logo

Kontaktujte nás

Zboží je nevratné.

Zboží dobré jakosti, které nelze vyměnit (vrácené), jsou uvedeny v seznamu schváleném dekretem vlády Ruské federace ze dne 19. ledna 1998. Č. 55. Přečtěte si další informace

  • Popis
  • Parametry
  • Odeslání

Zastaví ztrátu vlasů, vytváří podmínky pro růst nových zdravých vlasů, vyživuje vlasové folikuly a normalizuje mikrocirkulaci pokožky hlavy.

Účel kosmetiky:

pro všechny typy vlasů

vlasový výrobek

Sdílet s přáteli:

Pravidla pro otázky a zpětnou vazbu

Chcete napsat recenzi nebo hlasovat
registrace na webu

Přihlaste se k účtu Wildberries nebo se zaregistrujte - trvá to maximálně dvě minuty.

PRAVIDLA PRO OTÁZKY A ODPOVĚDNOST

Recenze a otázky by měly obsahovat pouze informace o produktu.

Recenze mohou zákazníkům zprostit procento zpětného odkupu nejméně 5% a pouze u objednaného a dodaného zboží.
U jednoho produktu nemůže kupující opustit více než dvě recenze.
Do recenzí můžete připojit až 5 fotografií. Produkt na fotografii by měl být jasně viditelný.

Následující recenze a otázky nejsou povoleny k publikování:

  • poukazuje na nákup tohoto produktu v jiných obchodech;
  • obsahující telefonní čísla, adresy, e-maily, odkazy na stránky třetích stran;
  • s hanebností, poškozující důstojnost jiných zákazníků nebo obchodu;
  • s velkým množstvím velkých písmen (velká písmena).

Otázky se zveřejňují až poté, co obdrží odpověď.

Vyhrazujeme si právo upravit nebo neveřejnit recenzi a otázku, která neodpovídá ustanoveným pravidlům!

Chyba při načítání

Můžete přidat až 5 fotek.

Obdrželi jsme vaši zprávu a přijali ji.

Některé recenze vyžadují ověření, takže zveřejnění může být zpožděno.

Jsou to legendy o něm. Moje zkušenost s použitím slavné sady vlasů Sim Sensitive System 4

... A napsala tento příspěvek 121 dní a 122 nocí

Dobrý den, drahé krásy. Ztráta je jedním z nejčastějších problémů s vlasy. A v tomto příspěvku vám chci říci, již jsem testoval řadu produktů ze systému Sim Sensitive SYSTEM 4 (SYSTEM 4). Stalo se tak, že finanční prostředky, které jsem testoval počátkem podzimu, jsem vám chtěl poradit s účinnými prostředky proti pádu na podzim, ale nějak se všechno zdrželo a na jaře se blížilo, což znamená, že problém sezónních ztrát je naléhavý. Finanční prostředky však budou pro vás zajímavé, pokud máte ztrátu vlasů kvůli jiným problémům. A také s problémy pokožky hlavy.
Co je systém pro vypadávání vlasů "Systém 4" (systém 4)? - Je to výsledek let výzkumu léčby a obnovy vlasů u mužů a žen. "Systém 4" umožňuje účinně řešit nejen ztrátu vlasů, ale také vytvořit nezbytné podmínky pro růst tlustých zdravých vlasů. Přípravky evropského komplexu na ošetření vlasů "Systém 4" poskytují vynikající výsledky, které odstraňují většinu příčin, které vedou ke ztrátě vlasů.
Testovala jsem malou sadu o objemu 100 ml, která sestávala z:
Systém 4 olejová kúra na vlasy - terapeutická maska ​​na pokožku hlavy
Systém 4 Bio Botanický šampon - Bio-Botanický šampon
Systém 4 Bio Botanické sérum - Bio-botanické sérum

Výrobce také poskytl další prostředky, které vám mohou pomoci při řešení problémů pokožky hlavy a vlasů. Na základě potřeb vašich vlasů si můžete vytvořit sami sebe správnou kombinaci výrobků.


Systém 4 je komplex léků, které současně působí ve dvou směrech, tj. Působí proti vypadávání vlasů a stimulují růst nových neporušených zámků. Klinické studie prováděné na dobrovolnících ve Finsku ukázaly, že v téměř 90% případů má systém 4 pouze pozitivní účinek bez ohledu na příčinu, která zpočátku postihla ztrátu vlasů. Výrobce slibuje, že systém 4 rozhodně pomůže proti vypadávání vlasů, pokud se používá v následujících situacích:
Tato sada mě stála 1470 rublů (za slevu), ale plná cena tohoto nástroje je mnohem vyšší, kolem 2 tisíc rublů. Neříkejte, že se jedná o nějaké zbytečné náklady, ale souhlasíte s tím, že od těchto finančních prostředků požadujete mnohem více.
S pravidelným používáním této soupravy jsem měl dost času na 1 měsíc, ale také jsem měl terapeutickou masku, protože je mnohem ekonomičtější.

Mým hlavním problémem byla vypadávání vlasů, a proto jsem se rozhodl koupit systém, protože jsem přesvědčen, že je možné rozptýlit růst vlasů a více rozpočtových prostředků. Bohužel, nemohu s jistotou říci, s čím souvisím ztráta vlasů, protože trochu zmizí, pak začíná opět s novou silou. Také nemohu spojit spád s sezónou. Možná existuje spojení mezi mými starými mučnými vlasy v barvení a častém osvětlení a stresem, ekologií, životním stylem atd.
Kdy se používá systém System 4 (systém 4)?
Se ztrátou vlasů:
pod vlivem stresu na tělo;
po těhotenství a porodu;
ekologické akce (špatná ekologie oblasti);
v důsledku chirurgického zákroku v anestezii;
kvůli infekci pokožky hlavy;
stres způsobený změnou klimatu;
v důsledku expozice hormonálním lékům;
pokožka hlavy;
během menopauzy;
spojené s používáním nekvalitních barev, laků a jiných přípravků na vlasy.

Ztráta vlasů je často spojena s dědičností a věkem. V tomto případě systém 4 (systém 4) pomůže zpomalit ztrátu vlasů, protože se skládá ze speciálních stopových prvků pro zachování a růst nových vlasů.

Často je ztráta vlasů spojena s vysokou pokožkou pokožky hlavy, lupů a přítomností bakterií a hub. "Systém 4" je schopen účinně řešit většinu z těchto důvodů, jak dokazují klinické studie.
Všechny tři lahve jsou vyrobeny v minimalistickém stylu. Řekl bych, že v návrhu lékárny existuje něco. Ale jak rozumíme této značce a je to jako lékařský.

Obecně, osobně zde na mě působí značné množství sebepoznání. Veškeré finanční prostředky, které souvisejí s lékárnou nebo léčebnými agenty, dávají stroj pozitivní výsledek. S rovnými náklady na dva fondy z pádu, jsem více pravděpodobné, že si vybere ten, na kterém je uvedeno, že výzkum byl prováděn po celá léta a obecně je nejúžasnější lékařský nástroj.
Součástí sady bylo i velmi podrobné pokyny pro použití, což je nepochybně plus.

Co jsem měl před použitím této série?
Od prvního důkladného kroku ve péči o vlasy jsem odvedla spoustu vody a teď se dívám zpátky, chápu, že "to zatraceně" to všechno zkazilo. Měl jsem docela dlouhé vlasy s normálním tlustým řezem a teď... jen účes. Je velmi pravděpodobné, že se vlasy ztenčily.
Několikrát jsem si vlasy ořezala, téměř zlomila křehkost, ale přesto existovaly mezery ve vlasech, které ještě nebyly vidět.
Samostatně velmi zatížené, když jsou vaše vlasy všude v domě. Proto jsem si v poslední době jednal jen proto, že se snažím zabránit vypadávání vlasů a postupně ustupuje. To je jediný způsob, jak se ukázalo, že když bojuji, přichází nová pádová sezóna


Pokračujme přímo k úvahám o každém nástroji ze sady. Možná začneme v pořadí a postupně při aplikaci těchto nástrojů. bez ohledu na to, jak to je zajímavé a neobvyklé, ale to vše začíná maskou.

Systém 4 olejová kúra na vlasy - terapeutická maska ​​na pokožku hlavy

Prostředky, které lze v pravítku považovat za samostatný vlastní výrobek. V případě, že šampon není tak relevantní bez pravítka, a zobrazí se sérum pouze tehdy, když ztráta, maska ​​je užitečné pro vás, i když se setkáte není zjevné problémy s vlasy.
Samozřejmě, že maska ​​je spíše intenzivní produkt v řadě a ve spojení s ostatními produkty přinese dobré výsledky proti vypadávání vlasů. Ale pokud se vám líbí svěžest pokožky hlavy, použijte různé křoviny a peeling, pak tento výrobek má jen podobnou funkci - vyčistěte a zbavte pokožky veškerého přebytku.

Individuální cena od 600 rublů na 100 ml (je pravděpodobné, že se můžete podívat levněji)

Maska pro olupující masku na olejové kůži O pro pokožku hlavy má oloupaný, protitučný a protizánětlivý účinek. Ovlivňuje lupy, vypadávání vlasů, houby, bakterie, podráždění pokožky hlavy, svědění, nadměrné vylučování mazu z mazových žláz.
Maska O vám pomůže, pokud máte alespoň jeden z uvedených případů:
Vypadnou silné vlasy.
Skalp je rychle slaný.
Svědění, peeling nebo podráždění pokožky hlavy.

Již na všech těchto třech bodech jsem se přiblížil. Vzhledem k tomu, všechny získané proti vypadávání vlasů, já jsem vždy hledají způsoby, jak prodloužit svěžest, jako kůže rychle mastnou, no, s příchodem chladného počasí někdy dojít peeling (bez lupy)


Složení vlasové masky podle mého názoru je docela atraktivní. Samozřejmě stojí za zmínku, že vedle chemické složky jsou také zahrnuty přírodní složky.
Složení v ruštině: voda, cetearylalkohol, glycerin, cetrimonium chlorid, dipalmitoetil gidroksietilmoniya methosulfát, ceteareth-20, kyselina salicylová, climbazol, piroctone olamin, rozmarýn, laureth sulfát, laureth-8-sulfát, oleatsulfat sodný, hydroxid sodný, mentol.

Kyselina salicylová pracuje jako exfoliační, hluboké čištění povrchu pokožky hlavy všech nadbytečné a klimbazol a Piroctone olamin zabíjet houby a obnovení mikroflóru pokožky hlavy. Tak, maska ​​připravuje vlasovou pokožku pro vstup živin a stimulantů bio-botanických šampon a bio-botanických séra, které přímo spadají do vlasových folikulů. Rozmarýn a mentol uklidňují pokožku hlavy a stimulují krevní oběh
Takže máme masku s objemem 100 ml, je v plastové lahvičce. Dávkovač s diskem je velmi vhodný pro použití, je to možnost, která pomáhá řídit tok finančních prostředků a trochu vytlačit.


Neexistují žádné problémy s dávkovačem, protože maska ​​má střední tloušťku a může být snadno vytlačena.
Samotná maska ​​má bílou barvu s mírným perleťovým odstínem. Ohybná konzistence je snadno rozložena přes kůži.
Samostatně si uvědomuji chuť, je to podobně jako celek, travnatá, říkám lékárnu. Samostatně cítil poznámky mentolu. Pro mě je vůně přijatelná, nevyvolává nepříjemné pocity, ale přesto není neutrální a nikdo ji nemůže mít rád.

Jak podat žádost?

Vzhledem k tomu, že se jedná o první stupeň v systému, maska ​​by měla být aplikována na pokožku hlavy před praním. Je lepší aplikovat s masážními pohyby, třením v malé masce, můžete držet malou masáž po dobu 5 minut, hlavní věc není být příliš horlivá (my nepoužíváme křoviny).
Maska by měla být udržována na pokožce po dobu 45 minut, je dovoleno odejít na noc a ještě lépe. Osobně jsem použil jen v noci na hlubší dopad, nepříjemnosti není způsobena jen před spaním, je lepší sedět po dobu 20 minut, aby se maska ​​trochu vyschne, takže se nemusíte dostat špinavý povlak na polštář.
Po uplynutí této doby pokračovat do další etapy, vlasy s šamponem a aplikovat přípravek nebo použít svou obvyklou péči, pokud používáte masku není v systému.

Efekt a moje dojmy.

Jak jsem řekla, použila jsem masku na noc. Průměrná spotřeba masky, nesnažila jsem se dát více a tlustší. Kousek se jí na špičkách prstů odtáhla a třásla se.

Doporučená frekvence použití v počáteční fázi (aktivní léčba):
-První týden: 3 x týdně
-Druhý týden: 2 x týdně
V budoucnu, s neustálou péčí, je třeba zvážit stav pokožky hlavy:
-Olejová kůže: 1x za 5-7 dní
-Normální kůže: 1x za 7-10 dní
-Suchá kůže: 1x za 12-14 dní

Ve skutečnosti na tomto okruhu a použil jsem masku, počínaje 3 krát týdně a skončil jeden, protože obecně všech nástrojů, které jsem měl systém na 1-měsíční kurz, maska ​​během této doby jsem použil asi 7-8 krát, zatímco v stále zůstala se mnou.

Co se týče efektu, pak mohu s jistotou říci, že při použití této masky dochází k lepšímu čištění, vypadá to, že pokožka na hlavě dýchá. Svěžnost vlasů trvá déle, ale neříkám, že jsem začal mýt vlasy méně často, stále ještě není den po dni.
Všiml jsem si také, že při použití této masky je chladicí účinek tonika výraznější než bez něj, to znamená, že maska ​​opravdu připravuje a přispívá k lepšímu proniknutí následujících prostředků.
Také maska ​​se dokonale vyrovná s čištěním kůže po použití suchého šamponu (který používám pravidelně)
Navíc, jak jsem říkal s příchodem chladného počasí, občas mám peeling, s tím maska ​​právě skončila jednou nebo dvakrát. Neřeknu, že jsem cítil její účinek zvlhčování, ne, tady je to ve větší míře účinek čištění - peeling.


Spodní zóna po použití masky, šamponu a tonika, mírně zčervenána účinkem mentolu v médiu

VÝSLEDEK: Vhodný výrobek, který je vhodný jak pro sólové použití, tak v systému.

Systém 4 Bio Botanický šampon - Bio-Botanický šampon

Neméně důležitý produkt v systému péče, ale jako samostatný nástroj není třeba věnovat zvláštní pozornost vzhledem k vysoké ceně.
Cena tohoto šamponu začíná od 900 rublů na 100 ml. Při mytí vlasů každý druhý den mi to stačilo po dobu jednoho měsíce, ale zachránil jsem a zachránil.

Složení šamponu ovlivňuje rozmanitost přírodních přírodních složek, které jsou nezbytné pro posilování vlasů. Všechny jsou vybrány v extrémně přesných poměrech a kombinacích pro maximální užitek.
Šampon doslova oživuje vlasy, zabraňuje ztrátě, stimuluje růst, snižuje zánět a svědění. A samozřejmě dokonale čistí pokožku hlavy a vlasů od kořene až po špičku. Velmi lákavé sliby a způsoby vychvalování. Upřímně řečeno, nedávám na šampon velkou naději, pokud jde o vypadávání vlasů, nevnímám šampony magickou sílu zotavení, atd. Věřím však, že vysoce kvalitní čištění pro pokožku hlavy není o nic méně důležité a ještě více pro následné použití toniků a dalších věcí.

Balení je zcela podobné masce, se stejným dávkovačem. Při používání je vše také bezproblémové.


Složení šamponu je bohaté na různé extrakty. Samozřejmě je vliv výtažků z šamponu na růst vlasů a obecně jejich činnost nezbytné prokazovat, ale musíte uznat, že většina z nás nejsou připraveny k použití čistý čisticí prostředek bez plniv. Podle mého názoru mohou různé výtažky a podobné látky významně snížit agresivní účinky mycí báze.

Složení: voda, denaturovaný alkohol, cetrimonium chlorid, mentol, panthenol, piroctone olaminové, kyselina salicylová, tea tree, propylenglykol, hydrogenovaný ricinový olej, polisobrat, tokoferol acetát, methyl-ester, retinolpalmitát, benzoát sodný, sorbát draselný, kyselina linolenová, linolová kyselina, kyselina olejová, sorbitol, načechraný bříza extrakt, extrakt lopuchu, přeslička extrakt pole, lichořeřišnice extrakt května, kopřiva extrakt, extrakt z rozmarýnu, aloe extrakt, extrakt lichořeřišnice dávkování, extrakt se Nskogo kaštan.

Šampon má obvyklou konzistenci gelu, transparentní barvu s mírným perleťovým odstínem.
Aroma je také travnatá, trochu neobvyklá, protože poznámky něčeho mátového a kyselého jsou vzájemně propojeny. Samozřejmě, že mám ráda více světle květinové nebo ovocné aroma, ale v procesu aplikace jsem si na to zvykla a dokonce se mi líbila aroma))

Jak podat žádost?

Je to velmi jednoduché: naneste šampon na mokré vlasy, jemně masírujte a omyjte.
Pro nejlepší efekt můžete nechat šampon na vlasy 2-3 minuty před opláchnutím.

Šampon špatně pěna, zvláště pokud jste masku z předchozího stupně opláchli. Ale já si od prvního okamžiku nestanu cíl, abych získal hustou pěnu a nepoužíval jsem celou dlaň šamponu, trochu jsem ho dal, emulgoval a umyla. Ale podruhé je pěna již dobrá, není hustá, lehká, ale stačí vlasy dobře umýt.

Efekt a moje dojmy.

Doporučuje se používat šampon nejméně dvakrát týdně, po dobu 1-2 měsíců v kombinaci s jinými prostředky. Každé další den své vlasy umyji, šampon se snadno vyrovná s nečistotou, kožním tukem atd.
Negativní reakce ve formě svědění, podráždění a zarudnutí nezpůsobily.
Ale určitě vám řeknu, že šampon není měkký, působí dostatečně silně, umývá se na písek. Pokud jste fanouškem dobře promývání délky se šamponem, pak budete potřebovat dobrou hydratační masku po sobě, jinak se zbavíte jednoho problému získáte nový, ve formě suchých vlasů.
Dávám přednost pěnění pouze kořenům a vyčištění délky pěnou během oplachování. Nicméně šampon vysychá kořenovou zónu. Kdo má mastný šampon na hlavě je možný a bude atraktivní, ale nebudu říkat, že to prodlouží vaši čerstvost po dlouhou dobu, no, možná i za den)

VÝSLEDEK: Nemohu říci, že se mi líbí šampon nebo mě zklamalo naopak. Jen pro mě, jedna z etap péče, je to nutné - to znamená, že je to nutné. Pro použití mimo komplex by takový nástroj nekupoval.

Systém 4 Bio Botanické sérum - Bio-botanické sérum

Snad nejdůležitějším nástrojem v tomto souboru. Ach, jak to není v pohodě, ale osobně mám velkou naději na záležitosti vypadávání vlasů na sérech / tonikách než na jiných produktech péče o vlasy, ať už masky nebo šampony.

Bio Botanické sérum ze série System 4 je hlavním a nejvýkonnějším přípravkem v komplexu kvůli rostlinným extraktům z lopuchu, pomeranče, kopřivy, rozmarýnu a také komplexu vitamínů C, E, PP, B6. Stimuluje aktivní rozdělení buněk vlasových folikulů a zesílení vlasů. Individuální cena od 1000 rublů na 100 ml

Co je tak atraktivní bio-botanické sérum:
výrazně snižuje ztrátu vlasů po několika aplikacích;
obsahuje obrovské množství látek, které mají příznivý vliv na stav vlasů a pokožky hlavy;
obnovuje vlasy během těhotenství, menopauzy, změny klimatu, léčba hormony a antibiotiky, infekce, houby, stres, barvení, vystavení chemickým látkám apod.;
zvyšuje růst nových vlasů a zlepšuje jejich kvalitu;
nedráždí ani citlivou pokožku hlavy;

Složení séra je opravdu krásné, něco podobného šamponu, ale akce bude samozřejmě silnější a cílenější, protože sérum nemusí být vymyté a působí dlouhou dobu.
Samozřejmě, toto sérum má ve své kompozici vlastní nuanci, to je alkohol. Nebojím se této složky, ale je lepší řídit se pravidlem "je to možné, ale pečlivě". Osobně jsem nezaznamenal žádné negativní účinky při používání těchto nástrojů a tento zvláštní tonik a kořenová zóna je trochu vysušená, ale v mém případě to není kritické, protože skalp sám je mastný.


Rosemary - pomáhá zlepšit výživu vlasového folikulu díky jeho stimulačním a dezinfekčním vlastnostem.
Mentol - stimuluje poškozený krevní oběh, osvěžuje a dezinfikuje.
Kyselina salicylová - má keratolytický účinek, má olupující efekt, čistí kůži a odstraňuje stratum corneum.
Kyselina salicylová - má keratolytický účinek, má olupující efekt, čistí kůži a odstraňuje stratum corneum.
Pirokone olamin a Climbazole jsou antifungální látky, které eliminují houbu Pityrosporum ovale (rodina Malassezia) a přispívají k tvorbě lupů. A samozřejmě mnoho přírodních extraktů, které také mají pozitivní účinek v boji proti vypadávání vlasů.

Sérum je také v lahvi z tmavého plastu, dávkovač je vyroben ve formě tenkého hrdla z hustého plastu, což není příliš výhodné a také byste mohli trochu ředit nos. Vzhledem k dávkovačům je průtok ještě trochu víc, protože to nechcete, ale pořádné množství to vylévá, samozřejmě můžete použít pipetu nebo injekční stříkačku, ale nějak jsem se neobtěžoval, právě jsem našel pohodlný způsob použití: aplikujte sérum ve třech místa (jednoduše otočte láhev přes kůži a rychle zpět) a pak ji rozetřete po celé hlavě. To bylo víc než dost pro mě.
Sérum se aplikuje na čisté vlasy. Třeste malé množství séra v kruhových pohybech na pokožku hlavy po dobu 5 minut. Nevyplachujte!
Samotné sérum je obvyklá průhledná voda, bez jakýchkoliv účinků), voda, jako voda. Aroma je také světlá, mentol je cítit a alkohol a také bylinky. Po použití po dobu přibližně jedné hodiny dochází k vyplavování.

Doporučená frekvence použití:
S aktivní ztrátou vlasů: 2 krát denně, ráno a večer.
S průměrnou ztrátou: 2-3 krát týdně.

Každou další den si umyji hlavu, takže jsem si vybral to nejlepší. Nechtěla jsem sérum aplikovat na špinavé vlasy a myslím, že účinek by už nebyl stejný, ale skutečnost, že pokožka hlavy na hlavě by zabránila pronikání užitečných látek. Sérum jsem použil až v den umytí hlavy dvakrát, celkový týden jsem ji užíval asi 3-4krát ráno a večer.

Při použití séra je charakteristický chlad, který trvá asi 10 minut, stále závisí na předchozím stupni, jestliže tam byla maska, pak se ochladí více a déle.
Při aplikaci jsem také masíroval světelné pohyby, abych zlepšil průtok krve a aktivoval produkt.

Moje dojmy.

Řeknu ti čistý dojem séra. Opravdu se mi to líbilo, a to i přesto, že doba aplikace se nezhoršila, chladící efekt byl stále velmi příjemný, víte, pocit, že tímto postupem nejen pomáháte svým vlasům, ale také se osvěžíte a uklidníte se působením mentolu.
Sérum je velmi snadné použití, nevyžaduje oplachování a tanec s tamburíny, což je velmi výhodné v porovnání s maskami na vlasy, takže teď pro mě jsou tyto nástroje v péči zvýhodněny.
Samostatně si povšimnu, že sérum nevyvolalo předčasné znečištění vlasů, neovlivnilo objem, který jsem měl odpoledne v ohni. Neudělala vlasy v blízkosti kořenové zóny neatraktivní, atd. Vysušené vlasy stejným tempem. Obecně platí, že bez problémů.
SYSTÉM 4 Biobotanické sérum Bio Botanical Serum Určitě vám doporučuji, pokud chcete překonat vypadávání vlasů, jediná věc, kterou potřebujete, je více, ale více na tom níže.

Výsledky po komplexu systému 4

Aplikoval jsem prostředky měsíc, jednoduše nestačil. Nicméně, účinek byl znatelný, ale na určité problémy.
Souprava byla samozřejmě zakoupena za určitým účelem, aby se zbavila vypadávání vlasů, tento úkol byl spravován 50 až 50. Ano, začal jsem si všimnout účinku blíže ke třetímu, čtvrtému týdnu použití, kdy prostředky už začaly skončit, pokusy o záchranu selhaly.
Možná, že můj problém vypadávání vyžaduje prodloužené používání a prostředky vám ukáží nejlepší výsledek za měsíc, je možné, že je ještě správnější absolvovat kurz alespoň 2 měsíce (nebo lepší 3). Nevím, ale určitě řeknu, že je třeba postupovat zde z osobních indikátorů, intenzity srážek, způsobu jejich vzniku atd.
V mém případě byla ztráta snížena, ale ne na normu, zároveň jsem si všiml, že vlasy se stávaly silnější, než spadly spousty vlasů při umytí vlasů a česání, tyto údaje se snížily o polovinu. Ano, problém nevypadl, ale byl zahájen)
Také jsem zjistil, že podsada začala růst aktivněji, antény se z větší části vlasů staly viditelnějšími, nové vlasy se dostaly do své časové zóny.

Pokud jde o růst vlasů obecně, neřeknu, že jsem dostal nárůst wowů, ale za měsíc bylo ještě dalších půl centimetru, což se jen nemohlo radovat, myslím si, že častá masáž hlavy s další stimulací v podobě toniků byla jejich práce.


Obecně se mi systém líbil, i když náš první známý byl tak malý a s malými výsledky, ale dopad finančních prostředků je určitě tam. A když vznikne příležitost, jsem rád, že opakuji masku a sérum a možná se seznámím s dalšími výrobky této značky.

Zde je názor, který jsem měl o systémech 4. Doporučit nebo ne? Ano, doporučil bych vám, abyste se blíže podívali a vybrali si prostředky pro sebe nebo sadu nástrojů založených na vlastnostech vašeho problému. A pamatujte, že všechno je řešeno, panice není cesta ven, ale krása a zdraví vlasů, jen v našich rukou.

Hair Forum.com

ošetření vypadávání vlasů

  • Seznam fór
  • Změna velikosti písma
  • FAQ
  • Galerie
  • Registrace
  • Přihlásit se

SYSTEM4

SYSTEM4

Asera 18. prosince 2003, 01:42

Re: SYSTEM4

Hlavní lékař 19. prosince 2003, 01:23

Re: SYSTEM4

Asera 20. prosince 2003, 17:41

Re: SYSTEM4

Asera 21.12.2003, 22:56

Re: SYSTEM4

ASSA 29. prosince 2003, 22:55

Re: SYSTEM4

Head Doktor 31.12.2003, 21:03

Re: SYSTEM4

Asera Jan 02 2004, 00:08

Re: SYSTEM4

Lékařský ředitel Jan 10, 2004, 5:24 hod

Re: SYSTEM4

Andrew 16. ledna 2004, 23:23

Re: SYSTEM4

artz 18. ledna 2004, 01:14

Re: SYSTEM4

Sergunya 05.03.2004, 13:08

Re: SYSTEM4

Dmitry1986 Jan 17, 2010, 6:26 pm

Re: SYSTEM4

slrlink 18.ledna 2010 v 21:15

Re: SYSTEM4

jettset 19.1.2010, 01:08

POZOR! Používáte zastaralý prohlížeč Internet Explorer 8.

Tato stránka je postavena na moderních moderních technologiích a nepodporuje aplikaci Internet Explorer pod verzí 8.

Důrazně doporučujeme vybrat a nainstalovat libovolný z moderních prohlížečů. Je to zdarma a trvá jen pár minut.

Proč potřebuji změnit prohlížeč IE 8 na jiný?

Internet Explorer 8 není pouze prohlížeč staré verze, ale zastaralý prohlížeč, prohlížeč staré generace. Nemůže poskytnout všechny funkce, které mohou moderní prohlížeče poskytnout, a jeho rychlost je několikrát nižší! Internet Explorer 8 není schopen správně zobrazit většinu webů.

Pokud z nějakého důvodu nemáte přístup k možnosti instalace programů, doporučujeme používat "přenosné" verze prohlížečů. Nepožadují instalaci v počítači a pracují z libovolného disku nebo flash disku: Mozilla Firefox nebo Google Chrome.

Bezpečnost

Pouze fakta

Microsoft

SÁUTION! Používáte zastaralý prohlížeč Internet Explorer 8.

Verze aplikace Internet Explorer pod 8.

Naléhavě se doporučuje. Je zdarma.

Proč se mění IE 8 na jiný prohlížeč?

Prohlížeč Internet Explorer 8 není pouze prohlížečem staré verze, prohlížeče staré verze! Je několikrát nižší! Internet Explorer 6 není schopen správně zobrazit.

Bezpečnost

Použití IE 8 je potenciálně nebezpečné. Viry a podvodníci mohou dostat

Komplex proti vypadávání vlasů Sim Finland System 4

2 měsíce používání a pomoci.

Celý život bojuji za vlasy, vyzkoušel jsem širokou škálu různých výrobků od lidové po drahé lékárny a značku. Bylo málo výsledků. Vlasy slabá od narození, a tady na pozadí hormonální problémy a zrušení OK spadl s strašlivou silou 300 kusů na česání (myšlenku), usnul, a připsal jim lázeň a celý byt, to bylo opravdu děsivé, Světlo, se ocitl na místech s paruky a překrývají různé. Napili 2 měsíce vitamíny Perfectil (výsledek je zde). Koupil jsem Systém 4 bez jakékoli naděje, nevěřil jsem v nic, jen jsem se musel starat o mou hlavu. Komplex System 4 se skládá ze tří produktů: maskovací balzám "O", "BioBotanical SHAMPOO", bio-botanický šampon a bio-botanické sérum "Bio Botanical Serum". Veškeré přirozené maximum s bylinnými přípravky, bez vonných látek. Ukázalo se, že je příjemné a ne zatěžující.
Šampon tlustý průsvitný, velmi dobře promyje vlasy (mám tendenci být tuky) a vypláchnu, velmi úsporné - 200ml po dobu 3 měsíců, když se používá téměř denně. Po šampónu přímo ve sprše, potřísám masku do hlavy a rozděluji ji přes vlasy jako balzám po dobu 3-5 minut. Pro nejlepší účinek se doporučuje tato maska, aby na suché hlavě po dobu 1 hodiny před praním v kalpak, je navržen tak, aby vycheschat folikulů, ale musím to nemám čas, takže jsem použít druhé, schválené výrobcem, variantu- jako balzám masky. Maska je tlustá, bílá, bez zápachu, potřebuje víc než šampon - 200 ml po dobu 2 měsíců, pak musíte koupit víc. Smýt maska ​​schne hlavu s ručníkem a nanoshu sérum na vlasy loučení: to Vodicka se zeleninou vůní, není mastný vlasy, není v rozporu s instalací, obecně je velmi pohodlné a bez nepříjemných následků, velmi komfortní „nos“ není nalil moc, dal jsem nebo učinit lehce Masire prsty pro lepší distribuci. Pohodlné a rychlé. Existuje mírně stimulující účinek na chlazení, ale není rušivý a rychle prochází. Vysoká spotřeba séra - 200 ml měsíčně. Musíme si koupit víc.
V tomto režimu používám po dobu 2,5 měsíců. Teď můžu s jistotou říci - spad je zastaven (před měsícem jsem to nemohl říct!). Nyní se objeví při mytí a česání 10-15 chloupků, to je určitě WIN. S sebou je to poprvé - nelituji, že jsem s těmito prostředky začal v nejmenším a bude pokračovat. Linka má řadu podpůrných šamponů, ale až do šesti měsíců použiji tuto základní trojici, je to dobré ve všech ohledech! Přeji vám trpělivost a úspěch v boji za vlasy.
Ano, nepokusil jsem minoxidil a podobné těžké prostředky, ale myslel jsem si, že kdyby systém nepomohl, bylo by to nutné, jsem šťastná s tím, co stojí.

Nepomohl jsem, ale budu koupit. c fotografie

O opravných prostředcích pro pádu, mám hodně recenzí a v každém píšu, že mám hormonální problém (hormon DHT je zvýšený), takže je jasné, jak se tento lék zabývá tímto problémem.

Systém 4 je doporučován mnoha trichology a v neposlední řadě pro mě je systém vhodný pro alergie. V kompozici je mnoho složek zeleniny a důraz je kladen na ně! Přípravek není hormonální, bez léků. Je psáno, že můžete použít i těhotné a kojící! No... v pořádku!

V komplexu jsou 3 produkty: maska, šampon a tonikum!

V ideálním případě by měla být maska ​​aplikována před umytí hlavy a držena po dobu jedné hodiny, maska ​​čistí a velmi dobře odstraňuje mastnotu. Další šampon. Vůně šamponu je příjemná, měkká pěna, ale dobře se omyje, nevyvolává suchost, dokonce jsem se snažila nepoužívat kondicionér, i když na koncích vlasů jsem měl suché vlasy, ale neměl jsem žádné problémy s česáním. Další tonikum. Tonic voní dobře, osvěžení pokožky hlavy (jako součást mentolu), jako ústní zubní pasta máta

Klíčovou otázkou je, jak ovlivnila poklesová rychlost? Bohužel, mé ztráty v žádném případě! ALE! Mám obtížné léčbu, většinou jen velmi aktivní pilulky nebo hormony. Moji dva přátelé pomohli zastavit poporodní ztrátu a sezónní (nedostatek vitamínů).

A mně se to opravdu líbilo! Protože s ním vlasy zůstávají čisté déle, vypadají lépe, dokonce i někdy bylo příliš líné, aby používaly balzám, a pohled byl skvělý! Alergie (Jsem alergická) znamená (na rozdíl od naší Mirry.

nezpůsobit! naopak má velmi pozitivní a jemný účinek na pokožku hlavy. Díky finskému výrobci. Koupím víc! Finanční prostředky jsou drahé, ale stojí za to. Měl jsem láhve o objemu 100 ml. Se slevou v on-line lékárně vyšly v pořádku. 900 rub.

systém 4 pro vlasy

Vytvořte si účet nebo se přihlaste k připomínání

Musíte být členem a zanechat komentář.

Vytvořte si účet

Přihlaste se k účtu. To je snadné!

Přihlaste se

Už jste členem? Přihlaste se zde.

Akční páska

Dítě určitého pohlaví

// Lamere // přidal otázku v otázkách

Po 40 letech s vaším jakem!

kosina odpověděla na téma Аленка_Пелёнка // v reprodukčních technologiích: AI, ECO, ICSI

Informujte kanály YouTube / Instagram pro vývoj dítěte.

liarny komentoval otázku od uživatele Xosta v otázkách

Recepty grilu

Redbreezz komentoval otázku peyota v otázkách

Únor - konec zimy a zimy, baby, pojď, jsi velmi potřebný!

Sally odpověděla na téma YunSlavkina o grafech

Manžel řekl, že chce žít sám.

liarny komentoval otázku pro uživatele vyhynulého slunce ☀️ v otázkách

Co vidět?

komentoval (a) otázku uživatele // kukla777 // in Questions

Kuchyně - obývací pokoj. nebo je to ještě oddělené?

Redbreezz komentoval otázku KOlesicO v otázkách

Utrotestan a Duphaston současně

Redbreezz komentoval záležitost Miracle Masha v otázkách

hledá dívku s přezdívkou Nastassis

Olianka @ komentoval otázku uživatele Flop - třikrát v otázkách

Recenze systému 4: může systém 4 zastavit vypadávání vlasů?

Zatím žádné komentáře. Buďte první! 495 zhlédnutí

Ti, kteří se zajímají o problém ztráty vlasů, se snaží vyřešit pomocí různých kosmetických a farmaceutických prostředků. S vysokou cenou pro ně může být účinek daleko od toho, co výrobce slibuje. Komplex proti vypadávání vlasů Systém "Systém 4" je sada nástrojů, které lze použít k léčení vlasů a získání přesně to, co potřebujete.

Co zahrnuje komplex

"Systém 4" pro vypadávání vlasů obsahuje tři drogy, z nichž každá má svůj účinek, takže boj proti plešatosti je složitý. Liniové přípravky probouzejí spící folikuly, aktivně je vyživují a také ovlivňují vlasy po celé délce.

  1. První se doporučuje použít terapeutickou peelingovou masku. Bojuje proti lupům, nadměrnému kožnímu mazu, podráždění a ztenčení pramenů. Obsahuje antifungální látky, kyselinu salicylovou, rozmarýn a mentol.
  2. Druhým je použití šamponu. Vysoce čistí a vyživuje pokožku, bojuje proti lupům, obsahuje vitamíny, rostlinné extrakty a panthenol.
  3. Nakonec je nutné použít nesmazatelné sérum. Bylinné výtažky a éterické oleje v jeho složení mají dezinfekční účinek, vyživují a chrání kudrlinky.
  4. Další řada těchto nástrojů má klimatizaci, která není součástí standardní sady. V případě potřeby je lze zakoupit samostatně. Používá se stejným způsobem jako konvenční balzámový kondicionér - nanáší se po šamponu na chvíli a pak se vypláchne.

Někteří kupci napsali v recenzích, že "systém 4" obsahuje bohužel chemikálie, jako jsou sulfáty a alkohol.

Samozřejmě, že jsou přidány do šamponu, aby dobře pěna. Nicméně, podle mnoha lidí, sírany a další "chemie" nejsou místem, kde by bylo možné v tak drahém lékařském produktu.

Indikace pro použití

Vlasy mohou z různých důvodů ztratit svou tloušťku. V dnešní době se takový problém obává velmi mnoho. Jak slibuje výrobce, tyto prostředky zastavují ztrátu vlasů a dokonce zvyšují jejich růst.

Indikace pro použití - nejvíce odlišné:

  • hormonální poruchy, menopauza, užívání perorálních kontraceptiv;
  • po operaci, léčba drogami;
  • po těhotenství a kojení;
  • během stresu;
  • s seborrheou, psoriázou, dermatitidou;
  • s nevhodnou výživou, avitaminóza;
  • s škodlivými účinky vnějších faktorů a povětrnostních podmínek, častým používáním pleky, žehliček, barev.

Jak můžete vidět, rozsah této drogy je poměrně široký. Série System 4 mohou být používány jak ženami, tak i muži. Navíc může být komplex použit také pro prevenci.

Dokonce i u relativně zdravých lidí se stane, že po stresu nebo v důsledku jiných příčin vlasy vypadnou více než obvykle. V takovém případě systém 4 také přijde na záchranu.

Jak nejlépe využít

Komplex musí být používán v přísném pořadí, což je zvláště důležité při začátku plešatosti a výraznému ztenčení zámků.

První je maska. Připravuje prameny pro pozdější vystavení zbytku linky. Je třeba je vtáhnout do pokožky hlavy a zabalit do filmu, můžete také zabalit ručník nad ním.

Udržujte masku nejméně 45 minut, můžete dokonce nechat na noc. Recenze ukazují, že maska ​​je poměrně tlustá, je úsporná, snadno se aplikuje a neteče.

Poté je třeba si vlasy šampón umyt. Nejlepší je udržovat pěnu asi 3-5 minut. Nicméně, někdy šampon může být velmi matoucí prameny.

Posledním krokem je použití nesmazatelného séra na mírně vlhkých kadeřích.

Všechny léky doplňují a zlepšují vzájemné působení. Systém "4" je určen pro běžné použití. Nicméně, po dokončení používání série, musíte si chvíli odpočinout.

Výsledky léčby

Používáte-li komplex v souladu s pokyny a pravidelně, pak asi za měsíc vidíte výsledek: vlasy přestanou silně vypadávat, začínají aktivně růst, silné, lesklé a silné, přestávají se rozštěpovat a zlomit.

Také lék bojuje proti lupům a snižuje obsah tuku v pokožce hlavy, ale s tím musíte být opatrní: můžete ho přesahovat. Také nástroje v této sérii mají určitý oteplovací efekt - při jejich použití je teplo cítit.

To naznačuje, že do folikulů dochází ke spár krve, což znamená, že dostávají kyslík a živiny.

Neočekávejte výsledek okamžitě nebo dokonce po několika týdnech používání. Jakékoliv šampony, masky a jiné léky vyžadují čas na to, aby podnikli kroky.

Hodnocení zákazníků

Většina lidí je zpravidla spokojena s tímto produktem. Mnozí uvedli v recenzi, že řada zabraňuje vypadávání vlasů a stimuluje jejich růst, a také je vrací k zdraví a kráse. Zejména je patrná účinnost této řady proti lupům. Systém "Systém 4" je téměř hypoalergenní.

Ti, kteří mají suchou pokožku na hlavě, by měli být opatrní, aby ji nevystačovali - šampon hluboce čistí hlavu a sérum obsahuje alkohol. Kvůli tomu může dojít k uschnutí pokožky a následně k znečištění. Výsledkem je častější mytí vlasů.

Nepochybná výhoda linky spočívá v tom, že balení je velmi výhodné a jejich cena je ekonomická. Cena tohoto komplexu však výrazně narazí na peněženku. Kromě toho je často obtížné koupit sérii - zpravidla je nutné objednat tyto produkty na internetových stránkách dodavatele.

Někteří kupci byli s šamponem nespokojeni - silně zaměnil prameny, takže ani balzámy kondicionéry jim nepomohly odhalit. Také někdy po něm, jak již bylo řečeno, se hlava rychle zase znečišťovala.

V některých recenzích je uvedeno, že řada má velký účinek na vlasy, obnovuje kudrlinky, ale hlavní problém - zastavení vypadávání vlasů - nevylučuje. Bohužel existují případy, kdy systém 4 nepomůže.

Někdy může spadnout ještě silnější. Snad, pro některé lidi, ztenčení pramenů bylo způsobeno hlubšími vnitřními příčinami a vnější vliv nemohl vyřešit všechny problémy.

Stává se tak, že musíte nejdříve normalizovat hormony, léčit vnitřní onemocnění a používat kosmetické prostředky jako pomocné látky.

Nejlepší je konzultovat s tricholožkou s plešatostí a podrobit se úplnému vyšetření. Boj proti tomuto problému vyžaduje zpravidla složitá opatření - užívání vitaminů, léčba vnitřních nemocí, vnější vlivy a řádná péče.

Systém 4 - v recenzování kosmetiky

Značka: dalších 302 značek v seznamu.

Systém "Systém 4" pro všechny značky kosmetiky

Nalezeno 39 hodnocení

Opravdu respektuji tonikum na obličej, v mé péči, že nejsou přeloženy, vždy je něco v rezervě.

D'alpana to trvalo před několika lety, opravdu se mi líbila kvalita, a to i přes silné a někdy nudné vůně. Na podzim jsem si objednal na internetových stránkách ekologické a mimo jiné koupil takovou vodu

Standardní láhev, objem 150ml. Obal je disk-top formát, otvor je obdélníkový a nevhodně velký, široký. Proto se vždy nalévá více než je nutné.

Popis:
Neroli voda je vynikající kosmetika pro normální nebo smíšenou pleť. Neroli esenciální olej obsahuje komponenty nezbytné pro obnovu pokožky. Zanechá závoj kouzelné vůně na tváři, neroli voda zlepšuje pleť, má antibakteriální účinek, snižuje vzhled pórů a zabraňuje vzniku zánětu na kůži.

Způsob použití:
Před použitím se ujistěte, že otřesy aktivujete živiny.
Vhodné pro normální / smíšené / akné náchylné kůže.

Složení: Dist. neroli voda, rostlinný glycerin, konzervační systém, fenoxyethanol, éterický olej Neroli.

Voda je velmi voňavá, příjemně oranžová. Čistí jemné, tóny, osvěží. Je to pocit napjatosti, ale stále jsem ji nadále užíval s radostí. Výborný nástroj, doporučuji.

[Upravený autorem 21. března 2017]

Chci napsat recenzi o botoxu. V lidských myslích se vyvinulo podivné stereotyp, že Botox je prostředek k omlazení pokožky, která je injekčně aplikována jehlou! Ukázalo se však, že Botox je velmi účinný v kadeřnictví, mohu říci, že jsem sám mistr a pracuji 10 let v kosmetickém salónu!

Botox, který používám, je systém HAIR od Artego. Proč tato značka, a ne druhá, to řeknu víc!

Složení tohoto nástroje zahrnuje:

· Keratinové aminokyseliny jsou deriváty vlasového vlastního keratinu. Zrychlují proces obnovy vlasů, vytvářejí na povrchu nádech keratinové náplasti.

· Kyselina hyaluronová. Pomáhá udržovat vnitřní strukturu vlasů a hluboce hydratuje vlasy.

· Elastin - poskytuje pružnost, pružnost vlasů

·. Vitamíny A, E, C a D jsou kosmetické vitamíny pro vlasy.

· Oleje, které vyživují a zjemňují vlasy.

· Různé doplňkové přísady - zelený čaj, aloe vera, vůně, výtažky z rostlin.

Jako výsledek: Kudrlinky jsou obnoveny do hloubky, vlasy jsou velmi lesklé, objem je dlouhou dobu udržován, kudrlinky jsou měkké, příjemné na dotek, vypadávání vlasů se postupně zastaví. Toto vše se děje, protože všechny molekuly, které tvoří strukturu, proniknou hluboko do struktury vlasů a ošetřují vlasy zevnitř. Účinok můžete vidět ihned po postupu!

Tato inovace v oblasti krásy je pro mě velmi dobrá, a hlavně je to nálada, protože za pár minut vypadáte lépe upraveně s nádhernými vlasy.

Trubka se šestihranným víčkem, objem 100ml. Baleno v kartonové krabici.

Popis

Efektivní komplexní zubní pasta obsahuje inovativní systém pro bezpečné bělení Sp.White System, díky čemuž je vhodný i pro citlivou smalt. Ideální pro milovníky kávy, čaje a těch, kteří kouří. Nezvyšuje citlivost zubů. Bělidlo efekt - 1,5 tony po dobu čtyř týdnů použití.

Aktivní přísady

Polydon, papain, soli draslíku, fluoridu sodného.

Akce

Kulatá leštící částice v kombinaci s polydonem® a přírodními papajskými enzymy viditelně rozjasňují sklovinu, rozkládají usazeniny v těžko dostupných místech a dokonale hladí povrch zubů, což přispívá k dlouhotrvajícímu bělost.

Draselné ionty snižují citlivost zubů. Přírodní antibakteriální složky zabraňují tvorbě plaku a pečují o čerstvost dechu. Fluoridové ionty účinně chrání před kazem.

Od vás: Těstoviny jsou skvělé! Mírně hustá, bílá, mátová chuť, ale docela snesitelná, dokonce příjemná. Zanechává příjemný pocit svěžesti na zubech. Účinně čistí, smalt neublíží.

[Editováno autorem 13. května 2015]

Victoria
Aktivní účastník Petrohradu

Četla jsem hodně dobrých recenzí na Inglot, ale tato značka se mi nějakým způsobem nesetkala. A náhodou v Galerii jsem viděl jejich roh. Nepotřebuji nic konkrétního, a protože jsem na ně narazil náhodou, nebyla jsem připravená, neměl jsem seznam nutných. No, rozhodla jsem se jen podívat, pomazat a vzít vzorek rtěnky.

Levé světlo z okna, pravé umělé světlo

Mám dlouhou palevánii Givenchy, bylo mi to zbytečné, z celé palety jsem použil pár stínů a jednu rtěnku, pomazal jsem prášek, ale nestačilo. Takže o čem jsem já. Zhivanshi byl velmi úspěšný fudge barva "prašná růže" nebo něco takového. Vzhledem k tomu, že paleta je stará a jistě existuje limit, základní verze rtěnky již neexistuje. Snažím se najít něco podobného, ​​ale zatím bez úspěchu. Zdálo se, že Inglot obecně našel barvu "podobnou" jako to, co jsem hledal, i když se později ukázalo, že je něco úplně jiného.

Rtěnka sama ze série Freedom System je, když se rtěnka-stín-rouge atd. Prodává jako náplň a vkládá se do magnetické palety. Stejný systém je v mnoha prof. razítka, stejně jako v mém milovaném ArtDeko. Nekupovala jsem si paletu, protože jsem se rozhodla, že budu držet tuto rtěnku ve věci ArtDeco, ale nebyla tam. ArtDeko má magnet v refs sám, zatímco Ingloth je refil je jen kov a magnet ve stejné paletě. No, dobře, nějaký jiný čas.

Nyní o rtěnku samotné. Obecně platí, že věc není špatná, ale existuje řada nevýhod, nehodných prof. známky.

- Rtěnka je velmi pigmentovaná, aplikuji štětcem, stačí jedna vrstva, aby těsně zakryla pigment rtů.

- Dostatečně odolný, ne-li snacking. Svačina nebude přežít, plné jídlo ještě více.

- Další vážná nevýhoda - vypadá velmi škaredě na křižovatce se slizničními rty. Neudělal jsem fotografie, není krásné a není esteticky příjemné nahrát fotky s vyčnívajícími rty.

- Na rtech je naprosto pohodlná, nanesená, rtěnka se "posadila" a zapomněla jsem na to. Pery nejsou suché, ale obzvláště nejsou pečující.

- Vůně je velmi příjemná. Nevím, s čím se vyrovnat, ale nějaký sladký zápach mishnye fondant je velmi lehký.

Světlo z okna, fotografie byla pořízena okamžitě po aplikaci, rtěnka nejprve vypadá trochu jako "tmel", ale po několika minutách "sedí" a vypadá už přirozeněji. Jak vidíte v záhybech trochu znecitlivění. Barva "mírně" se liší od skutečnosti, že je na paletě, na rtech to jde trochu na lila, i když to vše závisí na osvětlení.

Tady jsou rty za pár hodin, vrátili se z procházky.

Ale rtěnku po lehkém občerstvení, někde za půl hodiny po aplikaci.

Jak můžete vidět, byla všichni "zmařena pryč" a navíc vyklouzla přes celý horní ret.

Zde je fotka krabice a pak všechny původní informace od výrobce.

Další mínus je objem - 1,8 gr. Je malý, i když je objem kompenzován vysokou pigmentací a dobrou trvanlivostí. Stačí 1 vrstva a ne 2-3, jako u některých rtěnek. Stálo to 550 rublů. asi před měsícem.

Složení pro ty, kteří mají zájem

No, pojďme shrnout. Je nám líto, že je tolik fotografií a textu, ale značka je prohlášena za profesionální, respektive kvalita by měla být ve výšce. Ale pro mě se kvalita ukázala jako 4 -

Nemohu konečně rozhodnout pro sebe a rozhodnout se o názoru na tuto rtěnku. Zdá se, že to není špatné, ale také "není fontánou". Nejste si jisti, co ji koupit podruhé. Přesto má pro mne hodně mínusů.

Děkuji všem za vaši pozornost

Dívka-maska ​​je v pohodě, efekt je úžasný, radím všem, pod ní hodím podrobné informace o ní)

Moderní, vysoce účinná a bezpečná metoda pro korekci estetických vad, která je založena na expozici pokožky oxidu uhličitému (CO2). Patentovaný systém CARBOXY CO2 GEL, který se skládá z gelové a aktivační masky, dodává molekulární CO2 do pokožky technologií DDS (potlačující odplyňovací systém), bez injekcí a bez použití drahého zařízení.

Kosmetický efekt:

FACE

modelování obrysů obličeje

regenerace kůže po spálení

zvýšený tón a pružnost

úleva od exacerbací akné

odstranění jizev a skvrn po akné

Doporučený průběh léčby:

Preventivní:
4 - 5 procedur jednou týdně

Léčebné:
8-10 procedur s frekvencí 1-2krát týdně

Sada pro provádění karboxyterapie:
- gel v injekční stříkačce nebo v sáčku s fólií
- aktivátor masky na netkaném základě

Formulář uvolnění: 1 krabička = 5 jednotlivě balených sad (maska ​​+ stříkačka)

Moderní, vysoce účinná a bezpečná metoda pro korekci estetických vad, která je založena na expozici pokožky oxidu uhličitému (CO2). Patentovaný systém CARBOXY CO2 GEL, který se skládá z gelu a aktivační masky, dodává kůži molekulární CO2 pomocí technologie DDS (potlačení odplyňovacího systému) bez injekcí a bez použití drahého zařízení

Lucky
Moskva Aktivní účastník

Oční krém je hlavním produktem mé kosmetické tašky. Nejen, že se kůže kolem očí nejprve začala procházet změnami souvisejícími s věkem (je mi 31 let), protože jsem se od dětství naučila zvyk mžourat (byl jsem v rozpacích s brýlemi ve škole) + od 28 let, začal se objevovat otok ráno. S otokem pomáhá bojovat proti blefarogelu (napsal o něm zvlášť), ale stále se snažím najít smetanu, která se s tímto problémem bude zabývat sama. Jsem toho názoru, že od třiceti let při aktivním užívání by měla existovat 2-3 oční krémy - zvlhčující (denní), vyživující / zvedání (v noci). Hrdina (nebo antihrdina) tohoto postu byla získána jako zvedání.

Líbilo se mi balení, protože je to tuba. I když kupuji krémy ve sklenicích, tuba vzbuzuje důvěru více.

Krém sám je hustá struktura, bledá broskvová barva, téměř bez zápachu. Byl rychle pohlcený, ale došlo k případům, kdy se točilo, zřejmě jsem to přehnal objemem. Alergie a nepohodlí nezpůsobí, make-up drží dobře.

Aktivními složkami krému jsou speciálně upravený kyslíkový fixační systém O2 Fix System a drenážní komplex s gaštanem a oranžovým extraktem. Tyto stejné složky by měly zvlhčit pokožku a zlepšit mikrocirkulaci krve, čímž se sníží jemné vrásky a otoky, stejně jako maskování tmavých kruhů a zarudnutí. To znamená, že provádět standardní úkoly proti stárnutí krému.

Ve skutečnosti se krém dobře děje jen při zvlhčování, je poměrně slabý pro zvedací prostředek, pomáhá s edémem, nebudu říkat o tmavých kruzích: takový problém neexistuje (ale upřímně si myslím, že krém je zbytečný. Musíte hledat problém v těle). Nechte ho jako zvlhčovač.

Přemýšlel jsem, jaký stupeň má smetanu dát. Vysvětluji své rozhodnutí: jako "anti-stárnutí", bude vyhovovat dívkám ve věku 25-27 let: v tomto věku jsou pouze vrásky vykresleny, obvykle není žádný edém. Již 30 let je slabý a výrobce tvrdí, že krém se potýká s problémy, které se objevují po 27. Pravděpodobně, kdybych před pěti lety získal tento krém, byl by můj názor jiný.

Cena: 1500 rub. na "zlaté" mapě RG, koupené tam.

Jedná se o izraelskou kosmetiku, má poměrně široký sortiment, ale v době nákupu jsem potřebovala pouze čisticí masku, a tak jsem ji teď jen vzal.

Kompozice obsahuje minerály z Mrtvého moře, výtažky z heřmánku a mořských řas Dunaliella salina, vitamín E a olivový olej, které dodávají pokožce výživné prvky a posilují imunitu a tón. Maska je vhodná pro všechny typy pleti. Díky bahně v Mrtvém moři účinně čistí a zpřísňuje póry. matné tukové oblasti. Zlepšuje pleť.

Tmavé bažinové barevné masky. Jemná, téměř jako sufle, s velmi malými peelingovými zrny. Vůně je poměrně klidná, nedráždivá, i když lehce specifická. Jemně, rovnoměrně. Čistí jemně. Během aplikace se pokožka nevysuší, budete se cítit pohodlně. Kůže po masce je měkká, hladká, matná. Ale bohužel jsem si nevšiml hluboké očisty. Ačkoli - v zásadě se mi líbila maska.

[Upravil autor 9. dubna 2014]

Dnes vám chci vyprávět o velmi zajímavém produktu: Peeling mask. Tuto věc jsem se seznámil po návštěvě trichológa. Bála jsem se o lupy (jak se ukázalo po kontrole: mastná seborrhea). Lékař mi radil, abych získal tuto masku, kterou jsem vlastně udělal. Cena byla kolem 1000 r za 215 ml. Jeho konzistence je středně velká, bílá, téměř bez zápachu.

Na webové stránce výrobce o této masce jsou tyto informace:

Maska na vlasy pro všechny typy vlasů. Peeling, anti-tuk a protizánětlivý účinek. Má účinek na lupy, vypadávání vlasů, houby, bakterie, podráždění pokožky hlavy, svědění, nadměrné vylučování mazu mazovými žlázami.

Terapeutická odlupovací maska ​​O. Mask má peelingový a protizánětlivý účinek. Hluboce čistí pokožku hlavy, normalizuje mazové žlázy, zabraňuje zánětu a eliminuje lupy. Doporučuje se pro komplexní léčbu vypadávání vlasů.

Očekávaný účinek: s pravidelným používáním masky "O", zastaví se ztráta vlasů, obnoví se stav vlasové pokožky, zmizí svědění, peeling nebo podráždění pokožky hlavy. Také se doporučuje použít na psoriázu pokožky hlavy ke zlepšení stavu pokožky.

Aplikace: aplikujte masku (nepouštějte vlasy!) Na pokožce hlavy masírujte kruhový pohyb po dobu pěti minut. Po nanesení masky, udržujte vaši hlavu v teple po dobu nejméně 45 minut, můžete odjet na noc. Pak opláchněte vodou a použijte šampon a balzám, nejlépe sérii System 4, abyste dosáhli co nejlepšího účinku.

Na samotné lahvičce je napsáno v aplikaci:

Aplikujte na vlasy a pokožku na hlavě a nechte 5 minut. Důkladně opláchněte.

Celkově jsem se snažil ji používat všemi způsoby (mimochodem, doktor ji poradil na noc). Nejzajímavější je, že tato maska ​​po sušení se vůbec neznečistí. Na polštáři nejsou stopy. Ale rád jsem ji užíval přímo 30 minut před umytí mé hlavy. Dávám to na přepážkách na kůži a chodí po půl hodiny, pak ve sprše. Kůže masky trochu teplo, nebo tak něco.. Obecně, cítíte to trochu, ale to nehoří! Je snadné umýt masku, i když výrobci slibují, pomáhá snížit spotřebu šamponu :) Účinok není okamžitě jasný, protože maska ​​neovlivňuje samotné vlasy. Ale moje hlava se po použití masky pomaleji znečišťuje.. Dává 1 den navíc bez praní. Svědění a lupy se také výrazně snížily, ale myslím si, že je to také kvůli komplexu šampónu a tonika, který jsem použil i během léčby. Nemůžu říct nic o prevenci vypadávání vlasů, oba vypadnou a vypadnou.. Ale obecně je maska ​​dobrá, doporučuji.

Pro Více Informací O Suché Vlasy