logo

Tajný Rapunzel

Říkají, že zhubnout, musíte vypít zelený čaj. Musíte ho jen sbírat v horách a vylézt se tam samým! Mám rád hory, netrpím nadváhou, ale nějak se mi nespletá s vlasy. Tenký, fena a pomalu rostou. Jedna ctnost - zakřivení!

Po pětiletém narození jsem si chlapce rozřezal pod chlapce, abych neztrácel čas na česání a styling. A pak moje dcera šla do mateřské školy, šla jsem do práce a nějak jsem chtěla být princezna. No, nebo tak. Na ošetření salonu nebylo moc peněz a na radu mé přítelkyně jsem koupil šampon pro vlasy a balzám. Upřímně jsem vzal první z rozsáhlých sérií (jsou tam s různými přísadami), mně se mi líbila vůně zeleného čaje. Značka Golden Silk, aktivátor růstu vlasů, zpětná vazba od zákazníků.

Aktivace!

Šampon jsem použil asi dva měsíce. Moje hlavu jednou denně aplikuji balzám po 1-2 minutách po pravidelném mytí. Nepoužívám žádnou priblud jako speciální měkkou vodu z prastarého čínského zdroje a speciální vysoušeč vlasů s chladným arktickým vzduchem. Takže experiment může být považován za zcela čistý.

Složení aktivátoru růstu vlasů "Zlatý hedváb" obsahuje extrakt ze zeleného čaje, mléčné bílkoviny a keratinové peptidy. Výrobce tvrdí, že pár šamponů a balzámu cituji:
• "pájecí" mikrotrhlinky na vlasy;
• urychlí růst vlasů;
• přispívat k obnově poškozené struktury vlasů;
• usnadňuje styling a česání.

Ze sebe dodávám, že nejdůležitější výhodou série Zlatý hedvábí je magická vůně zeleného čaje. Je čerstvý, jemný, stejně jako parfém od Elizabeth Arden, který si všichni mohli dovolit, dokud nebudeme mít děti a půjdeme si na hypotéku. Vůně mé mládí, ehm.

Aroma neochvějně drží vlasy, pocity provinční ženy, která se zalévá v duchu, od některých šamponů jedné známé síťové společnosti, ne. Líbilo se mi to. Také není svědění a alergie.

Výhody použití následujících je poznamenáno:
• vlasy přestaly tlačit. "Mad pampeliška" nefunguje ani tehdy, když ji rychle vysypete vysoušečem vlasů a pak se dostanete do deště. Kudrnaté kluky ležou tiše, dokonce i bez dalšího gelu;
• Rozdělené vlasy vypadají zdravěji. Řezal jsem řezné nůžky, teď jsem je rostl a ani jsem to nemusel řezat;
• "mrtvé" bílé prameny po zbarvení na konstrukci jsou mírnější a přestaly vystupovat z celkové hmotnosti vlasů;
• můžete si rychle umýt hlavu, v sto vodách nedochází k žádné manipulaci se splachováním

Cena peněz je také výhodou. Koupil jsem obě lahve dohromady za 220 rublů v obvyklém online obchodě typu "Ruble Boom". Samozřejmě, že to není 100 rublů, ale ne 450, jak bych dala pro populárnější značky. Na mých středně dlouhých vlasech (těsně pod bradou) bylo po měsíc a půl dostatek balení. Chtěla bych si však všimnout, že moje dcera ráda vymačká všechno z trubek, takže může být velmi dobře, že pomohla brzy ukončit šampon.

Přistání

Šampon z "Zlatého hedvábí" má své nevýhody:
• "aktivátor růstu" vlasů není příliš aktivní. Když jsem četl recenze na internetu o "Zlatém hedvábí", věřil jsem přímo, že za měsíc mohu růst 2-3 cm. Ale nebylo to tam, tempo růstu se nezvyšovalo! Můžete samozřejmě obviňovat všechno z chudé ekologie, stravy, nedostatku spánku a všechno, ale pak proč říkat, že vlasy budou růst rychleji? Není snadnější upřímně poznamenat, že je to jen výživný šampon, a to je všechno?
• kompozice znamená, mírně, běžné. Kromě proteinů a ceramidů je možné najít chlorové deriváty, konzervační látky a další úspěchy chemického průmyslu. Takže byste neměli tuto sérii přiřadit "všestranné" kosmetice;
• balení v "Zlatém hedvábí" je tak-tak. Pokud někdo žije rychle a umýt si hlavu po cvičení v tělocvičně, a pak hodí šampon a balzám do make-up pytle, tato osoba může najít v tělocvičně tašku šampon-balsam řeky. Víko od častého otevírání-zavírání se uvolní a přestane normálně držet. Proto kontejnery pro kosmetiku, které vám pomohou!

A tak pro své skromné ​​peníze je to vynikající pár pro vlasy - kůže není vysušená, styling je zjednodušený. Nepřispívají k rychlému "růstu", ale dobře, bude existovat dodatečná motivace, aby nedošlo k vynechání příjmu rybího tuku a vitamínů. Stále doporučuji aktivátor růstu vlasů Golden Silk pro ty, kteří chtějí vypadat dobře a chtějí ušetřit peníze.

Šampon Zlatý hedváb Aktivátor růstu vlasů Extrakt zeleného čaje - recenze

Dobrá kombinace ceny a kvality

Pluses: - nízká cena - není tučné vlasy.

Nevýhody: - zmatené vlasy, potřebujete balzám.

Recenze: Šampon s příjemnou vůní, poměrně tekutý, dobře pěnový. Nemohu říci nic o aktivování růstu vlasů, protože šampon zde nepomůže. Vlasy se nedostanou na tuky, vyžaduje to samo o sobě balzám, protože to stále mýlí vlasy, vlasy jsou hladké, nevytahují, dlouho udržuje čerstvost a příjemnou vůni. Vhodný pro každodenní šamponování. Objem 250 ml Cena kolem 80 rublů.

Dobře

Plusy: Nízká cena, vlasy jsou měkké, hedvábné.

Recenze: Zcela zvláštní, šampon mi doporučil známý chlap. Nikdy jsem si nevšiml účinků rychlého růstu, opravdu jsem to použil jen jednou, pak jsem přešla na jiný šampon, proč si nepamatuju, teď už zase přemýšlím začít používat, protože si vzpomínám, že vlasy jsou velmi měkké, hedvábné a snadné se hýbat a lesknout.

Normální

Recenze: Nikdy jsem si stěžoval na růst vlasů, ale rozhodl jsem se vyzkoušet nový produkt - Zlatý hedvábný šampon Aktivátor růstu vlasů S extraktem zeleného čaje! Co je vlastně velice potěšeno - dobrým šamponem s příjemnou vůní zeleného čaje - dobře promyje vlasy.

Efekt

Pluses: Effect.

Recenze: Velmi účinný šampon! Moc se mi to líbilo! Velmi dobré zpracování!

Celkově není špatné!

Doplněk: Dobrý, levný.

Nevýhody: Žádné.

Revize: Nevím, jak urychlit růst vlasů, ale růstový aktivátor vlasů S extraktem z zeleného čaje mi pomohl zbavit se křehkých vlasů, stejně jako vypadávání vlasů, doporučuji. Dobrá kombinace ceny, kvality a efektivity. Je dobře omyt, není mastné.

Nevhodli se

Svědec: Nevhodil se, ale proto, že tento šampon dělá vlasy těžké a pokud je to ještě dlouhé, je to jen hrozné. Po vysušení vlasy vypadají neuspořádaně, je vidět nezmrzlý a mastný lesk. Tento výsledek na mé vlasy přirozeně mi nepatří, neříkám to.

Doporučit

Recenze: Šampon Golden Silk Growth Activator s extraktem zeleného čaje, který voní velmi hezky, je také ekonomicky spotřebován, postrádá malou částku. Chcete-li pěnu všechny vlasy, vlasy, po tomto šampónu, hladké a hedvábné. A velmi levné šampon.

Zajímavá série

Doplněk: dobrý účinek na vlasy.

Nevýhody: účinek růstu se necítí.

Recenze: Zajímavá řada vlasových výrobků také vzala takový šampon. Účinek byl uspokojen, vlasy po hladké a lesklé, kód nezasychá hlavu. Ovšem pro větší účinek je lepší použít šampon s maskou. Skutečný efekt rychlého růstu vlasů jsem se necítil. V zásadě jsou k dispozici finanční prostředky a v obchodě je nyní poměrně snadné je najít.

Velmi dobrý šampon

Doplněk: Dobrá péče o vlasy.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Šampon Golden Silk Growth Activator s extraktem zeleného čaje se mi opravdu líbil. Bohatá pěna. Vynikající čistící a vyživuje pokožku hlavy. Po neustálém používání získávají vlasy velmi dobře upravený vzhled - jsou lesklé, dokonale česané, nezaměňujte.

Posiluje

Recenze: Užívali jste si tři měsíce. Posiluje kořeny úžasně, téměř po nich žádné ztráty. Nemohu říci o rychlém růstu, ale skutečnost, že posiluje vlasy a kořeny, je fakt. Jeho vlasy jsou po něm měkké, jako hedvábí. A je to levné. Doporučuji všem).

Není drahé!

Výhody: Příjemná cena a kvalita.

Recenze: Zlatý hedváb Aktivátor růstu vlasů je velmi dobrý v jeho struktuře a jemně se stará o vlasy. Není to drahé. Nevšímala jsem si účinek růstu, ale bylo mi řečeno, že je nutné ho použít v komplexu - to je jak šampon, tak maska ​​a balzám. Myslím, že to zkusit!

Dal jsem 3, teď to vysvětlím proč.

Doplněk: příjemný zápach.

Nevýhody: Vlasy mají podobu rampouchů a strašně hřebeny.

Přezkum: Zkoušel jsem tento šampon asi před týdnem. Koupil jsem šampon na 142 rublů. Drew napsal nápis "Ze zeleného čaje." Pokud jde o hlasitost, je to skutečně hlasitost, navzdory skutečnosti, že mé vlasy jsou také poměrně objemné. Růst vlasů není moc a zvyšuje se.

Dostupný šampon, který se stará o vlasy

Výhody: Cena, vůně, vlasy zůstávají čerstvé.

Nevýhody: Kapalina.

Recenze: Rozhodla jsem se, že budu koupit levný šampon, který je kombinuje s profesionálem. Každopádně si každý den omyjte vlasy drahým šamponem, který je překryt. Tenhle obchod doporučil. Řekl, dost dlouho na to a pečuje o vlasy dobře. Snažil jsem se koupit ve stejný den. Líbilo se mi to. Příjemná vůně, pěna dobře, i když potřebuje balzám, vlasy po tom, co je trochu zmatené. Jediná věc, která mě znepokojovala, byla tekutá konzistence. Miluji to, když je šampon silný. A za cenu o málo méně než 100... Více

Golden Silk Shampoo Recenze Aktivátor růstu vlasů se zeleným čajovým extraktem v kategorii Kosmetika a parfémy.
Můžete napsat recenzi na tuto položku nebo přidat novou položku, která dosud není na webu, a napište recenzi.

Používání materiálů je zakázáno bez písemného souhlasu správy.

Šampon Gold Silk - recenze

Lyubě
Aktivní člen Barnaul

Šampon Golden Silk 24. dubna 2015

Vlasový šampon s kofeinem "Kořenový zesilovač" s jeho hlavním úkolem (aby se zabránil vypadávání vlasů) nemůže zvládnout. Smaží dobře, vyplachuje od jednoho okamžiku, ale jeho vlasy z tuku rychle.

Recenze jsou užitečné? Ano 3 · Ne 0

Šampon zlatého hedvábí 12. února 2014

Mám řadu růstového promotoru plus objemu. Mám rád zbytkový efekt. vlasy jsou hedvábné, ale když se poprvé umylo, bylo to v šoku, protože mé vlasy byly zvětralé a dokud jsem nevyplachlo, bylo to jako svazek slámy. Na rozdíl od přírody Sibiře, bez bolzámu, je velmi suchý. Používám bolsam Líbí se mi spolu. Vlasy se staly normálními. dlouho se neposírejte. na úkor růstu, dokud něco kouzlo nevšimne, čekám na zázrak.

Recenze jsou užitečné? Ano 13 · Ne. 0

Šampon Gold Silk 2. února 2014

Koupil jsem šampon a sprej této série, absolutně ji miluju! Pokud jde o šampon, pěna dobře a snadno se odmyje, působí, týden vlasy vzrostly o 5 cm! Mám také rád spray, aby laminoval vlasy, aniž by to slepil dohromady, a také ppiatny vůně a snadné česání.

Šampon Golden Silk 11. května 2013

Četl jsem a myslím: co je tu na to?

Pro každý efekt bude jeho vlastní. Myslím, že šampon je dobrý. Samozřejmě, že nebyl okamžitý účinek, ale když byly vlasy rozmazané barvivy, bylo to velmi hydratační a lesklé. Vůně je dostatečně pěkná a pokud použijete aktivátor růstu, pomohlo mi to.

Nyní udělám masku s hořčicí a my ji ještě umyjeme šamponem a balzámem z této linie. Tak uvidím, jak rychle rostou. (Nyní krátký zpět)

Recenze jsou užitečné? Ano 11 · Ne. 5

Šampon Golden Silk 19. 4. 2013

Chci navrhnout vynikající lék na vypadávání vlasů - tento šampon je zlatý šupin, posilování vlasových kořenů proti vypadávání vlasů - prodává se v lékárnách. moje vlasy byly vyřazeny a já jsem použil láhev tohoto šamponu a vše bylo obnoveno. Používala také zlaté vlasy pro posílení vlasových lukavitů. další láhev zbytečně - skvělá - můžete ji koupit v lékárnách a na internetové lékárně - ve světě drog

Šampon Golden Silk 1. března 2013

Můj syn má alopecii. Takže z tohoto šamponu vlasy přestaly vypadávat a nové začaly růst. Ale společně se šamponem používáme masku i balzám. Koupím pouze v lékárně. Obchod se jednou vzal a okamžitě ho vyhodil. Vůbec ne. Mnoho velmi šťastných!

Šampon Golden Silk 24. listopadu 2012

Koupil jsem šampon a balzám zlaté hedvábí pro poškozené a rozštěpené konce. Co mohu říci: výhody:

vůně je příjemná, dobře, trochu svítí.

nevýhody: po umytí šamponem a použitím balzámu jsou vlasy tvrdé, není možné hřebenovat a pozorovat pomocí balzámu! Nedovedu si představit, jak bych je chlupal bez bolzamu, takže opravdu tento šampon pro milovníky opravdu neodpovídám)))

Šampon Gold Silk 16. října 2012

Koupil jsem v lékárně šampon a balzám "Zlatý hedváb" - aktivátor růstu pro poškozené a rozštěpené konce. Všimla jsem si, že mé vlasy jsou trochu silné a mé vlasy jsou silnější, staly se méně rozděleny, jinak to budu používat i teď, a co je nejdůležitější, bude v komplexu potřebovat balzám a šampon, pak bude mít smysl. Ale před umýváním udělám masku pro kořeny lopuchového oleje. Tento šampon je opravdu špatný při pěnění, což opět dokazuje, že v něm není žádná chemie. Radím vám vyzkoušet!

Komentáře (2) Recenze užitečné? Ano 29 · Ne 11

Šampon Gold Silk 14. září 2012

každému svému. Všechny typy vlasů jsou různé a balzám je třeba používat a nebudou tam žádné hromady.

Recenze jsou užitečné? Ano 5 · Ne 3

Šampon Gold Silk 28. srpna 2012

Dnes jsem koupil šampon zlatý hedvábí "Hair Activator. Účinek objemných vlasů." Po přečtení slibů na štítku jsem téměř uběhla domů a rychle jsem vyzkoušel zázrak. A to je to, co chci říct: je to asi nejhorší šampon, s kterým jsem si někdy umyla vlasy. Můj bože, jaký je tam objem. Dokonce tak, moje vlasy nejsou tak horké, ale také visí jako závitky. O trestech obecně mlčet. dvě strapce stojící na konci - to je asi můj bang po tomto šamponu. Obecně jsem byl velmi rozrušený. peníze jsou škoda strávená. Pro tuto částku bych mohl koupit mnohem lepší šampon.

Můj závěr: šampaňské hovno, vlasy vypadají strašně.

Komentáře (3) Recenze jsou užitečné? Ano 38 · Ne 20

Šampon Golden Silk 24.července 2012

jak ne chladný šampon - dobře, s tím, co slušné, srst vlasy, tvrdá, ne hřeben, sprej, taky, g.. ale nulový smysl, komu koho. a kosmetiky tak-tak. a ani nic k nákupu ropy. dobře stojí za to. kosmetické odpadky. Nechápu, co je o ní dobré.

Šampon Gold Silk 6. dubna 2012

Kromě faktu, že spěchá strašně a vy musíte vylévat hodně z toho, žádná slova. To skončilo za 3 týdny, na rozdíl od ostatních, "vydal" více než 1,5 měsíce, ne-li dva. Nebudou brát víc

Šampon Gold Silk 18. března 2012

Po koupi shaipunya zlatý hedvábný aktivátor růstu se nic nezměnilo, je toko po mytí tímto šamponem, vlasy se staly velmi houževnaté a nečesané, plus v lesku, který se objevil na vlasech. To je všechno.

Šampon Gold Silk 2. října 2011

Koupil jsem šampon a balzám ze zlých konců, nevznikaly žádné změny vlasů a špičky se rozdělily a rozštěpily. Jediné, co jsem si všiml, bylo, že vlasy se změkčily a lesk se trochu zvětšil

Série šamponů Zlatý hedváb - tajemství použití a zvýšení délky

Péče o vlasy je nedílnou součástí programu krásy pro všechny dívky a výrobci kosmetických přípravků neustále zlepšují své výrobky a nabízejí stále efektivnější produkty. Jedním z nejoblíbenějších je řada zlatých hedvábí od společnosti Folk Crafts. Šampony této řady se mění v jejich účincích - na růst a tloušťku vlasů, na lupy, na vnější lesk a na vlasy. Přečtěte si více o vlastnostech aplikace, o výhodách a nevýhodách, o tom, co shrnuje řadu Golden Silk Shampoo, viz dále v článku.

Princip činnosti

Linie "Aktivátor růstu vlasů" a další šampony společnosti jsou tvořeny převážně z přírodních produktů s minimálním přídavkem syntetických přísad. To zahrnuje užitečné minerály s keratinem a bylinné komplexy pro každý typ vlasů, přírodní oleje.

Například pokud jde o růstový aktivátor, obsahuje pepř, který dává oteplovací efekt, šampony pro poškozené kadeře obsahují extrakt ze zeleného čaje, který osvěží a stará se o prameny.

Chitosan, odvozený z buněk hub a kvasinkových kultur, váže aktivní kyseliny z plášťů mořských měkkýšů, posiluje sloučeniny. Pšeničné klíčky (extrakt) omlazuje a plní vitamíny E a B. Aloe dodává buňkám celkovou výživnou sadu stopových prvků, kyselin, esenciálních olejů. Stimuluje obnovu buněk, posiluje strukturu chloupků, neumožňuje exfoliaci.

Princip činnosti všech těchto látek spočívá v aktivaci všech procesů ve folikulích, urychlování metabolismu, posilování kořenů a hojení kůže. Stále více elastické, kudrlinky získávají sílu a objem. Ačkoli někteří uživatelé poznamenali, že někdy šampon dává nadměrné tuhosti pramenům.

V jakých případech se používá

Při výběru šamponu musíte jasně identifikovat hlavní problém jejich pramenů a zvolit vhodný nástroj.

Například nástroj pro dělené konce a slabé vlasy zvyšuje obsah tuku v suché pokožce hlavy a samozřejmě pro mastné vlasy, bude to kontraindikováno.

Pozor! Šampony, které suší mastnou pokožku, mohou způsobit lupy, pokud jsou používány majiteli suchých vlasů a citlivé suché pokožky hlavy.

Možná je to špatná volba šamponu pro typ vlasů a vysvětluje negativní recenze série.

V sérii jsou šampony pro:

  • dělené a poškozené prameny;
  • pro růst vlasů;
  • pro objem vlasů;
  • pro mastné kadeře;
  • proti lupům.

Více informací o vlasové kosmetice Golden Silk, recenze a tipy jak používat, si můžete přečíst na našich webových stránkách.

Kontraindikace

V seznamu kontraindikací můžete specifikovat pouze alergie na některé složky, jako jsou byliny, papriky apod. Před použitím byste měli použít test na reakci těla: na kůži položte malý šampon za uchem nebo na zápěstí a jemně jej protřete. Pokud nedošlo ke svědění, silnému zarudnutí, otoku, loupání a hoření, může být použit produkt.

Ujistěte se, že vyzvednete šampon pro typ vlasů, jinak se nejen můžete zbavit problémů, ale také získat nové.

Typy šamponů

Všechny výrobky pro série zahrnují komplex vyvinutý v laboratořích firmy "Shelkosil". Skládá se z pšeničných klíčků, ženšenu, aloe, chitosanu.

S extraktem z chilli pepře

Posiluje vlasové folikuly, urychluje růst kudrlin, vyživuje folikuly a zvyšuje hustotu, dává zdravé záře na prameny.

Složení:

  • paprika (extrakt);
  • komplex "Shelkosil";
  • hedvábné bílkoviny;
  • keratinové peptidy;
  • mléčné bílkoviny.

Objem - 400 ml. Cena - asi 130-160 rublů.

Aplikace: Navlhčete vlasy, aplikujte trochu šamponu na kudrlinky a beat, získáte hustou pěnu, pokud lehce pěna - přidávejte vodu. Mnozí doporučují, aby pěna porazila v ruce a poté se na vlasy aplikovala. Pak se šampon jemně vtírá do kořenů, má lehký oteplovací faktor, dobře čistí mastnotu a nečistotu. Opláchněte teplou vodou a ujistěte se, že používáte balzám nebo opláchněte pro váš typ kudrlin, abyste usnadnili poškrábání. Vhodné pro běžné použití.

Rada V tomto řádku je téměř stejný aktivátor šamponu, ale bez pepře. Objem, cena, aplikace jsou podobné, mají měkčí účinek, při omytí nemají oteplovací účinek. Není vhodný pro odstraňování těžkých nečistot nebo olejových přípravků.

Aktivní keratin

Chcete-li zlepšit česání dlouhých vlasů, zvýšit měkkost, přidat lesk a zdravý vzhled na velmi dlouhé vlasy. Vytváří jemnou krémovou kůži, pro čištění a jemnou péči o vlasy a pokožku hlavy. Slouží ke sladění poškozené struktury vlasů, vyhlazuje kůžičku, eliminuje zbité konce.

Složení:

Objem - 250 ml, hospodárné použití, pěny dobře. Cena - asi 150-160 rublů.

Aplikace: mokré kadeře, nanášejte malé množství šamponu, pěna, opláchněte teplou vodou. Můžete použít balzámy a vhodné kondicionéry.

Ropový olej

Dobrý produkt pro péči o vlasy a vysoce kvalitní čistění od nečistot. Kudrlinky jsou měkčí, poslušnější, styling je snazší, prameny lesknou, skvělá, ne ostrá chuť.

Složení:

  • silkosil (zpevňující složení);
  • ropový olej;
  • měkké syntetické složky pracích prostředků;
  • stejně jako všechny produkty řady neobsahují parabeny.

Objem - 90 ml. Cena - 200 rublů.

Aplikace: mokré vlasy, šampon, pěna, masáž. Opláchněte pod tekoucí teplou vodou. Může být používán denně. Vhodné pro citlivou pokožku hlavy, suché, křehké, tenké vlasy.

Lupy

Eliminuje všechny typy lupů, působí profylakticky na vývoj houbových mikroorganismů na pokožce hlavy, obnovuje činnost kožních buněk, reguluje sekreci mazových žláz. Vhodné pro všechny typy kadeří.

Složení šamponu zlatého hedvábí:

  • Korejská mincovna;
  • citronová tráva;
  • sophora;
  • cinchona strom;
  • tymián;
  • betaine;
  • alantoin.

Objem - 250 ml. Cena - 150-180 rublů.

Aplikace: naneste malé množství šamponu na mokré vlasy, pěnujte je a jemně a krátce promáčkněte do kořenů. Vypláchněte silným proudem vody. Může být použita denně, postupně se postupně snižuje na 1 týden. Poté promývejte několikrát za měsíc pro prevenci.

Kofeinované

Pečlivé čištění a péče o tenké, křehké prameny, oslabené barvení a sušení za tepla. Zlepšuje přívod krve do chlupatých částí hlavy, posiluje folikuly, vyživuje kořeny a zastavuje vypadávání vlasů.

Složení:

  • komplex "Shelkosil";
  • mléčné bílkoviny;
  • hedvábné bílkoviny;
  • keratinových peptidů.

Cena - 40-70 rublů. Objem - 90 ml.

Aplikace: Aplikujte na mokré vlasy, lehce masírujte až do pěnění, poté opláchněte tekoucí vodou. Dobré pro každodenní použití.

Účinek použití

Účinek použití šamponu závisí na jeho účelu: zlatý hedvábí z lupů, zvýšení růstu, boj proti ztrátě.

Vezměte prosím na vědomí, že všechny výrobky řady pomáhají lépe zvládat vlasy, usnadňují česání a zvyšují objem vlasů.

Prostředky pro intenzivní péči pozitivně ovlivňují růst kadeřnic, ošetřují slabé a unavené vlasy, dodávají lesk, oživují matné prameny, obnovují barvu.

Fotografie před a po

Výhody a nevýhody

Výhody:

  • tenké vlasy se stávají silnějšími;
  • ztenčení vlasů obnovuje hustotu;
  • křehké prameny se stávají pružnými a zdravě vypadajícími;
  • barva je obnovena, objeví se přírodní lesk;
  • pokožka hlavy a bazální plochy jsou méně suché / mastné;
  • kořenová výživa se normalizuje;
  • pramínky spálené barvami a stylingem získají pružnost, hladkost, měkkost, styling a česání;
  • příjemné lehké aroma;
  • rozumnou cenu;
  • nezpůsobuje alergie a podráždění.

Nevýhody:

  • žádný rychlý účinek;
  • ne vždy umýt vlasy dobře;
  • není vhodný pro všechny;
  • ne velmi dobré pěny.

Závěrem lze konstatovat, že šamponová řada Zlatý hedvábný šampon je opravdu účinná pro růst vlasů, ale v kombinaci s dalšími intenzivnějšími prostředky stejné série. To se vysvětluje skutečností, že hlavním úkolem každého šamponu je zbavit vlasy nečistot a udržet je co nejdéle čisté. A tento úkol dokonale zvládne. Ale ke zvýšení růstu, hustoty, ošetření kudrlin, šampony jsou samozřejmě pouze pomocným nástrojem. Stejně jako při použití jakýchkoli produktů lze výsledek očekávat pouze při běžném používání.

Zjistěte více o účinných a populárních šamponech pro růst vlasů díky našim článkům:

Šampon Golden Silk - aktivátor růstu vlasů bez poškození zdraví

Dnes v lékárnách a specializovaných prodejnách si můžete koupit řadu mycích prostředků na vlasy, včetně těch, které jim pomohou být zdravější a urychlí růst, aby jejich účes byl měkčí a objemnější. Jeden z nejoblíbenějších produktů pro péči o pokožku hlavy a vlasy je domácí produkt - Golden Silk Shampoo aktivátor růstu vlasů, recenze, které ukazují jeho vysokou účinnost. Podívejme se, co je v této sérii zahrnuto, jak ji správně aplikovat, stejně jako to, co o tom má zákazník.

Složení šamponu Golden Silk

Produktová řada Zlatý hedváb s produktem řady Growth Activator je celá řada výrobků, které podle informací o lidech a výrobcích pomáhají urychlit růst vašich pramenů bez dalších opatření a procedur salonu. To zahrnuje kromě šamponového balzámu, krémové masky a oleje. Kromě toho složení všech těchto nástrojů zahrnuje přírodní složky, které mají příznivý účinek na strukturu vlasů po celé délce, stejně jako na vlasové folikuly.

Šampon je obzvláště populární v řadě růstových aktivátorů vlasů, ačkoli mnoho lidí raději používá několik produktů z Golden Hedváb v kombinaci pro dosažení maximálního účinku.

Výrobce vytvořil několik typů šamponů, které jsou určeny pro různé typy kadeří:

  • pro normální vlasy s chilli nebo jinými jemnějšími rostlinnými výtažky;
  • pro poškozené a štěpené extraktu ze zeleného čaje;
  • pro objem s extrakty z ovoce.

Kromě obvyklých velkých sklenic vyrábí společnost stejné aktivátory růstu šamponů, ale v mini-balení, což je velmi výhodné pro aktivní lidi, kteří často cestují. Pro výrobu linky Golden Silk, zaměřené na aktivaci růstu vlasů, se používá unikátní formula vyvinutá výrobcem, komplex Shelkosil.

Ve svém složení obsahují tyto komponenty:

  • chitosan, který posiluje vazby aktivních kyselin v molekulárních sloučeninách, což přispívá k posilování vlasů zevnitř a k urychlení jejich růstu;
  • extrakt z pšeničných klíčků s omlazujícím a regeneračním účinkem, aktivátor spících folikulů, který vyživuje vlasy a jejich žárovky vitamíny skupiny B, E, A;
  • aloe, eliminuje zánět pokožky hlavy, zlepšuje krevní oběh a výživu vlasových folikulů, stimuluje odstraňování toxinů;
  • ženšen, který zahajuje proces regenerace tkání, obnovuje strukturu vlasů, chrání před negativními vnějšími vlivy.

Také ve složení zlatých šamponů pro růst vlasů v této sérii jsou i další rostlinné výtažky. Jejich souprava závisí na druhu výrobku určeném pro určitý typ srsti. Ale ve všech produktech, bez ohledu na název a vzorec, existují také hedvábí a mléčné bílkoviny, keratin, provitamin B5.

Kromě toho obsahuje šampon "Zlatý hedváb" další látky, které usnadňují pohodlné nanášení, rovnoměrné rozložení produktu vlasy, tvorbu pěny a usnadňují opláchnutí prostředku z hlavy bez zbytků na prameny a pokožku. Hlavním principem působení těchto růstových promotorů je zlepšení metabolických procesů na buněčné úrovni, posílení vlasů a obnovení jejich struktury. Díky tomuto integrovanému přístupu je dosaženo slibovaného účinku růstu. A samotné vlasy se stávají měkkými, elastickými, větší a zdravějšími.

Co vám pomůže a funkce aplikace

Šampon "Zlatý hedváb" je vhodný pro každodenní praní. Nerušuje přirozené pH hlavy a přírodní ochranný film na vlasu. Jeho rostlinné složky zajišťují správnou výživu vlasových folikulů, pomáhají obnovovat prameny od kořenů až po špičku a odstraňují zvýšený obsah tuku nebo sucho. Navíc s pravidelným používáním tohoto šamponu a dalších výrobků v této sérii zapomenete na rozdělené konce a křehkost, na matnou barvu a na nedostatek zdravého lesku. A samotné vlasy budou poslušnější, lehce stylovější a hřebeny.

Použití Zlatého hedvábí je velmi jednoduché:

  1. Mokré vlasy.
  2. Stiskněte trochu aktivátoru na dlani a přidejte trochu vody. Zrušte to. Masíruje do kořenů vlasů a pak se rozkládá po celé délce.
  3. Umyjte šampon pro růst s čistou vodou při pohodlné teplotě pro vás.
  4. Pokud je to nutné (pokud jsou vlasy velmi silné nebo dlouhé), můžete postup opakovat.
  5. Případně použijte balzám stejné řady jako šampony.

Z kontraindikací použití "Zlatého hedvábí" pro aktivaci růstu vlasů můžeme rozlišit pouze přítomnost otevřených povrchů ran a zánětů na pokožce hlavy, stejně jako individuální intolerance alespoň jedné složky šamponu. Zpravidla se vedlejší účinky použití aktivátoru neděje.

Pouze ve vzácných případech je možné:

  • svědění a další alergické reakce;
  • suchou pokožku hlavy a pocit napjatosti.

Kde koupit "Zlatý hedváb" a jakou cenu

Koupit aktivátor Golden Gold může být v lékárnách a specializovaných prodejnách. Objem lahve je 250 ml. Níže uvedeme seznam míst, kde si můžete objednat online a zajistit dodávku. Kromě šamponu si můžete koupit i jiné produkty série.

Koupit Golden Silk pro aktivaci růstu může být v:

  • Internetový obchod Zdraví a krása laboratoř za cenu 119 rublů.

Zlaté hedvábné recenze pro růst

Kupující v reakcích na šampony "Golden hedvábí" pro aktivaci růstu vlasů mají několik výhod:

  • rozumnou cenu;
  • možnost nákupu v libovolné lékárně nebo prodejně specialit;
  • přírodní složení;
  • obrovský výběr produktů;
  • individuální přístup ke každému typu kudrlin;
  • téměř úplná absence kontraindikací a možných vedlejších účinků;
  • rychlý výsledek (účinek je patrný po 2-3 týdnech použití);
  • certifikáty bezpečnosti a kvality výrobků;
  • příjemné a nenápadné aroma.

Zde je to, co jeden z kupců Zlatého hedvábí Alexander (28 let) z Moskvy říká v odvolání:

Dokud si vzpomínám, vždy nosím dlouhé vlasy. Moc se mi to líbí, když jsou rozpuštěny a kudrlinky jsou vítány nebo tiše táhnou po zádech. Nedávno nemám žádnou příležitost kvůli aktivnímu pracovnímu plánu a večerním cvičením v tělocvičně, aby se plně stravoval. A to okamžitě ovlivnilo zdraví mých vlasů a nehtů. Rozhodla jsem se podpořit kudrlinky a na radu kamarádky jsem okamžitě koupil zlatý hedvábný olej, balzám a šampon. Nevěřil jsem výsledku, protože se mi zdálo, že s tímto problémem se dokáže vypořádat jen s drahým šamponem nebo s mistrem v kosmetickém salonu. Ovšem byl jsem překvapen. Po dvou týdnech mytí hlavy každý druhý den se šamponem a balzámem s aktivátorem růstu, stejně jako s použitím olejů na vlasy jednou týdně, moje kudrlinky začaly vypadat lépe než dříve.

Pamatujte, že šampon je pouze produkt pro péči o vlasy. V důsledku použití aktivátoru "Golden Silk" bylo dlouhé a maximální, musíte sledovat vaše zdraví a životní styl. Kromě vhodně vybraných kosmetických přípravků na růst a hřebeny je vhodné, aby se kadeřníci s vysoušečem vlasů a žehlení co nejméně, používali speciální ochranné prostředky proti vysokým teplotám a negativní expozici slunečnímu záření, aby z vnitřní strany posilovaly a vyživovaly prameny a plně vyživovaly. Pouze v tomto případě budou vlasy jakékoliv délky dobře růst a vypadat skvěle.

Chráníme vlasy šamponem Golden Silk

Šampony Zlatý hedvábí - optimální péče při ošetřování vlasů.

Samotný šampon nemůže být lékem, má jiné cíle - vyčistit vlasy a dát jim dobře upravený vzhled. Přirozená kompozice však umožňuje doporučit šampony této značky pro čištění oslabených, kadeřavých kadeří.

Je Golden Silk efektivní?

Kosmetická společnost "Folk Crafts" vyrábí vysoce kvalitní šampony pro řešení specifických problémů s vlasy pod ochrannou známkou "Golden Silk".

Mezi ně patří "Aktivátor růstu vlasů", "Kořenový posilovač", "Regenerátor vlasové struktury".

Četné recenze poskytují protichůdné informace: většina názorů je pozitivní, ale existují také negativní názory. Mohou šampony skutečně zlepšit stav kudrlin?

Jaké jsou hlavní požadavky na šampony Zlatý hedvábí?

Zázrak se nestalo. A nebude se to dělat, protože zlatý hedváb neprodukuje kouzlo, ale jen vysoce kvalitní šampony pro posílení vlasů.

Jejich přírodní složení má pozitivní vliv na zdraví žárovek, a to i při čištění vlasů během léčby proti vypadávání vlasů. Šampon sama o sobě nevyléčí a těžko ho čeká od něj.

Zlaté hedvábí nabízí efektivnější přípravky pro přímé ošetření vlasů, například téměř každá série obsahuje olej.

Výrobce nabízí řadu zdravotních kondicionérů a olejů, které jsou mnohem lépe vhodné pro rychlé zlepšení stavu vlasů než prostředky k jejich čištění.

Šampon nepeří dobře. Výrobky společnosti ProcterGamble, které byly oblíbené na konci 20. století, učil zákazníky bohatou pěnu.

Neovlivňuje kvalitu čištění, je to součást pohodlí a způsob, jak nástroj jednoduše rozložit po celé délce pramenů. Pěna je tvořena lauryl- a laureth-natriumsulfátem, které mohou způsobit suchost a podráždění pokožky hlavy.

Složení šamponů Zlatý hedvábně čestně označuje laureth síran sodný. Mnoho výrobců dělá kompromis při výrobě přírodní kosmetiky pro mytí hlavy.

Neodpovídají úplně od pěnivých látek, ale snižují jejich množství. V důsledku toho je šampon dobře rozložen, ale pěna je méně než běžné šampony.

Kupující, kteří na to nejsou zvyklí, vydělávají víc peněz, než je třeba, čímž mylně spojují pěnění s čisticími vlastnostmi.

"Poté, co se objevila první aplikace lupů," - některé recenze zmínily tento nedostatek.

Lupiny se mohou objevit z různých důvodů. Jeden z nich - pokožka hlavy trvá déle, než si zvyknete na nový prací prostředek.

Pokud po čtyřech nebo pěti použití negativních projevů nezmizí, pak můžeme říci, že šampon z nějakého důvodu neodpovídá.

Pozitivní recenze šamponů Zlatý hedváb uvádí následující výhody:

  • přírodní složení. Šampóny - to je péče, ale zdravotní složka v kosmetice pro péči přispívá k celkovému procesu léčby. S komplexní léčbou proti vypadávání vlasů je třeba je vyčistit šamponem "kořenový zesilovač". Šampon "Aktivátor růstu vlasů" pomáhá probudit folikuly v klidu, což povede ke zvýšení růstu pramenů;
  • rozumnou cenu;
  • bezpečnost přípravků je zajištěna jejich přirozeným složením a malým množstvím laurethsulfátu sodného, ​​což je nedostatečné k podráždění;
  • příjemná vůně, i když je to věc chuti, stejný zápach nemůže potěšit všechny.

Jak vyléčit vlasy nebo nejdůležitější bod tohoto článku

Pokud jde o životní styl, většina žen kývne, souhlasí a dychtivě čeká na skutečnou cestu ke zlepšení kudrlin.

Ale žádný aktivátor růstu nebo kořenový promotor, ani jeden z nejúčinnějších prostředků neuvěřitelně vzácných a extrémně drahých složek, nepomůže, pokud dojde k poruše v těle.

Jak to funguje? Lidé nejedí, aby si vychutnali chuť, ačkoli je v tom světě, kde je radost, je na tom snadné zapomenout.

Tělo je chemický závod na výrobu vitaminů a živin a chuť je jen analogií mzdy pro dodavatele surovin.

Všechno, co jde do úst, se ukáže ve střevech. Všechno užitečné prostřednictvím střevní stěny je absorbováno do krve, která přenáší živiny do buněk a zbytečné se vylučuje z těla.

Pokud je dostatek vitamínů, minerálů a bílkovin, pak hříva hustých kudrlin třpytivých ve světle bude říkat bez slov.

Lidé nemohou žít bez jídla, takže folikuly vždy mají potřebné jídlo? Moderní potraviny jsou často špatné v látkách nezbytných pro tělo.

To především ovlivňuje stav kůže, nehtů a vlasů. Drahé krémy, šampony a masky nejsou schopny plně "napájet" vlasy a často mají pouze krátkodobý kosmetický efekt.

Druhým problémem je střevní funkce: kolik je schopen dodat krev do krve. Rafinované, mastné potraviny mají chudé vlákno, a proto "upchávají" střeva.

Nepravidelná nebo nedostatečná stolice signalizuje tento problém. Mnoho žen chápe význam vitamínů a minerálů v boji proti ztrátě, a tak nakupují vysoce kvalitní, nákladné komplexy.

Ale kvůli problémům se sacím úsilím jsou marné. Potraviny by měly být bohaté nejen na živiny, ale také na součástku pro čištění střev - vlákniny.

Pouze za těchto dvou podmínek aktivátor růstu vlasů nebo posilovač kořenů získá šanci jednat.

Již jsme zjistili, že buňky potřebují "jíst", ale je také důležité "pít" o nic méně. Fanoušci čaje, kávy, nápoje sýrající se oxidem uhličitým nebo kvasu si mohou myslet, že se tato věc netýká. To není.

Většina tekutiny v komplexních nápojích a pokrmy jde do zpracování solí, cukrů, kofeinu, taninu a mnoha dalších přídavných složek, v důsledku čehož jsou buňky ponechány nešťastným kapek.

To vede k narušení metabolismu vody, nedostatek vody zkracuje životní cyklus vlasových folikulů. V této situaci může pomoci pouze dostatečné množství přírodní pitné vody.

Nemůžete ignorovat potřeby buněk a očekávat, že šampon nebo nějaký magický aktivátor růstu kadeří se něco změní.

Zlaté hedvábí pro ošetření vlasů

Pokud jste se postarali o výživu a uhasit žízeň vlasů, můžete jít do masky přírodních ingrediencí, vybrat přírodní olej k léčbě kudrlin, pravidelně masírovat pokožku hlavy a vyzkoušet jiné metody pro zvýšení růstu a snížení ztrát vlasů.

Sortiment značky "Zlatý hedváb" má spoustu léků pro léčbu kudrlin - to jsou oleje, séra a balzámy léčebných účinků. Značka také nabízí řadu produktů pro péči o vlasy.

Kupující s jakýmkoliv typem vlasů budou moci vybrat výrobky, které budou vyhovovat potřebám jejich typu vlasů. Výrobky péče nejsou drogy, ale bez nich by komplexní řešení problému nebylo úplné.

"Zlatý hedváb" je celý trend v kosmetice pro vlasy, který zahrnuje více než osmnáct různých sérií pro ženy a muže.

Název značky je pojmenován podle vynálezu společnosti "Lidová řemesla".

Jedná se o patentovaný komplex shelkosil, který se skládá z hedvábných a mléčných bílkovin, stejně jako keratinových peptidů.

Jedná se o opravnou sadu, která obnovuje keratin po celé délce pramenů. Vlasy okamžitě vypadají lépe, protože jejich krása je do značné míry závislá na stavu vnější vrstvy keratinu.

Keratinové peptidy a proteiny obnovují a regulují strukturu vlasů a lesk se vrací.

Proti vypadávání vlasů a pro zvýšení jejich růstu jsou následující série nejoblíbenější.

Aktivátor růstu vlasů - řada léků pro zvýšení krevního oběhu pokožky hlavy. Složení finančních prostředků zahrnuje velké množství vitamínů, výtažků z cibule, česneku a bylin, které probudí folikuly ve fázi odpočinku a urychlují růst nových vlasů.

Všechny výrobky řady také obsahují komponenty pro péči o vlasy. Peptidy posilují vlasy keratinu, hedvábí a mléčné bílkoviny zlepšují strukturu vlasů, vrací se do nich hedvábnost a lesk.

Řada vlasových posilovačů obsahuje šampon, sérum a olej. Prostředky ovlivňují kořeny a prodlužují jejich životnost. Při pravidelném používání se množství vlasů, které klesá denně, postupně přiblíží normálu.

Série proti lupům obsahuje dva produkty pro mytí hlavy: dehtový šampon pro problémovou pokožku a dehtový šampon proti přetrvávajícímu lupinu. Soubor je doplněn SOS koncentrátem a koncentrovanou pastou proti přetrvávajícím luprám, které si získaly řadu doplňkových recenzí.

Výkonné složky protiplesňového působení, které tvoří sérii léků, pomáhají konečně vyřešit běhový problém.

Mnoho linek "Zlatého hedvábí" se skládá z oleje pro zvýšení terapeutického účinku. Ropový olej na vlasy je řada příprav na posilování vlasových kořenů, které jsou postaveny na léčivých přírodních olejích.

Každý ze tří produktů obsahuje rašelinový olej, kopřivový olej a hřebíčkový olej, kukuřičný olej, vitamín E, který má také mastnou texturu.

Na rozdíl od přírodních olejů je olej "z lahve" (sláva moderního kosmetického průmyslu) lehčí a je mnohem snazší umýt. Současně si zachovává příznivé vlastnosti přirozené látky.

Po zařazení oleje do programu pro ošetření vlasů je důležité jej pravidelně používat.

Účinek aplikace přichází po jednom nebo dvou postupech po dobu jednoho měsíce nebo několika měsíců v závislosti na závažnosti problému.

Série "Keratin - snadné česání" je určena pro vlasy se zdravými, silnými kořeny a poškozeným povrchem.

Keratinové peptidy obnovují chemicky nebo mechanicky poškozené šupiny a zajišťují jejich těsné uložení. Vlasy se stávají hladké, již se nezamáčejí a v důsledku toho se snadno hřebčí.

Prostředky společnosti "lidové řemeslo", aby se bez zveličování vyrovnaly s problémy vlasů.

Šampon "Zlatý hedváb" - recenze

Negativní recenze

Mám masku pro posílení kořenů a rozprašování zmatek.. vůně je nechutná!

Nevím, co je tam silnější, ale po rozstřiku je to opravdu trochu snazší.

ale nebudu kupovat víc..

není tam žádná sláma, tam byl ještě nějaký olej, rozhodl jsem se, že lopuch je lepší

Neměl jsem rád šampon. Ani nevím, jestli pomáhá proti vypadnutí, protože to jen vydrželo tři způsoby použití. Mé bezbarvé vlasy s ním jsou prostě hrozné, jsou to jako dvakrát méně a jsou to nepříjemné. Můj manžel to použil, sklouzl jej, ale řekl, že koupí něco jiného příště

Jak se mohou vaše vlasy cítit za levnou der-ma? je špatné.

strašné prostředky. vlasy po nich byly nudné a objevily se lupy.

Koupil jsem šampon a balzám zlaté hedvábí pro poškozené a rozštěpené konce. Co mohu říci: výhody:

vůně je příjemná, dobře, trochu svítí.

nevýhody: po umytí šamponem a použitím balzámu jsou vlasy tvrdé, není možné hřebenovat a pozorovat pomocí balzámu! Nedovedu si představit, jak bych je chlupal bez bolzamu, takže opravdu tento šampon pro milovníky opravdu neodpovídám)))

Dnes jsem koupil šampon zlatý hedvábí "Hair Activator. Účinek objemných vlasů." Po přečtení slibů na štítku jsem téměř uběhla domů a rychle jsem vyzkoušel zázrak. A to je to, co chci říct: je to asi nejhorší šampon, s kterým jsem si někdy umyla vlasy. Můj bože, jaký je tam objem. Dokonce tak, moje vlasy nejsou tak horké, ale také visí jako závitky. O trestech obecně mlčet. dvě strapce stojící na konci - to je asi můj bang po tomto šamponu. Obecně jsem byl velmi rozrušený. peníze jsou škoda strávená. Pro tuto částku bych mohl koupit mnohem lepší šampon.

Můj závěr: šampaňské hovno, vlasy vypadají strašně.

jak ne chladný šampon - dobře, s tím, co slušné, srst vlasy, tvrdá, ne hřeben, sprej, taky, g.. ale nulový smysl, komu koho. a kosmetiky tak-tak. a ani nic k nákupu ropy. dobře stojí za to. kosmetické odpadky. Nechápu, co je o ní dobré.

Kromě faktu, že spěchá strašně a vy musíte vylévat hodně z toho, žádná slova. To skončilo za 3 týdny, na rozdíl od ostatních, "vydal" více než 1,5 měsíce, ne-li dva. Nebudou brát víc

Koupil jsem šampon "Zlatý hedváb" účinek objemných vlasů, účinek, který nedodržuji, objevily se pouze lupínky

Aktivní dehtový šampon pro problematickou pokožku hlavy.

Teoreticky to je šampon pro mastné vlasy, ale večer 1 den se moje vlasy staly jako rampouchy, neměl jsem rád příliš silný pach - to jsem je jednou umyl ráno a ráno jsem stále voněl z dehtu a hezky Vnímal jsem také skutečnost, že se mé dlaně po tomto šamponu právě dramaticky odtáhly, tzn. že se kůže ještě sušila.

Neutrální recenze

Koupil jsem v lékárně šampon a balzám "Zlatý hedváb" - aktivátor růstu pro poškozené a rozštěpené konce. Všimla jsem si, že mé vlasy jsou trochu silné a mé vlasy jsou silnější, staly se méně rozděleny, jinak to budu používat i teď, a co je nejdůležitější, bude v komplexu potřebovat balzám a šampon, pak bude mít smysl. Ale před umýváním udělám masku pro kořeny lopuchového oleje. Tento šampon je opravdu špatný při pěnění, což opět dokazuje, že v něm není žádná chemie. Radím vám vyzkoušet!

Bylo zajímavé vyzkoušet tento šampon, protože Mám teď úkol vyléčit vlasy a pěstovat je dlouho! Objednal jsem to, byl jsem přinesen z Ruska, protože na Ukrajině to není v prodeji: (rád jsem šampon pro normální vlasy, je to velmi měkké, příjemné k použití a vlasy jsou měkké od něj Styling udržuje to dobře, není tlačit Super.Na úkor růstu, dosud bez povšimnutí, čekat.Jediná negativní je při mytí vlasů spadají do značné míry, možná to je dočasné, uvidíme. A tak mohu říci, že kvalita je lepší než ty, které se prodávají v supermarketech - to je jisté!

Pozitivní recenze

Jeden z mých oblíbených šampónů! Vlasy jsou měkké, načechrané a poslušné. Po 2-3 měsících jsou na hlavě vidět dospělé vlasy, legrační jako ježek (poprvé si můj kadeřník všiml, zpočátku jsem ani nepochopil, co rostou, a pak jsem si vzpomněl!). Po porodu pomohla zastavit ztrátu. Maska byla také spokojená.

Opravdu se mi líbí šampon 250 ml s červeným víkem Zlatý hedvábný bulb Fortifier, koupím jej už po třetí, moje vlasy jsou dobré a roste rychleji!

Mám velmi mastnou pokožku na hlavě a moje vlasy už asi 11 let vypadají. Nezkoušel jsem žádné léky - absolutně nic nepomohlo ani trochu. A v poslední době se také objevily lupy. Koupil jsem aktivní skleněný šampon pro problematickou pokožku hlavy, protože říká, že čistí vlasy a lupy. Rozhodla jsem se to zkusit, ale pomůže to. Po prvním umývání vlasy padaly víc než obvykle, rozhodla jsem se, že už je nebudou umyt, kromě toho nebyl příjemný vůně dehtu. Ale v jednom z recenzí na internetu jsem četl, že to může být první reakce a v budoucnu bude vše v pořádku. Druhýkrát se vlasy spláchly. méně Moje radost nevěděla žádné hranice, konečně něco opravdu pomohlo! Předtím se vlasy během mytí a česání jen svazovaly z hlavy, a pak 10-20 chlupů celkem. Teď je umyji. Jediným negativním je vůně, ale osobně je omývám jen pokožku hlavy a délku vlasů kteréhokoli jiného zvlhčujícího šamponu, ale vůně mnohem méně. Další šampon vlasů silně vysychá, takže musíte aplikovat masku nebo balzám. Bohužel mi osobně nepomohl z tuku a lupů. Obecně doporučuji každému, kdo má mastné vlasy a vypadne. Pravda je platná.

zlatý hedvábí Aktivátor růstu vlasů

Jste tady

Vím, že mnoho dívek z našeho webu jsou na svých vlasech bláznivé a já nejsem výjimkou)
A opět se začaly objevovat nové šamponové kondicionéry, masky atd. a překvapivě narazila na takovou kosmetiku jako zlaté hedvábí. Cena této kosmetiky je směšná, ale recenze jsou velmi dobré! Samotná dívka napsala, že její vlasy začaly růst šíleně rychle, a existuje mnoho takových recenzí na různých místech. Pravda, najít tento zázrak kosmetika pro vlasy není snadné.
Řekla jsem o této mamince, že mi koupila šampon a kondicionér, zkusím!

Takže dívky, které používají, zda takové "zlaté hedvábí" opravdu vytváří takové zázraky
pro ty, kteří neví, je zde odkaz na tuto kosmetiku http://www.narodkosmetika.ru/index.php?o.

  • Líbí se
  • Funny0
  • Nelíbí se to
  • Annetik blog
  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.
  • 11010 zhlédnutí

Komentáře

Stránky

Měla jsem balzám. pravdou není růst z pádu. vůně není příliš.

Šampon zlatých hedvábných růstových aktivátorů růstu vlasů

V neděli jsem vyzkoušel olej a masku, rád se mi olejem, dvakrát se vypláchl šamponem. je to jednodušší než obvyklá lopucha, pak ji třikrát vypláchnu)) Alespoň po masce vlasy získaly hedvábnost, ale po balzám to nebylo moc dobré

2krát jsem testoval balzám "kořenový zesilovač" Zlatý hedváb, z této série (nenašel jsem obraz samotného balzámu)

Měl jsem rád vůni, textura byla příjemná. Aplikoval jsem to úplně na všechny mé vlasy a hodil jsem je v kořenech na minutu, podržel jsem je pod ručníkem 20 minut, téměř jsem vstřebala všechno, nebylo skoro nic, co by se umylo. Již suché vlasy, dokonale česané, hladké, nehýbejte! lesk je dobrý. Je příliš brzy mluvit o posilování kořenů, po dvou aplikacích vlasy zůstávají na hřebenu, stejně jako předtím. Budu ji používat i nadále! Obecně platí, že není špatný balzám za takové peníze, za dobré 4 + tahá!

Našel jsem celou řadu těchto produktů, teď se určitě pokusím. A co je nejdůležitější, už vložil do košíku olej-aktivátor, masku a šampon, a pak z nějakého důvodu rozložených. těsně po vypadání běloruské kosmetiky. že další série v kolekci - umyjte několikrát a to je to.

Ale pokud pravda poroste rychleji

Mimochodem - o sérii pro růst - Revivor Perfect, teď už nemám co dělat. Vlasy a tak vypadnou, ale z některých šamponů a rovnováhy méně. Po této sérii se z nějakého důvodu dostali mnohem silnější. Plus, znovu, suchý, dobře, to je jen drát, a ne vlasy. Ne, běloruská kosmetika rozhodně není pro mě.

Naposledy upravil Angelitos dne 30. 12. 2008 23:06, editoval celkem 1 čas.

Včera jsem koupil olejový aktivátor v lahvičce dávkovače.
A opět tentýž příběh - shromáždil jsem celý košík všeho: šampón proti stárnutí, maska, balzám procházel obchody, pak se vrátil a položil to. No, od 5. pravděpodobně se ruka nevzdá k nákupu Aktivátor doslova přinutil se jít k pokladně.
Četl jsem, když chci, a v obchodě vidím a zdá se, že odpadky jsou odpadky.

To je pravděpodobně něco psychologického. design, něco, co mě tolik ovlivňuje, nebo svazky s běloruskými bankami. Bude to samozřejmě nutné, aby se táhli dohromady a koupili celou sérii.

Dnes to budu dělat celou noc pro aktivátora.

Právě prohlížíte toto fórum: nikdo není registrovaný uživatel a host: 4

Pro Více Informací O Suché Vlasy