logo

Šampony Clear vita ABE - recenze

Šampóny Clear vita ABE 7. září 2016

Radím každému, aby to zkusil! Vlasy byly krátké, zlomené, tenké, moje třetí trubice, vlasy samy o sobě nevěděly, na dotek se staly husté, lesklé a rostly jako skoky a hranice, teď jen ty! Děkujeme za nádherný šampon.

Šampóny Clear vita ABE 6. prosince 2015

Koupil jsem šampon Clear proti lupům. Všechno bylo krásné. Pěna dobře, vůně je výborná, bez lupů. Ale o dva týdny později se moje hlava začala strašně svědit, to se děje už měsíc, i když jsem ji dlouho nepoužíval. Myslela jsem si, že mi to nevadilo, navrhla jsem svému tchyně, začala to po dvou promytích, pak se její tchánka stýkala svědění, ukázalo se, že ji také použil. Pouze manžel používá a všechno je s ním dobré. Vyberte si vás. Ale svědění je hrozné.

Šampon Clear vita ABE 30. listopadu 2015

Ahoj všichni. Můj kadeřník mi doporučil koupit šampon této značky jako dobrý prostředek pro lupy. A opravdu se mi líbil šampon. Vystrašený recenzemi, které vyprávěly o tom, jak se nehodil, nebo o tom, jak ráno na hlavě vypadla vlna lupů. V mém případě, nic takového.
Při mytí hlavy s radostí jsem zjistil, že tento šampon musí být aplikován 2,5krát menší než ten, který jsem použil předtím. Pouze třetina dlaně byla potřebná pro dlouhé vlasy. Hlava byla trochu rozlomená, ale kvůli krásným vlasům a hlavě bez lupů je možné trpět trochu.
Radím každému, aby vyzkoušel tento šampon!

Šampon Clear vita ABE 1. července 2015

Vše Dobrý den, koupil jsem si pak šampon, voní a vlasy vrodk tak dlouho, dokud není Zhirnel, v pořádku, jsem začal hořet tváře Che, jen jsem si to rozmyslel (vzhledem k vodě) byl můj hlavní volba změnila pálení šampon konal, ale nevěnovala jsem jí pozornost, dnes jsem tento šampon opět koupil, vrátil jsem se domů a umyla jsem si vlasy, tvář mi znovu zapálila, teď se všechno tajemství stalo jasným! to samé šampon neodpovídá! lidé používají s opatrností, mimochodem, že nejsem alergický! všechno zdraví!

Šampon Clear vita ABE 8. června 2015

Dobrý den všem. Můj příběh je krátký, ale důležitý.
Má máma začala mít problémy s lupami. Viděl jsem reklamu, rozhodl jsem se koupit tento levný šampon. Během procesu, už ve sprše, měla pocit, že svírá pokožku hlavy a tvář. Vyšla ze sprchy. Jeho tvář byla červená, krk, ramena, pokožka hlavy. Musel jsem pít superstin. Hodina odešla. Obecně je tento šampon poměrně nebezpečný, protože moje matka není alergická.
Teta měla podobnou situaci, ale nebyla tam žádná nadstava. Hvězda po dvou dnech svědčí podle jejích příběhů.
Mám všechno.

Šampon Clear vita ABE 23. března 2015

Koupil CLEAR pro vypadávání vlasů. Jsem na 6. těhotenství a před několika týdny začala moje kůže suchá. Předtím jsem vždy používala dětský šampon Jonsons Baby a nebylo to žádné potíže, ale chvíli trvalo, než jsem odstranila tuto lehkou lupu. Druhý den jsem byla v šoku (nejprve myslel špatně promývá šampon, ale poté, co hledají jen zděšeně - celá hlava byla pokryta lupy, ačkoli v určitém dermobolezni, že vlasové kořínky objevil bílý mastný povlak, a v hlavě tmě několik tisíc stále rovně lopata obrovský. kusy lupy myslel jsem si, že nikdy nevíte, ale opravdu nelze prát - pro podruhé to bylo ještě horší, a došlo k svědění obecně nevědí, jak někdo, ale byl jsem v důsledku rozrušení, protože teď mám opravdu silné lupy, který byl nikdy.. Nevím, co dělat (

Šampóny Clear vita ABE 14. ledna 2015

Také koupil, vedl k reklamě. Neměla jsem téměř žádné lupy a po prvním použití bylo ráno všechny její vlasy pokryty. Myslel jsem, že je to dost dobré, ale po druhém použití se to všechno stalo znovu. Jediným plusem je to, že vlasy nejsou zamotané a perfektně česané (mám to dlouho), ale i tady není všechno tak hladké - večer se vlasy stávají, jako by se olízly, špinavě. Frustrovaný

Šampóny Clear vita ABE 25. listopadu 2014

Lví sněžení po aplikaci. Nikdy jsem se netýkala lupin s kosmetikou, ale pouze s drogami, ale koupil jsem tento šampon, když jsem četl někde o svém výzkumu léčby lupů a já se mi líbil jejich vědecký přístup. Nicméně mé očekávání nebyla splněna, ba dokonce i naopak jsem byl šokován, protože jsem nikdy neměl takovou vínku lupů na hlavě. Snažil jsem se odstranit velmi mírný peeling a dostal obrovský problém se svěděním a jen sněhovými lupinami. Zdá se, že všechno je velmi individuální a jelikož příčiny lupů jsou různé, pak jsou prostředky pro každý jiný. Nakonec jsem se vrátil do léčebného šamponu Sulsen lékárny.

Recenze jsou užitečné? Ano 6 · Ne 0

Šampon Clear vita ABE 22. března 2014

Koupil šampon údajně z lupů, čirý bio-natrium s mátou, olej z čaje a ženšenu. Po umytí vlasů byly vlasy na druhý den mastné. Pořád horší, vlasy mi začaly opouštět hlavu a moje vlasy se staly velmi dobrou (používal jsem ji asi měsíc) a nebyl žádný problém. Nyní hledám obnovu vlasů

P.S. Zřejmě není každý vhodný.

Recenze jsou užitečné? Ano 14 · Ne 0

Šampóny Clear vita ABE 18. listopadu 2013

Když jsem zkoušel tuto šamponku, byl jsem rád, že vůně, mé vlasy nejsou zmatené. Ale po nějaké době po třech měsících začaly vypadat vlasy, a to právě při umývání rukou, a vlasy byly v rukou. Jsem v šoku, teď potřebuji obnovit vlasy a kolik vlasů bude pokračovat.

Recenze jsou užitečné? Ano 18 · Ne. 0

Šampóny Clear vita ABE 17. listopadu 2013

To je jeden z nejlepších šamponů, které jsem použil! Vlasy se naživu, lesklé a zdravé! Svrbení hlavy se také zastavilo))))) Jsem velmi ráda!))))

Recenze jsou užitečné? Ano 39 · Ne 4

Šampóny Clear vita ABE 24. října 2013

Chci se podělit o svou velkou radost. Jsem jedním z těch "šťastných", kteří jsou alergičtí na většinu chemických složek, které se přidávají do šamponů a balzámů. Jak mohu být unaveni, když si mám žvýkat žloutek do hlavy nebo opláchnout octem. Samozřejmě, to vše hodně pomáhá, ale věřte mi, když většina šamponů není k dispozici, začnete tiše nenávidět oblíbené recepty. A radost je, že našla jen velký komplex pro péči o vlasy - Klear Fytotechnologie. V této sérii je šampon a balzám a přišli ke mně! Otázka spočívá v tom, že v něm je spousta přírodních složek a je málo chemie. Vlasový lesk, žádné alergie! Vysoce doporučujeme!

CLEAR VITA ABE Šampon pro ženy "Silný a silný"

Péče o kosmetiku - recenze o CLEAR VITA ABE Šampon pro ženy "Silný a silný"

Recenze

hodně chemie, svědění, ostrý zápach, suché vlasy

Neměl jsem rád tento šampon... Nějaký mycí prostředek na mytí nádobí... V tom je šoková dávka chemie. Dává bohatou pěnu, doslova z jedné kapky vodní pěny. Jako součást nějaké čisticí látky - čtete seznam, ale nekončí tam...

Dali mi, to znamená, sadu kosmetiky, ve které byl tento koktejl. Ačkoli to možná proto, že nemám lupy, ale šampon je navržen speciálně pro to? Já sama sama sama sama sama sama, samozřejmě, by to nezískala. No, jakmile se mi to podaří, zkusím to zkusit, snažila jsem se říct, že jedna z výhod může být poznamenána: - ekonomika je příjemná...

Šampon velmi suché vlasy! Po prvních 3-5 aplikacích bylo vše v pořádku, cítila se jen mírná suchost vlasů a vlasy se pak vysychaly a sušily. Za měsíc používání se všechny špičky ucha střely, a to i přesto, že jsem je nakrájel (před zakoupením šamponu).

Měl jsem tento šampon, takže jsem to musel zkusit. Mám lupy, ale ne v tak velkých objemech, aby mě zachytila. Vlasy jsou mastné, tenké a obecně se nemůžeme chlubit. Zkoušel jsem tento šampon, po první aplikaci jsem byl příjemně překvapen, vlasy byly dobře česané, leskly,...

Neměl jsem rád tento šampon ani podle vzhledu, vůně nebo způsobu, jakým vlasy mýlí. Ve vzhledu a struktuře jsem silně připomínal slavné bílé lepidlo PVA, jen mírně zředěné. Dokonce ještě předtím, než jsem si ji koupil, četla jsem svědectví dívky, že si s sebou umyl koupat a přemýšlela, jak se umýt...

Nejstrašnější šampon z Clear!

Koupil jsem tento šampon před několika měsíci a použil jsem ho jen třikrát. Zajímalo by mě, proč?
Obecně jsem byl docela dobrý v šamponech této značky. Dokonce jsem se jim líbila. Nyní bych sotva riskovala, že budu koupit ještě jeden šampón a s největší pravděpodobností budu hledat další možnosti pro sebe a tady je důvod, proč:
nic předpovědělo problémy, vzal jsem šampon z police nové řady - "proti vypadávání vlasů", vyplatil jsem a odešel domů. Vzhled šamponu se neliší od ostatních šamponů Klear, s výjimkou pouze barvy obrazu a názvu série.

Tento šampon vlastně opouští nálet! A vůbec. Také jsem si toho všiml náhodou, když jsem se rozhodl nalít trochu šamponu do malé cestovní nádoby. Po vylití šamponu - zůstala stejná plaketa jako na hlavě! Představte si? Sotva jsem ji vypil.. Nenechám doporučit šampon v žádném případě!

Šampon Clear Vita Abe proti vypadávání vlasů - recenze

Kvalita

Pluses: Pěna dobře, opravdu pomáhá.

Nevýhody: Žádné vady.

Svědec: Nemám problémy se ztrátou vlasů, ale moje sestra začala ztratit vlasy po porodu špatně. Zvláště nevěřím tomu, že jsem koupil šampon Clear Vita Abe proti vypadávání vlasů. Jaké bylo její překvapení, když po několika týdnech používání vlasy přestaly klesat! Navíc se stali více poslušnými a brilantními!

Odůvodňuje všechny štítky na láhvi

Pluses: opravdu pomáhá.

Nevýhody: Nezjištěno.

Zpětná vazba: V reklamě obvykle provádíme výběr v obchodě, ale ne vždy jsou splněny naše očekávání. V případě šampónu Clear Vita abe je bezpečné říci, že to funguje! Když po mnoho let trpíte problémy, jako je vypadávání vlasů a lupy, tento šampon se stává skutečnou spásu. Jedná se o skutečně kvalitní produkt. Má příjemnou vůni a krémovou texturu, silnou texturu a dlouhý efekt.

Pomáhá

Svědec: Šampon, který doslova obnovil vlasy pro několik aplikací, nevím, jak vlasy strukturovat zevnitř, ale navenek po neúspěšném barvení začaly vypadat slušně. Je dobré, že jsem na tento šampon přišel čas, teď to budu vědět.

Pomohlo

Doplňuje: posiluje vlasy, napomáhá proti vypadávání vlasů, nezasychá.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Velmi dobrý šampon pro slabé vlasy. Používám to asi 2 týdny, ztráta se téměř zastavila. Vlasy jsou mnohem silnější a vypadají krásně a zdravě. Když mám čas, opravím efekt lopuchovým olejem (nebo jojobovým olejem). Jar je dostatečně dlouhý a dostatečný. Radím vám.

Pomohlo

Výhody: * Efekt.

Nevýhody: * Cena.

Recenze: Šampon je dobrý, posiluje vlasové folikuly. Vůně je velmi specifická, ale ne nechutná. Pomáhá proti vypadávání vlasů. Šampon pro mě je velmi drahý, ale s tímto účinkem můžete a utrácet peníze. Trubice je průměrná, ale dostatečná na dlouhou dobu. Mé slabé, suché vlasy se změnil na velmi krásné.

Pomáhá

Recenze: Moje vlasy vypadly. Koupil tento šampon. Po použití začaly vlasy výrazně klesat, ale ne úplně přestaly. Jako adjuvans proti vypadávání vlasů není ani nic. Šampon navíc bojuje proti lupům. Pěna dobře, dokonale odstraňuje nečistoty z vlasů a pokožky hlavy. Je snadno odmyt, příjemně voní.

Dobře

Doplňky: měkké.

Nevýhody: Žádné.

Revize: Jasný šampon Vita Abe proti vypadávání vlasů byl zakoupen ve zkušební době, vlasy se určitě neprošly, ale posílení by nikomu neublížilo! Dobrý šampon, dobře pěny (miluji ty), dobře umyté, nenechávejte vosk a tuku za sebou. Vlasy jsou měkké a poslušné. Kvalitní produkt s jemnou vůní. Přišel jsem k němu.

Šampon roztomilý

Doplněk: Pokud si často šampon umyjete vlasy, můžete se zbavit lupů a vlasy budou zesíleny. Také šampon dobře voní.

Nevýhody: Nevýhody nebyly zaznamenány.

Recenze: Dobrý šampon pro vlasy pomáhá nejen zbavit se vypadávání vlasů, ale také pomáhá zbavit se lupů. Tento šampon má dobrou vůni. Pokud si umyjete vlasy, vaše vlasy budou cítit nejméně tři dny. Cena, jako u takového šamponu, je nízká. Je lepší koupit šampon 400 ml. Bude to levnější.

Multifunkční zařízení

Pluses: Setkávejte se s očekáváními.

Nevýhody: chtěl bych jí balzam.

Svědectví: Již jsem napsal svědectví o šampónu CLEAR vita ABE PHYTOTECHNOLOGY a z nějakého důvodu jsem zapomněl psát o ženské verzi. Někde před rokem nebo půl, po odchodu do kadeřnictví jsem získala lupy. Hnůj, myslel jsem si. Šel jsem do lékárny a koupil jsem léčivý šampon z houby. Zdá se, že jde o lupiny, klidně jsem si povzdechla a vrátila se ke svému šamponu, který jsem předtím umyla hlavou. A co bylo moje překvapení, když jsem se probudil ráno... Znovu jsem zjistil, že jsem lupy! Opět, zpět k léčbě... Další

Nedoporučuji

Svědectví: Po dlouhých skvrnách začaly vlasy vypadávat a rozštěpovat se. Hledal jsem léky proti těmto onemocněním a narazil jsem na tento šampon. Líbilo se mi to ceny, ale ten účinek mi vůbec nelíbil, stal se ještě horší, začal jsem lupy a moje vlasy se rychle začaly ztuhnout.

Měkkost a hedvábné vlasy

Doplňky: Vynikající čistí vlasy, voní velmi hezky, dodávají vlasům lesk a hladkost.

Nevýhody: Žádné.

Svědectví: Lepší ještě nebylo vytvořeno, přinejmenším pro mě. Šampon slibuje uvolnění svědění, eliminuje lupy, vyživuje pokožku hlavy, chrání před vypadáváním vlasů. Samotný přípravek je naprosto bílý, konzistence střední tloušťky, vůně je příjemná, je vynikající na umývání. Co bylo překvapivé - po něm, i bez balzámu, se vlasy staly velmi měkkými a hladkými. Dokonce i tipy jsou měkké! Myčky jsou také vynikající, a co je nejdůležitější - už jsem měl svědění s 1 aplikací. Od lupin také žádná stopa (ttt). Doufám, že výsledek bude pokračovat... Pokračujte

Šampon

Pluses: Velký šampon.

Nevýhody: Milá.

Zkontrolovat: Šampon velmi dobré dodávkové služby také potěšilo mě vynikající šampon, všechno jsem se moc líbil.

Dobrý šampon

Doplňuje: Pomáhá.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Můj přítel použil tento šampon. Hlavním problémem však nebyly lupy, ale vypadávání vlasů. Často mění barvu vlasů a není nic horšího než moderní barvy, pro mě je to tak nechutné s mrskem, i když si vlasy vlasy u kadeřníka. Rozhodla se, že jakmile jsem pomáhala s lupinami, měla by jí pomáhat při vypadávání vlasů. Není to zvláštní - šampon se zachází. Pomalu než já, její vlasy po měsíci a půl přestaly vypadávat, ale přestaly.

Pomáhá se slabými vlasy

Plusy: příjemná vůně, dobře umyje vlasy, ztuhne a dává lesk.

Nevýhody: Není levné.

Zpětná vazba: Pokud je cílem zlepšit vlasy, je tento šampon tím, co potřebujete. Posiluje je, vrací lesk, odstraňuje křehkost. Je nemožné říci, že se jedná o léčbu ztráty vlasů přímo "s léky", stále se domnívám, že musíte nejprve zjistit příčinu ztráty a poté získat prostředky k vyřešení tohoto problému. Ačkoli pokud vlasy "padnou" z důvodu křehkosti, stojí za to koupit.

Můj milý)

Plůšky: příjemný zápach sooooo, vlasy po měkkém a lesklém.

Nevýhody: Rychle končí).

Svědec: Tento šampon zpočátku přitahoval můj vůní - velmi jemný, příjemný. A pak jsem byl překvapen "v akci" - vlasy poté, co se staly lesklé, živé, objemné. Mimochodem, celá řada šampónů Clear Vita Abe má vynikající vlastnosti, vše se snažila a byla potěšena, mimochodem můj manžel využívá linii mužů Clear Vita Abe. A má rád také to. Obecně je to, co se nazývá "zkusil čas a teď"))).

CLEAR vita ABE

Šampony CLEAR vita ABE obsahují inovativní technologii NUTRIUM 10 - komplex vitamínů a minerálů, který zajišťuje výživu do 3 vrstev pokožky hlavy.

Čistý šampon Vita Abe pro lupy pro muže Vědci prokázali, že pokožka hlavy u mužů se liší od pokožky hlavy u žen a je náchylnější k lupinu, oleji a vypadávání vlasů, zatímco u žen jsou lupiny často doprovázeny svěděním a suchostí hlavy.

PRO NUTRIUM 10 pro muže obsahuje 2 účinné látky (Zinc Pyrithione / Zinc Perition a Climbazole / Climbazole), které působí proti lupům, stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro mužskou pokožku hlavy a vlasy.

Vzorec NUTRIUM 10 pro ženy obsahuje aktivní činidlo proti lupům (Zinc Pyrithione / Zinc Perition), stejně jako komplex vitamínů, minerálů a živin určených speciálně pro pokožku a vlasy žen.

Značka CLEAR vita ABE je dalším inovačním průlomem v oboru péče o vlasy a pokožku hlavy. Je známo, že zdraví a krása vlasů velmi závisí na stavu pokožky hlavy. Nový odborný přístup CLEAR vita ABE je zvláštní péče o pokožku hlavy a její hlubokou výživu po mytí vlasů.

Balsam výživný Clear vita Abe Systém péče o vlasy a pokožku hlavy obsahuje 3 kroky: šampony a kondicionéry pro každý den, výživné masky pro týdenní použití a intenzivní 7denní kurz, který se doporučuje jednou za měsíc. Program vám umožňuje krok za krokem bližší k nejlepším výsledkům a nekončíte - začínáme každodenními základními procedurami, přidáváme jim další péči a využíváme všechny funkce CLEAR vita ABE!

CLEAR VITA ABE šampon pro ženy "Silný a silný"

Vaughn, pracuje, umývá koupelnu.))) + Fotografie o špatném chování

Dostala jsem tedy kousek kosmetiky, v níž se objevila taková rascal.
Ačkoli, možná je to proto, že nemám lupy, ale šampon je navržen speciálně pro to?
Já sama sama, samozřejmě, by to nezískala.
No, jakmile si myslím, že dar, zkusím to.
Snažil jsem se.
Musím říci, že od profesionálů lze poznamenat:
-ekonomiku
-příjemná vůně, která vydrží dlouhou dobu (dokonce bych řekl příliš dlouho, tři dny po umývání, vůně zůstává slušně))
No, pro a nad.
Nyní pro nevýhody:
-V životě jsem nikdy neviděl šampon, který mi strašně vypláchne vlasy. Cítí se, jako by je vůbec nemyt. Vyplávám olej z vlasů hořčicí každých desetkrát lépe.
-Ihned po umytí se objevila strašná suchá kůže hlavy. Byla pokryta nějakým květem. Ne lupy, což by bylo paradoxní, ale bílý kvet. Po umytí normálním, prokázaným šamponem, uplynulo.
-křehkost nezmenšila
-kapalná konzistence
Ale opravdu se mi nelíbil balzám a masér ze setu!
A nyní rebel umývá koupelnu)) alespoň z nějakého důvodu se mu hodí))

Milujte se navzájem!

Velký šampon (+ výsledná fotka)

Předtím jsem použil šampon Nivea, byl jsem docela spokojený s tím, ale pokud používám stejný šampon po dlouhou dobu, pak se moje vlasy zvyknou a začnou se vymývat, zmátat a nějak vypadat horší. Tak jsem musel změnit šampon.

Zvolil šampon CLEAR VITA ABE Silný a silný. Navzdory skutečnosti, že je proti lupům - obrátil se ke mně. Nemůžu říct, že trpím lupinami, ale moje vlasy a pokožka hlavy jsou náchylné k suchu (zejména v zimě) a CLEAR VITA ABE tento problém vyřešil.

Její konzistence je krémová, pěna je v pořádku - dokonce i malé množství šamponu je dost, vůně je jemná, nenápadná a příjemná, vlasy vůbec nevyschnou a dobře se promývají.
Nepoužívám balzám po něm, vlasy a tak snadno hýbám vlasy, měkké, hedvábné.
Jako výsledek, jsem velmi potěšen šamponem. Myslím, že zkusit další šampony v této sérii, nejspíš něco pro barvené vlasy.

Ne... Nepotřebuji tento šampon... + fotka

Neměl jsem rád tento šampon... Nějaký mycí prostředek na mytí...

Má nakládací dávku chemie. Dává bohatou pěnu, doslova z jedné kapky vodní pěny. Jako součást všech čisticích látek - přečtěte si seznam, ale nekončí. Laurylsulfát sodný A, laurylsulfát B, stále všechny druhy síranů, PEG.... Okamžitě si to všimnu. Za prvé, pro hojnou pěnu. Za druhé, ostrým, i když příjemným zápachem. Jak pokožka hlavy, tak i vlasy po takovém praní jsou silně vysušeny a nejpravděpodobněji se pokoušejí nějakým způsobem zotavit, začnou aktivní produkci kožního mazu. V důsledku toho se následující den po umytí už zdálo, že jsou zastaralé a o den později - jako kdyby jsem je neunavil týden.

Skoro jsem zvládl lupy, ale stále zůstala malá částka. Šampon na to neměl žádný vliv, i když to bylo lupiny.

A vlasy samy začaly elektrifikovat, živoucí vlhkost jim zanechala.

A navíc, mám příští den, došlo k mírnému svědění hlavy, například po česání, což je malý kontakt s kůží. O den později jsem se rozhostila, jako bych nebyl vůbec můj.

Takže, mírně řečeno, nejsem nadšená šamponem, ale balzám z této série není nic dokonce ani http://xlebez.ru/content/poleznyi-eknomichnyi-balzam-foto

Otec ho koupí)))))

Můj táta má dlouhou dobu problém s lupami. Co jsme se nepokusili vyléčit jeho pokožku: rozmazaný lopuchový olej, koupili všechny druhy šamponů.
Když jsme začali prodávat CLEAR VITA ABE, rozhodli jsme se zkusit tento šampon. Koupili jsme "CLEAR VITA ABE Clear Vita Abe Lupy Šampon pro ženy Silný a silný." Nečekali od něj nic obyčejného... Ale on pomohl! Ano, je napsáno, že pro ženy - ale to je odpadky. Otec (a my jsme přirozeně) byli šťastní: Během kreslení č. Pokusil se šampon CLEAR VITA ABE pro muže - to se nestalo, je na polici, nedokončené.
Také používám tento šampon asi půl roku, abych zabránil lupům (pouze mytí hlavy CLEAR VITA ABE dvakrát nebo třikrát týdně po dobu jednoho měsíce). Jeho vlasy jsou lesklé a měkké, stejně jako po želatinové laminaci. A všichni mě překvapili: "Proč má můj táta, který si rozřezal vlasy přes ježek, takové měkké vlasy? "Jen se ukáže, že CLEAR VITA ABE nám poskytuje ochranný bonus proti lupům - měkké a lesklé vlasy.
Doporučuji všem, ženám i mužům. To opravdu pomáhá bojovat proti lupům, eliminovat je, nevšimli jsme si závislostí, vlasy nezasychají, ale zvlhčují, žádné svědění. Velmi hospodárné.

Chceš hedvábný lupy? Vyzkoušejte tento šampon.

Koupil jsem tento šampon, abych se zbavil následků používání Siberia Nature)))

Kdysi jednou, jednou jsem použil šampon Clea Vitabe (když ještě nebyly žádné balzámy a masky)))) Ale ne kvůli problémům s lupy, ale kvůli silnému pachu. Obecně se mi líbilo šampon, rozhodl jsem se, že i teď bude super, zejména proto, že jsem musel naléhavě odstranit lupy.

Takže... Jsem, mírně, zklamán. A tady je důvod. Lupy zmizely, ale z tohoto šamponu na vlasy, na těle, i v koupelně zůstává bílo-stříbrná deska! To je hrozné. Je to velmi dlouhé a těžké umyt vlasy. Existuje riziko, že se vlasy neumyjí až na konec a po celé délce se na nich dostane stříbrná "lupa"! (jak jsem to vlastně udělal jednou a já viděl tento zázrak jen v denním světle při práci))))

Nyní, samozřejmě, vím o tomto "nádherném" vlastnictví šamponu, a my my vlasy po dobu 10 minut po něm. Doposud se zmatek nepodařilo opakovat)) Přestože nejsou žádné stížnosti na mycí schopnost a měkkost, ale určitě nebudeme tento šampon koupit a radím nikomu!

PVA tekuté lepidlo

Neměl jsem rád tento šampon ani podle vzhledu, vůně nebo způsobu, jakým vlasy mýlí. Ve vzhledu a struktuře jsem silně připomínal slavné bílé lepidlo PVA, jen mírně zředěné. Dokonce i před tím, než jsem si ji koupil, jsem četla dívčino svědectví, že umývá koupel a uvažuje, jak umýt koupel se šamponem? Když jsem to však zkoušel, uvědomil jsem si, že to dokážu. Je pravda, že to neudělám, protože mám pro to zvláštní prostředky.

Neměl jsem rád stav vlasů po jeho aplikaci. Vlastně jsem chtěl zkusit ABE pro citlivou pokožku hlavy, ale nebyl v prodeji v malém objemu, vzal jsem si tohle. A koupil jsem ji, protože na nějakou dobu na hlavě mám lupy - ne lupy... Nějaký mírný peeling. Ale po dvounásobném umytí hlavy v intervalu 3 dnů jsem viděl, že tyto malé vločky skutečně začaly vypadat jako lupy, a pokud nebyly dříve viděny, dokud jste rozdělili vlasy, teď už byly na vrcholu vlasů.

Možná, že tento šampon "funguje" takhle? A jak může člověk opustit dům? Ano, a jeho vlasy s ním na den rychleji než obvykle. Obecně se mi to nelíbilo, ne moje.

Nejlepší) Táta koupí jenom ho))))

Můj táta má dlouhou dobu problém s lupami. Co jsme se nepokusili vyléčit jeho pokožku: rozmazaný lopuchový olej, koupili všechny druhy šamponů.
Když jsme začali prodávat CLEAR VITA ABE, rozhodli jsme se zkusit tento šampon. Koupili jsme "CLEAR VITA ABE Clear Vita Abe Lupy Šampon pro ženy Silný a silný." Nečekali od něj nic obyčejného... Ale on pomohl! Ano, je napsáno, že pro ženy - ale to je odpadky. Otec (a my jsme přirozeně) byli šťastní: Během kreslení č. Pokusil se šampon CLEAR VITA ABE pro muže - to se nestalo, je na polici, nedokončené.
Také používám tento šampon asi půl roku, abych zabránil lupům (pouze mytí hlavy CLEAR VITA ABE dvakrát nebo třikrát týdně po dobu jednoho měsíce). Jeho vlasy jsou lesklé a měkké, stejně jako po želatinové laminaci. A všichni mě překvapili: "Proč má můj táta, který si rozřezal vlasy přes ježek, takové měkké vlasy? "Jen se ukáže, že CLEAR VITA ABE nám poskytuje ochranný bonus proti lupům - měkké a lesklé vlasy.
Doporučuji všem, ženám i mužům. To opravdu pomáhá bojovat proti lupům, eliminovat je, nevšimli jsme si závislostí, vlasy nezasychají, ale zvlhčují, žádné svědění. Velmi hospodárné.

A já jsem získal soubor! (fotografie)

Musím říci hned, docela nedávno byl můj postoj k této šamponové značce extrémně negativní. Někdy CLEAR VITA ABE "Obnova poškozených a barvených vlasů" mi nevyhovovala, způsobila lupy a svědění. A opravdu, jak již bylo zmíněno v recenzích a jak jsem již dříve napsal, pokud nejsou žádné lupy, nemusíte kupovat šampon proti lupům, abyste je nezískali.

Ale teď je tu problém s lupy, kvůli tomu, co mi vlasy pomalu opouští, a to i z důvodu křehkosti. Proto jsem se ještě jednou rozhodl získat šampon této značky, vybral jsem si ten, který by se hodil pro oslabenou pokožku hlavy a jemné vlasy. Chtěla jsem koupit jen šampon. Ale narazil jsem na tento elegantní set s balzámem a silikonovým masér. Cenou akce je 220 rublů v Rainbow Smile.

Balzám se šamponem se divili po prvním použití. Nešlo prakticky o lupy. Vlasy zůstaly čisté po dlouhou dobu a nevšimla jsem si ztráty určitých vlasů, jak jsem si všiml dříve. Vlasy jsou jemné a hladké na dotek.

Doufám, že mi bude nadále potěšovat. A přesto, ani v tomto šampónu hodně chemie, ale na organické šampony, se nevrátím. Jsem tak šťastná z hojnosti pěny, že mi to tak moc chybělo. Konečně, pocit čistoty a svěžesti!

Recenze proti šamponu proti lupům pro ženy "ochrana proti vypadávání vlasů" - clear vita abe

Nepřišla jsem - neodstranil jsem lupy, nepomohl jsem na to, abych vypadl, a dokonce i nějaký mastný, ne čerstvý vlas od něj, plus chemický zápach, ale pokud by to nějaký účinek mohl trpět. Já sám nevěděl, proč jsem vzal šampon a balzám z této série, ale pro mě to bylo zklamání.

Mám případ, když se ukázalo, že se jedná o opačný efekt (a také o mého manžela). Při použití tohoto šamponu se naopak objevovaly lupínky.. pokusil se koupit dvakrát v různých časech, takže to není náhoda.

Používám tento šampon déle než 10 let, jediné, co mi vyhovuje. Snižuje svědění a odstraňuje lupy.

Opravdu dobrý šampon, vzal jsem si podle hodnocení, protože jsem se hodně pokusil a nikdo z těch, kteří mi zakoupili, mi pomohl a vzal si profesionální, to se zdálo jen horší, teď je to můj oblíbený šampon, je to poprvé poprvé!

Šampónová monstrum, jen podepsat. Snažil jsem se bagato, ale tylka tsey dopomіg vіd lupi. Koupím.

Během zahřátí začíná lupy. Tento šampon pomohl lupům po několika použití! Ale moje hlava se začala srážet, dokud nedokážu dát úplně dobrou známku, a uvidím, jak to jde. Pěna dobře.

Jediný šampon, který mi pomohl před lupinami. Používám ho více než 5 let. Pokud přecházím na jiný šampon, hlava se okamžitě roztvítí a začne lupy.
Když jsem neměl čas koupit a použít jiný, pak jsem ošetřil lupiny se sulfensovou pastou a pak jsem neměnil šampon)

Můj nejoblíbenější mladík, jediný, který mě zachránil před lupinami. Koupím to jenom

Koupil jsem se asi před měsícem.. Od lupin, musím říct, nešetří. Vlasy vypadají méně než z předchozího šamponu. Vůně se vyslovuje - není tolik lásky. Vlasy běží normálně. Obvykle je běžným šamponem.

Nedávno jsem čelil problému lupů. dosáhl fenoménu tvorby koláčů přímo na čele, což bylo doprovázeno nesnesitelným svěděním. Koupil jsem drahé drogy z lékáren, ale účinek byl jen při užívání těchto léků. Jeden měl jenom umýt vlasy jinými prostředky - a tam byly lupy. Ale nějak se mi tento šampon dostal do očí a já jsem se rozhodl to zkusit) a byl jsem příjemně spokojen s výsledkem) Lupy zmizely se všemi vedlejšími účinky)

Posh, ten jediný, který se hodí a od něj není žádný flush

Šampon Clear Vita ABE

Každé dívka sní o zdravých a krásných vlasů. Existují však nepříjemné funkce, které mohou překonat krásný obraz. Problém lupů je v naší době poměrně významný nejen mezi ženami, ale také mezi muži. Jedinečný šampon Clear Vita ABE je skvělý výrobek, který pomáhá vyřešit mnoho problémů s vlasy a pokožkou hlavy bez námahy. Jeho pravidelné používání činí vlasy neporovnatelně krásnou a zdravou.

Historie značky

Tento šampon byl uveden do prodeje v roce 2007. Byl vyvinut francouzským výzkumným centrem společnosti Unilever Clear Technology Center. V té době se tento produkt ukázal jako skutečně inovativní a nabízí léčbu nadměrné exfoliace pomocí patentované účinné složky zvané Pyrithione Zinc, zatímco se stará o pokožku díky silné kombinaci Vita ABE.

Po nějaké době dospěl výrobce k závěru, že struktura ženské a mužské struktury vlasů je výrazně odlišná, takže je třeba řešit problémy různými způsoby. Takže, když zjistili důvody oddělení bílých vrstev nazývaných seborrhea, vytvořili dvě linie šamponů Clear men a Clear women.

Seborrhea je ze dvou druhů, ale způsoby, jak se s ní vyrovnat, jsou stejné:

  • Suchý Objevuje se snižováním periody obnovy stratum corneum, které nemá čas na zrání, lepivé buňky se mezi sebou vzájemně drží a vypadají jako bílé vločky.
  • Mastná. Vzhledem k nadměrně zvýšené aktivitě žláz vylučujících tuky vzniká na hlavě tuková vrstva, jejíž částice se oddělují a vytvářejí tučné nažloutlé kusy.

Tato nepříjemná funkce se objeví kvůli:

  • Hubové léze epidermis.
  • Kontaktní dermatitida.
  • Ekzém.
  • Psoriáza.
  • Hormonální poruchy.

Vědci společnosti Unilever vyvinuli jedinečné složení šamponu kolem sebe, které bojuje nejen se samotnou seborrheou, ale s jejími příčinami, pokud je to možné. Deset let práce specialisté společnosti Unilever spustili velké množství lékařských masky, které se staraly o šampony a balzámy, což dokazuje, že jsou skutečnými odborníky ve světě kosmetického průmyslu.

O celosvětovém slávě šampónu Clear Vita ABE se uvádí volba tváře značky brilantního fotbalisty Cristiana Ronaldo. Před mistrovstvím Euro 2016 společnost provozovala aktivní reklamní program, uvolňující "Ultimate Control 2 in 1" ve stylu fotbalu. Série byla omezená.

Díky tomu, že se jim podařilo zaujmout jejich prameny a důvěru v dokonalost obrazu, fanoušci se zvláštním komfortem si užívali vzrušujícího mistrovství.

Pro ženské šamponové řady Clear Vita ABE, známý sportovec, televizní host a prostě krásný Laysan Utyasheva se stal tváří. V roce 2016 se uskutečnila prezentace nového produktu "Základní péče", kterou tato celebrita vedla.

Prodej šamponu Clear Vita ABE roste každý den díky efektivitě a vysoké kvalitě. Jeho obdivovatelé jsou hezký sex, kteří oceňují přírodní krásy a dělají to nejlepší, aby vypadali 100% plný.

Užitečné vlastnosti

Tím, že investujete velké množství peněz na kosmetiku na pokožku tváře, mnoho dívek prostě zapomene na správnou péči o vlasy. Ale vzhled a zdraví vlasů závisí na správném šamponu. Suchost, svědění, pálení, odlupování váhy a vypadávání vlasů - to je skvělý vynález, jako je šampon Clear Vita ABE, který obsahuje pyrithion zinečnatý, stejně jako komplex vitamínů a minerálů.

Individuální přístup a osvědčený postup jsou charakteristické pro čistý šampon. Zinek, který je součástí léčiva, je již dlouho znám svou léčivou schopností. To je nezbytný prvek, jehož nedostatek v těle, vlasy a kůže začínají trpět nejprve. Může se projevit jako suchost, podrážděnost a dlouhodobé záněty. Pro organismus jako celek působí tento prvek jako nejsilnější antioxidant schopný rychle odstraňovat strusky a toxiny.

Chcete-li vyřešit problémy v komplexu, vydal výrobce řadu šamponů Clear Vita ABE s postupnou péčí:

  • pravidelná péče;
  • formulace intenzivní péče a hluboké akce - masky.
  • terapeutické léky krátkodobé užívání.

Aby bylo dosaženo maximálního účinku, vyžaduje pravidelné používání kosmetiky pro péči, integrovaný přístup a udržení zdravého životního stylu.

Šampon Clear Vita ABE pomáhá zbavit se dermatologických problémů, protože má léčebné vlastnosti:

  • Pečlivě čistí a vyživuje pokožku pomocí příznivých látek. Vitamíny a minerály obsažené v přípravku podporují imunitu na správné úrovni a zabraňují šíření škodlivých mikroorganismů.
  • Umožňuje udržet rovnováhu lipidů, obnovení úrovně přirozené ochrany, protože pokud je rozbitá, může dojít ke svědění a podráždění.
  • Snižuje vylučování kožního mazu, normalizuje práci žláz, snižuje póry, což zbytečně odlupuje stratum corneum.
  • Léčuje seboreu a zabraňuje dalšímu výskytu. V závislosti na příčině vzhledu a pohlaví se šampon jemně stará o prameny a dermis a odstraňuje problém vlasů.
  • Bojuje s houbou. Dává pocit svěžesti a pohodlí.

Šampon proti lupům Clear Vita ABE pomáhá tělu produkovat vlastní protein, který pomáhá zbavit se nadměrného odlupování mrtvých buněk.

Kompozice prvků pro ženy

Řada šampónů Clear Vita ABE byla vytvořena tak, aby život v sexuálním sexu byl co nejpohodlnější. Komplex Nutrium 10, který obsahuje deset různých vitamínů a přírodních složek, je užitečnou inovací představenou výrobcem.

Unikátní vzorec šamponů Clear Vita ABE proti mastným vláknům umožňuje zúžení pórů, což výrazně snižuje tvorbu kožního mazu v důsledku přítomnosti osvěžující citrusové kompozice.

Vitamin C obnovuje epidermis, dává vlasům hladkost a lesk, stimuluje jejich růst a také má antiseptický a antimikrobiální účinek. Elixír ledové svěžesti s mentolem pomáhá udržovat rovnováhu mezi kyselinami a bází, s normální hodnotou pH, která ovlivňuje tvorbu ochranného filmu, což snižuje pravděpodobnost odlupování vloček.

Fytologie obsahuje výtažky příznivých sibiřských bylin určených k boji se svrbením a peelingem a rovněž obnovuje strukturu poškozených pramenů, vytváří ochrannou vrstvu a zabraňuje vzniku peelingu bílých částic na povrchu pokožky hlavy. Hydratující šampon s kaktusem je ideální pro ženy se suchými vlasy, protože je intenzivně saturuje užitečnými vitamíny.

Druhy vlasových produktů

Chcete-li vybrat správný šampon, musíte se rozhodnout pro druh pleti. Chcete-li to udělat, po dobu dvou týdnů byste měli použít jeden nástroj a pečlivě sledovat reakci epidermis. Velký výběr zajistí přítomnost potřebného elixíru proti seborrhei.

Značka Clear vyrábí 2 profesionální šamponové řady pro ženy a muže, řešící běžné problémy pokožky pomocí integrovaného přístupu a individuálního způsobu expozice. Každý nástroj je pečlivě sledován z hlediska kvality a je naprosto bezpečný pro tělo.

K ženské řadě patří:

  • Šampon, který řídí rovnováhu epidermálního tuku. Speciálně vyvinutý komplex minerálů Zinkový minerální komplex zužuje rozšířené póry, normalizuje mazové žlázy a vytváří ochranný film, který nevytváří seborrheu. Opevněný systém Cleartech obnovuje strukturu pokožky hlavy, obohacuje ji o živiny, zvlhčuje a vlasy jsou také hedvábné a lesklé.
  • Ochrana proti ztrátě - lék, který pomáhá vyrovnat se s tak často častým projevem suchosti jako ztrátou vlasů, jejichž příčiny mohou být zcela jiné. Nutrium 10 odstraňuje seborrheu, pomáhá hydratovat a obohacovat prameny a dermis, stimulující růst nových vlasových folikulů.
  • Intenzivní zvlhčování poskytuje kompozici s kaktusem, který vedle své hlavní funkce pomáhá vyrovnávat se s nadměrně křehkými vlasy, stimuluje obnovu epidermálních buněk, saturuje a hluboce hydratuje všechny vlasy. Komponenty, které poskytují maximální objem, pracují po prvním mytí. Mop z nití se vizuálně stává nádhernějším, vlasy jsou silnější a nepříjemné bílé šupiny zmizí bez stopy.
  • Pro lakování a poškození. Výborně vyživuje a obnovuje prameny, které ztratily svou přirozenou sílu. Pomocí panthenolu a citronového oleje vyplňte mezery v poškozené struktuře každého vlasu. Chrání proti vzhledu prvků ve formě odlupování kožních výrůstků.
  • Šampon "Základní péče", který poskytuje 8 příznaků krásy vlasů: nedostatek tuku, svědění, loupání, suchost, dlouhodobá čistota a svěžest, vynikající mop a dobře ošetřená kůže.

8marta.name

Pro nás je každý den dovolenou

Anketa

Vyhledávání stránek

Přihlašovací formulář.

Tag cloud

Archiv

Je možné vyřešit problém vypadávání vlasů šamponem? Nebo přezkoumání šamponu pro ženy Clear Vita ABE pro ztrátu vlasů s formulatem 10 Nutrium

Šampon pro ženy Clear Vita ABE s formulatem Nutrium 10

Problém vypadávání vlasů je pro mnohé znám. Zvláště dívky, které stráví spoustu času v salonech, dává vlasům jinou barvu nebo jiný tvar (dělá chemii nebo rovnání). Ale také těm, kteří chtějí vypadat dobře, v horkém stylu. A o sezónním spadu (podzim-jaro), a obecně nestojí za to mluvit. Takže tento problém mě nepřekonal. Když jsem se opět vrátila do obchodu a vybrala si šampon, zaměřila se na ochranu proti vypadávání vlasů na Clear Vita ABE. Obal slibuje až o 97% méně ztráty vlasů. Jakmile jsem od této společnosti koupil šampon. Pouze on byl pro citlivou pokožku hlavy (jen můj případ). Potom mě vzal z alergického svědění způsobeného jiným šamponem a zcela odstranil lupy. Ale mé vlasy se rychle začaly špinavat. Proto jsem si vzal šampony, které sušily pokožku hlavy. Ani jeden z nich nepřišel ke mně. Jeho vlasy se špinily stejně rychle, ale znovu se objevily svědění, podráždění a lupy a dokonce i jeho vlasy začaly vypadávat. Vzhledem k tomu, že jsem si vzpomněl na zkušenosti z minulosti, rozhodl jsem se, že společnost Clear Vita ABE použije pouze proti spadnutí. Znovu podrážděnost a svědění okamžitě zmizely. Lupy na lstivé také prošly. Zpočátku se vlasy začaly špinavě rychleji znečišťovat, ale po měsíci se tento problém vrátil.

O šamponu. Má tlustou strukturu, která vám umožňuje pachnout malé množství. Proto je jedna láhev dostatečně dlouhá. To z něj dělá velmi výnosné. Ačkoli zpočátku cena za to není malý (kolem $ 8-9). Pění se stejně dobře v tvrdé a měkké vodě.

Po mytí Clear Vita ABE nepotřebuji balzám, protože moje vlasy jsou dobře česané. Ale je to těžší.

Šampon pro ženy Clear Vita ABE s formulatem Nutrium 10

Poskytování vlasů požadovaného tvaru není obtížné, ale dlouhý styl není dost. Objem také rychle klesá. A druhý den, večer, vlasy už jsou špinavé (i když jsem ráno umyla hlavu). A co mě nejvíce zhoršuje, je skutečnost, že vlasy se za pouhou hodinu dramaticky znehodnotí. A obvykle se to děje na místě, kde nemohu tento problém vyřešit. To znamená, že opustím dům čistou hlavou a vracím se s pocitom, že jsem jej neunavil alespoň týden.

Co se týče vypadávání vlasů, abych byl upřímný, dosud jsem si toho nevšiml žádného účinku. Používám ho více než dva měsíce. Někde za pár týdnů se zdálo, že na hřeben zůstává méně vlasů. Ale tento pocit trval, bohužel, ne dlouho. Dermatologové říkají, že šampon nemůže obnovit ztrátu vlasů. Ale upřímně řečeno, opravdu jsem chtěl zkusit a najednou se mýlí. Ale opět se ujistili, že mají pravdu ;-)

Šampon obecně na mě neměl zvláštní dojem. Za prvé, ztráta vlasů jsem nezastavil, ne na 97%, a ne ani 10%. Za druhé, velmi rychle a ne včas se vlasy stávají mastnými a špinavými. Zatřetí, pokládka nestačí dlouho (omlouvám se za sílu a čas strávený na něm). Za čtvrté, tak obecně není objem výrazný. Jediné, co se mi líbilo, bylo nedostatek reakce pokožky hlavy (žádné svědění a podráždění) a úplné odstranění lupů. Ale pokud budete mít výhody a nevýhody, neměl jsem rád šampon. Na konci, s největší pravděpodobností budu mít další. Koupit nebo ne, rozhodněte se sami.

Skóre na 10 bodové škále šamponu Clear Vita ABE pro ženy proti vypadávání vlasů s formulacem Nutrium 10.

Konzistence - 10 (tlustá, takže můžete umýt malé množství)

Sapiness - 10 (je dobré umýt v jakékoliv vodě)

Očistění z nečistot - 10 (myčky)

Účinky na pokožku hlavy - 8 (odstraňuje svědění a podráždění, ale neovlivňuje práci mazových žláz)

Odstranění lupin - 10

Objem odevzdání - 6 (slabý objem, který trvá jen několik hodin)

Snadná instalace - 8

Zachování čerstvosti vlasů - 6 (rychle se špinavě)

Dopad na ztrátu - 0 (žádný účinek)

Dlouhodobé použití -10 (dostatečně dlouho)

Cena - průměr 250-300rub. (8-9 USD)

Přidat komentář Zrušit odpověď

Pro odeslání komentáře musíte být přihlášeni.

Šije šampon pro ženy recenze

S extraktem kaktusu.
Hydratace pokožky hlavy je klíčovým faktorem boje proti lupům.
Jasné "Intenzivní zvlhčení" pomáhá vytvářet podmínky pro zvlhčení.
pokožku hlavy, a proto pro krásné vlasy bez lupů.
Formula NUTRIUM 10:
1. Hluboké výživy pokožky hlavy.
2. Pomáhá pokožce hlavy udržovat přirozenou úroveň vlhkosti.
3. Vytváří nezbytné podmínky pro krásné vlasy bez lupů.
Intenzivní zvlhčování: vzorek s kaktusovým výtažkem vyživuje pokožku hlavy,
dává vlasům zdravý vzhled a zabraňuje lupům.
Pro suché vlasy a pokožku hlavy.

Aplikace: Naneste šampon na mokré vlasy, pěnu, opláchněte.
Při zasažení očí opláchněte vodou.
Vhodný pro každodenní použití.

Objem: 200 ml
Výrobce: Rusko, LLC "Unilever Rus"

Recenze (4)

1 příspěvek

Chcete opustit recenzi? Stačí se zaregistrovat.

Pro Více Informací O Suché Vlasy