční prostředky po dlouhou dobu eliminují houbu a zabraňují jejímu opětovnému výskytu. Série má další finanční prostředky. Například Clear Vita Abe ochrana proti vypadávání vlasů, recenze jsou pozitivní.

Pro komplexní péči byly vyvinuty různé inovační systémy péče:

  • Klear Vita Abe šampon a kondicionér-balzám pro každodenní použití;
  • výživná maska ​​se aplikuje jednou týdně;
  • intenzivní 7-denní terapie, navržené pro použití 1 krát za měsíc.

Dokonalé výsledky dosažené pomocí programového přístupu.

Pro dosažení co nejlepšího efektu musíte správně aplikovat nástroje:

  • nečistěte vlasy horkou vodou;
  • pro suchou pokožku používejte teplou vodu;
  • pro mastnou pleť je vhodná chladná voda;
  • kompozice se masíruje do pokožky, protože musí odstranit zkorodovanou vrstvu;
  • nástroj se uchovává několik minut;
  • v suchu, frekvenci mytí dvakrát týdně, s obsahem tuku - pokud jde o znečištění.

Silné a slabé stránky

Celá řada šamponů má vynikající přehledy díky několika výhodám:

  • eliminuje přebytečný tuk a suchost;
  • dělá snadnější česání, takže kudrlinky jsou měkké a poslušné;
  • obnovuje strukturu pramenů zevnitř;
  • dává objem;
  • obsahuje komplex vitamínů a aminokyselin, který obnovuje epiteliální buňky;
  • obsahuje antifungální a antibakteriální látky;
  • má příjemnou vůni;
  • obsahuje citronový extrakt, který činí kudrlinky lesklé a hedvábné;
  • má antistatické vlastnosti;
  • Náprava na ztrátu vlasů, která se hodnotí podle zpětné vazby uživatele, poskytuje ochranu proti alopecii.

"alt =" ">
Existují nevýhody:

  • lidé, kteří jsou náchylní k alergiím, mohou zažít reakci;
  • obsahuje škodlivé složky, proto je v kategorii mírně bezpečných prostředků;
  • obsahuje konzervační látky pro pěnění;
  • Oční kontakt způsobuje podráždění.

Srovnání s dalšími produkty proti lupům podobné kategorie: Čistá linie a Gliss kur.

Gliss kur a Clear Vita Abe šampon lze zakoupit téměř za stejnou cenu.

Šampon Clean Line je mnohem levnější.

Účinnost 3 prostředků je odhadována uživateli stejně.

Rozdíl spočívá v tom, že složení produktu Čistá linka na rozdíl od prvních dvou možností je přirozenější.

Odborníci doporučují individuální výběr prostředků. Co je vhodné pro jednoho, může být katastrofou pro druhou.

Hodnocení zákazníků

Používal tento šampon proti plešatosti. Pruhy klesaly jako krupobití, takže se na nářadí přidala veškerá naděje. Pomohl skvěle, stojí za to peníze.

Používám šampony této značky po dlouhou dobu, vyzkoušel jsem celou ženskou sérii. Všichni se dokonale vyrovnávají s lupinami a vytvářejí trvalé prostředky. Kvalitativně!

Koupil šampon pro lupy. Můj případ běží, nic mi pomohlo. Po 1 měsíci aplikace svrbení konečně zmizelo a lupy postupně zmizely. Radím těm, kteří jsou unavení, aby se s nimi zacházelo.

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - recenze

CLEAR

Takový dobrý šampon

Jasná proti lupům a vypadávání vlasů. - skvělý šampon! Bude to víc!

Vhodný šampon pro celou rodinu

Další pěkná novinka

Pěkný šampon s příjemnou vůní.

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů

Příjemná příležitost vyhodnotit šampon

CLEAR Šampon proti lupům Ochrana proti vypadávání vlasů - doporučuji to všem!

Šampon pro ty, kteří milují vlasy

Velký šampon na vlasy.

Klear - nejlepší značka ve výrobě šamponů!

Děkujeme za skvělý šampon. Šeredně jako kvalita. Ujistěte se, že jste si ještě koupili v obchodě.

Spolehlivá značka, můj manžel se už dlouho líbil.

Děkujeme Vám za příležitost vyzkoušet tento produkt.

Už 12 let používá tento šampon. Pokoušel jsem se změnit a vrátil se mu znovu. Opravdu rád

Děkujeme vám za možnost vyzkoušet CLEAR. Tento šampon mi není vhodný (suší kůži), ale můj domácí použití s ​​potěšením.

použijte tuto značku, opravdu se jí to líbí dobrý poměr ceny a kvality

Položku můžete přidat na kartu Seznam přání.

Chcete-li přidat produkt podle mého přání, musíte vyplnit formulář nebo provést test.

Uložit na mé přání kartu

Po uložení informací o reklamě se můžete vrátit a zobrazit ji později. Povýšení bude ze seznamu vyřazeno po uplynutí doby platnosti.

Pro Více Informací O Suché Vlasy